Myrorna_Samfundet Frälsningsarmén jobb - lediga jobb

Myrorna_Samfundet Frälsningsarmén jobb Myrorna_Samfundet Frälsningsarmén jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Myrorna_Samfundet Frälsningsarmén. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Myrorna_Samfundet Frälsningsarmén. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen- Huddinge

 2. Arbetsledare/Biträdande butikschef, Järntorget- Göteborg

 3. Enhetschef Produktion, Norrköping- Norrköping

 4. Myrornas söker en redovisningsansvarig- Stockholm

 5. Arbetsledare/Biträdande Butikschef, Myrorna- Stockholm

 6. Vikarierande Butikschef, Skellefteå, Solbacken- Skellefteå

 7. Myrorna söker dig som vill arbeta som chaufför- Göteborg

 8. Myrorna söker Butikschef- Örebro

 9. Myrorna söker Butikschef till vår butik i Luleå- Luleå

 10. Myrorna i Boländerna söker arbetsledare- Uppsala

 11. Myrorna söker en controller- Stockholm

 12. Projektledare med fokus på återanvändning- Stockholm

 13. Projektledare med fokus på arbetsträning- Stockholm

 14. Myrorna söker Butikschef till vår butik i Skövde- Skövde

 15. Myrorna söker en controller- Stockholm

 16. Myrorna i Borlänge söker biträdande butikschef- Borlänge

 17. Vikarierande butikschef till Myrorna Örebro- Örebro

 18. Myrorna söker samhällsmedveten HR-partner- Stockholm

 19. Myrorna söker engagerade arbetsledare- Stockholm

 20. Myrorna söker Biträdande produktionschef- Stockholm

 21. FRÄLSNINGSARMEN söker arbetsledare till MYRORNA- Haninge

 22. Butikschef, Skellefteå, Solbacken- Skellefteå

 23. Biträdande butikschef/arbetsledare Myrorna- Norrköping

 24. Arbetsledare Myrorna- Norrköping

 25. Butikschef Myrorna- Linköping

 26. Myrorna söker en Butikschef till Kolargatan- Stockholm

 27. Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna- Haninge

 28. Myrorna söker en arbetsledare till Jakobsberg- Stockholm

 29. Myrorna i Karlstad söker biträdande butikschef- Karlstad

 30. Myrorna söker engagerad säljare och handledare- Stockholm

 31. Biträdande butikschef till Myrorna i Skövde- Skövde

 32. Ekonomiassistent till Myrorna- Stockholm

 33. Ekonom/Avtalsspecialist till Myrorna- Stockholm

 34. Butikschef till Myrorna Ropsten- Stockholm

 35. Biträdande butikschef till Myrorna Ystadvägen- Malmö

 36. IT-tekniker Myrorna- Stockholm

 37. Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna- Norrköping

 38. Butikschef till Myrorna- Stockholm

 39. Myrorna söker engagerade arbetsledare- Norrköping

 40. Butikssäljare Skövde Myrorna- Skövde


Mer beskrivning

Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor. Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för second hand och ideell verksamhet ökar ständig. Nu söker vi en arbetsledare/biträdande butikschef till vår fina butik i Skärholmen. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling. Som arbetsledare/biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med enhetschefen leda en personalgrupp på 30-40 personer som omfattar både anställda och personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet i butiken Du bör ha erfarenhet från butiksarbetet samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Butiksvarorna består av gåvor från allmänhet och näringsliv. Myrorna, som ingår i Frälsningsarmén, har cirka 350 anställda, samt ett 700-tal personer sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Överskottet från Myrornas verksamhet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen

Arbetsledare/Biträdande butikschef, Järntorget
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och att arbeta med människor? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vi tar hand om och sysselsätter en rad människor från olika instanser och med skiftande behov av stöd och vägledning. Vi söker dig med energi och vilja att ta dig an ett mångfacetterat jobb där ingen dag är den andra lik. Du behöver vara lättlärd och räds inte av att lösa problem som uppstår, vare sig det handlar om tekniska/praktiska saker eller konflikter på arbetsplatsen. För att lyckas i rollen behöver du ha initiativförmåga och ett helhetsperspektiv för verksamheten. Det krävs av dig att du har en naturlig förmåga att leda människor och att du inte är rädd för att ha, ta och fördela ansvar. Du gillar att arbeta operativt i butiken och ser det som en naturlig del i arbetet med att arbetsleda. Då butikschefen inte är på plats är du övergripande ansvarig för att leda och fördela driften på enheten. Personalgruppen består av 30-40 medarbetare som omfattar både anställd personal och personer som utför olika former av praktik eller frivilligarbete hos oss. I arbetet ingår att etablera och underhålla samarbetet med externa parter. Du introducerar nya medarbetare och med direkt underställda genomför du även utvecklings- och lönesamtal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men erfarenhet av att leda, administrera och att arbeta med butikskommunikation är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som butikschef. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Hos oss kan man alltid göra personliga fynd och hitta spännande saker som inte finns någon annanstans. På köpet hjälper man människor att komma in på arbetsmarknaden. Man bidrar till Frälsningsarméns sociala verksamhet för utsatta i Sverige. Genom att återanvända hjälper man dessutom till att spara på jordens resurser. Det är många som tjänar på att handla med hjärtat.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/Biträdande butikschef, Järntorget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/Biträdande butikschef, Järntorget

Enhetschef Produktion, Norrköping
Vill du vara med och leda utvecklingen för Myrornas produktionsenhet i Norrköping? Nu söker vi en Enhetschef Produktion som ansvarar för utvecklingen och den dagliga driften av produktionsenheten i Norrköping. Myrorna har sex enheter i Sverige som levererar till Myrornas butiker. Enheten i Norrköping har ca 20 anställda och ett 40-tal samarbetare, personer som arbetar på Myrorna genom bland annat praktikplatser. Förutom att sortera insamlade gåvor så ingår också transport av gåvor till enheten samt att leverera till butiker. I tjänsten som Enhetschef erbjuds möjligheteten att utforma och påverka arbetssätt och resultat. I dina arbetsuppgifter ingår personal- och arbetsmiljöansvar, arbetsledning samt ett produktionsansvar där du ser till att leveransplaner efterföljs, du upprättar och följer upp nyckeltal i produktionen. Som Enhetschef ingår du också i ledningsgruppen för Myrornas produktionsledning. Du kommer även att ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande meningsfull sysselsättning och rehabilitering. Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom logistik och produktion. Du har ett tydligt och synligt ledarskap där du har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du lägger stor vikt vid att locka fram varje individs unika potential. Du är prestigelös och tycker om att arbeta med människor för att se dem utvecklas och växa i sin roll. Hos oss får du möjligheten att bidra till Myrornas engagemang i miljöfrågor, hjälpverksamhet och arbetslivsutveckling Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Butiksvarorna består av gåvor från allmänhet och näringsliv. Myrorna, som ingår i Frälsningsarmén, har cirka 350 anställda, samt ett 800-tal personer sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Överskottet från Myrornas verksamhet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Produktion, Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Produktion, Norrköping

Myrornas söker en redovisningsansvarig
Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi en redovisningsansvarig som kommer att jobba på avdelningen Ekonomi och IT, där vi idag är sju medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta löpande bokföring samt bokslutsarbete. Du kommer även att arbeta med uppföljning, rapportering och analys. Därutöver kommer du att delta i införandet av nya system för budget och hantering av leverantörsfaktura. Du kommer att ha din bas i redovisningen men bör även tycka att det är roligt att arbeta med process- och systemförbättringar samt utveckling av rutiner och intern kontroll. Vem är du? Vi ser gärna att du är civilekonom eller har annan relevant utbildning inom redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av bokföring, redovisning samt bokslutsarbete från ett medelstort företags ekonomiavdelning. Du har även erfarenhet från arbete i affärssystem, där det är meriterande om du har kunskap i Scala som är det ekonomisystem vi använder oss av. Goda kunskaper i Excel är ett krav. Du kommer att ha kontakter både externt och internt, vilket innebär att du skall behärska det svenska språket både i tal och i skrift. Har du ett starkt driv samt en positiv inställning till förändringar och en förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra så kommer du att passa bra hos oss. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig en stor möjlighet att påverka ekonomifunktionen samt en delaktighet i den direkta affärsverksamheten. Du får även möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Ansökningar behandlas löpande så ansök därför snarast möjligt. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Myrornas söker en redovisningsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrornas söker en redovisningsansvarig

Arbetsledare/Biträdande Butikschef, Myrorna
Arbetsledare/Biträdande Butikschef Myrorna, Adolf Fredriks Kyrkogata Stockholm Älskar du att arbeta i butik samt brinner för försäljning och att arbeta med människor? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Vi söker dig med energi och vilja att ta dig an ett mångfacetterat jobb där ingen dag är den andra lik. Du räds inte av att lösa problem som uppstår, vare sig det handlar om tekniska/praktiska saker eller konflikter på arbetsplatsen. För att lyckas i rollen behöver du ha initiativförmåga och ett helhetsperspektiv för verksamheten. Det krävs av dig att du har en naturlig förmåga att leda människor och att du inte är rädd för att ha, ta och fördela ansvar. Du gillar att arbeta operativt i butiken och ser det som en naturlig del i arbetet med att arbetsleda. En huvuduppgift är att handleda människor och att få varje individ att växa utifrån sin förmåga, med stöd av Myrornas utarbetade handledarmetodik. Då butikschefen inte är på plats är du övergripande ansvarig för att leda och fördela driften på enheten. I arbetet ingår att etablera och underhålla samarbetet med externa parter, till exempel Arbetsförmedlingen. Du introducerar nya medarbetare och med direkt underställda genomför du även utvecklings- och lönesamtal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men erfarenhet av att leda, administrera och att arbeta med butikskommunikation är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som butikschef. Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten samt stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är på heltid. Maila ansökan med CV till vanja.eriksson@myrorna.se märk ansökan med BBC Adolf Fredrik. Sista ansökningsdag är 131220. Vid frågor om tjänsten kontakta Carin Haeffler 08-563 169 76. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Hos oss kan man alltid göra personliga fynd och hitta spännande saker som inte finns någon annanstans. På köpet hjälper man människor att komma in på arbetsmarknaden. Man bidrar till Frälsningsarméns sociala verksamhet för utsatta i Sverige. Genom att återanvända hjälper man dessutom till att spara på jordens resurser. Det är många som tjänar på att handla med hjärtat.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/Biträdande Butikschef, Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/Biträdande Butikschef, Myrorna

Vikarierande Butikschef, Skellefteå, Solbacken
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som vikarierande butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål inklusive gåvomottagning i butiken. Du ska leda en personalgrupp på ca 15-20 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat : ? Ansvara för drift och utveckling på enheten ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du bör ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Butikschef, Skellefteå, Solbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Butikschef, Skellefteå, Solbacken

Myrorna söker dig som vill arbeta som chaufför
Är du en driven, social, självständig, flexibel chaufför som trivs med att köra bil och gillar möten med människor? Till vår produktion i Storås, Angered söker vi en chaufför med C-kort. Produktionen i Storås har 30 anställda och ca 25 personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder (s.k. samarbetare). I din roll som chaufför kommer du att sköta insamling och distribution av varor samt framförandet och skötsel av fordon inom ramen för Transportenhetens uppdrag. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta butiksleveranser, hämtningar hos våra givare, placering, tömning, och skötsel av insamlingsbehållare samt andra förekommande arbetsuppgifter på lager och sortering. I din roll som chaufför kommer du även att arbeta som handledare. Därför gäller det att du trivs med att handleda andra medarbetare och är pedagogisk. För att lyckas i rollen så är det viktigt att du delar våra värderingar då Myrorna är ett värderingsstyrt företag. Det innebär att du måste känna ett ansvar för både de gåvor vi tar emot och de människor som finns i vår verksamhet. Du har mod och tvekar inte att sticka ut och ta initiativ i frågor som är viktiga för oss. Du tror att alla människor vill och kan lyckas så länge de får rätt förutsättningar. Du har tidigare erfarenhet av att köra C-bil och känner dig bekväm i ditt fordon. Vana vid dator ser vi som ett plus då vi får många hämtordrar via mail. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot drygt 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker dig som vill arbeta som chaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker dig som vill arbeta som chaufför

Myrorna söker Butikschef
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål inklusive transport, bemanning på återvinningscentralen samt gåvomottagning i butiken. Du ska leda en personalgrupp på ca 45-55 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för drift och utveckling på enheten ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du bör ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Örebro
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker Butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker Butikschef

Myrorna söker Butikschef till vår butik i Luleå
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål inklusive transport, gåvomottagning och sortering i butiken. Du ska leda en personalgrupp på ca 20 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat: - Ansvara för drift och utveckling på enheten - Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering - Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du bör ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning tillämpas. Vi arbetar löpande med urvalet och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 140312. Skicka din ansökan till vanja.eriksson@myrorna.se märkt BC - Luleå i ämnesfältet. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Carin Haeffler, 0736-88 69 76. Facklig kontaktperson för Unionen, Ulf Andersson, 08-504 205 54.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Luleå
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker Butikschef till vår butik i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker Butikschef till vår butik i Luleå

Myrorna i Boländerna söker arbetsledare
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för secondhand och ideell verksamhet ökar ständig. Nu söker vi en arbetsledare till vår fina butik i Boländerna. Butiken har egen produktion, vilket innebär att vi prismärker gåvorna själva så här behöver vi en ansvarig som ser till att rutiner följs och att våra gåvor tas emot och vårdas på bästa sätt. Du kommer även att tillsammans med chauffören ha ansvar för transportens dagliga verksamhet. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling. Som arbetsledare på Myrorna har du ett operativt ansvar för butiksproduktionen. Du arbetsleder en personalgrupp på ca 10-15 personer som omfattar både anställda och personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Du samverkar även med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering. Du bör ha erfarenhet från butiksarbetet samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är tillsvidare med provanställning, 100 % Vid frågor, kontakta Anna Cleve, butikschef; anna.cleve@myrorna.se. Ansökan skickas till anna.cleve@myrorna.se; sista ansökningsdagen är den 22/4-14. ________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Butiksvarorna består av gåvor från allmänhet och näringsliv. Myrorna, som ingår i Frälsningsarmén, har cirka 350 anställda, samt ett 700-tal personer sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Överskottet från Myrornas verksamhet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna i Boländerna söker arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna i Boländerna söker arbetsledare

Myrorna söker en controller
Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi en driven controller. Du kommer att arbeta på avdelningen Ekonomi och IT, där vi idag är sju medarbetare. I ditt arbete som controller kommer du att stödja ledningsgrupp, försäljningsledning samt produktionsledning och rapportera direkt till ekonomichefen på Myrorna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar ekonomistyrning, budget, prognoser samt analyser. Vem är du? Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och som dessutom har ett par års erfarenhet som controller. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel. Därutöver får du gärna ha erfarenhet av projektledning, business case och förbättringsarbete. Egenskaper som beskriver dig väl är förtroendeingivande, mogen och drivande. Är du utöver detta en analytisk, utåtriktad och proaktiv person med hög integritet och mycket god kommunikationsförmåga som trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt tror vi att du kommer att passa bra hos oss. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig en stor möjlighet att påverka ekonomifunktionen samt en delaktighet i den direkta affärsverksamheten. Du får även möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Ansökningar behandlas löpande så ansök därför snarast möjligt. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker en controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker en controller

Projektledare med fokus på återanvändning
Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning. Svensken slänger dock fortfarande stora mängder i soptunnan. 70 000 ton textil bränns varje år som istället skulle kunna återanvänds eller återvinnas. Myrornas ser som sitt samhällsuppdag att göra det enklare för givaren att skänka och därmed kunna samla in fler gåvor som senare kan säljas i någon av våra butiker. Vi stärker nu vår organisation med en projektledare som brinner för hållbarhetsfrågor och kan bidra till att göra det enklare att återanvända och återvinna. Uppdraget består i att projektleda och samordna olika insatser inom insamling, utvärdera dessa och föreslå olika förbättringsmöjligheter. Du arbetar i team med affärsutvecklingschef, insamlingssamordnare och operativ projektledare. Du som söker tjänsten som projektledare är väldigt intresserad av hållbarhetsfrågor och har god förståelse och stort engagemang för dessa frågor. Du kan på kort tid sätta dig in i Myrornas verksamhet och har stor förståelse för vikten av återanvändning ur ett hållbarhetsperspektiv. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt, kunna leda processer samt ha en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning med koppling till hållbarhetsfrågor samt erfarenhet av att projektleda. Tjänsten är en visstidsanställning heltid med start i augusti. Visstidsanställningen gäller i ett år. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med fokus på återanvändning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med fokus på återanvändning

Projektledare med fokus på arbetsträning
Myrorna tar varje år emot ca 2500 personer i arbetsträning där målsättningen är att man skall komma närmare arbetsmarknaden genom just arbetsträning. Nu står vi inför en satsning där målsättningen är att vara Sveriges bästa arena för arbetsträning inom detalj- och partihandeln. Inför detta arbete behöver vi en projektledare som kan vara med och leda detta arbete och därmed vara med och bidra till ett mer hållbart och medmänskligt samhälle. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att projektleda och bygga upp en modell där Myrorna tillför specifik kompetens till våra enheter i syfte att skapa förutsättningar för ännu bättre handledning och arbetsträning på våra enheter. Konkreta arbetsuppgifter kommer att vara att stötta enhetschefer i det långsiktiga arbetet med arbetsträning och handledning. Du kommer även att stötta handledare på enskilda enheter i att ge så bra handledning som möjligt. En annan viktig del i arbetet är att matcha kompetensen hos dem som arbetstränar på Myrorna med potentiella framtida arbetsgivare. Som ledare på Myrorna agerar du uppmuntrande och känner tillit gentemot din omgivning. Du tror också att alla människor kan, med rätt förutsättningar, utvecklas. Vidare är det viktigt att du har förmåga att jobba självständigt och långsiktigt. Du har ett utforskande förhållningssätt vilket innebär att du är nyfiken, öppen och lyhörd. Samtidigt är du initiativtagande, kreativ och kan entusiasmera människor i din omgivning. Det är meriterande om du tidigare har varit projektledare samt att du har arbetat med arbetsträning eller arbetsförberedande aktiviteter i någon form. Utbildning är inget krav men vi ser att socionom- eller arbetskonsulentutbildning kan vara relevant. Tjänsten är en visstidsanställning i 12 månader. Heltid. Eventuellt med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse dock senast i augusti. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare med fokus på arbetsträning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare med fokus på arbetsträning

Myrorna söker Butikschef till vår butik i Skövde
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer för arbetsträning. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift, gåvomottagning och försäljningsmål. Du ska leda en personalgrupp på ca 15 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer som är hos oss för arbetsträning. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för drift och utveckling av butiken ? Ansvara för att samverka med externa parter gällande arbetsträning ? Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du bör ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Som ledare agerar du uppmuntrande och känner tillit gentemot din omgivning. Du tror också att alla människor, med rätt förutsättningar, kan utvecklas. Vidare är det viktigt att du har förmåga att jobba självständigt och långsiktigt. Du har ett utforskande förhållningssätt vilket innebär att du är nyfiken, öppen och lyhörd. Samtidigt är du initiativtagande, kreativ och kan entusiasmera människor i din omgivning. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Skövde
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker Butikschef till vår butik i Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker Butikschef till vår butik i Skövde

Myrorna söker en controller
Myrornas söker en controller Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi en driven controller. Du kommer att arbeta på avdelningen Ekonomi och IT, där vi idag är sju medarbetare. I ditt arbete som controller kommer du att stödja ledningsgrupp, försäljningsledning samt produktionsledning och rapportera direkt till ekonomichefen på Myrorna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar ekonomistyrning, budget, prognoser samt analyser. Vem är du? Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och som dessutom har ett par års erfarenhet som controller. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel. Därutöver får du gärna ha erfarenhet av projektledning, business case och förbättringsarbete. Egenskaper som beskriver dig väl är förtroendeingivande, mogen och drivande. Är du utöver detta en analytisk, utåtriktad och proaktiv person med hög integritet och mycket god kommunikationsförmåga som trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt tror vi att du kommer att passa bra hos oss. Dessutom vill vi gärna att du delar vår passion att bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig en stor möjlighet att påverka ekonomifunktionen samt en delaktighet i den direkta affärsverksamheten. Du får även möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är tillsvidare och heltid. Sista ansökningsdag är 2014-08-10. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Ansökningar skickas till jobb@myrorna.se, märk ansökan med "Controller Myrorna + ditt namn". Vid eventuella frågor, kontakta ekonomichef Lisa Dahlberg (0736886958, lisa.dahlberg@myrorna.se). Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker en controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker en controller

Myrorna i Borlänge söker biträdande butikschef
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor. Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för seconhand och ideell verksamhet ökar ständig. Nu söker vi en biträdande butikschef till vår nya butik i Borlänge. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling. Som biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med butikschefen leda en personalgrupp på 20-30 personer som omfattar både anställda och personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Utöver detta ska du bland annat: - Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering - Ha ett operativt ansvar ute i butiken samt butikens produktion - Delta i butikens utvecklingsarbete Du bör ha erfarenhet från butiksarbetet samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. ________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna i Borlänge söker biträdande butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna i Borlänge söker biträdande butikschef

Vikarierande butikschef till Myrorna Örebro
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Som vikarierande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål inklusive insamling och sortering av gåvor. Du ska leda en personalgrupp på ca 30-40 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat: -Ansvara för drift och utveckling på enheten -Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering -Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Vem är du? Du bör ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke, gärna drift av en butik eller flera, samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är ett vikariat på heltid dock längst t.om. 2015-05-31 Tillträde snarast. Ansökningar kommer att behandlas löpande och skickas till jobb@myrorna.se, märk din ansökan med "VIK BC-Örebro". Sista ansökningsdag 2014-09-01. Vid frågor kring tjänsten kontaktar du under juli Affärsområdeschef Carina Wennerberg, 0736-88 69 06 och under augusti Affärsområdeschef Thomas Ljungdahl 0736- 88 69 53. Facklig kontaktperson för Unionen, Ulf Andersson, 08-504 205 54. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Örebro
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande butikschef till Myrorna Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande butikschef till Myrorna Örebro

Myrorna söker samhällsmedveten HR-partner
Myrorna är en mycket spännande organisation med verksamhet inom insamling, transport, produktion, försäljning, återanvändning och arbetsträning. En stor del av vår vinst går dessutom till Frälsningsarméns sociala verksamhet i Sverige. Nu söker vi dig som dels vill arbeta i en organisation med stort fokus på resultat och värderingar, dels förstår hur HR kan bidra till att utveckla affären i en organisation. Under de senaste tre åren har Myrorna genomgått flera organisationsförändringar för att säkerställa att vi har rätt förutsättningar att fortsätta utvecklas. Under två års tid har Myrorna dessutom byggt upp en HR-funktion med ansvar för att stötta organisationen inom alla typer av HR-frågor samt inom arbetsträning. När vi nu satsar ännu mer på att utvecklas inom området arbetsträning så finns ett behov av att nyrekrytera en HR-partner. HR-avdelningen består idag av en HR-chef, en HR-partner och en HR-koordinator. I tjänsten som HR-partner är du ansvarig för att stötta främst cheferna inom olika HR-relaterade ämnen (arbetsmiljö, arbetsrätt, ledarskap, arbetsmiljö, etc). Du är också ansvarig för att tillsammans med dina kollegor fortsätta utveckla bra interna rutiner. På Myrorna är det viktigt att vara ansvarsfull, modig och se möjligheten som mångfalden kan ge. Vi tror att alla människor, med rätt förutsättningar, kan lyckas och det behöver du också tro. Vidare är det viktigt att du i din roll som HR-partner är självständig, pedagogisk, serviceinriktad och initiativtagande. Du har en god förmåga att se helheten och förstå vilka insatser som behöver göras för att nå långsiktiga mål samt få andra människor att vilja nå samma mål. Om du dessutom är en glädjespridare så är det en fördel. Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet av tidigare HR-arbete, att du har en högskoleexamen och att du har B-körkort. Har du dessutom erfarenhet av olika kulturer och pratar andra språk än svenska och engelska så är det en fördel. Tjänsten är visstidsanställning på 12 månader med goda chanser till förlängning eller att tjänsten övergår i en tillsvidareanställning. Du kommer att vara placerad i Årsta, Stockholm, men resor förekommer. Tjänsten är heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse men tidigast i mitten av september. Frågor besvaras av Tommy Nederman, HR-chef (tommy.nederman@myrorna.se alt 0736886972) Ansökan skickas via mail till jobb@myrorna.se, senast den 8:e augusti. Ansökningar kommer att hanteras löpande. Skriv "HR-partner" som rubrik i mailet. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker samhällsmedveten HR-partner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker samhällsmedveten HR-partner

Myrorna söker engagerade arbetsledare
Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning. Varje år samlar vi in över 8000 ton textil och 4000 ton prylar och därefter sorterar vi, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas 35 olika butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. I syfte att utveckla verksamheten i vår produktionsorganisation så inför vi en ny ledningsstruktur från och med september. I och med denna nya ledningsstruktur söker vi nu 2 arbetsledare till vår enhet i Sätra. Är du en av dem som vill vara med och utveckla vår produktion samt vara med och driva de förändringar som behövs för att vi ska bli ännu bättre? Arbetsledaren är ansvarig för ett specifikt område på enheten och ansvarar för att arbetsområdet drivs och utvecklas i enlighet med enhetens affärsplan. Arbetsledaren tillbringar större delen av sin tid i operativt arbete och en mindre del i administrativt arbete. En av arbetsledarens absolut viktigaste uppgifter blir att engagera och motivera sina medarbetare på plats i det dagliga arbetet och även ha utvecklingssamtal. Arbetsledarna på Sätra kommer att arbeta tillsammans för att hjälpa varandra i den dagliga planeringen och för en helhetssyn och förståelse för varandras arbetsområden. I rollen som arbetsledare är det viktigt att du uppfyller följande kriterier: - Erfarenhet och kunskap av att arbetsleda i en produktionsmiljö - Erfarenhet och kunskap om produktion - Kunna entusiasmera och engagera sina underställda i personalgruppen - Kunna skapa delaktighet i arbetsgruppen genom god kommunikation. Det är viktigt att du är lyhörd och prestigelös. Du har förmåga att ta ansvar och driva en fråga ända in i mål. Gentemot dina medarbetare agerar du uppmuntrande och har förmågan att motivera och skapa arbetsglädje. Du tror också att alla människor, med rätt förutsättningar, kan utvecklas. Arbetsledaren är direkt underställd Produktionschefen och ingår också i enhetens styrgrupp. Arbetsledarens grundtjänst är sorterare medan rollen som arbetsledare genererar ett tillägg. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker engagerade arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker engagerade arbetsledare

Myrorna söker Biträdande produktionschef
Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning. Varje år samlar vi in över 8000 ton textil och 4000 ton prylar och därefter sorterar vi, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas 35 olika butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. I syfte att utveckla verksamheten i vår produktionsorganisation så inför vi en ny ledningsstruktur från och med september. I och med denna nya ledningsstruktur söker vi nu Biträdande produktionschef till vår enhet i Sätra. Enhetens Produktionschef är ansvarig för enhetens långsiktiga utveckling medan Biträdande produktionschef är ansvarig för att leda och fördela det vardagliga arbetet som bedrivs på enheten. Det innebär att samordna insatserna på enheten och fördela uppgifterna utifrån tillgängliga resurser. Planeringen görs i samspråk med Arbetsledarna på enheten. I tjänsten som Biträdande produktionschef är det viktigt att du uppfyller följande kriterier: - Gedigen erfarenhet och kunskap av att arbetsleda i en produktionsmiljö. - Gedigen erfarenhet och kunskap om produktion. - Kunna entusiasmera och engagera sina underställda i personalgruppen. - Kunna skapa delaktighet i arbetsgruppen genom god kommunikation. - Kunna ta egna initiativ rörande den vardagliga driften. - Ha förmåga att se hur verksamheten kan utvecklas långsiktigt samt vilka aktiviteter som behöver genomföras för att nå dit. Vidare är det viktigt att du är lyhörd och prestigelös. Du har förmåga att ta ansvar och driva en fråga ända in i mål. Gentemot dina medarbetare agerar du uppmuntrande och du har en förmåga att motivera och skapa arbetsglädje. Du tror också att alla människor, med rätt förutsättningar, kan utvecklas. Erfarenheter av Lean är meriterande. På enheten i Sätra ansvarar Biträdande produktionschef förutom den dagliga driften också för arbetet med arbetsträning och fungerar tillsammans med Produktionschef som kontaktperson mot myndigheter, företag och organisationer. Biträdande produktionschefen är också kundansvarig och säkerställer att insamling av gåvor och varuleveranser utförs enligt affärsplanen. Biträdande produktionschef är direkt underställd Produktionschefen och ingår också i enhetens styrgrupp. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker Biträdande produktionschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker Biträdande produktionschef

FRÄLSNINGSARMEN söker arbetsledare till MYRORNA
Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning. Varje år samlar vi in över 8000 ton textil och 4000 ton prylar och därefter sorterar vi, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas 35 olika butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. I syfte att utveckla verksamheten i vår produktionsorganisation så inför vi en ny ledningsstruktur från och med september. I och med denna nya ledningsstruktur söker vi nu 2 arbetsledare till vår enhet i Tungelsta. Är du en av dem som vill vara med och utveckla vår produktion samt vara med och driva de förändringar som behövs för att vi ska bli ännu bättre? Arbetsledaren är ansvarig för ett specifikt område på enheten och ansvarar för att arbetsområdet drivs och utvecklas i enlighet med enhetens affärsplan. Arbetsledaren tillbringar större delen av sin tid i operativt arbete och en mindre del i administrativt arbete. En av arbetsledarens absolut viktigaste uppgifter blir att engagera och motivera sina medarbetare på plats i det dagliga arbetet och även ha utvecklingssamtal. Arbetsledarna i Tungelsta kommer att arbeta tillsammans för att hjälpa varandra i den dagliga planeringen och för en helhetssyn och förståelse för varandras arbetsområden. I rollen som arbetsledare är det viktigt att du uppfyller följande kriterier: - Erfarenhet och kunskap av att arbetsleda i en produktionsmiljö - Erfarenhet och kunskap om produktion - Kunna entusiasmera och engagera sina underställda i personalgruppen - Kunna skapa delaktighet i arbetsgruppen genom god kommunikation. Det är viktigt att du är lyhörd och prestigelös. Du har förmåga att ta ansvar och driva en fråga ända in i mål. Gentemot dina medarbetare agerar du uppmuntrande och har förmågan att motivera och skapa arbetsglädje. Du tror också att alla människor, med rätt förutsättningar, kan utvecklas. Arbetsledaren är direkt underställd Produktionschefen och ingår också i enhetens styrgrupp. Arbetsledarens grundtjänst är sorterare medan rollen som arbetsledare genererar ett tillägg. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Haninge
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga FRÄLSNINGSARMEN söker arbetsledare till MYRORNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRÄLSNINGSARMEN söker arbetsledare till MYRORNA

Butikschef, Skellefteå, Solbacken
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål inklusive gåvomottagning i butiken. Du ska leda en personalgrupp på ca 15-20 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för drift och utveckling på enheten ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du ska ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position gärna inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef, Skellefteå, Solbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef, Skellefteå, Solbacken

Biträdande butikschef/arbetsledare Myrorna
Till vår butik på Gamla Rådstugugatan 18 i Norrköping söker vi dig som vill arbeta i butik och handleda människor. Ditt arbete Du kommer att ansvara för inredningsavdelningarna, där vi säljer möbler, husgeråd, prydnadssaker, tavlor, mattor, elartiklar mm. Du ska leda och fördela arbete inom dina avdelningar och bygga teamkänsla. Tillsammans med enhetschefen leder och utvecklar ni butiken. En annan huvuduppgift är också att handleda samarbetare. Samarbetare är personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Vi arbetar med handledning utifrån Myrornas handledarmetodik. Varje individ ska ges möjlighet att växa utifrån sin förmåga under sin tid på Myrorna. Du arbetar i första hand praktiskt i butiken, men kommer också utföra vissa administrativa uppgifter. Som biträdande butikschef/arbetsledare är du ansvarig för hela butiken vid enhetschefens frånvaro. Butiken har 7 anställda och ett 10-tal samarbetare. Det är ett fast förankrat team som har jobbat i butiken i många år. Vem är du? För att lyckas i rollen tror vi att du är en tydlig ledare med flerårig erfarenhet från butiksverksamhet, ledarskap och försäljning. God organisationsförmåga, sinne för ordning och reda samt vana att kommunicera i tal och skrift är en förutsättning. Det är en fördel att du har intresse för inredning och följer med i de skiftande trenderna. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling genom delaktighet i affärsverksamheten och kontakter med andra butiker. Du har stor möjlighet att påverka och bidrar till Myrornas engagemang i miljöfrågor, hjälpverksamhet och arbetslivsutveckling.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande butikschef/arbetsledare Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande butikschef/arbetsledare Myrorna

Arbetsledare Myrorna
Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning. Varje år samlar vi in över 8000 ton textil och närmare 3000 ton prylar och därefter sorterar vi, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas 35 olika butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. I syfte att stärka vår organisation och utveckla verksamheten på produktionsenheten i Norrköping söker vi nu en engagerad arbetsledare. Befattningen innebär produktionsansvar för enhetens sorteringslinjer för textil och inredning, med planering, personalledning och arbetsmiljöarbete som viktiga arbetsuppgifter. Arbetsledaren ansvarar för att arbetsområdet drivs och utvecklas i enlighet med enhetens affärsplan och tillbringar större delen av sin tid i operativt arbete och en mindre del med administrativa uppgifter. En av arbetsledarens absolut viktigaste uppgifter är att engagera och motivera sina medarbetare. Viktiga egenskaper i rollen som arbetsledare är att du är lyhörd och prestigelös. Du har förmåga att ta ansvar och driva en fråga ända in i mål. Gentemot dina medarbetare agerar du uppmuntrande och du har en förmåga att motivera och skapa arbetsglädje. Du tror också att alla människor, med rätt förutsättningar, kan utvecklas. Arbetsledaren är direkt underställd Produktionschefen och ingår också i enhetens styrgrupp. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Myrorna

Butikschef Myrorna
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål inklusive transport, gåvomottagning och sortering i butiken. Du ska leda en personalgrupp på ca 25 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för drift och utveckling på enheten ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du bör ha flerårig tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Linköping
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Myrorna

Myrorna söker en Butikschef till Kolargatan
Vill du ha personalansvar? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara med och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se. Ledarskap med fokus på försäljnings- och resultatmål samt människors utveckling Som butikschef har du ett brett operativt ansvar och rapporterar till affärsområdeschefen. Du ansvarar för butikens drift och försäljningsmål. Du ska leda en personalgrupp på ca 50 medarbetare, som omfattar både anställda handledare och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Utöver detta ska du bland annat: - Ansvara för drift och utveckling på enheten - Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering - Delta i utvecklingsarbetet inom affärsområdet Erfaren butikschef som gillar att arbeta med människor Du bör ha flerårig tidigare erfarenhet från en arbetsledande position inom handel eller annat serviceinriktat yrke samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten och med stor möjlighet att påverka. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker en Butikschef till Kolargatan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker en Butikschef till Kolargatan

Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna
Vill du vara med och leda utvecklingen av Myrornas produktion och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning med sju produktionsenheter runt om i landet. Varje år samlar vi in över 8000 ton textil och närmare 3000 ton prylar. Därefter sorterar vi, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. Till vår produktionsenhet i Tungelsta som årligen samlar in 2800 ton textil söker vi nu en produktionschef. Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för enhetens drift och är delaktig i frågor avseende den långsiktiga utvecklingen av Myrornas produktion. Om tjänsten I tjänsten som produktionschef erbjuds möjligheten att utforma och påverka arbetssätt och resultat. I dina arbetsuppgifter ingår personal- och arbetsmiljöansvar för en personalgrupp på omkring 60 medarbetare som omfattar både anställda och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Med ett produktionsansvar ser du till att leveransplaner efterföljs samt upprättar och följer upp nyckeltal i produktionen. En annan viktig arbetsuppgift är att ansvara för samverkan med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande meningsfull sysselsättning och att implementera detta parallellt med en effektiv produktion. Som produktionschef ingår du också i ledningsgruppen för Myrornas logistik och produktion. Erfaren produktionschef med fokus på människan Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom logistik och produktion. Du har ett tydligt och synligt ledarskap där du har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du lägger stor vikt vid att locka fram varje individs unika potential. Du är prestigelös och tycker om att arbeta med människor för att se dem utvecklas och växa i sin roll. Hos oss får du möjligheten att bidra till Myrornas engagemang i miljöfrågor, hjälpverksamhet och arbetslivsutveckling. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand genom våra 35 butiker runt om i landet. Myrornas uppdrag är att genom återvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Haninge
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna

Myrorna söker en arbetsledare till Jakobsberg
Myrorna söker en engagerad arbetsledare som vill vara med och utveckla produktion och lager i Jakobsberg Till vår butik i Jakobsberg, söker vi dig som gillar att arbeta med människor, produktion, lager och försäljning. Butiken har 7 anställda och ett 40-tal personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder (s.k. samarbetare). Du ansvarar för produktionen och lagret av hela det hårda sortimentet som består av prylar, husgeråd, böcker, multimedia, möbler, tavlor, mattor samt arbetsledning av 2 medarbetare och ca 15 samarbetare. I dina arbetsuppgifter kommer också butik och transport att ingå. Du bör ha tidigare erfarenhet från en arbetsledande position och lagerarbete samt ha ett brinnande intresse för försäljning och varukunskap. Det gäller också att du trivs med att arbetsleda människor och tycker om att ha och ta ansvar. Därutöver ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo samt klarar av ett fysiskt krävande arbete. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker en arbetsledare till Jakobsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker en arbetsledare till Jakobsberg

Myrorna i Karlstad söker biträdande butikschef
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle.Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för seconhand och ideell verksamhet ökar ständig. Nu söker vi en biträdande butikschef till vår butik i Karlstad. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling. Som biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med butikschefen leda en personalgrupp på 20-30 personer som omfattar både anställda och personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Utöver detta ska du bland annat: - Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering - Ha ett operativt ansvar ute i butiken samt butikens produktion - Delta i butikens utvecklingsarbete Du bör ha erfarenhet från butiksarbetet samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. __________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Karlstad
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna i Karlstad söker biträdande butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna i Karlstad söker biträdande butikschef

Myrorna söker engagerad säljare och handledare
Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för second hand och ideell verksamhet ökar ständigt. Till vår butik i Jakobsberg, söker vi dig som gillar att arbeta med människor och försäljning. Butiken har 5 anställda och ett 30-tal personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder (s.k. samarbetare). Ditt huvudansvar är klädavdelningen samt att handleda samarbetare inom din avdelning. Du bör ha tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat yrke samt ha ett brinnande intresse för försäljning. Det gäller också att du trivs med att arbetsleda människor och att arbeta i ett högt tempo, tycker om att ha och ta ansvar samt klarar av ett ibland fysiskt krävande arbete. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 35 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker engagerad säljare och handledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker engagerad säljare och handledare

Biträdande butikschef till Myrorna i Skövde
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Som biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med butikschefen leda en personalgrupp på 15-20 personer som omfattar både anställda och personer som arbetstränar hos oss. Utöver detta ska du bland annat samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering. Du har även ett operativt ansvar ute i butiken samt deltar i butikens utvecklingsarbete. Kvalifikationer Du bör ha flerårig erfarenhet av butiksarbete, ledarskap och försäljning i någon arbetsledande position. Genom ditt ledarskap bör du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Intresse för mode, inredning och design är en förutsättning för att klara arbetet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är som säljare med ett tilläggsansvar som Biträdande butikschef. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se. _______________________________________________________
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Skövde
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande butikschef till Myrorna i Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande butikschef till Myrorna i Skövde

Ekonomiassistent till Myrorna
Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi en ekonomiassistent på deltid. Du kommer att arbeta på avdelningen Ekonomi och IT, där vi idag är sju medarbetare. I ditt arbete som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontran och kundreskontran. Visst bokslutsarbete ingår i tjänsten. Vem är du? Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande inom ekonomi och som dessutom har ett par års erfarenhet som ekonomiassistent. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elektronisk fakturahantering (EFH), särskilt MediusFlow. Egenskaper som beskriver dig väl är förändringsbenägen och att du gillar att jobba med processer. Du är självgående med stor känsla för ansvar. Är du utöver detta en noggrann, positiv, kommunikativ, kundorienterad person som trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt tror vi att du kommer att passa bra hos oss. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig en stor möjlighet att bidra och påverka arbetet på ekonomifunktionen. Du får även möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Myrorna

Ekonom/Avtalsspecialist till Myrorna
Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi en driven ekonom och avtalsspecialist. Du kommer att arbeta på avdelningen Ekonomi och IT, där vi idag är sju medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter, förutom ansvarig för avtal, är bokslut i tätt samarbete med redovisningsansvarig, processförbättringar samt administration gällande kundreskontra och dagskassor. Vem är du? Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och som dessutom har ett par års erfarenhet av arbete med bokslut och årsredovisning. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel. Meriterande är att ha kommersiell förståelse för avtalsrätt. Därutöver får du gärna ha erfarenhet av arbete med processförbättringar. Egenskaper som beskriver dig väl är förtroendeingivande, analytisk, självgående och noggrann. Du drivs av att arbeta med processförbättringar och har en mycket god kommunikationsförmåga. Utöver detta är du proaktiv och trivs med att arbeta i såväl grupp som självständigt. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig en stor möjlighet att påverka ekonomifunktionen. Du får även möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom/Avtalsspecialist till Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom/Avtalsspecialist till Myrorna

Butikschef till Myrorna Ropsten
Myrorna är inne i en intressant förändringsresa där vi utvecklar vår verksamhet inom återanvändning och arbetsträning i syfte att kunna bidra ännu mer till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Genom vårt överskott kan t.ex. utsatta kvinnor få ett skyddat boende eller ett barn kan få plats på ett kollo. Vi söker nu en butikschef till vår fantastiska butik i Ropsten med dess ca 50 medarbetare. Vi söker dig som är en affärsdriven ledare, brinner för second hand och älskar att skapa förutsättningar för människor att växa. I rollen som butikschef har du det operativa ansvaret för att driva och utveckla butikens försäljning och lagerverksamhet . Medarbetarna består både av anställda och personer som genomför sysselsättning inom ramen för olika arbetsmarknadsåtgärder. Dessutom finns även en biträdande butikschef och arbetsledare i butiken som rapporterar till dig. Du är övergripande ansvarig för att butiken drivs i linje med butikens och Myrornas affärsplan. Du har personal- och budgetansvar. Vidare följer du t.ex. upp nyckeltal, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan, att butiken håller givna standards och att bemanningen och tidrapportering är optimal. Du rapporterar till en av Myrornas 3 Affärsområdeschefer. Personliga egenskaper Du bör ha flerårig erfarenhet från en arbetsledande position inom detaljhandel. Du förstår vikten av att nyttja säljytor på bästa sätt, är nyfiken och ser nya affärsmöjligheter i den verksamhet du är ansvarig för. Att coacha och skapa förutsättningar för människor att växa ser du som en självklarhet. Du har en naturligt hög social kompetens. Genom ditt ledarskap kan du entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar så är det viktigt att du som person är tydlig och ansvarstagande. Du har även stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Förutom att bidra till ett bättre samhälle så erbjuder Myrorna dig möjligheten att arbeta självständigt och att kunna påverka både den egna verksamheten och Myrornas utveckling. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef till Myrorna Ropsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef till Myrorna Ropsten

Biträdande butikschef till Myrorna Ystadvägen
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor? Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrorna söker nu en biträdande butikschef /arbetsledare till butiken på Ystadvägen i Malmö. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling Som biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med butikschefen leda en personalgrupp på 15-50 personer som omfattar både anställda och personer som arbetstränar hos oss. Utöver detta ska du bland annat samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering. Du har även ett operativt ansvar ute i butiken samt deltar i butikens utvecklingsarbete Kvalifikationer Vi tror att du är intresserad av mode, inredning och design. Du bör ha erfarenhet av butiksarbete eller annan försäljning i någon arbetsledande position. Erfarenhet inom möbel/ transport branschen är meriterande. Genom ditt ledarskap bör du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till det överskott som går till bl.a. behandlingshem, skyddade boenden för kvinnor och kolloverksamhet för barn. Tjänsten är som säljare med ett tilläggsansvar som Biträdande butikschef. Tjänsten är ett vikariat på två år med chans till förlängning. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se. _______________________________________________________
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Malmö
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande butikschef till Myrorna Ystadvägen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande butikschef till Myrorna Ystadvägen

IT-tekniker Myrorna
Till vårt huvudkontor i Årsta söker vi en driven IT-tekniker. Du kommer att arbeta på avdelningen Ekonomi och IT, där vi idag är sju medarbetare. I ditt arbete som IT-tekniker kommer du att arbeta i nära samarbete med vår ITSD-manager. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bl.a. av att ansvara för serverdrift, klientdrift, nätverksdrift, internet och telefoni. Arbetsuppgifter Du är den första kontakten för Myrornas användare via främst telefon, e-post och ärendehanteringssystem. Du tar emot, analyserar, löser och eskalerar olika användarproblem. Typen av problem kan variera alltifrån enkel lösenordshantering till mer tekniskt komplexa frågeställningar, exempelvis: - Felsökning på klienter och fjärrstyrning av användares datorer när det gäller PC, nätverk och applikationer - Dokumentera och följa upp ärenden i ärendehanteringssystemet - Support rörande servrar och applikationer såsom Exchange, lönesystem, kassasystem, etc - Kontoadministration, samt telefoni- och IT-support. Utöver detta dokumenterar du och delger dina kollegor av din kunskap och erfarenhet, samt samarbeta med våra underleverantörer för drift. Vi strävar efter att ha hög teknisk kompetens inom Myrorna-IT och att lösa ärenden vid första kontakt. Vem är du? Vi söker dig, serviceinriktad lagspelare, som har en förmåga att sätta dig in i och förstå kundens behov. Du har ett strukturerat arbetssätt och effektiv problemlösningsförmåga. Som person är du social och driven med förmåga att vara behjälplig på ett pedagogiskt och serviceinriktat sätt. Du strävar alltid efter att ge service av bästa kvalitet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig en stor möjlighet att vara med vid utvecklingen av vår nya IT-funktion. Du får även möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till det sociala arbete som Myrornas överskott går till. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker Myrorna

Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna
Vill du vara med och leda utvecklingen av Myrornas produktion och bidra till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle? Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning med sju produktionsenheter runt om i landet. Varje år samlar vi in över 8000 ton textil och närmare 3000 ton prylar. Därefter sorterar vi, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. Till vår produktionsenhet i Norrköping som under 2015 kommer att samla in drygt 1000 ton textil och knappt 500 ton inredning söker vi nu en produktionschef. Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för enhetens drift och är delaktig i frågor avseende den långsiktiga utvecklingen av Myrornas produktion. Om tjänsten I tjänsten som produktionschef erbjuds möjligheten att utforma och påverka arbetssätt och resultat. I dina arbetsuppgifter ingår personal- och arbetsmiljöansvar för en personalgrupp på omkring 35 medarbetare som omfattar både anställda och personer sysselsatta i olika arbetsmarknadsåtgärder. Inom produktionsansvaret arbetar du med effektivisering och ständiga förbättringar så att leveransplaner kan hållas, samt upprättar och följer upp nyckeltal i produktionen. En annan viktig arbetsuppgift är att ansvara för samverkan med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande meningsfull sysselsättning och att implementera detta parallellt med en effektiv produktion. Som produktionschef ingår du också i ledningsgruppen för Myrornas logistik och produktion. Erfaren produktionschef med fokus på människan Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning, effektivisering och rationalisering inom logistik och produktion. Du är stresstålig och har ett tydligt och synligt ledarskap där du har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är prestigelös och tycker om att arbeta med människor för att se dem utvecklas och växa i sin roll. Hos oss får du dessutom möjligheten att bidra till Myrornas engagemang i miljöfrågor, hjälpverksamhet och arbetslivsutveckling. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand genom våra 34 butiker runt om i landet. Myrornas uppdrag är att genom återvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsengagerad produktionschef till Myrorna

Butikschef till Myrorna
Myrorna är inne i en intressant förändringsresa där vi utvecklar vår verksamhet inom återanvändning och arbetsträning i syfte att kunna bidra ännu mer till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi söker nu en butikschef till vår fantastiska butik i Skärholmen med ca 30 medarbetare samt en biträdande butikschef och arbetsledare som rapporterar till dig. Vi söker dig som är en affärsdriven ledare, brinner för second hand och älskar att skapa förutsättningar för människor att växa. I rollen som butikschef har du det operativa ansvaret för att driva och utveckla butikens försäljning. Medarbetarna består både av anställda och personer som arbetstränar inom ramen för olika arbetsmarknadsåtgärder. Du är övergripande ansvarig för att butiken drivs i linje med butikens och Myrornas affärsplan och värderingar. Du har personal- och budgetansvar. Vidare följer du t.ex. upp nyckeltal, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan, att butiken håller givna standards och att bemanningen och tidrapportering är optimal. Du rapporterar till en av Myrornas tre Affärsområdeschefer. Personliga egenskaper. Du bör ha flerårig erfarenhet från en arbetsledande position inom detaljhandel. Du är nyfiken, lösningsorienterad och du förstår vikten av att använda säljytor på bästa sätt. Du är prestigelös och genom ditt ledarskap kan du entusiasmera och motivera dina medarbetare. Att coacha och skapa förutsättningar för människor att växa ser du som en självklarhet. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du har ett brett ansvarsområde samt ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar så är det viktigt att du som person är tydlig och ansvarstagande. Du har även stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder. Förutom att bidra till ett bättre samhälle så erbjuder Myrorna dig möjligheten att arbeta självständigt och att kunna påverka både den egna verksamheten och Myrornas utveckling. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Affärsområdeschef Karin Nielsen, karin.nielsen@myrorna.se. Välkommen med din ansökan! _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2000 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef till Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef till Myrorna

Myrorna söker engagerade arbetsledare
Myrorna är idag Sveriges största insamlingsorganisation av textil och inredning. Vi transporterar, sorterar, värderar och slutligen transporterar vi det till någon av Myrornas 34 olika butiker. Utöver detta handleder vi personer som genom olika arbetsmarknadspolitiska program arbetstränar på våra enheter. Vi söker en arbetsledare för transport/lager/export/inredning till vår enhet i Norrköping. Arbetsledaren är ansvarig för ett specifikt område på enheten och ansvarar för att arbetsområdet drivs och utvecklas i enlighet med enhetens affärsplan. Arbetsledaren tillbringar större delen av sin tid i operativt arbete och en mindre del i administrativt arbete. En av arbetsledarens absolut viktigaste uppgifter blir att engagera och motivera sina medarbetare. Viktiga egenskaper i rollen som arbetsledare är att du är lyhörd och prestigelös. Du har förmåga att ta ansvar och driva en fråga ända in i mål. Gentemot dina medarbetare agerar du uppmuntrande och du har en förmåga att motivera och skapa arbetsglädje. Du tror också att alla människor, med rätt förutsättningar, kan utvecklas. Arbetsledaren är direkt underställd Produktionschefen och ingår också i enhetens styrgrupp. Arbetsledaren har en tjänst som sorterare i grunden medan rollen som arbetsledare genererar ett tillägg. Tjänsten är heltid. För mer information, kontakta Cim Rudfeldt, Produktionschef, Telefonnummer 0736886941,alt cim.rudfeldt@myrorna.se _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Myrorna söker engagerade arbetsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrorna söker engagerade arbetsledare

Butikssäljare Skövde Myrorna
Till Myrornas butik i Skövde söker vi en erfaren butikssäljare med ett intresse för försäljning och second hand. Butiken har idag fyra anställda och ett 10-tal personer som är sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Arbetsuppgifterna består bland annat av försäljning, uppackning av varor, gåvomottagning, kundservice, städning, kassatjänstgöring, skyltning, exponering samt handledning. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och ett brinnande intresse för försäljning. Du trivs med att arbetsleda människor och att arbeta i ett högt tempo. Du är ordningsam och tycker om att ha och ta ansvar samt klarar av ett ibland fysiskt krävande arbete. Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. _______________________________________________________ Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning inom second hand genom våra 34 butiker i hela landet. Myrornas uppdrag är att genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 2500 personer varje år i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Läs mer på www.myrorna.se. _______________________________________________________
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Skövde
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Skövde Myrorna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Skövde Myrorna


Sök lediga jobb Myrorna_Samfundet Frälsningsarmén

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se