Mystery Shoppers sökes till Borlänge jobb - lediga jobb

Mystery Shoppers sökes till Borlänge jobb Mystery Shoppers sökes till Borlänge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mystery Shoppers sökes till Borlänge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mystery Shoppers sökes till Borlänge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Mystery Shoppers sökes till Borlänge- Borlänge

  2. Mystery Shoppers sökes till Borlänge- Borlänge


Mer beskrivning

Mystery Shoppers sökes till Borlänge
Daymaker expanderar kraftigt och söker flera mystery shoppers till Borlänge Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som studerar, är föräldraledig eller har lite tid över. Du väljer själv vilka uppdrag du ska utföra, beroende på vad som passar dig. Arbetet kräver att du fyllt 18 år och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag. Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi är en professionell partner när det gäller mätningar av kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet. Vår mission är ?att förbättra kundupplevelsen på de marknader där vi verkar?. Vi utför nationella och internationella uppdrag med de främsta i många branscher såsom; bilbranschen, konfektion, telekom och service. De främsta produkterna vi arbetar med är Mystery Shopping, Mystery Calling, Store Check, Kundströmsanalys och Kundintervjuer. Vårat huvudkontor finns i Sverige men vi har även säljkontor i Norge, Polen, Tjeckien och Ukraina
Företag: Daymaker AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Borlänge

Mystery Shoppers sökes till Borlänge
Daymaker expanderar och söker flera Mystery Shoppers till Borlänge! Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som tycker om att besöka butiker. Just nu har vi uppdrag i Borlänge! Uppdraget går ut på att du ska besöka en butik och anonymt observera hur butiken och personalen bemöter dig som kund. Besöket tar cirka 20 minuter och därefter registrerar du dina svar snabbt och smidigt i vårt onlinesystem. Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator och en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Du måste vara minst 18 år gammal. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag! Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Om Daymaker Daymaker AB är experter på kundmötet. Vi arbetar med ledande kedjor i Sverige och mäter kundupplevelse via bland annat Mystery Shopping, Mystery Calling och Mystery Web. Med hjälp av våra observatörer och vår webbaserade teknologi ger vi kunden en bild av vad som verkligen sker i servicemötet, d.v.s. sanningens ögonblick!
Företag: Daymaker AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Borlänge


Sök lediga jobb Mystery Shoppers sökes till Borlänge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se