Norrbottens län jobb - lediga jobb

Norrbottens län jobb Norrbottens län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norrbottens län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norrbottens län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent- Stockholm

  2. STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg- Stockholm

  3. Engagerad personlig assistent i Södertälje- Södertälje

  4. Snickare/Köksmontör- Stockholm

  5. Butiksmedarbetare- Haninge

  6. Business Developer/Business Development Manager- Stockholm

  7. Kock med spetskompetens sökes.- Stockholm

  8. Undersköterskor till Hemsjukvården- Sigtuna

  9. Ambulerande receptionist inom Stockholmsområdet- Stockholm

  10. Säljare sökes till Winback-team- Stockholm


Mer beskrivning

Personlig assistent
Vi söker en polsktalande personlig assistent till äldreomsorg, i kombination med kontorsarbete. Du är en glad och positiv person som är ambitiös, arbetsam och ordningsam. I denna tjänst är det viktigt att Du är flexibel och mångsidig, och har ett varmt hjärta. Krav: Flytande Polska, B-körkort Patienten är svårdrabbad av Stroke och behöver stöd med vardagliga sysslor, såsom matlagning, hygien, ombyte mm. Patienten behöver även daglig kroppsträning och språkträning. Helst ser vi Dig som inneboende. Vi ser positivt på om du kan kombinera tjänsten med kontorsarbete och administration. Vi ser fram emot Ditt CV och personliga brev som Du kan skicka till work@wonnafast.se Med vänliga hälsningar
Företag: YXTAHOLMS SLOTT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg
Vi är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. En relation med Stockholms universitet är meriterande oavsett om du är student, forskare eller intressent. Hos oss ger utbildning och forskning resultat. Studentavdelningens uppdrag är att ge stöd och service till studenter före, under och efter studierna samt handlägga studentärenden. Studentavdelningen är en enhet inom universitets centrala förvaltning. Arbetet inom avdelningen präglas av en hög servicenivå till studenter och institutioner. Med studenten i fokus ska Studentavdelningen verksamhet kännetecknas av professionalism och effektivitet, rättsäkerhet och tillgänglighet. Avdelningen kommer i augusti att flytta till ett nytt Studenthus. Sektionen för Studievägledning, Karriärservice, Studieinformation ansvarar för förutom studie- och karriärvägledning inkl arbetsmarknadsinformation i olika former även för olika informationsinsatser samt breddad rekrytering. Därutöver ansvarar sektionen för Studenthusets Infocenter. Arbetsuppgifter: Verksamheten inom vägledningsfunktionen - Studievägledning och karriärservice - har inriktning mot såväl allmän studie- som karriärvägledning/coaching som vägledning för lärarstudenter. Detta kan ske på telefon, öppen mottagning, e-post, chat eller andra sociala medier. I den nu utlysta befattningen omfattar arbetsuppgifterna att vägleda och informera studenter och verksamma lärare om lärarlegitimation, krav och kompletteringsmöjligheter för att uppnå lärarexamen svara för frågor från Skolverket med mera. Därutöver kan i arbetsuppgifterna ingå att medverka i olika informationsinsatser/aktiviteter såsom Öppet Hus, välkomstdagar, besök i skolor, delta i arbetsgrupper/nätverk, seminarieverksamhet, besvara svensk och utländsk e-post. Kvalifikationer: Vi söker dig med akademisk examen gärna med vägledningserfarenhet/ karriärcoaching inom lärarutbildningen från högskolan eller annat område. Goda kunskaper i engelska krävs. Du är drivande, kommunikativ och serviceinriktad, har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har ett flexibelt arbetssätt. Kännedom om högskolans tillträdesregler är en merit.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg

Engagerad personlig assistent i Södertälje
Ansvarsfull och engagerad personlig assistent till kvinna i 65-årsåldern i centrala Södertälje Smart Assistans är ett företag som bedriver personlig assistans med mycket hög servicegrad. Vi har tillkommit på assistansberättigades begäran om assistans på ett modernt, affärsmässigt och kundtillvänt sätt. Därför söker vi dig som gillar att vara "på tå" för kunden och strävar efter att alltid leverera på en nivå över kundens förväntan. Nu söker vi fast anställda personliga assistenter till en relativt nyskadad kvinna i 65-årsåldern som har levt ett aktivt liv, drivit många projekt och rest mycket. Hon tar dagligen små steg framåt varför det är av största vikt att du som söker arbetet är engagerad och aktiv och vill bidra till hennes utveckling samt ser till hennes bästa i varje situation. Hon har en omfattande assistans där en stor del av assistansen är dubbelassistans varför du också skall kunna samarbeta och med flera andra i personalgruppen. Ett väl fungerande samspel med kollegor och hennes make är viktigt för att hon skall känna harmoni och trygghet. Du som söker är kvinna 35+, du är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du bör vara beredd på att kunna resa ibland. Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och förstå vikten av regelbundna rutiner. Du skall också hjälpa till med de hushållssysslor som förekommer. Det är viktigt att du är road och kunnig vad gäller matlagning, gärna svensk husmanskost. Viktigast är att du engagerar dig fullt ut i ditt arbete och att du har förmågan att skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig. Det är också av största vikt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. Vi söker två assistenter, på ca 65-90 % tjänst som kan arbeta på rullande 4 veckors schema dagpass, vaken natt och kvällspass, sju dagar i veckan. Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra serviceyrken. Det är meriterande om du har erfarenhet av sondmatning. Körkort är ett plus, då det ibland kan finnas behov av att köra en minibuss. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kommer tillsättas snarast. Du får timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning Kollektivavtal Almega/Vårdföretagarna.
Företag: SMART ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad personlig assistent i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad personlig assistent i Södertälje

Snickare/Köksmontör
KBM Sthlm är en byggfirma i Stockholm som drivs av mig, Linus Krosse. Firman startades 2010 och har mestadels gjort jobb för privatpersoner, såsom köksmonteringar, golvläggning, måleri/tapet osv. I April drog jag igång ett samarbete med Kvik, som är en dansk kökstillverkare som har ett flertal franchisebutiker i Stockholm. Detta innebär köksmonteringar på löpande band. Men även allt runtomkring, som golv, väggar och tak. Samarbetet har funkat kanonbra, men nu börjar jobben bli för många så jag hinner inte med. Nu söker jag två duktiga snickare med en bred kunskap om det mesta gällande arbeten i lägenheter/hus. Arbetet innefattar bl.a: * Köksmontering * Golvläggning * Plattsättning * Måleri/tapet * Väggbyggen * Enklare snickeriarbeten Du ska vara självgående, och eftersom du kommer jobba på egen hand ska du vara idérik och initiativtagande. Har du erfarenhet av badrumsrenoveringar är detta är plus, då detta också är något som kan bli aktuellt på vissa jobb. Din ansökan ska innehålla ett CV samt en beskrivning av dig själv. Skicka den till jobb@kbmsthlm.se.
Företag: KBM Sthlm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Köksmontör jobb, Snickare/Köksmontör Stockholm, Snickare/Köksmontör KBM Sthlm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Köksmontör

Butiksmedarbetare
Hemköp Vendelsö Haninge är en privat ägd butik inom Hemköps kedjan.Vi är en lokal butik med fokus på service och personligt bemötande. Vi söker nu en erfaren butiksmedarbetare som gillar att ha ett omväxlande jobb med många olika arbetsuppgifter. Vi söker främst dig med erfarenhet från färskvaruavdelningarna. Tjänsten är heltid dagtid, kväll samt helger.
Företag: HEMKÖP VENDELSÖ
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare jobb, Butiksmedarbetare Haninge, Butiksmedarbetare HEMKÖP VENDELSÖ
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare

Business Developer/Business Development Manager
TradeZoom is a newly established company which is trading raw material or semi finished compounds to Rubber Manufactures or other traders. TradeZoom is based in Stockholm; however the company has been in Middle Eastern trading market with more than 25 years experience in rubber industry. TradeZoom drives the following operations: * Import, export and wholesale of semi-finished rubber products for use within the rubber industries. These rubber industries will in turn produce various types of rubber, for example rubber that can be used in the automotive industry. * Importing, exporting and wholesaling of finished rubber products. These finished products are also used in different production lines such as steel and paper production lines. * Importing and exporting industrial machinery to be used in manufacturing rubber products. Position Summary: The Business Developer position is responsible for developing new business relationships and serving as the first level of support to existing clients. Position responsibilities: * Develop an effective understanding of the capability, benefits and competitive advantages of TradeZoom?s services * Identify prospective customers and individual organizations to focus on sales activities * Develop new client relationships via cold calling, the Internet, and trade shows * In coordination with Sales Management, identify, quality, develop and close sales opportunities * Promote and educate clients regarding TradeZoom?s services * Provide customer support and manage client expectations. * Manage and control pricing and contractual issues by developing a thorough understanding of company procedures. * Take an active role in learning about each client?s industry, business needs and company culture to identify new business opportunities and provide a high level of service * Perform other special projects or duties when required. Essential skills and experience required: * Superior written and spoken communication skills in English and Persian. * Candidate has a bonus if he/she speaks Swedish. * Minimum of 5 years experience in trading. * Candidate has a bonus if he/she is familiar with Asia and Middle East market. * Good analytical skills needed to project revenues, monitor budgets and other necessary calculations. * Willingness to travel to offsite client or sales meetings in Sweden, Europe, Asia and Middle East. * Most importantly, the ideal candidate must demonstrate ability to: multitask in a fast-paced environment, work well with people from a variety of different backgrounds and cultures, build relationships with clients and co-workers, work as part of a team, take active measures to solve problems and commit to a high level of service. If you think you have what it takes to succeed in a dynamic, fast-paced environment, please apply! To apply please send your CV to: job@tradezoom.se
Företag: TRADEZOOM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Business Developer/Business Development Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Developer/Business Development Manager

Kock med spetskompetens sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt vana vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal med mycket goda förmåner och välbetald ersättning. Kompetens Mycket goda egenskaper inom ala carté.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med spetskompetens sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med spetskompetens sökes.

Undersköterskor till Hemsjukvården
PR Vård Hemsjukvård och Omsorg är ett företag i den familjeägda PR Vårdkoncernen. Bolaget har bedrivit verksamhet sedan 2001 och samverkar med ett stort antal vårdgrannar och uppdragsgivare. Vi erbjuder tjänster inom hemsjukvård och omsorg till landstingsdrivna, kommunala och privata aktörer. Idag är PR Vård en av de största privata vårdgivarna av hemsjukvård i Sverige. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting om att bedriva basal hemsjukvård under kvällar, nätter och helger. Enbart inom ramen för detta uppdrag samverkar vi med över 140 vårdcentraler och utför närmare 40 000 hembesök varje månad. Vi söker undersköterskor som vill arbeta extra i hemsjukvården Arbetsbeskrivning Som undersköterska arbetar du med basal hemsjukvård. Du kommer att utgå från enheten och utför sedan alla hembesök självständigt. PR Vård har egna miljöklassade bilar som används av all personal. De basala hemsjukvårdsuppgifterna som delegeras till undersköterskor är bland annat medicingivning från apodos och dosett, inhalationer, ögondroppar, koppla på och av sondnäring, subkutana injektioner av bland annat Fragmin och insulin samt sårvård. För att trivas i rollen som undersköterska hos oss bör du vara en noggrann, social och flexibel person som har ett öppet sinnelag och inte ser förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Arbetet innebär såväl direkt- som telefonkontakt med patienter, anhöriga och medarbetare samt även dokumentation i patientjournal, vilket ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Arbetstider/arbetsplats Arbetstiderna är varierande och det finns möjlighet att arbeta kvällar och helger alternativt nätter. Vi har lokalkontor i Täby, Norrviken, Liljeholmen, Farsta, Vårby och Södertälje. Du har själv möjlighet att påverka i hur stor utsträckning du vill arbeta och vilken enhet du vill utgå ifrån. Krav * Utbildad undersköterska * Minst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård med delegering och praktisk erfarenhet inom följande områden: medicingivning från apodos, dosett samt flytande läkemedel, inhalationer, administrering av insulin och god kunskap om diabetes. * B-körkort * God lokalkännedom Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård eller akut sjukvård samt har arbetat med sårvård, katetersättning och spolning, sondnäring via PEG och subkutana injektioner. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal samt erbjuder friskvårdsersättning och individuella kompetensplaner. PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.   Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård Hemsjukvård och Omsorg AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Hemsjukvården

Ambulerande receptionist inom Stockholmsområdet
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Vill du knyta många kontakter och inte minst vara en god representant för Uniflex ute hos våra kunder? Då passar denna tjänst dig perfekt! För start omgående söker vi en ambulerande receptionist till våra aktuella kunder inom Stockholmsområdet. Som ambulerande receptionist får du möjlighet att arbeta hos en mängd olika företag där nya spännande utmaningar väntar dagligen. Denna tjänst passar dig som är nyfiken på olika företagskulturer och som gillar när det händer nya saker! Du kommer att till största del att arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter som att ta emot besökare och samtal via växelsystem, vara behjälplig med administrativa uppgifter och i vissa fall även med konferens. Personliga egenskaper I rollen som ambulerande receptionist söker vi dig som är flexibel, driven och framåt. Du har en känsla för god service, är social och snabb på att ta dig an nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs dessutom att du är stresstålig och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Tidigare erfarenhet inom reception och service är meriterande men ej ett krav. Då vi arbetar med såväl svenska som internationella företag är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska språket i tal och skrift, samt att du behärskar officepaketet. Vill du bredda din karriär inom reception och service samt knyta värdefulla kontakter inför framtiden är det här rätt tjänst för dig!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulerande receptionist inom Stockholmsområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulerande receptionist inom Stockholmsområdet

Säljare sökes till Winback-team
Svensk Fondservice AB etablerades 2008 och har på kort tid blivit en av marknadens ledande aktörer inom kapitalförvaltning. Vi har idag över 110 000 aktiva kunder och förvaltar drygt 9 miljarder. Bolagets affärsidé är att tillhandahålla en kvalificerad och professionell pensionsförvaltning i syfte att öka våra kunders framtida pension. Som värdepappersbolag står vi under Finansinspektionens tillsyn och är registrerade för försäkringsförmedling. Nu söker vi nya säljare till vår winback avdelning. Vi tror att du som sökande brinner för att ge kunderna en service utöver det vanliga, älskar affärer och känner en stolthet i att kalla dig för försäljare. I arbetet hos oss kommer du att via telefon kontakta befintliga kunder med olika mervärdes erbjudanden och tjänster. Du förväntas kunna ta och uppskatta ett stort eget ansvar och se det som en förutsättning att i sitt arbete kunna påverka sin egen lön. I våra ljusa nyrenoverade lokaler på Sveavägen i City kommer du ingå i ett säljteam om 10 personer. Då du kommer vara i kontakt med en stor mängd av våra värdefulla kunder varje dag ställer vi mycket höga krav på din förmåga att uttrycka dig på ett korrekt sätt i tal såväl som skrift. Tidigare erfarnhet utav finansbranschen är ej obligatorisk då vi utbildar dig vid anställning. Vi tycker det är trevligt om du i din ansökan presenterar dig med bild och lägger mer tid på ditt personliga brev snarare än ditt CV. Vi söker personer som har: * En god social kompetens * En hög ansvarskänsla * Ett serviceinriktat beteende * En positiv lösningsorienterad inställning * Ett öppet sinne och drivs av att jobba i ett snabbväxande entreprenöriellt företag Vi erbjuder dig: * Trevliga medarbetare * En trivsam arbetsplats i nyrenoverade lokaler * En fast månadslön på 15 000 kr plus rörlig lön * Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter Tillträde: Snarast Fast månadslön 15 000 kr + provision. Måndag-Fredag, 9:00-17:00
Företag: Svensk Fondservice AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Winback-team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Winback-team


Sök lediga jobb Norrbottens län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se