Netto Marknad AB jobb - lediga jobb

Netto Marknad AB jobb Netto Marknad AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Netto Marknad AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Netto Marknad AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. 1:e Assistent- Halmstad

 2. Butikschef- Jönköping

 3. Butiksbiträde- Ljungby

 4. Inspirerad butikschef till Netto- Karlstad

 5. Inspirerad butikschef till Netto- Ulricehamn

 6. Butikschef- Ulricehamn

 7. 1:e Assistent- Askersund

 8. Butikschef- Mjölby

 9. Biträdande butikschef- Norrköping

 10. 1:e Assistent- Norrköping

 11. Butikschef- Borgholm

 12. 1:e assistent- Nybro

 13. 1:e Assistent- Linköping

 14. Netto söker 1:e Assistent till Göteborg- Göteborg

 15. Netto söker 1:e Assistent till Bohus- Ale

 16. International Management Trainee- Falkenberg

 17. International Management Trainee- Göteborg

 18. Biträdande butikschef- Linköping

 19. Butiksbiträde- Helsingborg

 20. butikschefstrainee- Västerås

 21. 1:e assistent- Eskilstuna

 22. 1:e assistent- Västerås

 23. Butikschefstrainee- Norrköping

 24. Butikschef- Sjöbo

 25. 1:e assistent- Örebro

 26. 1:e assistent- Vårgårda

 27. 1:e assistent- Ängelholm

 28. Business Controller- Falkenberg

 29. 1:e assistenter- Stockholm

 30. Vi söker butikschef- Vara

 31. 1:e assistent- Vara

 32. 1:e assistent- Ljungby

 33. Butikschefstrainee- Örebro

 34. HR-koordinator- Falkenberg

 35. 1:e Assistent- Hallsberg

 36. Butikschefstrainee- Göteborg

 37. 1:e assistent Eslöv- Eslöv

 38. 1:e assistent till Åmål- Åmål

 39. 1:e assistent- Malmö

 40. 1:e assistent- Halmstad


Mer beskrivning

1:e Assistent
Till vår butik i Halmstad söker vi nu två 1:e Assistenter Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. En tjänst är på 25 tim /vecka. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Assistent

Butikschef
Till vår butik i Jönköping söker vi nu en Butikschef Spännande framtid! Netto söker butikschef med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschef kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga nettobutiker. Du kommer att delta i Nettos utbildningsprogram " Netto Academy" som innehåller drift- och ledarskapsutbildningar. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: Handlingsfrihet och förtroende inom ramen för ditt uppdrag Tydligt koncept som frigör tid för ledarskap Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett väldigt högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef jobb, Butikschef Jönköping, Butikschef Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef

Butiksbiträde
Som butiksbiträde deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel, tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo och samtidigt vara Nettos trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder. Vi söker dig som har en positiv inställning och har lust att bidra med ditt engagemang och en vilja att hugga i. En dag i Netto innebär mycket att göra, känna ansvar, högt tempo och humor. Vi arbetar mycket med internrekrytering. Våra butiksbiträden blir ofta våra framtida ledare i butik. Visar du framfötterna och är ambitiös finns det alltså mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Netto. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänstens omfattning är 3 timmar/vecka Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 31 juli. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde jobb, Butiksbiträde Ljungby, Butiksbiträde Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde

Inspirerad butikschef till Netto
Verksamhetsbeskrivning Netto Marknad Sverige AB ägs till 100 % av Dansk Supermarked Gruppen A/S. Idag finns vi på ett 100-tal platser i landet. Vårt huvudkontor finns i Falkenberg. Vi har centrallager i Falkenberg och Linköping. Netto är Sveriges mest expansiva livsmedelskedja just nu, med en tydlig målsättning att etablera omkring 20 nya butiker varje år. Arbetsuppgifter Netto söker butikschef till Karlstad med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår idé - Sveriges lägsta styckpriser! Som butikschef på netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschefstrainee kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga netto butiker. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Tjänsten är på heltid. Vi erbjuder dig: . Förtroende inom ramen för ditt uppdrag . Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen . Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag . Ett stimulerande men krävande arbete Beskrivning av kvalifikationer: Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerad butikschef till Netto jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerad butikschef till Netto

Inspirerad butikschef till Netto
Verksamhetsbeskrivning Netto Marknad Sverige AB ägs till 100 % av Dansk Supermarked Gruppen A/S. Idag finns vi på ett 100-tal platser i landet. Vårt huvudkontor finns i Falkenberg. Vi har centrallager i Falkenberg och Linköping. Netto är Sveriges mest expansiva livsmedelskedja just nu, med en tydlig målsättning att etablera omkring 20 nya butiker varje år. Arbetsuppgifter Netto söker butikschef till Ulricehamn med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår idé - Sveriges lägsta styckpriser! Som butikschef på netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschefstrainee kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga netto butiker. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Tjänsten är på heltid. Vi erbjuder dig: . Förtroende inom ramen för ditt uppdrag . Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen . Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag . Ett stimulerande men krävande arbete Beskrivning av kvalifikationer: Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Sista ansökningsdag 2013-07-21
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerad butikschef till Netto jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerad butikschef till Netto

Butikschef
Till vår butik i Ulricehamn söker vi nu en Butikschef Spännande framtid! Netto söker butikschef med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschef kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga nettobutiker. Du kommer att delta i Nettos utbildningsprogram " Netto Academy" som innehåller drift- och ledarskapsutbildningar. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: Handlingsfrihet och förtroende inom ramen för ditt uppdrag Tydligt koncept som frigör tid för ledarskap Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett väldigt högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef jobb, Butikschef Ulricehamn, Butikschef Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef

1:e Assistent
Till vår butik i Askersund söker vi nu två 1:e Assistenter Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. En tjänst är på 25 tim /vecka. En tjänst är på 30 tim /vecka. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Askersund
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Assistent

Butikschef
Till vår butik i Mjölby söker vi nu en Butikschef Spännande framtid! Netto söker butikschef med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschef kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga nettobutiker. Du kommer att delta i Nettos utbildningsprogram " Netto Academy" som innehåller drift- och ledarskapsutbildningar. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: Handlingsfrihet och förtroende inom ramen för ditt uppdrag Tydligt koncept som frigör tid för ledarskap Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett väldigt högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef jobb, Butikschef Mjölby, Butikschef Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef

Biträdande butikschef
Till vår butik i Norrköping söker vi nu en biträdande Butikschef Som biträdande butikschef tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du agerar som butikschefens högra hand och ansvarar för den dagliga driften vid butikchefens frånvaro. Du deltar aktivt i butikens dagliga uppgifter, i interna möten och i Nettos utbildningar. Vi förväntar oss att du: Är flexibel Har hög självdisciplin Vågar ta ansvar Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Har ledarerfarenhet Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: Plats i ett engagerat team Personliga och yrkesmässiga utmaningar Utveckling Utbildning/kursverksamhet Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande butikschef

1:e Assistent
Till vår butik i Norrköping söker vi nu en 1:e Assistent Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Tjänstens omfattning är 25 tim /vecka. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Assistent

Butikschef
Spännande framtid! Netto söker butikschef med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschef kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga nettobutiker. Du kommer att delta i Nettos utbildningsprogram " Netto Academy" som innehåller drift- och ledarskapsutbildningar. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: Handlingsfrihet och förtroende inom ramen för ditt uppdrag Tydligt koncept som frigör tid för ledarskap Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett väldigt högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag är den 2 augusti och du ansöker via vår hemsida www.netto.se Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef jobb, Butikschef Borgholm, Butikschef Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Tjänstens omfattning är 15 timmar/vecka Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 31 juli. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Nybro
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

1:e Assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se och sista ansökningsdag är den 2 augusti. Tjänstens omfattning är 20-25 timmar/vecka Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Assistent

Netto söker 1:e Assistent till Göteborg
Netto söker 1:e assistent till Göteborg Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar aktivt i butikens dagliga uppgifter, i interna möten och i Nettos utbildningar. Vi förväntar oss att du: * Är förändringsbenägen * Har hög självdisciplin * Vågar ta ansvar * Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo * Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi erbjuder: * Plats i ett engagerat team * Personliga och yrkesmässiga utmaningar * Utveckling * Utbildning/kursverksamhet * Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är detta en ny utmaning som du vill anta? Känner du att det är dags för dig att ta nästa kliv?
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Netto söker 1:e Assistent till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Netto söker 1:e Assistent till Göteborg

Netto söker 1:e Assistent till Bohus
Netto söker 1:e assistent till Bohus Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar aktivt i butikens dagliga uppgifter, i interna möten och i Nettos utbildningar. Vi förväntar oss att du: * Är förändringsbenägen * Har hög självdisciplin * Vågar ta ansvar * Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo * Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi erbjuder: * Plats i ett engagerat team * Personliga och yrkesmässiga utmaningar * Utveckling * Utbildning/kursverksamhet * Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Är detta en ny utmaning som du vill anta? Känner du att det är dags för dig att ta nästa kliv?
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Ale
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Netto söker 1:e Assistent till Bohus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Netto söker 1:e Assistent till Bohus

International Management Trainee
Do you aspire to get to the top in national or international Retail? Netto är ett spännande, dynamiskt och expanderande företag med internationell prägel. Vi letar ständigt efter talanger och stjärnor som vill vara med och utveckla vårt företag. Vi söker nu toppkandidater till ett 18 månaders International Management Trainee (IMT) program. Utbildningen kommer att samordnas mellan alla Nettoländer ? Sverige, Tyskland, Polen och Danmark. Målet med traineeprogrammet är att utbilda personer till kvalificerade chefs- och/eller specialistpositioner på Netto. Upplägg Under 18 månader kommer du att delta i arbetet på olika avdelningar och på så sätt få en bred kunskap och förståelse för företagets olika arbetsuppgifter och utmaningar. Detta arbete kommer till största del ske på huvudkontoret i Falkenberg. Varvat med projekt och arbete kommer du delta i utbildningar tillsammans med trainees från andra länder. Utbildningarna kommer att täcka följande områden: - Personal development - Time Management - Project Management - Meetings - Performance Management. Traineeprogramet innehåller också ett internationellt projektarbete som ska presenteras för ledningsgruppenen våren 2015. Programmet kommer inledas med två månaders butiksarbete, detta för att du ska få en god förståelse för vardagen i butiken, vilket vi ser som en oerhört viktigt erfarenhet vid ledande befattningar på företaget. Våra förväntningar Vi utgår ifrån att du har ett gediget intresse för handel och att du minst har en fil.kand. från relevant utbildning från högskola/universitet. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Det är ett krav att du är flexibel och flyttbar både inom Sverige och internationellt. Som person är du högpresterande, strukturerad, har god analysförmåga och sifferförståelse, är ansvarstagande och ambitiös. Sist men inte minst är du ödmjuk och har gärna nära till skratt. Meriterande är ifall du har ledarerfarenhet och/eller behärskar danska, tyska eller polska. På Netto arbetar vi stenhårt, i högt tempo med höga krav och korta deadlines - samtidigt som vi alltid stöttar varandra och har fantastiskt roligt. Är det något för dig? Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Har du frågor är du välkommen att kontakta personalchef Charlotta Lindborg på tfn 0737-650055.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga International Management Trainee jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: International Management Trainee

International Management Trainee
Do you aspire to get to the top in national or international Retail? Netto är ett spännande, dynamiskt och expanderande företag med internationell prägel. Vi letar ständigt efter talanger och stjärnor som vill vara med och utveckla vårt företag. Vi söker nu toppkandidater till ett 18 månaders International Management Trainee (IMT) program. Utbildningen kommer att samordnas mellan alla Nettoländer ? Sverige, Tyskland, Polen och Danmark. Målet med traineeprogrammet är att utbilda personer till kvalificerade chefs- och/eller specialistpositioner på Netto. Upplägg Under 18 månader kommer du att delta i arbetet på olika avdelningar och på så sätt få en bred kunskap och förståelse för företagets olika arbetsuppgifter och utmaningar. Detta arbete kommer till största del ske på huvudkontoret i Falkenberg. Varvat med projekt och arbete kommer du delta i utbildningar tillsammans med trainees från andra länder. Utbildningarna kommer att täcka följande områden: - Personal development - Time Management - Project Management - Meetings - Performance Management. Traineeprogramet innehåller också ett internationellt projektarbete som ska presenteras för ledningsgruppenen våren 2015. Programmet kommer inledas med två månaders butiksarbete, detta för att du ska få en god förståelse för vardagen i butiken, vilket vi ser som en oerhört viktigt erfarenhet vid ledande befattningar på företaget. Våra förväntningar Vi utgår ifrån att du har ett gediget intresse för handel och att du minst har en fil.kand. från relevant utbildning från högskola/universitet. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Det är ett krav att du är flexibel och flyttbar både inom Sverige och internationellt. Som person är du högpresterande, strukturerad, har god analysförmåga och sifferförståelse, är ansvarstagande och ambitiös. Sist men inte minst är du ödmjuk och har gärna nära till skratt. Meriterande är ifall du har ledarerfarenhet och/eller behärskar danska, tyska eller polska. På Netto arbetar vi stenhårt, i högt tempo med höga krav och korta deadlines - samtidigt som vi alltid stöttar varandra och har fantastiskt roligt. Är det något för dig? Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Har du frågor är du välkommen att kontakta personalchef Charlotta Lindborg på tfn 0737-650055.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga International Management Trainee jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: International Management Trainee

Biträdande butikschef
Som biträdande butikschef tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du agerar som butikschefens högra hand och ansvarar för den dagliga driften vid butikchefens frånvaro. Du deltar aktivt i butikens dagliga uppgifter, i interna möten och i Nettos utbildningar. Vi förväntar oss att du: Är flexibel Har hög självdisciplin Vågar ta ansvar Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Har ledarerfarenhet Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: Plats i ett engagerat team Personliga och yrkesmässiga utmaningar Utveckling Utbildning/kursverksamhet Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 2 september. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande butikschef

Butiksbiträde
Som butiksbiträde deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel, tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo och samtidigt vara Nettos trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder. Vi söker dig som har en positiv inställning och har lust att bidra med ditt engagemang och en vilja att hugga i. En dag i Netto innebär mycket att göra, känna ansvar, högt tempo och humor. Vi arbetar mycket med internrekrytering. Våra butiksbiträden blir ofta våra framtida ledare i butik. Visar du framfötterna och är ambitiös finns det alltså mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Netto. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänstens omfattning är 15 timmar/vecka. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 2 september. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde jobb, Butiksbiträde Helsingborg, Butiksbiträde Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde

butikschefstrainee
Inspirerad butikschefstrainee till Netto Netto söker butikschefstrainee med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschefstrainee kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga netto butiker. Som butikschefstrainee/butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: · Förtroende inom ramen för ditt uppdrag · Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen · Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag · Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Tjänsten innebär att du under en tid ska kunna vara rörlig i delar av Mälardalsdistriktet varför körkort är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 2 september. Välkommen med din ansökan!
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga butikschefstrainee jobb, butikschefstrainee Västerås, butikschefstrainee Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: butikschefstrainee

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat och omfattningen är 20 timmar/vecka. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 3 september. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 4 september. Tjänstens omfattning är 20-25 timmar/vecka. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

Butikschefstrainee
Inspirerad butikschefstrainee till Netto Netto söker butikschefstrainee med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschefstrainee kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga netto butiker. Som butikschefstrainee/butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: · Förtroende inom ramen för ditt uppdrag · Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen · Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag · Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 6 september. Välkommen med din ansökan
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefstrainee jobb, Butikschefstrainee Norrköping, Butikschefstrainee Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefstrainee

Butikschef
Spännande framtid! Netto söker butikschef med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschef kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga nettobutiker. Du kommer att delta i Nettos utbildningsprogram " Netto Academy" som innehåller drift- och ledarskapsutbildningar. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: Handlingsfrihet och förtroende inom ramen för ditt uppdrag Tydligt koncept som frigör tid för ledarskap Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett väldigt högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 11 september. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef jobb, Butikschef Sjöbo, Butikschef Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se. tjänstens omfattning är 30 timmar/vecka Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Tjänstens omfattning är 25 timmar/vecka. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, tjänstens omfattning är 25 timmar/vecka Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

Business Controller
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot controlling samt några års arbetslivserfarenhet. Som business controller kommer du att ingå i ett engagerat team på controllingavdelning som organisatoriskt ligger under Supply Chain. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta uppföljning av företagets bruttomarginal, analyser, utveckling av processer/rutiner och att driva projekt. Du kommer att arbeta i ett flexibelt team med stort eget ansvar och samtidigt ett nära samarbete med dina kollegor samt din närmaste chef. Vi förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga, teamkänsla samt att du är prestigelös. Vidare värdesätter vi egenskaper som noggrannhet, ansvarstagande, ambitiös och initiativtagande. Du ska ha en ambition att vilja utvecklas, både som person och inom företaget. I din roll som business controller är det viktigt med god datorvana samt goda kunskaper inom Excel. Meriterande om du har kännedom om affärssystemet SAP. Du bör även behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Åkesson, Ansvarig Affärsutveckling/Controlling, 0346-696019
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Business Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Controller

1:e assistenter
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Tjänsterna är deltid, 25 timmar/vecka. Placering: Aspudden (1 tjänst) och Sollentuna (1 tjänst). Du söker tjänsten via vår hemsida; www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistenter

Vi söker butikschef
Spännande framtid! Netto söker butikschef med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé ? alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschef kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga nettobutiker. Du kommer att delta i Nettos utbildningsprogram " Netto Academy" som innehåller drift- och ledarskapsutbildningar. Som butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: Handlingsfrihet och förtroende inom ramen för ditt uppdrag Tydligt koncept som frigör tid för ledarskap Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett väldigt högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via www.netto.se
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Vara
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker butikschef

1:e assistent
Tjänsten är till vår butik i Vara. Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Tjänsten är en vikariatanställning, deltid 25 timmar/vecka. Vikariatet sträcker sig tom den 31 december 2014. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Vara
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Tjänsten är på 20 tim/vecka. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

Butikschefstrainee
Inspirerad butikschefstrainee till Netto Netto söker butikschefstrainee med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschefstrainee kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga netto butiker. Som butikschefstrainee/butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: · Förtroende inom ramen för ditt uppdrag · Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen · Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag · Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 29 oktober. Välkommen med din ansökan!
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Örebro
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefstrainee jobb, Butikschefstrainee Örebro, Butikschefstrainee Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefstrainee

HR-koordinator
Till Huvudkontoret i Falkenberg söker vi: HR- koordinator till Nettos personalavdelning Vi söker en HR-koordinator till Nettos personalavdelning som består av ett team på fyra personer. I denna roll ingår det att ge administrativt stöd till personalchef och HR-generalister. Du kommer också att ansvara för administrativt HR-arbete gällande: - Utbildningar och kurser i vår Netto Academy (SAP-Learning) - Gallring och hantering av ansökningar (People XS) - Egenkontroll (Riskminder) I rollen ingår även rekryteringsarbete, framför allt gentemot våra butiker, samt att medverka på utbildningsmässor och att anordna personalfester m.m. HR på Netto arbetar verksamhetsnära, proaktivt, med hög kvalitet och effektivitet. Vi stöttar chefer och anställda med rådgivning, coachning och utveckling av processer och verktyg för att bidra till att nå företagets affärsmål. Du kommer att verka i en avdelning och miljö som präglas av glädje, energi, högt tempo, stort engagemang och personligt ansvar. Hos oss har man förutom ett fritt och omväxlande arbete även väldigt roligt. Bakgrund Du har en högskoleutbildning inom personalfrågor (beteendevetare, arbetsvetenskapligt program, PA program). Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta i butik, gärna inom dagligvaruhandeln. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av arbete inom HR. Det är mycket meriterande om du har administrativ erfarenhet inom personalområdet. Personliga egenskaper Du har en hög arbetskapacitet, är mycket driven och ansvarstagande samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Vi tror också du är analytisk och har förmågan att kunna läsa ?mellan raderna?, vilket är viktigt i rekryteringsarbetet. Du är noggrann, strukturerad, serviceminded, utåtriktad och har en hög kommunikationsförmåga. Du värdesätter planering, framförhållning och har sinne för detaljer. Du är flexibel och anpassningsbar vilket är extra viktigt i ett konceptföretag. Sist men inte minst är du positiv och du ser inte problem i uppgifterna utan uppgifter i problemen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder Arbete i ett bra team, utbildning samt ett högt tempo. På sikt kan tjänsten leda till ett mera brett arbetsfält inom HR. Vi erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling. Övrigt Du utgår ifrån vårt huvudkontor i Falkenberg men jobbet ställer krav på flexibilitet och innebär en del resor och övernattningar runt om i Sverige. Du disponerar tjänstebil varför körkort är ett krav. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta personalchef Charlotta Lindborg via 0346-696000. Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Sista ansökningsdag är den 27 oktober. Varmt Välkommen med din ansökan!
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga HR-koordinator jobb, HR-koordinator Falkenberg, HR-koordinator Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-koordinator

1:e Assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se, sista ansökningsdag är den 29 oktober. Tjänstens omfattning är 20 timmar/vecka. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Hallsberg
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Assistent

Butikschefstrainee
Inspirerad butikschefstrainee till Netto Netto söker butikschefstrainee med tydligt säljfokus som skall befästa och utveckla vår affärsidé - alltid nära långt ifrån dyrt! Dina arbetsuppgifter: Som butikschef på netto ansvarar du för den dagliga driften av din butik samt resultatutvecklingen av denna. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga arbetet, som butikschef är det viktigaste verktyget din personal och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas och tillsammans når ni uppsatta mål. Att arbeta hos oss innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Som butikschefstrainee kommer du att få en målinriktad introduktion och utbildning i en av våra befintliga netto butiker. Som butikschefstrainee/butikschef på Netto omfattas du av kollektivavtalet för tjänstemän i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller löneutveckling och andra förmåner. Vi erbjuder dig: · Förtroende inom ramen för ditt uppdrag · Möjlighet till utbildning och vidareutveckling inom koncernen · Tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag · Ett stimulerande men krävande arbete Din profil: Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig. Du trivs med ett högt arbetstempo, ser kundens behov och med glädje ger du det bästa kundbemötandet. Du är resultat och målinriktad och har förmågan att omsätta ambitioner och engagemang till handfasta resultat. Du har lätt för att samarbeta samt är beredd att ge jobbet ditt fulla engagemang. Du skall ha intresse för hard-discount och dagligvaruhandel samt dokumenterad erfarenhet inom ledande befattning sedan tidigare och då gärna inom livsmedel. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Du ansöker via vår hemsida www.netto.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefstrainee jobb, Butikschefstrainee Göteborg, Butikschefstrainee Netto Marknad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefstrainee

1:e assistent Eslöv
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Tjänsten är på 20 tim/vecka. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent Eslöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent Eslöv

1:e assistent till Åmål
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Tjänsten är på 15 tim/vecka. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Åmål
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent till Åmål jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent till Åmål

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Tjänsten är på 30 timmar/vecka och vi söker tre nya medarbetare. Du ansöker via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent

1:e assistent
Som förste assistent tillhör du ledningsgruppen i butiken. Du leder och fördelar arbetet vid övriga ledares frånvaro samt ansvarar för öppningar och stängningar i butiken. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. Vi förväntar oss att du: · Är flexibel · Har hög självdisciplin · Vågar ta ansvar · Har hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo · Har minst ett års arbetslivserfarenhet · Har erfarenhet från service eller konceptföretag (ej ett krav men ett plus) Vi förutsätter att du har rätt inställning och brinner för uppgiften vilket bidrar till din egen utveckling och Nettos framgång. Vi söker dig som har ett bra driv, har utpräglade ledaregenskaper och brinner för lågpris och utveckling. Vi erbjuder: · Plats i ett engagerat team · Personliga och yrkesmässiga utmaningar · Utveckling · Utbildning/kursverksamhet · Karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger storvikt vid personlig lämplighet. Visar du framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter i Netto! Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: Netto Marknad AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e assistent


Sök lediga jobb Netto Marknad AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se