NextCrew Norden jobb - lediga jobb

NextCrew Norden jobb NextCrew Norden jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: NextCrew Norden. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: NextCrew Norden. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Testare/Testledare inom flera olika områden- Stockholm

 2. Driven Systemutvecklare- Stockholm

 3. Kravhanterare/Analytiker- Stockholm

 4. Systemutvecklare inom Sharepoint- Stockholm

 5. Systemarkitekt sökes- Stockholm

 6. Applikationsutvecklare- Stockholm

 7. Nätverkstekniker sökes- Stockholm

 8. Ett flertal nätverkstekniker- Stockholm

 9. Systemutvecklare Embedded- Stockholm

 10. 2 st Systemutvecklare- Stockholm

 11. "IT-rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes!- Stockholm

 12. Drifttekniker inom Windows, Unix, Linux- Stockholm

 13. Lagerpersonal med truckbehörighet- Stockholm

 14. Erfaren Testare till testspecialiserat kons...- Stockholm

 15. IT-Arkitekt/Integratör- Stockholm

 16. "Rekryteringsträff" Systemutvecklare- Stockholm

 17. Systemutvecklare- Stockholm

 18. Webbutvecklare till gediget företag- Stockholm

 19. Projektledare till IT-konsultföretag- Stockholm

 20. 2 st PHP-utvecklare sökes- Stockholm

 21. Kravhanterare/Testare med Sälj...- Stockholm

 22. SharePoint utvecklare- Stockholm

 23. Kravhanterare inom Bank/Finans- Stockholm

 24. Webbutvecklare/Systemutvecklare. Tillsvidareanst- Stockholm

 25. ISTQB-Certifierad Testare- Stockholm

 26. Utvecklare/Tekniker inom Linux- Stockholm

 27. 3 st LINUX-Specialister- Stockholm

 28. 3 st Erfarna Testare- Örebro

 29. 3 st erfarna JAVA-Utvecklare- Sundsvall

 30. C#-utvecklare till Sundsvall- Sundsvall

 31. JAVA-Utvecklare till Sundsvall- Sundsvall

 32. Utvecklare JavaScript- Stockholm

 33. JavaScript-programmerare för fast anställning- Stockholm

 34. PHP-Programmerare för fast anställning- Stockholm

 35. 2 st Erfarna Testare för fast anställning- Stockholm

 36. FrontEnd-Utvecklare sökes!- Stockholm

 37. "IT-rekryteringsträff"Söker 2 st Erfarna Testare- Stockholm

 38. "IT-rekryteringsträff"Söker PHP-Programmerare!- Stockholm

 39. "IT-rekryteringsträff"Söker FrontEnd-Utvecklare!- Stockholm

 40. Integrationskonsult, IT-Arkitekt sökes för fast.- Stockholm


Mer beskrivning

Testare/Testledare inom flera olika områden
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Om tjänsten: NextCrew Noden söker nu ett flertal Testare och Testledare till 2 av våra kunder för fast anställning. Våra kunder är stabila konsultföretag, vilket ¨då självklart innebär att du som söker känner dig trygg och trivs i konsultrollen. Våra kunders verksamhet riktar sig mot de flesta områden såsom Bank/Finans, Tele mm, därför är det mycket meriterande om du har erfarenhet som Testare/Testledare inom flera olika brancher. Dock är det viktigaste att du har erfarenhet inom Test/Testledning med allt vad det innebär. För att trivas och behärska denna tjänst krävs att du som person är mycket drivande, ödmjuk och har en vision att alltid vilja framåt. Du har troligtvis några års erfarenhet som Tesare. Du har också en bakgrund som t ex systemutvecklare där du fått en mycket god inblick i olika processer och metoder. Du behärskar några av följande: - Testdriven utveckling. - Kontinuerlig integration. - Exploratory Testing. - Har ett brinnande intresse för kvalitetssäkring. - Flertal testverktyg (open source och vanliga). - Testautomation. - Test Manager. - Testing Methodologies & Tools. - Scrum, UML, Clear Case, TTCN. - Quality Center. Självklart är andra metoder, verktyg mm lika meriterande då våra kunder lägger mycket stor vikt på din person.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Testare/Testledare inom flera olika områden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare/Testledare inom flera olika områden

Driven Systemutvecklare
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Är detta jobbet för dig? Till vår kund söker nu NextCrew Norden dig som har erfarenhet inom systemutveckling i C#, .Net mm. Vår kund är i en expansiv fas och har för avsikt att under 2013 utöka sin personal med ca 10 nya medarbetare. Vidare strävar vår kund efter att arbeta i teknikens framkant, vilket självklart innebär att du som söker denna tjänst också försöker håller dig så uppdaterad du kan gällande tekniker mm, mm. För att trivas i denna roll känner du dig trygg och säker i konsultrollen och känner stort ansvar inför det faktum att du ar ditt företags ansikte utåt. Erfarenhet: Du har troligtvis något- eller några års erfarenhet inom utveckling där du känner dig mycket bekväm inom .Net. Har du tidigare arbetat med C/C++ ser vi detta som mycket meriterande. Som person är du ansvarsfull, ödmjuk, samt vet vikten av att vara konsultmässig med allt vad det kan innebära. Vidare skall du kunna arbeta självständigt såväl som i projektform. Som medarbetare till vår kund sätts ibland dina kunskaper på hårda prov, inte bara som systemutvecklare utan även som ren IT-medmänniska, vilket innebär att en kund mycket väl kan stoppa dig i korridoren ech be om hjälp med allt från borttappade word-dokument till "surrande" skärmar. Därför är självklart en bredd inom IT mycket meriterande. Vår kund sitter i centrala Stockholm har kunder inom flera olika områden såsom Bank, försäkring samt TeleCom där både nyutveckling och vidareutveckling står på den dagliga agendan. Mycket meriterande är: 1. Erfarenhet inom databasprogrammering i SQL-Server. 2. Goda kunskaper inom test 3. Erfarenhet inom C/C++, JAVA 4. Goda kunskaper inom BI Vi ser gärna att du som söker behärskar både Engelska och Svenska väl i både tal och skrift eftersom verksamhetens dokumentation till största del är i dessa språk. Urval av sökande sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Systemutvecklare

Kravhanterare/Analytiker
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Vi som arbetar här på NextCrew Norden har själva mer än 25-års erfarenhet inom många IT-områden, vilket vi ser som en bra grund för en hållbar rekrytering/Bemanning. Beskrivning av tjänsten: NextCrew Norden söker för kunds räkning en duktig kravhanterre/Analytiker. Vår kund är i en mycket expansiv fas och har som mål att under 2013 utöka sina anställda med ca 10 st nya drivande medarbetare. Är du en av dom? Om din nya roll Som konsult hos vår kund, får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. Det är av stor vikt att du har mycket god förståelse för systemutveckling eftersom du kommer att arbeta nära just denna del i projektform. Utbildning Vi ser helst att du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet inom Bankens IT-struktur. Erfarenhet Du ska ha minst två års relevant yrkeserfarenhet för att känna dig trygg och därmed kunna vara den kravhanterare vi söker.. Kompetenskrav - Mycket erfarenhet av kravanalys i IT projekt - Erfarenhet av gängse projektvertyg/metoder - Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet som systemutvecklare. God kunskap inom BI. Erfarenhet av att leda workshops Som person är du drivande, social och prestigelös. Du har lätt för att kommunicera med medarbetare i alla delar av ett projekt och har alltid en vilja att komma framåt och därmed få en nöjd slutkund.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kravhanterare/Analytiker jobb, Kravhanterare/Analytiker Stockholm, Kravhanterare/Analytiker NextCrew Norden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kravhanterare/Analytiker

Systemutvecklare inom Sharepoint
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Om ditt nya jobb: NextCrew Norden söker nu för kunds räkning en systemutvecklare med fokus på Sharepoint. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du trivs att arbeta i projektform samt att du trivs och behärskar konsultrollen. Som person ser vi att du är en ödmjuk, drivande person med en vilja att alltid göra ditt bästa. Vi söker dig som troligen redan arbetat som sytemutvecklare ett tag och som inser vikten av att arbeta på ett företag som satsar på sina anställda, där du tillsammans med din närmsta omgivning utvecklar en individuell utvecklingsplan där du själv planerar, tar ansvar för och styr vilka insatser som görs för att du ska utvecklas på bästa sätt. Du kommer att ges möjligheten att samarbeta tätt med erfarna och engagerade kollegor inom alla kompetensområden från projektledning och strategi via koncept och design till arkitektur och självklart systemutveckling. Vi ser gärna att du har en bakgrund, erfarenheter och kunskaper som innefattar: Systemutveckling på både server- och klientsidan Relevanta certifieringar gällande plattform och webbtekniker Strukturerad dokumentation av projektets alla delar Meriterande är: 1. Erfarenhet som systemutvecklare/programmerare. 2. Högskolaexamen inom IT. 3. Verkat som projektledare inom IT, Ekonomi. 4. Kunskap i integration.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom Sharepoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom Sharepoint

Systemarkitekt sökes
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Denna annons syftar till en tillsvidareanställnings hos vår kund. Vår kund är inne i en intensiv och utmanande fas som ställer nya krav på samverkan mellan IT-system för att på bästa sätt vara med att stötta morgondagens Banksystem mm. Integration är därför en kärnverksamhet för Vår kund. Vår kund ser ljust på framtiden och behöver därför förstärka sitt team med ytterligare en erfaren systemarkitekt med gedigna kunskaper inom integrations- och lösningsarkitektur i Bank/Finans-världen. Som person bör du ha vana att ta en ledande roll för att leverera resultat mot uppsatta mål samt att alltid vilja framåt. Arbetsuppgifter - Arkitekturansvarig i projekt och definierar kompletta lösningar - Samverkar, ställer krav och representerar vår kund i möte med leverantörer och verksamhet - I samarbete med verksamhetsansvariga definiera ansvar för domäner och relaterade system samt samverkan med andra domäner - Genomför arkitekturell granskning och ger vägledning till projekt - Säkerställer att kvalitet av leverans är i harmoni med slutkundens riktlinjer - Medverkar i förstudier och utvärdering av nya tekniker Kvalifikationer - Minst två års dokumenterad erfarenhet i rollen som systemarkitekt inom lösningsarkitektur gärna inom Bank/Finans. - Van att driva samtal med leverantörer och verksamhet - Är väl förtrogen med integrationsmönster - Relevant högskoleutbildning Meriterande: - Erfarenhet som projektledare - Goda kunskaper inom J2EE eller .Net. - Certifieringar inom relevanta områden - Några års teknisk erfarenhet inom t ex systemutveckling mm.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Systemarkitekt sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemarkitekt sökes

Applikationsutvecklare
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretrag med fokus på IT och Teknik. Om ditt nya uppdrag: NextCrew Norden söker nu en applikationsutvecklare med ett brinnande intresse för utveckling. Vår kund är nu i behov av 3 duktiga medarbetare där du kommer att ingår i ett utvecklingsprojekt hos en mycket intressant kund där du kommer att få möjlighet att visa vad du går för. Vår kunds verksamhet är inom Media,spel mm. Som person är du driven, ödmjuk och van att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare tror vi att du har något eller några års erfarenhet inom Applikationsutveckling med allt vad det innebär. Meriterande är självklart allt inom systemutveckling där du kanske har arbetat i något av de sk "äldre" verktygen.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Applikationsutvecklare jobb, Applikationsutvecklare Stockholm, Applikationsutvecklare NextCrew Norden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Applikationsutvecklare

Nätverkstekniker sökes
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryteringsw- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Beskrivning: Till vår kund söker NextCrew dig som har erfarenhet av arbetet som nätverkstekniker. Du tycker att det är tillfredställande att vara på en arbetsplats där du arbetar i ett team som alla strävar mot samma mål. Har du intresset och kunskapen, har vi det perfekta jobbet för dig! Erfarenhet Du har arbetat som nätverkstekniker tidigare och har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på ditt CV. Vi lägger stor vikt på dig som person så har du skaffat dig relevant kunskap på annat sätt är detta självklart enbart positivt. Som person är du: Positiv, ödmjuk och har alltid avsikten att driva arbetet framåt. Du tycker om att lösa problem både inom det tekniska som att hjälpa användare i nöd. Meriterande är: 1. Erfarenhet inom DataCom, TeleCom. 2. God bredd inom nätverk med allt vsd den kan innebära. 3. Någon form av Certifiering. Gärna CISCO 4. Microsoft Servrar. Tjänsten är placerad i Stockholm.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker sökes

Ett flertal nätverkstekniker
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Vi söker nu för kunds räkning ett flertal (ca 15 st) duktiga nätverkstekniker. För att trivas i denna roll är du en social, ödmjuk person, där du känner dig bekväm i att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare har du alltid en vilja av att driva projekten framåt. Du är även en mycket lösningsorienterad person med gott humör även de tillfällen då ett problem känns lite "trögt". Kort beskrivning av tjänsterna: Vår slutkund är i stånd att implementera en gedigen "labb-miljö" där arbetsuppgifterna kan variera med allt från att "dra kabel" till att konfiguera, installera mm. Därmed är du som söker en person med god bredd. Du som söker behärskar något eller de flera av följande: - Avancerad systemadministration, installation, felsökning, automatisering, optimering i Linux/Unixmiljö vid storskalig drift med minst 100 servrar, såväl virtuella och fysiska - Bash, Python och Java inom: - Applikationsdrift - Optimering - Automatisering - Installation, felsökning, automatisering och optimering av Tomcat och Apache - Mycket god dokumentations förmåga Din utbildning är troligen någon form inom IT, men har du tillskansat dig dina gedigna kunskaper på annat sätt är detta inget hinder. Då dokumentation och kravställning till största del kommer vara på svenska och engelska krävs det att du som söker behärskar dessa båda språk väl i både tal och skrift. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde: Oktober För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Lennart Westford, 070-669 04 05 Mats Ledin, 070-556 13 88 Välkommen med din ansökan
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ett flertal nätverkstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett flertal nätverkstekniker

Systemutvecklare Embedded
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. NextCrew Norden söker nu ca 5 st systemutvecklare i embedded miljö där arbetet skr både i grupp och självständigt, vilket innebär att du som person är social, ödmjuk och positiv individ där du känner ansvar inför projektens framgång. Om ditt nya jobb: Vår kund står inför en större utvecklingsprocess där arbetsuppgifterna består i mestadels tradionella systemutvecklingsuppdrag inom flera olika branscher såsom TeleCom, Bank/Finans. Din utbildning: - Troligtvis har du en akademiskt utbildning med IT-inriktning. Har du skaffat dig dina kunskaper på annat sätt är detta självklart inget hinder för att söka dessa tjänster. Din kompetens: - Du har god erfarenhet i Objektorienterad programmering. - Du behärskar C++ och/eller Java. - Du har mycket god erfarenhet i embedded-miljö. Meriterande är: - Mer än 5 år inom C++ i embedded miljö - Goda kunskaper i databasprogrammering Då dokumentationen hos vår kund till största del är på Svenska och Engelska ser vi helst att du som söker behärskar både Svenska och Engelska väl i tal och skrift. Urval kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan snarast.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Embedded jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Embedded

2 st Systemutvecklare
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. För Kundsräkning söker vi nu 2 st duktiga systemutvecklare inom .Net oc C#. För att trivas hos vår kund skall du känna dig bekväm i konsultrollen samt van att arbeta både självständigt och i projektform. Som person är du en driven, ödmjuk och gedigen person med stort fokus på att komma framåt i ditt arbete samt har en god portion humor. Vår kund är ett gediget konsultbolad med ca 35 medarbetare som bidrar till att vår kund är väl etablerad på marknaden. Vår kund har sedan ca 20 år levererad IT-lösningar till kunder med allt från enklare lösningar till oerhört komplexa systemlösningar. Vår kunds verksamhet är i dagsläget till största del inom bank/Finans, vilket innebär att du som söker denna tjänst helst skall ha erfarenhet inom just bank/finans. Som systemutvecklare har du troligtvis någon form av akademisk utbildning inom IT. Har du skaffat dig relevant kunskap på annat sätt är detta självklart inget hinder. Din profil: - Du har minst 3 års erfarenhet som Systmutvecklare inom .Net, C# - Du har erfarenhet som konsult. - Du är van att arbete i komplexa lösningar, gärna inom Bank/Finans. - Du har goda kunskaper SQL Meriterande är: - Erfarenhet som DBA - Erfarenhet som systemutvecklare i mer än 5 år, där verktygen kan vara t ex C++, JAVA - Kunskap inom BI är mycket meriterande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Systemutvecklare

"IT-rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 4 oktober, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: NextCrew är ett tradionellt rekryteringsföretag med den traditionella processen i fokus.Som företag försöker vi alltid hitta nya vägar för att tillmötesgå våra samarbetspartner på bästa möjliga sätt. Vi som jobbar med rekrytering har själva mycket lång erfarenhet inom IT och teknikområdet. Detta tror vi är en viktig faktor till att lösa ert personalbehov på bästa sätt. Vi är huvudsakligen inriktade på IT / teknik området, men kan även genom våra samarbetspartners också tillhandahålla personal inom många andra områden såsom - ekonomi, administration, lager, bygg och rörmontörer, trädgårdsarbetare m.m. Arbetsuppgifter: Till vår kund söker NextCrew dig som har erfarenhet av arbetet som nätverkstekniker och /eller driftstekniker på olika erfarenhets- och utbildningsnivåer. Du tycker att det är tillfredsställande att vara på en arbetsplats där du arbetar i ett team som alla strävar mot samma mål. Har du intresset och kunskapen, har vi det perfekta jobbet för dig! Utbildning/Erfarenhet: Du har arbetat som nätverkstekniker tidigare och har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på ditt CV. Vi lägger stor vikt på dig som person så har du skaffat dig relevant kunskap på annat sätt är detta självklart enbart positivt. Då vi vill bygga ett väl fungerande team så behöver vi personer från alla erfarenhets och utbildningsnivåer. Arbetsuppgifterna kan vara allt från att dra kabel till mer avancerade uppgifter beroende på din erfarenhet Som person är du: Positiv, ödmjuk och har alltid avsikten att driva arbetet framåt. Du tycker om att lösa problem både inom det tekniska som att hjälpa användare i nöd. Meriterande är: 1. Erfarenhet inom DataCom, TeleCom. 2. God bredd inom nätverk med allt vad det kan innebära. 3. Någon form av Certifiering. Gärna CISCO 4. Microsoft och Unix Servrar. 5. Elbehörighet
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga "IT-rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "IT-rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes!

Drifttekniker inom Windows, Unix, Linux
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. För vår kunds räkning söker vi nu duktiga drifttekniker med en konsultådra då du kommer att arbeta ute hos kund. Som person är du driven, noggrann samt har en social kompetens. Detta tillsammans med att du är skicklig drifttekniker gör dig till en mycket omtyckt medarbetare hos vår kund. Arbetet sker både i projektform och individuellt, vilket innebär att du som söker känner dig trygg i båda dessa arbetsformer. Har du dessutom erfarenhet inom flera olika brancher ser vi det som extra meriterande. Din profil: - Du har troligen en relevant Högskole- eller Universitetsexamen. Har du skaffat dig nödvändig erfarenhet på annat sätt är detta självklart inget hinder att söka denna tjänst. - Du har dokumenterad erfarenhet som drifttekniker i mer än 3 år. - Du är specialist på Windows- och/eller Unix, Linux. Är det så att du behärskar samtliga dessa OS är detta självklart mycket meriterande. - Du har en mycket god inblick/kunskap inom IT-världens många delar med fokus på drift/teknik. - Du är van att hantera stora komplexa lösningar och känner oftast ingen större stress av att det ibland kan infinna sig en viss form av tidsnöd i projektet. Stämmer det mesta av ovanstående in på dig är du mycket välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta någon av oss nedan. Mats Ledin: 070-556 13 88 Lennart Westford: 070-669 04 05
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inom Windows, Unix, Linux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inom Windows, Unix, Linux

Lagerpersonal med truckbehörighet
Om NextCrew Norden: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag inom IT, Teknik och Logistik. Vi söker nu tillsammans med vår samarbetspartner ca 5 stycken lagerarbetare med Truck-behörighet med placering söder om söder. Beskrivning: Du kommer att ingå i ett väl fungerande team där dina arbetsuppgifter kommer att vara tradionella arbetsuppgifter inom lager/logistik såsom plockning, packning av gods samt ta hand om inkommande gods. Som person är du noggrann, positiv och har en vilja att alltid komma i mål. Din profil: - Allmänt truckförarbevis - God PC-vana - Behärska Svenska i tal och skrift eftersom mycket av verksamhetens dokument och system är på Svenska. - Bra sinne för siffror och logistik. - Gymnasie- eller motsvarande kompetens. - Gott ordningssinne - Lätt för att samarbeta med dina medarbetare Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal med truckbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal med truckbehörighet

Erfaren Testare till testspecialiserat kons...
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. För vår kunds räkning söker NextCrew Norden en erfaren Testare. Vår kund är ett stabilt konsultföretag med inriktning mot just test. Som medarbetare hos vår kund ingår du i ett mycket gediget team där kompetensen inom gruppen är hög. För att trivas och fungera i denna roll är du en erfaren konsult med inriktning mot test. Dessutom tror vi att du har en bakgrund som t ex systemutvecklare. Vår kunds branschområden sträcker sig ganska brett, vilket innebär att du som söker denna tjänst mycket väl kan få konsultuppdrag inom olika branscher. Som medarbetare hos vår kund får du möjlighet att själv påverka dina uppdrag genom att du själv är en driven, proaktiv person, som alltid har ett öppet sinne för att driva både existerande- som potentiella uppdrag ute hos kund. Din profil: - Du har en Akademist utbildning eller motsvarande. - Du är Certifierad i ISTQB - Du har minst 3 års erfarenhet som konsult. - Du har en teknisk bakgrund som t ex systemutvecklare, tekniker eller dyl. - Du har erfarenhet inom systemtestare, verifiering, funktionstest, automatiserad test. - Har du haft rollen som Testledare är detta självklart mycket meriterande. Som person är du en ödmjuk, noggrann och driven person som dessutom har en god social kompetens. Att besitta en god portion humor är oclså något som kan lätta upp de gånger det känns lite "trögt". Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Testare till testspecialiserat kons... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Testare till testspecialiserat kons...

IT-Arkitekt/Integratör
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. NextCrew Norden söker för kunds räkning en IT-Arkitekt. I rollen ingår bl.a. att utveckla och etablera kunders befintliga lösningar och produkter. Du kommer även att jobba med teknisk projektledning. Vår kund är ett etablerat konsultföretag med ca 30 år i branschen där dom med framgång leverarat både små och stora systemlösningar i sin helhet till kund. Du kommer att bistå kunden med din expertkunskap, samt vara ett strategiskt stöd till utvecklingens alla delar. Som IT-arkitekt omvandlar du kundens krav till säkra, användbara och användarvänliga systemlösningar. I Rollen ingår: - Tillsammans med kundens representant identifiera behov och därefter upprätta dokumentation. - Vara "Spindeln i nätet". Vem är du? - Du som söker tjänsten som IT arkitekt har troligtvis en relevant högskoleutbildning eller universitetsutbildning, alternativt mångårig dokumenterade praktisk erfarenhet inom området bank/Finans eller försäkring. Som person är du en driven, ödmjuk medarbetare med ett gott humör där dina medarbetare känner att du alltid har en vilja att hjälpa till. Välkommen med din ansökan
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga IT-Arkitekt/Integratör jobb, IT-Arkitekt/Integratör Stockholm, IT-Arkitekt/Integratör NextCrew Norden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-Arkitekt/Integratör

"Rekryteringsträff" Systemutvecklare
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Till våra kunder söker nu NextCrew Norden dig som har erfarenhet inom systemutveckling i C#, .Net mm. Våra kunder strävar efter att arbeta i teknikens framkant, vilket självklart innebär att du som söker denna tjänst också försöker håller dig så uppdaterad du kan gällande tekniker mm. Erfarenhet: Du har troligtvis några års erfarenhet inom utveckling där du känner dig mycket bekväm inom .Net och Visual studio. Har du tidigare arbetat med C/C++ ser vi detta som mycket meriterande. Som person är du ansvarsfull, ödmjuk, samt vet vikten av att vara konsultmässig med allt vad det kan innebära. Vidare skall du kunna arbeta självständigt såväl som i projektform. Som medarbetare till vår kund sätts ibland dina kunskaper på hårda prov, inte bara som systemutvecklare utan även som ren IT-medmänniska, vilket innebär att en kund mycket väl kan stoppa dig i korridoren ech be om hjälp med allt från borttappade word-dokument till "surrande" skärmar. Därför är självklart en bredd inom IT mycket meriterande. Våra kunder finns i centrala Stockholm inom flera olika branscher såsom bank, försäkring samt telecom där både nyutveckling och vidareutveckling står på den dagliga agendan. Mycket meriterande är: * goda kunskaper inom test * erfarenhet inom C/C++, JAVA Vi ser gärna att du som söker behärskar både engelska och svenska väl i både tal och skrift eftersom verksamhetens dokumentation till största del sker i dessa språk.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Systemutvecklare

Systemutvecklare
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. För vår Kunds räkning söker vi nu en duktiga systemutvecklare inom .Net oc C#. För att trivas hos vår kund skall du känna dig bekväm i konsultrollen samt van att arbeta både självständigt och i projektform. Som person är du en driven, ödmjuk och gedigen person med stort fokus på att komma framåt i ditt arbete samt har en god portion humor. Vår kund är ett gediget konsultbolad med ca 35 medarbetare som bidrar till att vår kund är väl etablerad på marknaden. Vår kund har för avsikt att utöka sin personal med ca 10 personer under en persiod på ca 6 månader. Vår kund har sedan ca 20 år levererad IT-lösningar till kunder med allt från enklare lösningar till oerhört komplexa systemlösningar främst inom Bank/Finans. Vår kunds verksamhet är i dagsläget till största del inom bank/Finans, vilket innebär att du som söker denna tjänst helst skall ha erfarenhet inom just bank/finans. Som systemutvecklare har du troligtvis någon form av akademisk utbildning inom IT. Har du skaffat dig relevant kunskap på annat sätt är detta självklart inget hinder. Din profil: - Du har minst 3 års erfarenhet som Systmutvecklare inom .Net, C# - Du har erfarenhet som konsult. - Du är van att arbete i komplexa lösningar, gärna inom Bank/Finans. - Du har goda kunskaper SQL Meriterande är: - Erfarenhet som systemutvecklare i mer än 5 år, där verktygen kan vara t ex C++, JAVA - Kunskap inom BI är mycket meriterande. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Stockholm. Anställningsform: Tillsvidare Lön: Fast lön Sista ansökningsdatum: 2013-12-20 Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss. Mats Ledin: 070-556 13 88 Lennart Westford: 070-669 04 05 Välkommen med din ansökan.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare jobb, Systemutvecklare Stockholm, Systemutvecklare NextCrew Norden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare

Webbutvecklare till gediget företag
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus IT och Teknik. Om tjänsten: NextCrew Norden söker för kunds räkning en duktig webbutvecklare med en genuin inställning till rollen som systemutvecklare med allt vad det innebär.. . Vår kund är ett gediget företag med en ca 30 medarbetare inom systemutveckling, design, teknik mm, där alla strävar efter samma mål. Målet är att alltid leverera efter kunds önskemål och självklart inom utsatt tidsperiod. Om ditt jobb: Du kommer att arbeta som webbutvecklare i företagets olika projekt, vilket innebär att du kommer att både få utveckla i befintliga system som nyutveckling. Vem är du? Du är en driven, intresserad webbutvecklare med erfarenhet av liknande arbete. Ordning och reda är ett måste då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst. Vi ser positivt på om du har kunnande inom några av följande områden: * PHP * C#, .Net * JS * SQL_Server * Mysql har du dessutom ytterligare bredd inom området är detta självklart meriterande. Som utbildning ser vi helst att du har högskole- eller universitetsexamen. Har du uppnåt dina kunskaper på annat sätt är detta självklart inget hinder. Det viktigaste är att du är en dedikerad person i ditt arbete. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Blir du kallad till en första intervju får du gärna ta med dig något "kodexempel" som du känner extra starkt för, där du ges möjlighet att visa och tala om vad som sker i koden. Anställningsform: Tillsvidare lön: Fast lön Ansök senast 2013-12-20 För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lennart Westford. Telefon 070-669 04 05. Mats Ledin Telefon 070-556 13 88 Välkommen med din ansökan.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till gediget företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till gediget företag

Projektledare till IT-konsultföretag
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Beskrivning av tjänsten: NextCrew Norden söker nu för kunds räkning en driven och erfaren projektledare inom Bank/Finans och försäkring. Vår kund är ett väl etablerat konsultföretag med ca 30 medarbetare inom de flesta områden som rör IT projekt. Som projektledare hos vår kund färväntas du ha goda ledaregenskaper tillsammans med ödmjukhet och ett stort eget driv, där du alltid vill framåt. Du har en förmåga att få projektmedlemmar att göra sitt yttersta med ödmjuka metoder samtidigt som du själv har en klar bild av projektets framåtskridande. För att trivas hos vår kund är du bekväm i konsultrollen med allt vad det innebär. Vem är du? - Du har en teknisk bakgrund som t ex systemutvecklare, testare mm. - Du har flerårig erfarenhet inom projektledning. - Du har troligen en Högskole- eller Universitetsexamen med inriktning mot IT. - Du har erfarenhet i Agila metoder. - Van att jobba "nära" verksamheten, vilket innebär att du har mycket god förmåga att förstå och ta del av de problemlösningar som t ex systemutvecklarna kan ställas inför. - Har du erfarenhet inom BI är detta mycket meriterande. Att vara medarbetare hos vår kundd, innebär att du har hög kompetens inom ditt område samt har en proaktiv inställning till ditt arbete. Du får ta mycket eget ansvar gällande både kund och eget arbete. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lennart Westford. Telefon 070-669 04 05, eller Mats Ledin på telefon 070-556 13 88 Välkommen med din ansökan genom att fylla i nedanståene formulär
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till IT-konsultföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till IT-konsultföretag

2 st PHP-utvecklare sökes
NextCrew Norden är ett Rekryterings- oc Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Beskrivning: NextCrew Norden söker nu 2 st duktiga PHP-utvecklare till ett företag som idag består av ca 45 medarbetare med en verksamhet inom flera olika områden. Beskrivning: Vår kund behöver nu 2 st duktiga PHP utvecklare med några års erfarenhet inom systemutveckling och programmering. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam där du är delaktig i att färdigställa kundens behov från specifikation till test och implementation. Tekniken och kunderna är det som driver dig. Kunderna är nämligen många och olika, allt från mindre bolag till våra myndigheter. Det betyder att måste vara trygg i din tekniska kompetens samt ha lätt för att ta in nya tekniker samt vara lösningsorienterad. Som person är du ödmjuk, lättsam samt van att arbeta både självständigt och i projektform. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att ha stort eget ansvar, vilket innebär att du har ett eget driv att komma framåt i processerna som du ställs inför samt att du känner dig väl till mods i konsultrollen med att vad det innebär. Att du dessutom har en god portion humor är något som uppskattas. Din profil? - PHP-erfarenhet i minst 3 år. - CSS 3 - HTML 5 - jQurey - MySQL - Agila arbetssätt Har du förutom ovanstående erfarenhet inom C++, JAVA, Linux/Unix är detta meriterande. Vi ser gärna att du behärskar både Svenska och Engelska mycket väl i tal och skrift eftersom mycket av den tekniska dokumentationen är i dessa språk. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande och därmed kan dessa 2 tänster mycket väl tillträdas innan ansökningens slutdatum. Har du några frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta någon av oss: Mats Ledin: 070-556 13 88, mats.ledin@nextcrew.se Lennart Westford: 070-669 04 05, lennart.westford@nextcrew.se Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st PHP-utvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st PHP-utvecklare sökes

Kravhanterare/Testare med Sälj...
NextCrew Norden söker för kunds räkning en duktig kravhanterare med känsla för sälj. Vår kund är ett etablerat konsultföretag med 25 år i branschen, specialiserade inom Kravanalys/hantering och test. Vår kund har nyligen introducerat en ny produkt för att på så sätt kunna möta kundernas behpv på ett nytt- och effekritvare sätt. När denna produkt är etablerad är vår kunds förhoppning att både kunder och nya medarbetare skall "stå i kö" för att få ta del av vår kunds sätt att bedriva sin verksamhet.. Därför söker vi nu en person med mycket god kunskap inom Kravhantering och test samt med en stor portion av "sälj" i blodet. Som sakkunnig hos vår kund förväntas du kunna förespråka vår kunds produkt för en potentiell kund och sedan även kunna verka som konsult inom Kravhantering/Analys och test. Som person är du drivande, social och prestigelös. Du har lätt för att kommunicera med medarbetare i alla delar av ett projekt och har alltid en vilja att komma framåt och därmed få en nöjd slutkund. Din bakgrund: - Du har mycket god erfarenhet inom Kravhantering och Test. - Du kanske har arbetat som Säljare tidigare. - Du är certifierad inom Krav - Du är certifierad inom Test - Du har en Högskole- eller Universitetsexamen inom relevant område. - Har du dessutom någon form av teknisk bakgrund såsom systemutveckling, tekniker är detta mycket meriterande. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lennart Westford. Telefon 070-669 04 05 eller Mats Ledin 070-556 13 88 Välkommen med din ansökan
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kravhanterare/Testare med Sälj... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kravhanterare/Testare med Sälj...

SharePoint utvecklare
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Om ditt nya jobb: För att trivas hos vår kund är det viktigt att du trivs att arbeta i projektform samt att du trivs och behärskar konsultrollen. Som person ser vi att du är en ödmjuk, drivande person med en vilja att alltid göra ditt bästa. Vi söker dig som troligen redan arbetat som sytemutvecklare ett tag och som inser vikten av att arbeta på ett företag som satsar på sina anställda, där du tillsammans med din närmsta omgivning utvecklar en individuell utvecklingsplan där du själv planerar, tar ansvar för och styr vilka insatser som görs för att du ska utvecklas på bästa sätt. Du kommer att ges möjligheten att samarbeta tätt med erfarna och engagerade kollegor inom alla kompetensområden från projektledning och strategi via koncept och design till arkitektur och självklart systemutveckling. Vi ser gärna att du har en bakgrund, erfarenheter och kunskaper som innefattar: Systemutveckling på både server- och klientsidan Relevanta certifieringar gällande plattform och webbtekniker Strukturerad dokumentation av projektets alla delar Meriterande är: 1. Erfarenhet som systemutvecklare/programmerare. 2. Högskolaexamen inom IT. 3. Verkat som projektledare inom IT, Ekonomi. 4. Kunskap i integration. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga SharePoint utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SharePoint utvecklare

Kravhanterare inom Bank/Finans
NextCrew Norden söker för kunds räkning en duktig kravhanterre/Analytiker. Vår kund är i en mycket expansiv fas och har som mål att under 2013/14 utöka sina anställda med ca 10 st nya drivande medarbetare. Är du en av dom? Om din nya roll Som konsult hos vår kund, får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. Det är av stor vikt att du har mycket god förståelse för systemutveckling eftersom du kommer att arbeta nära just denna del i projektform. En önskvärd bakgrund kan då vara att du själv har ett förflutet som just systemutvecklare. Utbildning Vi ser helst att du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande. Har du skaffat dig relevant kunskap på annat sätt är detta självklart inget hinder att söka denna tjänst. Erfarenhet Du ska ha minst två års relevant yrkeserfarenhet för att känna dig trygg och därmed kunna vara den kravhanterare vi söker.. Kompetenskrav - Gedigen erfarenhet av kravanalys/kravhantering i IT projekt - Erfarenhet av bank och finans - Erfarenhet av gängse projektvertyg/metoder - Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: - Erfarenhet som systemutvecklare, tekniker inom Bank. - Certifiering inom krav är mycket meriterande. Som person är du drivande, social och prestigelös. Du har lätt för att kommunicera med medarbetare i alla delar av ett projekt och har alltid en vilja att komma framåt och därmed få en nöjd slutkund. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lennart Westford. Telefon 070-669 04 05, eller Mats Ledin 070-556 13 88 Välkommen med din ansökan
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kravhanterare inom Bank/Finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kravhanterare inom Bank/Finans

Webbutvecklare/Systemutvecklare. Tillsvidareanst
NextCrew Norden söker för kunds räkning en gedigen systemutvecklare/Webbutvecklare för Tillsvidareanställning med fokus på .Net, C#. Vår kund är ett ledande företag i sin bransch inom media. Du kommer att ingå i företagets IT-avdelning och där arbeta tillsammans med ca 10 andra systemutvecklare och tekniker, där alla strävar åt samma håll. Dina arbetsuppgifter som utvecklare kommer att bestå i dels nyutveckling i .Net samt vidareutveckling av befintliga system som är utvecklade i bl a C/C++. Detta gör att du som söker bör ha lätt att sätta dig in i olika system och miljöer. Vem är du? - Du har en relevant högskole- eller universitetutbildning. Har du skaffat dig relevant kunskap på annat sätt är detta självklart inget hinder för att söka denna tjänst. - Du har några år som systemutvecklare i Microsoft-världen. - Du besitter goda kunskaper i SQL-Server. - Du behärskar .Net, C# - Du har tidigare arbetat i C/C++ Tekniska önskemål är: - .Net, C# - JavaScript - MVC - WPF - SQL-Server Som person är du en prestigelös, noggrann och lagom social person som sätter strot värde på att ingå i ett företags IT-organisation där du troligtvis kommer att tillbringa ett antal år av ditt liv. Vidare anser du att "Delad kunskap" är "Dubbel kunskap". Kort sagt så är du en hjälpsam person som gärna delar med dig av dina kunskaper för att driva verksamheten framåt. Anställningsform: Tillsvidare Vår kund tillämpar 6 månaders provanställning. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Detta innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta: Lennart Westford på telefon 070-669 04 05 Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare/Systemutvecklare. Tillsvidareanst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare/Systemutvecklare. Tillsvidareanst

ISTQB-Certifierad Testare
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Om ditt nya jobb: NextCrew Norden söker nu en certifierad testare med konsulterfarenhet. Vår kund är ett väl etablerat konsultföretag med många år i branschen. Vår kund är specialister på just test, vilket innebär att du som söker måste ha minst 3 års erfarenhet inom test och som konsult. Som testare på detta konsultföretag kommer du få ta stort eget ansvar, vilket även betyder att du skall ha en proaktiv personlighet när du är ute på uppdrag hos kunder. Vår kund har uppdrag inom ett flertal olika branscher, vilket innebär att du som söker denna tjänst förhoppningsvis har en god bredd. Din profil bör vara: - Du har en relevant Högskole- eller Universitetsutbildning - Du har en bakgrund som Systemutvecklare, Tekniker. - Du är ISTQB-Certifierad - Du har erfarenhet av Automatiserade tester. - Du behärskar Script-programmering - Du har erfarenhet av att skapa och tillämpa testfall. Meriterande är: Har du arbetat som Test- och/eller projektledare är detta mycket meriterande. Har du dessutom lyckats certifiera dig inom kravhantering är detta ett stort plus. Som person är du prestigelös, social och har en god portion humor. Vidare är det viktigt att du känner dig trygg i självständigt arbete såväl som i grupp. Att du känner ansvar för ditt arbete är ju en självklarhet samt att du känner dig tillfredställd då du får möjlighet att dela din kunskap med andra. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden har gått ut. För mer information är du mycket välkommen att kontakta: Lennart Westford på telefon 070-669 04 05 fMats Ledin på telefon 070-556 13 88 Välkommen med din ansökan.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga ISTQB-Certifierad Testare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISTQB-Certifierad Testare

Utvecklare/Tekniker inom Linux
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Beskrivning: NextCrew Norden söker nu för vår kund 2 st personer med stor erfarenhet inom Linux. Arbetsuppgifterna inom Linux kommer att variera, därför är det önsksvärt att du som söker har en mycket god bredd inom Linux såsom Konfiguration, utveckling mm. Har du erfarenhet inom processorutveckling är detta mycket meriterande, ännu mer meriterande är om du har kunskaper i iMX6-processorer. Som person är du prestiglös, noggrann och känner stort ansvar för ditt arbete samt ser möjligheter i stället för svårigheter i dom allra flesta lägen. Du trivs utmärkt i att både jobba självständigt som att jobba i grupp. Denna tjänst är ett mycket intressant uppdrag hos vår kund på 5 månader med start i Januari 2014 med goda möjligheter till förlängning. Önskvärd profil: - Relevant Högskole, KY- eller Universitetsutbildning. - Minst 5 års erfarenhet inom Linux. - Konsulterfarenhet är meriterande - Behärska Svenska väl i tal och skrift Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta: Mats Ledin på telefon 070-556 13 88 Lennart Westford på telefon 070-669 04 05
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare/Tekniker inom Linux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare/Tekniker inom Linux

3 st LINUX-Specialister
NextCrew Norden söker nu 3 st Linux-specialister för ett längre uppdrag hos vår kund. Vår kund har idag en Linuxmiljö som skall uppdateras inom de flesta områden, därför ser vi gärna ansökningar från dig med någon form av spetskompetens inom Linux, såväl dig med en mycket god bredd och erfarenhet inom Linux. Kort sagt - Kan du Linux. Sök detta uppdrag. Som person är du en prestigelös, noggrann medarbetare med en god portion humor. Du känner dig trygg i både självständigt arbete som arbete i grupp. Din profil: - Du har minst 4 års erfarenhet av Linux. - Du har en relevant Högskole, Universitets- eller KY-utbildning. Har du skaffat dig relevant kunskap "den långa vägen" är detta självklart inget hinder för att söka. Mycket meriterande är om du har erfarenhet inom processorutveckling som t ex iMX6-processor. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga 3 st LINUX-Specialister jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 st LINUX-Specialister

3 st Erfarna Testare
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Beskrivning: NextCrew Norden söker nu 3 st erfarna och duktiga Testare för ett längre konsultuppdrag hos en myndighet i Örebro uppdraget är i dagsläget 6 månader med mycket stor möjlighet till förlängning. Om tjänsten: Att vara testare hos vår kund innebär att du som person känner dig trygg i rollen som konsult samt är van vid att arbeta både i grupp och självständigt. Vidare är du en prestiglös, noggrann samt social person med stort fokus på ditt ansvarsområde, du har förmåga att sätta dig in i olika system och utifrån rådande omständigheter kunna se den bästa lösningen. Du kommer att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer. Du kommer även följa upp och dokumentera genomförda tester och rapportera till testledaren. Du bör ha minst 4 års erfarenhet av följande: - Systeme- och Applikationstest. - Erfarenhet av olika Test- och testverktyg - Du skall ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall - Du skall ha dokumenterad erfarenhet av arbete med felrapportering i Microsoft TFS och erfarenhet av Microsoft Test Manager som testverktyg - Har du erfarenhet av att testa system som spänner över olika miljöer och integrationer är detta mycket meriterande. - Du bör ha erfarenhet av testning av transaktionsbaserade system med stora transaktionsvolymer. - Meriterande är erfarenhet av testning av webbaserade applikationer. Har du en bakgrund inom systemutveckling ser vi detta som mycket positivt och självklart meriterande. Du som söker denna tjänst måste behärska både Svenska och Engelska väl i tal och skrift eftersom dokumentationen är just på dessa språk. Urval kommer att ske löpande vilket innebär att du bör skicka in din ansökan så snart som möjligt till oss på NextCrew Norden. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Örebro
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga 3 st Erfarna Testare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 st Erfarna Testare

3 st erfarna JAVA-Utvecklare
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Kort beskrivning: NextCrew Norden söker nu för uppdrag 3 st erfarna JAVA-utvecklare. Vår kund är en av rikets största myndighet som nu har behov av ett antal mycket duktiga och erfarna JAVA-utvecklare. Uppdraget är från Februari t om December med placering i Sundsvall. Det finns även stor möjlighet att uppdraget förlängs. Vem är du som kan söka detta uppdrag? Du är en mycket erfaren systemutvecklare med djupa kunskaper i just JAVA. Du har även erfarenhet som konsult med allt vad det innebär samt van vid komplexa systemlösningar med tillhörande dokumentation. Både system och dokumentation är på Svenska och till viss del engelska, vilket innebär att du som söker måste behärska dessa språk väl i både tal och skrift. Du är en prestigelös, noggrann person som alltid vill driva projektet framåt. Som systemutvecklare i detta uppdrag kommer du att både nyutveckla och förädla i befintliga system. Du kommer att ingå i ett team bestående av systemutvecklare, testare mm, därför är det viktigt att du känner dig trygg i både grupp- som självständigt arbete. Troligen har du en Högskole- eller Universitetsutbildning. Har du skaffat dig relevant kompetens på annat sätt är detta självklart inget hinder för att söka. Du har minst 5 års erfarenhet inom systemutveckling med största del inom JAVA. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga 3 st erfarna JAVA-Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 st erfarna JAVA-Utvecklare

C#-utvecklare till Sundsvall
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Om tjänsten: NextCrew Norden söker nu för kunds räkning 2 st duktiga C#-utvecklare för längre uppdrag i Sundsvall. Uppdraget är satt till ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Vår kund är en myndighet med verksamhet i hela landet. För att trivas i denna roll känner du dig trygg i konsultrollen och vet vikten av att just vara en konsult. Som person är du en ödmjuk, noggrann och känner stort ansvar för ditt arbete med en vilja att driva projektet framåt. Du känner dig bekväm i att arbeta både självständigt och i grupp. Din profil: - Du har troligen en Högskole- eller Universitetsexamen inom relevant område. - Du har minst 3 års erfarenhet inom Programmering i C# och .Net. - Du har erfarenhet av Entity Framework 4 eller senare version. - Du har erfarenhet av SCRUM - Behärskar SQL-Server. Meriterande är: - Erfarenhet av TFS - Erfarenhet av händelsedriven arkitektur - Erfarenhet av WCF - Erfarenhet av SOA Det är även viktigt att du behärskar Svenska väl i tal och skrift eftersom den mesta dokumentationen är på just Svenska Skicka gärna i din ansökan så snart som möjligt då kunden önskar tillsätta inom en mycket snar framtid. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga C#-utvecklare till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C#-utvecklare till Sundsvall

JAVA-Utvecklare till Sundsvall
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT oc Teknik. Vi söker nu för kunds räkning 2 st JAVA-utvecklare med placering i Sundsvall. Vår kund är en myndighet som är i en expansiv fas och behöver därför nya duktiga medaretare. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i en utvecklingsgrupp med olika kompetenser inom IT. Som person är du en driven systemutvecklare med mycket goda kunskaper i JAVA med allt vad det innebär. Du känner dig trygg i att arbeta både självständigt och i grupp. Troligen har du även erfarenhet som konsult. Vem är du? - Du har en Högskole- eller Universitetsutbildning inom relevant område. - Du har minst 3 års erfarenhet av JAVA-utveckling. - Du är van vid integrerade systemlösningar. Meriterande är följande - Kunskaper i .Net med bl a C# - Erfarenhet inom WCF - Erfarenhet inom C/C++ Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga JAVA-Utvecklare till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JAVA-Utvecklare till Sundsvall

Utvecklare JavaScript
NextCrew Norden är ett Rekrytering och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. NextCrew Norden söker nu för kunds räkning en riktigt vass JavaScript-utvecklare till ett mycket intressant företag i centrala Stockholm. Uppdraget är 6 månader med start ASAP. Därefter finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Din roll som erfaren systemutvecklare hos vår kund kommer att bestå i att både utveckla och delta i projektens inledningsfaser mm. Som person är den en gedigen programmerare med stort fokus på noggrannhet, ödmjukhet. Du har lätt för att lära in nya system och ser lösningar i stället för problem. Du är van att ta eget ansvar i dina projekt samt känner dig trygg i att arbeta både i grupp som självständigt. Din profil: - Du har minst 3 års erfarenhet inom JavaScript, HTML, CSS - Du har troligen en relevant Högskole- eller Universitetsutbildning. - Du är en van lagarbetare - Du behärskar Svenska och Engelska väl i tal och skrift. - Du har kanske en lång tidigare erfarenhet inom några andra programmeringsspråk som t ex C/C++. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare JavaScript jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare JavaScript

JavaScript-programmerare för fast anställning
NextCrew Norden söker en duktig JavaScript-utvecklare till vår kund för tillsvidareanställning. Vår kund är placerad i Stockholm och söker nu en ny medarbetare med mycket goda kunskaper inom JAVA- och specielt du som är en riktigt vass JavaScript-programmerare. Som person är du en fokuserad, ödmjuk och noggrann människa med stort fokus på att driva ditt arbete framåt. Du tycker om att lösa problem och ser självklart inget problem i att dela din kunskap med dina medarbetare. Då ärbetet sker både självständigt och i grupp är det självklart att du känner dig trygg i båda dessa arbetsformer. Din teknikska profil kanske ser ut som nedan: - Du har relevant högskole- eller Universitetutbildning. Har du skaffat dig relevant erfarenhet "Den-långa-vägen", är detta inget hinder för att söka denna tjänst. - Du har minst 3 års yrkeserfarenhet som systemutvecklare. - Du har mycket goda kunskaper inom JavaScript - Du har goda kunskpaer inom JAVA- och/eller C++ - Kan du dessutom något av t ex AJAX, PHP mm är detta meriterande då vår kund ser mycket positivt på en god bredd. Dock är JavaScript ett "måste". Du bör behärska Svenska och Engelska väl i tal och skrift då dokumentationen är på just dessa språk. Urval kommer att ske löpande, därför bör du skicka in din ansökan så snart som möjligt. Detta innebär att tillsättning mycket väl kan ske innan sista ansökningsdatumet inträffat. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga JavaScript-programmerare för fast anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JavaScript-programmerare för fast anställning

PHP-Programmerare för fast anställning
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Vi har i dagarna etablerat en ny kund och söker därför nu en systemutvecklare. NextCrew Norden söker för kunds räkning en systemutvecklare inom PHP för fast anställning. Vår kund är ett företag med ca 40 medarbetare med en egen IT-avdelning som nu söker en duktig PHP-utvecklare för tillsvidareanställning. Är du en Systemutvecklare/Webbutvecklare med några års erfarenhet inom PHP, Ajax, CSS mm är du säkert den vi söker. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i IT-teamet och arbeta med både ny- och vidareutveckling. Vår kund är placerad i centrala Stockholm. Det är viktigt att du är en "lagspelare" samt har en lösningsorienterad profil. Vidare ser vi gärna att du har en Högskole- eller Universitetsutbildning inom relevant område. Har du dock skaffat dig relevanta kunskaper på annat sätt är detta inget hindeer för att söka denna tjänst. Har du någon relevant Certifiering ser vi detta som mycket meriterande. Har du dessutom tidigare arbetat som systemutvecklare inom t ex C/C++, JAVA i något- eller några år är detta ett extra plus, men inget krav. Det viktigaste är att du är en vass PHP-programmerare med ett brinnande intresse. Ansök gärna så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-Programmerare för fast anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-Programmerare för fast anställning

2 st Erfarna Testare för fast anställning
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Beskrivning: NextCrew Norden söker nu ytterligare 2 st erfarna och duktiga Testare för Tillsvidareanställning. Om tjänsten: Att vara testare hos vår kund innebär att du som person känner dig trygg i att arbeta både i grupp och självständigt. Vidare är du en prestiglös, noggrann samt social person med stort fokus på ditt ansvarsområde, du har förmåga att sätta dig in i olika system och utifrån rådande omständigheter kunna se den bästa lösningen. Du kommer att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer. Du kommer även följa upp och dokumentera genomförda tester och rapportera till testledaren. Du bör ha god erfarenhet av följande: - Systeme- och Applikationstest. - Erfarenhet av olika Test- och testverktyg - Du skall ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall - Du bör erfarenhet av arbete med felrapportering i Microsoft TFS - Har du erfarenhet av att testa system som spänner över olika miljöer och integrationer är detta mycket meriterande. - Du bör ha erfarenhet av testning av transaktionsbaserade system med stora transaktionsvolymer. - Meriterande är erfarenhet av testning av webbaserade applikationer. Har du en bakgrund inom systemutveckling ser vi detta som mycket positivt och självklart meriterande. Du som söker denna tjänst måste behärska både Svenska och Engelska väl i tal och skrift eftersom dokumentationen är just på dessa språk. Urval kommer att ske löpande vilket innebär att du bör skicka in din ansökan så snart som möjligt till oss på NextCrew Norden. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Erfarna Testare för fast anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Erfarna Testare för fast anställning

FrontEnd-Utvecklare sökes!
NextCrew Norden söker nu en gedigen FrontEnd-utvecklare till ett mycket stabilt företag. Vår kund söker nu en engagerad frontend-utvecklare som vill vara med och bidra till den tekniska utvecklingen av vår kunds system. Du kommer i rollen som frontend-utvecklare att ingå i ett team där du får vara med och påverka, där det är högt i tak och där kreativitet är ett nyckelord. Inom teamet arbetar man utefter agila utvecklingsmetoder och fokus i rollen som utvecklare kommer att ligga på användarupplevelsen och kundnöjdhet. Vår kund ligger i framkant vad gäller webbteknologier och användarupplevelser och utifrån dessa förutsättningar växer både produkten och företaget så det knakar. Din profil - Du har ca 1-3 års erfarenhet av att arbeta som frontend-utvecklare. - Du har god kunskap i programmering i Javascript, HTML, CSS, C# och har god förståelse för SQL. - Du har ett stort intresse för UI/UX och det är meriterande om du har erfarenhet inom detta . - Du behärskar svenska samt engelska flytande i såväl tal som skrift. - Du har troligen en Högskole- eller Universitetsutbildning inom relevant område. Vem är du? Du är en person som är bra på att kommunicera sina tankar och idéer, som håller ett öga på framtiden och är nyfiken på att hitta nya lösningar och teknologier som kan uppbringa en bättre produkt. Att du har en god portion humor är också något vår kund ser som en självklarhet. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Mats Ledin på telefon 070-556 13 88, eller Lennart Westford på telefon 070-669 04 05. Välkommen med din ansökan!
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga FrontEnd-Utvecklare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FrontEnd-Utvecklare sökes!

"IT-rekryteringsträff"Söker 2 st Erfarna Testare
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.nextcrew.se Verksamhetsbeskrivning: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Arbetsuppgifter: NextCrew Norden söker nu ytterligare 2 st erfarna och duktiga Testare för Tillsvidareanställning. Om tjänsten: Att vara testare hos vår kund innebär att du som person känner dig trygg i att arbeta både i grupp och självständigt. Vidare är du en prestiglös, noggrann samt social person med stort fokus på ditt ansvarsområde, du har förmåga att sätta dig in i olika system och utifrån rådande omständigheter kunna se den bästa lösningen. Du kommer att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer. Du kommer även följa upp och dokumentera genomförda tester och rapportera till testledaren. Utbildning/Erfarenhet: - Systeme- och Applikationstest. - Erfarenhet av olika Test- och testverktyg - Du skall ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall - Du bör erfarenhet av arbete med felrapportering i Microsoft TFS - Har du erfarenhet av att testa system som spänner över olika miljöer och integrationer är detta mycket meriterande. - Du bör ha erfarenhet av testning av transaktionsbaserade system med stora transaktionsvolymer. - Meriterande är erfarenhet av testning av webbaserade applikationer. Har du en bakgrund inom systemutveckling ser vi detta som mycket positivt och självklart meriterande. Du som söker denna tjänst måste behärska både Svenska och Engelska väl i tal och skrift eftersom dokumentationen är just på dessa språk.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga "IT-rekryteringsträff"Söker 2 st Erfarna Testare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "IT-rekryteringsträff"Söker 2 st Erfarna Testare

"IT-rekryteringsträff"Söker PHP-Programmerare!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.nextcrew.se Verksamhetsbeskrivning: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Arbetsuppgifter: Vi har i dagarna etablerat en ny kund och söker därför nu en systemutvecklare. NextCrew Norden söker för kunds räkning en systemutvecklare inom PHP för fast anställning. Vår kund är ett företag med ca 40 medarbetare med en egen IT-avdelning som nu söker en duktig PHP-utvecklare för tillsvidareanställning. Utbildning/Erfarenhet: Är du en Systemutvecklare/Webbutvecklare med några års erfarenhet inom PHP, Ajax, CSS mm är du säkert den vi söker. Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i IT-teamet och arbeta med både ny- och vidareutveckling. Vår kund är placerad i centrala Stockholm. Det är viktigt att du är en "lagspelare" samt har en lösningsorienterad profil. Vidare ser vi gärna att du har en Högskole- eller Universitetsutbildning inom relevant område. Har du dock skaffat dig relevanta kunskaper på annat sätt är detta inget hindeer för att söka denna tjänst. Har du någon relevant Certifiering ser vi detta som mycket meriterande. Har du dessutom tidigare arbetat som systemutvecklare inom t ex C/C++, JAVA i något- eller några år är detta ett extra plus, men inget krav. Det viktigaste är att du är en vass PHP-programmerare med ett brinnande intresse.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga "IT-rekryteringsträff"Söker PHP-Programmerare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "IT-rekryteringsträff"Söker PHP-Programmerare!

"IT-rekryteringsträff"Söker FrontEnd-Utvecklare!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.nextcrew.se Verksamhetsbeskrivning: NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Arbetsuppgifter: Vår kund söker nu en engagerad frontend-utvecklare som vill vara med och bidra till den tekniska utvecklingen av vår kunds system. Du kommer i rollen som frontend-utvecklare att ingå i ett team där du får vara med och påverka, där det är högt i tak och där kreativitet är ett nyckelord. Inom teamet arbetar man utefter agila utvecklingsmetoder och fokus i rollen som utvecklare kommer att ligga på användarupplevelsen och kundnöjdhet. Vår kund ligger i framkant vad gäller webbteknologier och användarupplevelser och utifrån dessa förutsättningar växer både produkten och företaget så det knakar. Utbildning/Erfarenhet: - Du har ca 1-3 års erfarenhet av att arbeta som frontend-utvecklare. - Du har god kunskap i programmering i Javascript, HTML, CSS, C# och har god förståelse för SQL. - Du har ett stort intresse för UI/UX och det är meriterande om du har erfarenhet inom detta . - Du behärskar svenska samt engelska flytande i såväl tal som skrift. - Du har troligen en Högskole- eller Universitetsutbildning inom relevant område. Vem är du? Du är en person som är bra på att kommunicera sina tankar och idéer, som håller ett öga på framtiden och är nyfiken på att hitta nya lösningar och teknologier som kan uppbringa en bättre produkt. Att du har en god portion humor är också något vår kund ser som en självklarhet.
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga "IT-rekryteringsträff"Söker FrontEnd-Utvecklare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "IT-rekryteringsträff"Söker FrontEnd-Utvecklare!

Integrationskonsult, IT-Arkitekt sökes för fast.
NextCrew Norden är ett Rekryterings- och Bemanningsföretag med fokus på IT och Teknik. Ditt nya arbete? NextCrew Norden söker nu för kunds räkning dig som drivs av att hjälpa kunder skapa en effektiv och skalbar integrationsmiljö där information tillgängliggörs på bästa möjliga sätt. Du har en gedigen integrationsbakgrund och har arbetat minst 2 år inom området implementation av integrationslösningar. För att trivas som medarbetare hos vår kund, krävs att du har ett eget driv och trivs i konsultrollen. Som person är du självständig, nyfiken, ödmjuk och ser inga problem med att ibland jobba under viss tidspress för att nå utsatta mål. Detta är ju faktiskt en självklarhet för oss alla som någon gång arbetat inom IT. Vär kund är ett gediget- och väletablerat konsultföretag, där medarbetarna håller hög kompetens. Därför tror vi att du själv besitter en mycket hög kompetens inom ditt område, både gällande integration och som IT-Arkitekt. Din profil? - Du har relevant Högskole- eller Universitetsutbildning. Har du skaffat dig relevanta kunskaper på annat sätt är detta självklart inget hinder för att söka denna tjänst. - Du har en bakgrund som systemutvecklare- och/eller tekniker. - Du har minst 3 års erfarenhet som konsult med inriktning mot utveckling, integration/Arkitektur. Meriterande är: - Kunskap i BizTalk. - Erfarenhet inom Bank/Finans, försäkring - Haft rollen som projektledare - God kännedom om API
Företag: NextCrew Norden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationskonsult, IT-Arkitekt sökes för fast. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationskonsult, IT-Arkitekt sökes för fast.


Sök lediga jobb NextCrew Norden

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se