Närlundaskolan Ekerö kommun jobb - lediga jobb

Närlundaskolan  Ekerö kommun jobb Närlundaskolan Ekerö kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Närlundaskolan Ekerö kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Närlundaskolan Ekerö kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kundserviceuppdrag i Spånga, start omgående!- Stockholm

 2. Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!- Stockholm

 3. Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga- Stockholm

 4. Vasakronan söker teknisk förvaltare till Stockholm- Stockholm

 5. Webbutvecklare till spelföretag- Stockholm

 6. Utredare- Sollentuna

 7. Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores- Stockholm

 8. Servicetekniker till Point- Stockholm

 9. Art Director till spelföretag- Stockholm

 10. Lärare i förskola/Förskollärare- Stockholm


Mer beskrivning

Kundserviceuppdrag i Spånga, start omgående!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning en medarbetare till kundtjänst i Spånga. Vår kund är ett stort internationellt logistikföretag som erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. De har 4000 medarbetare i Sverige och finns representerade på ett 50-tal orter. Du kommer att arbeta på vår kunds kontor på Lunda industriområde och dina arbetsuppgifter är mycket varierande. Du kommer i huvudsak att besvara frågor ifrån företagets kunder gällande leveranser och försändelser av paket och varor. Detta är något som du kommer att göra via telefon och mail Personliga egenskaper För att detta uppdrag ska passa dig bör du vara en skicklig problemlösare som på ett lugnt och metodiskt sätt tar dig an de frågor som dyker upp. Du har en förmåga att fatta snabba beslut och att alltid bemöta kunder på ett trevlig och kopmetent sätt. Utöver det är du givetvis mycket flexibel, lyhörd och stresstålig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst samt att din utbildning är på minst gymnasienivå. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommerr att bemöta kunder båda på svenska och engleska. Goda kunskaper i MS Office är önskvärt. Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett expansivt och spännande företag där varje individ är viktig. Företagsledningen tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan idag, tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kundserviceuppdrag i Spånga, start omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundserviceuppdrag i Spånga, start omgående!

Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!
Tänk om det var möjligt att ta... ...det bästa ur operatörsvärldarna och stoppa allt i samma paket - Att få tillgång till en oöverträffad täckning, prisvärda och smarta tjänster samt en helhjärtad och personlig service som alltid skall vara tillgänglig, stora som små. Hos oss får alla företag tillgång till det. Företagsoperatören Telerix söker nu nya stjärnskott till vår nya säljavdelning. Vi har nyligen flyttat in i nya och helrenoverade lokaler i Hammarby sjöstad och vill därför fördubbla vår nuvarande säljarkår på 15 stycken. Vi söker dig som: - Innehar en naturlig vinnarinstinkt - Vill skapa karriär - Inte är rädd för att anta nya utmaningar - Har en positiv syn på livet   Vi erbjuder dig:   - Timlön, provision, bonus - Nytt och fräscht kontor - Grundläggande säljutbildning - personlig coaching - Säljtävlingar med fina och roliga priser - Gymkort   känner du att allt eller bara en utav egenskaperna ovan passar in på dig? Vänta inte då, utan sök nu direkt! Vi behandlar samtiga ansökanden och återkommer med besked samma dag.   Att jobba som säljare kräver stimulans och ibland räcker inte bara lönen till. Därför är det enormt viktigt för oss att vår personal trivs och känner att de får en konstant utveckling.   Tävlingar är en självklarhet och därför har vi hela 4 tävlingar som är ständigt pågående. Allt ifrån dagstävlingar med trisslotter och biobiljetter som pris till kvartals(3mån) tävlingar med resemål som pris för hela gruppen. Barcelona... Prag... Alicante... Sälen... På 1 år! Nu SKA vi till London, vill du följa med oss? Ansök Nu.   Samtal från rekryteringssajter undanbedes.
Företag: Telerix Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!

Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga
Kunskapsskolan Spånga är en grundskola åk 4-9 from höstterminen 2013 då skolan expanderar med åk 4-5. Vill du arbeta med motiverade medarbetare i en trivsam miljö som sätter eleverna i centrum? Då ska du söka vikariattjänsten i svenska hos oss i höst (aug-dec). Nu söker vi en lärare med behörighet i svenska Vi söker medarbetare med ämnesinriktning i svenska. Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet vikariat Heltid Kontaktpersoner Rektor Lolitha Nilsson, mobiltelefon 0767-797696, mailadress: lolitha.nilsson@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 5 aug 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Salagatan 42 163 53 Spånga
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikariat i svenska till Kunskapsskolan Spånga

Vasakronan söker teknisk förvaltare till Stockholm
Arbeta för en bättre värd Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och erbjuder kontor och butiker i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vi arbetar långsiktigt med största möjliga hänsyn till både människor och miljö. Välkommen till en bättre värd! ***** Teknik och service Stockholm söker teknisk förvaltare *****   Vi söker nu en teknisk förvaltare till teknikenhet Syd i Stockholm.   Ditt ansvar som teknisk förvaltare Som teknisk förvaltare ansvarar du för den tekniska förvaltningen och att huset utvecklas tekniskt i takt med tiden. Din uppgift är att skapa energieffektiva och väl fungerande hus med nöjda kunder och låga drift- och underhållskostnader ur ett långsiktigt perspektiv.   Det innebär ansvar för planerat underhåll, teknisk utveckling, budget samt ekonomisk uppföljning. Du rapporterar direkt till teknikenhetschefen. Du deltar även som teknikansvarig i kundteam med fastighetschefer och drifttekniker.   Din bakgrund Vi vill att du har en teknisk högskoleutbildning inom bygg eller installation. Du har jobbat flera år inom fastighetsförvaltning, entreprenad, eller på konsultsidan och har flera års erfarenhet av bygg och/eller installationsprojekt. Du känner väl till branschstandarder/regler såsom AMA och BBR. Du har ett stort engagemang och kunskap inom energieffektivisering av fastigheter. Eftersom vi har ett väl utvecklat IT-stöd är det också viktigt att du har goda IT-kunskaper. Som person har du ett kundorienterat synsätt, lätt för att samarbeta med andra och ett stort intresse för tekniken i fastigheter. Kamratskap, ödmjukhet och engagemang värdesätts högt hos oss.   Ansökan Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa teknikenhetschef Bo Berggren, telefon 08-566 207 31 eller 0709-681731. Du kan läsa mer om hur det är att arbeta på Vasakronan på www.vasakronan.se/introduktion Du är välkommen med din ansökan senast 18:e augusti 2013. Under juli tar vi sommaruppehåll, vilket innebär att vi inte kommer att läsa några ansökningar under den perioden.
Företag: Vasakronan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vasakronan söker teknisk förvaltare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vasakronan söker teknisk förvaltare till Stockholm

Webbutvecklare till spelföretag
Vår kund: Vår kund är ett av de mest framgångsrika spelutvecklingsföretagen för iOS och Android! Vill du jobba i ett team av kreativa personer med erfarenhet av att ta fram välpolerade spel för en miljonpublik? Vår kund söker nu en duktig webbutvecklare. Kunden sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Om tjänsten: Du kommer att ingå i ett team med riktigt drivna och skickliga utvecklare och arbeta med några av de mest populära spelen på mobiler och surfplattor. Du kommer att vara ansvarig för all webbutveckling avseende spelen och arbeta både med koncept- och genomförandefaser. Du måste ha erfarenhet av – och känna dig bekväm med – att arbeta med spelprodukter för en stor och bred kommersiell marknad. Din profil: Du har minst två års erfarenhet av webbutveckling på heltid och två till fem års relevant programmeringserfarenhet. Du har en bra känsla för detaljer avseende användargränssnitt. Du tänker utifrån koncept och levererar lösningar efter det. Som person är du trevlig och prestigelös, tycker om att jobba i team samtidigt som du är självgående. Du har en relevant högskoleexamen eller har motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från spelutvecklingsföretag. Du ska kunna visa upp tidigare genomförda arbeten, så lägg gärna med länkar till detta i ansökan. Självklart gillar du spel! ANSÖKAN – Då urval och intervjuer sker löpande är det av stor fördel om du skickar oss din ansökan så snart som möjligt. Help at Work genomför rekryteringsprocessen, men du blir anställd av vår kund. Om oss: Help at Work är bemannings och rekryteringsföretaget som skall få flest företag och människor att växa. Vi lägger stor vikt vid att sammanföra människors inneboende kraft och kompetens med företag och företagare som behöver – ja just det – hjälp på jobbet. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker nytt jobb och därmed kan vi erbjuda marknadens bästa kandidater till våra kunder. Help at Work bemannar och rekryterar idag inom IT, sälj & marknad, ekonomi, administration och kundtjänst. Vi ses!
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till spelföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till spelföretag

Utredare
Vid socialkontoret i Sollentuna arbetar ca 180 personer. Verksamheten är uppdelad i tre avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga samt administrativa avdelningen. Socialkontoret eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vår utredare nu väljer att gå i pension söker vi nu dennes efterträdare som vill vara med och utveckla verksamheten vidare.   Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som utredare förväntas du driva kvalificerade utredningar inom förvaltningens olika verksamhets-områden. Du handlägger ärenden av skiftande karaktär, och är en resurs för hela förvaltningen. En stor del i uppdraget består av att tillsammans med verksamhetsföreträdare sammanställa beslutsunderlag till socialnämnden.   Din profil Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig samhällsvetenskaplig högskoleutbildning. Ett krav är dokumenterad erfarenhet av utredningsarbete eller annat för tjänsten lämpligt kvalificerat arbete från en politiskt styrd organisation. Erfarenhet från socialtjänstens område är meriterande. Du är väl insatt i gällande lagstiftning och aktuella riktlinjer och är positiv till att delta i arbetet med att ständigt utveckla verksamheten. Vi tror att du har mycket god inläsningsförmåga såväl som analytisk förmåga, vilket bl.a. innebär att du har förmåga att lyssna, ställa frågor och dra slutsatser, för att sedan omvandla det till förslag. Förutom att du är nyfiken och har förmåga att sätta verksamheten i ett strategiskt sammanhang, agerar du också med personlig mognad, uppvisar en god samarbets-förmåga och kan arbeta självständigt med flera ärenden samtidigt. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Sollentuna Kommun Socialkontoret
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Sollentuna, Utredare Sollentuna Kommun Socialkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 Mdr SEK (2012) och cirka 2100 anställda. Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores Som är lyhörd och kan coacha kunden till rätt lösning  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Är du redo för nästa steg i din säljutveckling? Som butikssäljare inom Telenor Stores blir du expert på upplevelsebaserad försäljning och att coacha kunden till rätt lösning. Med professionalism och engagemang ska du bjuda kunden på en upplevelse – både i mötet och i själva butiken. När du säljer våra produkter och tjänster kommer du att arbeta mot en egen försäljningsbudget, samtidigt som du fokuserar på att ge god service och att skapa nöjda kunder. På Telenor satsar vi stort på intern utveckling och erbjuder goda karriärmöjligheter. Du får gå Telenor Business School – vår utbildningskanal med flera omfattade utbildningar med fokus på din utveckling inom försäljning, service och kundbemötande.  Du har:  * Erfarenhet av försäljning, kundvård och service är ett måste * Förmåga att presentera och kommunicera information krävs * Erfarenhet från retailbranschen/handel är meriterande  Du är: Som butikssäljare är du tydlig, professionell och kundfokuserad. Du har hög energi, älskar att ge god service och ser en nöjd kund som en belöning i sig. Dessutom är du resultatorienterad och trivs med att arbeta mot individuella mål. Att agera kundens coach för att ta fram en lyckad lösning är ett självklart mål för dig. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Skärholmen.  Lön: Grundlön plus provision  Sök:Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-08.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Skärholmen, Telenor Stores

Servicetekniker till Point
Point är ett av de ledande företagen inom betallösningar i Europa. Vi har verksamhet i Norden, Baltikum, Storbritannien, Frankrike och Island. Point Sverige har 160 anställda med huvudkontor i Stockholm. Företaget är grundat 1987 och erbjuder betallösningar för små och stora kunder. Sedan 2012 ingår Point i VeriFonekoncernen. Mer information finns på www.point.se.Arbetsuppgifter: Som servicetekniker kommer du att arbeta med reparation av kortterminaler. Detta innebär att du bland annat kommer att arbeta med: • Felsökning av terminaler • Reparationer på komponentnivå • Testning • Registrering i administrativa system • Laddning av programvara • · Reparationsprocesser   Är du den vi söker? • Du ska lägst ha gymnasieutbildning med el-tele eller teknisk inriktning • Goda kunskaper av felsökning och mjuklödning • Grundkunskaper i Office -paketet • Mål och resultatinriktad • Trivs med att arbeta både i grupp och individuellt • Läsa och förstå tekniska specifikationer • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift   För att lyckas i rollen tänker vi att du är driven och engagerad och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och skapar förtroendeingivande relationer med kollegor, leverantörer och ledning samtidigt som du driver igenom resultat. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med reparationer på komponentnivå. Vi ser att du är noggrann, van att arbeta i ett högt tempo, strukturerad i ditt arbete samt har lätt för att snabbt lära dig nya saker och trivs i en kreativ och lärande miljö.   Vi erbjuder: Vi har en enkel idé när det gäller personalfrågor: att ge människor möjligheten att växa, både som individer och professionellt, så att vi med gemensamma ansträngningar kan förbättra vardagen för våra kunder, företaget och för oss själva. Vår anda är i grunden rak kommunikation, korta beslutsvägar och sunt förnuft. Våra värdeord är Passion, Förtroende, Innovation och Integritet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Målet är att varje medarbetare ska vara väl kvalificerad för sina arbetsuppgifter, men också få den kompetensutveckling som är nödvändig för företagets framtida krav i en föränderlig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ansökan: Intervjuer sker fortlöpande, så du är välkommen med din ansökan, dock senast 2013-07-21. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lieselotte Hanisch, 08-566 287 19.
Företag: Point Transaction Systems AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Point jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Point

Art Director till spelföretag
Vår kund: Vår kund är ett av de mest framgångsrika spelutvecklingsföretagen för iOS och Android! Vill du jobba i ett team av kreativa personer med erfarenhet av att ta fram välpolerade spel för en miljonpublik? Vår kund söker nu en duktig Art Director. Kunden sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Om tjänsten: Du kommer att ingå i ett team med riktigt drivna och skickliga utvecklare och arbeta med några av de mest populära spelen på mobiler och surfplattor. Du kommer tillsammans med en kollega att vara ansvarig den grafiska designen avseende spelen. I rollen ingår det många olika kontaktytor, så det är viktigt att du trivs i sociala sammanhang. Din profil: Du har minst två års erfarenhet av grafisk design på heltid. Mycket god kunskap och erfarenhet av Photoshop och Illustrator. Kunskap och intresse för användargränssnitt och en bra känsla för detaljer. Du har förmågan att tänka utifrån koncept och därifrån leverera lösningar. Som person är du trevlig och prestigelös, tycker om att jobba i team samtidigt som du är självgående. Du har en relevant högskoleexamen eller har motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från spelutvecklingsföretag. Du ska kunna visa upp tidigare genomförda arbeten, så lägg gärna med länkar till detta i ansökan. Självklart gillar du spel! ANSÖKAN – Då urval och intervjuer sker löpande är det av stor fördel om du skickar oss din ansökan så snart som möjligt. Help at Work genomför rekryteringsprocessen, men du blir anställd av vår kund. Om oss: Help at Work är bemannings och rekryteringsföretaget som skall få flest företag och människor att växa. Vi lägger stor vikt vid att sammanföra människors inneboende kraft och kompetens med företag och företagare som behöver – ja just det – hjälp på jobbet. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker nytt jobb och därmed kan vi erbjuda marknadens bästa kandidater till våra kunder. Help at Work bemannar och rekryterar idag inom IT, sälj & marknad, ekonomi, administration och kundtjänst. Vi ses!
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Art Director till spelföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Art Director till spelföretag

Lärare i förskola/Förskollärare
Stockholms Stad Hägersten-Liljeholmens SDF Östra förskoleområdet (Telefonplan/Årstaberg/Årstadal) Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Förskolan Paletten och förskolan Silvergranen är två förskolor som ingår i enhet om fem förskolor i Telefonplan. Förskolan Paletten öppnade våren 2010 och är en nybyggd förskola med en speciell design. Förskolan Silvergranen är en mindre förskola som ligger i bottenplan på ett bostadshus med tillhörande stor och inspirerande förskole gård. 1 plats(er). Förskolan Paletten och Förskolan Silvergranen Våra förskolor erbjuder barnen god pedagogisk verksamhet där vi hämtar inspiration från Reggio Emilias filosofi. Det innebär att vi är medforskande pedagoger och har ett utforskande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid barnens lek och all kommunikativ och skapande verksamhet, för att ta tillvara och utveckla barnens språk, fantasi och skaparkraft. Barnens identitet, självkänsla och empatiska förmåga stärks genom att vi ser och bekräftar var och en som de är. Barnen uppmuntras att framföra sin tankar och synpunkter och vi förmedlar ett demokratiskt förhållningssätt där barnen lär sig att lyssna, respektera andra och ta ansvar. Likabehandling har hos oss en hög prioritet, likaså ett gott samarbete med våra föräldrar. Det är en viktig förutsättning för att vi ska nå goda resultat i vårt arbete. Gemensamt skapar vi en kultur där barn, föräldrar och pedagoger har förtroende för varandra, känner stolthet och gläds år goda resultat. Vår vision bygger på delaktighet och inflytande, både vad gäller barn, föräldrar och pedagoger. Vi söker en utbildad förskollärare eller lärare för de yngre åldrarna till förskolan Paletten och Silvergranen som vill arbeta med de yngre barnen på Silvergranen och mellanstora barnen på Paletten. På Paletten är barnen är indelade i mindre grupper där man ingår i ett större arbetslag. Storarbetslag innebär att barn, föräldrar och kollegor är trygga och samarbetar med varandra. Silvergranen söker en förskollärare till en småbarnsavdelning med barn mellan 1-3 år. Barnens eget inflytande över sin vardag ser vi som ett viktigt arbetssätt för att nå våra strävans mål. Fyra veckors rullande schema. Pedagogisk utvecklingstid avdraget från schemat. Lärarforum. Tillgång till handledning av pedagogisk utvecklingsledare och ateljérista. Friskvårdspeng. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ser helst att man har erfarenhet att arbeta med barn i alla åldrar inom förskolan. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare Arbetstid: Dagtid. Schemalagd arbetstid rullande schema mellan 6:30-18:00 ca. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bo Ståhl Tillträde: 2012-08-12
Företag: Stockholms stad; Östra förskoleområdet (Telefonplan/Årstaberg/Årstadal)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare


Sök lediga jobb Närlundaskolan Ekerö kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se