Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen lediga jobb

Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen jobb Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Innesäljare till spännande och modernt bolag- Stockholm

  2. Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault!- Stockholm

  3. Södermalmsskolan söker en musiklärare!- Stockholm

  4. Ekonomiansvarig på deltid med stor flexibilitet- Stockholm

  5. Nu söker vi CE chaufförer- Stockholm

  6. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

  7. Kontaktlinsoptiker- Södertälje

  8. Junior KAM, SVH - Risenta, Stockholm- Sollentuna

  9. Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel- Stockholm

  10. Barnmorska- Södertälje


Mer beskrivning

Innesäljare till spännande och modernt bolag
Thalamus it consulting AB Din nya tjänst Detta är rekryteringar. På mycket kort tid har Apoex etablerat en stor närvaro i både svensk privatvård, kommuner och landsting. Under 2013 kommer Apoex att fortsätta denna resa och expandera ytterligare i snabbt tempo. Vi hoppas att du vill vara med på resan och utveckla branschen! Du får arbeta med ett seriöst bolag, seriösa produkter, fantastiska kollegor och chef, stor möjlighet att påverka tjänsten och en stor portion eget ansvar. Läs mer om vår kund längre ner. Vi söker i första hand dig som är i början av din säljkarriär, du har hunnit arbeta något år och vill nu vidare. I ditt nya arbete kommer du sälja Apoex tjänster inom läkemedelsdistribution. Din målgrupp kommer vara företag inom vården såsom tandvårdskliniker, djursjukhus, plastikkirurger och sjukhus. Arbetsuppgifterna: •Bearbeta och kontakta nya kunder genom telefonsamtal. •Administrativa säljuppgifter. •Taktisk och strategisk säljplanering. Du startar ditt nya arbete 19/8-13 kl. 08:30. Din bakgrund Vi söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och tycker om att föra dialog med andra per telefon och i möten. Det är viktigt att du trivs på en arbetsplats som genomsyras av entreprenörsanda och är beredd att ta eget ansvar. Detta kan vara ditt första jobb som innesäljare men vi tror att rätt person har hunnit pröva på yrket minst ett år. För att klara av tjänsten talar & skriver du god svenska. Vi vill att du har körkort när tjänsten skall tillsättas. Din profil Person vi söker är envis och uthållig på "rätt sätt", du triggas av problemlösning, har tidigare erfarenhet av telefonmarknadsföring, är resultat inriktad och gillar att verka i entreprenörsstyrda företag. Din ansökan Apoex har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson eller Camilla Molander på 08-120 88 700. Sista ansökningsdag är 2013-07-12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag! Ska bli riktigt roligt att läsa din ansökan. Din nya arbetsgivare ApoEx är ett modernt, kundorienterat apoteksbolag. Vi utvecklar tjänster som sparar viktig tid för en hårt tidspressad vårdsektor. Vi erbjuder personalen inom vården ett snabbt och smidigt system för läkemedelsrekvisitioner. Tusentals läkare, tandläkare och veterinärer skriver e-recept i ApoEx användarvänliga e-recetpmodul. Vi erbjuder post-op och rehabiliteringspatienter leverans av läkemedel till vårdenhet eller hem.
Företag: Thalamus it consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare till spännande och modernt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare till spännande och modernt bolag

Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault!
Teleperformance Nordic Har du god problemlösningsförmåga och ett brinnande intresse för att arbeta med service? Vill du lära dig mer om bilar? Då har vi det perfekta arbetet för dig!  Du kommer i din roll som dansktalande kundservice medarbetare för Renault främst att hantera inkommande samtal gällande kundtjänst, ordermottagning, förfrågningar, reklamationer samt generera säljmöjligheter. I din tjänst ingår även hantering av kundklagomål då du även kommer att genomföra kvalitativa utgående samtal för återkoppling till kund. Fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss. Du kommer att få en bra introduktionsperiod samt en kund och produktutbildning som ska ge dig en bra grund för fortsatt utveckling. Du kommer att bli en del av ett trevligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med fina karriärmöjligheter. Då tjänsten är stationerad ute hos kund kommer du att sitta i lokaler som är belägna i Kista. Vi arbetar med många kända varumärken och ger våra anställda en fantastisk möjlighet att lära sig grundstenarna i kundvård. Teleperformance är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt.  Vem är du? Vi letar efter dig som vet att service är en viktig del av din framtida karriär. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet inom kundhantering men det är inget krav. Viktiga personliga egenskaper: • Du är mycket serviceminded, framåt och har rätt attityd. • Du har mycket goda kunskaper i danska, svenska och engelska. • Du vill jobba och utvecklas inom service. • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo. • Du har ett bilintresse. • Du har god datorvana. Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se topp resultat. Du är orädd och en person som hela tiden tänker framåt och som inte är rädd för att hugga i och försöker alltid se lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet. Startdatum: Enligt överenskommelse. Motivera varför du vill ha just detta jobb och varför vi ska välja just dig! Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i 46 länder med mer än 135.000 anställda på 270 kundservice. Som en del av Teleperformance-gruppen består Teleperformance Nordic AB av 10 kontor i Norden med 2500 anställda. Se även www.teleperformance.com , www.teleperformancecareer.com
Företag: Stockholm, Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault!

Södermalmsskolan söker en musiklärare!
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Södermalmsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Södermalmsskolan - en skola att räkna med! Södermalmsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola från förskoleklass upp till åk 9 vid Mariatorget på Södermalm. Skolan har cirka 800 elever och 120 personal. Södermalmsskolan är en populär skola med elever och personal som trivs. 1 plats(er). (Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för övertalig.) Vi söker nu en kompetent, driven och engagerad grundskollärare med inriktning musik för undervisning i åk 1-9. Du ska vara behörig i musik. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 9. Du ska vara van att arbeta i arbetslag och tycka att utveckling är berikande. Du ska ha ett intresse av att arbeta ämnesövergripande med övriga lärare i arbetslaget. Vi arbetar med pedagogiska planeringar varpå erfarenhet av detta är meriterande. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt. Att du använder IT som en naturlig del i undervisningen är en självklarhet. Alla våra klassrum är utrustade med SMART Boards och eleverna har tillgång till både stationära datorer i klassrummet såväl som bärbara datorer. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. Tjänsten är ett vikariat på 50 procent med tillträde den 2013-08-12 och avslutas 2013-12-20. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Åsa Permén Catharina Lind, Lärarförbundet, catharina.lindh@stockholm.se (facklig) Ulla Lempke, Lärarförbundet, ulla.lempke@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Södermalmsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Södermalmsskolan söker en musiklärare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södermalmsskolan söker en musiklärare!

Ekonomiansvarig på deltid med stor flexibilitet
Propell Propell Ekonomiansvarig på deltid med stor flexibilitet Detta är ett optimalt uppdrag för dig som vill ha ett intressant arbete men inte arbeta heltid alternativt har egen firma och vill utöka! Omfattningen beräknas till ca 30-40 % av en heltidstjänst. Vår kund är ägare till ett antal bolag inom bl a jord-/skogsbruk och konsultverksamhet. Vi söker nu en ekonomiansvarig för att sköta redovisning, rapportering och analys gällande de olika verksamheterna. Vissa av verksamheterna är redovisnings- och skattemässigt mycket komplexa med kopplingar till olika länder. Detta är en bred tjänst som innehåller såväl enkla administrativa uppgifter till komplicerad bokföring. Exempel på arbetsuppgifter är - Bokföring, in- och utbetalningar (även utlandet) samt avstämningar - Framtagning av månadsbokslut och årsredovisning - Hantering av skatte- och momsfrågor - Rapportering och analys av likviditet, resultat- och balansräkning - Framtagning av likviditetsprognoser månadsvis - Hantering av avtal och kontrakt, hyror m m - Hantering av personaladministration såsom löner m m för ett mindre antal anställda Vi söker dig som är högskoleutbildad ekonom och har gedigen kompetens inom redovisning. Du är van att arbeta med ekonomisk analys och har en god förståelse för olika samband och helheter. Vi ser gärna att du har kunskap om den finansiella marknaden och har du erfarenhet av redovisning gällande skogs-/jordbruk är det meriterande. Som person värdesätter vi att du är ansvarstagande och noggrann men även att du är glad, service minded och positiv. Du kommer att få stor insyn i vår kunds ekonomi samt även privata situationer varför integritet och förtroende är viktigt. Du kommer att ha stora möjligheter att styra din tid samt att lära och utvecklas inom redovisning. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Ansöker gör du via www.propell.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Viktor Karlsson på Novare Propell, tel 0735-233 007. Tjänsten publicerades 2013-06-17
Företag: Propell
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig på deltid med stor flexibilitet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig på deltid med stor flexibilitet

Nu söker vi CE chaufförer
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet i Stockholmsområdet söker vi nu chaufförer med CE-körkort till en av våra största kunder. Du kan komma att arbeta med olika typer av körningar, till exempel trailerkörningar, lastning, lossning, distribution även utlandskörningar kan förekomma. Som resurskonsult hos oss blir du anställd av Manpower och uthyrd till vår kund under uppdragets period. Vem är du? Nu söker vi dig som har CE-korts behörighet. Som person är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. I våra uppdrag ingår inslag av service gentemot vår uppdragsgivares kunder, därav är du en person med utpräglad servicekänsla. Att du har erfarenhet av praktisk lastbilskörning är ett krav. Truckkort samt ADR är meriterande. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker denna tjänst på www.manpower.se genom att klicka på ansökningslänken. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Therese Wievegg på telefon 08-402 74 26 Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi CE chaufförer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi CE chaufförer

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan I Sigtuna kommuns grundskolor pågår ett utvecklingsarbete kopplat till bedömning för lärande (BFL) samt informations- och kommunikationsteknik (IKT). Tingvallaskolan har i dag ca 150 elever från förskoleklass till åk 6 och är därmed en liten skola. Detta skapar goda förutsättningar att "alla känner alla", vilket i sin tur bidrar till en stark känsla av gemenskap. Tingvallaskolans helhetsidé genomsyrar all verksamhet, i vilken trygghet, struktur och goda relationer utgör basen för vårt värdegrundsarbete. Både barn och föräldrar ska på vår skola bemötas väl och känna delaktighet och ha inflytande. Under de år som eleverna går på vår skola ska de känna sig motiverade, kreativa och utveckla ett kritiskt tänkande. När de lämnar vår skola ska de vara väl rustade med en god självkänsla. Vi har ett "Trygghetsteam" som arbetar utifrån vår Likabehandlingsplan. Arbetet består av ex. lösningsinriktade samtal med elever. Tingvallaskolan är också värdskola för Hällsboskolan, en statlig specialskola för elever med språkstörning. Skolorna samarbetar genom att personal samverkar och elever från Hällsboskolan inkluderas i vissa ämnen. ARBETSUPPGIFTER Tingvallaskolan söker engagerad klasslärare för åk 1 med behörighet i svenska/ma/no. Du ska vara förtrogen med LGR 11 och ansvara för planeringen av undervisningen samt bedömningen av elevernas kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - är utbildad och behörig lärare med god didaktisk kompetens - är tydlig i ditt ledarskap - har lätt för att hålla en god och tydlig struktur i arbetet med barnen - har lätt för att skapa goda relationer både med elever,föräldrar och medarbetare - är positiv och ser utmaningar som något berikande - gärna har erfarenhet och kompetens av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd
Företag: Sigtuna kommun, Tingvallaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Kontaktlinsoptiker
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Kontaktlinsoptiker till vår butik i Södertälje. Anställningsform: Vikariat på deltid 75%  ca 1 år. Butiken är centralt belägen på Storgatan. Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker jobb, Kontaktlinsoptiker Södertälje, Kontaktlinsoptiker Synoptik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker

Junior KAM, SVH - Risenta, Stockholm
Risenta är både pionjär så väl som marknadsledande i Sverige inom flertalet kategorier inom hälsosam mat. Företaget grundades 1940 och förser idag Sverige och Norden med ett heltäckande sortiment av hälsosamma basvaror och ett växande urval av innovativa matprodukter som är lätta och snabba att använda för människor i farten. Risentas produkter säljs främst i dagligvaruhandeln, servicehandeln och till restauranger över hela Norden. Risenta har under de senaste två åren dubblerat sin omsättning och är ett företag med starka tillväxtambitioner. Retail Knowledge söker för Risentas räkning: Junior Key Account Manager – SVH Har du arbetat i minst 3- 4 inom DVH/SVH och känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan rollen som Junior Key Account Manager SVH vara någonting för dig. Du kan branschen och dess struktur och du vet vad som förväntas och krävs för att bli en framgångsrik KAM. Ansvarsområden: Som Junior KAM SVH på Risenta ansvara du bland annat för följande områden på dina kunder: • Marknadsandelar, lönsamhet och omsättning • Strategi och planering • Utveckla partnerskap • Analys och rapportering • Budget och budgetuppföljning • Utveckla varumärket Risenta • Processutveckling & Processförbättring Din profil: Vi ser att du har 3-4 år inom branschen. Du har gymnasium, gärna med ekonomisk inriktning och eftergymnasial utbildning – IHM eller liknande. Du inger förtroende och är en duktig relationsskapare och som person är du strukturerad och analytiskt lagd. Stämmer detta in på dig – skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Start: Snarast Omfattning: Heltid Placering: Stockholm - Sollentuna Lön: Enligt överenskommelse Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liselott Hallstensson: liselott.hallstensson@retailknowledge.se Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Retail Knowledge
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Junior KAM, SVH - Risenta, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior KAM, SVH - Risenta, Stockholm

Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Vi söker för kunds räkning en Säljare / KAM som kommer att resa, jobba och ansvara för regionen från Uddevalla och området väster om Vänern upp till Karlstad, med ett stort eget driv och ett djupt engagemang. Rekryteringen sker till ett företag som driver ett mycket målvedvetet arbete med att utveckla sin verksamhet i alla processsteg, Inköp, Produktion, Konceptutveckling, Marknad, Varumärken, osv. Kundrelationerna är idag mycket bra men företaget vill ta dom till ytterligare en nivå, där kundvård och stärkta relationer, ger volymutveckling och resultatförstärkning. Denna roll som Säljare / KAM, är en mycket viktig roll för företaget. Som ansvarig för Gränshandeln kommer du att arbeta på ett sätt som kan liknas mycket vid en KAM-roll. Försäljningen på övriga delar av området arbetar du mer som Säljare. Området som du kommer att ansvara för har en mycket stor utvecklingspotential. Företaget har haft en mycket positiv utveckling under 2012, och ser mycket ljust på 2013 och framåt. I pipeline ligger mycket som skall "bäras" fram strukturerat och vinstgivande på marknaden. Du Rapporterar direkt till företagets Försäljningschef, och du kommer att jobba tätt tillsammans med företagets Säljledare.  Dina kompetenser och erfarenheter: - Ett krav är att du har jobbat mot Svensk dagligvaruhandel med direkt försäljning på butik på färskvarusidan. - Det är ett stort Plus om du har jobbat mot "Norgehandeln tidigare", med dokumenterad framgång. - Du är en tydlig och dokumenterat duktig Relationsbyggare. - Du har ett stort eget driv att utveckla Relationer, på kort och lång sikt. - Du har ett starkt affärsmässigt driv, med ett ödmjukt avvägande var gränser i affärer går. - Du är pedagogisk, verbal och mycket social. - Du är noggrann, följer upp och återkommer enligt överenskommelse på utsatta deadlines - Du triggas av utveckling, och lansering av nyheter, Koncept, Sortiment, osv. - Du gillar att tävla.... - Det är en stor fördel om du bor i distriktet och gärna upp mot den Norska gränsen. Anställningsvillkor Marknadsmässiga anställningsvillkor.
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare / KAM Svensk Dagligvaruhandel

Barnmorska
Hovsjö barnmorskemottagning, Södertälje En av våra tre barnmorskor slutar hos oss. Vi söker därför en ny kollega. Mottagningen tillhör Tallhöjdens vårdcentral, men ligger i Hovsjö centrum, med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Lokalerna delas med Hovsjö barnhälsovård. Läs mer om oss här: www.slso.sll.se/tallhojden Arbetsuppgifter: Sedvanliga kontroller av gravida, preventivmedelsrådgivning och gynekologiska hälsokontroller. Dokumentation sker i journalsystemet Obstetrix. Kvalifikationer: Du är leg. barnmorska, gärna med förskrivningsrätt och erfarenhet av arbete på barnmorskemottagning. Personliga egenskaper: Övrig information: Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och givande arbete och förmåner såsom flextid, friskvård och fri sjukvård. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnmorska jobb, Barnmorska Södertälje, Barnmorska Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnmorska


Sök lediga jobb Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se