Nordic Vehicle Conversion jobb - lediga jobb

Nordic Vehicle Conversion jobb Nordic Vehicle Conversion jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nordic Vehicle Conversion. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nordic Vehicle Conversion. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Strategisk Inköpare- Karlskrona

  2. Nordic Vehicle Conversion AB söker en inköpare- Ronneby

  3. Fordonsinredare / Fordonselektriker- Ronneby

  4. Ekonomiassistent- Ronneby

  5. Produktionsledare/Planerare- Ydre

  6. Fordonselektriker till varumärket Eurolans- Ronneby


Mer beskrivning

Strategisk Inköpare
Nordic Vehicle Conversion (Karosseriverken AB, U-lift AB, Euro-Lans AB samt Ydre Skåp AB) är en ung koncern och Nordens ledande aktör för tillverkning och utrustning av fordon för den yrkesmässiga persontrafiken, utryckningsfordon samt fordon för varutransporter. Koncernen är också ledande inom personlyftssystem för bilar, bussar och tåg samt luftfjädringssystem för persontransportfordon. I gruppen är man ca 160 medarbetare och omsätter ca 360 MSEK. Läs mer på www.nordicvehicleconversion.se Strategisk Inköpare Affärer - Utveckling - Teknik Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och vara med och driva utvecklingen av inköpsverksamheten. I samarbete med försäljnings- och produktionsorganisationen tar du fram strategier för att optimera inköpsverksamheten där en viktig del av uppdraget är att se till totalkostnaden. Genom tydliga avtal och gediget inköpsarbete skapar du förutsättningar som säkrar materialförsörjningen i linje med Nordic Vehicles mål. Leverantörsutveckling är en självklar del i rollen samt att driva och delta i olika utvecklings- och förbättringsprojekt i syfte att minska inköpskostnaderna. Du rapporterar till Inköpschefen. Idag arbetar du som strategisk inköpare eller är redo för ditt nästa steg i karriären och har tex. en inköpsutbildning med en kortare inköpserfarenhet. Du är tekniskt intresserad och har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har en del erfarenhet av förhandlingar och har även haft kontakt med utländska leverantörer. Som person är du affärsinriktad, drivande, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar engelska i tal och skrift. Resor ingår i tjänsten. Vi erbjuder dig en nyckelroll i en organisation med korta beslutsvägar och med stora möjligheter att påverka. Din insats blir av stor betydelse för Nordic Vehicle Conversions framtida utveckling. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med Anna Petersson eller Elin Runbert vid Högström & Co Management som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når henne på tfn 0455-32 29 53. Din ansökan, som behandlas konfidentiellt, sänder du snarast via www.hogstrom-co.se, Aktuella tjänster. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen!
Företag: Nordic Vehicle Conversion
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk Inköpare

Nordic Vehicle Conversion AB söker en inköpare
Nordic Vehicle Conversion AB - marknadsledare med gedigen kunskap och lång erfarenhet Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans, Karosseriverken, samt vårt dotterbolag U-lift AB i Backaryd samt YdreSkåp med verksamhet i Ydre. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för last- och persontransportfordon. HR Bolaget arbetar nationellt med rekrytering, search, bemanning, omställning och HR. Följ oss på sociala medier för uppdateringar om oss och kring nya tjänster: Facebook, LinkedIn, Twitter Nordic Vehicle Conversion AB söker en inköpare Arbetsbeskrivning Nordic Vehicle Conversion söker nu en inköpare med tekniska kunskaper. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av inköp och materialbevakning. Det innebär även täta leverantörskontakter, ett nära internt samarbete samt eventuellt upphandling och avtal. Du kommer att arbeta i ett team med att försörja vår produktion med material men du skall även kunna arbeta självständigt. Tjänsten är en projektanställning på 12 månader men kan förlängas. Vem är du?  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som operativ inköpare inom ett tillverkande företag och att du har en teknisk bakgrund. Du förstår inköpsflödet och de krav som ställs och har förmågan att vidareförmedla det till våra leverantörer av produkter och tjänster. Det är en fördel om du har erfarenhet av affärs- och MPS-system och har lätt för att lära dig ett nytt system. Du kommer att arbeta i ett team med att försörja vår produktion med material men du skall även kunna arbeta självständigt. Vad kan vi erbjuda dig?  Vi erbjuder ett spännande arbete i ett väletablerat och välrenommerat företag med ett produktutbud som sätter teknisk kunskap i fokus. Vill du jobba med ett drivet team och vara en nyckeldel av vår process, från försäljning till färdig produkt och tycker om att jobba mot tekniska lösningar är det här rätt jobb för dig!   Körkortskrav - Arbetstider och omfattning Start omgående.  Projektanställning 12 månader med möjlighet till förlängning.  Heltid. Ersättning Fast lön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2014-08-14 Ansök via HR Bolagets hemsida. Urval sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen! Kontakt Linda Johansson, Vice VD och HR-konsult 073-3 66 59 86, linda.johansson@hrbolaget.com   Rekryterande Företag HR Bolaget AB Adress HR Bolagt AB Östra Prinsgatan 13 371 31  Karlskrona Besöksadress Östra Prinsgatan 13 Karlskrona Övriga kontaktuppgifter Telefonnummer: 0455-37 29 70 E-postadress: info@hrbolaget.com
Företag: HR-bolaget
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nordic Vehicle Conversion AB söker en inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordic Vehicle Conversion AB söker en inköpare

Fordonsinredare / Fordonselektriker
Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans, Karosseriverken och Ydre Skåp. I koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare av fordon men vi har också en del direktförsäljning till slutkunder i form av Landsting etc. Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för persontransportfordon. Dessa produkter förser vi påbyggnations företag i Norden med och tåg produkterna har vi kunder såsom Siemens, Ural Locomotives, Stadler mm. Vi söker nu dig fordonselektriker eller inredare som brinner för att arbeta med specialfordon. Att arbeta inom Nordic Vehicle innebär höga krav på disciplin och noggrannhet, som anställd i Nordic Vehicle så har man ett fritt arbete under ansvar och företagskulturen innebär att vi har högt till tak och korta beslutsvägar. Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna samtidigt som vi efterfrågar fordonsutbildning och/eller erfarenhet från fordonsbranschen eller liknande. Datavana och ritningsläsningskunskap är meriterande. Ni kommer ingå i ett team med en hög kunskap och lång erfarenhet av fordonskonverteringar.
Företag: Nordic Vehicle Conversion
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsinredare / Fordonselektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsinredare / Fordonselektriker

Ekonomiassistent
Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans, Karosseriverken och Ydre Skåp. I koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare av fordon men vi har också en del direktförsäljning till slutkunder i form av Landsting etc. Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för persontransportfordon. Dessa produkter förser vi påbyggnations företag i Norden med och tåg produkterna har vi kunder såsom Siemens, Ural Locomotives, Stadler mm. Vi söker nu en driven och ambitiös Ekonomiassistent/Administratör till vårt kontor i Backaryd. I rollen som Ekonomiassistent/Administratör kommer du bland annat att ansvara för leverantörsreskontran, men även arbeta med löpande redovisning och vara delaktig i månadsbokslut. Du kommer också att samordna inköp av kontorsmaterial och reklamartiklar. För rätt person kommer det även att finnas möjlighet att arbeta med kommande uppgradering av vårt affärssystem. Vi söker dig som är positiv, proaktiv och noggrann i ditt arbete. Du är en person som är ansvarstagande, ordningsam, serviceinriktad och engagerad. Du levererar dessutom med hög kvalitet och inom utsatt tidsram. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du tar egna initiativ och har lätt för att prata med alla typer av människor. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av motsvarande arbete. Du skall ha god datorvana och det är en merit om du har arbetat med Dynamics NAV eller annat affärssystem.
Företag: Nordic Vehicle Conversion
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Ronneby, Ekonomiassistent Nordic Vehicle Conversion
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Produktionsledare/Planerare
Ydre Skåp AB är ett av fem varumärken i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB, och huvuddelen av vår verksamhet är påbyggnationer för lätta transportfordon med egenutvecklad sandwich-konstruktion och aluminiumprofil. Vi genomför också montering av olika varianter av flak, skåp med kylinredning eller värme mm. Ydreskåp är kvalitetssäkrat i enlighet med FR2000. Ydreskåp AB hade 2015 en omsättning på ca 66 MSEK och har drygt 40 anställda i natursköna Österbymo. Då vi för närvarande har en mycket positiv utveckling inom vår verksamhet söker vi en produktionsledare. För rätt person finns möjlighet att växa in i rollen som produktionsansvarig. Du har flera års dokumenterad kompetens och erfarenhet av att leda och utveckla produktion inom bearbetning och montering och har god teknisk förståelse. Vi ser en stor utvecklingspotential inom vår verksamhet och kan erbjuda en spännande resa inom Ydreskåp, där vi ser dig som en viktig resurs med stora möjligheter att påverka och forma den framtida utvecklingen. Din uppgift blir att leda och fördela arbetet för idag ca 30 personer i vår produktion. Det innebär att planera och säkerställa den dagliga driften så att vi levererar med rätt kvalitet i rätt tid och med fokus på effektivitet i alla processer. Du arbetar tätt ihop med respektive arbetslag och medarbetare för att vägleda och coacha dem till att nå uppsatta mål. Du säkerställer kompetens, genomför utvecklingssamtal och driver arbetsmiljöfrågor. Du ansvarar för och arbetar med utveckling och optimering av företagets processer och driver arbetet med ständiga förbättringar och projekt inom Lean, kvalitet och säkerhet. Du rapporterar till Ydreskåps Produktionschef/VD. Vi söker dig med relevant teknisk utbildning och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med produktion och förbättringsarbete inom tillverkningsindustrin, som Lean Production/Sex Sigma. Vi förutsätter att du har god teknisk förståelse samt tidigare erfarenhet av rollen som ledare. Meriterande är erfarenhet och kunskap inom El- och elektronik och fordonspåbyggnad. Önskvärda personliga egenskaper: Du har ett målinriktat strukturerat arbetssätt med god planerings- och beslutsförmåga är självgående och ansvarstagande. Du har lätt för att hantera människor och kan arbeta såväl självständigt som i grupp och därför väl kan anpassa dig till vårt tvärfunktionella arbetsätt inom alla processer. Du har en god kommunikationsförmåga, är samarbetsinriktad och har en förmåga att skapa förtroende och entusiasmera och engagera dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för ständiga förbättringar och kan se sammanhang och prioritera rätt frågor. Din förmåga att se och hantera möjligheter som bidrar till verksamhetens utveckling är värdefull. Vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Företag: Nordic Vehicle Conversion AB
Ort: Ydre
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare/Planerare jobb, Produktionsledare/Planerare Ydre, Produktionsledare/Planerare Nordic Vehicle Conversion AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare/Planerare

Fordonselektriker till varumärket Eurolans
Vi behöver nu stärka upp vår organisation för att klara av kommande volymer. Att arbeta inom Nordic Vehicle innebär höga krav på disciplin och noggrannhet, som anställd i Nordic Vehicle så har man ett fritt arbete under ansvar och företagskulturen innebär att vi har högt till tak och korta beslutsvägar. Vi söker nu dig som är fordonselektriker och som brinner för att arbeta med specialfordon. Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna samtidigt som vi efterfrågar fordonsutbildning och/eller erfarenhet från fordonsbranschen eller liknande. Datavana och ritningsläsningskunskap är meriterande. Ni kommer ingå i ett team med en hög kunskap och lång erfarenhet av fordonskonverteringar. Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans, Karosseriverken I koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd. Samt Ydre Skåp i Ydre. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare av fordon men vi har också en del direktförsäljning till slutkunder i form av Landsting etc. Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för persontransportfordon. Dessa produkter förser vi påbyggnations företag i Norden med och tåg produkterna har vi kunder såsom Siemens, Ural Locomotives, Stadler mm.
Företag: Nordic Vehicle Conversion AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker till varumärket Eurolans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker till varumärket Eurolans


Sök lediga jobb Nordic Vehicle Conversion

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se