Nagelteknolog Tattys skönhetsvård AB jobb - lediga jobb

Nagelteknolog Tattys skönhetsvård AB jobb Nagelteknolog Tattys skönhetsvård AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nagelteknolog Tattys skönhetsvård AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nagelteknolog Tattys skönhetsvård AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare Trä- och Metallslöjd- Vallentuna

  2. Violin/viola, stråklärare!- Vallentuna

  3. Erfaren operatörstekniker- Upplands Väsby

  4. Ma/No-lärare till Hagsätraskolan- Stockholm

  5. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

  6. Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent- Stockholm

  7. Fältsäljare till Kvasir (Eniro)!- Stockholm

  8. Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)- Stockholm

  9. Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm?- Stockholm

  10. Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare Trä- och Metallslöjd
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Vår skola Ekebyskolan är en kommunal F-9 skola med 370 elever. Vi är en trivsam skola där eleverna får möjlighet att utvecklas i en trygg miljö som bidrar till kvalitativ kunskapshämtning. Skolans undervisningslokaler är fördelade på ett antal hus på skolområdet och anpassade till skolans tre arbetslag F-3, 4-6 och 7-9. Du kommer att undervisa elever i åk 3-9. Mentorskap kan ingå i tjänsten. Lokalerna är moderna och alla klassrum är utrustade med interaktiv skrivtavla. Skolan är centralt belägen nära Roslagsbanan och bussar. Kvalifikationer Vi söker Dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i ämnet trä- och metallslöjd. Grundläggande kunskap inom IT samt vana vid att arbeta med interaktiv skrivtavla är meriterande. Du ska behärska svenska språket i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Du är väl förtrogen med gällande styrdokument Du arbetar efter vår värdegrund. Du har många idéer och lätt för att ta egna initiativ. Du månar om ett bra samarbete med föräldrar och arbetskamrater. Du har en positiv elevsyn och arbetar med den enskilda elevens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Tillträde Enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer om tjänsten Kontakta arbetslagsledare Christina Larsson tel 08-58785497 Vid ev anställning ska registerutdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in.   Välkommen med Din ansökan Registrera Din ansökan längst ner på sida, senast 2013-08-04. Vi tar INTE emot ansökningar via e-post. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Trä- och Metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Trä- och Metallslöjd

Violin/viola, stråklärare!
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 30 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. KULTURFÖRVALTNINGEN På kulturförvaltningen arbetar ett 50-tal personer med uppgifter inom bibliotek, kultur och kulturskola. En stor del av verksamheten sker i samarbete med föreningar och grupper. Vi söker dig med huvudinstrument violin/viola och med stråkpedagogexamen. Arbetsuppgifter Undervisning i violin/viola i grupp och enskilt, i ensembleform samt även undervisning i orkesterform. Din bakgrund Du har en dokumenterad pedagogisk högskoleutbildning från musikhögskolan och en dokumenterat god pedagogisk förmåga med kunskaper och erfarenhet av stråkundervisning samt stor genrebredd. Du anpassar undervisningen till elevernas behov och är van att arbeta med både gehörsinlärning och utifrån traditionell notläsning. Som person är du flexibel, positiv, har god kommunikationsförmåga och tar egna initiativ. Du arbetar gärna med andra människor men också självständigt. Vi önskar även att du är idérik och drivande i scenprojekt av olika slag. Vi vill att du ser möjligheter i samarbeten mellan olika instrumentgrupper, genrer, konstformer men också i samarbeten mellan de olika förvaltningarna i vår kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat på 100 %. Tillträde 2013-08-12 och till en början sex månader framåt med förmodad förlängning som längst fram till vårterminens slut 20140613. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 20130728. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten kontaktperson: Margareta Krantz Sewerin, kulturskolechef: margareta.krantz.sewerin@vallentuna.se tel: 0766415271 Mer information och fackliga representanter hittar du på http://vallentuna.se/sv/om-vallentuna/Lediga-jobb/. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Violin/viola, stråklärare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Violin/viola, stråklärare!

Erfaren operatörstekniker
Är du en erfaren, initiativtagande samt gillar att mecka? Vill du jobba inom industri och produktion på ett internationellt företag inom livsmedelsbranschen? Då kan vi på Adecco ha uppdrag för dig!   Hur ser din dag ut? Som operatörstekniker har du det största ansvaret för att laga och fixa maskinerna på ditt skift om något stannar upp eller går sönder. När maskinerna går som de ska kommer du som operatörsteknikerna att kör på linjen vilket förutsätter att du är flexibel samt har en prestigelös inställning. De förekommer skiftarbete ( förmiddag, eftermiddag, natt) och uppdraget kommer att starta v.31 eller 32 och pågå tillsvidare.   Vem trivs här? Du som har ett stort intresserad för maskiner, är duktig på att mecka och har tidigare erfarenheter av liknande arbete kommer lätt att sätta dig in i uppgifterna. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs med varierade arbetsuppgifter. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.   Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.   Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigLeila Mekidichepå tel 08-598 981 58. Fr.o.m. v.28 kontaktas Frida Eriksson på tel: 08-598 980 20 gällande frågor om rekryteringsarbetet. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren operatörstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren operatörstekniker

Ma/No-lärare till Hagsätraskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hagsätraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hagsätraskolan är en tvåparallellig F-9-skola med ca 500 elever. Vi har bra lokaler med matteverkstad, no-salar och eleverna har hemklassrum. Eleverna trivs. 1 plats(er).Att undervisa i ma och no åk 7-9 samt vara mentor i åk 8. Behörig i ma och no Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Yvonne Note,08 4471603 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hagsätraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No-lärare till Hagsätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No-lärare till Hagsätraskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kvickenstorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta grundskola består av två skolor mitt i hjärtat av Farsta och är en F-9:enhet. Skolorna ligger nära T-banestationerna Hökarängen och Farsta C och har närhet till många grönområden och en vackert belägen parklek, Farstaängen. Vi arbetar med heldagsperspektiv där eleven alltid är i fokus. Just nu är vi i en expansiv fas vilket innebär att skolan behöver anställa fler fantastiska pedagoger. Skolan har ca 620 elever i årskurserna 0-9. 1 plats(er). 100% Farsta grundskola utvecklar sin fritidsverksamhet. VI söker dig som vill vara med och bidra i utvecklingsarbetet. Vi söker dig som ser möjligheter och tycker utveckling är kul, har humor och älskar barn! Som fritidspedagog på fritidshemmet ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du ska också kunna upptäcka och analysera möjligheter hos enskilda barn och i barngruppen. Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Viktigt i arbetet är att kunna leda en elevgrupp i olika aktiviteter både lek, utevistelse, skapande och sociala sammanhang. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande. Utbildning: Frititdspedagog/förskollärare/lärare mot yngre åldrar. Du är engagerad i ditt uppdrag och drivs av att leda eleverna i deras utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Du är tydlig, organiserad, lyhörd och bra på att samarbeta. Du ska ha förmåga att utgå från det kreativa och är bra på att fånga elevernas uppmärksamhet på ett positivt sätt. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Heltid. Semestertjänst. Tjänsten tillsätts om den ej tas i anspråk av övertalighet i staden. OBS! Ansökan måste lämnas via jobbistan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Roger Odell Annika Engblom, Lärarförbundet, 0762-472 548 (facklig) Maria Bjurholm, Lärarnas Riksförbund, 0703-907 396 (facklig) Tillträde: 2013-08-13. Tisdagen den 13 augusti 2013.
Företag: Stockholms stad; Kvickenstorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker ekonomiassistenter för framtida uppdrag. Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning. Du har ett intresse att bidra och utvecklas i rollen som ekonomiassistent. Som konsult är du anställd hos SW men arbetar ute hos våra kunder. Uppdragstiden kan variera i längd samt arbetar vi med rekrytering till våra kunder där du alltså blir anställd hos kund. Tjänstebeskrivning Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du beroende av tjänst komma att sitta på såväl större som mindre bolag i ekonomiassistentroller av varierande karaktär. Du kommer exempelvis att: -       Arbeta med löpande bokföring -       Leverantör- och kundreskontra -       Medverka vid bokslutsarbete I rollen som ekonomiassistent hos SW bereds möjlighet att bidra med dina ekonomiska kunskaper samtidigt som du får växa i rollen som ekonomiassistent Lämplig bakgrund Vi söker dig som har ekonomisk gymnasieutbildning, KY-utbildning inom bokföring/redovisning eller liknande. Som person är du driven och motiverad för att verka inom ekonomi och redovisning. Du är en prestigelös lagspelare som har lätt för att smälta in en arbetsgrupp. Du är även noggrann och ansvarstagande. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt rekrytering där du blir anställd hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasieekonomer sökes till tjänster som ekonomiassistent

Fältsäljare till Kvasir (Eniro)!
Brinner du för försäljning och är en tävlingsmänniska som gillar att arbeta mot tydliga mål? Vi söker nu fältsäljare till vårt framgångsrika team i Stockholm. Som fältsäljare arbetar du med försäljning av Sponsrade länkar, Google AdWords, SEO och mobilt inom varumärket Kvasir Media (www.kvasirmedia.se) . Som säljare är du ansvarig för att du levererar enligt budget och uppsatta mål. Du har själv ett ansvar att söka och ta till sig den kompetensutveckling som bolaget erbjuder. Du är ansvarig för att bidra till att ditt team fungerar framgångsrikt och att ni tillsammans når era teammål och teamkontrakt. Detta är en chans för dig som vill prova på säljyrket i Sveriges största säljkår. Eniro är välkända för sin säljutbildning, Eniro Business School. Alla nyanställda får en 6 månader lång säljutbildning som du går parallellt med ditt arbete. Eniro erbjuder också bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Arbetsplatsen präglas av drivna, hungriga och positiva medarbetare med bra arbetsförhållanden, goda möjligheter till att tjäna pengar och högt i tak. Vi erbjuder ett mycket stimulerande och utmanande arbete. Vem söker vi? Du är strukturerad och duktig på att planera. Ingen speciell utbildning behövs, Eniro tillhandahåller utbildning för de som blir rekryterade för tjänsten. Dock är det mycket meriterande om man har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, gärna med telefonen som arbetsredskap och gärna i en roll med högt tempo och budgetkrav. Korrekt språkbruk och god svenska är en förutsättning. Datorvana krävs. Vad erbjuder vi dig? Du erbjuds en god fast lön och provision baserad på ditt individuella och teamets resultat. Tycker du det här låter intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan eventuellt tas bort innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice, ansök via www.proffice.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Fatu Lönnberg 0733 43 46 67 (ej under juli). Uppdragsgivare: Eniro Ort: Stockholm Omfattning: Heltid Eniro är din lokala sökmotor. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 3 200 anställda samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2012 uppgick intäkterna till 3 999 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 976 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com Eniro - Upptäck närheten. Sök lokalt.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Kvasir (Eniro)! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Kvasir (Eniro)!

Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi truckförare till våra kunder i Stockholmsområdet. Du ska ha lagervana, truckkort och truckvana av att köra höglyftande plocktruck. Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare (höglyftande plocktruck)

Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm?
Procon work solutions AB Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. ProCon Work Solutions levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på proconworksolutions.se Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos ProCon är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Dina arbetsuppgifter Just nu söker vi erfarna skjutstativförare till uppdrag hos våra kunder norra Stockholm. Du ska ha lagervana, kunna tänka dig jobba hela sommaren och ha stor erfarenhet av att köra skjutstativtruck (B3). Din profil För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet. Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande!
Företag: ProCon Work Solutions
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren skjutstativförare i norra Stockholm?

Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg
Socialstyrelsen har det nationella samordningsansvaret för att leda den fortsatta utvecklingen av den gemensamma informationsstrukturen tillsammans med berörda intressenter. På myndigheten finns enheten Fackspråk och informatik, på avdelningen för regler och tillstånd, som verkar för att införa en ändamålsenlig och strukturerad vård- och omsorgsdokumentation med hjälp av en nationell informationsstruktur, begreppssystemet Snomed CT, de nationella klassifikationerna och Socialstyrelsens termbank. Arbetet bidrar till att den information som skapas i vård och omsorg är enhetlig, entydig och jämförbar.   Vi söker dig som vill • ansvara för att planera och leda projekt för vidareutveckling och användning av den nationella informationsstrukturen (NI) • vara med och driva den strategiska utvecklingen av vårddokumentationen genom att bidra med praktisk metodkunskap i verksamhetsnära projekt • arbeta utåtriktat med regelbundna kontakter och möten med nationella aktörer inom hälso- och sjukvård • samordna och leda möten • leda utveckling, test och användning i vård- och omsorgsdokumentation • förankra och kommunicera projektresultat • göra konsekvens-, nytto- och riskanalyser.   Kvalifikationskrav • längre akademisk utbildning inom hälsoinformatik, medicinsk informatik eller motsvarande • erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård, gärna med inriktning på vårddokumentation • praktisk erfarenhet av projektledning • erfarenhet inom informatikområdet • god IT-kompetens • goda språkkunskaper i svenska och engelska • god förmåga att leda samt medverka i team.   Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är målorienterad, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du ska också vara analytisk och problemlösande. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.   Det är dessutom meriterande om du har  • kunskap eller erfarenhet av socialtjänstens verksamhet • erfarenhet av arbete inom offentlig IT-förvaltning • erfarenhet av arbete med uppbyggnad eller innehåll i kvalitetsregister eller andra register • erfarenhet av att utveckla och implementera processorienterade arbetssätt, processtöd och processtyrning i form av riktlinjer eller motsvarande    Anställningsinformation Anställningen är en allmän visstidsanställning med start omgående och längst till och med 2015-05-31, heltid och placering i Stockholm. Din tjänstetitel blir utredare. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag – att värna hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Mer information om vår verksamhet och värdegrund hittar du på www.socialstyrelsen.se. Sista ansökningsdag är2013-08-04. Ansök genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 261-26360/2013. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Fackliga företrädare för Saco, ST och Vårdförbundet når du via vår växel på 075-247 30 00.
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som vill arbeta med informatik inom vård och omsorg


Sök lediga jobb Nagelteknolog Tattys skönhetsvård AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se