Nätverkstekniker inom bildanalys och kameraövervakning lediga jobb

Nätverkstekniker inom bildanalys och kameraövervakning jobb Nätverkstekniker inom bildanalys och kameraövervakning jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nätverkstekniker inom bildanalys och kameraövervakning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nätverkstekniker inom bildanalys och kameraövervakning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam- Stockholm

  2. Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 %- Järfälla

  3. Lärare i matematik- Vallentuna

  4. Åhléns City söker personal shopper- Stockholm

  5. Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam- Stockholm

  6. Expert till prov och bedömningsenheten- Stockholm

  7. Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna- Stockholm

  8. Engagerade lärare i Svenska och Engelska- Sollentuna

  9. Maxus söker Senior Digital Rådgivare- Stockholm

  10. Ansvarsfull linjeförare till internationellt företag!- Upplands Väsby


Mer beskrivning

Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt  varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker nu ett antal säljare till Säsongsteamet på området Dam Mode. Säsongsteamet är en grupp mycket flexibla och kvalificerade säljare som har uppdrag på olika avdelningar inom Dam Mode beroende på säsong, aktiviteter och kampanjer. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Är flexibel och lösningsorienterad * Har förmåga att snabbt anpassa dig till olika miljöer, människor och lära dig nytt sortiment För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna innebär visstidsanställning på deltid, i snitt 30 timmar per vecka. Säsongsteamet är en fristående del av Personal Shopping-avdelningen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam

Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning i trä- och metallslöjd - Mentorskap i klass - Arbete i arbets- och ämneslag - Institutionsarbete KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare med adekvat utbildning som har goda ledaregenskaper i klassrummet och kan skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbetet i ämnet. Erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och skilda förkunskaper i ämnena är meriterande. Kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetsätt är meriterande. I våra klasser finns flerspråkiga elever som har bott en kort tid i Sverige med lång skolbakgrund/kort skolbakgrund från sitt hemland, tillsammans med elever med hela sin skolgång i svenskt skolsystem.
Företag: Järfälla kommun, Tallbohovskolan inkl fritidshem, fritidsklubb
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 %

Lärare i matematik
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Vallentuna gymnasium har ca 400 elever och arbetar tematiskt, vilket innebär projektliknande arbetsformer. Alla våra elever har bärbara datorer och vi lägger stor vikt vid IT-kompetens. Gymnasiet har följande program: teknikprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet, program för elever med Aspergers syndrom, byggprogrammet, fordons- och transportprogrammet, handels- och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram. Kvalifikationer och arbetsuppgifter Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i matematik. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 50 % under läsåret 2013/2014 med tillträde 2013-08-12 och vi tillämpar individuell lönesättning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi reserverar oss mot att eventuellt övertalig personal i Vallentuna kommun kan ha förtur till tjänsten. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast 2013-08-01. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten rektor Helena Henrikson, tel 08-587 855 01. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Åhléns City söker personal shopper
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker nu ett antal säljare för att förstärka vår Personal Shopping –avdelning. Idag har varuhuset åtta personal shoppers och för att möta efterfrågan under hösten behöver vi stärka upp med ytterligare två. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetat som personal shopper eller stylist tidigare * Är flexibel och lösningsorienterad * Har lång yrkeserfarenhet inom detaljhandel och försäljning * Har utbildning inom textil, färg och form För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna innebär visstidsanställning på deltid, 20 resp. 30 timmar per vecka, från september 2013 t.o.m november 2013. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City söker personal shopper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City söker personal shopper

Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till vårt varuhus. Vi söker nu ett antal säljare med start i september till området Dam Mode till avdelningarna damskor, väskor, strumpor, accessoarer och bijouterier, trend, mode och designers. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna har olika omfattning, från heltid till mindre deltider där man arbetar främst på helger. Anställningsform är visstidsanställning t.o.m 1 januari 2014 samt i vissa fall vikariat. Vikariaten kan variera i längd.   Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam

Expert till prov och bedömningsenheten
Skolverket styr, stödjer, följer upp och utvärderar kommuners och skolors arbete med syfte att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamheterna. Alla elever har rätt till en likvärdig utbildning. Vi riktar oss till skolors huvudmän, skolchefer, skolledare och pedagoger inom förskolan och skolbarnsomsorgen, grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Ibland är också elever och föräldrar Skolverkets målgrupper. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta med insatser kring kartläggnings- och bedömningsmaterial för nyanlända elever i samverkan med andra medarbetare på enheten ansvara för betygs-och bedömningsfrågor? KVALIFIKATIONER Läs mer och sök tjänsten via länken nedan:
Företag: Skolverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Expert till prov och bedömningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Expert till prov och bedömningsenheten

Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för personlig service och människor? Då kanske du är den värd eller värdinna vi söker till vårt varuhus! Som värd /värdinna på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att ge service och information till våra kunder genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår att välkomna våra kunder och guida dem till allt vi har att erbjuda i vårt varuhus. Det ingår i rollen att ha kunskaper om alla aktuella kampanjer och aktiviteter i varuhuset. Genom din personlighet, dina kunskaper om Åhléns City och ditt engagemang kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till vårt varuhus.   Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för kundmötet * Har arbetserfarenhet från kundservice, gärna inom detaljhandeln eller hotellbranschen * Är lösningsorienterad och flexibel * Har en mycket god social förmåga För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är mycket flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du är en lagspelare som även har förmåga att arbeta självständigt på egen hand. Tjänsterna är två tillsvidareanställningar på deltid, om ca 30 timmar/vecka.   Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna

Engagerade lärare i Svenska och Engelska
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Är du en person som har ett engagemang för lärande och månar om att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling? Trivs du med att arbeta med ungdomar som lärare och mentor? Har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra vuxna i skolan?   Vi söker lärare med behörighet i Svenska och Engelska. Föräldravikariat under lå 13/14 med start i augusti 2013. Heltidstjänster.   Rudbeck är en kursutformad gymnasieskola som arbetar med koncentrationsläsning. Du kommer att ha ansvar för att planera, genomföra och betygssätta kurser inom engelska. Ämnesgrupperna på vår skola bedriver ett dynamiskt utvecklingsarbete för att eleverna både ska trivas och nå så goda studieresultat som möjligt. Utvärderingar visar att eleverna i mycket hög grad rekommenderar sin skola till kamrater.   Lärarutbildning är ett krav och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift av stor vikt.   Du kommer att få en mentor som ansvarar för din introduktion på skolan.   Upplysningar lämnas av:   Rektor Mariella Augustsson tel 08-5792 1806 Titta gärna på vår hemsida: www.rudbeck.se   Välkommen med din ansökan senast onsdag 31 juli 2013.
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade lärare i Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade lärare i Svenska och Engelska

Maxus söker Senior Digital Rådgivare
Inhouse AB Om Inhouse / About Inhouse INHOUSE skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser, genom att vi utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att nå önskat resultat. Andra viktiga delar är vårt kvalitetssystem som säkerställer hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet samt vår strävan efter kreativitet, engagemang och lyhördhet i varje specifik situation i våra uppdrag. Om kunden / About the Client Maxus är en mediebyrå vars uppgift är att utveckla och förverkliga effektiv och vinstgivande marknadskommunikation för kunderna. Bolaget har övervägande nationella kunder och är ledande mediebyrå i Sverige när det gäller strategisk kompetens och kunskap om kundens marknad enligt Regi Research 2012. Maxus Sverige har 30 medarbetare och omsätter ca 570 MSEK. Maxus ingår operativt som ett självständigt bolag inom GroupM, WPP’s mediebyråer. Arbetsbeskrivning / Work Description Nu förstärker vi vårt digitala team och söker ytterligare en skarp digital rådgivare. Vi söker dig som lever i digital kommunikation och som driver nytänkande för en holistisk syn på kommunikationslösningar. Du förstår och strävar efter att bevisa synergieffekterna mellan olika medieslag för olika produkter och branscher. Du ansvarar för skapandet av medielösningar som ska ge bästa resultat för våra kunders affärer och varumärken och du förstår vilken roll de digitala kanalerna fyller i det arbetet. Din profil / Your profile Du har ett brinnande intresse för digitala medier, samt detaljerad kunskap om området. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av digitala medier från mediebyrå, eller kundsidan antingen som rådgivare eller projektledare. Du har en relevant utbildning inom marknadsföring samt kunskap och längre erfarenhet av digital kommunikation. Som person är du prestigelös, snabb och serviceminded. Du skall ha en passion för nya medier och alltid vara lyhörd efter nya intressanta kanaler för våra kunder! Övrigt / Other Tjänsten är en tillsvidareanställning med planerad start snarast. Placeringsort är centrala Stockholm. Tycker du det här är en tjänst som passar dig är du välkommen att söka. Intervjuer kommer att ske löpande. Jobbcoaching / Prenumerationstjänst Inhouse erbjuder karriär- eller jobbcoaching för dig som är arbetssökande. För mer information besök: http://www.inhouse.se/coaching Glöm inte att registrera dig på vår hemsida. Genom att skapa en profil och aktivera Prenumerationstjänsten får du information om nya tjänster och uppdrag via mail i samma stund som de publiceras på vår hemsida. Prenumerationen styrs enbart av yrkeskategorier, vilket innebär att du kommer att få mail om uppdrag som gäller både hel/deltid samt uthyrning/fast rekrytering. Registrera dig på: http://www.inhouse.se/registrera/ Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08 52 22 33 25 eller info@inhouse.se. För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Maxus söker Senior Digital Rådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maxus söker Senior Digital Rådgivare

Ansvarsfull linjeförare till internationellt företag!
Vill du ha en arbetsdag fylld av problemlösande och samarbete i en produktionsmiljö inom livsmedelsbranschen? Vi på Adecco kan ge dig möjligheten. Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett team med övriga kollegor på skiftet för att få produktionen att på bästa möjliga sätt flyta på. Här får du möjligheten att självständigt ansvara för att livsmedlet tillverkas med yttersta kvalitet. Du kommer att ansvara för inställningar och omställningar på maskinerna samt göra kvalitetssäkringar. Att snabbt lösa problem som uppstår blir en naturlig del av din arbetsdag! De förekommer skiftarbete (förmiddag, eftermiddag, natt) och uppdraget kommer att starta v.31 eller 32 och pågå tillsvidare. Vem trivs här? Du som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som maskinförare eller tekniker inom industri och har en relevant gymnasieutbildning kommer att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv. Har du en analytisk förmåga, är flexibel som person och har en stor ansvarskänsla samt förståelse för hur maskiner fungerar, är detta rätt plats för dig! Ditt stora intresse för maskiner kommer att komma väl till pass och din förmåga att se möjligheter och lösningar kommer att göra att du når framgång. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Industrial & Logistics kan serva dig med montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Leila Mekidiche på tel 08-598 981 58. Fr.o.m. v.28 kontaktas Frida Eriksson på tel: 08-598 980 20 gällande frågor om rekryteringsarbetet. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarsfull linjeförare till internationellt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarsfull linjeförare till internationellt företag!


Sök lediga jobb Nätverkstekniker inom bildanalys och kameraövervakning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se