NORDAX FINANS AB jobb - lediga jobb

NORDAX FINANS AB jobb NORDAX FINANS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NORDAX FINANS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NORDAX FINANS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Tysktalande kundservicemedarbetare- Stockholm

 2. Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst- Stockholm

 3. Medarbetare till Back Office Utlåning- Stockholm

 4. Medarbetare Back Office Inlåning- Stockholm

 5. Finsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 6. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 7. Nordax söker kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 8. Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen- Stockholm

 9. Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen- Stockholm

 10. Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen- Stockholm

 11. Teamledare till Back Office utlåning- Stockholm

 12. Back office inlåning- Stockholm

 13. Deutschsprachigen Mitarbeiter für Kundenservice- Stockholm

 14. Norsktalande medarbetare till vår Kravavdelning- Stockholm

 15. Kundtjänstmedarbetare mot Finland- Stockholm

 16. Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov- Stockholm

 17. Nordax söker medarbetare till Back Office- Stockholm

 18. Kundtjänstmedarbetare mot Norge- Stockholm

 19. Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov- Stockholm

 20. Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov- Stockholm

 21. Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov- Stockholm

 22. Kundtjänstmedarbetare mot Finland- Stockholm

 23. Kundtjänstmedarbetare mot Norge- Stockholm

 24. Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen- Stockholm

 25. Kundtjänstmedarbetare mot Tyskland vid behov- Stockholm

 26. Studenter vid behov till Back Office- Stockholm

 27. Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen- Stockholm

 28. Nordax söker External Collection Expert- Stockholm

 29. Nordax söker Legal Collection Manager- Stockholm

 30. Norsktalande till Underwriting Support vid behov- Stockholm

 31. Medarbetare Back Office Inlåning- Stockholm

 32. Medarbetare till Back Office Utlåning- Stockholm

 33. Finsktalande studenter till Kundstjänst- Stockholm

 34. Tysktalande Kundservicemedarbetare- Stockholm

 35. Säljande kundtjänstmedarbetare till Nordax- Stockholm

 36. Medarbetare till Back Office- Stockholm

 37. Finsktalande till Underwriting Support vid behov- Stockholm

 38. Tysktalande till Underwriting Support vid behov- Stockholm

 39. Tysktalande medarbetare till kundtjänst- Stockholm

 40. Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen- Stockholm


Mer beskrivning

Tysktalande kundservicemedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och som behärskar svenska och tyska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår kundservice med ytterligare tysktalande medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att besvara inkommande mail och samtal från både nya och befintliga kunder på den svenska och tyska marknaden angående olika typer av bankärenden. Vi genomför även utgående samtal till kunder som ansökt om lån hos oss och assisterar dem vidare i processen. Vi söker dig som: - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Är van vid att kommunicera över telefon och är serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Har lägst gymnasieutbildning - Behärskar både tyska och svenska i tal och skrift - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig Möjligheten att arbeta på ett i branschen framgångsrikt företag, i en europeisk spännande miljö med trevliga kollegor. Vi sitter i moderna kontorslokaler belägna innanför tullarna. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-koordinator, Malin Frick på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Tysktalande kundservicemedarbetare heltid".
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande kundservicemedarbetare

Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och som behärskar norska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. En behovsanställning på Nordax ger dig möjligheten till ett meriterande extrajobb där du får en bra inblick i finansbranschen. Om du är student och önskar få omsätta teoretisk kunskap i praktiken samt bli mindre beroende av CSN- Då är detta jobbet för dig! Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra nya och befintliga norska kunder genom såväl inkommande- som utgående samtal. Vi söker dig som - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är lugn och serviceinriktad i kontakten mot kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Tjänsten är en allmän visstidsanställning vid behov, men för att du ska vara intressant för anställning behöver du i genomsnitt ha möjlighet att arbeta ca 40 timmar i månaden. Din arbetstid kommer i huvudsak att vara förlagd till eftermiddagar och kvällar måndag till fredag. Arbete efter klockan 17 ersätts med ett 50 % påslag på lönen och vid arbete under helgdag utgår 100 % tillägg på ordinarie timlön. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare vid behov" för att vi ska kunna hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande extrajobbare inom kundtjänst

Medarbetare till Back Office Utlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår Back Office avdelning för utlåning med en medarbetare. Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som är noggrann, lättlärd, ansvarskännande och stresstålig. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsuppgifter Som medarbetare på vår Back Office för utlåning kommer du att ansvara för ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, från låneansökan till utbetalning. Avdelningen sköter det löpande underhållet av både nya och befintliga kunder och är en viktig stödfunktion till bland annat företagets Kundtjänst-, Krav- och Kreditavdelning. Vi söker dig som Har lägst gymnasieutbildning Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbeten Har god datorvana och räds inte nya program och system Är en noggrann och serviceorienterad person Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar Innehar grundläggande kunskaper i engelska Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan Skickas via e-post till HR avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti. Märk din ansökan med "Back Office Utlåning". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Back Office Utlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Back Office Utlåning

Medarbetare Back Office Inlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning I takt med företagets expension behöver vi nu förstärka vår Back Office loan avdelning med ytterligare medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ett flertal olika administrativa uppgifter så som att hantera kontoansökningar och öppna konton, handlägga uttag och saldoförfrågningar etc. Vidare kommer du även att ansvara för kontakten med andra banker och institut, samt vara behjälplig i kontakten med kund. Vi söker dig som - Har lägst gymnasieutbildning - Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbeten - Har god datorvana och räds inte nya program och system - Är en noggrann och serviceorienterad person - Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska - Kunskaper i finska ses som meriterande Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 august 2013. Märk din intresseanmälan med "Back Office Inlåning" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Back Office Inlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Back Office Inlåning

Finsktalande kundtjänstmedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och behärskar svenska och finska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office avdelning med ytterligare finsktalande medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra svenska och finska kunder genom såväl inkommande- som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar både finska och svenska i tal och skrift - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Finsktalande kundtjänstmedarbetare heltid" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och behärskar norska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare norsktalande medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra norska kunder genom såväl inkommande- som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar både norska och svenska i tal och skrift - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare heltid" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Nordax söker kundtjänstmedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra svenska och norska kunder genom såväl inkommande- som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Kundtjänstmedarbetare heltid" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nordax söker kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordax söker kundtjänstmedarbetare

Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på Kravavdelningen innebär att ha kontakt med kravkunder via telefon och e-post och genom samtal med kunderna träffa betalningsuppgörelser, som sedan följs upp. Vi söker dig som Har lägst gymnasieutbildning Behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift och har haft erfarenhet av norska kunder Har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kravavdelning eller från en kundserviceenhet Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar Innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, målinriktad, serviceinriktad och bra på att kommunicera. Det är även viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollagor hittar de bästa lösningarna. Att hantera datorn är för dig inga problem och du räds inte nya program och system. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan till jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Märk din intresseanmälan med NO kravmedarbetare. Vid specifika frågor om tjänsten var god kontakta rekryterande chef Virpi Olofsson på virpi.olofsson@nordax.se
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen

Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på Kravavdelningen innebär att ha kontakt med kravkunder via telefon och e-post och genom samtal med kunderna träffa betalningsuppgörelser, som sedan följs upp. Vi söker dig som Har lägst gymnasieutbildning Behärskar både finska och svenska språket obehindrat i tal och skrift Har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kravavdelning eller från en kundserviceenhet Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar Innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, målinriktad, serviceinriktad och bra på att kommunicera. Det är även viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollagor hittar de bästa lösningarna. Att hantera datorn är för dig inga problem och du räds inte nya program och system. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan till jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Märk din intresseanmälan med FI Kravhandläggare. Vid specifika frågor om tjänsten var god kontakta rekryterande chef Virpi Olofsson på virpi.olofsson@nordax.se
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen

Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på kreditavdelningen innebär att behandla låneansökningar och genomföra dokumentkontroller löpande samt ha daglig kontakt med nya och befintliga svenska och norska lånekunder via telefon och e-post. Arbetet innebär också ett nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget och då framför allt med kreditavdelningens Support Team. Vi söker dig som Behärskar norska obehindrat i tal och skrift Innehar lägst gymnasieutbildning Har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kreditavdelning eller liknande verksamhet Har erfarenhet av att arbeta med kunder och tycker att god service är en självklarhet Har systemvana och behärskar Officepaketet Trivs i en administrativ roll med stor förmåga och intresse av att löpande ta till sig ny information Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar Innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, ansvarsfull, flexibel och bra på att kommunicera. Då tempot är högt och arbetsuppgifterna varierar är det viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor kan prioritera arbetet på bästa sätt. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och har god förmåga att ta till dig stora mängder information. Då vi är ett växande företag är det även viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I ljusa kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan samt CV till jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Märk din intresseanmälan med Norsktalande kreditbedömare. Vid specifika frågor om tjänsten var god kontakta rekryterande chef Pernilla Ek på pernilla.ek@nordax.se. Övriga frågor besvaras av HR-ansvarig Malin Frick på tel: 08-690 15 53.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen

Teamledare till Back Office utlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett i branschen framgångsrikt företag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsuppgifter Vi behöver nu förstärka vår organisation med en teamledare till vår Back Office avdelning för utlåning. Avdelningen ansvarar för ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, samt är en viktig stödfunktion till bland annat företagets Front Office-, Krav- och Kreditavdelning. I rollen som teamledare ansvarar du för att coacha och leda avdelningen för att nå våra högt ställda mål vad gäller servicenivåer. Tjänsten innebär bland annat följande arbetsuppgifter: * Personalansvar för ca 15 anställda * Supportera och koordinera avdelningen i det dagliga arbetet * Löpande uppföljning av hur väl avdelningen hanterar arbetsvolymer och håller tidsfrister etc. * Löpande feedback och coachning både på team- och individnivå * Ansvar för rekrytering, utbildning, schemaläggning, semesterplanering, medarbetarsamtal etc. * Säkerställa att processer och rutiner efterföljs på avdelningen * Tillsammans med teamet komma med förslag på förbättringar för ökad effektivitet och service Vi söker dig som: * Har några års erfarenhet av personalansvar samt erfarenhet av administrativt arbete * Har en god administrativ förmåga, är strukturerad och duktig på att koordinera arbete * Är bra på att coacha, motivera och entusiasmera dina medarbetare * Har goda kunskaper i MS Office samt behärskar engelska såväl i tal som i skrift Relevant arbetslivserfarenhet inom bank och finans är meriterande, men inte ett krav. Ansökan Ansökan skickas via e-post till jobba@nordax.se senast den 30 september. Märk din intresseanmälan med Team Leader Back Office Loan. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Frunck på telefon 08-508 808 89 eller via e-post anders.frunck@nordax.se.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare till Back Office utlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare till Back Office utlåning

Back office inlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning I takt med företagets expansion behöver vi nu förstärka vår Back Office inlåningsavdelning med ytterligare medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ett flertal olika administrativa uppgifter såsom att hantera kontoansökningar och öppna konton, handlägga uttag och saldoförfrågningar etc. Vidare kommer du även att ansvara för kontakten med andra banker och institut, samt vara behjälplig i kontakten med kund. Vi söker dig som .Har lägst gymnasieutbildning .Har några års arbetslivserfarenenhet från liknande arbeten .Har god datorvana och räds inte nya program och system .Är en noggrann och serviceorienterad person .Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar .Innehar grundläggande kunskaper i engelska Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor arbetar för att hitta de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se snarast möjligt. Märk din intresseanmälan med " Back Office Inlåning" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: Nordax finans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Back office inlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Back office inlåning

Deutschsprachigen Mitarbeiter für Kundenservice
Nordax sucht einen deutschsprachigen Mitarbeiter für seinen Kundenservice Dir geht Verkauf leicht von der Hand und du schätzt täglichen Kundenkontakt? Du bist ein Teamspieler und du beherrschst Schwedisch sowie Deutsch in Wort und Schrift? Dann bewirb dich jetzt! Nordax ist ein schwedisches Kreditinstitut, das Privatpersonen sowohl Kredite als auch Spareinlagen anbietet. Seit seinem Start, 2003, hat sich Nordax als einer der führenden Akteure auf dem nordischen Markt etabliert. Von der Geschäftsstelle in Stockholm aus hantieren unsere 150 Mitarbeiter ca. 100 000 Kunden in Schweden, Norwegen, Finnland, Dänemark sowie Deutschland. Stellenbeschreibung Wir möchten nun unseren Kundenservice um einen deutschsprachigen Mitarbeiter erweitern. Deine Arbeitsaufgaben werden v.a. darin bestehen, eingehende E-Mails sowie Telefongespräche sowohl neuer als auch befindlicher Kunden entgegenzunehmen und die Fragen und Wünsche unserer Kunden zu beantworten. Darüber hinaus kontaktieren wir diejenigen Kunden, die eine Kreditanfrage gestellt haben, telefonisch, um Ihnen im weiteren Bearbeitungsprozess behilflich zu sein. Dein Profil *Du arbeitest sorgfältig und lösungsorientiert *Du bringst Erfahrung aus dem Servicebereich mit *Du telefonierst gern, bist es gewöhnt über das Telefon mit Kunden in Kontakt zu treten und für dich hat guter Service dem Kunden gegenüber höchste Priorität *Du willst und kannst eigenverantwortlich arbeiten *Du hast mindestens das Abitur abgelegt *Du beherrschst Deutsch fließend in Wort und Schrift *Du verfügst über grundlegende Kenntnisse in Schwedisch und Englisch Wir bieten Wir bieten dir die Möglichkeit gemeinsam mit netten Kollegen, in einem spannenden europäischen Arbeitsumfeld, in einem in seiner Branche erfolgreichen Unternehmen zu arbeiten. Haben wir dein Interesse geweckt und du willst noch mehr über Nordax erfahren, dann informiere dich auf unserer Webseite unter: www.nordax.se bzw. www.nordax.de Deine Bewerbung Schicke deine Bewerbung per E-Mail gekennzeichnet mit Tysktalande kundservicemedarbetare heltid bis zum 25. November 2013 an unsere HR Malin Frick: jobba@nordax.se. Die ausgeschriebene Stelle kann bereits vor Ablauf der Bewerbungsfrist besetzt werden, warte also nicht damit dich zu bewerben.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Deutschsprachigen Mitarbeiter für Kundenservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deutschsprachigen Mitarbeiter für Kundenservice

Norsktalande medarbetare till vår Kravavdelning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på Kravavdelningen innebär att ha kontakt med kravkunder via telefon och e-post och att genom samtal med kunderna träffa betalningsuppgörelser, som sedan följs upp. Vi söker dig som -Har lägst gymnasieutbildning -Behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift och har haft erfarenhet av norska kunder -Har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kravavdelning eller från en kundserviceenhet -Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -Innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, målinriktad, serviceinriktad och bra på att kommunicera. Det är även viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollagor hittar de bästa lösningarna. Att hantera datorn är för dig inga problem och du räds inte nya program och system. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan till jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Märk din intresseanmälan med NO kravmedarbetare. Vid specifika frågor om tjänsten var god kontakta rekryterande chef Virpi Olofsson på virpi.olofsson@nordax.se
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande medarbetare till vår Kravavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande medarbetare till vår Kravavdelning

Kundtjänstmedarbetare mot Finland
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det finska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare en medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra finska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar finska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det finska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 23 november 2013. Märk din intresseanmälan med "Finsktalande kundtjänstmedarbetare heltid". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Finland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Finland

Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det finska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare som kan arbeta vid behov. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra finska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar finska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det finska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 23 november 2013. Märk din intresseanmälan med "Finsktalande kundtjänstmedarbetare heltid". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov

Nordax söker medarbetare till Back Office
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår Back Office avdelning med en medarbetare. Vi söker dig med god samarbetsförmåga som är noggrann, lättlärd, ansvarstagande och stresstålig. Vi erbjuder dig En marknadsmässig fast månadslön, ett förmånspaket, mycket trevliga kollegor och nya fräscha kontorslokaler innanför tullarna. Arbetsuppgifter Som medarbetare på vår Back Office för utlåning kommer du att ansvara för ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, från låneansökan till utbetalning. Avdelningen sköter det löpande underhållet av både nya och befintliga kunder och är en viktig stödfunktion till bland annat företagets Front Office-, Krav- och Kreditavdelning. Vi söker dig som -Har lägst gymnasieutbildning samt några års arbetslivserfarenhet. -Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbeten. -Har god datorvana och räds inte för nya program och system. -Är en noggrann och serviceorienterad person -Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -Innehar grundläggande kunskaper i engelska Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du är öppen och innehar ett starkt engagemang och driv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 28 november. Märk din ansökan med Back Office. Urval sker löpande, vänta inte med att söka!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Nordax söker medarbetare till Back Office jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordax söker medarbetare till Back Office

Kundtjänstmedarbetare mot Norge
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det norska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra norska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar norska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det norska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 16 december 2013. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Norge

Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det norska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare som kan arbeta vid behov. Arbetet går att kombinera med exempelvis studier och kan förläggas både dagtid och kvällstid. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra norska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar norska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det norska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 16 december 2013. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare vid behov". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov

Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det norska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare som kan arbeta vid behov. Arbetet går att kombinera med exempelvis studier och kan förläggas både dagtid och kvällstid. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra norska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar norska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det norska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 17 januari 2014. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare vid behov". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Norge vid behov

Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det finska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare som kan arbeta vid behov. Vi söker dig som studerar eller har någon annan sysselsättning och kan arbeta minst 40 timmar per månad. Arbetstiderna kommer i huvudsak att vara förlagda till eftermiddagar och kvällar, måndag till fredag. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra finska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar finska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det finska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 18 januari 2014. Märk din intresseanmälan med "Finsktalande kundtjänstmedarbetare deltid". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Finland vid behov

Kundtjänstmedarbetare mot Finland
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det finska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare en medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra finska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar finska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det finska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 6 februari 2014. Märk din intresseanmälan med "Finsktalande kundtjänstmedarbetare heltid". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Finland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Finland

Kundtjänstmedarbetare mot Norge
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det norska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra norska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar norska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det norska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 6 fabruari 2014. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Norge

Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen
Nordax söker norsktalande medarbetare till Kravavdelningen Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. Vårt kontor ligger innanför tullarna där vi arbetar i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på Kravavdelningen innebär att ha kontakt med kravkunder via telefon och e-post och genom samtal med kunderna träffa betalningsuppgörelser, som sedan följs upp. Vi söker dig som - Har lägst gymnasieutbildning - Behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift och har haft erfarenhet av norska kunder - Har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kravavdelning eller från en kundserviceenhet - Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, målinriktad, serviceinriktad och bra på att kommunicera. Det är även viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollagor hittar de bästa lösningarna. Att hantera datorn är för dig inga problem och du räds inte nya program och system. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan till HR-avdelningen på jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Vid specifika frågor om tjänsten var god kontakta rekryterande chef Virpi Olofsson på virpi.olofsson@nordax.se.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande medarbetare till Kravavdelningen

Kundtjänstmedarbetare mot Tyskland vid behov
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och har god erfarenhet av det tyska språket? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare medarbetare som kan arbeta vid behov. Vi söker dig som studerar eller har någon annan sysselsättning och kan arbeta minst 40 timmar per månad. Arbetstiderna kommer i huvudsak att vara förlagda till eftermiddagar och kvällar, måndag till fredag. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra tyska och svenska kunder genom såväl inkommande som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar svenska i tal och skrift - Behärskar tyska i tal och skrift eller har god erfarenhet av det tyska språket - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. Vårt kontor ligger innanför tullarna och vi arbetar i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 12 februari 2014. Märk din intresseanmälan med "Tysktalande kundtjänstmedarbetare deltid". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare mot Tyskland vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare mot Tyskland vid behov

Studenter vid behov till Back Office
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Just nu söker vi medarbetare som kan arbeta vid behov till vår Back Office avdelning. Arbetet består av ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, från låneansökan till utbetalning. Du kan även komma att ha viss kundkontakt via telefon och e-post. Vi söker dig som kan arbeta minst 30 timmar per månad. Du bör ha lägst gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från liknande administrativt arbete är det meriterande, men inte ett krav. Du har god datorvana och har lätt för att lära dig nya program. Ansökan skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se. Märk din ansökan med "Back Office medarbetare vid behov". Vi vill ha din ansökan senast den 21 februari, urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter vid behov till Back Office jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter vid behov till Back Office

Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på kreditavdelningen innebär att behandla låneansökningar och genomföra dokumentkontroller löpande samt ha daglig kontakt med nya och befintliga svenska och norska lånekunder via telefon och e-post. Arbetet innebär också ett nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget och då framför allt med kreditavdelningens Support Team. Vi söker dig som -behärskar norska obehindrat i tal och skrift -innehar lägst gymnasieutbildning -har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kreditavdelning eller liknande verksamhet -har erfarenhet av att arbeta med kunder och tycker att god service är en självklarhet -har systemvana och behärskar Officepaketet -trivs i en administrativ roll med stor förmåga och intresse av att löpande ta till sig ny information -har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, ansvarsfull, flexibel och bra på att kommunicera. Då tempot är högt och arbetsuppgifterna varierar är det viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor kan prioritera arbetet på bästa sätt. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och har god förmåga att ta till dig stora mängder information. Då vi är ett växande företag är det även viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I ljusa kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan samt CV till HR-avdelningen på jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kreditbedömare". Vid specifika frågor om tjänsten var god kontakta rekryterande chef Rose Lindell på rose.lindell@nordax.se.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande medarbetare till kreditavdelningen

Nordax söker External Collection Expert
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett i branschen framgångsrikt företag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning Som External Collection Expert ska du tillhandahålla det operationella och praktiska stödet för vår Legal Collection Manager i arbetet med att få våra externa inkassopartners att prestera bäst möjligt. Du kommer att ha nära kontakt med inkassobolagen vi samarbetar med sant ha uppföljning av dessa. Vidare kommer du ha en central roll i förvaltandet av vår inkassoportfölj samt ansvara för att maximera återvinningen. I ditt arbete kommer du genom daglig övervakning av resultatutvecklingen, regelmässiga feedbackmöten, utveckling av rutiner, coaching, identifiering och implementering av best practice jobba för att våra nio externa inkassobolag når sina måntaliga resultatmål. Arbetet kommer till viss del innebära resor inom Norden. Vi söker dig som: - Har en stor förståelse för inkassoprocessen gällande konsumentkrav och förvaltande av en inkassoportfölj som drivs in av tredje part. - Har mycket goda kunskaper inom den summariska processen samt juridiskt inkasso från åtminstone ett nordiskt land. - Är driven och målinriktad, samt har förmågan att med ett praktiskt tillvägagångssätt implementera nya initiativ. - Är diplomatisk och konsekvent och kännetecknas av mycket god social taktkänsla och förmåga. - Har sinne för siffror och goda analytiska kunskaper. - Du jobbar självständigt och har möjlighet att resa regelbundet i arbetet. - Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på ett inkassobolag. Har du även erfarenhet från finansbranschen är detta meriterande. Ansökan skickas till HR-avdelning på jobba@nordax.se senast den 28 februari. Märk din ansökan med "External Collection Expert". Vid specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta Karin Fensgård på karin.fensgard@nordax.se.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Nordax söker External Collection Expert jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordax söker External Collection Expert

Nordax söker Legal Collection Manager
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett i branschen framgångsrikt företag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning Som Legal Collection Manager ansvarar du för samarbetet och kommunikationen med våra externa inkassopartners. Du har personalansvar för ett team på fem handläggare samt två experter. I tjänsten ingår även ett ansvar att säkerställa att inkassoportföljen blir effektivt förvaltad och på så sätt maximera företagets återvinning. Du kommer både att leda och vara operativ i ditt arbete med att identifiera utvecklingsområden, implementera nya initiativ för att nå uppsatta återvinningsmål, delta i regelmässiga möten med centrala aktörer samt löpande rapportera till ledningen. Vi söker dig som: - Har erfarenhet av tredjepartsinkasso och förvaltande av inkassoportfölj bestående av konsumentkrav, företrädesvis konsumentkrediter. - Har mycket goda kunskaper om den nordiska marknaden och tillgängliga verktyg vad gäller inkasso- och kravarbete. - Är en relationsbyggare som kan etablera och ta till vara på goda och nära relationer med våra inkassobolag. Du är klar och tydlig i din kommunikation och bra på att motivera människor i din närhet. - Har sinne för siffror och mycket goda analytiska kunskaper. - Har erfarenhet av projektledning. - Är systematisk, driven och resultatorienterad. - Har mycket goda kunskaper i det engelska språket, i såväl tal som skrift. Erfarenhet från konsumentkredit- eller inkassobranschen samt relevant utbildning inom ekonomi är meriterande. Ansökan skickas till HR-avdelning på jobba@nordax.se senast den 28 februari. Märk din ansökan med "Legal Collection Manager". Vid specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta Karin Fensgård på karin.fensgard@nordax.se.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Nordax söker Legal Collection Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordax söker Legal Collection Manager

Norsktalande till Underwriting Support vid behov
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att komplettera låneansökningar, både norska och svenska, genom att ta in information från kund. Du kommer även att arbeta administrativt med att kontrollera inkomna norska dokument i samband med låneansökan. Kommunikationen med kund sker främst via telefon. Vi söker dig som: -Har goda kunskaper i norska språket, gärna i både tal och skrift -Har lägst gymnasieutbildning -Har tidigare erfarenhet av kundservice -Gillar att kommunicera över telefon -Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -Har god datorvana och räds inte för nya program och system -Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi söker dig som studerar eller har någon annan sysselsättning och kan arbeta minst 40 timmar per månad. Arbetstiderna kommer i huvudsak att vara förlagda kvällar och helger, även dagtid kan förekomma. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. Vårt kontor ligger innanför tullarna och vi arbetar i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 3 mars 2014. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande till Underwriting Support vid behov". Vid specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Stina Ljungberg på stina.ljungberg@nordax.se. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande till Underwriting Support vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande till Underwriting Support vid behov

Medarbetare Back Office Inlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu förstärka vår Back Office Inlåning-avdelning med ytterligare medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ett flertal olika administrativa uppgifter så som att hantera kontoansökningar och öppna konton, handlägga uttag och saldoförfrågningar etc. Vidare kommer du att ansvara för kontakten med andra banker och institut, samt vara behjälplig i kontakten med kund. Vi söker dig som - Har lägst gymnasieutbildning - Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbeten - Har god datorvana och räds inte nya program och system - Är en noggrann och serviceorienterad person - Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska - Kunskaper i finska ses som meriterande Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlägning. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 12 april 2014. Märk din intresseanmälan med "Back Office Inlåning" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Vid specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta Helena Tranaeus Bonnedahl på helena.tranaeus-bonnedahl@nordax.se. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Back Office Inlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Back Office Inlåning

Medarbetare till Back Office Utlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår Back Office avdelning för utlåning med en medarbetare. Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som är noggrann, lättlärd, ansvarstagande och stresstålig. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsuppgifter Som medarbetare på vår Back Office för utlåning kommer du att ansvara för ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, från låneansökan till utbetalning. Avdelningen sköter det löpande underhållet av både nya och befintliga kunder och är en viktig stödfunktion till bland annat företagets Kundtjänst-, Krav- och Kreditavdelning. Vi söker dig som Har lägst gymnasieutbildning Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbete Har god datorvana och räds inte nya program och system Är en noggrann och serviceorienterad person Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar Innehar grundläggande kunskaper i engelska Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 3 april. Märk din ansökan med "Back Office Utlåning". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Back Office Utlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Back Office Utlåning

Finsktalande studenter till Kundstjänst
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter? Då ska du söka den här tjänsten hos oss på Nordax! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Tjänsten är en visstidsanställning vid behov för dig som är student eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra. Vi erbjuder mycket trevliga kollegor, en marknadsmässig timlön och kontorslokaler innanför tullarna. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av försäljning och kundservice mot våra nya och befintliga kunder både genom inkommande och utgående samtal. Du möter våra befintliga och blivande kunder över telefon och mail och du jobbar mot både Finland och Sverige. Kravprofil Mycket goda kunskaper i både svenska och finska är ett krav för tjänsten. Som person är du noggrann och lösningsorienterad och du drivs av att skapa resultat. Du är van vid att kommunicera över telefon och i kundkontakten är du lugn och serviceinriktad. Tempot kan ibland vara högt och det är då viktigt att du kan hålla dig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett innovativt företag är det också av stor vikt att du är öppen för förändringar och att du vill vara med och bidra till teamets utveckling och positiva atmosfär. Du både vill och kan arbeta under eget ansvar. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 6 juni. Märk din intresseanmälan med "Finskatalande Kundtjänstmedarbetare". Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med att skicka din ansökan! Kontakt och frågor För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Team Leader, Markus Haasum på markus.haasum@nordax.se eller tel. 08- 690 12 24.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande studenter till Kundstjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande studenter till Kundstjänst

Tysktalande Kundservicemedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och som behärskar svenska och tyska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår kundservice med ytterligare en tysktalande medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att besvara inkommande mail och samtal från både nya och befintliga kunder på den svenska och tyska marknaden. Vi genomför även utgående samtal till kunder som ansökt om lån hos oss och assisterar dem vidare i processen. Vi söker dig som: - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Behärskar svenska och tyska i både tal och skrift - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Är van vid att kommunicera över telefon och är serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Har lägst gymnasieutbildning - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig Möjligheten att arbeta på ett i branschen framgångsrikt företag, i en europeisk spännande miljö med trevliga kollegor. Vi sitter i moderna kontorslokaler belägna innanför tullarna. Om du vill veta mer om oss som företag, går du in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 3 juli 2014. Märk din intresseanmälan med "Tysktalande kundservicemedarbetare heltid". Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta teamledare Markus Haasum på markus.haasum@nordax,se eller tel. 070-6981224, övriga frågor besvaras av HR-administratör Elin Nestor på elin.nestor@nordax.se eller tel. 072-967 20 38. Välkommen med din ansökan! .
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande Kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande Kundservicemedarbetare

Säljande kundtjänstmedarbetare till Nordax
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter? Då ska du söka den här tjänsten! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra ca 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en kundtjänstmedarbetare till vår försäljningsavdelning. Avdelningen ansvarar för försäljning och service till våra nya och befintliga kunder. Vi jobbar mestadels med utgående samtal varför du ska tycka om telefonen som arbetsredskap och ha ett driv att skapa resultat. Då vi jobbar mot flera länder är det viktigt att du är språkflexibel och kan jobba även mot det norska marknadsområdet vid behov. Vi söker dig som: Är noggrann och lösningsorienterad Har dokumenterad erfarenhet från försäljning med goda resultat Är van vid att kommunicera över telefon Kan fokusera på arbetsuppgiften även under högt tempo. Förutom svenska behärskar engelska i tal och skrift, pratar du dessutom norska är det meriterande. Har lägst gymnasieutbildning. Då vi är ett innovativt företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och att du vill vara med och bidra till företagets utveckling och teamets positiva atmosfär. Du både vill och kan arbeta under eget ansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Vi arbetar i huvudsak dagtid måndag ? fredag men viss kvällstjänstgöring kan förekomma. Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett snabbväxande företag där du förutsätts ta stort eget ansvar. I kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från alla våra verksamhetsländer, vilket skapar ett arbetsklimat som kännetecknas av starkt lagarbete, korta beslutsvägar och delaktighet. Förändringar och nya idéer är en del av vår vardag men trots att tempot stundtals är högt är vi alltid lyhörda för våra medarbetares behov och arbetsmiljö. Ansökan med CV skickas via e-post till jobba@nordax.se senast den 4 juli. Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att söka. Vill du veta mer om oss som företag gå in på vår hemsida, www.nordax.se För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Backlund, daniel.backlund@nordax.se Tel 08-6901558
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande kundtjänstmedarbetare till Nordax jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande kundtjänstmedarbetare till Nordax

Medarbetare till Back Office
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår Back Office avdelning för utlåning med en medarbetare. Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som är noggrann, lättlärd, ansvarskännande och stresstålig. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsuppgifter Som medarbetare på vår Back Office för utlåning kommer du att ansvara för ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, från låneansökan till utbetalning. Avdelningen sköter det löpande underhållet av både nya och befintliga kunder och är en viktig stödfunktion till bland annat företagets Kundtjänst-, Krav- och Kreditavdelning. Vi söker dig som -Har lägst gymnasieutbildning -Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbeten -Har god datorvana och räds inte nya program och system -Är en noggrann och serviceorienterad person -Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -Innehar grundläggande kunskaper i engelska Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Ansökan Skickas via e-post till HR avdelningen på jobba@nordax.se. Märk din ansökan med "Back Office Utlåning". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Back Office jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Back Office

Finsktalande till Underwriting Support vid behov
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att komplettera låneansökningar, både finska och svenska, genom att ta in information från kund. Du kommer även att arbeta administrativt med att kontrollera inkomna finska dokument i samband med låneansökan. Kommunikationen med kund sker främst via telefon. Vi söker dig som: -Har goda kunskaper i finska språket, gärna i både tal och skrift -Har lägst gymnasieutbildning -Har tidigare erfarenhet av kundservice -Gillar att kommunicera över telefon -Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -Har god datorvana och räds inte för nya program och system -Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi söker dig som studerar eller har någon annan sysselsättning och kan arbeta minst 40 timmar per månad. Arbetstiderna kommer i huvudsak att vara förlagda kvällar och helger, även dagtid kan förekomma. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. Vårt kontor ligger innanför tullarna och vi arbetar i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 10 augusti 2014. Märk din intresseanmälan med "Finsktalande till Underwriting Support vid behov". Vid specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Stina Ljungberg på stina.ljungberg@nordax.se. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande till Underwriting Support vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande till Underwriting Support vid behov

Tysktalande till Underwriting Support vid behov
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att komplettera låneansökningar, både tyska och svenska, genom att ta in information från kund. Du kommer även att arbeta administrativt med att kontrollera inkomna tyska dokument i samband med låneansökan. Kommunikationen med kund sker främst via telefon. Vi söker dig som: -Har goda kunskaper i tyska språket, gärna i både tal och skrift -Har lägst gymnasieutbildning -Har tidigare erfarenhet av kundservice -Gillar att kommunicera över telefon -Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar -Har god datorvana och räds inte för nya program och system -Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi söker dig som studerar eller har någon annan sysselsättning och kan arbeta minst 40 timmar per månad. Arbetstiderna kommer i huvudsak att vara förlagda kvällar och helger, även dagtid kan förekomma. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. Vårt kontor ligger innanför tullarna och vi arbetar i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 10 augusti 2014. Märk din intresseanmälan med "Tysktalande till Underwriting Support vid behov". Vid specifika frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Stina Ljungberg på stina.ljungberg@nordax.se. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande till Underwriting Support vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande till Underwriting Support vid behov

Tysktalande medarbetare till kundtjänst
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter? Då ska du söka den här tjänsten! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra ca 170 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en kundtjänstmedarbetare. Du kommer att arbeta med merförsäljning och service till våra nya och befintliga kunder. Vi jobbar mestadels med utgående samtal varför du ska tycka om telefonen som arbetsredskap och ha ett driv att skapa resultat. Då vi jobbar mot flera länder är det viktigt att du är språkflexibel och kan jobba mot både svenska och tyska marknaden. Vi söker dig som: Behärskar det tyska språket Är noggrann och lösningsorienterad Har dokumenterad erfarenhet från försäljning med goda resultat Är van vid att kommunicera över telefon Kan fokusera på arbetsuppgiften även under högt tempo. Förutom svenska behärskar engelska i tal och skrift, pratar du Har lägst gymnasieutbildning. Då vi är ett innovativt företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och att du vill vara med och bidra till företagets utveckling och teamets positiva atmosfär. Du både vill och kan arbeta under eget ansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Vi arbetar i huvudsak dagtid måndag-fredag men viss kvällstjänstgöring kan förekomma. Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett snabbväxande företag där du förutsätts ta stort eget ansvar. I kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från alla våra verksamhetsländer, vilket skapar ett arbetsklimat som kännetecknas av starkt lagarbete, korta beslutsvägar och delaktighet. Förändringar och nya idéer är en del av vår vardag men trots att tempot stundtals är högt är vi alltid lyhörda för våra medarbetares behov och arbetsmiljö. Ansökan med CV skickas via e-post till jobba@nordax.se senast den 12 augusti. Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att söka. Vill du veta mer om oss som företag gå in på vår hemsida, www.nordax.se.För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Backlund, daniel.backlund@nordax.se Tel 08-6901558.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande medarbetare till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande medarbetare till kundtjänst

Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 180 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna på Kravavdelningen innebär att ha kontakt med kravkunder via telefon och e-post och genom samtal med kunderna träffa betalningsuppgörelser, som sedan följs upp. Vi söker dig som -Har lägst gymnasieutbildning - Behärskar både finska och svenska språket obehindrat i tal och skrift - Har några års arbetslivserfarenhet, gärna från en kravavdelning eller från en kundserviceenhet - Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Som person är du driven, noggrann, målinriktad, serviceinriktad och bra på att kommunicera. Det är även viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollagor hittar de bästa lösningarna. Att hantera datorn är för dig inga problem och du räds inte nya program och system. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlägning. Ansökan och kontakt Skicka din ansökan till HR-avdelningen på jobba@nordax.se så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 12 september 2014. Välkommen med din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande medarbetare till Kravavdelningen


Sök lediga jobb NORDAX FINANS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se