Lediga jobb Nora - Söka jobb i Nora

Lediga jobb Nora Sök lediga jobb Nora


Hittade inga lediga jobb på sökning: Nora. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 2. Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska- Stockholm

 3. Ledare för viktminskningsgrupp- Nora

 4. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.- Nora

 5. Medarbetare drift- och anläggning Mesta Nora- Nora

 6. Arbetsledare anläggning, Nora- Nora

 7. Förskollärare 100%, Järnboås förskola- Nora

 8. Platschef driftområde Nora- Nora

 9. Socialarbetare, inriktning missbruk- Nora

 10. Arbetsledare drift, Nora- Nora

 11. Arbetsledare anläggning, Nora- Nora

 12. Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet- Nora

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.- Nora

 14. Brevbärare till Nora- Nora

 15. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 16. Distriktssköterska Nora vårdcentral- Nora

 17. Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet- Nora

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.- Nora

 19. Lärare i grundskolans senare år Ma/No, Hedvig Eleonora skola- Stockholm

 20. Lärare i Idrott och Hälsa, Hedvig Eleonora skola- Stockholm

 21. Homepartysäljare - Nora- Nora

 22. Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet- Nora

 23. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.- Nora

 24. KOCK TILL CAFÉ PANORAMA- Stockholm

 25. Synsam söker säljare till Lindesberg och Nora- Lindesberg

 26. Flyktingsekreterare/praktikhandledare- Nora

 27. Socialsekreterare, 100 %- Nora

 28. Grundskollärare- Stockholm

 29. Hälsokonsult- Nora

 30. Läkarsekreterare Nora vårdcentral- Nora

 31. Erfaren Underhållsansvarig/förvaltare till Nora Fastigheter- Nora

 32. Städare Nora/Lindesberg- Nora

 33. Förskollärare- Stockholm

 34. Kurator, 100 % till Elevhälsan- Nora

 35. Servitör/Servitris Restaurang Panorama; Kalmar- Kalmar

 36. Kock/pizzabagare Restaurang Panorama; Kalmar- Kalmar

 37. Säkerhetsrådgivare/Säljare Verisure Nora- Nora

 38. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 39. Extrajobba med läxhjälp, Nora- Nora

 40. Kock/Husmor till Nora Wärdshus- Nora


Mer beskrivning

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er). Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. Att få vara den som tar emot elever för första gången i skolvärlden, är det mest fantastiska jobb man kan ha! En ny förskoleklass söker dig som förstår vikten av nyfikenhet och glädje i att få uppleva nya saker, som förmedlar trygghet genom struktur, planering och förberedelse och som utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i den aktuella årskursen med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er).En härlig åk 4 väntar nyfiket på vem som ska bli deras nya lärare till hösten! Du ska planera undervisningen, förbereda lektionerna, utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten och att du har goda ämneskunskaper. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med utvecklingsområdet "Betyg och bedömning". Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i de aktuella årskurserna med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska

Ledare för viktminskningsgrupp
Ledare för viktminskningsgrupp sökes. Dina personliga egenskaper och intresse för hälsa och kost är viktigare än formell utbildning. Tjänsten är 50% till att börja med, men kan snabbt bli 100% beroende på ditt intresse och engagemang för vår produkt. Du bör ha hög social kompetens, vara utåtriktad, drivande, ansvarsfull och noggrann.
Företag: Nora Kraft & Kondition
Ort: Nora
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledare för viktminskningsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledare för viktminskningsgrupp

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nora
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.

Medarbetare drift- och anläggning Mesta Nora
Mesta Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Mesta Drift as, som i sin tur ägs av den norska entreprenadkoncernen Mesta. I Sverige etablerade sig Mesta år 2012. Målet är att bli en betydande aktör på väg- och infrastrukturmarknaden i Sverige. Med unik kompetens och flera generationers samlade erfarenhet har Mesta de bästa förutsättningarna för att utföra alla typer av uppdrag inom drift, underhåll och anläggning av vägar ? hela vägen från kontraktsskrivning till färdigställande. I Sverige är Mestas största produktområde drift och underhåll av vägar, men företaget erbjuder även en rad tjänster inom väganläggning. Vidare tillhandahåller Mesta tjänster inom berg- och tunnelsäkring, vägräcken och vägsäkerhet, ras- och snösäkring, tunneltvättning, vägskyltning, underhåll av broar och kajer, markundersökning och en rad andra områden. Tjänst: Medarbetare drift/anläggning Nora Arbetsuppgifter: Mesta etablerar sig i Nora och söker nu medarbetare med drift och anläggning. Det är en unik chans att få vara med och bygga upp ett redan starkt varumärke i ett nytt land. Som medarbetare i ett växande företag kommer möjligheter att vara stora. Förmåga att ta initiativ och vara självgående är avgörande egenskaper. Mesta växer och går framåt vilket innebär att du som medarbetare behöver ta och uppskatta eget ansvar så väl som att följa de regler, rutiner och policy som stora företag har. Vinterberedskap Personal som ingår i vinterberedskap ska ha dokumenterad eller vitsordad aktuell kännedom/erfarenhet av vinterväghållning samt godkänt prov i VVIS-grund. Vägarbetare Vägarbetare skall ha god yrkeserfarenhet av drift- eller anläggningsarbeten som säkerställer att kvalitén på utförda arbeten blir tillräcklig. Vägarbetare med drifterfarenhet Med drift erfarenhet avses att man arbetat med drifterfarenhet sammantaget ca 3år under en senaste 10-årsperioden. Personal ingående i vinterorganisationen All personal ingående i vinterorganisationen bör ha minst ett års vana från vinterväghållning. Anläggning Anläggningspersonalen skall ha dokumenterad eller styrkt erfarenhet från anläggningsarbete. Du bör ha minst 3 års erfarenhet från de senaste 10 åren. Definitioner Med väg- och anläggningsverksamhet avses väg-, gatu- och brobyggnad. Med driftverksamhet avses drift och underhåll av broar, gator och vägar åt statliga och kommunala väghållare där även vinterarbeten förekommit. Övriga krav B, C-körkort och tillgång till egen personbil. Mångfald: Mesta strävar efter mångfald och ser gärna fler kvinnliga sökande. Rekryteringskonsult Joakim Balkefors 076-200 76 99 joakim.balkefors@aishr.se Rekryteringskonsult Peter Roswall 070-015 26 29 peter.roswall@aishr.se Ansökan sker endast genom följande instruktion: För att ansöka till tjänsten klickar du på den angivna länken längre ner i annonsen. (sök via externwebbplats)
Företag: AIS ARBETAREN SVERIGE AB
Ort: Nora
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare drift- och anläggning Mesta Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare drift- och anläggning Mesta Nora

Arbetsledare anläggning, Nora
Mesta Sverige AB är ett helägt dotterbolag som ägs av den norska entreprenadkoncernen Mesta AS. Företaget påbörjade sin etablering i Sverige år 2012 med mål  att bli en betydande aktör på väg- och infrastrukturmarknaden.Som branschledare ter det sig naturligt för Mesta att även i framtiden ligga i framkant och visa vägen inom företagets  kompetensområden. De ser därför medarbetarna som företagets viktigaste resurs och strävar efter att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Mesta arbetar kontinuerligt med att utveckla rätt företagsmässiga förutsättningar för att möta morgondagens utmaningar. Mesta söker nu modiga människor som vill vara med och forma och driva företaget framåt. En unik chans att få vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet i ett nytt land med uppbackning av ett av Nordens starkaste entreprenadföretag. Tjänst: Arbetsledare anläggning för Nora-regionen Arbetsuppgifter: Mesta etablerar sig i Nora med närhet till Örebro och söker nu arbetsledare med ansvar för anläggningsverksamheten. Som Arbetsledare i Nora kommer du att ha ansvar för uppbyggnad, utveckling och drift av anläggningsverksamheten samt personalansvar. Du kommer att rapportera direkt till Platschefen på orten. Du kommer att verka så väl för det lokala som för helheten i Mestas fortsatta expansion i Sverige. Som Arbetsledare behöver du vara redo att utföra arbete i anläggningsverksamheten samtidigt kommer du att ha ansvar för ett team bestående av både externa entreprenörer och intern personal inom såväl drift som anläggning. Mesta växer och går framåt vilket innebär att du som Arbetsledare behöver ta och uppskatta eget ansvar så väl som att följa de regler, rutiner och policy som företaget har. Vi tror att du har jobbat med Personal Budget Uppföljning Arbetsmiljö Vinterjour Drift och anläggning Marknad och försäljning Kontrakt Krav:- Dokumenterad teknisk examen inom väg och anläggningsverksamhet och 2-3 års erfarenhet inom driftverksamhet. Saknas teknisk examen bör minst 5 års dokumenterad eller vitsordad erfarenhet som arbetsledare eller platschef från driftverksamhet. - Dokumenterad eller vitsordad aktuell erfarenhet om vinterväghållning samt genomförd utbildning i VVIS grund. Dokumenterad eller vitsordad aktuell kännedom om barmarksunderhåll samt erhållit aktuell utbildning inom området.-  B-körkort och tillgång till egen bil. Mångfald: Mesta strävar efter mångfald och ser gärna fler kvinnliga sökande. Den här rekryteringen genomförs av AIS Arbetaren Sverige och samtliga frågor hänvisas därför dit. www.aishr.se Rekryteringskonsult Joakim Balkefors 076-2007699 joakim.balkefors@arbetaren.nu Rekryteringskonsult Peter Roswall 070-015 26 29 peter.roswall@arbetaren.nu Ansökan För att ansöka till tjänsten klickar du på den angivna länken längre ner i annonsen.
Företag: Infinity Human Resources Sweden AB
Ort: Nora
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare anläggning, Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare anläggning, Nora

Förskollärare 100%, Järnboås förskola
Järnboås förskola ligger i samma byggnad som Järnboås skola ca 2 mil norr om Nora tätort. På förskolan finns i dagsläget 17 barn inskrivna. Under förutsättning av erforderliga beslut söker vi en förskollärare. Kvalifikationer: Förskollärarexamen eller legitimation för arbete i förskola. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande.
Företag: Nora Kommun Bildningsförvaltning
Ort: Nora
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100%, Järnboås förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%, Järnboås förskola

Platschef driftområde Nora
Mesta Sverige AB är ett helägt dotterbolag som ägs av den norska entreprenadkoncernen Mesta AS. Företaget påbörjade sin etablering i Sverige år 2012 med mål att bli en betydande aktör på väg- och infrastrukturmarknaden. Som branschledare ter det sig naturligt för Mesta att även i framtiden ligga i framkant och visa vägen inom företagets kompetensområden. De ser därför medarbetarna som företagets viktigaste resurs och strävar efter att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Mesta arbetar kontinuerligt med att utveckla rätt företagsmässiga förutsättningar för att möta morgondagens utmaningar. Mesta söker nu modiga människor som vill vara med och forma och driva företaget framåt. En unik chans att få vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet i ett nytt land med uppbackning av ett av Nordens starkaste entreprenadföretag. Tjänst: Platschef driftområde Nora Arbetsuppgifter: Mesta etablerar sig i Nora med närhet till Örebro och söker nu en platschef med drift- och personalansvar. Mesta växer och går framåt vilket innebär att du som platschef behöver ta och uppskatta eget ansvar så väl som att följa de regler, rutiner och policy som företaget har. Som platschef för Nora kommer du att ha driftansvar för orten, hantera kontrakt, personalansvar samt huvudansvar för vinter och jourverksamhet. Du kommer att rapportera direkt till VD för Mesta Sverige. Du kommer att ingå i ett nätverk av platschefer i Sverige och verka såväl för det lokala som för helheten i Mestas fortsatta expansion i Sverige. Platschefen kommer att ha ansvar för ett team bestående av externa entreprenörer samt interna arbetsledare och personal inom såväl drift som anläggning. Vi tror att du har jobbat med - Personal - Budget - Uppföljning - Arbetsmiljö - Vinterjour - Drift och anläggning - Marknad och försäljning - Kontrakt Krav: - Dokumenterad teknisk examen inom väg och anläggningsverksamhet och 2-3 års erfarenhet inom driftverksamhet. Saknas teknisk examen bör minst 5 års dokumenterad eller vitsordad erfarenhet som arbetsledare eller platschef från driftverksamhet. - Dokumenterad eller vitsordad aktuell erfarenhet om vinterväghållning samt genomförd utbildning i VVIS grund. - Dokumenterad eller vitsordad aktuell kännedom om barmarksunderhåll samt erhållit aktuell utbildning inom området. - B-körkort och tillgång till egen bil. Mångfald: Mesta strävar efter mångfald och ser gärna fler kvinnliga sökande. Den här rekryteringen genomförs av AIS Arbetaren Sverige och samtliga frågor hänvisas därför dit. www.aishr.se Rekryteringskonsult Joakim Balkefors 076-2007699 joakim.balkefors@aishr.se Rekryteringskonsult Peter Roswall 070-015 26 29 peter.roswall@aishr.se Ansökan För att ansöka till tjänsten klickar du på den angivna länken längre ner i annonsen.
Företag: ARBETAREN SVERIGE AB
Ort: Nora
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef driftområde Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef driftområde Nora

Socialarbetare, inriktning missbruk
Under hösten 2013, under förutsättning att nödvändiga beslut tas i pågående budgetprocess, ska en missbruksenhet i Nora med två socialarbetare startas upp. Uppdragsgivare är barn- och utbildningsnämnd och socialnämnd. Arbetet ska löpa efter fyra huvudspår; preventiva insatser, behandlande insatser, sam-ordnande insatser samt opinionsskapande insatser. Arbetet ska baseras på utredningen - Förslag till missbruksenhet i Nora kommun - som antogs av barn- och utbildningsnämnd och socialnämnd under maj månad. Arbetet ska ledas av en enhetschef samt styrgrupp. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad socionom eller har en beteendevetenskaplig utbildning eller annan likvärdig examen. Du bör ha en lång och bred erfarenhet av klientarbete med inriktning missbruk. Erfarenhet av arbete med skolans värld är meriterande. Erfarenhet av opinionsskapande arbete samt ett stort intresse för samarbete och samordning är andra meriterande och önskvärda faktorer. Du har goda kunskaper i aktuella lagrum såsom socialtjänstlag, förvaltningslag samt offentlighets- och sekretesslag. Du utrycker dig väl i tal och skrift, kan kommunicera och ge stöd utifrån ett helhetsperspektiv. Förutom den teoretiska bakgrunden och den praktiska erfarenheten bör handläggaren vara genuint intresserad av drogfrågan, ha förmåga att entusiasmera andra involverade samt vara tämligen orädd för att ge sig in i den drogpolitiska debatten. Arbetet kräver två mycket självständiga och initiativrika personer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Upplysning om anställningarna: Enhetschef Göran Antonsson 0587-81134, enhetschef LG Persson, 0587-81139 Sysselsättningsgrad; 100 %, allmän visstidsanställning, 3 år Fackliga företrädare: SSR Linda Carlsson 0587-811 69 och Vision Klas Engholm 070-6584566 Lön: Individuell lönesättning Välkommen med din ansökan senast den 22 juli 2013 till Nora kommun, kommun.nora.se/ledigatjanster alternativt Nora kommun, Tingshuset, 713 80 Nora. Märk kuvert Ansökan/Missbruksenhet.
Företag: Nora Kommun Socialförvaltningen
Ort: Nora
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Socialarbetare, inriktning missbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialarbetare, inriktning missbruk

Arbetsledare drift, Nora
Mesta Sverige AB är ett helägt dotterbolag som ägs av den norska entreprenadkoncernen Mesta AS. Företaget påbörjade sin etablering i Sverige år 2012 med mål att bli en betydande aktör på väg- och infrastrukturmarknaden. Som branschledare ter det sig naturligt för Mesta att även i framtiden ligga i framkant och visa vägen inom företagets kompetensområden. De ser därför medarbetarna som företagets viktigaste resurs och strävar efter att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Mesta arbetar kontinuerligt med att utveckla rätt företagsmässiga förutsättningar för att möta morgondagens utmaningar. Mesta söker nu modiga människor som vill vara med och forma och driva företaget framåt. En unik chans att få vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet i ett nytt land med uppbackning av ett av Nordens starkaste entreprenadföretag. Tjänst: Arbetsledare drift för Nora-regionen Arbetsuppgifter: Mesta etablerar sig i Nora med närhet till Örebro och söker nu Arbetsledare med drift och personalansvar. Som arbetsledare rapporterar du direkt till platschefen på orten. Du kommer att verka såväl för det lokala som för helheten i Mestas fortsatta expansion i Sverige. Du kommer själv att utföra arbete i driften och samtidigt bära ansvaret för ett team bestående av både externa entreprenörer och intern personal inom såväl drift som anläggning. Att vara med och starta en verksamhet ställer nya krav på chefer och medarbetare och innebär också unika möjligheter till ansvar och utveckling. Mesta växer och går framåt vilket innebär att du som Arbetsledare behöver ta och uppskatta eget ansvar så väl som att följa de regler, rutiner och policy som företaget har. Vi tror att du har jobbat med: - Personal - Budget - Uppföljning - Arbetsmiljö - Vinterjour - Drift och anläggning - Marknad och försäljning - Kontrakt Krav: - Dokumenterad teknisk examen inom väg och anläggningsverksamhet och 2-3 års erfarenhet inom driftverksamhet. Saknas teknisk examen bör minst 5 års dokumenterad eller vitsordad erfarenhet som arbetsledare eller platschef från driftverksamhet. - Dokumenterad eller vitsordad aktuell erfarenhet om vinterväghållning samt genomförd utbildning i VVIS grund. Dokumenterad eller vitsordad aktuell kännedom om barmarksunderhåll samt erhållit aktuell utbildning inom området. - B-körkort och tillgång till egen bil. Mångfald: Mesta strävar efter mångfald och ser gärna fler kvinnliga sökande. Den här rekryteringen genomförs av AIS Arbetaren Sverige och samtliga frågor hänvisas därför dit. www.aishr.se Rekryteringskonsult Joakim Balkefors 076-2007699 joakim.balkefors@arbetaren.nu Rekryteringskonsult Peter Roswall 070-015 26 29 peter.roswall@arbetaren.nu Ansökan: För att ansöka till tjänsten klickar du på den angivna länken längre ner i annonsen.
Företag: ARBETAREN SVERIGE AB
Ort: Nora
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare drift, Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare drift, Nora

Arbetsledare anläggning, Nora
Mesta Sverige AB är ett helägt dotterbolag som ägs av den norska entreprenadkoncernen Mesta AS. Företaget påbörjade sin etablering i Sverige år 2012 med mål att bli en betydande aktör på väg- och infrastrukturmarknaden. Som branschledare ter det sig naturligt för Mesta att även i framtiden ligga i framkant och visa vägen inom företagets kompetensområden. De ser därför medarbetarna som företagets viktigaste resurs och strävar efter att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Mesta arbetar kontinuerligt med att utveckla rätt företagsmässiga förutsättningar för att möta morgondagens utmaningar. Mesta söker nu modiga människor som vill vara med och forma och driva företaget framåt. En unik chans att få vara med och bygga upp och utveckla en verksamhet i ett nytt land med uppbackning av ett av Nordens starkaste entreprenadföretag. Tjänst: Arbetsledare anläggning för Nora-regionen Arbetsuppgifter: Mesta etablerar sig i Nora med närhet till Örebro och söker nu arbetsledare med ansvar för anläggningsverksamheten. Som Arbetsledare i Nora kommer du att ha ansvar för uppbyggnad, utveckling och drift av anläggningsverksamheten samt personalansvar. Du kommer att rapportera direkt till Platschefen på orten. Du kommer att verka så väl för det lokala som för helheten i Mestas fortsatta expansion i Sverige. Som Arbetsledare behöver du vara redo att utföra arbete i anläggningsverksamheten samtidigt kommer du att ha ansvar för ett team bestående av både externa entreprenörer och intern personal inom såväl drift som anläggning. Mesta växer och går framåt vilket innebär att du som Arbetsledare behöver ta och uppskatta eget ansvar så väl som att följa de regler, rutiner och policy som företaget har. Vi tror att du har jobbat med - Personal - Budget - Uppföljning - Arbetsmiljö - Vinterjour - Drift och anläggning - Marknad och försäljning - Kontrakt Krav: - Dokumenterad teknisk examen inom väg och anläggningsverksamhet och 2-3 års erfarenhet inom driftverksamhet. Saknas teknisk examen bör minst 5 års dokumenterad eller vitsordad erfarenhet som arbetsledare eller platschef från driftverksamhet. - Dokumenterad eller vitsordad aktuell erfarenhet om vinterväghållning samt genomförd utbildning i VVIS grund. Dokumenterad eller vitsordad aktuell kännedom om barmarksunderhåll samt erhållit aktuell utbildning inom området. - B-körkort och tillgång till egen bil. Mångfald: Mesta strävar efter mångfald och ser gärna fler kvinnliga sökande. Den här rekryteringen genomförs av AIS Arbetaren Sverige och samtliga frågor hänvisas därför dit. www.aishr.se Rekryteringskonsult Joakim Balkefors 076-2007699 joakim.balkefors@arbetaren.nu Rekryteringskonsult Peter Roswall 070-015 26 29 peter.roswall@arbetaren.nu Ansökan För att ansöka till tjänsten klickar du på den angivna länken längre ner i annonsen.
Företag: ARBETAREN SVERIGE AB
Ort: Nora
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare anläggning, Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare anläggning, Nora

Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Nora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nora
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.

Brevbärare till Nora
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Sth/Mälardalen)
Ort: Nora
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Nora

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er). Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. Att få vara den som tar emot elever för första gången i skolvärlden, är det mest fantastiska jobb man kan ha! En ny förskoleklass söker dig som förstår vikten av nyfikenhet och glädje i att få uppleva nya saker, som förmedlar trygghet genom struktur, planering och förberedelse och som utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i den aktuella årskursen med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Eva Age Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Distriktssköterska Nora vårdcentral
Primärvård: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Nora vårdcentral! Nora vårdcentral har drygt 10 600 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar - och distriktssköterskemottagning, MVC o BVC, sjukgymnastmottagning , samtalsenhet samt provtagning. Vi strävar efter att anpassa vår verksamhet till våra patienters behov. Vi har god bemanning på vårdcentralen med ca 40 medarbetare. Bra samarbete och god arbetsmiljö är grundpelarna för vår arbetsplats. Hög tillgänglighet och bra bemötande är viktiga målsättningar för oss. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och engagemang. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga. Anställningsform: Tillsvidare, heltid Tillträde: 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Fackliga företrädare: Maria Berggren, distriktssköterska 0587-843 24
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Nora
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska Nora vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska Nora vårdcentral

Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Nora
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nora
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.

Lärare i grundskolans senare år Ma/No, Hedvig Eleonora skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hedvig Eleonora skola ligger i hörnet av Skeppargatan och Linnégatan på Östermalm i Stockholms innerstad. Vi har stort söktryck och hög måluppfyllelse. Vi är en skola med åk F-5 och till hösten 2014 kommer vi att behålla våra elever i åk 6 Verksamheten är organiserad för samverkan i arbetslag F-3 blå, F-3 gul och F-3 grön samt årskurserna 4-5 och utgår från vår värdegrunds ledord; trygghet, glädje, respekt, rättvisa och samarbete, en förutsättning för elevers rätt till kunskap. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! På Hedvig Eleonora skola arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er). Lärare i Matematik och No Skolan har 413 studiemotiverade och engagerade elever. Alla klassrum är utrustade med SmartBoard och dokumentkamera. Eleverna harhög måluppfyllelse och ett utav skolans prioriterade områden är matematik. På skolan finns en välutrustad matematikverkstad och en matematikutvecklare som arbetar med ämnesutveckling tillsammans med skolans matematiklärare. Vi söker dig som är lärare i Ma och No för undervisning i våra femmor som består av tre grupper med ca 20 elever i varje. Du kommer att ingå i arbetslag 4-5 med klasslärarskap i en av femmorna. Behörig lärare i Ma/No för grundskolans åk 4-6, om du är utbildad 4-9-lärare med vana att sätta betyg ser vi det som en merit. Du är intresserad av laborativ och kommunikativ matematik. Du är väl förtrogen med digital dokumentation . Du brinner för skol- och ämnesutveckling. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor. All personal på vår skola äter pedagogiska luncher och erbjuds en friskvårdstimme per vecka. Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Arbetslivserfarenhet av alla slag är meriterande. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Söderberg,08 508 10 803 Mari Göransson, Förskollärare, 08 508 10 804 (facklig) Tillträde: 2013-11-01. Om du kan börja redan den 15/10 får du möjlighet att under ett par veckor gå parallellt med den lärare som i dag innehar tjänsten.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Ma/No, Hedvig Eleonora skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Ma/No, Hedvig Eleonora skola

Lärare i Idrott och Hälsa, Hedvig Eleonora skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hedvig Eleonora skola ligger i hörnet av Skeppargatan och Linnégatan på Östermalm i Stockholms innerstad. Vi har stort söktryck och hög måluppfyllelse. Vi är en skola med åk F-5 och till hösten 2014 kommer vi att behålla våra elever i åk 6 Verksamheten är organiserad för samverkan i arbetslag F-3 blå, F-3 gul och F-3 grön samt årskurserna 4-5 och utgår från vår värdegrunds ledord; trygghet, glädje, respekt, rättvisa och samarbete, en förutsättning för elevers rätt till kunskap. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! 1 plats(er).Undervisa i ämnet Idrott och Hälsa i åk 1-3 Utbildning inom Idrott och Hälsa och annan pedagogisk utbildning är meriterande. All personal äter pedagogisk lunch med eleverna samt erbjuds tid för friskvård. Löneform: Månadslön. Vi tillämpar idividuell lönesättning Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Du ingår i ett arbetslag åk F-3 och ska undervisa elever i åk 1-3. Du ska tillsammans med ytterligare en idrottslärare samt arbetslaget planera, genomföra och utvärdera undervisningen i Idrott och Hälsa. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Kerstin Linke,08 - 508 10 812 Mari Göransson, 08-50810804 (facklig) Tillträde: 2013-09-21. Snarast.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Idrott och Hälsa, Hedvig Eleonora skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Idrott och Hälsa, Hedvig Eleonora skola

Homepartysäljare - Nora
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Nora
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Nora

Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Nora
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Nora med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nora kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nora
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nora.

KOCK TILL CAFÉ PANORAMA
Café Panorama söker kock. Vi är en kombinerad restaurang och café beläget i Kulturhuset på plan 5. Idag är vi 9 personer som jobbar här, nu behöver vi förstärkning av en kock på heltid tills vidare. Vi serverar lunch och a la carté och har fullständiga rättigheter. Du ska ha utbildning och erfarenhet av yrket samt kunna både menyplanering och inköp. Välkommen med Din ansökan!
Företag: Café Panorama
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK TILL CAFÉ PANORAMA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK TILL CAFÉ PANORAMA

Synsam söker säljare till Lindesberg och Nora
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Lindesberg och Nora en driven och engagerad säljare med minst ett års erfarenhet från detaljhandeln och gärna tidigare erfarenhet inom optikbranschen. Din huvuduppgift som säljare på Synsam är att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som säljare är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. I tjänsten ingår det att: - aktivt arbeta med försäljning - hålla ordning och reda i butik - vara lyhörd för kundens behov - ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp - arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Ett års erfarenheter från detaljhandeln - Erfarenhet av att arbeta som säljare i optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Anställningsform & varaktighet: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning Tjänsten är delad mellan butikerna i Lindesberg och Nora. Arbetstid: Deltid,90% Tillträde: 1 januari 2014 eller enligt överenskommelse Vi rekryterar löpande så skynda dig in med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Lindesberg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker säljare till Lindesberg och Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker säljare till Lindesberg och Nora

Flyktingsekreterare/praktikhandledare
Vuxenlärandeenheten består av komvux, SFI, gymnasieskolans introduktionsprogram samt flyktingmottagning och arbetsmarknadsenhet. Som flyktingsekreterare/praktikhandledare kommer du handlägga flyktingmottagandet i kommunen. Du kommer ansvara för handläggning och samordnande insatser för nyanlända, exempelvis kring bosättning och skolgång i samarbete med Migrationsverket, arbetsförmedlingen och andra aktörer. Nora kommun rankades av tidningen Fokus till 2010 års integrationskommun. Här finns ett upparbetat samarbete med kommunens olika verksamheter, föreningar och näringsliv. Du kommer även, i ett nära samarbete med arbetsförmedling, socialtjänst och vår egen arbetsmarknadsenhet, jobba för att den enskilde personen gör en stegförflyttning med målet att nå egen försörjning. Du som söker är socionom eller har utbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av motiverande/vägledande samtal är meriterande. Du är entusiasmerande som person och har ett driv för att nå resultat. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort fordras.
Företag: Nora Kommun Bildningsförvaltning
Ort: Nora
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Flyktingsekreterare/praktikhandledare jobb, Flyktingsekreterare/praktikhandledare Nora, Flyktingsekreterare/praktikhandledare Nora Kommun Bildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyktingsekreterare/praktikhandledare

Socialsekreterare, 100 %
Nora Kommun söker SOCIALSEKRETERARE FÖR FAMILJEHEMSPLACERADE BARN OCH UNGDOMAR till enheten Resursen för barn, ungdom och familj, under förutsättning av erforderliga beslut. Resursen är till för alla barn och ungdomar 0-20 år och deras familjer som bor i Nora kommun. På Resursen arbetar enhetschef, 1:e socialsekreterare, utredande socialsekreterare, familjehemssekreterare, kuratorer, specialpedagoger, skolsköterskor, psykolog, familjebehandlare och LSS-samordnare. Tillsammans med landstinget driver Resursen en familjecentral. Samverkan gynnar barnets utveckling, vilket Nora kommun tagit fasta på när Resursen startade 2007. Att se till barnets hela situation gör att barnet kan få en helhetsinsats. De barn och unga som är i behov av insatser ska kunna få det i sin hemmiljö. Familjebehandling är en viktig del av arbetet. Ett systemiskt och salutogent perspektiv ska genomsyra verksamheten. Om arbetet: Vi söker nu en socialsekreterare med ansvar för uppföljning av vården av familjehemsplacerade barn och ungdomar. Din roll är att följa upp placeringen utifrån gällande lagstiftning, ha regelbunden kontakt med barnen, följa barnens utveckling i hemmet och skolan samt ha kontakt med det nätverk som finns kring barnet. I Nora kommun arbetar vi enligt BBIC- modellen och vårt verksamhetssystem är Viva. Din profil: Du är socionom med erfarenhet av myndighetsutövning rörande barn och ungdomar. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar placerade i familjehem. Det är önskvärt att du har körkort då arbetet innebär en del resor. Vi lägger stor vikt vid att du är strukturerad och har en god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du bör även vara flexibel och lyhörd i kontakten med kollegor, barn, föräldrar och familjehem. Viktigt är även att du har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet.
Företag: Nora Kommun Bildningsförvaltning
Ort: Nora
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 100 %

Grundskollärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hedvig Eleonora skola ligger i hörnet av Skeppargatan och Linnégatan på Östermalm i Stockholms innerstad. Vi har stort söktryck och hög måluppfyllelse. Vi är en skola med åk F-5 och till hösten 2014 kommer vi att behålla våra elever i åk 6 Verksamheten är organiserad för samverkan i arbetslag F-3 blå, F-3 gul och F-3 grön samt årskurserna 4-5 och utgår från vår värdegrunds ledord; trygghet, glädje, respekt, rättvisa och samarbete, en förutsättning för elevers rätt till kunskap. 1 plats(er). Undervisning och klassföreståndarskap i årskurs 4. Då en av våra lärare ska gå på föräldraledighet, söker vi en lärare som ska undervisa och vara klassföreståndare i årskurs 4 på heltid för ett tidsbestämt vikariat 2014 01 07 - 2014 06 11. Du kommer att ingå i ett arbetslag som är ansvarig för eleverna i årskurs 4 och 5. Du ska vara behörig lärare för att undervisa i årskurs 4. Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar och du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klassen. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Söderberg,08 508 10 803 Mari Göransson, Förskollärare, 08 508 10 804 (facklig) Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Stockholm, Grundskollärare Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Hälsokonsult
Vi söker en hälsokonsult till Nora Kraft & Kondition Vill du få möjligheten att motivera och engagera människor på väg mot en ny livsstil? Nu har du chansen. Vi söker personal som på ett motiverande sätt vill leda viktminskningsgrupper enligt Xtravaganzas inarbetade koncept. Arbetsuppgifter: Du kommer att vara ansvarig för uppstart och drift av vår satsning på Viktminskningsgrupper. I det arbetet ingår marknadsföring, försäljning och att leda gruppträffar. Du kommer att få utbildning i konceptet så att du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter. Utbildning/Erfarenhet/Egenskaper: Utbildning inom träning och kost är en merit men desto viktigare är ett intresse av att vilja hjälpa människor och kunna inspirera och motivera. Du ska vara drivande och framåt med stor ansvarskänsla. Tillträde: Utbildning 9-13/12 och sedan kör vi igång enligt överenskommelse i januari.
Företag: Nora Kraft & Kondition
Ort: Nora
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Hälsokonsult jobb, Hälsokonsult Nora, Hälsokonsult Nora Kraft & Kondition
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälsokonsult

Läkarsekreterare Nora vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 25 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Nora vårdcentral har drygt 10 600 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar - och distriktssköterskemottagning, MVC o BVC, sjukgymnastmottagning , samtalsenhet samt provtagning. Vi strävar efter att anpassa vår verksamhet till våra patienters behov. Vi har god bemanning på vårdcentralen med ca 40 medarbetare. Bra samarbete och god arbetsmiljö är grundpelarna för vår arbetsplats. Hög tillgänglighet och bra bemötande är viktiga målsättningar för oss. Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Nora vårdcentral! Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation och patientadministration. Receptionsarbete. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Anställningsform: Vikariat t o m 2014-04-30, heltid. Tillträde: 2014-01-01 eller enligt överenskommelse. Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Nora
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare Nora vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare Nora vårdcentral

Erfaren Underhållsansvarig/förvaltare till Nora Fastigheter
Nora Fastigheter AB Presentation Som underhållsansvarig/förvaltare kommer du huvudsakligen arbeta med att prioritera, planera, genomföra och följa upp underhållsinsatser i både lokaler och bostäder. Nora Fastigheters byggnader finns i Noras olika tätorter och härstammar från olika tidsepoker, allt från 1700-tal till 2000-tal. Beståndet omfattar bland annat Trästaden Nora, nyrustade Kvarteret Bryggeriet, Erskines kulturminnesbyggnader i Gyttorp, miljonprogramshus och mycket mer. Du kommer driva och ansvara för små som stora projekt från ax till limpa. Låter det här som ett intressant uppdrag är du välkommen med din ansökan redan i dag! Arbetsuppgifter Som underhållsansvarig/förvaltare hanterar du och samordnar projektering, upphandling och byggledning. Nora fastigheter och systerföretaget Norabostäder har ett omfattande underhållsprogram framför sig de kommande åren. Du kommer att arbeta med ombyggnadsprojekt och ingå i ett team som jobbar förebyggande för att hålla fastighetsbeståndet i gott skick. I rollen ingår också att utföra och beställa utredningar, deltaga i projekt för byggrelaterade delar och där ansvara för kalkyler, projekteringar etc. Övriga arbetsuppgifter: - Hantera och sköta myndighetskontakter. - Besiktiga utförda arbeten och projekt. - Upprätta och hålla uppdaterade underhållsplaner/förvaltningsplaner. - Ansvar för gällande arbetsmiljölagstiftning (föreskrifter, arbetsmiljöplaner, riskanalyser) Du har budgetansvar för underhåll och fastighetsinvesteringar, samt projektledaransvar. I denna roll arbetar du i team med övriga projektledare och har samordningsansvar men inget löpande personalansvar. Du rapporterar direkt till VD. Utbildning/erfarenhet Du har minst tre års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du har en utbildning motsvarande lägst gymnasieingenjör men gärna högskoleingenjör. Erfarenheter av att jobba i en politiskt styrd organisation är meriterande liksom kunskaper av LoU. Du har grundläggande datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förhandlingsvana. Körkort B är ett krav. Vi vill att du som person är utåtriktad, serviceinriktad och har lätt för att etablera goda relationer. Du är van vid att arbeta självständigt, fatta egna beslut och du visar gott omdöme. Samarbete och flexibilitet är andra personliga egenskaper som vi värderar högt. Företagsbeskrivning På arbetsplatsen är vi 21 medarbetare som ansvarar för service och förvaltning i både Nora Fastigheter och Norabostäder. Vårt fastighetsbestånd på lokalsidan finns representerat i de flesta av Nora kommuns tätorter i form av skolor, förskolor, lokaler för hemtjänsten, vårdboende och kommunförvaltning. Vi äger också lokaler som hyrs av företag, organisationer och föreningar, så väl industrilokaler, kontor som verksamhetslokaler i Kvarteret Bryggeriet. Företagets hemsida www.norafastigheter.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 10/11 2013. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Nora Fastigheter AB
Ort: Nora
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Underhållsansvarig/förvaltare till Nora Fastigheter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Underhållsansvarig/förvaltare till Nora Fastigheter

Städare Nora/Lindesberg
Vi söker nu en städare med ansvar för återkommande hemstädningar i region Nora/Lindesberg. Arbetet sker på fält, är varierande och ställer krav på din förmåga till självständigt arbete och ansvarstagande. Vi ser gärna att du som söker har någon typ av dokumenterad erfarenhet av arbete i städbranschen (dock inget krav) och inte har något emot varierande arbetstider och flexibelt schema. Eftersom arbetet till stor del sker ute på fält är körkort samt tillgång till egen bil krav. Vi är ett litet företag på tillväxt, vilket innebär stora möjligheter för rätt person att bli en viktig del av organisationen, med större ansvarsområden och arbetsmöjligheter som följd. Till att börja med är det fråga om arbete någon dag i veckan som ganska snabbt kan komma att utökas med deltidsanställning för rätt person. Det kan även bli fråga om arbetspass med exempelvis storstädning, flyttstädning samt fönsterputsning. Anställning/lön enligt överenskommelse. Vid intresse skicka mail med CV samt personligt brev till adress; joachim.sirks@jkstad.se
Företag: JK STÄD BERGSLAGEN HANDELSBOLAG
Ort: Nora
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Städare Nora/Lindesberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare Nora/Lindesberg

Förskollärare
Stockholms Stad Östermalms SDF Hedvig Eleonora förskolor Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Från Ekhagen i norr till Djurgården i söder – Östermalm är inte bara ett av Stockholms naturskönaste stadsdelsområde utan också ett av stadens geografiskt största stadsdelsområde. Här bor idag ca 67 000 invånare. Just nu växer en ny del av vårt område fram i och med bygget av Norra Djurgårdsstaden och 2020 beräknas antalet invånare vara ca 80 000. Östermalms stadsdelsförvaltning ansvarar för en stor del av det kommunala verksamhetsområdet, bl.a. kommunal förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, lokala stadsmiljöfrågor, parker och frågor som rör ungas fritid. Hos oss får du ett jobb som ger mycket tillbaka - det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv! Vi satsar på dig som arbetar hos oss genom att uppmuntra till kompetensutveckling och friskvård. På www.stockholm.se/ostermalm/friskvard kan du läsa mer om vårt friskvårdsprogram som bl a innehåller friskvårdstid, hälsocoacher, sponsring av motionslopp , subvention av träningskort mm . På facebook.com/ostermalms.sdf lägger vi löpande ut foton och nyheter. Titta gärna in där också! Nu söker vi en förskollärare till Hedvig Eleonoras förskolor. 1 plats(er).Vi söker förskollärare till en 3-5 årsavdelning. Du har ett stort engagemang och ett professionellt förhållningsätt. Du kan omsätta förskolans läroplan till det vardagliga arbetet. Du vill vara med att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du får planeringstid enskild och i grupp. Förskolan ligger på Östermalm med bra inne- och utemiljö, nära till parker och Djurgården. Vi söker endast behöriga förskollärare till tjänsten. Heltid 40 timmar/vecka, tillsvidare anställning. Vi erbjuder friskvård, arbetskläder, pedagogiska måltider. Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Besök vår hemsida www.stockholm.se/ostermalm/hedvigeleonoraforskolor Välkommen att höra av dig för ytterligare information. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Förskolechef Marlene Gyllenvall,08-508 107 88 Katarina Lindbäck Tell, Lärarförbundet, 0761209170 (facklig) Tillträde: 2014-01-07. Tillträde, enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Stockholms stad; Hedvig Eleonora förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Kurator, 100 % till Elevhälsan
Elevhälsan är en stödresurs för förskolan och grundskolan. Elevhälsan riktar sig till barn och elever inom förskola/skola och bygger på ett tvärvetenskapligt teamarbete som ger såväl pedagogiska, psykologiska, psykosociala som medicinska insatser. Elevhälsan arbetar på uppdrag av rektor samt utifrån förfrågan från föräldrar/elev. Elevhälsan ska främst vara förebyggande och hälsofrämjande. Elevhälsan i Nora ingår i Resursen för barn, ungdom och familj och riktar sig till barn/ungdomar 0-20 år. Anställningen är inriktad mot årskurs 7-9 och placerad på Karlsängskolan. Inom Resursen arbetar enhetschef, specialpedagoger, kuratorer, skolsköterskor, psykolog, socialsekreterare, familjebehandlare och LSS-samordnare. Tillsammans med landstinget driver kommunen även en familjecentral som ingår i Resursen. Arbetsuppgifter: Som kurator ingår du i det centrala Elevhälsoarbetet, teamet på skolan, deltar i elevmöten och har stödsamtal med elever, handleder personal samt samverkan med olika aktörer. Med Elevhälsans olika kompetenser arbetar vi stödjande, utredandande, behandlande och med dokumentation med utgångspunkt från varje elevs behov. Arbetstiderna kan vara något oregelbundna och med kontakter mot andra verksamheter som t.ex. fritidsgård. Du bör erfarenhet av arbete med tonåringar, ha kunskap om unga på nätet och kunna jobba med detta. Du deltar Elevhälsakonferenser med din sociala kunskap. Kvalifikationer: Socionomexamen. Tidigare erfarenhet av skolkuratorsarbete eller arbete med barn och ungdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet innebär många kontakter med barn, föräldrar, personal och rektorer varför en god kommunikativ kompetens och förmåga att skapa förtroendefulla relationer är av stor vikt. Arbetet är självständigt men utförs ofta i samverkan med andra aktörer i barnets nätverk. Du bör vara stresstålig och snabbt kunna agera i olika situationer. Körkort erfordras.
Företag: Nora Kommun Bildningsförvaltning
Ort: Nora
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, 100 % till Elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, 100 % till Elevhälsan

Servitör/Servitris Restaurang Panorama; Kalmar
Restaurang Panorama är en liten restaurang, belägen i Kalmar som serverar husmanskost, à la carte, pizza och mexikanska rätter. Vi söker nu en servitör/servitris till vår restaurang. Du ska ha tidigare erfarenhet av yrket, vilket innebär att du är serviceinriktad, flexibel, stresstålig och noggrann. Förutom servering ingår kassaarbete och förberedelser inför vår buffé och eftersom vi är en liten arbetsplats med fyra personer, är du också beredd på att utföra andra arbetsuppgifter och göromål som tillhör arbetsplatsen.
Företag: Restaurang Panorama
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris Restaurang Panorama; Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris Restaurang Panorama; Kalmar

Kock/pizzabagare Restaurang Panorama; Kalmar
Restaurang Panorama är en liten restaurang, belägen i Kalmar och som serverar husmanskost, à la carte, pizza och mexikanska rätter. Vi söker nu en kock/pizzabagare till vår restaurang. Du ska ha tidigare erfarenhet av yrket, vilket innebär att du är serviceinriktad, flexibel, stresstålig och noggrann. Eftersom vi är en liten arbetsplats med fyra personer, är du också beredd på att utföra andra arbetsuppgifter och göromål som tillhör arbetsplatsen.
Företag: Restaurang Panorama
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/pizzabagare Restaurang Panorama; Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/pizzabagare Restaurang Panorama; Kalmar

Säkerhetsrådgivare/Säljare Verisure Nora
Vill du vara med och forma ett nytt företag på en ny marknad? Vill du ha möjligheten att påverka arbetssätt och metoder? Vill du bidra till att skapa en kreativ och positiv arbetsmiljö där dina erfarenheter och idéer tas till vara? Vill du jobba med ny teknik i ständig utveckling för det ?smarta uppkopplade hemmet?? Då ska du söka en av våra tjänster som säkerhetsrådgivare och säljare. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra säkerhetskontroller i bostäder vad gäller brand och inbrott samt att marknadsföra och sälja våra säkerhetslösningar inom brand och inbrott. Är du ny eller har du erfarenhet av försäljning? Känner du dig okunnig när det gäller larm och säkerhet? Visst är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning men vi kommer i vilket fall att ge dig förutsättningar att lyckas som säkerhetskonsult och säljare hos oss. Vi värdesätter först och främst din personlighet. Ödmjukhet och tålamod är två viktiga egenskaper du besitter. Att du delar våra värderingar hur man uppträder och bemöter kunden i deras hem är en nödvändighet. För att lyckas bör du känna dig trygg i mötet med andra människor och vara målmedveten i din strävan efter nya kunder. Du bör ha en stor portion av egen drivkraft samt förmågan att sätta egna mål och genomföra dessa. Lägg till lite humor så tror vi att du är den vi söker. Då en stor del av ditt arbete sker hemma hos kunden får du räkna med att kvälls- och helgarbete är en del av din arbetstid. Arbetsort Nora. Du ansvarar till stora delar själv över din planering av ditt arbete och dina arbetstider. Innan vi släpper loss dig och dina kollegor får du introduktion och utbildning i säkerhet och försäljning av Verisures säljcoacher. Vi kombinerar utbildningen med skarpt arbete på fältet så du får känna på vad som väntar dig. När du är mogen för nästa steg vidareutbildar vi dig genom Verisures Business School. Då vi är i ett inledningsskede i vårt företagsbyggande så finns självklart möjligheter till egen utveckling med egna ansvarsområden om du har sådana ambitioner. Känner du att du är rätt person att anta utmaningen så kommer du att få mycket tillbaka. Både genom goda förtjänstmöjligheter, ett fritt inspirerande arbete och förhoppningsvis glada och positiva kollegor som tillsammans vill utveckla sig själv och sitt arbete. Securitas Direct är ett bevakningsföretag vilket innebär att vi begär utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Intresserad och vill veta mer? Kontakta Örjan Lindell. 0705-80 12 42. Din ansökan, skickar du via www.verisure.se/jobb "ansök här" där du bifogar ditt personliga brev med meritförteckning (i pdf eller Word format) eller till www.jobb@verisure.se Verisure (Securitas Direct) är marknadsledande på larmtjänster för hem och företag i Europa med över 1,5 miljoner kunder. Vår mission är att få människor att känna sig trygga och det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skydda sig mot brand, inbrott och överfall. Vi marknadsför och säljer Verisure, marknadens mest moderna och attraktiva säkerhetskoncept till privatpersoner. (läs mer om konceptet på www.verisure.se ) Sökord; företagare; egenföretagare; säljchef; kam; butikschef; företagsledare; köpman; regionchef; säljchef; arbetsgivare; VD; chef; konsult; personalchef; inköpschef; egen företagare; ekonomichef; avdelningschef; coach; franchise; franchisetagare; management; ledning; Securitas Direct; Verisure;; säljare; säljledare; kam; försäljare; sales; telefonsäljare; utesäljare; team
Företag: Securitas Direct Sverige AB
Ort: Nora
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetsrådgivare/Säljare Verisure Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetsrådgivare/Säljare Verisure Nora

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hedvig Eleonora skola ligger i hörnet av Skeppargatan och Linnégatan på Östermalm i Stockholms innerstad. Vi har stort söktryck och hög måluppfyllelse. Vi är en skola med åk F-5 och till hösten 2014 kommer vi att behålla våra elever i åk 6. Verksamheten är organiserad för samverkan i arbetslag F-3 blå, F-3 gul och F-3 grön samt årskurserna 4-5 och utgår från vår värdegrunds ledord; trygghet, glädje, respekt, rättvisa och samarbete, en förutsättning för elevers rätt till kunskap. 1 plats(er).Då en av våra lärare ska gå på föräldraledighet, söker vi en lärare som ska undervisa och vara klassföreståndare i årskurs 2 på heltid för ett tidsbestämt vikariat 2014 01 07- 2015 06 15. Du ska vara behörig lärare för att undervisa i årskurs 2. Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar och du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klassen. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Söderberg,08-508 108 03 Mari Göransson, Förskollärare, 08 508 10 804, 076 12 10 804, mari.goransson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Extrajobba med läxhjälp, Nora
Extrajobba med läxhjälp, Nora; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Nora; 131115 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Nora Årskurs: Gymnasiet år 2 Ämnen: Allmän Läxhjälp, Psykologi, Filosofi, Historia Antal tillfällen per vecka: 1 Antal minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: SAAAPFH20131115 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Nora
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Nora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Nora

Kock/Husmor till Nora Wärdshus
Vår omtyckta kock, Magnus, kommer sluta hos och börja ett nytt arbete i början av januari 2014. Vi söker nu en Kock/Husmor som snarast kan börja hos oss för att kunna fasas in i jobbet efter Magnus. Avsikten är att kunna gå bredvid Magnus den sista tiden han jobbar för att få en bra introduktion i jobbet som Kock/Husmor hos oss. Vi söker dig som har utbildning och en del erfarnehet av främst vanlig, rejäl husmanskost men som även kan laga á la carte. Du får gärna höra av dig om du undrar över något.
Företag: Barsoms restauranger
Ort: Nora
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Husmor till Nora Wärdshus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Husmor till Nora Wärdshus


Sök lediga jobb Nora

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se