NetJobs Group AB jobb - lediga jobb

NetJobs Group AB jobb NetJobs Group AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NetJobs Group AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NetJobs Group AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolledare/rektor till gymnasieskola i Stockholm- Stockholm

 2. Account Manager till Hälsojobb.se- Stockholm

 3. Account Manager till Ekonomijobb.se- Stockholm

 4. Account Manager till Förskolejobb.se- Stockholm

 5. Rekryteringsträff: Account Manager/ Ekonomijobb- Stockholm

 6. Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb- Stockholm

 7. Rekryteringsträff:Account Manager/Säljjobb.se- Stockholm

 8. Account Manager till ITjobb.se- Stockholm

 9. Account Manager till Ledningsjobb.se- Stockholm

 10. Försäljningschef till NetJobs- Stockholm

 11. Account Manager till Juridikjobb.se- Stockholm

 12. Finsktalande Account Manager till Tekniikantyot.- Stockholm

 13. Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de- Stockholm

 14. Account Manager till Ekonomijobb.se- Stockholm

 15. Account Manager till Hälsojobb.se- Stockholm

 16. Key Account Manager till Netjobs Group AB- Stockholm

 17. Ekonomiansvarig sökes för kunds räkning- Göteborg

 18. Account Manager till Juridikjobb.se- Stockholm

 19. Account Manager till Förskolejobb.se- Stockholm

 20. Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb- Stockholm

 21. IT-tekniker med administrativa uppgifter- Stockholm

 22. Native speaker of American English inside sales- Stockholm

 23. Flexibelt extraarbete inom Kundservice- Stockholm

 24. Fältsäljare / KAM- Stockholm

 25. Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de- Stockholm

 26. Online-assistent, halvtid- Stockholm

 27. Account Manager till Ekonomijobb.se- Stockholm

 28. Account Manager till Förskolejobb.se- Stockholm

 29. Account Manager till Hälsojobb.se- Stockholm

 30. Account Manager till Förskolejobb.se- Stockholm

 31. Account Manager- Stockholm

 32. KEY ACCOUNT MANAGER/ FÄLTSÄLJARE- Stockholm

 33. Account Manager till Ekonomijobb.se- Stockholm

 34. Account Manager till Teknikjobb.se- Stockholm

 35. Account Manager till Säljjobb.se- Stockholm

 36. Account Manager till Pedagogjobb.se- Stockholm

 37. KEY ACCOUNT MANAGER- Stockholm

 38. Account Manager- Stockholm

 39. Account Manager till Hälsojobb.se- Stockholm

 40. Account Manager till Förskolejobb.se- Stockholm


Mer beskrivning

Skolledare/rektor till gymnasieskola i Stockholm
Vi är Norra Europas största nischade jobbsajt nätverk och har funnits i 8 år. Vi är börsnoterade sedan 2006 och har ca 100.000 unika besökare i veckan på vårt svenska nätverk. Vi driver jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark samt Tyskland. Läs mer om oss här: http://www.netjobs.com/index.php Vi söker just nu för kunds räkning en erfaren skolledare som vill anta utmaningen att leda Sveriges modernaste gymnasiala lärlingsutbildning! Vill du arbeta i en kvalitativ och kreativ miljö i rörelse? Vi söker dig som brinner för att arbeta med yrkesutbildning. Verksamheten är mångfacetterad och växlande, samt växande. Den person som antar uppdraget måste ha en positiv vilja att arbeta i en föränderlig miljö och en förmåga att omsätta idéer i förslag och verklighet. Skolan har utbildningar på gymnasienivå, vuxennivå, i kursverksamhet samt i projekt. Krav - Rektorsutbildning - Gedigen erfarenhet som skolledare - Social kompetens - Hög digital förmåga - Fokus på skolutveckling inom skolans område yrkes- och lärlingsutbildning Önskemål - Ledarskaputbildning (utöver rektorsutbildning) - Erfarenhet av yrkes- och lärlingsutbildning - Körkort Tjänstebeskrivning: - Heltid - Semestertjänst - Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning - Tillträde snarast Ansökan/kontakt: Din ansökan, märkt med ?Rektor- Stockholm? skickar du snarast via e-post till rekryterare malin.rudberg@netjobs.se. Bifoga CV samt ditt personliga brev. Frågor besvaras snabbast via mail. Sista ansökningsdatum 31 juli 2013.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolledare/rektor till gymnasieskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolledare/rektor till gymnasieskola i Stockholm

Account Manager till Hälsojobb.se
Hälsojobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom hälsa och sjukvård sedan 2005. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Hälsojobb.se har förmedlat över 17500 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Hälsojobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Hälsojobb.se Vi på Hälsojobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till kliniker och sjukhus i hela Sverige som söker läkare och sjuksköterskor. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Hälsojobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Hälsojobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Hälsjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Hälsojobb.se Sista ansökningsdag är 25 augusti 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Hälsojobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Hälsojobb.se

Account Manager till Ekonomijobb.se
Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ekonomijobb.se Sista ansökningsdag är 25 augusti 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Ekonomijobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Ekonomijobb.se

Account Manager till Förskolejobb.se
Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Förskolejobb.se Sista ansökningsdag är 25 augusti 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Förskolejobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Förskolejobb.se

Rekryteringsträff: Account Manager/ Ekonomijobb
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 28 augusti kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Account Manager till Ekonomijobb.se Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ekonomijobb.se Sista ansökningsdag är 8 september 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff: Account Manager/ Ekonomijobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff: Account Manager/ Ekonomijobb

Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 28 augusti kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Account Manager till Förskolejobb.se Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Förskolejobb.se Sista ansökningsdag är 8 september 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb

Rekryteringsträff:Account Manager/Säljjobb.se
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 28 augusti kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Account Manager till Säljjobb.se Säljjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom sälj sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Säljjobb.se har förmedlat över 9200 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Säljjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Är du snabbtänkt och rapp i käften är det en stor fördel i denna tjänst. Säljjobb.se Vi på Säljobbs.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker säljare inom alla områden. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Säljjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och vill vara med och utveckla sajten. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för säljbranschen och säljyrket. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Säljjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Säljjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Säljjobb.se Sista ansökningsdag är 8 september 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff:Account Manager/Säljjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff:Account Manager/Säljjobb.se

Account Manager till ITjobb.se
ITjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Data och IT sedan 2007. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.ITjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. ITjobb.se har förmedlat över 9800 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på ITjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. ITjobb.se Vi på ITjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker personal inom IT och Data. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på ITjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom Data och IT branschen. Det är inget måste men kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för försäljning och data/it- frågor. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på ITjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 14 produkter från ITjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: ITjobb.se Sista ansökningsdag är 1 september 2013 Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till ITjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till ITjobb.se

Account Manager till Ledningsjobb.se
Ledningsjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt för chefer och ledare sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.ITjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ledningsjobb.se har förmedlat över 8100 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ledningsjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ledningsjobb.se Vi på Ledningsjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker chefer och projektledare. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ledningsjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som vill jobba med direktförsäljning mot beslutsfattare i näringslivet. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från försäljning sedan tidigare men det är inget krav. Du måste däremot ha ett stort intresse för organisation och ledarskap. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ledningsjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 19 produkter från Ledningsjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ledningsjobb.se Sista ansökningsdag är 1 september 2013 Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Ledningsjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Ledningsjobb.se

Försäljningschef till NetJobs
NetJobs Group AB (publ) är ledande i norra Europa inom nischade jobb- och karriärsajter. Genom 40 jobb- och karriärsajter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland hjälper vi företag och organisationer att snabbt, träffsäkert och kostnadseffektivt nå ut till rätt kandidater i rekryteringsprocessen samt bygga sitt varumärke som arbetsgivare. Mer information finns på www.netjobs.com Vill du vara med på vår resa? Vi söker dig med en imponerande meritlista och en CV fyllt av prestationer som överträffat förväntningarna. Rätt person är en naturlig ledare med starka akademiska och professionella meriter. Du kommer att vara med att forma och bygga en säljorganisation, som jobbar med kunden i fokus och som ser nöjda återkommande kunder som nyckeln till långsiktig tillväxt. Som person är du en handlingskraftig ?doer? med en entreprenöriell ådra som snabbt ser vilka områden som ska prioriteras på kort och lång sikt. Dina uppgifter som försäljningschef - Totalansvarig för huvudkontorets försäljning - Driva utvecklingen av säljstyrning och säljstrategi samt den strategiska bearbetningen av marknaden med ett ökat fokus på större mer långsiktiga affärer - Ansvar för att dagligen inspirera, leda och coacha säljkåren i grupp och individuellt i syfte att skapa ett klimat där alla får rätt förutsättningar att topprestera - Vara en förebild internt vad gäller attityd, arbetssätt, moral och rutiner - Viss egen försäljning för att hålla sig uppdaterad om trenderna på marknaden - Daglig rapportering Dina kvalifikationer - Starkt affärssinne med erfarenhet och känsla för att utveckla människor, affärer och relationer - Dokumenterat starka prestationer - Hög personlig integritet, strukturerad och proaktiv - Förmågan att målfokusera - Älskar att sälja själv och har bevisat starka försäljningsresultat - Erfarenhet av telefonförsäljning och fältförsäljning till företag, gärna i tillväxtföretag Vi erbjuder dig - Möjligheten och ansvaret att tillsammans med ledningen forma och vidareutveckla en säljorganisation på en av Sveriges ledande aktörer inom onlinerekrytering - En marknad under kraftig tillväxt - En nyckelroll i bolaget med plats i ledningsgruppen - Mycket goda förtjänstmöjligheter - Kompetenta medarbetare - En arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till niklas.eriksson@netjobs.com Märk din ansökan med: Försäljningschef NetJobs Sista ansökningsdag är 20 september 2013. Vid frågor angående tjänsten ring VD Niklas Eriksson på 0735 12 55 17.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef till NetJobs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef till NetJobs

Account Manager till Juridikjobb.se
Juridikjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Juridik sedan 2006. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Juridikjobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Juridikjobb.se har förmedlat över 8800 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Juridikjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Juridikjobb.se Vi på Juridikjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker jurister och folk med juridisk bakgrund. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Juridikjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som vill jobba med sälj mot en juridisk marknad. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Juridikjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Juridikjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Juridikjobb.se Sista ansökningsdag är 22 september 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Juridikjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Juridikjobb.se

Finsktalande Account Manager till Tekniikantyot.
Tekniikantyot.fi är Finlands nischade jobbsajt inom Teknik sedan 2006. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Finland äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.taloustyot.fi, www.myyntityot.fi, www.opetustyot.fi, www.terveysalantyot.fi, www.johtotehtavat.fi. Tekniikantyot.fi har förmedlat över 4000 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Tekniikantyot.fi och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Tekniikantyot.fi Vi på Tekniikantyot.fi jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker tekniker och ingenjörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Tekniikantyot.fi från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som talar flytande finska och gillar säljyrket. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Tekniikantyot.fi. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Tekniikantyot.fi som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Tekniikantyot.fi Sista ansökningsdag är 13 oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande Account Manager till Tekniikantyot. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande Account Manager till Tekniikantyot.

Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de
Ingenieurjobs.de är Tysklands nischade jobbsajt inom Teknik sedan 2007. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Tyskland äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.ingenieurjobs.de, www.fachaerztejobs.de www.chefjobs.de/, www.wirtschaftsjobs.de, www.krankenschwesterjobs.de, www.vertrieblerjobs.de Ingenieurjobs.de har förmedlat över 5300 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ingenieurjobs.de och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ingenieurjobs.de Vi på Ingenieurjobs.de jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker tekniker och ingenjörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ingenieurjobs.de från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Du måste behärska det tyska språket både i tal och skrift. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ingenieurjobs.de. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ingenieurjobs.de som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ingenieurjobs.de Sista ansökningsdag är 13 oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de

Account Manager till Ekonomijobb.se
Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ekonomijobb.se Sista ansökningsdag är 13 oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Ekonomijobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Ekonomijobb.se

Account Manager till Hälsojobb.se
Hälsojobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom hälsa och sjukvård sedan 2005. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Hälsojobb.se har förmedlat över 17500 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Hälsojobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Hälsojobb.se Vi på Hälsojobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till kliniker och sjukhus i hela Sverige som söker läkare och sjuksköterskor. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Hälsojobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom sjukvården. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för försäljning och svenska sjukvården. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Hälsojobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Hälsjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Hälsojobb.se Sista ansökningsdag är 13 oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Hälsojobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Hälsojobb.se

Key Account Manager till Netjobs Group AB
NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär. Profil Du är en driven och kreativ person som vet att det krävs stenhårt jobb för att nå framgång i ditt yrke. Du har en stark personlighet som utstrålar självförtroende och professionalitet i alla möten med nya människor. Du är en ärlig och lojal medarbetare som tar ansvar för din budget och gör det som krävs för att nå den. Arbetsuppgifter - Bearbeta företagets befintliga kunder i Stockholmsområdet via telefon samt kundbesök. - Skräddarsy och paketera produktlösningar efter kundens storlek samt behov. - Upprätta tydliga och välformulerade offerter samt affärsavtal. - Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt skapa förutsättningar för lönsamma affärer. - Du rapporterar dina försäljningsresultat direkt till försäljningschef. Erfarenhet - Erfarenhet från B2B med dokumenterat starka försäljningsresultat - Starka referenser som kan styrka dina tidigare framgångar - B-körkort krav Vi erbjuder - En av marknadens mest eftertraktade produktlista att jobba utifrån. - Genomtänkt verktygslåda där du har allt du behöver för att lyckas i rollen. - Löpande kompetensutveckling och coaching. - Till rätt person stora möjligheter att klättra inom företaget. Lön Fast lön + provision Övrigt Du genomgå vår diplomerade säljutbildning i två delar som består av en praktisk och en teoretisk del där du kommer få alla verktyg du behöver för att lyckas i denna roll. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Fältsäljare Sista ansökningsdag är 20 Oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager till Netjobs Group AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager till Netjobs Group AB

Ekonomiansvarig sökes för kunds räkning
Du kommer självständigt ansvara för ekonomiavdelningen f.n. bestående av 3 personer. Rollen som Ekonomiansvarig är operativ och förutom arbetsledning kommer du bland annat att arbeta med finansieringsfrågor, verksamhetsanalys, budgetering och prognostisering samt uppföljning. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Den sökta tjänsten ansvarar i huvudsak för den löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, skattedeklarationer och månadsbokslut. Du skall kunna göra årsbokslut och vara den samordnande länken i verksamheten. Kvalifikationer för tjänsten Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är analytisk med en bra helhetssyn. God social förmåga och ett pedagogiskt tillvägagångssätt värderar vi högt. Du är prestigelös och trivs med personalansvar. För att trivas på hos oss som Ekonomiansvarig måste du vara en utåtriktad person med goda förutsättningar att kommunicera. Det är viktigt att du har dokumenterad ledarerfarenhet och att du är en avancerad användare av Excel. - Du har tidigare några års erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och Controller funktion - Du har gärna erfarenheter från mindre eller medelstora företag inom våra verksamhetsområden eller idéburna organisationer - Du är van att arbeta med telefon och e-post som dina dagliga hjälpmedel - Du har vana att arbeta självständigt och tar egna initiativ, är analytisk, noggrann och ordningsam. - Du är stresstålig - Du kan börja snarast - Du har datorvana Vi erbjuder: Arbetet är ett vikariat under 1 år med stor möjlighet till att växla till en fast tjänst efter vikariatets utgång. I denna rekrytering samarbetar vi med Ekonomijobb.se -Karriärguiden Sverige AB För ytterligare information kontakta: Athena Nikou athena.nikou@ekonomijobb.se 072-3017107 Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt. Urval sker löpande, tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt. Märk din ansökan med Ekonomijobb.se
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig sökes för kunds räkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig sökes för kunds räkning

Account Manager till Juridikjobb.se
Juridikjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Juridik sedan 2006. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Juridikjobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Juridikjobb.se har förmedlat över 8800 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Juridikjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Juridikjobb.se Vi på Juridikjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker jurister och folk med juridisk bakgrund. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Juridikjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som vill jobba med sälj mot en juridisk marknad. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Juridikjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Juridikjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Juridikjobb.se Sista ansökningsdag är 13 oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Juridikjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Juridikjobb.se

Account Manager till Förskolejobb.se
Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Förskolejobb.se Sista ansökningsdag är 27 oktober 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Förskolejobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Förskolejobb.se

Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 23 Oktober kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff: Account Manager/ Förskolejobb

IT-tekniker med administrativa uppgifter
Gillar du att blåsa liv i datorer och nätverk? Är du en problemlösare och it-/teknik-savvy person? Tycker du dessutom om att jobba strukturerat och effektivt med variation i arbetsuppgifterna? Då ska du höra av dig till oss direkt och bli vår nya IT-tekniker! Om tjänsten Som vår nya IT-tekniker kommer du att ha hand om all IT-administration och drift av våra sajtnätverk, våra telefonsystem, lokala nätverk och mycket mera. Arbetet med IT-administration är periodvis intensivt och periodvis lugnt. Miljöerna är i dagsläget mycket stabila. Du kommer därför även att jobba med andra uppgifter av administrativ karaktär. Arbetet passar utmärkt för dig som är it-/tekniksavvy, gillar att dyka in i nätverken, lokalisera förbättringsmöjligheter och fixa buggar, och samtidigt trivs bra med att utföra rutinartade uppgifter som kräver disciplin och effektivitet. Absolut fokus för rollen är att se till att driften flyter på utan störningar, och om något skulle dyka upp, agera snabbt för att lösa uppdraget. I och med att våra miljöer i grunden är stabila kommer du tidvis att ha mycket tid över till andra uppgifter. Det är därför mycket viktigt att du som vår nye teammedlem är bekväm med att jobba med andra, mer rutinartade, icke IT-relaterade uppgifter. Vi sitter i härliga lokaler på Linnégatan i centrala Stockholm. Vi ser gärna följande egenskaper hos dig - Du har ingående kunskaper och erfarenhet av Unix/Linux. I server-/storage-delen vill vi att du har kunskaper om Windows Active Directory, Windows Server och dess verktyg. - När det gäller på plats-support behöver du goda kunskaper i felsökning och konfiguration av Windows XP. Därutöver förekommer felsökning/konfigurering via fjärrstyrning. - När det gäller hårdvara bör du ha goda nätverkskunskaper (bygga nätverk, konfigurering av switchar, patchning/kabeldragning, felsökning av nät m.m.) - Du har kunskaper om domänhantering och DNS. - Erfarenhet av IP-telefoni är meriterande. - Du har sannolikt erfarenhet av att arbeta med IT i företagsmiljö. - Du gillar att jobba effektivt och tycker om att få många saker gjorda ? stora som små. - Du är disciplinerad och kan fokusera ordentligt på arbetet. När du bestämmer dig låter du dig inte lätt störas. - Du talar flytande svenska och engelska. - Framför allt ska du vara en lösningsorienterad och IT-savvy person! Om du uppfyller kriterierna ovan har du stora förutsättningar att bli en riktigt duktig medarbetare på NetJobs, och då vill vi gärna välkomna dig till ett ungt och hungrigt team och en miljö där alla pushar varandra till att ständigt bli bättre! Om NetJobs NetJobs driver 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland, där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om deras framtida karriär. NetJobs driver bland annat Karriärguiden.se och ITjobb.se. NetJobs är börsnoterat sedan 2006 och vår vision är att vara #1 i världen inom nischade jobbsajter. Generell information -Startdatum: Omgående -Lön: Fast marknadsmässig lön -Arbetslivserfarenhet: Tidigare yrkeserfarenhet av IT-miljöer inom företag är meriterande. -Övrigt: Att trivas med rutinartade administrativa uppgifter är viktigt. Kontaktperson Dan Lorin, Onlinechef på NetJobs. Ansök via e-post till till dan.lorin@netjobs.se Märk din ansökan ?Ansökan IT-tekniker med administrativa uppgifter (Ditt namn)?
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker med administrativa uppgifter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker med administrativa uppgifter

Native speaker of American English inside sales
Do you want to be part of building a new part of our business from scratch? Are you driven and love sales? Are you a native speaker of American English? Then you should get in touch with us immediately and become our new sales representative towards the American market! About the position As our first sales representative working towards the United States, you will firstly start working the American market for job ads, in a new project we are currently setting up. We are looking for a person who is a native speaker of American English, who has a natural drive and will to succeed, and who is confident in leading his or her own work. Our new sales representative will work towards a huge market, with a very competitive product, and with a vast number of leads available. The main task will be to quickly build a portfolio of recurring clients. The product is well suited for recurring business and there are many options of upselling. An important part of your work is to work closely with the company management in order to detail exactly how we should optimize the sales process, how we should develop our product and exactly what the customers want on the American market. This in order to fully take advantage of the enormous potential in our concept and products. You will be based in our beautiful Stockholm office along with the rest of our ambitious sales team. We would like to see the following in you: - You are a native speaker of American English - You are driven and confident in leading your own work - You are a social person, confident in contacting new people over the phone - You are a great relationship builder - You are creative when it comes to finding your own ways of closing deals, and good at sharing with the management team and your colleagues the knowledge you acquire - Experience in sales over the phone is appreciated - Knowledge of or interest in IT, technology and science is appreciated and will make it easier to close the deals! If you feel that the above is true for you, you will have great chances of becoming a successful and appreciated colleague at NetJobs, and we would like to welcome you to a young and hungry team in a setting where we all push each other towards constant improvement! About NetJobs NetJobs is operating 35 niched and 5 broad online job boards in Sweden, Norway, Finland, Denmark and Germany. On our sites employers find top talent in their businesses, and top talents find interesting jobs and information helping them excel in their careers. NetJobs Group AB is listed on Nasdaq OMX First North since 2006. General information Start date: Immediately Remuneration: Competitive salary with and attractive commission model Experience: Experience in sales is meritorious but not a requirement Other: Our future clients' main field of business is IT, technology and science. Thus we would be happy to see that you have an interest in those fields Location: The work is performed at NetJobs' offices on Linnégatan 18 in central Stockholm Application Questions will be answered by Dan Lorin, Head of online. Email for contact details. Email your application to: dan.lorin@netjobs.se Mark your application: ''Application sales representative USA (your name)'' The position will be filled at the earliest possible time. Employer: NetJobs Group AB (publ), Linnégatan 18, 114 47 Stockholm
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Native speaker of American English inside sales jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Native speaker of American English inside sales

Flexibelt extraarbete inom Kundservice
NetJobs Group AB (publ) är ledande i norra Europa inom nischade jobb- och karriärsajter. Genom 40 jobb- och karriärsajter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland hjälper vi företag och organisationer att snabbt, träffsäkert och kostnadseffektivt nå ut till rätt kandidater i rekryteringsprocessen samt bygga sitt varumärke som arbetsgivare. Vi är idag ca 40 anställda. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bästa möjliga service för att på så vis skapa nöjda och återkommande kunder. Vi behöver därför stärka upp vår kundservice på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift blir att kontakta befintliga kunder till företaget för att stämma av och dokumentera hur nöjda de är med våra tjänster samt stämma av deras framtida rekryteringsbehov. Den vi söker Vi söker en person med skinn på näsan och en naturlig läggning för service, att bygga förtroende och att hantera kunder på ett förtroendeingivande och professionellt sätt. Du som söker ska gärna ha jobbat med kundservice eller försäljning tidigare i någon form. Du bör även ha datorvana för att kunna genomföra och dokumentera kundsamtalen. Du ska vidare kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Du är utåtriktad och har en positiv attityd. Vi erbjuder - Flexibla arbetstider under vanlig kontorstid (må-fre 8-17) - Ung och rolig arbetsplats med nyrenoverade centrala lokaler centralt nära Stureplan - Gedigen introduktion till företaget, marknaden och våra produkter samt tydliga samtalsmallar så att du kan genomföra kundsamtalen på ett proffsigt sätt - Möjlighet att ta del av vår välrenommerade säljutbildning och även testa på telefonförsäljning (valfritt) Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta hos oss under en längre tid med målet att det ska bli en tillsvidareanställning. Då finns eventuellt även möjlighet att utöka tjänsten med andra administrativa uppgifter. Mer info om NetJobs Group AB: www.netjobs.se eller telefon 08-678 74 24. Skicka en ansökan med CV och personligt brev. Vi tar enbart emot ansökningar via mail på fredrik.aberg@netjobs.se Vi ser fram emot din ansökan! Varaktighet Tillsvidareanställning Tillträde Enligt ök Arbetstid/Varaktighet Timanställning med flexibla arbetstider. Omfattning ca 40h/mån Lön Timlön Kontaktpersoner Fredrik Åberg Ansökan Sista ansökningsdag 2013-11-18 Ansökan via e-post fredrik.aberg@netjobs.se Adress: Linnégatan 18, Stockholm
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibelt extraarbete inom Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibelt extraarbete inom Kundservice

Fältsäljare / KAM
NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär. På NetJobs satsar vi på ständig utveckling, därför får nyanställda säljare gå NetJobs Business School. Parallellt med arbetet genomförs kontinuerlig fortbildning och erfarenhetsutbyte, det kan vara i form av workshops eller direkt coachning. För oss är det självklart att arbeta regelbundet med utvecklingssamtal för att hjälpa våra medarbetare att ständigt utvecklas i sina yrkesroller Profil Du är en driven och kreativ person som vet att det krävs stenhårt jobb för att nå framgång i ditt yrke. Du har en stark personlighet som utstrålar självförtroende och professionalitet i alla möten med nya människor. Du är en ärlig och lojal medarbetare som tar ansvar för din budget och gör det som krävs för att nå den. Arbetsuppgifter - Bearbeta företagets befintliga kunder i Stockholmsområdet via telefon samt kundbesök. - Skräddarsy och paketera produktlösningar efter kundens storlek samt behov. - Upprätta tydliga och välformulerade offerter samt affärsavtal. - Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt skapa förutsättningar för lönsamma affärer. - Du rapporterar dina försäljningsresultat direkt till försäljningschef. Erfarenhet - Erfarenhet från B2B med dokumenterat starka försäljningsresultat - Starka referenser som kan styrka dina tidigare framgångar - B-körkort krav Vi erbjuder - En av marknadens mest eftertraktade produktlista att jobba utifrån. - Genomtänkt verktygslåda där du har allt du behöver för att lyckas i rollen. - Löpande kompetensutveckling och coaching. - Till rätt person stora möjligheter att klättra inom företaget. Lön Fast lön + provision Övrigt Du genomgå vår diplomerade säljutbildning i två delar som består av en praktisk och en teoretisk del där du kommer få alla verktyg du behöver för att lyckas i denna roll. Ansökan Skicka in personligt brevoch CV till niklas.eriksson@netjobs.com Märk din ansökan med: Key Account Manager Sista ansökningsdag är 30 November 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 0735 - 125 517.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare / KAM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare / KAM

Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de
Ingenieurjobs.de är Tysklands nischade jobbsajt inom Teknik sedan 2007. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Tyskland äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.ingenieurjobs.de, www.fachaerztejobs.de www.chefjobs.de/, www.wirtschaftsjobs.de, www.krankenschwesterjobs.de, www.vertrieblerjobs.de Ingenieurjobs.de har förmedlat över 5300 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ingenieurjobs.de och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ingenieurjobs.de Vi på Ingenieurjobs.de jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker tekniker och ingenjörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ingenieurjobs.de från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Du måste behärska det tyska språket både i tal och skrift. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ingenieurjobs.de. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ingenieurjobs.de som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev och CV till niklas.eriksson@netjobs.com Märk din ansökan med: Ingenieurjobs.de Sista ansökningsdag är 30 november 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande Säljare till Ingenieurjobs.de

Online-assistent, halvtid
Gillar du att jobba effektivt och strukturerat? Tycker du om att leverera och att få mycket gjort? Är du dessutom intresserad av att skriva? Då ska du höra av dig till oss på NetJobs idag!Om tjänsten Som online-assistent kommer du att jobba med administrativa uppgifter som ligger till grund för att våra produkter (våra sajter) är attraktiva för såväl arbetstagare som arbetsgivare. Arbetet passar utmärkt för dig som tycker om att jobba strukturerat efter checklistor och se snabba resultat av ditt jobb. För att bli duktig på arbetet behöver du kunna jobba effektivt och fokuserat till dess att dagens arbete är avklarat. Det är därför av stor vikt att du som person känner att du är disciplinerad, och att du kan gå in fullständigt i dina uppgifter medan du håller på med dem, och att du trivs med rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten är på halvtid. Vi sitter i härliga lokaler på Linnégatan i centrala Stockholm. Vi ser gärna följande egenskaper hos dig: Du gillar att jobba effektivt och tycker om att få många saker gjorda ? stora som små. Du trivs med rutinartade, administrativa arbetsuppgifter där du får upp ett bra tempo och flyt. Du är disciplinerad och kan fokusera ordentligt på arbetet. När du arbetar låter du dig inte lätt störas. Du har bra känsla för skriven svenska, och du tycker om att skriva. Du är van att, och tycker om att, ta ansvar för dig själv och ditt jobb. Kanske har du jobbat med administrativa uppgifter i olika datasystem tidigare. Kanske har du nyligen, eller för några år sedan gått ut gymnasiet. Kanske har du eller har haft en blogg, och kanske har du varit duktig på att skriva i skolan. Framför allt ska du vara sugen på och tycka att det är kul att jobba! Om du uppfyller kriterierna ovan har du stora förutsättningar att bli en riktigt duktig medarbetare på NetJobs, och då vill vi gärna välkomna dig till ett ungt och hungrigt team och en miljö där alla pushar varandra till att ständigt bli bättre! Om NetJobs NetJobs driver 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland, där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om deras framtida karriär. NetJobs är börsnoterat sedan 2006 och vår vision är att vara #1 i världen inom nischade jobbsajter. Generell information Startdatum: Omgående Lön: Fast marknadsmässig lön Arbetslivserfarenhet: Instegsnivå. Gärna tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Övrigt: Erfarenhet att skriva är meriterande. Plats för arbetets utförande: NetJobs kontor på Linnégatan 18 i Stockholm. Kontaktperson Dan Lorin, Onlinechef på NetJobs. Frågor besvaras på mailadressen nedan. Maila din ansökan omgående till: dan.lorin (a) netjobs.se Märk din ansökan - Ansökan online-assistent (Ditt namn) - Tjänsten tillsätts snarast.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Online-assistent, halvtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Online-assistent, halvtid

Account Manager till Ekonomijobb.se
Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Ekonomijobb.se Sista ansökningsdag är 1 december 2013.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Ekonomijobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Ekonomijobb.se

Account Manager till Förskolejobb.se
Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Förskolejobb.se Sista ansökningsdag är 1 november 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Förskolejobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Förskolejobb.se

Account Manager till Hälsojobb.se
Hälsojobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom hälsa och sjukvård sedan 2005. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Hälsojobb.se har förmedlat över 20,000 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Hälsojobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Hälsojobb.se Vi på Hälsojobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till kliniker och sjukhus i hela Sverige som söker läkare och sjuksköterskor. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Hälsojobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom sjukvården. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för försäljning och svenska sjukvården. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Hälsojobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Hälsjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Hälsojobb.se Sista ansökningsdag är 1 december 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Hälsojobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Hälsojobb.se

Account Manager till Förskolejobb.se
Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Förskolejobb.se Sista ansökningsdag är 1 december 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Förskolejobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Förskolejobb.se

Account Manager
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 27 November kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Account Manager NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär. Vår verksamhet Vi arbetar i en otroligt expansiv bransch där det händer mycket och utvecklingen går fort fram. Vi befinner oss i en kraftig tillväxtfas och söker därför fler säljare till vår redan starka säljorganisation. Det första du kommer att märka när du kliver in i våra lokaler är den höga energinivån, den vinnande attityden och ett utpräglat affärsmannaskap - vi tror på Hard Working Winners Always Improving. Arbetet innebär att via telefon sälja våra annonseringslösningar till företag, myndigheter och organisationer som söker personal. Du kommer till början arbeta mycket med nykundsförsäljning för att på sikt bygga upp och ansvara för din egen kundportfölj. Vi jobbar varje dag både mot individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Kulturen är ung och präglas av stort resultatfokus, säljglädje, engagemang, vinnarmentalitet och teamspirit. Vi som jobbar på NetJobs är ödmjuka vinnarskallar som ständigt vill prestera bättre och slå nya rekord tillsammans. Därför söker vi alltid målinriktade och hungriga personer som vill vara med på vår krävande och spännande resa. Vi har både stora planer och höga ambitioner. Var med på resan och ta nästa steg i din karriär. Du som söker Du sporras av tydliga mål och höga förväntningar! Du vill arbeta med försäljning på lång sikt! Är du ung, hungrig och duktig på att argumentera så utvecklar vi dig till en ny stjärna hos oss. Vi vill anställa dig som vägrar att misslyckas och som känner ett stort engagemang för ditt arbete. Oavsett bakgrund är det viktigaste för oss att du har rätt driv och inställning. För oss är det också viktigt att du ser en framtid inom försäljning och att du har ett starkt engagemang. Till dig som får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på NetJobs. Vi erbjuder en tävlingsinriktad arbetsplats där tempot är högt och där du mäts efter dina resultat och prestationer. Fast och provisionsbaserad lön, utan övre lönetak. Du tjänar vad du presterar. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. Dessutom får du arbeta tillsammans med flera av Sveriges främsta annons- och rekryteringssäljare. Det ger dig möjlighet att uppnå din fulla potential inom branschen.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

KEY ACCOUNT MANAGER/ FÄLTSÄLJARE
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 27 November kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär. På NetJobs satsar vi på ständig utveckling, därför får nyanställda säljare gå NetJobs Business School. Parallellt med arbetet genomförs kontinuerlig fortbildning och erfarenhetsutbyte, det kan vara i form av workshops eller direkt coachning. För oss är det självklart att arbeta regelbundet med utvecklingssamtal för att hjälpa våra medarbetare att ständigt utvecklas i sina yrkesroller Profil Du är en driven och kreativ person som vet att det krävs stenhårt jobb för att nå framgång i ditt yrke. Du har en stark personlighet som utstrålar självförtroende och professionalitet i alla möten med nya människor. Du är en ärlig och lojal medarbetare som tar ansvar för din budget och gör det som krävs för att nå den. Arbetsuppgifter - Bearbeta företagets befintliga kunder i Stockholmsområdet via telefon samt kundbesök. - Skräddarsy och paketera produktlösningar efter kundens storlek samt behov. - Upprätta tydliga och välformulerade offerter samt affärsavtal. - Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt skapa förutsättningar för lönsamma affärer. - Du rapporterar dina försäljningsresultat direkt till försäljningschef. Erfarenhet - Erfarenhet från B2B med dokumenterat starka försäljningsresultat - Starka referenser som kan styrka dina tidigare framgångar - B-körkort krav Vi erbjuder - En av marknadens mest eftertraktade produktlista att jobba utifrån. - Genomtänkt verktygslåda där du har allt du behöver för att lyckas i rollen. - Löpande kompetensutveckling och coaching. - Till rätt person stora möjligheter att klättra inom företaget. Lön Fast lön + provision Övrigt Du genomgå vår diplomerade säljutbildning i två delar som består av en praktisk och en teoretisk del där du kommer få alla verktyg du behöver för att lyckas i denna roll.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga KEY ACCOUNT MANAGER/ FÄLTSÄLJARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KEY ACCOUNT MANAGER/ FÄLTSÄLJARE

Account Manager till Ekonomijobb.se
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 27 November kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Ekonomijobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom Ekonomi och Administration sedan 2005. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Ekonomijobb.se har förmedlat över 17900 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Ekonomijobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Ekonomijobb.se Vi på Ekonomijobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker ekonomer och administratörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Ekonomijobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som gillar säljyrket och ekonomirelaterade frågor. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett intresse för ekonomi och finans i säljbranschen. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Ekonomijobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 15 produkter från Ekonomijobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Ekonomijobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Ekonomijobb.se

Account Manager till Teknikjobb.se
Teknikjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom teknik sedan 2004. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Teknikjobb.se har förmedlat över 30100 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Teknikjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Teknikjobb.se Vi på Teknikjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker tekniker och ingenjörer. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Teknikjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom teknik och byggbranschen. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst för att lyckas. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för teknik och ingenjörskonst. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Teknikjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Teknikjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Teknikjobb.se Sista ansökningsdag är 15 december 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Teknikjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Teknikjobb.se

Account Manager till Säljjobb.se
Säljjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom sälj sedan 2004. Vi tillhör Netjobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger Netjobs Group AB jobbsajterna www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Säljjobb.se har förmedlat över 9200 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Säljjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Säljjobb.se Vi på Säljobbs.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker säljare inom alla områden. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Säljjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och vill vara med och utveckla sajten. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för säljbranschen och säljyrket. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Säljjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Säljjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Säljjobb.se Sista ansökningsdag är 15 december 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Säljjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Säljjobb.se

Account Manager till Pedagogjobb.se
Pedagogjobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom skola och universitet sedan 2004. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Pedagogjobb.se har förmedlat över 8200 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Pedagogjobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Pedagogjobb.se Vi på Pedagogjobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker lärare inom skola och universitet. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Pedagogjobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom försäljning och läraryrket. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst för att lyckas. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för säljyrket. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Pedagogjobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Pedagogjobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Pedagogjobb.se Sista ansökningsdag är 15 december 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Pedagogjobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Pedagogjobb.se

KEY ACCOUNT MANAGER
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 18 December kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär. På NetJobs satsar vi på ständig utveckling, därför får nyanställda säljare gå NetJobs Business School. Parallellt med arbetet genomförs kontinuerlig fortbildning och erfarenhetsutbyte, det kan vara i form av workshops eller direkt coachning. För oss är det självklart att arbeta regelbundet med utvecklingssamtal för att hjälpa våra medarbetare att ständigt utvecklas i sina yrkesroller Profil Du är en driven och kreativ person som vet att det krävs stenhårt jobb för att nå framgång i ditt yrke. Du har en stark personlighet som utstrålar självförtroende och professionalitet i alla möten med nya människor. Du är en ärlig och lojal medarbetare som tar ansvar för din budget och gör det som krävs för att nå den. Arbetsuppgifter - Bearbeta företagets befintliga kunder i Stockholmsområdet via telefon samt kundbesök. - Skräddarsy och paketera produktlösningar efter kundens storlek samt behov. - Upprätta tydliga och välformulerade offerter samt affärsavtal. - Bygga och utveckla långsiktiga relationer samt skapa förutsättningar för lönsamma affärer. - Du rapporterar dina försäljningsresultat direkt till försäljningschef. Erfarenhet - Erfarenhet från B2B med dokumenterat starka försäljningsresultat - Starka referenser som kan styrka dina tidigare framgångar - B-körkort krav Vi erbjuder - En av marknadens mest eftertraktade produktlista att jobba utifrån. - Genomtänkt verktygslåda där du har allt du behöver för att lyckas i rollen. - Löpande kompetensutveckling och coaching. - Till rätt person stora möjligheter att klättra inom företaget. Lön Fast lön + provision Övrigt Du genomgå vår diplomerade säljutbildning i två delar som består av en praktisk och en teoretisk del där du kommer få alla verktyg du behöver för att lyckas i denna roll.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga KEY ACCOUNT MANAGER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KEY ACCOUNT MANAGER

Account Manager
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 18 December kl. 13.00. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Account Manager NetJobs är ledande i norra Europa inom nischade jobbsajter med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Våra nischade jobbsajter fungerar som marknadsplatser på Internet där arbetsgivare hittar och rekryterar framtida medarbetare, och där arbetstagare hittar attraktiva jobb och information om sin framtida karriär. Vår verksamhet Vi arbetar i en otroligt expansiv bransch där det händer mycket och utvecklingen går fort fram. Vi befinner oss i en kraftig tillväxtfas och söker därför fler säljare till vår redan starka säljorganisation. Det första du kommer att märka när du kliver in i våra lokaler är den höga energinivån, den vinnande attityden och ett utpräglat affärsmannaskap - vi tror på Hard Working Winners Always Improving. Arbetet innebär att via telefon sälja våra annonseringslösningar till företag, myndigheter och organisationer som söker personal. Du kommer till början arbeta mycket med nykundsförsäljning för att på sikt bygga upp och ansvara för din egen kundportfölj. Vi jobbar varje dag både mot individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Kulturen är ung och präglas av stort resultatfokus, säljglädje, engagemang, vinnarmentalitet och teamspirit. Vi som jobbar på NetJobs är ödmjuka vinnarskallar som ständigt vill prestera bättre och slå nya rekord tillsammans. Därför söker vi alltid målinriktade och hungriga personer som vill vara med på vår krävande och spännande resa. Vi har både stora planer och höga ambitioner. Var med på resan och ta nästa steg i din karriär. Du som söker Du sporras av tydliga mål och höga förväntningar! Du vill arbeta med försäljning på lång sikt! Är du ung, hungrig och duktig på att argumentera så utvecklar vi dig till en ny stjärna hos oss. Vi vill anställa dig som vägrar att misslyckas och som känner ett stort engagemang för ditt arbete. Oavsett bakgrund är det viktigaste för oss att du har rätt driv och inställning. För oss är det också viktigt att du ser en framtid inom försäljning och att du har ett starkt engagemang. Till dig som får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på NetJobs. Vi erbjuder en tävlingsinriktad arbetsplats där tempot är högt och där du mäts efter dina resultat och prestationer. Fast och provisionsbaserad lön, utan övre lönetak. Du tjänar vad du presterar. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. Dessutom får du arbeta tillsammans med flera av Sveriges främsta annons- och rekryteringssäljare. Det ger dig möjlighet att uppnå din fulla potential inom branschen.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Account Manager till Hälsojobb.se
Hälsojobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom hälsa och sjukvård sedan 2005. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Säljjobb.se, www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Hälsojobb.se har förmedlat över 20,000 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Hälsojobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Hälsojobb.se Vi på Hälsojobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till kliniker och sjukhus i hela Sverige som söker läkare och sjuksköterskor. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Hälsojobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom sjukvården. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för försäljning och svenska sjukvården. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Hälsojobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 17 produkter från Hälsojobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Hälsojobb.se Sista ansökningsdag är 12 januari 2014. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Hälsojobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Hälsojobb.se

Account Manager till Förskolejobb.se
Förskolejobb.se är Sveriges nischade jobbsajt inom förskola sedan 2004. Vi tillhör NetJobs Group AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Sverige äger NetJobs Group AB jobbsajterna www.Förskolejobb.se, www.Ekonomijobb.se, www.Juridikjobb.se, www.Teknikjobb.se, www.Säljjobb.se, www.Hälsojobb.se, www.Pedagogjobb.se, www.Miljöjobb.se, www.Ledningsjobb.se, samt www.Karriärguiden.se. Förskolejobb.se har förmedlat över 7700 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Förskolejobb.se och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Förskolejobb.se Vi på Förskolejobb.se jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till skolor som söker personal inom förskola. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Förskolejobb.se från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet och behärskar fackspråket inom skola och förskola. Det kommer vara till stor hjälp för dig i denna tjänst. Du som söker Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för skola och förskola. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Förskolejobb.se. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Förskolejobb.se som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Förskolejobb.se Sista ansökningsdag är 12 januari 2014. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 32.
Företag: NetJobs Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Förskolejobb.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Förskolejobb.se


Sök lediga jobb NetJobs Group AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se