Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn o utb kontoret

Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn o utb kontoret jobb Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn o utb kontoret

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn o utb kontoret. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn o utb kontoret. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barnskötare till förskola i Stockholm- Stockholm

 2. Juniorkock med höga ambitioner- Stockholm

 3. Svagströmstekniker- Stockholm

 4. El lärling- Stockholm

 5. Massör i Traditionell Thailändsk Massa- Stockholm

 6. Collectionsmedarbetare- Sollentuna

 7. PR och marknadsansvarig- Stockholm

 8. Business Controller- Stockholm

 9. Lärare 6-9 i Bild och/eller Textilslöjd- Upplands-Bro

 10. Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk!- Stockholm


Mer beskrivning

Barnskötare till förskola i Stockholm
VRE Education söker för kunds räkning barnskötare till en förskola i Stockholm HT-2013 Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare till förskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare till förskola i Stockholm

Juniorkock med höga ambitioner
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning ambitiösa "juniorkockar" till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning i bagaget (tex, hotell- och restauranggymnasiet), eller likvärdig praktisk erfarenhet från arbetslivet. Till denna tjänst väger dina personliga egenskaper tungt. Viktigt att du har ett brinnande intresse för matlagning, att du är lojal och har en hög arbetsmoral. Restaurangbranschen är i stort behov av "unga talanger", och via oss får rätt person chansen att komma ut i arbetslivet hos seriösa företag som satsar på branschens framtid. Om du vill ta nästa steg i karriären så ska du inte tveka på att skicka in din ansökan till oss. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock med höga ambitioner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock med höga ambitioner

Svagströmstekniker
TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom svagströmsbranschen såsom fastighetsnät, kabelTV och larm/säkerhet. Vi tillhandahåller resurser och tjänster med fokus på personallösningar för att på bästa sätt komplettera våra tekniktunga samarbetspartners. TactPartner är en samarbetspartner som skapar möjligheter för sina kunder att ta nya affärer, hantera projekt och anpassa sitt erbjudande mot slutkund på bästa sätt. Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité. Om ditt jobb: Du kommer att arbeta som installatör i ett stort projekt i Stockholm där arbetsuppgifterna består av bla installation av larm/passagesystem, brandlarm, data, kabeldragning m.m Du kommer ingå i ett större team där det är viktigt att man samarbetar för att teamet skall nå sina uppsatta mål samt även kan ta ett stort eget ansvar för sin del i projektet. Vem är du? Du är en riktig arbetsmyra som trivs i ett bra tempo. Du har en vinnarinstinkt och en vision om att bli vår bästa installatör. Du fungerar som bäst när kraven är tuffa. Kvalité i utförd installation är a och o. Vi ser inga problem om du är i början på din karriär bara du har den rätta inställningen och rätt erfarenhet. Du är en driven tekniker med erfarenhet av det ovan nämnda arbetsuppgifterna. Du är tekniskt intresserad och van vid att möta kunder och vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Som person ska du vara en lagspelare med rätt inställning. Ta ansvar för ditt eget handlande och ser möjligheter istället för hinder. Du har en installations bakgrund eller liknande och har erfarenhet och kunskap från liknande arbetsuppgifter. Servicetänk är viktigt eftersom du kommer jobba i och omkring privatpersoners bostad. Önskemål: * B-körkort. * Erfarenhet av installation av larm & passagesystem * Installationsvana Om du i dagsläget har jobb, var vänlig uppge din uppsägningstid. Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett innovativt företag som satsar inför framtiden. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar. Ansökan Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till: jobb@tactpartner.se. Skriv "Svagströmtekniker STHLM" i rubriken på mejlet. Urval sker omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Företag: TACTPARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Svagströmstekniker jobb, Svagströmstekniker Stockholm, Svagströmstekniker TACTPARTNER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svagströmstekniker

El lärling
TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom EL/Installationsbranschen. Vi tillhandahåller tjänster med fokus på personallösningar för att på bästa sätt komplettera våra tekniktunga samarbetspartners. TactPartner är en underentreprenör som skapar möjligheter för sina kunder att ta nya affärer, hantera projekt och anpassa sin entreprenad mot slutkund på bästa sätt. Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité. Vi söker nu drivna tekniker som är i början av sin karriär. Arbetsuppgifter Jobbet kommer innebära arbete med vanliga elarbeten inom entreprenad, kabeldragning, larm & passagesystem. Du kommer ingå i ett större team med arbetsledningen och förväntas ha viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vem är du? Du är en driven eltekniker med elutbildning från skolan. Du är tekniskt intresserad och trivs i en roll där du möter människor och kan vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Krav: * Godkänd el-utbildning. Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett innovativt företag som satsar inför framtiden. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar. Ansökan: Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till. Läs annonsen noga och beskriv vilka erf/kunskaper du har som vi efterfrågar i annonsen. Skicka ansökan till: jobb@tactpartner.se. Start omgående I rubriken på ditt mail till ansökan skriv "El lärling STHLM".
Företag: TACTPARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga El lärling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El lärling

Massör i Traditionell Thailändsk Massa
Beskrivning av arbetsuppgifter: Söker en Seriös duktig Thailänsk massör som kan utföra massage hos oss (Purplemassage.se) I din roll som massör vill vi att du har en god social förmåga,är självständig,flexibel,plikttrogen,lojal,ansvarstagande och noggrann. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en person som är utbildade i traditionell thailänska massage. Diplom från fullgjord utbildning i Thailand är ett krav gärna från "The Union Of Thai Traditional Medicine Society minst 150 tim". Språk:Englelska & Thailändska Krav är att du måste kunna Thaimassage, Fotmassage, Ansiktsbehandling, Aromaterapi, Oljemassage KONTAKTPERSONER tana@thailandresor.se
Företag: AB THAILAND SAWADEE RESOR
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Massör i Traditionell Thailändsk Massa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Massör i Traditionell Thailändsk Massa

Collectionsmedarbetare
Academic Work söker för kunds räkning en collectionsmedarbetare. Vår kund är ett företag som tillhandahåller kontorsteknik för att hjälpa kunder att bli mer effektiva genom att fokusera på praktiska och nyskapande lösningar. Företaget finns i 130 länder och har ca 150 anställda i Sverige. Arbetsmiljön karaktäriseras av högt tempo, struktur och en stark säljkultur. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetsuppgifter: Som collectionsmedarbetare kommer du bland annat att bevaka kundfordringar och kreditspärrade orders. Du kommer att följa upp kunder med betalningsproblem och jobba i samarbete med företagets kundansvariga. I arbetsuppgifterna ingår även rapportering och uppföljning av nyckeltal. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i en kundorienterad verksamhet tidigare, samt att du är van vid att arbeta i team. Vidare är dina kunskaper i norska och engelska goda, i såväl tal och skrift. Ytterligare kompetenser som efterfrågas är: Erfarenhet av att SAP Goda kunskaper i Office-paketet Vana av att arbeta i olika datasystem Som person är du serviceminded och har god prioriteringsförmåga då arbetsbelastningen periodvis kan vara hög. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Vi ser gärna att du är självständig i ditt sätt att arbeta samt har en vilja att lära dig nya saker. Då tempot är högt tror vi även du är driven och trivs i en miljö där det ständigt händer saker samtidigt som du ser vikten av att bibehålla en god kvalitet även i ett högre tempo. START: 1/9 UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid PLATS: Sollentuna KONTAKT: Charlotta Nihlén, charlotta.nihlen@academicwork.se URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Collectionsmedarbetare jobb, Collectionsmedarbetare Sollentuna, Collectionsmedarbetare Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Collectionsmedarbetare

PR och marknadsansvarig
Vill du vara med och påverka Taxi Stockholms fortsatta starka position och varumärke? Vi söker nu två medarbetare som skall ansvara för vår marknadsföring, CSR-, PR- och pressarbete till vår Försäljnings- och marknadsavdelning. Marknadsansvarig Som marknadsansvarig ansvara du för marknadsprocessen, vilken innefattar marknadsföringen, extern webb och vår grafiska profil Huvudsakliga arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med sälj- och marknadschefen skapa marknadsplanen och ansvara för budgetarbetet, P/L. Vidare planerar, genomför och följer du upp de aktiviteter som ingår i marknadsplanen, vilket även innefattar ansvar för medieköp och kontakter med reklambyrå. I dina arbetsuppgifter ingår det även att ansvara för vår grafiska profil, utveckla nya koncept, ansvara och utveckla vår externa webb, kundevent och företagets sponsring aktiviteter. Vi tror att du har följande profil och kvalifikationer: För att klara ovan arbetsuppgifter bör du ha minst 5 års arbetserfarenhet av att arbeta med marknadsföring och helst även PR och press. Vi ser även att relevant utbildning och erfarenhet av ekonomisk uppföljning är av vikt. För att trivas hos oss bör du som person vara en lagspelare, ha förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. Vidare är du en utåtriktad person med förmåga att skapa goda affärsrelationer. Att du är van vid att arbeta under tidspress, är noggrann och trivs med att ha mycket att göra ser vi som en självklarhet. Du rapporterar till chefen för Försäljning- och marknad. PR-ansvarig Som PR-ansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta att tillsammans med sälj- och marknadschefen skapa PR-plan. Du kommer vidare att planera, genomför och följa upp de aktiviteter som ingår i PR-planen. PR ansvaret innefattar även allt från presskontakter till traditionellt PR-arbete samt pressjour. Vidare kommer du att vara ansvarig för aktiviteter och bevakning av sociala media, samarbeten och aktiviteter inom området CSR. Du kommer även att ansvarar för Taxi Stockholms taxivärdsverksamhet, vilket innebär kontakter med kunder, leverantörer av taxivärdstjänster och fakturering Vi tror att du har följande profil och kvalifikationer: För att klara ovan arbetsuppgifter krävs det att du har minst 5 års arbetserfarenhet av att arbeta med PR, CSR samt press och sociala media. Har du även erfarenhet av att arbeta med marknadsföring ser vi det som en merit. Vi ser gärna att du i grunden har en utbildning inom området och har erfarenhet av ekonomisk uppföljning. Som person är du en lagspelare, som samtidigt har förmåga att arbeta självständigt. Du är noggrann och trivs med att ha mycket att göra. Vidare är du utåtriktad med förmåga att skapa goda affärsrelationer, samt är duktig på att arbeta både strategiskt och operativt. Du rapporterar till chefen för Försäljning- och marknad. Taxi Stockholm är starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Ett varuvarumärke som vilar på våra kärnvärden tillgänglighet, pålitlighet, service, seriositet och miljömedvetenhet. Det är kärnvärden som våra ca 4 500 medarbetare delar och har som grund för verksamheten. Tillsammans anstränger vi oss för att ständigt ligga på topp; att ha den bästa och mest effektiva tekniken för att ständigt finnas till hands för dig, där och när du behöver oss. Du ska vara trygg i att tjänsten du får fungerar lika bra varje gång du möter oss. Kontoret finns i egen fastighet på Luntmakargatan i Stockholm.
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga PR och marknadsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PR och marknadsansvarig

Business Controller
Vår kund är en välkänd aktör inom mediebranschen och söker nu en business controller för ett konsultuppdrag på 6 ? 12 månader. Du kommer ingå i controllergruppen som idag består av fem medarbetare som arbetar mot olika delar av bolaget. Om Rollen: I dina arbetsuppgifter som controller ingår bland annat att göra analys och uppföljning av intäkter och kostnader på annonsavdelningen. Du kommer också att ansvara för analyser i relation till annonsförsäljningen. Vidare kommer du arbeta med budget och prognos samt månatligt bokslutsarbete. Personliga egenskaper: Till denna tjänst söker vi dig som: - Har relevant eftergymnasial utbildning. - Är driven, analytisk och noggrann. - Har en kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa relationer. - Är kunnig i Excel - Är kunnig i bokföring Du har mellan 3 ? 5 års praktisk erfarenhet från controlleryrket. Detta är ett konsultuppdrag inom ramen för Academic Search Internationals konsultverksamhet Så här söker du tjänsten: I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search. Du ansöker om tjänsten genom att klicka på länken nedan. Du får då upp ett formulär i vilket du fyller i kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV på svenska. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson (08-555 15 724) på Academic Search. Vi kommer att hantera ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag. länk: http://bit.ly/14BZh8Y
Företag: Academic Search International AB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Business Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Controller

Lärare 6-9 i Bild och/eller Textilslöjd
Källskolan är en liten och trivsam friskola med kristen värdegrund. Vi har förskola, förskoleklass och grundskola åk 1 till 9. Nu söker vi en eller två lärare för klasserna 6-9 i följande ämnen: Textilslöjd: 20% tjänst Bild: 16% tjänst Tjänsten som textilslöjdslärare kan gärna kombineras med bildlärartjänsten. Det fungerar troligen bra schemamässigt, undervisningen planeras vara utlagd på två dagar. Vi tror att det är bra att du delar skolans värdegrund. Läs mer om den på vår hemsida, www.kallskolan.se. Tjänsterna är tillsvidaretjänster (om du är behörig). Tillträde snarast. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta rektor Bo Nyberg eller skicka ansökan direkt via e-post till: rektor@kallskolan.se.
Företag: KÄLLSKOLAN EKHAMMAR
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 6-9 i Bild och/eller Textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 6-9 i Bild och/eller Textilslöjd

Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk!
Exedo HR är ett rekryteringsföretag som sätter människan i fokus. Trivsel och motivation på arbetsplatsen går hand i hand med prestation och resultat för både individ och företag. Vi rekryterar främst inom sälj-, retail och ledarskap. Vi letar efter en motiverad och positiv och driven säljare till den manuella fiskdisken i butik i Västberga. För att trivas och ha förutsättningen för att göra ett bra jobb tror vi att: -Du är positiv och utåtriktad och gillar att möta och hjälpa kunder. -Är resultat och säljinriktad och vill överträffa satta säljmål. -Har ett gott öga för att se till att disken alltid är fräsch, välfylld och attraktiv. -Har ett stort intresse i mat & fisk och vilja att dela med dig av dina kunskaper till både kunder och medarbetare. -Inte är rädd för att ta ansvar och ta egna initiativ. -Att som medarbetare bidra till att skapa glädje och en god atmosfär. Kundvana är en förutsättning och bakgrund inom livsmedelshandel är en merit. Känner du att detta stämmer in på dig, tror vi att detta skulle kunna vara rätt arbetsplats för dig. Vi hoppas då att du ansöker genast. Behovet är omgående och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi får kontakt med rätt person, så vänta inte med att söka om du tycker att detta skulle passa dig!
Företag: Exedo HR Kompetenspartner
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv & Driven säljare till manuell Fiskdisk!


Sök lediga jobb Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn o utb kontoret

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se