NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB jobb - lediga jobb

NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB jobb NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. specialpedagog/speciallärare/grundskollärare- Sjöbo


Mer beskrivning

specialpedagog/speciallärare/grundskollärare
1 plats. Vi söker en lärare (75-100%) med kompetens inom specialpedagogik och gärna behörighet i matematik och no för åk 3-6. Nils Månssons Friskola är en liten fristående F-6 skola i Fränninge i Sjöbo kommun. Skolan har ca 65 elever och är belägen i en liten by med naturen runt knuten. Skolan har en holistisk profil vilket innebär att vi arbetar utifrån en helhetssyn på människan - kropp, själ och hjärna. Profilen präglar klimatet på skolan såväl bland barnen som bland de vuxna - det är "vår" skola, med gemensamt ansvar och en stor portion medmänsklighet. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet för profilen, ett stort intresse för egen och andras utveckling samt ett prestigelöst förhållningssätt. (Körkort krävs då möjlighet att ta sig till skolan med kollektiva kommunikationsmedel är starkt begränsad.)
Företag: NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga specialpedagog/speciallärare/grundskollärare jobb, specialpedagog/speciallärare/grundskollärare Sjöbo, specialpedagog/speciallärare/grundskollärare NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: specialpedagog/speciallärare/grundskollärare


Sök lediga jobb NILS MÅNSSONS FRISKOLA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se