Nagelterapeut_Nagelteknolog Stockholm jobb - lediga jobb

Nagelterapeut_Nagelteknolog Stockholm jobb Nagelterapeut_Nagelteknolog Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nagelterapeut_Nagelteknolog Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nagelterapeut_Nagelteknolog Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren barista- Stockholm

  2. Arbetsledare, städ/Städledare- Solna

  3. Kafèbiträde- Stockholm

  4. Receptionist/administrator- Stockholm

  5. Restaurangbiträde- Stockholm

  6. Chaufför och paketerare- Stockholm

  7. Industristädare- Huddinge

  8. Junior Account Manager till Karriärguiden.se- Stockholm

  9. Junior Account Manager till Ekonomijobb.se- Stockholm

  10. Junior Account Manager till Miljöjobb.se- Stockholm


Mer beskrivning

Erfaren barista
Arbetsplatsen är ett mindre kafé i populära SoFo med många stamgäster. Kaféet är känt för gott kaffe samt bra service och mat. I arbetsuppgifterna ingår att göra kaffe, förbereda mackor och sallader, samt sedvanliga uppgifter i ett kafè . Vi söker en barista med känsla för god service, som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Företag: GILDAS RUM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren barista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren barista

Arbetsledare, städ/Städledare
Arbetsledare lokalvård sökes Städab Service Partner med huvudkontor i Rosersberg söder om Arlanda söker arbetsledare. Städab grundades 1957 varför vi har över 50 års erfarenhet och kunskap inom lokavårdssektorn. Våra kunder finns i de flesta branscher eller områden i både privat och offentlig sektor. Vi utför våra tjänster i kontorslokaler, skolor, varuhus, gallerior, bibliotek, industrilokaler, garage, hotell, bostadsrättsföreningar, restauranger, vårdavdelningar, vårdcentraler, hemtjänsten, sjukhus, sjukhem, servicehus, daghem med flera. Vi är främst verksamma i Stockholm och Uppsala Vi söker dig som - Har minst två års erfarenhet av arbetsledning inom städbranschen. - Har lätt att planera och organisera. - Är kvalitets- och servicemedveten. - Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och högt tempo. På grund av arbetsuppgifternas art krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!
Företag: Städab Service Partner Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare, städ/Städledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare, städ/Städledare

Kafèbiträde
Arbetsplatsen är ett mindre kafé i populära SoFo med många stamgäster. Kaféet är känt för gott kaffe samt bra service och mat. I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, förbereda mackor och sallader, samt sedvanliga uppgifter i ett kafè . Vi söker ett kafebiträde med känsla för god service, som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Företag: GILDAS RUM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kafèbiträde jobb, Kafèbiträde Stockholm, Kafèbiträde GILDAS RUM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kafèbiträde

Receptionist/administrator
Embassy of South Korea in Stockholm seeking Receptionist/ Administrator Job Summary . To receive all residents/visitors to the embassy in a pleasant efficient manner. Ensuring that the visitor's book is completed and the appropriate person is notified of their arrival. . To ensure all messages are passed to the correct person in a timely manner. . Providing the Manager with day-to-day administration support Skills & Experience . Fluency in Swedish and English . Good knowledge in Korean preferred . Good skill in MS-Office . Relevent experience of working preferred Working hours: 09:00 - 17:00 (Lunch 12:00 - 13:30) Contract Type: Permanent, full time (after three months' probation) Salary: To be discussed Contact person: HR Manager Mr. Gwak Closing Date: 20-July-2013 Interview: Will be in touch shortly Organisation number 902003-8940 Address: Laboratoriegatan 10, Stockholm Post address: P. O. Box 27237 102 53 Stockholm Homepage: swe.mofa.go.kr Telephone: +46 08 5458-9400
Företag: Koreanska Ambassaden
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/administrator jobb, Receptionist/administrator Stockholm, Receptionist/administrator Koreanska Ambassaden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/administrator

Restaurangbiträde
Kort beskrivning av företaget: Pizzeria med även pasta på gasol, kebab, sallader m.m. Beskrivning av arbetsuppgifter: Hjälpa till med att förbereda, diska, servera m.m.
Företag: Pizzeria Vinsta
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde jobb, Restaurangbiträde Stockholm, Restaurangbiträde Pizzeria Vinsta
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde

Chaufför och paketerare
Verksamhetsbeskrivning Prifa Food är en partihandel med Fisk, skaldjur och kött som huvudgrupper. Vi levererar till restauranger och storhushåll. Arbetsuppgifter Nu söker vi Dig som är serviceinriktad och ansvarsfull chaufför för paketering och distribution med omfattningen 100 % omgående. Du bör ha god lokalkännedom/stockholm och B-körkort. God samarbetsförmåga är meriterande eftersom vi arbetar i ett team och du behöver vara stresstålig. Vill du bli vår nästa nya medarbetare, skicka då en kort presentation vem du är och vad som gör dig lämplig till jobbet via e-post. Vi har inte möjlighet att svara på frågor över telefon, utan det tar vi i samband med en eventuell intervju Välkommen med din ansökan!
Företag: Prifa Food
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför och paketerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför och paketerare

Industristädare
Allcraft is looking for an energetic person who has a good understanding of cleaning equipment and can repair also different kind of machines such as skur maskin. buffers. högtryck etc. must have B licence and good knowledge of Stockholm area. English is essential
Företag: Allcraft Bygg & Renovera
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Industristädare jobb, Industristädare Huddinge, Industristädare Allcraft Bygg & Renovera
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industristädare

Junior Account Manager till Karriärguiden.se
Karriärguiden Sverige AB är ett dotterbolag till Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. Karriärguiden.se har förmedlat över 89100 jobb sedan starten 2004 och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Karriärguiden.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ansvar Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Karriärguiden.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vad är dina kvalifikationer? - Minst 1 års erfarenhet av telefonförsäljning till företag - Ansvarsfull, ödmjuk med vinnarskalle - Är mycket ambitiös, har hög energinivå och är starkt resultatfokuserad - Är uthållig, disciplinerad och beredd att jobba hårt för att nå framgång - Strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Karriärguiden. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till mer strategisk försäljning. Du har över 19 produkter från Karriärguiden.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, visar starka försäljningsresultat och förespråkar Netjobs värderingar och kultur i alla situationer har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Junior Account Manager - Karriärguiden.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Karriärguiden.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Karriärguiden.se

Junior Account Manager till Ekonomijobb.se
Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ekonomijobb.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Ekonomijobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Ekonomijobb.se

Junior Account Manager till Miljöjobb.se
Miljöjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom miljö sedan 2007. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Miljöjobb.se har förmedlat över 700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Miljöjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Miljöjobb.se Vi på Miljöjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker personal inom miljöfrågor. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på MIljöjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom miljöfrågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst för att lyckas. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för miljöfrågor i Sverige. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Miljöjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Miljöjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Miljöjobb.se Sista ansökningsdag är 21 juli 2013 Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Account Manager till Miljöjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Account Manager till Miljöjobb.se


Sök lediga jobb Nagelterapeut_Nagelteknolog Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se