NORDICA ASSISTANS AB jobb - lediga jobb

NORDICA ASSISTANS AB jobb NORDICA ASSISTANS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NORDICA ASSISTANS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NORDICA ASSISTANS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 2. Arabiskatalande administratör/receptionist- Örebro

 3. Personlig assistent Järfälla- Järfälla

 4. Personlig tränare Stockholm- Stockholm

 5. Personlig assistent Upplands Väsby- Upplands Väsby

 6. Två personliga assistenter Stockholm- Stockholm

 7. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 8. Personlig assistent Örebro- Örebro

 9. Personlig assistent Upplands Väsby- Upplands Väsby

 10. Personlig assistent med fokus på träning Sthlm- Solna

 11. Personlig assistent Helsingborg- Helsingborg

 12. Personlig assistent Malmö- Malmö

 13. Personlig assistent Huddinge- Huddinge

 14. Personlig assistent, centrala Sthlm- Stockholm

 15. Personlig assistent Norrköping- Norrköping

 16. Personlig assistent med fokus på träning Märsta- Sigtuna

 17. Personlig assistent med fokus på simning Sthlm- Sollentuna

 18. Driven informatör och säljare- Örebro

 19. Personlig assistent Södertälje- Södertälje

 20. Personlig assistent Upplands Väsby- Upplands Väsby

 21. Personlig assistent Stockholm- Stockholm

 22. Personlig assistent Malmö- Malmö

 23. Personlig assistent Sollentuna- Sollentuna

 24. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 25. Arabisktalande kundansvarig- Örebro

 26. Personlig assistent Upplands Väsby- Upplands Väsby

 27. Personlig assistent Linköping- Linköping

 28. Personlig assistent, centrala Sthlm- Stockholm

 29. Personlig assistent Sollentuna- Sollentuna

 30. Personlig assistent Hallstahammar- Hallstahammar

 31. Erfaren ekonom sökes- Örebro

 32. Personlig assistent Malmö- Malmö

 33. Nyexaminerad arabisktalande jurist sökes!- Örebro

 34. Personlig assistent Örebro- Örebro

 35. Arabisktalande löneadministratör- Örebro

 36. Personlig assistent Helsingborg- Helsingborg

 37. Personlig assistent Upplands Väsby- Upplands Väsby

 38. Personlig assistent Staffanstorp- Staffanstorp

 39. Personlig assistent Linköping- Linköping

 40. Personlig assistent Linköping- Linköping


Mer beskrivning

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en 13-årig flicka som bland annat lider av en CP-skada. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska. Arbetstiderna kommer att variera, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsterna påbörjas enligt överenskommelse och är heltidstjänster. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Arabiskatalande administratör/receptionist
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 300 medarbetare runtom i landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är ett ungt och expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. I takt med att vi växer söker vi nu en administratör/receptionist till huvudkontoret i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara löpande administrativa uppgifter på kontoret, t.ex.: -Posthantering -Registrering av in- och utgående ärenden -Telefon -Kontakt med myndigheter, kunder och personal -Övergripande ansvar för kontorsmateriel -Övrig sedvanligt kontorsarbete Du ska även fungera som ett stöd för övriga kontorsanställda, t.ex.: -Korrekturläsning -Behjälplig med löpande arbetsuppgifter så som utskrifter, post m.m. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och vara självgående i ditt arbete. Vi söker därför dig som har en stor ansvarskänsla, är organiserad i ditt arbete och kan ha många bollar i luften. Du ska även ha god datavana och hantera office-paketet utan hinder. Utbildning o/e erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. OBS ett absolut krav är att du ska kunna tala arabiska. Nordica Assistans strävar efter att alltid ge högsta möjliga service för våra brukare och assistenter. Detta uppnår vi genom ett gott samarbete, personlig service och ett stort engagemang. Vi söker dig som delar våra värderingar och brinner för att göra en insats i människors liv. Det vi kan erbjuda är en trevlig och ung arbetsplats med kunniga kollegor som tillsammans arbetar för en bättre personlig assistans. Tjänsten är på 100 % och påbörjas enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arabiskatalande administratör/receptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabiskatalande administratör/receptionist

Personlig assistent Järfälla
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en 12-årig flicka som bland annat lider av andningssvårigheter, kramper och spasticitet. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska då familjen har svårigheter med det svenska språket. Arbetstiderna kommer att variera, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten beräknas påbörjas omgående och är en heltidstjänst. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Järfälla

Personlig tränare Stockholm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig tränare till en flicka på sju år som lider av autism, utan några fysiska funktionshinder. Flickan bor med sin mor i norra Stockholm. Vi söker efter engagerade idrottsutövare, främst inom cykel, gymnastik, bordtennis och simning, men även andra sporter kan vara intressanta. Flickan har varit utomlands under en period på träningscenter där hon har gjort stora framsteg, bl.a. inom ovan aktiviteter. Vi vill att flickan ska kunna fortsätta utvecklas och kunna utöva dessa sporter. Vi söker nu därför dig som kan se bortom funktionshindret och träna disciplinerat med flickan. Vi tror att din bakgrund är idrottsutövare på avancerad nivå och att du har erfarenhet av att träna andra, företrädesvis barn och ungdomar. Du är målinriktad, tålmodig och har ett brinnande engagemang för att se resultat. Du är inte rädd för nya utmaningar och ett annorlunda och utvecklande sätt att använda dina kunskaper på. Arbetstiderna kommer företrädesvis vara på eftermiddagar/kvällar och helger. Tjänstens omfattning kommer att vara enligt överenskommelse. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig tränare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig tränare Stockholm

Personlig assistent Upplands Väsby
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i 18 års åldern. Han lider bland annat av en grav CP skada och är sängliggande. Han är kopplad till ett antal apparater och har en komplicerad situation. Detta gör att kraven på dig kommer att vara väldigt höga för att assistansen ska kunna skötas på ett korrekt sätt. Som person är du glad och positivt, har ett inre lugn och stort tålamod. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att variera och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Vårt mål är att du ska bli tillsvidareanställd på heltid. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du bor nära Upplands Väsby. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Upplands Väsby

Två personliga assistenter Stockholm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en flicka på sju år som lider av autism. Flickan bor med sin mor i norra Stockholm. Er roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan samt fritidsaktiviteter. Krav är att ni skall ha kunskap och erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala ryska obehindrat då familjen har vissa begränsningar i det svenska språket Arbetstiderna kommer att variera och kan förekomma såväl dag- som nattetid. Tjänstens omfattning är även den varierande mellan 50 och 100 %. Tjänsterna beräknas påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter Stockholm

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en 13-årig flicka som bland annat lider av en CP-skada. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Då flickan bara förstår arabiska är det krav att du ska tala arabiska. Arbetstiderna kommer att variera, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsterna påbörjas enligt överenskommelse och är heltidstjänster. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Örebro
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en 35 årig kille som lider av utvecklingsstörning, spastisk diplegi och epilepsi. Han är för övrigt en glad kille som tycker om sällskap. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av killen samt utomhusaktiviteter. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Ett krav är att du ska kunna tala arabiska, då han och familjen är svårt för det svenska språket. Arbetstiderna kommer främst att vara belagda på eftermiddagar, kvällar samt helger. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är en heltidstjänst. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Örebro

Personlig assistent Upplands Väsby
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i 18 års åldern. Han lider bland annat av en grav CP skada och är sängliggande. Han är kopplad till ett antal apparater och har en komplicerad situation. Detta gör att kraven på dig kommer att vara väldigt höga för att assistansen ska kunna skötas på ett korrekt sätt. Som person är du glad och positivt, har ett inre lugn och stort tålamod. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att variera och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Vårt mål är att du ska bli tillsvidareanställd på heltid. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du bor nära Upplands Väsby. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Upplands Väsby

Personlig assistent med fokus på träning Sthlm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionshinder. Vi har över sex års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en 15-årig tjej i Stockholmsområdet, som bor växelvis i Solna och Mälarhöjden. Hon är en mycket glad, aktiv och impulsiv flicka som har omfattande kommunikations- och koncentrationssvårigheter. Hon har även svårt att skilja på vad som är rätt och fel och behöver därför vägledning inom dessa områden. Precis som alla andra har hon både bra och dåliga dagar, där de dåliga kan yttra sig i olika former av utbrott i form av skrik och frustration, som i värsta fall kan resultera i att hon kastar saker omkring sig. För dessa bitar behöver hon stöd och vägledning från dig som assistent. Hennes fritidsintressen innehåller mycket träning, bland annat jogga, gå på gym, cykla och simma. Din huvudsakliga roll som assistent kommer, förutom sedvanliga uppgifter inom personlig assistans, vara att träna med flickan och då främst löpning och gym. Hennes förmåga till inlärning är helt beroende av ditt stöd. Du som assistent kommer att få omfattande introduktion kring detta i början av din anställning. Vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenheter av liknande arbete. Vi ser dock gärna att du har ett stort intresse för motion och hälsa, då det kommer att vara stort fokus på detta i ditt arbete. Beskriv dig själv i din ansökan, vilka egenskaper du besitter, samt varför just du skulle passa för denna tjänst. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift och du ska även vara rökfri. Tjänsternas omfattning kommer att vara 25-50 % och kommer att diskuteras vid anställning så att det passar alla. Arbetstiderna kommer främst att vara förlagda på helger och lov, men även någon eftermiddag/kväll under vardagen. Mer exakt information kommer längre fram under anställningsprocessen. Tjänsten passar förslagsvis dig som är student eller liknande och söker ett stimulerande extrajobb. Tjänsten beräknas påbörjas omgående med en omfattande introduktion tillsammans med erfarna assistenter, för att sedan successivt övergå till självständigt arbete. Vi ser gärna yngre kvinnliga sökanden. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik samt annons-ID i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med fokus på träning Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med fokus på träning Sthlm

Personlig assistent Helsingborg
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen 27 årig tjej. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av tjejen samt fritidsaktiviteter. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Ett krav är att du ska kunna tala arabiska, då hon och familjen har svårt för det svenska språket. Arbetstiderna kommer att vara belagda både dag, kväll och helg. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är en heltidstjänst. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Helsingborg

Personlig assistent Malmö
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionshinder. Vi har över sex års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en 21-årig kille som bland annat lider av en CP-skada, har andningssvårigheter samt epilepsi. Vi söker nu en personlig assistent som ska vara med honom under daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna kommer att vara sedvanliga uppgifter som personlig assistent samt stöd vid inlärning och stimulans. Då brukaren har stora problem med kommunikation och kräver mycket intensiv uppmärksamhet söker vi dig som har ett brinnande engagemang att hjälpa och är lyhörd. Du ska ha lätt för att läsa av kroppsspråk och gärna ha ett medicinskt intresse då killen använder sig utav en andningsmaskin och sondmatning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser gärna även att du har kunskap o/e erfarenhet av liknande arbete. Beskriv dig själv i din ansökan, vilka egenskaper du besitter, samt varför just du skulle passa för denna tjänst. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift och du ska även vara rökfri. Tjänsternas omfattning kommer att vara mån-fre mellan 0800 och 1530. Dessa tider kan dock variera något beroende på den dagliga verksamheten. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik samt annons-ID i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Malmö

Personlig assistent Huddinge
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu två personliga assistenter till en kille på 13 år med Downs syndrom. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av killen samt fritidsaktiviteter. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Ett krav är att du ska kunna tala arabiska, då han och familjen har svårt för det svenska språket. Arbetstiderna kommer att vara belagda både dag, kväll och helg. Tjänsterna är på heltid och påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Huddinge

Personlig assistent, centrala Sthlm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans för människor med funktionsnedsättningar. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i tioårsåldern. Han är diagnostiserad med autism och utvecklingsstörning och behöver därför hjälp och vägledning i vardagen och i sociala sammanhang. Vi söker nu dig som är en lugn person, har en positiv inställning samt stort tålamod. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del innefatta olika typer av träning, såväl praktiska som teoretiska. Vi ser därför gärna att du har någon form av erfarenhet och kunskap av barn med autism och gärna TBA (Tillämpad BeteendeAnalys). Följ gärna länken för mer information om TBA: http://www.autismforum.se/gn/opencms/web/AF/Vad_kan_man_gora/tillampad_beteendeanalys_tba/ Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att vara 10-15 timmar per vecka och vara förlagda på vardagar under eftermiddagar ca 18.00-21.00 samt under varannan helg på dagtid. Vi tror att detta arbetstillfälle kan passa dig som studerar psykologi/pedagogik eller annan socialpsykologisk utbildning och vill ha praktisk erfarenhet i arbetslivet. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god och ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, centrala Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, centrala Sthlm

Personlig assistent Norrköping
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en ung pojke som bland annat lider av autism. Din roll som assistent kommer vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av pojken. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska då familjer har svårt med det svenska språket. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på ca 60 %. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Norrköping

Personlig assistent med fokus på träning Märsta
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en flicka på sju år som lider av autism. Flickan bor med sin mor i Märsta. Din roll som assistent kommer i huvudsak att vara att träna med flickan, men kan även innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans, så som personlig hygien, allmän omhändertagande samt fritidsaktiviteter. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet/kunskap om autism och att du har ett intresse för träning, helst gymnastik, simning, löpning o. dyl. Arbetstiderna kommer främst att vara belagda på eftermiddagar och helger. Tjänstens omfattning kommer att vara upp mot 100 % och kommer att fastställas innan anställning Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med fokus på träning Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med fokus på träning Märsta

Personlig assistent med fokus på simning Sthlm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke på tolv år som lider av autism. Pojken bor med sin familj i Sollentuna. Din roll som assistent kommer i huvudsak att vara att simträna med pojken, men kan även innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans, så som personlig hygien, allmän omhändertagande samt fritidsaktiviteter. Då din främsta uppgift kommer vara att träna simning med pojken ser vi gärna att du har någon form av bakgrund inom just simning och behärskar sporten tillräckligt för att kunna lära ut bl.a. teknikträning. Arbetstiderna kommer främst att vara belagda på eftermiddagar och helger. Tjänstens omfattning kommer att vara upp mot 50 % och kommer att fastställas innan anställning. Det kan även finnas möjlighet till utökning. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med fokus på simning Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med fokus på simning Sthlm

Driven informatör och säljare
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 300 medarbetare runtom i landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är ett ungt och expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. I takt med att vi växer söker vi nu en till informatör till huvudkontoret i Örebro med hela Sverige som arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att åka ut till nya kunder och informera om Nordica Assistans och presentera vad vi har att erbjuda dem. Du kommer att ha ett stort eget ansvar över ditt arbete och hur dina arbetsdagar kommer att se ut. Tjänsten innebär mycket resor med övernattningar. Du som person ska vara social, utåtriktat och inge ett förtroende. Du kommer att vara ett av Nordicas ansikten utåt och representera företaget. Du ska ha erfarenhet från detta arbete tidigare och vara väl insatt i branschen med ett eget kontaktnät. Vi tror att du har något års erfarenhet och vill söka dig till nya utmaningar och personlig utveckling. Nordica Assistans strävar efter att alltid ge högsta möjliga service för våra brukare och assistenter. Detta uppnår vi genom ett gott samarbete, personlig service och ett stort engagemang. Vi söker dig som delar våra värderingar och brinner för att göra en insats i människors liv. Det vi kan erbjuda är en trevlig och ung arbetsplats med kunniga kollegor som tillsammans arbetar för en bättre personlig assistans. Tjänsten är på 100 % och påbörjas enligt överenskommelse. Lönen består av en fast och en rörlig del som speglar din prestation. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driven informatör och säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven informatör och säljare

Personlig assistent Södertälje
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke i 5 års åldern med bland annat CP-skada och epilepsi. Din roll som assistent kommer vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av pojken. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska då familjer har svårt med det svenska språket. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är en heltidstjänst. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Södertälje

Personlig assistent Upplands Väsby
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i 18 års åldern. Han lider bland annat av en grav CP skada och är sängliggande. Han är kopplad till ett antal apparater och har en komplicerad situation. Detta gör att kraven på dig kommer att vara väldigt höga för att assistansen ska kunna skötas på ett korrekt sätt. Som person är du glad och positivt, har ett inre lugn och stort tålamod. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att variera och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Vårt mål är att du ska bli tillsvidareanställd på heltid. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du bor nära Upplands Väsby. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Upplands Väsby

Personlig assistent Stockholm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke som är motoriskt försenad och lider av autism och grav utvecklingsstörning. Din roll som assistent kommer vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av pojken. Kunskap/erfarenhet är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska då familjer har svårt med det svenska språket. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på ca 85% Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Stockholm

Personlig assistent Malmö
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 60 års åldern i Malmö. Hon är en glad och positiv kvinna. Hennes sjukdomsbild innehåller främst polio och hon behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Din roll som assistent kommer vara att hjälpa och stötta kvinnan i alla dagliga aktiviteter, däribland personlig hygien, av- och påklädnad, lättare träning och fritidsaktiviteter. OBS ett absolut krav är att du ska kunna tala och förstå arabiska obehindrat. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på ca 85% Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Malmö

Personlig assistent Sollentuna
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke på tolv år som lider av autism. Pojken bor med sin familj i Sollentuna. Din roll som assistent kommer i huvudsak att vara att träna läsförståelse med pojken, men kan även innehålla sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans, så som personlig hygien, allmän omhändertagande samt fritidsaktiviteter. Då din främsta uppgift kommer vara att träna läsförståelse med pojken ser vi gärna att du är student som läser till logoped/talpedagog eller liknande. Detta kan vara ett givande komplement till dina studier, där du får en god inblick i det praktiska arbetet. Arbetstiderna kan diskuteras men ska helst vara belagda på kvällar och helger. Tjänstens omfattning kommer att vara upp mot 50 % och kommer att fastställas innan anställning så att det passar alla. Det kan även finnas möjlighet till utökning. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Sollentuna

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Staffanstorp. Det är en 12 årig flicka som lider av autism och utvecklingsstörning. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan samt fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap/erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera kraftigt och kan förekomma såväl dag- som nattetid. Tjänsternas är på heltid. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID och rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Arabisktalande kundansvarig
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 300 medarbetare runtom i landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är ett ungt och expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. I takt med att vi växer söker vi nu en till kundansvarig till huvudkontoret i Örebro med hela Sverige som arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa och bibehålla god relation till nya och befintliga kunder. Som kundansvarig kommer du att arbeta nära både kund och de personliga assistenterna. I tjänsten ingår även administrativa arbetsuppgifter såsom upprättande av olika avtal och registrering av ärenden. Vi söker dig som: - är social, utåtriktad och inger förtroende - är ansvarsfull och självgående i ditt arbete - kan uttrycka dig väl både i tal och skrift - har god datavana och kan hantera Office-paketet utan hinder - har grundläggande ekonomiska kunskaper - talar arabiska, det är väldigt viktigt då många av våra kunder endast talar arabiska. Tjänsten innefattar resor med övernattningar, därför är B-körkort ett krav. Nordica Assistans strävar efter att alltid ge högsta möjliga service för våra brukare och assistenter. Detta uppnår vi genom ett gott samarbete, personlig service och ett stort engagemang. Vi söker dig som delar våra värderingar och brinner för att göra en insats i människors liv. Det vi kan erbjuda är en trevlig och ung arbetsplats med kunniga kollegor som tillsammans arbetar för en bättre personlig assistans. Tjänsten är på 100 % och påbörjas enligt överenskommelse. Var god ange annonsens ID i din ansökan.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande kundansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande kundansvarig

Personlig assistent Upplands Väsby
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i 18 års åldern. Han lider bland annat av en grav CP skada och är sängliggande. Han är kopplad till ett antal apparater och har en komplicerad situation. Detta gör att kraven på dig kommer att vara väldigt höga för att assistansen ska kunna skötas på ett korrekt sätt. Som person är du glad och positivt, har ett inre lugn och stort tålamod. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att variera och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Vårt mål är att du ska bli tillsvidareanställd på heltid. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du bor nära Upplands Väsby. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Upplands Väsby

Personlig assistent Linköping
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 35 års åldern i Linköping. Hon lider av polio och skolios i ryggen och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Din roll som assistent kommer vara att hjälpa och stötta kvinnan i alla dagliga aktiviteter, däribland personlig hygien, av- och påklädnad, lättare träning och fritidsaktiviteter. OBS ett absolut krav är att du ska kunna tala och förstå arabiska obehindrat. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på ca 85% Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Linköping

Personlig assistent, centrala Sthlm
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans för människor med funktionsnedsättningar. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i tioårsåldern. Han är diagnostiserad med autism och utvecklingsstörning och behöver därför hjälp och vägledning i vardagen och i sociala sammanhang. Vi söker nu dig som är en lugn person, har en positiv inställning samt stort tålamod. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del innefatta olika typer av träning, såväl praktiska som teoretiska. Vi ser därför gärna att du har någon form av erfarenhet och kunskap av barn med autism och gärna TBA (Tillämpad BeteendeAnalys). Följ gärna länken för mer information om TBA: http://www.autismforum.se/gn/opencms/web/AF/Vad_kan_man_gora/tillampad_beteendeanalys_tba/ Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att vara 10-15 timmar per vecka och vara förlagda på vardagar under eftermiddagar ca 18.00-21.00 samt under varannan helg på dagtid. Vi tror att detta arbetstillfälle kan passa dig som studerar psykologi/pedagogik eller annan socialpsykologisk utbildning och vill ha praktisk erfarenhet i arbetslivet. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god och ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, centrala Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, centrala Sthlm

Personlig assistent Sollentuna
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke på tolv år som lider av autism och grav språkstörning. Då pojken närmar sig tonåren är han i stort behov av ledning, stimulans och att få röra på sig. Arbetsuppgifterna består främst av fritidsaktiviteter som t.ex. träning, simning och skridskoåkning och att träna på läs- och språkförståelse med pojken samt även av sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans, såsom personlig hygien och allmän omhändertagande. Vi söker dig som: är engagerad, tålmodig och ansvarstagande är konsekvent och ödmjuk har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och autism har en pedagogisk bakgrund sportar mycket själv eller har någon form av idrottsutbildning talar svenska obehindrat bor i Sollentuna Arbetstiderna kan diskuteras men ska helst vara belagda på kvällar och helger. Tjänstens omfattning kommer att vara upp mot 50 % och kommer att fastställas innan anställning så att det passar alla. Det kan även finnas möjlighet till utökning. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Sollentuna

Personlig assistent Hallstahammar
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Hallstahammar. Det är en nioåring med bland annat CP-skada och mental retardation. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande samt fritidsaktiviteter. Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av denna sjukdomsbild. Krav är att du skall tala arabiska och svenska obehindrat samt ha B-körkort. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg. Tjänsten är på ca 55%. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID och rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Hallstahammar

Erfaren ekonom sökes
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 300 medarbetare runtom i landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är ett ungt och expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. I takt med att vi växer söker vi nu en ekonom till huvudkontoret i Örebro. Dina arbetsuppgifter: - Ansvara för det löpande ekonomiska arbetet internt och externt - Upprätta budgetar och rapporter - Ekonomistyrning Kvalifikationer: - Högskoleutbildning inom företagsekonomi - Ett par års relevant arbetslivserfarenhet - God datavana och kan hantera Office-paketet utan hinder - En problemlösare som arbetar proaktivt. - Självgående i ditt arbete. Vi söker dig som ska ha ett helhetsansvar för ekonomin i bolaget. Du ska vara en drivande person med ett framtidstänk. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar både tillsammans och självständigt för att se över, kvalitetssäkra och utveckla arbetssättet. Som en del av teamet kommer du att få en introduktion i arbetet samt hela tiden ha någon att bolla idéer med. Som person är du serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Nordica Assistans strävar efter att alltid ge högsta möjliga service för våra brukare och assistenter. Detta uppnår vi genom ett gott samarbete, personlig service och ett stort engagemang. Vi söker dig som delar våra värderingar och brinner för att göra en insats i människors liv. Det vi kan erbjuda är en trevlig och ung arbetsplats med kunniga kollegor som tillsammans arbetar för en bättre personlig assistans. Tjänsten är på 100 % och påbörjas enligt överenskommelse. Var god ange annonsens ID i din ansökan.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonom sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonom sökes

Personlig assistent Malmö
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i 60 års åldern i Malmö. Hon är en glad och positiv kvinna. Hennes sjukdomsbild innehåller främst polio och hon behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Din roll som assistent kommer vara att hjälpa och stötta kvinnan i alla dagliga aktiviteter, däribland personlig hygien, av- och påklädnad, lättare träning och fritidsaktiviteter. OBS ett absolut krav är att du ska kunna tala och förstå arabiska obehindrat. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på ca 85% Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Malmö

Nyexaminerad arabisktalande jurist sökes!
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 300 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt och expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. Nu söker vi en till jurist till huvudkontoret i Örebro. Du kommer att arbeta med frågor inom LSS och närliggande områden. Ditt arbete kommer att vara självständigt med stort eget ansvar och innefatta mycket kontakt med brukare, anhöriga och myndigheter, både via telefon och på plats hos brukaren. I egenskap av juridiskt ombud kommer du även att medverka vid utredningar samt domstolsprocesser. Vi söker dig som har en jur. kand. eller annan examen inom juridik/rättsvetenskap från universitet/högskola. Arbetet kräver att du är organiserad, effektiv och är van vid att hålla ett högt tempo. Du har även lätt för att skapa kontakt med människor, är social och utåtriktad. Ingen erfarenhet krävs, då du kommer att få en omfattande introduktion av befintlig jurist hos oss som kommer att vägleda dig i ditt arbete. Vi tar därför gärna emot nyutexaminerade kandidater. Ett absolut krav är att du ska tala arabiska. Tjänsten innefattar resor med övernattningar, därför är B-körkort ett krav. Nordica Assistans strävar efter att alltid ge högsta möjliga service för våra brukare och assistenter. Detta uppnår vi genom ett gott samarbete, personlig service och ett stort engagemang. Vi söker dig som delar våra värderingar och brinner för att göra en insats i människors liv. Det vi kan erbjuda är en trevlig och ung arbetsplats med kunniga kollegor som tillsammans arbetar för en bättre personlig assistans. Hos oss finner du även goda möjligheter till karriärutveckling Tjänsten är ett föräldravikariat med chans till en tillsvidare anställning. Tillträde 2014-04-01 eller enligt överenskommelse. Var god ange annonsens rubrik eller ID i din ansökan.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerad arabisktalande jurist sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerad arabisktalande jurist sökes!

Personlig assistent Örebro
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en 40 årig kvinna som lider av utvecklingsstörning och epilepsi. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av kvinnan samt utomhusaktiviteter. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är en heltidstjänst. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Örebro

Arabisktalande löneadministratör
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. Vi är idag över 300 medarbetare runtom i landet, från Malmö i Skåne till Luleå i Norrbotten. Vi är ett ungt och expansivt företag med stora möjligheter till personlig utveckling. Nu söker vi en till löneadministratör till huvudkontoret i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta upprättande och hantering av scheman och tidrapporter, löneregistrering o. dyl. Ditt arbete kommer även att innefatta en del kundkontakt, främst via telefon. Därför ser vi gärna till att du som söker är social, utåtriktad och inger förtroende. Anställningen påbörjas med internutbildning, för att sedan övergå till ett mer självständigt arbete med eget ansvar. Vi söker dig som har en god datavana och kan hantera office-paketet. Arbetet kräver att du är organiserad då du kommer att hantera många anställda löpande. Utbildning och eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Krav är att du ska tala arabiska obehindrat. Nordica Assistans strävar efter att alltid ge högsta möjliga service för våra brukare och assistenter. Detta uppnår vi genom ett gott samarbete, personlig service och ett stort engagemang. Vi söker dig som delar våra värderingar och brinner för att göra en insats i människors liv. Det vi kan erbjuda är en trevlig och ung arbetsplats med kunniga kollegor som tillsammans arbetar för en bättre personlig assistans. Tjänsten är på 100 % och påbörjas omgående enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Var god ange annonsens rubrik eller ID i din ansökan!
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande löneadministratör

Personlig assistent Helsingborg
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en sexårig flicka som lider av utvecklingsstörning och epilepsi. Din roll som assistent kommer att vara sedvanliga arbetsuppgifter inom personlig assistans; allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan samt utomhusaktiviteter. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Krav är att du ska kunna tala och förstå arabiska obehindrat. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är en heltidstjänst. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik eller ID i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Helsingborg

Personlig assistent Upplands Väsby
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kille i 18 års åldern. Han lider bland annat av en grav CP skada och är sängliggande. Han är kopplad till ett antal apparater och har en komplicerad situation. Detta gör att kraven på dig kommer att vara väldigt höga för att assistansen ska kunna skötas på ett korrekt sätt. Som person är du glad och positivt, har ett inre lugn och stort tålamod. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi lägger absolut störst vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänstens omfattning kommer att variera och arbetspassen kan förekomma under morgon, dag, kväll samt helg. Vårt mål är att du ska bli tillsvidareanställd på heltid. Tjänsten beräknas påbörjas omgående. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du bor nära Upplands Väsby. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Upplands Väsby

Personlig assistent Staffanstorp
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Staffanstorp. Det är en 12 årig flicka som lider av autism och utvecklingsstörning. Din roll som assistent kommer vara allt från personlig hygien till allmän omhändertagande av flickan samt fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap/erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Vi ser dina personliga egenskaper som avgörande. Arbetstiderna kommer att variera kraftigt och kan förekomma såväl dag- som nattetid. Tjänsten är på heltid. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsens ID eller rubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Staffanstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Staffanstorp

Personlig assistent Linköping
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en man med diagnosen polio som behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Din roll som assistent kommer vara att hjälpa och stötta mannen i alla dagliga aktiviteter, däribland personlig hygien, av- och påklädnad, lättare träning och fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap och/eller erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på 100%. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Linköping

Personlig assistent Linköping
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans med människor med funktionsnedsättningar. Vi har över fem års erfarenhet inom företaget gällande personlig assistans. Nordica Assistans brinner för en sak - att göra våra kunder nöjda och ge dem en bättre personlig assistans. Alla människor är unika och alla har olika behov. Därför har vi gjort ett tydligt vägval: med individen i centrum fokuserar vi på att skräddarsy den personliga assistansen. Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna med diagnosen polio och skolios i ryggen. Hon behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Din roll som assistent kommer vara att hjälpa och stötta kvinnan i alla dagliga aktiviteter, däribland personlig hygien, av- och påklädnad, lättare träning och fritidsaktiviteter. Krav är att du skall ha någon form av kunskap och/eller erfarenhet av denna sjukdomsbild samt tala arabiska obehindrat. Arbetstiderna kommer att variera dag, kväll och helg, varför vi gärna ser att du är flexibel. Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse och är på ca 65%. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via e-post. Var god ange annonsrubrik i din ansökan. Besök gärna vår hemsida för mer information om Nordica Assistans.
Företag: NORDICA ASSISTANS AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Linköping


Sök lediga jobb NORDICA ASSISTANS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se