NETcommunity Scandinavia AB jobb - lediga jobb

NETcommunity Scandinavia AB jobb NETcommunity Scandinavia AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NETcommunity Scandinavia AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NETcommunity Scandinavia AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Key Account Manager Nordic; Provanum- Stockholm

  2. Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland- Linköping

  3. Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland- Åtvidaberg

  4. Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland- Mjölby

  5. Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland- Kinda

  6. Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland- Motala

  7. Vi söker tekniska skribenter- Ospecificerad arbetsort

  8. Affärsutvecklare på hel-/deltid; Linköping- Linköping

  9. Prospekterare/affärsutvecklare halvtid;Linköping- Linköping


Mer beskrivning

Key Account Manager Nordic; Provanum
Provanum söker Key Account Manager Nordic Provanum AB är ett datakonsultföretag med verksamhet inom informationssystem för ingenjörer och då främst dokumentsystem och ritningsarkiv för ingenjörsdokumentation. Vi hjälper våra kunder att öka tillgängligheten till och rationalisera hanteringen av ingenjörsbaserad information. Företaget levererar produkter som t ex Trix Organizer och tjänster såsom analyser, förstudier, utredningar, verksamhetsstöd, systemleveranser, utbildningar och serviceavtal. Produkter och tjänster är egenutvecklade och i företagsgruppen ingår också det helägda amerikanska bolaget Trix Systems Inc beläget i Boston. Vi söker nu för Provanums räkning till deras kontor i Stockholm (alt Göteborg, se annan annons): Key Account Manager Nordic Provanum är en etablerad aktör med ett starkt varumärke. Som vår Key Account Manager Nordic kommer du att ha ansvar för försäljning av systemlösningar och produktsortiment direkt till kund eller via partners. Du kommer även att genomföra förstudier och analyser hos kunder. Arbetet berör i första hand Norden, men också vår marknad inom Europa och USA. Provanum kommer nu att expandera inom såväl befintliga som nya marknadssegment inom områdena CAD - PLM - BIM. I din roll kommer du att ha stora möjligheter att påverka utvecklingen av organisationen och därmed även utforma din egen arbetsplats. För att lyckas tror vi att du har en mångårig bakgrund som systemsäljare, främst inom området dokumentsystem. Du brinner för att göra affärer och tar gärna kreativa initiativ för att skapa sälj på seminarier, mässor och säljmöten. Att träffa kunder och prospekts är din livsluft. Du har förmåga att lösa komplexa arbetsuppgifter affärsmässigt och att snabbt ta till dig ny teknik. Du kommer att ta ett helhetsgrepp på kundrelationerna och en betydande del av arbetet handlar om kontakter med ingenjörer och datatekniker. Därför krävs grundläggande ingenjörsutbildning med datateknisk inriktning. Erfarenhet av CAD-, PLM- eller BIM-system kommer att underlätta ditt arbete. Flytande svenska och engelska i tal och skrift liksom b-körkort är grundkrav för tjänsten. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Mer info om tjänsten får du genom att kontakta Stephan Adner på 0723 13 00 19 eller per epost till stephan.adner@vaxarekrytering.se dit du även skickar din ansökan som du märker med: Provanum / STHLM
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager Nordic; Provanum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager Nordic; Provanum

Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland
Vill du också jobba på ett av Sveriges mest expansiva mäklarföretag? Bra - för vi växer och behöver fler duktiga mäklare! Att arbeta för ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag har sina fördelar. Vi använder en arbetsmetod - Bjurforsmetoden - som skapar den trygghet våra kunder så väl behöver, samtidigt som den gör vårt arbete som mäklare otroligt effektivt. Bjurfors är idag störst i Göteborg och Malmö och växer snabbast i Sverige - bara i Stockholm startades 14 nya kontor förra året. Detta ger oss ett enormt bra kontaktnät vilket vi redan drar nytta av nu när vi skall expandera vidare i Östergötland. Som mäklare på Bjurfors backas du också upp av en stark organisation inom försäljning, marknadsföring och kundvård. Vi söker bara de bästa eller de som vill bli bäst. För då kan vi med gott samvete säga till våra kunder att de inte kan hitta en bättre samarbetspartner än oss. Vi söker både etablerade och nyutexaminerade fastighetsmäklare. Hör gärna av dig om du vill och tror att du kan vara med och göra oss bättre. Till Bjurfors Östergötland söker vi nu: - Två fastighetsmäklare till Linköping För dig som hellre vill arbeta på någon angränsande ort så söker vi även (se våra övriga annonser): - En fastighetsmäklare till Åtvidaberg - En fastighetsmäklare till Mjölby - En fastighetsmäklare till Kindabygden - En fastighetsmäklare till Motala Mer information och ansökan Vår rekryteringsansvarige Stephan Adner tar gärna emot din ansökan och CV på stephan.adner@bjurfors.se. Du når honom även på telefon 0723-130019. Om Bjurfors Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen, Åre samt på Gotland och Franska Rivieran.
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland

Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland
Vill du också jobba på ett av Sveriges mest expansiva mäklarföretag? Bra - för vi växer och behöver fler duktiga mäklare! Att arbeta för ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag har sina fördelar. Vi använder en arbetsmetod - Bjurforsmetoden - som skapar den trygghet våra kunder så väl behöver, samtidigt som den gör vårt arbete som mäklare otroligt effektivt. Bjurfors är idag störst i Göteborg och Malmö och växer snabbast i Sverige - bara i Stockholm startades 14 nya kontor förra året. Detta ger oss ett enormt bra kontaktnät vilket vi redan drar nytta av nu när vi skall expandera vidare i Östergötland. Som mäklare på Bjurfors backas du också upp av en stark organisation inom försäljning, marknadsföring och kundvård. Vi söker bara de bästa eller de som vill bli bäst. För då kan vi med gott samvete säga till våra kunder att de inte kan hitta en bättre samarbetspartner än oss. Vi söker både etablerade och nyutexaminerade fastighetsmäklare. Hör gärna av dig om du vill och tror att du kan vara med och göra oss bättre. Till Bjurfors Östergötland söker vi nu: - En fastighetsmäklare till Åtvidaberg För dig som hellre vill arbeta på någon angränsande ort så söker vi även (se våra övriga annonser): - Två fastighetsmäklare till Linköping - En fastighetsmäklare till Mjölby - En fastighetsmäklare till Kindabygden - En fastighetsmäklare till Motala Mer information och ansökan Vår rekryteringsansvarige Stephan Adner tar gärna emot din ansökan och CV på stephan.adner@bjurfors.se. Du når honom även på telefon 0723-130019. Om Bjurfors Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen, Åre samt på Gotland och Franska Rivieran.
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland

Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland
Vill du också jobba på ett av Sveriges mest expansiva mäklarföretag? Bra - för vi växer och behöver fler duktiga mäklare! Att arbeta för ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag har sina fördelar. Vi använder en arbetsmetod - Bjurforsmetoden - som skapar den trygghet våra kunder så väl behöver, samtidigt som den gör vårt arbete som mäklare otroligt effektivt. Bjurfors är idag störst i Göteborg och Malmö och växer snabbast i Sverige - bara i Stockholm startades 14 nya kontor förra året. Detta ger oss ett enormt bra kontaktnät vilket vi redan drar nytta av nu när vi skall expandera vidare i Östergötland. Som mäklare på Bjurfors backas du också upp av en stark organisation inom försäljning, marknadsföring och kundvård. Vi söker bara de bästa eller de som vill bli bäst. För då kan vi med gott samvete säga till våra kunder att de inte kan hitta en bättre samarbetspartner än oss. Vi söker både etablerade och nyutexaminerade fastighetsmäklare. Hör gärna av dig om du vill och tror att du kan vara med och göra oss bättre. Till Bjurfors Östergötland söker vi nu: - En fastighetsmäklare till Mjölby För dig som hellre vill arbeta på någon angränsande ort så söker vi även (se våra övriga annonser): - Två fastighetsmäklare till Linköping - En fastighetsmäklare till Åtvidaberg - En fastighetsmäklare till Kindabygden - En fastighetsmäklare till Motala Mer information och ansökan Vår rekryteringsansvarige Stephan Adner tar gärna emot din ansökan och CV på stephan.adner@bjurfors.se. Du når honom även på telefon 0723-130019. Om Bjurfors Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen, Åre samt på Gotland och Franska Rivieran.
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland

Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland
Vill du också jobba på ett av Sveriges mest expansiva mäklarföretag? Bra - för vi växer och behöver fler duktiga mäklare! Att arbeta för ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag har sina fördelar. Vi använder en arbetsmetod - Bjurforsmetoden - som skapar den trygghet våra kunder så väl behöver, samtidigt som den gör vårt arbete som mäklare otroligt effektivt. Bjurfors är idag störst i Göteborg och Malmö och växer snabbast i Sverige - bara i Stockholm startades 14 nya kontor förra året. Detta ger oss ett enormt bra kontaktnät vilket vi redan drar nytta av nu när vi skall expandera vidare i Östergötland. Som mäklare på Bjurfors backas du också upp av en stark organisation inom försäljning, marknadsföring och kundvård. Vi söker bara de bästa eller de som vill bli bäst. För då kan vi med gott samvete säga till våra kunder att de inte kan hitta en bättre samarbetspartner än oss. Vi söker både etablerade och nyutexaminerade fastighetsmäklare. Hör gärna av dig om du vill och tror att du kan vara med och göra oss bättre. Till Bjurfors Östergötland söker vi nu: - En fastighetsmäklare till Kindabygden För dig som hellre vill arbeta på någon angränsande ort så söker vi även (se våra övriga annonser): - Två fastighetsmäklare till Linköping - En fastighetsmäklare till Åtvidaberg - En fastighetsmäklare till Mjölby - En fastighetsmäklare till Motala Mer information och ansökan Vår rekryteringsansvarige Stephan Adner tar gärna emot din ansökan och CV på stephan.adner@bjurfors.se. Du når honom även på telefon 0723-130019. Om Bjurfors Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen, Åre samt på Gotland och Franska Rivieran.
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Kinda
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland

Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland
Vill du också jobba på ett av Sveriges mest expansiva mäklarföretag? Bra - för vi växer och behöver fler duktiga mäklare! Att arbeta för ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag har sina fördelar. Vi använder en arbetsmetod - Bjurforsmetoden - som skapar den trygghet våra kunder så väl behöver, samtidigt som den gör vårt arbete som mäklare otroligt effektivt. Bjurfors är idag störst i Göteborg och Malmö och växer snabbast i Sverige - bara i Stockholm startades 14 nya kontor förra året. Detta ger oss ett enormt bra kontaktnät vilket vi redan drar nytta av nu när vi skall expandera vidare i Östergötland. Som mäklare på Bjurfors backas du också upp av en stark organisation inom försäljning, marknadsföring och kundvård. Vi söker bara de bästa eller de som vill bli bäst. För då kan vi med gott samvete säga till våra kunder att de inte kan hitta en bättre samarbetspartner än oss. Vi söker både etablerade och nyutexaminerade fastighetsmäklare. Hör gärna av dig om du vill och tror att du kan vara med och göra oss bättre. Till Bjurfors Östergötland söker vi nu: - En fastighetsmäklare till Motala För dig som hellre vill arbeta på någon angränsande ort så söker vi även (se våra övriga annonser): - Två fastighetsmäklare till Linköping - En fastighetsmäklare till Åtvidaberg - En fastighetsmäklare till Mjölby - En fastighetsmäklare till Kindabygden Mer information och ansökan Vår rekryteringsansvarige Stephan Adner tar gärna emot din ansökan och CV på stephan.adner@bjurfors.se. Du når honom även på telefon 0723-130019. Om Bjurfors Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen, Åre samt på Gotland och Franska Rivieran.
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Motala
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsmäklare till Bjurfors/Östergötland

Vi söker tekniska skribenter
Är du duktig på att skriva och intresserad av produktutveckling, konstruktion, arkitektur, CAD, PLM, BIM, GIS, El/Elektronik? Vill du dessutom jobba som skribent några timmar i veckan så vill vi ha kontakt med dig. Nu söker vi ett antal skribenter till vår portal och våra forum. NETCOMMUNITY utvecklar och driver marknadsledande mötesplatser på Internet för personer som arbetar med produkt-, byggnads- och landskapsutveckling - både på strategisk och taktisk nivå. Portalerna - CADtorget, PLMforum och BIMforum - samlar tillsammans över 50.000 medlemmar och är de snabbaste och mest besökta sajterna i Skandinavien inom sitt område. Kring våra portaler erbjuder vi tjänster inom marknadsföring och rekrytering. Tjänsterna spänner över allt från events i form av mässor/seminarier/webinarier till affärsutveckling, internetannonsering och prospektering samt rekryterings- och bemanningsuppdrag. Din roll Som skribent håller du koll på marknaden inom just ditt/dina områden, du arbetar hemifrån och genomför intervjuer, skriver artiklar och notiser. Besök av mässor/events i Sverige och runt om i världen förekommer också emellanåt för den som är duktig. Kvalifikationer Du är duktig på att skriva och uttrycka dig i såväl ord som bild. Du är intresserad av teknik och meriterande är givetvis kunskaper inom något av våra specialområden. Erfarenheter från bild och videoproduktion är ett extra plus. Vi är ca 15 anställda i åldern 25-65 år och huvudkontoret ligger i Linköping - 10 min promenad från resecentrum. Omfattning/lön Fast lön Ansökan Vi vill ha din digitala ansökan i form av ett personligt brev, CV och en bild. Vill du veta mer så kontaktar du Tiina Mauritzell, via epost: tiina.mauritzell@netcommunity.se
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker tekniska skribenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker tekniska skribenter

Affärsutvecklare på hel-/deltid; Linköping
Vi söker 1-2 erfarna Affärsutvecklare / Prospekterare på 50%, 80% eller 100% av en heltid. NETCOMMUNITY hjälper företag med kostnadseffektiv marknadsföring och försäljning baserad på nätverkande, prospektering och portalannonsering. Vi är specialiserade på att hjälpa företag inom industrin att nå nya affärer och kunder på den nordiska marknaden. Bland våra kunder finns både stora och små företag - från internationella företag och en av världens största konsultföretag CYIENT (fd Infotech), ett av världens största mjukvaruföretag Siemens PLM Software likväl som små och medelstora lokala svenska företag som Metalock, Expander, Yellon och LP Innovation. Nu söker vi affärsutvecklare / prospekterare som med stor energi, en stark vilja och höga sociala färdigheter kan hjälpa våra uppdragsgivare att hitta sin nästa kund. Du kan ta eget ansvar och arbetar självständigt och bra i grupp. För rätt person finns det goda framtidsmöjligheter. Du arbetar allt från 50% till 100%. Vi söker dig som har: - lång livs- och arbetserfarenhet - 20 års erfarenhet av försäljning - gärna mot industrin - teknisk bakgrund eller ett starkt teknikintresse - ett stort mått av affärsmannaskap och energi - en hög social förmåga och stor kompetens att "ta folk" - ett positivt och glatt sinne - ett stort mått av uthållighet och ihärdighet. Många av våra uppdrag rör sig inom teknikområdet så en bakgrund inom teknik eller ett tekniskt intresse är ett plus i kanten. Vi är ett gäng i åldern 30-65 år som sitter i fräscha och luftiga lokaler på Tornby-området i Linköping - 10 min promenad från resecentrum. Välkommen med din ansökan!
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsutvecklare på hel-/deltid; Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsutvecklare på hel-/deltid; Linköping

Prospekterare/affärsutvecklare halvtid;Linköping
Vårt affärsområde NetProspekt hjälper företag med kostnadseffektiv marknadsföring och försäljning baserad på referensmarknadsföring och prospektering. Vi är specialiserade på att hjälpa företag inom industrin att nå nya affärer och kunder på den nordiska marknaden. Vi kan se tillbaka på 16 år i rad med positiva resultat och vi erhöll 2009 Soliditets högsta kreditrating AAA. Bland våra kunder finns både stora och små företag - från internationella företag och ett av världens största programvaruföretag Bentley, likväl som små och medelstora lokala svenska företag som Metalock, Yellon och LP Innovation. Vi söker nu en erfaren Affärsutvecklare / Prospekterare som kan arbeta upp till halvtid. Vi söker dig som med stor energi, en stark vilja och höga sociala färdigheter kan hjälpa våra uppdragsgivare att hitta och bygga relationer till sin nästa kund. Du kan ta eget ansvar och arbetar självständigt och bra i grupp. För rätt person finns det goda framtidsmöjligheter. Vi söker dig som har: - lång livs- och arbetserfarenhet - minimum 20 års erfarenhet av försäljning och kontakt med kunder - meriterande är erfarenhet från industrin - teknisk bakgrund eller ett starkt teknikintresse - ett stort mått av affärsmannaskap och energi - en hög social förmåga och stor kompetens att "ta folk" - ett positivt och glatt sinne - ett stort mått av uthållighet, ihärdighet och långsiktighet i sitt sätt att arbeta. Många av våra uppdrag rör sig inom teknikområdet så en bakgrund inom teknik eller ett tekniskt intresse är ett plus i kanten. Vi är ett glatt och positivt gäng på 8 personer mellan 30-65 år som sitter i fräscha och luftiga lokaler mitt emot resecentrum i Linköping. Vi erbjuder en avtalsenlig fast lön samt bonus vid bra resultat. Välkommen med din ansökan!
Företag: NETcommunity Scandinavia AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Prospekterare/affärsutvecklare halvtid;Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prospekterare/affärsutvecklare halvtid;Linköping


Sök lediga jobb NETcommunity Scandinavia AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se