Lediga jobb Munkedal - Söka jobb i Munkedal

Lediga jobb Munkedal Sök lediga jobb Munkedal


Hittade inga lediga jobb på sökning: Munkedal. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 2. Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal- Munkedal

 3. Skolkurator, Munkedals Kommun- Munkedal

 4. Lärare i förskola / Förskollärare förskola syd- Munkedal

 5. Boendepersonal för ensamkommande ungdomar, Munkedal- Munkedal

 6. Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet- Munkedal

 7. Lönechef för gemensamt lönekontor- Munkedal

 8. Verksamhetspedagog, Socialpsykiatrin- Munkedal

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 11. Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet- Munkedal

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 13. Butikskonsulent varuplockare Munkedal- Munkedal

 14. IT-tekniker- Munkedal

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 16. Homepartysäljare - Munkedal- Munkedal

 17. Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet- Munkedal

 18. Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal- Munkedal

 19. Ekonom, Munkedals kommun- Munkedal

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 21. Talpedagog/Specialpedagog med inriktning tal och språk/Logoped vid Elevhäls- Munkedal

 22. Socialsekreterare i Munkedals kommun- Munkedal

 23. Lärare grundskolans årskurs 5 i Hällevadsholm- Munkedal

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.- Munkedal

 25. Tandhygienist- Munkedal

 26. Hemtjänst Munkedal- Munkedal

 27. Sjukgymnast i Munkedals kommun- Munkedal

 28. Biståndshandläggare, Munkedals kommun- Munkedal

 29. Sjuksköterska natt, Munkedals kommun- Munkedal

 30. 5 Lärare i förskola / Förskollärare till Dingle och Hedekas- Munkedal

 31. 2 Lärare i förskola/Förskollärare till Dingle och Hedekas- Munkedal

 32. Lärare, Kunskapens hus i Munkedal- Munkedal

 33. Lärare på gymnasieskolans introduktionsprogram, Munkedal- Munkedal

 34. Sjuksköterska med inriktning inom Demens/ vård av äldre- Munkedal

 35. Undersköterska i Bärfendal, Munkedal- Munkedal

 36. Chef till städenheten, Munkedal- Munkedal

 37. Sjuksköterska/distriksköterska Hemsjukvården, Munkedal- Munkedal

 38. Pedagog/lärare, Munkedal- Munkedal

 39. Specialist i allmänmedicin- Munkedal

 40. Produktionsledare- Munkedal


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker vi nu en personlig assistent mellan 18-25 år till en av våra tonåriga kunder i Munkedal. Kunden har en utvecklingsstörning med autistiska drag och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Hon är en levnadsglad, social och positiv tjej med ett stort intresse för hästar, simning och dans. Vi ser gärna att du som söker delar dessa intressen då ditt arbete kan innebära att du följer med kunden på olika aktiviteter. Vi söker dig som är social, ansvarsfull samt strukturerad. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är starkt meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det inte går att ta sig till kundens bostad med kollektivtrafik. Enligt Humans policy om registerkontroll ska den som anställs uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett sådant från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ gärna ditt utdrag så fort som möjligt så att du har utdraget till hands vid ev. anställning. Du kan använda utdraget flera gånger när du söker arbete. Arbetstid / Varaktighet: Deltid, ca 100 timmar/månad. Dina pass är vanligen förlagda på helger, eftermiddagar och samtliga lov och studiedagar. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal

Skolkurator, Munkedals Kommun
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i Resursteamet, Munkedals centrala tvärprofessionella elevhälsa, bestående av kuratorer, skolsköterskor, specialpedagoger och psykolog. Du tilldelas ansvarsskolor där du är underställd rektor i det lokala elevhälsoarbetet bestående av att planera och genomföra kartläggningar och utredningar tillsammans med elevhälsoteamet på skolan. Ge stöd- och motivationssamtal till elever och vårdnadshavare samt till personal på skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan lämplig högskoleutbildning ( och som tycker det är spännande att arbeta med barn och ungdomar). Vi söker dig med stort engagemang för ditt yrke. Du är initiativrik och lösningsfokuserad. Du är en lagspelare som har lätt för att skapa relationer och arbeta i nätverk. Det är meriterande med väldokumenterad erfarenhet av socialt arbete med barn och unga. Körkort är ett krav.
Företag: Munkedals Kommun BUN
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator, Munkedals Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator, Munkedals Kommun

Lärare i förskola / Förskollärare förskola syd
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare har du ett särskilt ansvar enl läroplanen. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med kollegor och barn, utifrån barnens behov och intresse. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Du ska ha teorier och erfarenheter av systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk dokumentation. Du ska kunna styrka att du ansökt om förskollärarlegitimation, om du är nyutbildad. Du ska visa upp din dokumenterade erfarenhet av Reggio Emilia.
Företag: Munkedals Kommun, Munkedal förskolor syd
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola / Förskollärare förskola syd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola / Förskollärare förskola syd

Boendepersonal för ensamkommande ungdomar, Munkedal
Munkedals kommuns VHB boende har idag 7 platser avsedda för ensamkommande ungdomar. Boendet kommer på sikt öka platsantalet varför mer personal behöver anställas. Boendet inryms rent organisatoriskt inom socialtjänsten i Munkedals kommun. Vision 2025- En hållbart växande kommun med engagerade invånare. Här tar vi oss an framtidens utmaningar tillsammans! ARBETSUPPGIFTER I boendet ska ungdomarna få stöd och struktur i sin vardag. Under trygga förhållanden ska de stimuleras och få kunskaper som leder och hjälper dem till ökad självständighet. De ungdomar, som fått permanent uppehållstillstånd, ska ges förutsättningar för en gynnsam start i det nya landet.Till boendepersonal söker vi dig som: -har ett genuint intresse för arbete med människor. -stimuleras av nya verksamheter och arbetssätt -är beredd att ta ett stort eget ansvar -har förmåga att skapa förtroendefulla relationer -är nyfiken på olika kulturer -har förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Som boendepersonal ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna, medverka i socialplanering, vara kontaktperson mot andra verksamheter som ex. gode män, skola, socialtjänst, föreningsliv m fl, dokumentera fortlöpande, delta i de praktiska sysslorna på boendet. Vi erbjuder dig som boendepersonal att få delta i utveckling av en ny verksamhet, handledning och kompetensutveckling. Du kommer att vara kontaktperson/mentor för en eller flera ungdomar och ingå i ett team som arbetar runt varje ungdom. Arbetstiden kommer att bli schemalagd dag, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Utbildning inom socialt arbete eller pedagogik som exempelvis socialpedagog, beteendevetare, fritidspedagog, behandlingsassistent, socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete med ungdomar och migrationsfrågor är meriterande. Du måste ha arbetslivserfarenhet och körkort B. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar mångfald i utbildning, kön, ålder och etnicitet.
Företag: Munkedals Kommun, LSS kortid och boende
Ort: Munkedal
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Boendepersonal för ensamkommande ungdomar, Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendepersonal för ensamkommande ungdomar, Munkedal

Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedal kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet

Lönechef för gemensamt lönekontor
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Som lönechef för det kommande, nybildade lönekontoret kommer du att vara med och förbereda övergången och därefter leda och utveckla lönehanteringen på uppdrag av Sotenäs, Munkedals och Lysekils kommuner. Som lönechef har du ett uppdrag att arbeta med ständiga förbättringar och tillsammans med de berörda anställda utveckla arbetssätt, metoder och samarbetsformer. En viktig uppgift kommer också att handla om att sammanfoga tre kulturer till en. Kommunerna har upphandlat gemensamt lönesystem och har samverkat under införandet sedan 1 april 2012 KVALIFIKATIONER Lämplig högskoleutbildning (Förvaltning, personalinriktning eller ekonomi eller på annat sätt förvärvade likvärdiga kunskaper) och erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation. Som ledare förväntas du vara kommunikativ, förbättringsbenägen, strukturerad, tydlig, drivande och målinriktad
Företag: Munkedals Kommun, Löneenheten
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lönechef för gemensamt lönekontor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönechef för gemensamt lönekontor

Verksamhetspedagog, Socialpsykiatrin
ARBETSUPPGIFTER Att ha ansvar för det pedagogiska innehållet i verksamheten. Hålla dig uppdaterad angående gällande lagstiftning och mål. Strukturera, utveckla och implementera riktade metoder och mål med fokus på individ, grupp och samhällsnivå. Du kommer att arbeta och leda utvecklig- och kompetensfrågor. Att vara ett stöd till övrig personal både praktisk och teoretisk. Du kommer att ingå i ett arbetslag med erfarenhet och ni tillsammans kommer att arbeta med människor här och nu. Med utgångspunkt i gällande bistånd, intresse, förmåga och önskemål skall du möta och bistå människan i dess vardag. Innebär även ett nära samarbete med chef och personalredogöra. För närvarande är arbetet förlagt till dagar och helger. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten är socialpedagog och kan arbeta självständigt. Är systematisk och organiserad. Har en god analytisk och reflekterande förmåga. Kan omsätta teori till praktik och gillar utvecklig. Har ett bra bemötande och trivs med att samverka med andra aktörer. Innehar b-körkort och tidigare erfarenhet från arbete med psykiatri. Datavana. Meriterande är påbyggande inom metoder så som MI. Att ha arbetat med genomförande planer och dokumentation. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Munkedals Kommun, LSS och psykiatrin
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetspedagog, Socialpsykiatrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetspedagog, Socialpsykiatrin

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedal kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Butikskonsulent varuplockare Munkedal
VI SÖKER EN DUKTIG OCH TREVLIG MEDARBETARE TILL EN FAST TJÄNST 3 TIMMAR I VECKAN TILL MUNKEDAL SOM BUTKSKONSULENT VARUPLOCKARE Som butikskonsulent varuplockare hos SRB plockar du upp varor samt beställer desamma i olika livsmedelsbutiker. Varorna kommer med direktleveranser till butikerna. Du kommer att arbeta självständigt med din arbetsledning i Lerum som coachar dig samt samåka med en erfaren butikskonsulent för att lära dig rutiner mm. Vi söker dig som har ett positivt och trevligt beteende. Dessutom skall du vara pålitlig, lojal och ansvarsfull som person. Du kommer att vara SRBs ansikte utåt, vilket medför kundkontakter och vidareförmedling av information. Därav skall du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. SRB Entreprenad AB är ett merchandiseföretag med ca 350 anställda. Vi har uppdrag fördelade över hela landet och backar upp vår personal från 6 stycken regionskontor. Ansökan mottages helst via denna länk: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=779220578 Har du inte tillgång till internet så kan du skicka ansökan brevledes till adress: Almekärrsvägen 11, 443 39 LERUM Med vänliga hälsningar rekryteringsansvarig Benny Westblom SRB Entreprenad AB
Företag: SRB gruppen/Lerum
Ort: Munkedal
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent varuplockare Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent varuplockare Munkedal

IT-tekniker
IT-tekniker för anställning till pappersbruket i Munkedal Tjänsten kräver relativt bred kompetens och medför arbete inom ett antal ansvarsområden. Det viktigaste är att du har goda kunskaper inom servervirtualisering, majoriteten av våra servrar är idag virtuella i en VMware-miljö. I övrigt är kunskaper om MS SQL Server och IBM TSM meriterande. I tjänsten ingår också ansvar för serverunderhåll för ett antal MS Windowsbaserade servrar. Vår IT-miljö är i övrigt till stor del baserad på Microsoftprodukter. Även andra sysslor ingår i denna tjänt. Det gäller bl.a. användarsupport & installation/underhåll av PC?s. Beredskapstjänst kan komma att ingå i befattningen. Tjänsten innebär även samarbete med övriga enheter inom koncernen och IT-partners. Vi söker Dig med adekvat utbildning. 3-årig gymnasieutbildning eller högre och goda kunskaper i engelska. För övrigt ser vi att Du är noggrann, positiv och målmedveten samt att Du är självgående och van vid att ta ansvar. Per-Olof Aronsson, IT-chef, tel. 0524-172 20 svarar gärna på frågor om tjänsten. Skicka din ansökan senast den 9 september till Arctic Paper Munkedals AB, Att. Kerstin Eklund / Per-Olof Aronsson, 455 81 Munkedal eller maila till per-olof.aronsson@arcticpaper.com alt. kerstin.eklund@arcticpaper.com.
Företag: Arctic Paper Munkedals AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Munkedal, IT-tekniker Arctic Paper Munkedals AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Homepartysäljare - Munkedal
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Munkedal

Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedal kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Munkedal med/utan erfarenhet

Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker vi nu en personlig assistent mellan 18-25 år till en av våra tonåriga kunder i Munkedal. Kunden har en utvecklingsstörning med autistiska drag och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Hon är en levnadsglad, social och positiv tjej med ett stort intresse för hästar, simning och dans. Vi ser gärna att du som söker delar dessa intressen då ditt arbete kan innebära att du följer med kunden på olika aktiviteter. Vi söker dig som är social, ansvarsfull samt strukturerad. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är starkt meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det inte går att ta sig till kundens bostad med kollektivtrafik. Enligt Humans policy om registerkontroll ska den som anställs uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett sådant från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ gärna ditt utdrag så fort som möjligt så att du har utdraget till hands vid ev. anställning. Du kan använda utdraget flera gånger när du söker arbete. Arbetstid / Varaktighet: Deltid, ca 100 timmar/månad. Dina pass är vanligen förlagda på helger, eftermiddagar och samtliga lov och studiedagar. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till tjej i Munkedal

Ekonom, Munkedals kommun
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals Kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för redovisnig, budget och uppföljning för kommunens förvaltningar. Huvudsakligen för sektor Vård och Omsorg och sektor Stöd KVALIFIKATIONER Civilekonom eller motsvarande
Företag: Munkedals Kommun, personalenheten
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, Munkedals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, Munkedals kommun

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Talpedagog/Specialpedagog med inriktning tal och språk/Logoped vid Elevhäls
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. Munkedals kommun elevhälsa servar kommunens förskolor och skolor. Du kommer att ingå i ett elevhälsoteam som består av skolsköterskor, skolpsykolog, kuratorer och specialpedagoger. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om barn och unga med tal och språkstörning. Där du i din profession kan utreda och testa barn/elevers tal och språk samt ge stöd till barn/elever/föräldrar och personal i flörskola och skola. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha adekavt utbildning inom något av ovanstående område. Har du humor och lätt för att knyta kontakter med målgruppen samt kan vara tydlig i din profession är du välkommen att söka hos oss. Meriterande är att du har kunskaper om LOGOS och ITPA samt har en god vana för att göra utredningar. Datorvana är ett kvav. Tillgång till bil.
Företag: Munkedals Kommun, Stale rektorsområde
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Talpedagog/Specialpedagog med inriktning tal och språk/Logoped vid Elevhäls jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Talpedagog/Specialpedagog med inriktning tal och språk/Logoped vid Elevhäls

Socialsekreterare i Munkedals kommun
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals Kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är handläggning enligt SoL och LVU med inriktning på barn och unga, deras familjer och nätverk. Arbetet bedrivs tillsammans med barnens/ungdomens föräldrar och deras nätverk. Vårt arbete syftar till förändring, t.ex. genom att barnen och föräldrarna får stöd i sin närmiljö. Inom den egna organisationen tar vi tillvara medarbetarnas varierande kompetenser. Vi har ett nära samarbete inom hela enheten där familjeförskola (familjecentral), familjebehandlare, skola, umgdomsmottagning och beroendemottagning representeras. IFO kan också erbjuda ART och föräldrautbildning. Familjegruppen består av fem socialsekreterare, en familjebehandlare och en 1:e socialsekreterare, samtliga har regelbunden handledning. Just nu står vi mitt i ett spännande arbete med att utveckla vårt arbetssätt både metodiskt och organisatoriskt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och har minst ett års erfarenhet av psykosocialt arbete. Erfarenhet som socialsekreterare inom barn- och ungdomsarbete och utredning enligt BBIC är meriterande liksom annan lämplig vidareutbildning inom området. Du skall ha intresse för utvecklingsarbete och öppenhet för nya idéer och tankar. Vi lägger också stor vikt vid samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt, flexibilitet och personlig lämplighet i övrigt. Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Då vi arbetar i en kommun med glesbygdskaraktär är körkort B ett krav. Vi dokumenterar i datasystemet Magna Cura.
Företag: Munkedals Kommun, Område Stöd
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare i Munkedals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare i Munkedals kommun

Lärare grundskolans årskurs 5 i Hällevadsholm
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. Svarteborgs rektorsområde är beläget i den norra delen av kommunen. Inom rektorsområdet finns två F-6 skolor med 7 kilometers avstånd, den ena i Hällevadsholm med ca 100 elever och den andra i Dingle med ca 130 elever. Skolan i Hällevadsholm ligger mycket vackert vid en sjö och har under sommaren byggts ut med tre nya klassrum och ny matsal. Det är till skolan i Hällevadsholm vi söker en klasslärare för år 5. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som klasslärare i årskurs 5 KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet inom området 4-6, gärna med engelska behörighet. Erfarenhet av att arbeta som mentor/klasslärare
Företag: Munkedals Kommun, Svarteborgs rektorsområde
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans årskurs 5 i Hällevadsholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans årskurs 5 i Hällevadsholm

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Munkedals kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Munkedal.

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Munkedal - Färgelanda är en klinik, men med två mottagningar. Tillsammans är vi 30 medarbetare som ser fram emot att träffa dig. Du kommer i huvudsak vara placerad på kliniken i Munkedal. Vi arbetar med det mesta som modern tandvård erbjuder, protetik inklusive implantat, kirurgi, äldretandvård och estetisk tandvård och har ett bra samarbete med specialistkliniker. Här råder en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Delaktighet och ansvar är en viktig ingrediens i vardagen. Kliniken är helt digitaliserad vad avser journal och röntgen (T4 och Romexis). Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso och sjukvård med mera. Arbetsuppgifter Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt teamarbete med fördelning av patienter och arbetsuppgifter inom barn- och vuxentandvård. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intresse av att arbeta i team, stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Är du nyutbildad får du genomgå ett omfattande handledningsprogram. Välkommen med din ansökan!
Företag: Folktandvården, Munkedal-Färgelanda
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Munkedal, Tandhygienist Folktandvården, Munkedal-Färgelanda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Hemtjänst Munkedal
Vi söker kunnig och erfaren hemtjänst personal till Munkedal. Du bör ha USK-utbildning eller liknande erfarenheter från hemtjänst/vård. Körkort inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst Munkedal

Sjukgymnast i Munkedals kommun
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Utföra funktionsuppehållande träning och rehabilitering. Du arbetar tillsammans med arbetsterapeut, undersköterskor och sjuksköterskor. Du ska arbeta efter ett rehabiliterande synsätt, motivera, handleda, undervisa övrig personal i kommunens verksamheter. I uppdraget ingår att utföra rehabilitering - och sjukgymnastiska insatser i särskilda boende , trygg hemgång, korttidsavdelning, dagrehab, hemvård, LSS och dagverksamheter. KVALIFIKATIONER Leg. sjukgymnast. Du får gärna vara van att ta initiativ, fatta beslut, samordna och delegera. Erfarenhet från kommunalt arbete är meriterande. Körkort erfodras.
Företag: Munkedals Kommun, Rehab
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast i Munkedals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast i Munkedals kommun

Biståndshandläggare, Munkedals kommun
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals Kommun har ca 10 200 invånare. Munkedals kommun söker en handläggare på 70 % tjänst till biståndsenheten. Vi söker dig som har kunskap och stort intresse av socialpsykiatri/äldreomsorg. Som biståndshandläggare ingår du i en enhet bestående av andra biståndsbedömare inom Sol och LSS. ARBETSUPPGIFTER Utreda och fatta beslut enligt Socialtjänstlagen, SoL samt ansvara för uppföljningar och omprövningar av beslut. Du kommer även få ta ett helhetsansvar för externa placeringar utanför kommunen. Hos oss får du jobba i ett spännande och utvecklande uppdrag som biståndshandläggare. Vi strävar efter att tillgodose de äldres och de psykiskt funktionshindrades behov utifrån ett salutogent perspektiv där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde. Du arbetar med handläggning enligt Socialtjänstlagen. Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet i avvaktan på nya beslut avseende Sektor stöds nya linjeorganisation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning på sociala omsorgsprogrammet/socionom eller likvärdig utbildning. - Du bör ha dokumenterad erfarenhet av handläggning inom området. - Du ska självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. - Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning. Som person är du bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är utåtriktad, lyhörd och empatisk samtidigt som du har god förmåga att klara av olika utmaningar. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god. Körkort och tillgång till bil erfordras. Du skall ha goda kunskaper om Socialtjänstlagen, Hälso och sjukvårdslagen, Förvaltningslagen samt god kunskap om människors behov av samhällsstöd. Goda datakunskaper är ett krav, kunskaper i MagnaCura inom vård och omsorg är meriterande.
Företag: Munkedals Kommun, LSS och psykiatrin
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare, Munkedals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare, Munkedals kommun

Sjuksköterska natt, Munkedals kommun
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Nattjänstgöring med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom Hemsjukvården i Munkedals kommun KVALIFIKATIONER Sjuksköterska, grundutbildad/äldre- sjuksköterska/distriktssköterska. B-körkort erfordras. Erfarenhet från Hemsjukvård är meriterande.
Företag: Munkedals Kommun, Hemsjukvården
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt, Munkedals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt, Munkedals kommun

5 Lärare i förskola / Förskollärare till Dingle och Hedekas
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar med värdegrundsfrågor, utevistelse, kreativitet, lek och språk. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med kollegor och barnen, utifrån barnens behov och intressen. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Du skall kunna styrka att du ansökt om lärarlegitimation. Är du nyutexaminerad förskollärare så får du en mentor och ett utarbetat program för att få din legitimation. Vi söker dig som är flexibel och positiv med en god kommunikationsförmåga. Du har god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget och övriga medarbetare. Du har en gedigen kunskap om ditt uppdrag utifrån läroplanen. Det är också läroplanens värdegrund som genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Det är en merit om du har kunskap om IT användandet i förskolan. Det är också en merit om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.
Företag: Munkedals Kommun, Förskolor Norr
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga 5 Lärare i förskola / Förskollärare till Dingle och Hedekas jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 5 Lärare i förskola / Förskollärare till Dingle och Hedekas

2 Lärare i förskola/Förskollärare till Dingle och Hedekas
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar med värdegrundsfrågor, utevistelse, kreativitet, lek och språk. Som pedagog inspireras du av barnens nyfikenhet och frågor. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön tillsammans med kollegor och barnen, utifrån barnens behov och intressen. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Du skall kunna styrka att du ansökt om lärarlegitimation. Är du nyutexaminerad förskollärare så får du en mentor och ett utarbetat program för att få din legitimation. Vi söker dig som är flexibel och positiv med en god kommunikationsförmåga. Du har god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget och övriga medarbetare. Du har en gedigen kunskap om ditt uppdrag utifrån läroplanen. Det är också läroplanens värdegrund som genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Det är en merit om du har kunskap om IT användandet i förskolan. Det är också en merit om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.
Företag: Munkedals Kommun, Förskolor Norr
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Lärare i förskola/Förskollärare till Dingle och Hedekas jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Lärare i förskola/Förskollärare till Dingle och Hedekas

Lärare, Kunskapens hus i Munkedal
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER - Ingå i Introduktionsprogrammets arbetslag. - Undervisning i olika grupper och konstelationer. - Mentoransvar för en grupp elever. - Vara delaktig och aktiv i skolans verksamhetsutveckling KVALIFIKATIONER Du bör ha behörighet i matematik och gärna ytterligare ämnen. Vi behöver dig som är lyhörd och har ett öppet och nyfiket förhållningssätt till olika metoder att arbeta. Du bör vara trygg och skicklig, men samtidigt insiktsfull om din roll i lärprocessen. Vidare bör du vara positiv, flexibel, lätt att samarbeta med och ha fokus på att se möjligheter och att lägga energi på sådant som går att påverka. Att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer till eleverna ser vi som en förutsättning. Vi erbjuder ett piggt och öppet arbetslag där kommunikation, ödmjukhet och omtanke är ledord i vår dagliga verksamhet.
Företag: Munkedals Kommun, Kunskapens hus
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Kunskapens hus i Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Kunskapens hus i Munkedal

Lärare på gymnasieskolans introduktionsprogram, Munkedal
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER - Ingå i Introduktionsprogrammets arbetslag - Undervisning i olika grupper och konstelationer. - Mentorskap för en grupp elever - Vara delaktig och aktiv i skolans verksamhet och dess utveckling KVALIFIKATIONER Lärarutbildning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp. Flexibilitet, trygghet, humor och prestigelöshet är egenskaper som värdsätts. En lust och nyfikenhet att arbeta med denna elevgrupp är en nödvändighet. Bred lärarbehörighet och erfarenhet av yrket är meriterande. Vi erbjuder dig ett piggt och öppet arbetslag, där kommunikation, ödmjukhet och omtanke är ledord i vår dagliga verksamhet.
Företag: Munkedals Kommun, Kunskapens hus
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på gymnasieskolans introduktionsprogram, Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på gymnasieskolans introduktionsprogram, Munkedal

Sjuksköterska med inriktning inom Demens/ vård av äldre
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Demenssköterskans arbetsuppgifter innefattas av bla förebyggande arbete med uppföljning/utredningar/hjälpmedel/samtal med anhöriga/handledning/gärna insatt i de nationella riktlinjerna för Demensvård samt samverka med Kommunens Demensutvecklare. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom Hemsjukvård med inriktning mot Demensvård. Dag/kväll och helgtjänstgöring ingår. KVALIFIKATIONER Sjuksköterska med vidareutbildning mot Demens, Vård av äldre eller likvärdig kunskap. Önskvärt: kunskap och erfarenhet från kommunal hemsjukvård och dokumentation i Magna Cura. B-körkort erfordras.
Företag: Munkedals Kommun, Hemsjukvården
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med inriktning inom Demens/ vård av äldre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med inriktning inom Demens/ vård av äldre

Undersköterska i Bärfendal, Munkedal
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Att bistå en brukare med stora behov då hon har multippel funktionsnedsättning och även kunna utföra en del avancerade sjukvårdande uppgifter KVALIFIKATIONER Omvårdnadsutbildning/undersköterskeutbild-ning. Viktigt att du är kreativ, flexibel,tar initiativ, arbetar mot professtionerna inom HSL
Företag: Munkedals Kommun, Munkedal Kommun Vård och Omsorg
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska i Bärfendal, Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska i Bärfendal, Munkedal

Chef till städenheten, Munkedal
Munkedals kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare ARBETSUPPGIFTER Enheten Städ är en helt nystartad enhet som ansvarar för lokalvård till alla kommunens verksamheter. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Som enhetschef ingår du i Samhällsbyggnadssektorns ledningsgrupp vilket innebär ett nära och aktivt samarbete. Du bidrar till och tar ansvar för vårt gemensamma arbete. Samhällsbyggnadssektorn innehåller enheterna kost, park och skog, fastighet, gata och mark samt bygg. Som enhetschef inom område Städ: •ansvarar du för att verksamheten planeras, genomförs och följs upp så att en god kvalitet uppnås •bidrar du till en god omvärldsbevakning och utveckling inom lokalvårdsområdet •är du arbetsgivarrepresentant och leder och fördelar arbetet inom området •fungerar du som coach och stöd för dina medarbetare •säkerställer du att styrande dokument och uppsatta mål får genomslag i verksamheten •är du arbetsmiljöansvarig •är du ekonomiskt ansvarig för ditt område, samt upprättar och följer upp budget. •skapar du goda relationer med våra verksamheter Du kan även komma att arbeta med övergripande projekt inom sektorn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet och branschkunskap från liknande verksamhet. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Tidigare chefserfarenhet är önskvärd och B-körkort är ett krav. Tjänsten är för närvarande placerad i Munkedal. Medarbetarna finns över hela kommunen. Skapar engagemang Du leder, motiverar och ger andra de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är en lyhörd chef som skapar engagemang och delaktighet, och planerar och utvecklar verksamheten. Vidare har du förmåga att identifiera problem som uppkommer i vardagen och lösa dem på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Munkedals Kommun, Samhällsbyggnadssektor
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Chef till städenheten, Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef till städenheten, Munkedal

Sjuksköterska/distriksköterska Hemsjukvården, Munkedal
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköteuppgifter inom Hemsjukvård. Dag/kväll och helgtjänstgöring ingår. KVALIFIKATIONER Önskevärt: kunskaper och erfarenhet från kommunal hemsjukvård och dokumentation i Magna Cura. Vidareutbildning inom Äldrevård/Akutvård/Demens/Psykiatri är önskvärt. B-körkort erfordras
Företag: Munkedals Kommun, Hemsjukvården
Ort: Munkedal
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/distriksköterska Hemsjukvården, Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/distriksköterska Hemsjukvården, Munkedal

Pedagog/lärare, Munkedal
Munkedals Kommun ligger i Västra Götalands län ca 11 mil norr om Göteborg och ca 20 mil söder om Oslo. Kommunen finns i en naturskön trakt med såväl fjällnatur som möjlighet till salta bad och fiske. Munkedals kommun har ca 10 200 invånare. På Munkedalsskolan finns förskoleklass t.om årskurs 6, grundsärskolan och träningsskolan. Musikskolan har sina lokaler på vår skola. Skolan har ca 260 elever ARBETSUPPGIFTER Arbeta med elev i behov av särskilt stöd KVALIFIKATIONER Pedagog/lärare mot årskurs 1-6 . God samarbetsförmåga.Flexibel
Företag: Munkedals Kommun, Munkedalsskolan
Ort: Munkedal
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog/lärare, Munkedal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog/lärare, Munkedal

Specialist i allmänmedicin
Västra Götalandsregionen Vi är idag 6 allmänspecialister i vår verksamhet, varav en går i pension. Vi arbetar på en välfungerande enhet och har 90% (ca 9200 personer) av befolkningen listad hos oss i denna landsortskommun belägen ca 2 mil norr om Uddevalla. Arbetsfältet är brett och vi har många yrkeskompetenser i huset, vilket ger ett tätt samarbete i vardagen. Vi söker dig som är intresserad av att vara med och fortsätta utveckla vår primärvård och att utbilda framtidens allmänspecialister. Vi har idag flera ST- och AT-läkare och vi har organiserat ordinarie specialister i konsultfunktion. Du kommer att arbeta i en dynamisk personalgrupp där vi förväntar oss ett engagemang för att utforma den bästa vården för våra medborgare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Närhälsan, Munkedal vårdcentral
Ort: Munkedal
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i allmänmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i allmänmedicin

Produktionsledare
Arctic Paper tillverkar och marknadsför grafiskt finpapper av mycket hög kvalitet. Företaget är ett av de ledande europeiska företagen inom sitt produktsortiment. Tillverkningen sker i Sverige vid pappersbruken i Munkedal och Grycksbo, i Polen vid bruket i Kostrzyn och Mochenwangen i Tyskland. Produktprogrammet består av Amber, G-print Arctic, Munken, Pamo och L-Print. Användare är i första hand den grafiska industrin och bokförlag. Arctic Paper har ca 1500 anställda och försäljningskontor i 15 länder runt om i Europa. Produktionsledare med placering i Munkedal Vår produktion består av två pappersmaskiner och fem arkmaskiner, risbindning, pallpack och rullpack. Till vår produktion söker vi nu dig som är intresserad av att leda produktionen/ skiftlaget? Som produktionsledare kommer du att samordna och leda ett av skiftlagen i verksamheten, ansvara för bemanning och kompetensutveckling samt bedriva arbetsmiljöarbete inom ditt område. I rollen som produktionsledare kommer du i stor utsträckning samarbeta med övriga produktionsledare, avdelningschefer, tekniker och underhållspersonal. Du kommer att ha personalansvar för ca 30 medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du drivs och motiveras av att leda människor i kombination med att du har ett genuint teknikintresse. Det är viktigt att du har förmåga att entusiasmera och motivera din omgivning till bra resultat. Du är ansvarsfull och tar egna initiativ. För att trivas i rollen så behöver du ha lätt för att samarbeta och ha en vilja att utveckla och effektivisera verksamheten. Vi söker dig som har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom processindustri eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare motsvarande produktions-/ arbetesledande tjänster. Du uttrycker dig på svenska och engelska i både tal och skrift. En framgångsfaktor för dig och företaget är att du omsätter våra värderingar i ditt arbete. I rollen som medarbetare betyder det följande: Allt är möjligt - Du är serviceinriktad och positiv, engagerad och har förmågan att förstå behoven som finns inom företaget. Du vill göra ett bra jobb. Våga vara personlig - Du bidrar med dig själv, de kunskaper, kompetenser och erfarenheter du har. Din roll i teamet är betydelsefull. Ständiga förbättringar - Du är självständig och har en egen drivkraft. Du är noggrann, kommunicerar rakt och är ärlig. Du har viljan till att utvecklas inom ditt arbete. Tillsammans - Du har lätt att få kontakt med andra, är utåtriktad och relationsskapande och har god förmåga till att samarbeta. Övriga upplysningar Rekryterandechef: Produktionschef Mattias Wigelius, tfn 0524-17172 Fackligkontakt person: Ledarna: Sven-Erik Larsson, tfn 0524-17254 Unionen: Ulrik Norlin, tfn 0524-17351 Sista ansökningsdag 2013-12-02 Maila in din ansökan med CV till: Mattias.Wigelius@arcticpaper.com Eller skicka den till: Arctic Paper Munkedals AB Att: Mattias Wigelius SE-45581 Munkedal, Sweden Tel +46 770 110 120 www.arcticpaper.com
Företag: Arctic Paper Munkedals AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Munkedal, Produktionsledare Arctic Paper Munkedals AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare


Sök lediga jobb Munkedal

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se