NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB jobb - lediga jobb

NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB jobb NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kreditanalytiker till bank- Stockholm

  2. McDonalds i Tyresö söker nya frukostmedarbetare- Tyresö

  3. Teknisk systemförvaltare med ansvar för affärssystem- Sollentuna

  4. OBH Nordica rekryterar affärsinriktad inköpschef med goda logistikkunskaper- Sundbyberg

  5. Ledsagare- Norrtälje

  6. Underhållsingenjör, fastighet- Vallentuna

  7. Driftig Fastighetskoordinator till Stockholm Globe Arenas på 50%- Stockholm

  8. Personlig assistent sökes till 8åring i Solna- Solna

  9. Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista!- Stockholm

  10. Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Kreditanalytiker till bank
Amendo AB Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng. Arbetsbeskrivning Till ett längre konsultuppdrag med start 2 September söker vi en Kredit/Risk Analytiker. I arbetet ingår: * Att verka för en sund kreditgivning till Banken/Företags kunder vari det ingår att hålla kredit- och kundförluster på en långsiktigt uthållig nivå och inom budget. * Säkerställa att processer och systemstöd är ändamålsenliga och effektiva i att stödja verksamhetens utveckling med god kvalité. * Ta eget ansvar i att företagets övergripande policys för kredit och riskhantering. * Att genomföra regelbunden uppföljning och kreditbevakning på kunder. * Stödja kreditbesluten via analys av affärsregelverk. Kvalifikationer och egenskaper * Erfarenhet från kreditberedning av större mer komplex karaktär som kräver analys. * Minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet inom Kredit och Riskområdet, gärna från bank/finans. * Utbildad civilingenjör eller motsvarande examen inom ekonomi eller statistik. * Bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i arbetet. * Erfarenhet från SAS Enterprise Miner. * Van användare av databaser samt avancerad användare av Microsoft Excel. * Hög initiativförmåga och förmåga att driva processer i mål. För att trivas med- och passa i konsultrollen, är du en flexibel och social person som uppskattar nya miljöer och bekantskaper. Vidare tar du stort ansvar för ditt arbete samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och företagskulturer. Arbetet kan vara väldigt intensivt och det är viktigt att du behärskar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt och trivs med att arbeta mot deadlines. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kreditanalytiker till bank jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreditanalytiker till bank

McDonalds i Tyresö söker nya frukostmedarbetare
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler McDonald's i Tyresö söker nya medarbetare med anställning på deltid omfattande 15 timmar i veckan. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Arbetstiderna kommer att vara mellan 0530-1030 måndag till söndag. Därför är det av yttersta vikt att man är tillgänglig dessa tider. Varmt välkommen med en ansökan senast den 16/7 Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga McDonalds i Tyresö söker nya frukostmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonalds i Tyresö söker nya frukostmedarbetare

Teknisk systemförvaltare med ansvar för affärssystem
Wise IT AB Vill du arbeta med systemförvaltning, IT-drift och support i en internationell koncern med kunder över hela världen? I arbetet ingår ansvar för affärssystemet, dess processer och integrerade system. I arbetet ingår: - systemsupport globalt mot den egna organisationen för affärssystemet och andra interna system - administrera användarkonton och behörighet - monitorera och åtgärda problem, felsöka och hantera buggar - utbilda användare i affärsprocess och system - dokumentera uppdateringar - utföra System Change Requests inklusive ta fram beslutsunderlag - vara ansvarig mot leverantörer och externa konsulter. Du ska även utveckla, underhålla och testa Disaster Recovery planen samt tillsammans med resten av IT-teamet ansvara för användarsupport för datorer, servrar och andra IT-system. Utbildning/Erfarenhet Vi tror du har ett par års erfarenhet av drift/administration av Microsoftapplikationer och servrar, skrivare samt nätverk, samt har erfarenhet av ERP/affärssystem och EDI/integration. Som person är du prestigelös, är van att driva dina egna projekt, har lätt att lära dig ny teknik och tycker om att ge god service till användare. Då koncernspråket är engelska krävs att du skriver och talar engelska och svenska mycket väl. Erfarenhet av system för spårbarhet, scanning/barcode/etiketter eller andra komplexa IT-miljöer är meriterande likaså erfarenhet från tillverkande industri eller en globalt spridd organisation. Om kunden SiteTel Sweden AB levererar back-up och batterisystem för telecom-utrustning, UPS och Solar-applikationer till större kunder. I Stockholm arbetar 100 personer i Rotebro. Sitetel är en del av Northstar Group, som inkluderar Northstar Battery i Springfield USA, SiteTel China i Shanghai och Shenzhen, NS Asia Pacific i Malaysia, samt den nyaste SiteTel kontoret i Dubai, öppnat 2012. Sedan 2007 ägs NorthStar Group av den private riskkapitalbolaget Altor. SiteTel är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 sedan 2005. I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT och rekryteringskonsulten Lilian Westin. Välkommen med din ansökan idag via ”Ansök”knappen.
Företag: Wise IT AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk systemförvaltare med ansvar för affärssystem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk systemförvaltare med ansvar för affärssystem

OBH Nordica rekryterar affärsinriktad inköpschef med goda logistikkunskaper
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. OBH Nordica är ett nordiskt företag med huvudkontor i Sverige och bolag i Danmark, Finland och Norge samt i Kina. Företaget har hittills specialiserat sig på att utveckla produkter och apparater inom kök, hushåll, hår och personvård. OBH Nordica strävar efter att med hög innovationstakt kombinera design och funktion för den nordiska konsumenten. För mer information om företaget och produktsortimentet se www.obhnordica.se Arbetsbeskrivning OBH Nordica förstärker sin nordiska planeringsfunktion med en ny Purchasing Manager som skall leda och utveckla arbetet med inköpsplanering, sammanställning av volymprognoser samt prognosuppföljning. Rollen kommer att ha en viktig funktion i företaget och erbjuda spännande, omväxlande och utvecklande utmaningar för en person med akademisk examen och flera års erfarenhet av inköpsarbete i en multinationell miljö. Tjänsten är baserad på OBH Nordicas huvudkontor i Stockholm och rapporterar till Product & Marketing Director. Rollen är på såväl strategisk som operativ nivå. •Säkerställa att inköpssystemet har hög tillgänglighet, funktionalitet samt ständigt innehåller uppdaterade uppgifter. •Ansvar för artikelhanteringen i form av upplägg, kalkyleringar och andra uppdateringar i de system som rör centrallagret (iScala, Leanlog) •Representera företaget i avtalsförhandlingar, exempelvis fraktupphandlingar. •Ansvara för att utveckla och leda inköpsavdelningen. •Ansvara för att rätt produkter köps in i samarbete med forecastansvarig och inköpsavdelningen. •Leda och dokumentera Sales & Operational Planning-mötet där viktiga beslut tas för produktförsörjningen. •Sammanställa och bevaka nyckeltal inom logistikverksamheten inklusive servicenivåer mot de nordiska länderna. •Samordna aktiviteter för att säkra försörjning vid lansering av nyheter och andra ändringar i sortimentet. •Ansvara för prognoser mot leverantörer och uppföljning av överenskommen leveransprecision med målet att minska ledtider från inköpsorder till leverans från tillverkare. •Utveckla och leda samarbetet mellan inköpsavdelningen centralt och vårt kontor lokalt i Kina. Vem är du? •Du har en universitets- eller högskoleutbildning. Gärna med inriktning mot inköp, logistik och planering •Du har tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet av demand planning i en multinationell miljö •Du bör ha tidigare erfarenhet av att leda personal, som teamledare eller chef •God förståelse för ekonomiska samband och säljprocesser •Du har erfarenhet av arbete i och anpassningar av ERP-system. OBH Nordica använder iScala samt Qlikview som BI-system, samt SO99+ som forecast/prognos/inköpsplaneringssystem. Du har också mycket goda kunskaper i Excel •Du har mycket goda språkkunskaper i engelska i såväl tal som skrift (språkkunskaper i danska, norska eller finska är ett plus) I rollen samarbetar du med flera olika avdelningar inom företaget; bl.a. med nordiska säljansvariga, product & marketing medarbetare, purchasers /planners, Category Managers, leverantörer i Asien/Europa företagets representanter på kontoret i Kina och företagets nordiska lager. Personliga egenskaper •Analytisk och strukturerad •Drivande och självgående •God kommunikations- och samarbetsförmåga •Ambitiös, prestiglös och utåtriktad Vad kan OBH Nordica erbjuda dig? Arbetet som inköpschef erbjuder ett omväxlande, spännande arbete på ett framgångsrikt företag med välkända och väldesignade produkter. Du har stora möjligheter att påverka din vardag och samtidigt vara en viktig del av ett mycket bra och sammansvetsat gäng. Kontaktperson Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar OBH Nordica med Experis (ManpowerGroup). Tjänsten söker du via ansökningslänken nedan. För mer information kontakta Catrine Björn på telefon 08-452 33 39 eller Fredrik Sjöberg 08-736 29 59. Urval sker löpande men pga. semestertider kommer intervjuer att ske först i augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OBH Nordica rekryterar affärsinriktad inköpschef med goda logistikkunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OBH Nordica rekryterar affärsinriktad inköpschef med goda logistikkunskaper

Ledsagare
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal personer som vill jobba med uppdrag som ledsagare eller avlösare. Som ledsagare följer man barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning till och från aktiviteter på kvällar och/eller helger. I vissa uppdrag kan även dagtid förekomma. Som avlösare arbetar man med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i familjens hem på kvällar och/eller helger. I vissa uppdrag kan även dagtid förekomma. Att ha ett uppdrag som ledsagare/avlösare passar bra att kombinera med t.ex. studier eller annat arbete. KVALIFIKATIONER Det är viktigt att du är intresserad av människor, har ett socialt engagemang samt kan tänka dig att ha detta uppdrag under en längre period då kontinuitet är viktigt för kunden. Meriterande är om du tidigare haft liknande uppdrag samt har kunskap om olika funktionsnedsättningar. Vi är behov av både manliga och kvinnliga sökande i olika åldrar. Vi söker personer med erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Till några uppdrag finns ett behov om kunskap kring autism, Asbergerssyndrom, ADHD och utvecklingsstörning. Du som söker bör vara lyhörd, social och positiv för att kunna sätta dig in i den funktionsnedsattes individuella behov. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom vården eller har pedagogisk erfarenhet och/eller erfarenhet av personer med funktionsnedsättning. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare jobb, Ledsagare Norrtälje, Ledsagare TioHundra AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare

Underhållsingenjör, fastighet
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. SAMHÄLLSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN Vårt uppdrag är att driva samhällsbyggnadsprojekt och att ansvara för de investeringar i kommunägd mark och infrastruktur som krävs för att utveckla kommunen. Förvaltningen har fyra avdelningar; planering, exploatering, bygg och miljö samt fastighetsavdelningen. Totalt är vi ca 100 medarbetare. På fastighetsavdelningen inom samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med ny- och ombyggnadsprojekt, förvaltning samt drift av kommunens lokaler. Inom avdelningen finns totalt cirka 60 medarbetare, varav vi för närvarande är 13 personer på kontoret. Under senare år har fastighetsunderhållet kommit mer i fokus och vi arbetar med att utveckla och förfina underhållsplaner för våra byggnader. Som underhållsingenjör ansvarar du för planering och genomförande av byggnadstekniskt underhåll. Du ansvarar även för mindre ombyggnationer och hyresgästanpassningar. Utöver detta tillkommer ansvar för andra byggnadstekniska åtgärder, bland annat radoninventeringar med tillhörande åtgärder samt samordnande funktion vid försäkringsskador. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen med goda erfarenheter av underhållsprojekt och underhållsplanering.  Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling och ramavtal i enlighet med LOU. Vi tror att din grundutbildning är högskoleingenjör med inriktning mot husbyggnation eller att du har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Som person har du lätt för att samarbeta, är lyhörd och har god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad och har god förmåga till självständigt arbete. Arbetet kräver att du är serviceinriktad. Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift. För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil. Tjänsten är en  heltidsanställning med tillträde snarast. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 2013-07-30. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten Anna von Axelson, fastighetschef, tel 08-587 853 76 Mer information och fackliga representanter hittar du på http://vallentuna.se/sv/om-vallentuna/Lediga-jobb/. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållsingenjör, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållsingenjör, fastighet

Driftig Fastighetskoordinator till Stockholm Globe Arenas på 50%
Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och bidra med nya tankar? Vi på Adecco Office & HR ger dig en möjlighet att utvecklas och få dina idéer genomförda! Hur ser din arbetsdag ut? I din roll som fastighetskoordinator kommer du att ansvara för fastighetsrelaterade aktiviteter på området. Du har ett helhetsansvar och kommer att var den som har kontakt med både kunder och samarbetspartners, bl.a. med fastighetsägaren. Arbetsuppgifterna kommer att vara att leda projekt, vanligtvis byggprojekt samt att arbeta med avtalsfrågor och delta i olika upphandlingar. Du kommer även att ha ett stort ansvar vad gäller frågor kring energi-, miljö- och fastighetsdrift. Planering och uppföljning av budget samt att granska fakturor är också sådant som ligget på ditt bord. Ditt arbete är till stor del förberedande och du kommer med nya idéer och initiativ som utvecklar och effektiviserar ditt och dina kollegors vardagliga arbete! Vem trivs här? Om du har en studiebakgrund inom fastighet eller byggnation kan detta vara ett passande uppdrag för dig. Har du inte studerat inom området men har erfarenhet av liknande arbete kan det också vara dig vi söker. Erfarenhet av att läsa, tolka och skriva avtal är ett plus i kanten. Då din arbetsdag kommer att innebära kontakt med både svensk- och engelsktalande personer är det viktigt att du har goda kunskaper i båda språken. Är du analytisk och organiserad samtidigt som du sprudlar av nya tankar och idéer som du vill dela med dig av, då kommer du att trivas hos oss. Du som kan argumentera för dina idéer och har skinn på näsan kommer tillsammans med dina kunniga kollegor och din sociala förmåga att utvecklas och bidra till framgång! Vad erbjuder vi? Välkommen till en arbetsplats med tempo och trevliga kollegor! Här premieras nya idéer och stort tålamod. Dina kollegor är erfarna inom sitt område och stöttar gärna varandra. Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden ch rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många innovativa mindre företag. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driftig Fastighetskoordinator till Stockholm Globe Arenas på 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftig Fastighetskoordinator till Stockholm Globe Arenas på 50%

Personlig assistent sökes till 8åring i Solna
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till en 7årig musik - och filmintresserad kille i Solna. Han har motoriska svårigheter och behöver hjälp med förflyttning. Han har inget intellektuellt funktionshinder utan är normalbegåvad. Därför är det viktigt med obehindrad svenska för att kommunikationen är viktigt för att kunna hjälpa honom i sin vardag. Den vi söker bör vara en man mellan 25-35 år. Då han är intresserad av film och musik vore det önskvärt om du också hade det gemensamt. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av barn och ungdomar av något slag. Men viktigast är att du ser långsiktighet med tjänsten! Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. . Arbetstid / Varaktighet: Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Nina Pakseresht Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 8åring i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 8åring i Solna

Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista!
Är du serviceminded och vill få användning av dina språkkunskaper i mandarin? Vi på Adecco Outsourcing har uppdraget för dig som både pratar mandarin och svenska och vill förgylla kundernas dag med ett leende! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer i din roll som receptionist att vara ansiktet utåt och representera företaget. Dina arbetsuppgifter blir att hälsa företagets besökare välkomna och svara på eventuella frågor samt att ta emot och koppla vidare samtal till personer i organisationen. Utöver detta ansvarar du för viss administration i form av exempelvis fakturahantering och ser till att receptionen ser välkomnande och representativ ut.   Vem trivs här? Du som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från servicebranschen kommer snabbt att sätta dig in i arbetet. Brinner du för att hjälpa kunder är detta helt rätt arena för dig! Har du administrativ erfarenhet sedan tidigare är det ett plus. Då du dagligen har kontakt med svenska, engelska och kinesiska kunder är det viktigt att du behärskar alla språken i både tal och skrift. Du som vågar ta för dig och ser vad som behöver göras samt tycker om att ge service till andra kommer att utvecklas och vara en stor tillgång för företaget! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Outsourcing tar över och driver funktioner inom Internservice/Facility Management (Växel, Reception, Kontorsvaktmästeri, Kontorsservice, Konferens, Kundtjänst mm.). Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist med kunskap i mandarin till uppdrag i Kista!

Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu på uppdrag av vår kund TKI Teknikinstallationer AB en kalkylator inom VS, samt en kalkylator inom Ventilation. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare med kontor i Stockholm. Skanska Installations dotterbolag TKI kan erbjuda dig en unik möjlighet som kalkylator. I nära samarbete med produktion och affärsutveckling kommer du att involveras i tidigt projektskede för att kunna påverka utgången redan från starten. Du har stor möjlighet att driva utvecklingsarbeten inom BIM, kalkylmodeller, metoder mm. Allt för att hitta de bästa tekniska och kostnadseffektiva lösningarna. TKI är ett helägt bolag inom Skanska Installation som utför VS och Ventilationsentreprenader. Företaget har idag totalt cirka 130 anställda och etablerade med kontor på ett antal orter från Stockholm till Skellefteå. Vi expanderar och ser stora möjligheter för dig som vill utvecklas och vara med och driva kalkylarbetet framåt. Med många spännande projekt i gång och på väg in söker vi nu dig som brinner för kalkyl och som vill vara med och påverka. Arbetsuppgifter I rollen som kalkylator ska du arbeta med anbudskalkyler utifrån olika entreprenadformer, samt överlämna sålda projekt till projektledare. Du kommer att jobba självständigt eller i anbudsteam beroende på storlek och komplexitet i projektet. Du arbetar från färdiga handlingar till totalentreprenad, samt är även med från tidigt skede i projekten. Du kommer även arbeta med utveckling av metodik för att snabbt ta fram ritningsunderlag inför anbudsgivning, utveckling av BIM samt utveckling av samarbete med Skanska teknikverksamhet, kalkylenhet och inköpsverksamhet. Rollen är riktad mot kalkylmodeller, konstruktionsritningar, verktyg, prisjämförelser samt internationellt samarbete beträffande CAD ritningar. Du rapporterar till VD på TKI. Kompetensprofil Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller att du har gått den långa vägen och arbetat dig upp. Du har mångårig erfarenhet i branschen där du har arbetat i en liknande roll och du besitter nödvändig kunskap inom ventilation- respektive rörsystem. Vi ser även att Du: • Besitter erfarenhet av att göra dimensioneringar • Innehar kännedom om befintliga leverantörer på marknaden • Kan sammanställa kalkyler på ett överskådligt sätt • Innehar kunskap om grunderna i de olika leveransbestämmelserna som används i branschen samt inom AF-AMA och VVS-AMA • Har god vana av att arbeta i tidiga skeden Det är även meriterande om du innehar bred kunskap inom både VS och ventilation. Personliga egenskaper Vi söker dig som har ett brinnande intresse för både teknik och affärer. Som person är du mål- och resultatinriktad och du drivs av affären och mötet med kunden. Du bör även ha en god samarbets- och kommunikativförmåga. Vi ser även att du är: • Noggrann • Stresstålig • Initiativrik • Strukturerad Vad erbjuder vi TKI står inför en expansion med många stora projekt på väg in. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen och det finns stora möjligheter att utveckla avdelningen och bygga teamet, till din hjälp har du kompetenta medarbetare i en verksamhet med brett tjänsteutbud. Skanska Installation verkar efter principen ”en kontakt alla installationer” med helhetsåtagande för installationer genom hela byggprocessen. Huvudområden för verksamheten är projektering och produktion av installationer i kommersiella lokaler, sjukhus, väg & anläggning samt service. Vi erbjuder kundanpassade tjänster inom elinstallation, larm- och säkerhetssystem, datakommunikation, luftbehandling inomhus, energianalyser, styr- och reglersystem samt värme och sanitet. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jansson på telefonnummer 070-149 25 03, eller Pontus Gustavsson på telefonnummer 073-600 31 98 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm


Sök lediga jobb NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se