Norlandia förskolor jobb - lediga jobb

Norlandia förskolor jobb Norlandia förskolor jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norlandia förskolor. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norlandia förskolor. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskolechef- Upplands Väsby

 2. Förskolechef- Stockholm

 3. Ett antal förskollärare till Norlandia förskolor- Linköping

 4. Förskolan Stallet söker Kokerska- Upplands Väsby

 5. Förskolan stallet söker förskolärare/barnskötare- Upplands Väsby

 6. Förskollärare till Norlandia förskolor- Linköping

 7. Vi söker en barnskötare som gillar utmaningar- Stockholm

 8. Nytänkande förskollärare sökes- Stockholm

 9. Timvikarier- Stockholm

 10. Tre förskollärare i Linköping- Linköping

 11. NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE I UPPLANDS VÄSBY- Upplands Väsby

 12. NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY- Upplands Väsby

 13. NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY- Upplands Väsby

 14. NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY- Upplands Väsby

 15. NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY- Upplands Väsby

 16. Grundskollärare- Staffanstorp

 17. Fritidspedagog- Staffanstorp

 18. Barnskötare- Staffanstorp

 19. Förskollärare- Staffanstorp

 20. Förskollärare som söker utmaningar sökes- Stockholm

 21. Nytänkande förskollärare sökes- Stockholm

 22. Timvikarie vid behov- Stockholm

 23. Lärare i förskola/Förskollärare- Vellinge

 24. Erfaren barnskötare sökes- Stockholm

 25. Erfaren förskollärare sökes- Stockholm

 26. Henriks Hage i Höllviken söker Förskollärare- Vellinge

 27. Grundskollärare med behörighet i SV/SO- Vellinge

 28. Grundskollärare med behörighet i matte/NO- Vellinge

 29. Biträdande rektor/Lärare år F-3- Staffanstorp

 30. Timvikarier förskollärare- Ospecificerad arbetsort

 31. Timvikarier barnskötare- Ospecificerad arbetsort

 32. Norlandia förskolor söker förskollärare!- Malmö

 33. NORLANDIA FÖRSKOLOR AB SÖKER KOCK/KOKERSKA- Vellinge

 34. Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping- Linköping

 35. Löneadministratör/ekonomiassistent- Mark

 36. Förskollärare till förskolan Murgrönan.- Stockholm

 37. Förskollärare och montessoripedagoger- Upplands Väsby

 38. Barnskötare Norlandia förskolor AB Linköping- Linköping

 39. Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping- Linköping

 40. FÖRSKOLECHEF- Lund


Mer beskrivning

Förskolechef
Vi söker dig, förskollärare, med erfarenhet från arbetsledning i förskolan. Du ska vara engagerad i verksamheten och ha goda kunskaper om förskolans styrdokument. Du ska vara drivande i den pedagogiska utvecklingen och delaktig i verksamheten på två av våra förskolor i Upplands Väsby.
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Upplands Väsby, Förskolechef Norlandia förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Förskolechef
Norlandia Förskolor växer och söker en driven Förskolechef till Emil och Emilia Sedan januari 2013 finns Norlandia Förskolor AB i Sverige. Vi äger och driver ett flertal förskolor i Upplands Väsby, Stockholm, Linköping, Staffanstorp och Malmö. Norlandia Förskolor ingår i Norlandia Care Group som både i Sverige och Norge driver förskolor,äldreboenden och patienthotell. Koncernen har ca 2600 anställda och huvudkontoret finns i Stockholm. I och med tillväxt i Sverige behöver vi stärka upp vår organisation med en Förskolechef i Hammarby Sjöstad.Rollen innebär ett ansvar för 2 förskolor med totalt ca 25 anställda och man är en del av den svenska ledningsgruppen och rapporterar till VD i Sverige,Pia Widholm. I rollen som Förskolechef ansvarar Du för förskolornas pedagogiska utveckling och drift och är en tydlig och driven ledare för personalen.Rollen innebär också att affärsmässigt ansvar för budget och att driva Norlandia Förskolors strategi- och utvecklingsagenda.Stort fokus kommer att ligga på ett gott och coachande ledarskap och att tillsammans med kvalitetsansvariga säkerställa god kvalitet och att man agerar efter de riktlinjer och läroplan som finns.Samarbetet sker ,förutom med förskolepedagogerna,främst med övriga förskolechefer och VD ,kvalitetsansvariga samt även med controller när det gäller budget och ekonomi.Du kommer också att skapa struktur och effektivisera processer och arbetsmetoder och är en nyckelperson i att koppla samman detta med de övergripande affärsmålen. För att lyckas i rollen ser vi att Du har: - Akademisk examen inom pedagogik eller motsvarande - Dokumeterad ledarerfarenhet - Erfarenhet av att bedriva utvecklingsarbete/-projekt inom det pedagogiska området - Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift Som person är Du en trygg och stabil ledare med stort driv,energi och engagemang.Du är prestigelös och har en god kommunikativ förmåga.Vidare tycker Du om att arbeta i team såväl som självständigt och du har en hög social kompetens.Rollen ställer också krav på affärsmässighet och nytänkande. Norlandia Förskolor erbjuder en spännande roll i en dynamisk miljö.En del resor ingår. Ev frågor besvaras av Christina Nylund-Karlsson 08 59070357. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.Sista ansökningsdag är 29 november 2013.
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Stockholm, Förskolechef Norlandia förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Ett antal förskollärare till Norlandia förskolor
Vi söker nya medarbetare till Kullerbyttan i Hjulsbro, Skogslyckan och Skogsmyran i Johannelund. I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "....med livslång lust att leka och lära". Vår logo - trädet symboliserar växande och utveckling, skydd och möjligheter till upptäckter. Trädet ska inspirera oss att göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer in genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Våra förskolor delar Reggio Emilias filosofi att se barnens möjligheter och ge dem en meningsfull dag. Våra förskolor i Linköping arbetar just nu med de prioriterade områdena: pedagogiska lärmiljöer och värdegrundsarbete. Kvalifikationer: Förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot förskolan Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument, samt förmåga att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Vi förutsätter också att du håller dig uppdaterad med vad som händer inom förskoleområdet. Du har en god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära. Vill du vara med att utveckla vår förskola? Skriv då till oss och berätta om dig själv, din utbildning, dina erfarenheter och din syn på förskolan.
Företag: SKOGSMYRANS FÖRSKOLA
Ort: Linköping
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ett antal förskollärare till Norlandia förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett antal förskollärare till Norlandia förskolor

Förskolan Stallet söker Kokerska
Norlandia förskolor ab Kort beskrivning av företaget:.Norlandia förskolor är ett norskägt företag med 20 förskolor i Sverige varav åtta finns i Upplands Väsby. Vår pedagogiska vision bygger på en "livslång lust att leka och lära" . Vi vill att alla hos oss ska känna en stolthet över våra förskolor och vilja vara en del till att utveckla förskolorna för att bli ännu bättre för alla våra barn och föräldrar. Arbetsplats: Förskolan Stallet söker Kokerska på deltid 75% Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker dig som har ett stort intresse av att laga vällagad mat från grunden till 55 matglada barn. Du kommer att vara ansvarig för att öppna köket för tillagning av mat då vi tidigare haft catering från en av våra andra förskolor. Du ska ansvara för att laga lunch och mellanmål. Du ska ha kunskaper kring att laga specialkoster på ett säkert sätt. Du ansvarar också för beställningar, hygien, egenkontroll. Du kommer att ingå i ett köksteam med kokerskor från två av våra andra förskolor. Tillsammans arbetar ni fram en grundmatsedel som ni sedan själva ansvarar för att göra till er egen. Beskrivning av kvalifikationer: Du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, samt goda datorkunskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta i förskolekök.
Företag: Norlandia Förskolor Stallet
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Stallet söker Kokerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Stallet söker Kokerska

Förskolan stallet söker förskolärare/barnskötare
Norlandia förskolor är ett norskägt företag med 20 förskolor i Sverige varav åtta finns i UpplandsVäsby. Vår pedagogiska vision bygger på en "livslång lust att leka och lära" . Vi vill att alla hos oss ska känna en stolthet över våra förskolor och vilja vara en del till att utveckla förskolorna för att bli ännu bättre för alla våra barn och föräldrar. Nu söker vi: Förskollärare/barnskötare 2 tjänster Beskrivning av arbetsuppgifter: Förskolan Stallet har plats för ca 55 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är belägen i en miljö med anor från 1800-talet och öppnades som förskola hösten 2012. Du har nu möjlighet att få bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet i denna spännande arbetsmiljö. Du kommer att ingå i förskolans team som har ansvaret för att se varje dags nya möjligheter. Du har goda kunskaper i pedagogisk dokumentation och ska kunna arbeta i ett projektinriktat arbetssätt utifrån barnens olika intressen. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska ha goda datorkunskaper då du kan komma att bli ansvarig för hemsidan, skriva månadsbrev och annan information i olika forum. Beskrivning av kvalifikationer: Förskollärarexamen eller barn/fritidsprogrammet med inriktning barn. Du har en hög social kompetens, du är strukturerad, tydlig och har ledaregenskaper med en god kommunikativ förmåga. Meriterande är kunskaper av ett Reggio Emilia inspirerande arbetssätt där du har det kompetenta barnet i fokus. Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Provanställning 6 månader Vi beaktar enbart sökande med förskollärarkompetens eller barnskötarutbildning. Andra uppgifter: Vi erbjuder friskvårdspeng, arbetskläder, fyra studiedagar/ år, individuell kompetensutveckling. Förskolechef Caisa Eriksson E-post: caisa.eriksson@norlandiaforskolor.se
Företag: Norlandia Förskolor Stallet
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan stallet söker förskolärare/barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan stallet söker förskolärare/barnskötare

Förskollärare till Norlandia förskolor
Vi söker ny medarbetare till Skogsmyrans förskola i Johannelund. I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "....med livslång lust att leka och lära". Vår logo - trädet symboliserar växande och utveckling, skydd och möjligheter till upptäckter. Trädet ska inspirera oss att göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer in genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Våra förskolor delar Reggio Emilias filosofi att se barnens möjligheter och ge dem en meningsfull dag. Våra förskolor i Linköping arbetar just nu med de prioriterade områdena: pedagogiska lärmiljöer och värdegrundsarbete. Kvalifikationer: Förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot förskolan Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument, samt förmåga att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Vi förutsätter också att du håller dig uppdaterad med vad som händer inom förskoleområdet. Du har en god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära. Vill du vara med att utveckla vår förskola? Skriv då till oss och berätta om dig själv, din utbildning, dina erfarenheter och din syn på förskolan.
Företag: SKOGSMYRANS FÖRSKOLA
Ort: Linköping
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Norlandia förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Norlandia förskolor

Vi söker en barnskötare som gillar utmaningar
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i förskoleverksamhet, som känner att det är dags att söka nya erfarenheter. Som vill ha en arbetsplats som fokuserar på barns lärande. Där både du och barnen ständigt utvecklas. Vi är en privat verksamhet i Norlandias regi som idag består av två enheter i Hammarby Sjöstad. Svallvågen och Hammarhajens förskolor. Vi ger barnen mycket kultur i form av museum, teaterbesök och evenemang av olika slag och vi åker också ofta iväg för naturupplevelser. Vi har medvetet valt bort en så kallad "hemlik miljö". Vår målsättning har istället fått bli att försöka skapa en utmanande, föränderlig och kreativ miljö, där varje rum kan ha många olika funktioner, och där det ges utrymme och möjlighet att saker och ting får användas till annat än vad de var menade till. Vi vill inte skapa något rum som kan "klassificeras" till något kön. Vi arbetar över avdelningsgränser och ser våra avdelningar som tillgångar för varandra. Vi har ett Reggio-Emilia inspirerat arbetssätt som genomsyrar hela vår verksamhet och miljö. Vi söker en kompetent, driven, ansvarstagande, uppfinningsrik och trygg barnskötare, som kan axla en roll med stort ansvar, men också mycket frihet och som vill vara med och och driva arbetet framåt. Du får gärna vara intresserad av Reggio Emilia pedagogiken och kall gärna ha några års arbetserfarenhet inom barnomsorgen Du ska sätta barnet i fokus och tro på dess förmåga. Ge barnet utmaningar och skapa delaktighet. Du ska vara väl insatt i pedagogisk dokumentation. Är du en positiv men professionell och initiativrik individ, som är lyhörd och vill ha roligt på jobbet hör av dig till oss! Här finns fantastiska kollegor. Tillträde snarast Förmåner Fria arbetskläder , fria pedagogiska måltider, kaffe etc. Friskvårdsbidrag.
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en barnskötare som gillar utmaningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en barnskötare som gillar utmaningar

Nytänkande förskollärare sökes
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i förskoleverksamhet, som känner att det är dags att söka nya erfarenheter. Som vill ha en arbetsplats som fokuserar på barns lärande. Där både du och barnen ständigt utvecklas. Vi är en privat verksamhet i Norlandias regi som idag består av två enheter i Hammarby Sjöstad. Svallvågen och Hammarhajens förskolor. Vi ger barnen mycket kultur i form av museum, teaterbesök och evenemang av olika slag och vi åker också ofta iväg för naturupplevelser. Vi har medvetet valt bort en så kallad "hemlik miljö". Vår målsättning har istället fått bli att försöka skapa en utmanande, föränderlig och kreativ miljö, där varje rum kan ha många olika funktioner, och där det ges utrymme och möjlighet att saker och ting får användas till annat än vad de var menade till. Vi vill inte skapa något rum som kan "klassificeras" till något kön. Vi arbetar över avdelningsgränser och ser våra avdelningar som tillgångar för varandra. Vi har ett Reggio-Emilia inspirerat arbetssätt som genomsyrar hela vår verksamhet och miljö. Vi söker en kompetent, driven, ansvarstagande, uppfinningsrik och trygg Förskollärare, som kan axla en roll med stort ansvar, men också mycket frihet och som vill vara med och och driva arbetet framåt. Du får gärna vara intresserad av Reggio Emilia pedagogiken och kall gärna ha arbetserfarenhet inom barnomsorgen Du ska sätta barnet i fokus och tro på dess förmåga. Ge barnet utmaningar och skapa delaktighet. Du ska vara väl insatt i pedagogisk dokumentation. Är du en positiv men professionell och initiativrik individ, som är lyhörd och vill ha roligt på jobbet hör av dig till oss! Tillträde snarast Förmåner Fria arbetskläder , fria pedagogiska måltider, kaffe etc. Friskvårdsbidrag.
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Nytänkande förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytänkande förskollärare sökes

Timvikarier
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i förskoleverksamhet, som kan tänka sig att hoppa in och arbeta då ordinarie personal är sjuk, ledig eller behöver planera. Vi är en privat verksamhet i regi som idag består av två enheter i Hammarby sjöstad, Svallvågen och Hammarhajen. Vi ger barnen mycket kultur i form av museum, teaterbesök och evenemang av olika slag och vi åker också ofta iväg för naturupplevelser. Vi har medvetet valt bort en så kallad "hemlik miljö". Vår målsättning har istället fått bli att försöka skapa en utmanande, föränderlig och kreativ miljö, där varje rum kan ha många olika funktioner, och där det ges utrymme och möjlighet att saker och ting får användas till annat än vad de var menade till. Vi vill inte skapa något rum som kan "klassificeras" till något kön. Vi arbetar över avdelningsgränser och ser våra avdelningar som tillgångar för varandra. Vi har ett Reggio-Emilia inspirerat arbetssätt som genomsyrar hela vår verksamhet och miljö. Vi söker en kompetent, driven, ansvarstagande, uppfinningsrik och trygg timvikarie, som kan axla en roll med stort ansvar. Som är trygg i sig själv och tycker om att möta människor både vuxna och barn. Du ska sätta barnet i fokus och tro på dess förmåga. Ge barnet utmaningar och skapa delaktighet. Är du en positiv men professionell och initiativrik individ, som är lyhörd och vill ha roligt på jobbet hör av dig till oss! Tillträde snarast / till vikarie listan Förmåner Fria pedagogiska måltider, kaffe etc.
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier jobb, Timvikarier Stockholm, Timvikarier Norlandia förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier

Tre förskollärare i Linköping
Vi söker 3 förskollärare till Norlandia förskolor AB i Linköping. Kullerbyttans förskola i Hjulsbro, Skogslyckans förskola och Skogsmyrans förskola i Johannelund söker nya medarbetare. I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Våra förskolor delar Reggio Emilias filosofi att se barnens möjligheter och ge dem en meningsfull dag. Våra förskolor i Linköping arbetar just nu med de prioriterade områdena: pedagogiska lärmiljöer och värdegrunden. Kvalifikationer Förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot förskolan Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Vi förutsätter också att du håller dig uppdaterad med vad som händer inom förskoleområdet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära. Vill du vara med och utveckla våra förskolor? Ansökan görs via Platsbankens websida. För information kontakta förskolechef Hasse Gustavsson 072-5895525 hasse.gustavsson@norlandiaforskolor.se
Företag: Norlandia förskolor
Ort: Linköping
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tre förskollärare i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tre förskollärare i Linköping

NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE I UPPLANDS VÄSBY
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker 6 förskollärare till våra förskolor i Upplands-Väsby. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi erbjuder arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet. Du: *Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. *Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. *Uppskattar en rak och tydlig dialog. *Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. *Har en hälsoinriktad och positiv livsstil. *Du behärskar svenska både i tal och skrift. Skicka din ansökan till Norlandia Förskolor: Mail: caisa.eriksson@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 25 Mail: jennie.folkinger@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 26
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE I UPPLANDS VÄSBY jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE I UPPLANDS VÄSBY

NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker 6 förskollärare till våra förskolor i Upplands-Väsby. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi erbjuder arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet. Du: *Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. *Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. *Uppskattar en rak och tydlig dialog. *Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. *Har en hälsoinriktad och positiv livsstil. *Du behärskar svenska både i tal och skrift. Skicka din ansökan till Norlandia Förskolor: Mail: caisa.eriksson@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 25 Mail: jennie.folkinger@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 26
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY

NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker 6 förskollärare till våra förskolor i Upplands-Väsby. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi erbjuder arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet. Du: *Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. *Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. *Uppskattar en rak och tydlig dialog. *Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. *Har en hälsoinriktad och positiv livsstil. *Du behärskar svenska både i tal och skrift. Skicka din ansökan till Norlandia Förskolor: Mail: caisa.eriksson@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 25 Mail: jennie.folkinger@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 26
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY

NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker 6 förskollärare till våra förskolor i Upplands-Väsby. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi erbjuder arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet. Du: *Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. *Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. *Uppskattar en rak och tydlig dialog. *Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. *Har en hälsoinriktad och positiv livsstil. *Du behärskar svenska både i tal och skrift. Skicka din ansökan till Norlandia Förskolor: Mail: caisa.eriksson@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 25 Mail: jennie.folkinger@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 26
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY

NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker 6 förskollärare till våra förskolor i Upplands-Väsby. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Vi erbjuder arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet. Du: *Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. *Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. *Uppskattar en rak och tydlig dialog. *Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. *Har en hälsoinriktad och positiv livsstil. *Du behärskar svenska både i tal och skrift. Skicka din ansökan till Norlandia Förskolor: Mail: caisa.eriksson@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 25 Mail: jennie.folkinger@norlandiaforskolor.se Mobil: 076 138 03 26
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NORLANDIA SÖKER 6 FÖRSKOLLÄRARE TILL UPPLANDS VÄSBY

Grundskollärare
Lilla och stora Emilia söker nu vikarier som kan arbeta en längre period hos oss. Läs mer om oss på www. emilia.norlandiaforskolor.se I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag 27 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag.
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Staffanstorp, Grundskollärare Norlandia förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Fritidspedagog
Lilla och stora Emilia söker nu vikarier som kan arbeta en längre period hos oss. Läs mer om oss på www. emilia.norlandiaforskolor.se I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag 27 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag.
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Staffanstorp, Fritidspedagog Norlandia förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Barnskötare
Lilla och stora Emilia söker nu vikarier som kan arbeta en längre period hos oss. Läs mer om oss på www. emilia.norlandiaforskolor.se I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag 27 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag.
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Staffanstorp, Barnskötare Norlandia förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Förskollärare
Lilla och stora Emilia söker nu vikarier som kan arbeta en längre period hos oss. Läs mer om oss på www. emilia.norlandiaforskolor.se I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag 27 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag.
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Staffanstorp, Förskollärare Norlandia förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare som söker utmaningar sökes
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker 3 förskollärare till våra förskolor i Hammarby sjöstad. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Arbetsplats: Förskolan Hammarhajen, Midskeppsgatan 16 och förskolan Svallvågen Rorgängargatan 18. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi erbjuder arbetskläder (ute), pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling och fantastiska kollegor och reflektionstid. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska,skapande, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek och utforskande. Vi arbetar med inspiration från Reggio Emilias pedagogik och skulle bli glada om du har erfarenhet av denna pedagogik. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, öppenhet, respekt och artighet. Beskrivning av kvalifikationer: * Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. * Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. * Uppskattar en rak och tydlig dialog. * Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. * Har en positiv livsstil. * Tycker om att utmana dina kollegor Vi söker enbart utbildade förskollärare.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare som söker utmaningar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare som söker utmaningar sökes

Nytänkande förskollärare sökes
Norlandia Förskolor AB i Stockholm söker en förskollärare till vår förskola Svallvägen i Hammarby sjöstad. I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Arbetsplats: Förskolan Hammarhajen, Midskeppsgatan 16 och förskolan Svallvågen Rorgängargatan 18. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi erbjuder arbetskläder (ute), pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling och fantastiska kollegor och reflektionstid. Vi har en specialpedagog i företaget. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certifieras. Vi arbetar medvetet mot läroplanens mål där alla funktionsämnen finns med under hela dagen, som musik, engelska,skapande, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik. Vi anser att vi lär oss genom lek och utforskande. Vi arbetar med inspiration från Reggio Emilias pedagogik och skulle bli glada om du har erfarenhet av denna pedagogik. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget. Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, öppenhet, respekt och artighet. Beskrivning av kvalifikationer: * Du jobbar medvetet med läroplanen och det ska finnas ett syfte med det du gör. * Är ett föredöme vad gäller bemötande av både barn, föräldrar och kollegor. * Uppskattar en rak och tydlig dialog. * Uppskattar att lära dig nya saker och utveckla dina befintliga kompetenser. * Har en positiv livsstil. * Tycker om att utmana dina kollegor Vi söker enbart utbildade förskollärare.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nytänkande förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytänkande förskollärare sökes

Timvikarie vid behov
Kort beskrivning av företaget: I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Varje dag vill vi göra till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek- från den första dagen barnen kommer in genom vår grind och tills de slutar hos oss! Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i förskoleverksamhet, som kan tänka sig att hoppa in och arbeta då ordinarie personal är sjuk, ledig eller behöver planera. Vi är en privat verksamhet i regi som idag består av två enheter i Hammarby sjöstad, Svallvågen och Hammarhajen. Vi ger barnen mycket kultur i form av museum, teaterbesök och evenemang av olika slag och vi åker också ofta iväg för naturupplevelser. Vi har medvetet valt bort en så kallad "hemlik miljö". Vår målsättning har istället fått bli att försöka skapa en utmanande, föränderlig och kreativ miljö, där varje rum kan ha många olika funktioner, och där det ges utrymme och möjlighet att saker och ting får användas till annat än vad de var menade till. Vi vill inte skapa något rum som kan "klassificeras" till något kön. Vi arbetar över avdelningsgränser och ser våra avdelningar som tillgångar för varandra. Vi har ett Reggio-Emilia inspirerat arbetssätt som genomsyrar hela vår verksamhet och miljö. Vi söker en kompetent, driven, ansvarstagande, uppfinningsrik och trygg timvikarie, som kan axla en roll med stort ansvar. Som är trygg i sig själv och tycker om att möta människor både vuxna och barn. Du ska sätta barnet i fokus och tro på dess förmåga. Ge barnet utmaningar och skapa delaktighet. Är du en positiv men professionell och initiativrik individ, som är lyhörd och vill ha roligt på jobbet hör av dig till oss! Tillträde snarast / till vikarie listan Förmåner Fria pedagogiska måltider, kaffe etc. Du har gärna erfarenhet från att ha varit vikarie inom förskoleverksamhet tidigare.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie vid behov

Lärare i förskola/Förskollärare
I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag 25 förskolor och två skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Arbetsbeskrivning: Förskolan har barn från 1 -5 år och ligger placerad i utkanten av Höllviken. Hösten 2014 har vi ca 90 barn på förskolan fördelade i tre arbetslag, Floran, Faunan och Myllan. Vi menar att alla barn vill och kan. De är aktiva, nyfikna och fulla med lust att lära. Tillsammans med övrig personal ska du skapa förutsättning för alla barn att lyckas. Vi utgår från det "kompetenta barnet" Barnet utgör själva grunden i verksamheten och deras synpunkter beaktas i arbetet. Barn lär sig från det kända till det okända och de lär tillsammans i en social gemenskap. Förskolan har en öppen miljö med en tydlig struktur för att skapa trygghet för barnen. Alla tillfällen tas tillvara för lärande och barnen får ingå i olika grupper både stora och små under dagen. Du ska tillsammans med övrig personal arbeta med olika lärandesituationer vilka vi dokumenterar och följer upp. Vi har en hög andel förskollärare eftersom vi satsar på kvalitet och arbetar för ständiga förbättringar. Vi använder Qualis som en del i vårt systematiska kvalitetsarbete och blev certifierade vt 2014. Vi lägger stor vikt vid samarbete och arbetar över arbetslagsgränserna. Kvalifikationer: Behörig förskollärare Positiv, kompetent, ansvarstagande, respektfull och energisk En barn- kunskapssyn som är förenligt med intentionerna i styrdokumenten Erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete Ikt-kompetens En vilja att utveckla verksamheten tillsammans med pedagoger och förskolechef Övrigt: Friskvårdsbidrag Pedagogiska måltider Arbetskläder
Företag: Kämpingestugans AB (ägs av Norlandia Förskolor)
Ort: Vellinge
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Erfaren barnskötare sökes
I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag både förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Barnskötares huvudsakliga arbetsuppgifter är att: Delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans verksamhetsmål. Delta i planering och utvärdering av arbetet. Medverka till att skapa positiv och utecklande miljö för alla barn. Medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Vi lägger stor vikt vid barns lärande genom lek och vill att barnen har ett lustfyllt lärande som ska genomsyra alla aktiviteter under dagen. Vi arbetar temainriktat där barnens intressen ligger till grund för olika aktiviteter och projekt. Som barnskötare på Entitan kommer du att arbeta med barn i alla åldrar. Du ska vara engagerad och nyfiken och ta till vara barnens tankar och idéer och ge dem möjlighet till lärande i alla situationer. Vi lägger stor vikt på trivsel och omtanke och att ha roligt tillsammans. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra och har delaktighet och inflytande. Vi lägger stor vikt vid barns lärande genom lek och vill att barnen har ett lustfyllt lärande som ska genomsyra alla aktiviteter under dagen. Vi arbetar temainriktat där barnens intressen ligger till grund för olika aktiviteter och projekt. Som barnskötare på Svallvågen kommer du att arbeta med aktiva barn. Du ska vara engagerad och nyfiken och ta till vara barnens tankar och idéer och ge dem möjlighet till lärande i alla situationer. Vi lägger stor vikt på trivsel och omtanke och att ha roligt tillsammans. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra och har delaktighet och inflytande. Du är utbildad barnskötare och har några års erfarenhet av arbete i barngrupp. Du tycker att arbetet med barn är roligt och stimulerande och du har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i din arbetsroll och tycker om att vara ute med barnen. Ett intresse för Mulleverksamhet är ett plus.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren barnskötare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren barnskötare sökes

Erfaren förskollärare sökes
I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag både förskolor och skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Förskolan Hammarhajen är byggd efter Reggio Emilia filosofin med gemensam matsal med överblick av köket och en stor Piazza för gemensamma aktiviteter. Förskolan ligge vid Sickla Kaj. Vi har ett arbetslag med engagerade och positiva medarbetare som ser möjligheterna och som tillsammans med dig vill driva och utveckla förskolan. Förskolan består idag av fyra avdelningar med en Barnskötare och en förskollärare på varje avdelning. Vi arbetar Reggio Emilia inriktat och söker dig som vill vara med och utveckla detta arbete. Möjlighet till kompetensutveckling. Vår strävan är att alltid bli bättre. Vi söker dig som är en utbildad och engagerad förskollärare. Du har god kännedom om läroplanen och hur den kan konkretiseras. Du kommer bli ansvarig för ett arbetslag där du ansvarar för den pedagogiska kvalitén. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, lyhörd samt flexibel.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren förskollärare sökes

Henriks Hage i Höllviken söker Förskollärare
I Norlandiagruppen ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag 26 förskolor och två skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag. Arbetsbeskrivning: Norlandia Förskolor söker förskollärare till Henriks Hage i Höllviken. Förskolan har barn från 1 -5 år och ligger placerad i utkanten av Höllviken. Hösten 2014 har vi ca 90 barn på förskolan fördelade i tre arbetslag, Floran, Faunan och Myllan. Vi menar att alla barn vill och kan. De är aktiva, nyfikna och fulla med lust att lära. Tillsammans med övrig personal ska du skapa förutsättning för alla barn att lyckas. Vi utgår från det "kompetenta barnet". Barnet utgör själva grunden i verksamheten och deras synpunkter beaktas i arbetet. Barn lär sig från det kända till det okända och de lär tillsammans i en social gemenskap. Förskolan har en öppen miljö med en tydlig struktur för att skapa trygghet för barnen. Alla tillfällen tas tillvara för lärande och barnen får ingå i olika grupper både stora och små under dagen. Du ska tillsammans med övrig personal arbeta med olika lärandesituationer vilka vi dokumenterar och följer upp. Vi har en hög andel förskollärare eftersom vi satsar på kvalitet och arbetar för ständiga förbättringar. Vi har utvecklat ett kvalitetssystem TQM och jobbar mot att ISO certificeras. Vi lägger stor vikt vid i bemötande, förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet. Kvalifikationer: Behörig förskollärare. Positiv, kompetent, ansvarstagande, respektfull och energisk. En barn- kunskapssyn som är förenligt med intentionerna i styrdokumenten. Erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete En vilja att utveckla verksamheten tillsammans med pedagoger och förskolechef Övrigt: Friskvårdsbidrag Pedagogiska måltider Arbetskläder
Företag: Kämpingestugans AB (ägs av Norlandia Förskolor)
Ort: Vellinge
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Henriks Hage i Höllviken söker Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Henriks Hage i Höllviken söker Förskollärare

Grundskollärare med behörighet i SV/SO
Håslövs byaskola söker grundskollärare. Vi är en del av Norlandiagruppen med förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige, Finland och Nederländerna. I Sverige har vi idag 26 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. Om Håslövs byaskola: Vår skola har ca 80 elever från förskoleklass till och med åk 5. Skolan är idylliskt belägen i norra Håslövs by, Vellinge kommun, med närhet till djur och natur. Vi arbetar i små undervisningsgrupper, där varje elev blir sedd och får möjlighet att utveckla sin fulla potential. Vår profil: "Språk, matematik och kreativitet". Vår vision: "Eleverna ska lämna skolan raka i ryggen med kunskaper och färdigheter anpassade framtidens krav." Våra elever ska få baskunskaper i de olika kärnämnena, känna lust att lära och en vilja att lära sig mer. Vi arbetar temainriktat, teoretiskt och praktiskt med fantasi och idérikedom över åldersgränserna där olika ämnesområden ses som en helhet. Det finns en väl utbyggd matteverkstad. Verksamheten planeras utifrån varje enskild elev samt de behov som finns i gruppen, och utvärderas kontinuerligt av både elever och pedagoger. Kvalifikationer Du har lärarlegitimation med inriktning mot de tidigare skolåren och behörighet i SV/SO. Du är förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta innehållet i läroplanen till praktik. Erfarenhet av nationella prov är meriterande. Dina personliga egenskaper . Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. . Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. . Du uppskattar att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten. . Du är engagerad, initiativrik, positiv och flexibel. . Du tycker att problem är utmaningar som är till för att lösas. . Du vill arbeta i en verksamhet som präglas av kreativitet, nyfikenhet och framåtanda. . Du ser samarbete som en väg mot gällande mål och styrdokument. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Vellinge
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare med behörighet i SV/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare med behörighet i SV/SO

Grundskollärare med behörighet i matte/NO
Håslövs byaskola söker grundskollärare. Vi är en del av Norlandiagruppen med förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i Norge, Sverige, Finland och Nederländerna. I Sverige har vi idag 26 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. Om Håslövs byaskola: Vår skola har ca 80 elever från förskoleklass till och med åk 5. Skolan är idylliskt belägen i norra Håslövs by, Vellinge kommun, med närhet till djur och natur. Vi arbetar i små undervisningsgrupper, där varje elev blir sedd och får möjlighet att utveckla sin fulla potential. Vår profil: "Språk, matematik och kreativitet". Vår vision: "Eleverna ska lämna skolan raka i ryggen med kunskaper och färdigheter anpassade framtidens krav." Våra elever ska få baskunskaper i de olika kärnämnena, känna lust att lära och en vilja att lära sig mer. Vi arbetar temainriktat, teoretiskt och praktiskt med fantasi och idérikedom över åldersgränserna där olika ämnesområden ses som en helhet. Det finns en väl utbyggd matteverkstad. Verksamheten planeras utifrån varje enskild elev samt de behov som finns i gruppen, och utvärderas kontinuerligt av både elever och pedagoger. Kvalifikationer Du har lärarlegitimation med inriktning mot de tidigare skolåren och behörighet i matte/NO. Du är förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta innehållet i läroplanen till praktik. Erfarenhet av nationella prov är meriterande. Dina personliga egenskaper o Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. o Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. o Du uppskattar att tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten. o Du är engagerad, initiativrik, positiv och flexibel. o Du tycker att problem är utmaningar som är till för att lösas. o Du vill arbeta i en verksamhet som präglas av kreativitet, nyfikenhet och framåtanda. o Du ser samarbete som en väg mot gällande mål och styrdokument. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Vellinge
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare med behörighet i matte/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare med behörighet i matte/NO

Biträdande rektor/Lärare år F-3
Verksamhetsbeskrivning Norlandia Care Group har 3800 anställda och är verksamma i Norge, Sverige, Finland & Nederländerna. Vi är verksamma inom förskolor, skolor, äldreboende och patienthotell.Vi är en samhällsansvarig aktör som har klara ekonomiska förhållanden, är en ansvarsfull och seriös arbetsgivare, tar hänsyn till miljön och banar vägen för en mångkulturell och inkluderande arbetsmiljö.Vi har ambitiösa målsättningar för en bra arbetsmiljö, låg sjukfrånvaro och stabil personal. Vi har en tydlig personalpolitik och omfattande etiska riktlinjer som ska vara väl kända och accepterade av alla anställda och ägare. Arbetsuppgifter Biträdande rektor till Lilla & Stora Emilia i Staffanstorp. Välkommen till vår lilla förskola & skola som finns i Staffanstorp. Vår förskola har plats för 69 barn & skolan är F -3 med plats för 65 barn Vi erbjuder en trygg och inspirerande utvecklingsmiljö De nationella läroplanerna & Reggio Emilias pedagogiska filosofi ligger som grund för vårt arbete. Vår förskola och skola är en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk arbetsplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet Arbetsuppgifter Tjänsten innebär 50 % tjänst som biträdande rektor och 50 % undervisande lärare med behörighet till F- 3. Biträdande rektors uppgift är att bistå rektor med skolans verksamhet gällande personal, elever, föräldrar, pedagogisk utveckling, handledning och verksamhetsplanering. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är entusiasmerande, engagerad och positiv och som har barnets bästa i fokus .Vi önskar att du har ledarerfarenhet och att du har genomgått rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning. .Du är en tydlig och kommunikativ ledare och lärare som skapar gott arbetsklimat och har förmågan att inspirera och coacha både elever och kollegor .Du har förmågan att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. .Du är lyhörd, närvarande, strategisk och drivande.
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor/Lärare år F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor/Lärare år F-3

Timvikarier förskollärare
Nu söker vi timvikarier till våra verksamheter i Skåne. Lilla och stora Emila i Staffanstorp, Sagoskeppets förskola Malmö, förskolan Henriks hage och Kämpingestugans förskola i Vellinge, samt Håslövs byaskola i Vellinge. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att möta andra människor, som kan skapa lugn & trygghet i barngruppen och som kan bidra till barnens utveckling och lärande Vi söker dig som kan arbeta vid behov i våra verksamheter och som har erfarenhet av arbete med barn
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier förskollärare

Timvikarier barnskötare
Nu söker vi timvikarier till våra verksamheter i Skåne. Lilla och stora Emila i Staffanstorp, Sagoskeppets förskola Malmö, förskolan Henriks hage och Kämpingestugans förskola i Vellinge, samt Håslövs byaskola i Vellinge. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att möta andra människor, som kan skapa lugn & trygghet i barngruppen och som kan bidra till barnens utveckling och lärande. Vi söker dig som kan arbeta vid behov i våra verksamheter och som har erfarenhet av arbete med barn
Företag: Norlandia förskolor AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier barnskötare

Norlandia förskolor söker förskollärare!
Vi söker en engagerad, kreativ och positiv förskollärare som har förskollärarlegitimation & som brinner för Reggio Emilias pedagogiska filosofi Nu söker vi en ny kollega till Sagoskeppets förskola som är en förskola i inspirerande, härliga & nyrenoverade lokaler vid Pildammsparken. Förskolan drivs av Norlandia förskolor Ab och är en förskola med plats för 56 barn i åldrarna 1- 5 år. Förskolan arbetar utefter Reggio Emilias pedagogiska filosofi och har en tydlig värdegrund. Vi söker dig som ser möjligheter och utmaningar i utomhuspedagogiken och älskar att vara ute. Kan du fånga ögonblicket och bidra till barns utveckling och lärande, har ett genuint intresse för att möta andra människor och att skapa lugn & trygghet i barngruppen kan du vara vår nya kollega. Vi erbjuder 2 timmars planering i veckan utanför schema, 4 timmars reflektion tillsammans med arbetslaget varannan vecka, pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag. Förutom detta får du nyfikna barn, kollegor som vill lite mer med sina jobb, engagerade föräldrar samt vara med och utveckla och utvecklas tillsammans med oss i Norlandia Sverige. Tycker du precis som vi att förskolans uppdrag är otroligt viktigt, spännande och vill vara med på vår resa tveka inte att höra av dig!
Företag: Huvudkontor
Ort: Malmö
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Norlandia förskolor söker förskollärare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norlandia förskolor söker förskollärare!

NORLANDIA FÖRSKOLOR AB SÖKER KOCK/KOKERSKA
Norlandia Förskolor AB söker Kock eller Kokerska till Henriks Hage förskola i Höllviken. Vi söker nu en kock/kokerska under tiden vår kock är föräldraledig. Henriks Hages förskola ligger i natursköna Höllviken med gångavstånd till både åkrar, skog, strand och hav. Förskolan har sex avdelningar och ca 100 barn och 22 medarbetare. Vi tillhör Norlandia Care Group som även bedriver förskoleverksamhet i Norge, Finland och Nederländerna. I Sverige har vi idag 27 förskolor och 2 skolor. Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi. I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Vi vet vad vi vill och vad som krävs för att se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en meningsfull dag fylld med trygghet, glädje, lärande och lek från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos oss. Om våra måltider Glada och mätta barn leker och lär bättre och vi lägger stor vikt vid att barnen ska serveras näringsriktiga, goda och säkra måltider med hög kvalité enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för förskola. Vi är måna om att servera vällagad och smakfull mat från grunden. Därför kan du bli en viktig person hos oss. Arbetsbeskrivning Som kock/Kokerska ansvara du för förskolans matförsörjning utifrån vad köket är godkänt för samt ansvara för i övrigt förekommande arbetsuppgifter tillsammans med ytterligare en kock. I arbetsuppgifterna ingår planering av matsedel, tillagning av frukost, lunch och mellanmål samt disk, undanplockning, städning och dokumentation av egenkontroll. Du är välkommen att vara en del av oss om du: . Har kockutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet . har en ambition och längtan efter att utveckla måltiderna i vår förskola . är insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom förskola och erfarenhet av egenkontroll då matsäkerhet är av stor betydelse för oss . har goda kunskaper i näringslära och specialkost för att även barn med allergier och specialkost får den mat de behöver för att växa och utvecklas . är glad och positiv och kan arbeta både självständigt och tillsammans med både barn och vuxna . obehindrat kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt ha god datorkunskap då samtliga beställningar görs via dator och för veckomatsedlar på vår hemsida . är serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel med en god kommunikations- och organisationsförmåga . är kvalitets- och prismedveten då köket ansvarar för sin egen budget Passar detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Kämpingestugans AB (ägs av Norlandia Förskolor)
Ort: Vellinge
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga NORLANDIA FÖRSKOLOR AB SÖKER KOCK/KOKERSKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NORLANDIA FÖRSKOLOR AB SÖKER KOCK/KOKERSKA

Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping
Vi söker förskollärare till våra fyra förskolor i Linköping. Skogsmyrans förskola och Skogslyckans förskola i Johannelund. Lianens förskola i Berga och Kullerbyttans förskola i Hjulsbro. I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Varje dag vill vi göra till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek- från den första dagen barnen kommer in genom vår grind och tills de slutar hos oss! För att förverkliga detta har utvecklingsarbetet hög prioritet hos oss. Kvalifikationer Förskollärarutbildning Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Vi förutsätter också att du är väl förtrogen med vad som händer inom förskoleområdet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära. Vill du vara med och utveckla våra förskolor? Skriv då till oss och berätta om dig själv, dina tankar om förskolan och din utbildning. För ytterligare information kontakta förskolechef Hasse Gustavsson 072-5895525. Skicka in din ansökan senast 17/5 till hasse.gustavsson@norlandiaforskolor.se (alt. Skogsmyrans förskola, Ekhagagatan 41, 58729 Linköping)
Företag: Skogslyckans Förskola
Ort: Linköping
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping

Löneadministratör/ekonomiassistent
Norlandia är en koncern som driver barn- och äldreomsorg samt patienthotell på uppdrag av den offentiliga sektorn och är ett komplement till kommunernas och omsorgsföretagens utbud. Vi omsätter ca 1 500 miljoner/år och har ca 3000 anställda. Norlandia Förskolor AB söker en Löneadministratör/Ekonomiassistent till vårt kontor i Skene, som sköter all Norlandias redovisning/lön. Vi har idag åtta fastanställda. Vi är ett företag i stark tillväxt och söker därför ytterligare förstärkning i form av en löneadministratör/ekonomiassistent till vår förskoleverksamhet. Tjänsten innefattar främst lönehantering och andra lönerelaterade arbetsuppgifter som rapportering till myndigheter, personalstatistik etc. Arbetet innebär även kontakt med våra förskolechefer och du skall stötta våra befintliga ekonomer med ekonomiska uppgifter som att kontera och distribuera leverenatörsfakturor i vårt elektroniska fakturasystem, fakturera ut till kund samt bokföra in/utbetalningar och hantera påminnelser. Norlandia är ISO certifierad och därför innebär arbetet också kvalitetsarbete i form av utveckling av nya såsom befintliga rutiner. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är strukturerad, ödmjuk, utstrålar positiv energi, vilken du gärna delar med dig av. Du har tidigare erfarenhet av lönearbete samt ekonomiska uppgifter alternativt utbildning inom ekonomi eller lön/personal. Erfarenhet krävs.
Företag: Norlandia Förskolor Ab
Ort: Mark
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör/ekonomiassistent jobb, Löneadministratör/ekonomiassistent Mark, Löneadministratör/ekonomiassistent Norlandia Förskolor Ab
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör/ekonomiassistent

Förskollärare till förskolan Murgrönan.
Norlandia är en innovativ och positiv utmanare inom svensk förskola och skola. Våra verksamheter utgår från barnens delaktighet, inflytande och intressen. Vi utformar våra förskolor till hälsofrämjande verksamheter. Vår verksamhet vilar på en tydlig gemensam värdegrund CARE vilket innefattar orden Competent, Ambitous, Respectful & Energetic och utifrån den bygger vi framtidens förskola. Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem säkerställer att vi hela tiden utvecklas och blir bättre och att vårt arbete vilar på nationella styrdokument och lagar. Vi följer kommunala riktlinjer och värnar samt inspireras av den lokala kulturen där vi har våra verksamheter. Vi har ett centralt kvalitetsteam och varje enhet har ett lokalt kvalitetsteam som ständigt utvecklar vår pedagogiska verksamhet. Vårt kvalitetsarbete bygger på att ha barnet i fokus. Norlandia har ambitiösa mål för en god arbetsmiljö, låg sjukfrånvaro och stabil personal. Vi förväntar oss att du: . vill arbeta efter vår pedagogiska vision "Med livslång lust till lek och lärande" . tar ansvar och får saker att hända - " Make it happen" . ser varje människa, respekterar olikhet och arbetar för allas möjlighet till delaktighet . är modig och lyfter blicken för att prova nya sätt att arbeta för att nå våra uppsatta mål . är professionell och engagerad i ditt arbete . kan samarbeta, ser arbetslaget som en tillgång och stödjer sina kollegor . möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft . vill arbeta för ett gott liv var dag! Vi rekryterar de bästa ledarna och de bästa medarbetarna, som tillsammans bidrar till ökad insikt, stort engagemang, nytänkande och trygghet. Vi erbjuder möjligheter, utmaningar och konkurrenskraftiga villkor för att säkerställa att vi behåller kvalificerade, motiverade och flexibla medarbetare. Vi värdesätter mångfald och bredd i våra medarbetares erfarenhetsbakgrund. Nu söker vi en utbildad förskollärare. du som söker har erfarenhet.
Företag: Norlandia Förskolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskolan Murgrönan. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskolan Murgrönan.

Förskollärare och montessoripedagoger
Vi söker ett antal utbildade engagerade Förskollärare och montessoripedagoger till Visselpipans förskola och till Halsbandets förskola i Upplands Väsby. Du ska ha ett stort intresse för Montessoripedagogik. Vi förväntar oss att du: . vill arbeta efter vår pedagogiska vision "Med livslång lust till lek och lärande" . tar ansvar och får saker att hända - " Make it happen" . ser varje människa, respekterar olikhet och arbetar för allas möjlighet till delaktighet . är modig och lyfter blicken för att prova nya sätt att arbeta för att nå våra uppsatta mål . är professionell och engagerad i ditt arbete . kan samarbeta, ser arbetslaget som en tillgång och stödjer sina kollegor . möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft . vill arbeta för ett gott liv var dag! Vi rekryterar de bästa ledarna och de bästa medarbetarna, som tillsammans bidrar till ökad insikt, stort engagemang, nytänkande och trygghet. Vi erbjuder möjligheter, utmaningar och konkurrenskraftiga villkor för att säkerställa att vi behåller kvalificerade, motiverade och flexibla medarbetare. Vi värdesätter mångfald och bredd i våra medarbetares erfarenhetsbakgrund Är du den vi söker och ser du dina möjligheter att utvecklas hos oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Norlandia är en innovativ och positiv utmanare inom svensk förskola och skola. Våra verksamheter utgår från barnens delaktighet, inflytande och intressen. Vi utformar våra förskolor till hälsofrämjande verksamheter. Vår verksamhet vilar på en tydlig gemensam värdegrund CARE vilket innefattar orden Competent, Ambitous, Respectful & Energetic och utifrån den bygger vi framtidens förskola. Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem säkerställer att vi hela tiden utvecklas och blir bättre och att vårt arbete vilar på nationella styrdokument och lagar. Vi följer kommunala riktlinjer och värnar samt inspireras av den lokala kulturen där vi har våra verksamheter. Vi har ett centralt kvalitetsteam och varje enhet har ett lokalt kvalitetsteam som ständigt utvecklar vår pedagogiska verksamhet. Vårt kvalitetsarbete bygger på att ha barnet i fokus. Norlandia har ambitiösa mål för en god arbetsmiljö, låg sjukfrånvaro och stabil personal. Vi har en tydlig personalpolitik och etiska riktlinjer som är kända av alla.
Företag: Norlandia Förskolor Stallet
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare och montessoripedagoger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare och montessoripedagoger

Barnskötare Norlandia förskolor AB Linköping
Vi söker barnskötare på vikariat och även på tillsvidaretjänst till våra förskolor i Linköping. Skogsmyrans förskola och Skogslyckans förskola i Johannelund. Lianens förskola i Berga och Kullerbyttans förskola i Hjulsbro. I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Varje dag vill vi göra till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek- från den första dagen barnen kommer in genom vår grind och tills de slutar hos oss! I höst kommer vi att påbörja arbetet med att förskolorna ska arbeta med en hälsofrämjande profil. Kvalifikationer Barnskötarutbildning Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Vi förutsätter också att du är väl förtrogen med vad som händer inom förskoleområdet. Vill du vara med och utveckla våra förskolor? Skriv då till oss och berätta om dig själv, dina tankar om förskolan och din utbildning. För ytterligare information kontakta förskolechef Hasse Gustavsson 072-5895525. Skicka in din ansökan senast 2/8 till hasse.gustavsson@norlandiaforskolor.se (alt. Skogsmyrans förskola, Ekhagagatan 41, 58729 Linköping)
Företag: Skogslyckans Förskola
Ort: Linköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare Norlandia förskolor AB Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare Norlandia förskolor AB Linköping

Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping
Vi söker förskollärare till våra fyra förskolor i Linköping. Skogsmyrans förskola och Skogslyckans förskola i Johannelund. Lianens förskola i Berga och Kullerbyttans förskola i Hjulsbro. I Norlandias pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka och lära". Varje dag vill vi göra till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek- från den första dagen barnen kommer in genom vår grind och tills de slutar hos oss! I höst kommer vi att påbörja arbetet med att förskolorna ska arbeta med en hälsofrämjande profil. Kvalifikationer Förskollärarutbildning Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Vi förutsätter också att du är väl förtrogen med vad som händer inom förskoleområdet. Vill du vara med och utveckla våra förskolor? Skriv då till oss och berätta om dig själv, dina tankar om förskolan och din utbildning. För ytterligare information kontakta förskolechef Hasse Gustavsson 072-5895525. Skicka in din ansökan senast 2/8 till hasse.gustavsson@norlandiaforskolor.se (alt. Skogsmyrans förskola, Ekhagagatan 41, 58729 Linköping)
Företag: Skogsmyrans Förskola
Ort: Linköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Norlandia förskolor AB Linköping

FÖRSKOLECHEF
Kort beskrivning av företaget: From den 18 juni 2015 är Kids2Home ett helägt dotterbolag till Norlandia Förskolor : Kompetent, Ambitios, Respektfull och Energisk är våra ledord. I mars 2016 kommer vi starta en ny förskola i Lund med ca 75 barn inskrivna. Vi söker dig som med stor entusiasm vill anta utmaningen att rekrytera och bygga upp förskolans kommande personalteam och sedan tillsammans med dem leda förskolan så att den håller samma höga kvalité som våra övriga förskolor. Våra förskolor är roliga, trygga och består av lärorika miljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Verksamheter utgår från barnens delaktighet, inflytande och intressen. Vi är också en utpräglad serviceorganisation där vi arbetar för att föräldrarna ska uppleva att vi har Lunds trevligaste personal. Förskolan kommer att ha eget tillagningskök med utbildad kock som lagar nyttig och genomtänkt mat med ekologiskt fokus. Vi kommer även att ha familjetjänster såsom lunchlådor, middagslådor, god fredagsmiddag, samt barnpassningstjänst kväll och helg i hemmen. Arbetet som förskolechef innebär att du har personal-, verksamhets- och ekonomiskt ansvar. Du kommer att ingå ett team av förskolechefer från hela Sverige som regelbundet träffas och stödjer varandra och utvecklar våra verksamheter tillsammans. Vi vill också att du under läsåret 2015/2016 gå in som tillförordnad förskolechef på vår härliga förskola i Hjärup som startade i oktober 2013 och har idag 88 barn inskrivna . VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG . målmedvetet arbetar för att ständigt utveckla barnens pedagogiska verksamhet. . tar ansvar och får saker att hända - " Make it happen" . ser varje människa, respekterar olikhet och arbetar för allas möjlighet till delaktighet . är modig och lyfter blicken för att prova nya sätt att arbeta för att nå våra uppsatta mål . är professionell och engagerad i ditt arbete . möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft . vill arbeta för ett gott liv var dag! Beskrivning av kvalifikationer: Kompetens Budgetansvar Budgetuppföljning Förskollärarexamen Förskollärarlegitimation Gärna rektorsutbildning Pedagogiskt utvecklingsarbete Personalansvar Personalutveckling Rekryteringsvana Arbetsplats Kids2Home Regionchef Ankie Almroth ankie.almroth@kids2home.se 0704700830
Företag: Norlandia Förskolor
Ort: Lund
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLECHEF jobb, FÖRSKOLECHEF Lund, FÖRSKOLECHEF Norlandia Förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLECHEF


Sök lediga jobb Norlandia förskolor

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se