Nordic Mobile Service AB_Ifon jobb - lediga jobb

Nordic Mobile Service AB_Ifon jobb Nordic Mobile Service AB_Ifon jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nordic Mobile Service AB_Ifon. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nordic Mobile Service AB_Ifon. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Technician with solder skills- Stockholm

  2. Tekniker/verkstadsansvarig Borlänge- Borlänge

  3. TEKNIKER- Stockholm

  4. Lager och inköp hos Nordic Mobile Service- Stockholm

  5. Erfaren mobilservicetekniker- Västerås


Mer beskrivning

Technician with solder skills
We are a Servicerepair store for Smartphones and computers located in Sweden/Stockholm. Nordic Service is focusing on Express Service for smartphones. Arbetsuppgifter: For our servicerepairstore in Stockholm/Sweden we are now searching for a technician with soldering skills. Kvalifikationer: * Changing IC components on damaged smartphone motherboards. * Soldering new dock contacts on smartphone motherboards. * Finding damaged components and replacing them on smartphone motherboards. Language required for the work is English or Arabic.
Företag: Nordic Mobile Service AB/Ifon
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Technician with solder skills jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Technician with solder skills

Tekniker/verkstadsansvarig Borlänge
Nordic Mobile Service AB är ett företag som specialiserat sig på reparationer av smartphones samt läsplattor. Vi är en rikstäckande kedja i Sverige med totalt 14 servicebutiker. Vi söker nu en tekniker till vår verkstad i Borlänge. Utbildning kommer att ske i våra lokaler i Stockholm. Reparationer på iPhone, Samsung telefoner, iPad samt övriga märken kommer att vara dina arbetsuppgifter samt att ta emot telefonsamtal och sköta in och utlämningar på enheter. Kvalifikationer: Brinnande intresse för teknik. Ansvarsfull och kan hantera stress. Flytande svenska i tal och skrift. Har du arbetat med mobilreparationer tidigare är detta en fördel. Du kanske har reparerat datorer tidigare?
Företag: Nordic Mobile Service AB/Ifon
Ort: Borlänge
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker/verkstadsansvarig Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker/verkstadsansvarig Borlänge

TEKNIKER
Kort beskrivning av företaget: Nordic Service är ett företag specialiserat på service av smartphones och läsplattor. Vi tillhandahåller också ett brett sortiment av smarta tillbehör och reservdelar. Vi har 15 servicebutiker runt om i landet samt vår moderna webbutik där du kan beställa alla våra produkter och tjänster. Vi arbetar sedan tidigare också under marknadsnamnet iFon.se, se hemsida: www.ifon.se. Vår affärside är att tillhandahålla en snabb och kundorienterad service. Med vår Expresservice kan du få din telefon lagad inom en timme. Om du inte har tid att åka till någon av våra servicebutiker kan vår På Platsen Service vara ett alternativ, vi kommer hem till dig eller till ditt företag och lagar telefonen på plats. Nöjda kunder. Vår policy att säkerställa att varje kund blir nöjd har gjort att vi rönt stor framgång på marknaden. Vi har välutbildade tekniker, ett stort eget lager av reservdelar, modern utrustning och naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra produkter och tjänster. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker just nu en servicetekniker till vår verkstad i Stockholm. Du skall vara tekniskt lagd och ha kunden i fokus. Tjänsten går ut på att ta emot enheter samt utföra vald reparation åt kund. Beskrivning av kvalifikationer: Svenska och Engelska i tal o skrift. Gymnasiekompetens. Du ska ha skruvat i telefoner tidigare och vara bekväm att utföra normala telefonreparationer. Vid anställning kommer DU att få en djupare internutbildning. AG referens: Tekniker iFon
Företag: Nordic Mobile Service AB/Ifon
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNIKER jobb, TEKNIKER Stockholm, TEKNIKER Nordic Mobile Service AB/Ifon
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNIKER

Lager och inköp hos Nordic Mobile Service
iFon Nordic Mobile Service AB är ett företag som specialiserat sig på service av smartphones och surfplattor. iFon har idag 17 franchisebaserade servicebutiker runt om i landet samt den egna servicebutiken i stockholm. Företagets affärsidé är att tillhandahålla en snabb och kundorienterad service. Vi söker två medarbetare som ska jobba med lager och inköp. Man kommer att jobba med inköp, packa och skicka ordrar och ha nära kontakt med våra kunder och leverantörer. Administration är också en stor del av arbetet. Noggrann, Självgående, Ansvarsfull, Strukturerad, Goda kunskaper inom data, Talar och skriver svenska och engelska bra, Tidigare erfarenhet är meriterande
Företag: Nordic Mobile Service AB/Ifon
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lager och inköp hos Nordic Mobile Service jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lager och inköp hos Nordic Mobile Service

Erfaren mobilservicetekniker
Verksamhetsbeskrivning: Vi är en Mobilservicekedja med 19 butiker i landet med huvudkontor i Stockholm. Vi arbetar mestadels med franchisebutiker men har flera egenägda. Vi är en verksamhet som fokuserar på service och tillbehör av iPhone samt övriga märken. Vi är Samsung certifierade och återställer garantin på trasiga enheter. Vi har även en webbshop där vi säljer direkt till slutkunder. Arbetsuppgifter: Mobilservicetekniker, ta emot kunder i butik och via telefon. Utbildning: Teknisk/dator mot hårdvara men inget krav. Erfarenhet: Flera års vana med mobilservice.
Företag: Nordic Mobile Service AB/Ifon
Ort: Västerås
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mobilservicetekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mobilservicetekniker


Sök lediga jobb Nordic Mobile Service AB_Ifon

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se