Naturvårdsförvaltare Länsstyrelsen i Gotlands län lediga jobb

Naturvårdsförvaltare Länsstyrelsen i Gotlands län jobb Naturvårdsförvaltare Länsstyrelsen i Gotlands län jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Naturvårdsförvaltare Länsstyrelsen i Gotlands län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Naturvårdsförvaltare Länsstyrelsen i Gotlands län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kreditriskanalytiker till välkänd bank.- Stockholm

  2. Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag!- Stockholm

  3. MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG!- Stockholm

  4. Tech Data- Haninge

  5. Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta- Nacka

  6. Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.- Stockholm

  7. Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola- Stockholm

  8. Pizzabagare med erfarenhet- Sigtuna

  9. Snickare, Fastighetsskötare, Målare- Stockholm

  10. Erfaren butiksbiträde sökes- Stockholm


Mer beskrivning

Kreditriskanalytiker till välkänd bank.
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår spännande kund söker just nu en Kreditriskanalytiker till ett spännande uppdrag. I rollen som kreditriskanalytiker kommer du att utveckla styrkort som använder SAS Enterprise Miner och stödja kreditavdelningen med ad hoc-analyser relaterade till kredit- eller bedrägeririsk. Du kommer även att stödja kreditbeslutsprocessen genom att analysera affärsregler, samt övervaka utvecklingen av kreditrisker genom migrationsanalyser. Kvalifikationer - Du har utbildning inom ekonomi, statistik, teknik eller likande som inkluderat statistik. - Du har god förståelse för att kvantifiera risker och framförallt kreditrisker. - Du har erfarenhet från användning av databaser och av att skapa queries. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och analytisk, samt har ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta, men kan även utföra enskilt arbete. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, start 2013-10-01 t.o.m. 2014-07-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format SNARAST, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kreditriskanalytiker till välkänd bank. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreditriskanalytiker till välkänd bank.

Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag!
Professional Consulting För kunds räkning söker vi nu efter en ekonom. Har du tidigare erfarenhet av ekonomiarbete, är serviceminded och brinner för att göra det lilla extra? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund fungerar som ett konsulthus som hjälper företag och offentlig verksamhet att både styra, leda och utveckla sina verksamheter. De erbjuder tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling, organisationsutveckling, utveckling av ledare, grupper och individer. De har även specialister inom Teknik/IT. Hos vår kund kommer du att sitta som ansvarig för kontakt och löpande ekonomi mot deras konsulter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat vara: * Kontering * Lönehantering * Fakturahantering * Kontakt med banker och leverantörer * Redovisning till skattemyndiget * Service mot konsulter Tjänsten är på 80 % och med start i augusti/september. Omfattningen kan komma att bli 100 % såsmåningom. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting, men arbeta på plats ute på kundens kontor. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm. Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare har du 1-3 års erfarenhet inom ekonomi efter din utbildning. Det är ett krav att du har arbetat i Visma eller liknande affärssystem. Som person är du flexibel, lätt att samarbeta med och serviceminded. Du arbetar självständigt och är en god kommunikatör. Passar du för tjänsten? Skicka in din ansökan redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom sökes för långsiktigt uppdrag!

MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu IT-kunnig person till sig som kommer att arbeta med att paketera MSI-paket. Du kommer i din roll som paketerare arbeta med Wise Package Studio och App-V som instrument, därmed krävs god kunskap inom dessa områden. Du kommer även att arbeta med utrullningsprojekt av Windows 7. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av att arbeta med MSI-paketering/programpaketering sedan tidigare. - Du har god kunskap i Wise Package Studie och APP –V. - Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utrullningsprojekt inom windows 7. Personliga egenskaper Vår kund söker en IT intresserad person som är tekniskt lagd och som gillar att arbeta självständigt men även fungerar att arbeta i grupp. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, start OMGÅENDE- t.o.m 2013-12-31. Med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE!. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG!

Tech Data
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad och som vill arbeta på Tech Data i Jordbro. Företaget är ett av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror från marknadens ledande leverantörer! Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Randstad. Randstads team sitter på plats i Tech Datas lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med installation och konfiguration av nya datorer efter givna instruktioner. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta att arbeta på kundens lager där du kommer sortera och plocka material.  Din Bakgrund  Du som söker den här tjänsten har god teknisk kompetens och gillar att arbeta efter givna instruktioner i ett högt tempo. Då tjänsten även kan innefatta att arbeta på lagret är det meriterande med erfarenhet från lagerarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av konfiguration och installationer av datorer, orderplock, god datavana, handscanning av inkommande gods samt mycket goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, då det är svårt att ta sig hit kommunalt.  Dina egenskaper Du som söker ska ha ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du är social, noggrann, flexibel och stresstålig och har som ambition att ge bästa service. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via Randstad.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Randstad AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tech Data jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tech Data

Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seDetta söker vi: En förskollärare alt erfaren barnskötare till hösten 2013 till vår 4-års avdelning. Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla vår förskola, gillar utmaningar och tror på det lustfyllda omsorgsfulla lärandet. En aktiv pedagog som utmanar barnen i vardagen genom lek och fantasi, som har ett gott förhållningsätt och tror på barns förmågor. Vill jobba med barns lärande i leken och vardagen. Har kunskap och intresse av det nya i forskning, teknik och kunskap. Vi erbjuder: En nybyggd förskola i Södra Hedvigslund, Älta. Förskolan har varit igång sedan aug-11. En förskola under ständig utveckling där varje människa är viktig och gör skillnad. Om verksamheten: Förskolan har fyra avdelningar med åldershomogena grupper, ett fristående hus med egen gård. Vi arbetar för och med LHU, lärande för hållbar utveckling. Vilket för oss innebär att vi vill vara rädda om våra resurser och ser allas lika värde. Använder vår närmiljö och är ute i skog och mark, det vi kan göra inne kan vi göra ute. Vårt utvecklings områden till nästa läsår är att arbeta och se barns lärande och lärprocesser genom leken och i vardagen. Låter detta intressant?: Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 20130731. Tjänsten är en tillsvidare på heltid. Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta

Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola är en växande F-9-skola i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor pågående nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Då en av våra medarbetare går upp i tjänst söker vi nu en ersättare om 50%. 1 plats(er).Arbetet innebär - undervisning i fritidshem för åk 1-3 - att genomföra organiserade aktiviteter i enlighet med gällande styrdokument - att samverka med lärare och övrig personal. Den vi söker - är utbildad fritidspedagog, fritidsledare alt. barnskötare - tycker om att arbeta med barn - är väl fortrogen med fritidshemmets uppdrag - är innovativ och har en problemlösande inställning - har ett inkluderande förhållningssätt och utvecklar sin kompetens, särskilt i förhållande till barn i behov av särskilt stöd -har god samarbetsförmåga och är strukturerad och tydlig Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Den vi söker - har erfarenhet av att leda barngrupper och ha kontakt med vårdnadshavare Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänstgöring eftermiddagar samt under planeringstid fredag förmiddag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maria Göransson,08-508 23 704 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Ginger Johansson, Kommunal, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.

Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola är en växande F-9-skola i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor pågående nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Då en av våra lärare på mellanstadiet slutar söker vi nu en ersättare för henne. 1 plats(er).I uppdraget ingår att - undervisa i Ma/NO samt ev. även En alt.Sv. - undervisa en helintegrerad blind elev i åk 6. Beroende på kompetens kan en del i tjänsten (ca 50%) utgöras av resurslärare för den blinda eleven. I detta uppdrag ingår ex. anpassning av läromedel, hjälpmedel, syntolkning och stödundervisning. - samarbeta med övriga lärare som undervisar klasserna i övriga ämnen - delta i arbetslagets arbete och samverkar med övrig personal samt utför arbetsuppgifter som t.ex. rastvakt och pedagogisk lunch. - I tjänsen ingår handledarskap för en klass, med ansvar för utvecklingssamtal, elevhälsoarbete etc. enligt skolans styrdokument. Den vi söker - är behörig lärare i Ma/NO och gärna En och/eller Sv för grundskolans åk 4-6. - utvecklar ständigt arbetstsätt och arbetsformer i enlighet med skolans styrdokument - har ett inkluderande förhållningssätt och utvecklar sin kompetens i förhållande till elever i behov av särskilt stöd - har ev. erfarenhet av att undervisa blind elev, detta är dock inget krav (möjlighet till utbildning ges). - har god förmåga att skapa relation till olika elever - är ansvarsfull, strukturerad och tydlig. - har god förmåga att samverka med övrig personal. Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet är önskvärd, stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maria Göransson,08-508 23 704 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Lia Södergren, LR, 08-508 23 700 (facklig) Christer Rynhag, LR, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola

Pizzabagare med erfarenhet
Valsta vedugn och kolgrill söker en pizzabagare med erfarenhet i Valsta centrum.
Företag: MAROUN & ELIAS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare med erfarenhet

Snickare, Fastighetsskötare, Målare
Arbetsplats: Storstockholm Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi utför renoveringar åt Fabege, samt tar hand om några Brf:er där vi sköter om städning, rondering markskötsel Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad Målare, Utbildad Snickare, arbetat som trädgårdsmästare, fastighetsskötare. Körkort
Företag: Weserve
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, Fastighetsskötare, Målare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, Fastighetsskötare, Målare

Erfaren butiksbiträde sökes
Förtaget är verksam inom service och handels bransch och lättare mat och café. Vi har behov av en person som har servicekänsla och ett bra bemötande. Det är viktig att ha tålamod och svara artigt på kundernas frågor,samt ge kunder råd om skötsel. Det är viktig också att vara lydigt och lyhörd. Han måste ha fullansvar för kassahantering. Som butikssäljare måste han vara beredd att jobba helger och kvällar enligt schemalagda arbetstider. Han ska ha lagkänsla eller team-orientering. Han jobbar med olika lagkamrater. Beskrivning av kvalifikationer: Sökande måste ha Gymnasieutbildning eller gymnasieexamen. Att ha erfarenhet i administration och pappers hantering från skolan eller från tidigare arbete är meriterande. Minst 4 års erfarenhet inom handel och service krävs för det här tjänsten. Att tala en annan språk än svenska liksom engelska, kurdiska eller persiska är ett plus.
Företag: Karla Press
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren butiksbiträde sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren butiksbiträde sökes


Sök lediga jobb Naturvårdsförvaltare Länsstyrelsen i Gotlands län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se