Mystery Shopping i Gävle jobb - lediga jobb

Mystery Shopping i Gävle jobb Mystery Shopping i Gävle jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Mystery Shopping i Gävle. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Mystery Shopping i Gävle. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Mystery Shopping i Gävle- Gävle

  2. Mystery Shopping i Gävle- Gävle


Mer beskrivning

Mystery Shopping i Gävle
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Vem vill inte förena nytta med nöje? Bli Mystery Shopper! Komet söker för kunds räkning Mystery Shoppers. Ett perfekt uppdrag för dig som studerar eller vill arbeta extra. Att arbeta som Mystery Shopper innebär att du gör ett anonymt kundbesök. Uppdraget går ut på att du ska observera hur det ser ut i butiken och hur personalen beter sig mot dig som kund. Själva genomförandet av uppdraget tar cirka 20-30 minuter. Komet har idag flera olika typer av Mystery Shopping uppdrag, för rätt person finns goda möjligheter till fler uppdrag. Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du är ansvarsfull och arbetar bra självständigt. Dessutom är du pålitlig, noggrann och observant! Du som söker har hög social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker nu främst dig som bor i Gävle.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shopping i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shopping i Gävle

Mystery Shopping i Gävle
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Vem vill inte förena nytta med nöje? Bli Mystery Shopper! Komet söker för kunds räkning Mystery Shoppers. Ett perfekt uppdrag för dig som studerar eller vill arbeta extra. Att arbeta som Mystery Shopper innebär att du gör ett anonymt kundbesök. Uppdraget går ut på att du ska observera hur det ser ut i butiken och hur personalen beter sig mot dig som kund. Själva genomförandet av uppdraget tar cirka 20-30 minuter. Komet har idag flera olika typer av Mystery Shopping uppdrag, för rätt person finns goda möjligheter till fler uppdrag. Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du är ansvarsfull och arbetar bra självständigt. Dessutom är du pålitlig, noggrann och observant! Du som söker har hög social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tveka inte att skicka din intresseanmälan idag! Uppdraget kommer att pågå under hela 2014, vi gör kontinuerligt ett löpande urval. Observera att ingen reseersättning utgår, det är därför ett plus om du av andra orsaker ofta besöker olika större städer. Start: Omgående Arbetstid: Flexibelt Lön: 150:- + semesterersättning
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shopping i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shopping i Gävle


Sök lediga jobb Mystery Shopping i Gävle

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se