Nattreceptionist, extrajobb jobb - lediga jobb

Nattreceptionist, extrajobb jobb Nattreceptionist, extrajobb jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nattreceptionist, extrajobb. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nattreceptionist, extrajobb. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nattreceptionist, extrajobb- Luleå

  2. Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb- Luleå

  3. Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb- Luleå

  4. Nattreceptionist, extrajobb helger- Luleå


Mer beskrivning

Nattreceptionist, extrajobb
Student Consulting Just nu söker vi dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning för ett extrajobb i Luleå. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men arbeta på uppdrag av en känd hotellkedja och ingå i vårt team som arbetar i nattreceptionen Receptionen bemannas nattetid mellan kl 23 - 07, måndag till söndag, årets alla dagar. Arbete sker efter schemalagd arbetstid. Du ska kunna arbeta 1 - 3 pass / varannan vecka. Arbetsuppgifterna är varierande och består av in och utcheckning, rapportering, kassaredovisning, påfyllning av material samt viss städning. Anställningen inleds med en introduktion med tjänstgöring vid sidan av ordinarie anställd. Detta är ett uppdrag som pågår löpande hos vår kund och du som söker bör ha en långsiktighet på minst 1 år. Vi arbetar med löpande urval för denna rekrytering, skicka gärna in din ansökan redan idag! Uppdraget beräknas starta till höst 2013, med introduktion mitten av Augusti. Du är anställd av StudentConsulting, men utlånad till vår kund, Scandic Hotel! Vi söker dig som är driven och självgående, som har en naturlig fallenhet för att ge god service och som alltid ger det lilla extra för att våra kunder ska trivas hos oss. Tjänsten innebär mycket ensamarbete under nätterna, därför är det viktigt att du kan ta ansvar och har en stark personlig integritet och känner dig trygg i att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är handlingskraftig och lösningsorienterad, och har enkelt för att hitta ett gott samarbete med kollegor och gäster. Då detta är ett extrajobb är det positivt om du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av nattarbete är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vidare har du god datavana och kan snabbt sätta dig in i nya system och program. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Luleå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist, extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist, extrajobb

Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb
Student Consulting Är du studerande och vill jobba inom en serviceinriktad branch med gästerna i fokus? Trivs du dessutom att jobba under nattetid så har vi ett utvecklande extrajobb att erbjuda. Just nu söker vi dig som studerar för ett extrajobb i Luleå. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men arbeta på uppdrag av en känd hotellkedja och ingå i vårt team som arbetar i nattreceptionen. Receptionen bemannas nattetid mellan kl 23 - 07, måndag till söndag, årets alla dagar. Arbete sker efter schemalagd arbetstid. Du ska kunna arbeta 1 - 3 pass / varannan vecka. Arbetsuppgifterna är varierande och består av in och utcheckning, rapportering, kassaredovisning, påfyllning av material samt viss städning. Anställningen inleds med en introduktion med tjänstgöring vid sidan av ordinarie anställd. Detta är ett uppdrag som pågår löpande hos vår kund och du som söker bör ha en långsiktighet på minst 1 år. Inskolningen beräknas starta i mitten av januari. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Vi söker dig som är driven och självgående, som har en naturlig fallenhet för att ge god service och som alltid ger det lilla extra för att våra kunder ska trivas hos oss. Tjänsten innebär mycket ensamarbete under nätterna, därför är det viktigt att du kan ta ansvar och har en stark personlig integritet och känner dig trygg i att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är handlingskraftig och lösningsorienterad, och har enkelt för att hitta ett gott samarbete med kollegor och gäster. Då detta är ett extrajobb är det positivt om du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av nattarbete är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vidare har du god datavana och kan snabbt sätta dig in i nya system och program. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Luleå
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb

Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb
Är du studerande och vill jobba inom en serviceinriktad branch med gästerna i fokus? Trivs du dessutom att jobba under nattetid så har vi ett utvecklande extrajobb att erbjuda. Just nu söker vi dig som studerar för ett extrajobb i Luleå. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på uppdrag av en känd hotellkedja och ingå i vårt team som arbetar i nattreceptionen. Receptionen bemannas nattetid mellan kl 23 – 07, måndag till söndag, årets alla dagar. Arbete sker efter schemalagd arbetstid. Du ska kunna arbeta 1 - 3 pass / varannan vecka. Arbetsuppgifterna är varierande och består av in och utcheckning, rapportering, kassaredovisning, påfyllning av material samt viss städning. Anställningen inleds med en introduktion med tjänstgöring vid sidan av ordinarie anställd. Detta är ett uppdrag som pågår löpande hos vår kund och du som söker bör ha en långsiktighet på minst 1 år. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba som uthyrd konsult hos vår kund. Vi söker dig som är driven och självgående, som har en naturlig fallenhet för att ge god service och som alltid ger det lilla extra för att våra kunder ska trivas hos oss. Tjänsten innebär mycket ensamarbete under nätterna, därför är det viktigt att du kan ta ansvar och har en stark personlig integritet och känner dig trygg i att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är handlingskraftig och lösningsorienterad, och har enkelt för att hitta ett gott samarbete med kollegor och gäster. Då detta är ett extrajobb är det positivt om du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av nattarbete är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vidare har du god datavana och kan snabbt sätta dig in i nya system och program. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande. Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Luleå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad nattreceptionist, extrajobb

Nattreceptionist, extrajobb helger
Är du vaken, flexibel och positiv? Är du student som trivs med nattarbete? Då har vi extrajobbet för dig! Just nu söker vi en student som vill extrajobba som nattreceptionist till vår kund i centrala Luleå. Tjänsten är en ersättningsrekrytering då vår konsult har gått vidare till en anställning inom kundföretaget. Arbetsuppgifterna består av in och utcheckning, rapportering, kassaredovisning, påfyllning av material samt viss städning. Receptionen bemannas nattetid mellan kl 23-07, måndag till söndag, årets alla dagar. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i reception samt ser vi att du vill arbeta varannan helg. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på uppdrag av en känd hotellkedja. Uppdraget startar omgående. Anställningen inleds med en utbildning samt introduktion. Vi arbetar med löpande urval för denna rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! Ett krav för denna tjänst är att du är student, detta ska kunna styrkas med registerutdrag. Du som söker bör se långsiktigt på detta extrajobb. Goda möjligheter finns även till sommarjobb! Din profil Vi söker dig som är strukturerad och självgående, som har en naturlig fallenhet för att ge god service och som alltid ger det lilla extra för att våra kunder ska trivas hos oss. Tjänsten innebär mycket ensamarbete under nätterna, därför är det viktigt att du kan ta ansvar, har en stark personlig integritet och känner dig trygg i att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är handlingskraftig och lösningsorienterad, och har enkelt för att hitta ett gott samarbete med kollegor och gäster. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av nattarbete är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i andra språk är meriterande. Vidare har du god datavana och kan snabbt sätta dig in i nya system och program. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Luleå
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist, extrajobb helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist, extrajobb helger


Sök lediga jobb Nattreceptionist, extrajobb

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se