Norrtälje kommun, Rodengymnasiet jobb - lediga jobb

Norrtälje kommun, Rodengymnasiet jobb Norrtälje kommun, Rodengymnasiet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i Teknik/IT- Norrtälje

 2. Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet- Norrtälje

 3. Elevassistent Gymnasiesärskolan- Norrtälje

 4. Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare- Norrtälje

 5. Lärare i Spanska- Norrtälje

 6. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen- Norrtälje

 7. Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne- Norrtälje

 8. Specialpedagog Gymnasiesärskolan Rodengymnasiet- Norrtälje

 9. Lärare i svenska - svenska som andraspråk - religion- Norrtälje

 10. Lärare i svenska som andraspråk och engelska grund- Norrtälje

 11. Lärare till Fordonsprogrammets transportinriktning- Norrtälje

 12. Ellärare till Rodengymnasiets El- och energiprogram- Norrtälje

 13. Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare- Norrtälje

 14. Lärare Rodengymnasiet- Norrtälje

 15. Biträdande rektorer till Rodengymnasiet- Norrtälje

 16. Gymnasielärare - ekonomiska ämnen- Norrtälje

 17. Gymnasielärare - Tyska- Norrtälje

 18. Gymnasielärare - IT- Norrtälje

 19. Gymnasielärare - matematik och fysik- Norrtälje

 20. Gymnasielärare - vård- och omsorgsämnen- Norrtälje

 21. Administrativ chef- Norrtälje

 22. Gymnasielärare i engelska- Norrtälje

 23. Rodengymnasiet söker speciallärare- Norrtälje

 24. Studie- och yrkesvägledare- Norrtälje

 25. Rodengymnasiet söker filosofi- och religionslärare- Norrtälje

 26. Lärare till Rodengymnasiets särskola- Norrtälje

 27. Gymnasielärare till Fordonsprogrammet- Norrtälje

 28. Uppfinningsrik lärare sökes till Rodengymnasiet!- Norrtälje

 29. Ekonomibiträde inom Rodengymnasiet- Norrtälje

 30. Gymnasielärare - ekonomiska ämnen- Norrtälje

 31. Rodengymnasiet söker lärare i svenska som andraspråk och engelska- Norrtälje

 32. Gymnasielärare - IT- Norrtälje

 33. Rodengymnasiet söker lärare i engelska och svenska som andraspråk- Norrtälje

 34. Gymnasielärare till Fordonsprogrammet- Norrtälje

 35. Rodengymnasiet söker lärare i engelska och tyska- Norrtälje

 36. Lärare i Sv/Eng till Rodengymnasiet, särskola- Norrtälje

 37. Rodengymnasiet söker lärare i franska och svenska- Norrtälje

 38. Gymnasielärare till Fordonsprogrammet- Norrtälje

 39. Studie- och yrkesvägledare- Norrtälje

 40. Norrtälje kommun söker Kökschef till Rodengymnasiet- Norrtälje


Mer beskrivning

Lärare i Teknik/IT
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Till vårt teknikprogram söker vi nu en utbildad gymnasielärare i teknik, datorkunskap, nätverksteknik och nätverksadministration. Beroende på kompetensprofil, kan kurser i programmering och webutveckling också komma i fråga. På Rodengymnasiet arbetar vi i arbetslag med eleven i centrum. Därför ingår också mentorskap för en grupp elever, samt i ett arbetslag förekommande uppgifter. På Rodengymnasiet arbetar vi "en till en", därför lägger vi stor vikt vid att använda IKT som ett pedagogiskt verktyg Vi välkomnar dig att söka som har god samarbetsförmåga och har lust att vara med att vidareutveckla vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, inom data/teknikämnet. Relevant utbildning i ämnena, uppdaterade kunskaper och gärna erfarenhet av jobb inom branschen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter även utanför klassrummet.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Teknik/IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Teknik/IT

Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER Hos oss är köket en viktig plats, skolans hjärta. Vi söker en kock som verkligen tycker om att laga en god mat och hälsosam mat från grunden. Du kommer att laga mat i storkök med inriktning på vegetariska rätter och specialkoster. KVALIFIKATIONER Du har en adekvat utbildning som kock eller kokerska. Du har även utbildning och kunskap om den egenkontroll som måste genomföras i vårt kök, och dessutom god kännedom om olika födoämnesallergier. Du är serviceinriktad, driftig och fantasifull, har lätt för att samarbeta samt en vilja till utveckling. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana från olika kosthanteringsprogram. Det är en fördel om du arbetat med Mashieprogrammet och kan dess uppbyggnad.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet

Elevassistent Gymnasiesärskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs mer på norrtalje.se Norrtälje har mycket att erbjuda dig som söker jobb eller vill etablera ditt företag hos oss. Här bor du nära allt. Storslagen skärgård, levande jordbruksbygd och bara en timme från Stockholm-Uppsala-Arlanda. Kommunikationerna är goda med femminuterstrafik till Stockholm i rusningstrafik. Kapellskär är hamnen med direkttrafik till öst. Roslagen bjuder på en fin boendemiljö antingen du väljer landsbygden eller någon av de större huvudorterna Hallstavik, Rimbo, Älmsta eller Edsbro. Du kanske rentav väljer småstadsidyllen Norrtälje med mycket av den gamla charmiga bebyggelsen kvar. Den fasta fritidsbefolkningen gör att utbudet av service är gott. Kommunen präglas av de många småföretagen och ett alltmer omfattande utbildningsutbud. Vi är idag drygt 53 000 invånare och kommunen fortsätter växa. Blir du en av oss? I så fall är du välkommen! Och du får gärna kalla dig Rospigg. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Gymnasiesärskolans nationella program söker elevassistent. Som elevassistent skall du kunna stödja, uppmuntra och aktivera elev i undervisningen samt medverka och genomföra övriga arbeten runt eleven. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har utvecklingsstörning.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Gymnasiesärskolan

Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i ett mindre lärarlag på Rodengymnasiets El- och energiprogram. Vi är ett litet och trivsamt program med god elevkontakt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av undervisning i data- och nätverkskurser beroende på din yrkesbakgrund. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en bakgrund som nätverkstekniker/datatekniker. Du gillar problemlösning och vill gärna dela med dig av dina kunskaper och se elever växa i sin framtida yrkesroll. Vi hoppas också att du är flexibel som person och har du dessutom en pedagogisk bakgrund är detta en merit.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare jobb, Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare Norrtälje, Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare

Lärare i Spanska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Undervisa gymnasieelever i modernaspråk, spanska steg 3. På Rodengymnasiet arbetar vi "en till en", därför lägger vi stor vikt vid att använda IKT som ett pedagogiskt verktyg. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i spanska önskvärt. Gärna erfarenhet av att använda IKT i undervisningen.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Spanska

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Barn och Fritidsprogrammet, Rodengymnasiet söker Yrkeslärare med undervisning i pedagogiska kurser med inriktning mot barnskötare. Arbetslagsarbete och mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av arbete inom förskoleverksamhet Intresse av arbete med människor. Samarbetsförmåga och positiv inställning är viktigt i arbete med ungdomar.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Gymnasiesärskolan, Individuella program, Rodengymnasiet. Lärare för elever som behöver anpassa utbildningen utifrån de egna förutsättningarna läser på individuella program. Arbetslagsarbete och mentorskap ingår. Intresse av arbete med människor. Samarbetsförmåga och en positiv inställning är viktigt i arbete med ungdomar. KVALIFIKATIONER Arbetet består av utbildning inom olika ämnesområden. Elever som läser ämnesområden får inte betyg. I stället gör läraren bedömning av elevens kunskaper utifrån elevens förutsättningar. Erfarenhet av arbete inom särskola.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne

Specialpedagog Gymnasiesärskolan Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Gymnasiesärskolans individuella program finns mitt i Rodengymnasiet. Vi arbetar aktivt för att skapa en skola där lärare och elever skall trivas tillsammans. På Gymnasiesärskolans individuella program lär eleverna för livet. Här läggs stor vikt vid att stärka sin självkänsla och motivation genom att göra skolvistelsen till en så positiv upplevelse som möjligt. Vi söker nu en entusiastisk och nyfiken specialpedagog som, tillsammans med övrig personal, ska bygga upp en tydlig struktur för verksamheten. Tjänsten är ett vikariat för en av våra medarbetare som är sjukledig. Eventuellt kommer tjänsten att bli en tillsvidareanställning. Vi vill att du som specialpedagog/förskollärare bygger upp en attraktiv och väl fungerande gymnasiesärskola. KVALIFIKATIONER För den här tjänsten söker vi dig som är utbildad specialpedagog. Erfarenhet av att ha arbetat med barn inom autismspektrat, gärna inom särskolan ser vi som meriterande. Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra pedagoger för att driva verksamheten framåt. Du är ambitiös och har en stark vilja att skapa en unik verksamhet med hög kvalitet.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Gymnasiesärskolan Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Gymnasiesärskolan Rodengymnasiet

Lärare i svenska - svenska som andraspråk - religion
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Rodengymnasiet, Språkintroduktion är ett introduktionsprogram för nyanlända elever. Språkintroduktion skall ge ungdomar som nyligen anlänt till Sverige en utbildning i svenska för att de ska kunna gå vidare till gymnasieskolan eller annan utbildning. Språkintroduktion är individuellt anpassad efter varje enskild elevs behov. Vi söker nu en lärare i svenska som andraspråk. Tjänsten är ett vikariat för en av våra medarbetare som är tjänstledig en dag i veckan. I vikariatet ingår även en kurs i svenska 3 på Elprogrammet. Vi söker också en lärare i religion för några timmars undervisning på Barn- och fritidsprogrammet. Tjänsten kan kombineras. KVALIFIKATIONER För den här tjänsten söker vi dig som är utbildad lärare i svenska/svenska som andraspråk och religion. Erfarenhet av att ha arbetat med nyanlända ser vi som meriterande. Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra pedagoger för att driva verksamheten framåt. Du är ambitiös och har en stark vilja att skapa en unik verksamhet med hög kvalitet.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska - svenska som andraspråk - religion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska - svenska som andraspråk - religion

Lärare i svenska som andraspråk och engelska grund
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Rodengymnasiet, Språkintroduktion är ett introduktionsprogram för nyanlända elever. Språkintroduktion skall ge ungdomar som nyligen anlänt till Sverige en utbildning i svenska för att de ska kunna gå vidare till gymnasieskolan eller annan utbildning. Språkintroduktion är individuellt anpassad efter varje enskild elevs behov. Vi söker nu en lärare i svenska som andraspråk grundskolenivå och steg 1 gymnasienivå samt engelska på grundskolenivå. Tjänsten är ett vikariat. KVALIFIKATIONER För den här tjänsten söker vi dig som är utbildad lärare i svenska som andraspråk och engelska. Erfarenhet av att ha arbetat med nyanlända ser vi som meriterande. Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra pedagoger för att driva verksamheten framåt. Du är ambitiös och har en stark vilja att skapa en unik verksamhet med hög kvalitet. Erfarenhet krävs.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk och engelska grund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk och engelska grund

Lärare till Fordonsprogrammets transportinriktning
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1560. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i transportteknik, både teori och praktik, utgående från din yrkesbakgrund. KVALIFIKATIONER Du ska ha ett stort intresse för ungdomar och utbildning, goda teoretiska och praktiska kunskaper i modern transportteknik samt flera års erfarenhet som yrkesförare. Du har B, C och CE-körkort. Stor vikt kommer att läggas vid yrkeskunskaperna samt personlig lämplighet. Förutom tillräckliga ämneskunskaper ska du kunna använda ny teknik som ett verktyg i undervisningen. Är du behörig transportlärare är det meriterande.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Fordonsprogrammets transportinriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Fordonsprogrammets transportinriktning

Ellärare till Rodengymnasiets El- och energiprogram
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av undervisning inom ämnen relaterade till din yrkesbakgrund. Du kommer att tillhöra Rodengymnasiets El- och energiprogram som är ett mindre lärarlag med god sammanhållning och god elevkontakt. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är kunnig inom el/data. Du gillar problemlösning och vill gärna dela med dig av dina kunskaper och se elever växa i sin framtida yrkesroll. Vi hoppas också att du är flexibel som person och har du dessutom en pedagogisk bakgrund är det en merit.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare till Rodengymnasiets El- och energiprogram jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare till Rodengymnasiets El- och energiprogram

Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av tre enheter och en stödorganisation för administration, kost, vaktmästeri, elevhälsa och elevstöd. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i ett mindre lärarlag på Rodengymnasiets El- och energiprogram. Vi är ett litet och trivsamt program med god elevkontakt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av undervisning i data- och nätverkskurser beroende på din yrkesbakgrund. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en bakgrund som nätverkstekniker/datatekniker. Du gillar problemlösning och vill gärna dela med dig av dina kunskaper och se elever växa i sin framtida yrkesroll. Vi hoppas också att du är flexibel som person och har du dessutom en pedagogisk bakgrund är detta en merit.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare jobb, Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare Norrtälje, Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Datatekniker/Nätverkstekniker/Datalärare

Lärare Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut matematik, fysik, programmering och teknik. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik lärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på teknikprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i något eller några av ämnena matematik, fysik, programmering och teknik. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter även utanför klassrummet.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Rodengymnasiet

Biträdande rektorer till Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Vi letar efter dig som har lust att vara med att vidareutveckla vår gymnasieskola. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår kultur av kollegialt lärande. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school, vilket innebär att vi har samarbeten både på nationell och internationell nivå. Vi har "en till en" och vårt arbete med det digitala lärandet har fått stor uppmärksamhet. Hos oss hamnar du mitt i en pedagogisk IT-satsning! Ditt uppdrag som biträdande rektor består i att tillsammans med rektorer leda, planera och utveckla skolans verksamhet. Det är viktigt att du som söker tycker om att arbeta i team. Vi söker dig som kompletterar nuvarande skolledning och kan bidra med dina styrkor och förmågor. I tjänsten ingår bland annat personalansvar, tjänstefördelning och schemaarbete. Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av skolledning på gymnasienivå, förtrogenhet med gymnasieskolans styrdokument, vana att arbeta med rutiner kring elevhälsoarbete på gymnasienivå och erfarenhet av undervisning på gymnasienivå. Insatt i formativ bedömning och egen erfarenhet av att utveckla 21:st century skills. Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Erfarenhet av pedagogiskt ledarskap och skolutvecklingsarbete på gymnasienivå. Gärna erfarenhet av att använda IKT i undervisningen och också ett intresse av att tillsammans med skolans lärare utveckla pedagogiken.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektorer till Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektorer till Rodengymnasiet

Gymnasielärare - ekonomiska ämnen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut ekonomiska ämnen, gärna i kombination med andra samhällsvetenskapliga – eller humanioraämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. På Rodengymnasiet arbetar vi med UF. Därför söker vi dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta ämnesintegrerat kring elevernas UF-projekt. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på ekonomiprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i ekonomiska ämnen, gärna i kombination med andra samhällsvetenskapliga – eller humanioraämnen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - ekonomiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - ekonomiska ämnen

Gymnasielärare - Tyska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut tyska, gärna i kombination med annat ämne. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i tyska, gärna i kombination med annat ämne. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Tyska

Gymnasielärare - IT
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut programmering, webdesign och gränssnittsdesign, gärna i kombination med annat teknik- eller naturvetenskapligt ämne. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik lärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på teknikprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i programmering, webbdesign, gränssnittsdesign, gärna i kombination med annat teknik- eller naturvetenskapligt ämne. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - IT

Gymnasielärare - matematik och fysik
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut matematik och fysik, gärna i kombination med annat naturvetenskapligt- eller teknikämne. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på naturvetenskapsprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i matematik och fysik, gärna i kombination med annat naturvetenskapligt – eller teknikämne. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - matematik och fysik

Gymnasielärare - vård- och omsorgsämnen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut vård- och omsorgsämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i vård- och omsorg. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - vård- och omsorgsämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - vård- och omsorgsämnen

Administrativ chef
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Norrtälje kommun söker dig som vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet på Rodengymnasiet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administrativ chef är att stödja den pedagogiska verksamheten genom att ansvarara för administration, ekonomistöd, budget och prognos samt lokaler. Du ingår i Rodengymnasiets ledningsgrupp och är tillsammans med rektorer underställd verksamhetschefen för gymnasiet och vuxenutbildningen. Den administrativa chefen kommer att få ett mycket viktigt operativt och strategiskt uppdrag för att öka måluppfyllelse och för att våra lokaler och övriga resurser utnyttjas optimalt så att kärnverksamheten kan prioriteras. Som administrativ chef är du chef för medarbetarna inom administration, matsal – kök samt vaktmästeri. I din roll som administrativ chef ansvarar du för att styra, leda, samordna och säkerställa Rodengymnasiets administrativa och ekonomiska processer. Ditt chefsansvar innebär att rektorernas pedagogiska lednings roll stärks och underlättas vilket leder till ökade möjligheter för alla elever att nå målen. KVALIFIKATIONER Du har en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du är analytisk, beslutsam och har drivkraft. För att lyckas behöver du vara en god pedagog, både i din relation till medarbetare och till verksamheten i övrigt. Du är också utvecklings- och resultatinriktad samt har god samarbetsförmåga. Rollen som administrativ chef kräver stor integritet och pedagogisk förmåga genom att balansera, å ena sidan, ett granskande av verksamheten ur ekonomiskt perspektiv för att identifiera avvikelser och risker med, å andra sidan, ett stödjande förhållningssätt till rektorerna på Rodengymnasiet. Du har erfarenhet från offentlig sektor, gärna från kommunal verksamhet. Då den administrativa funktionen utgör ett stöd till kärnverksamheten är det viktigt att du som person är självgående, serviceinriktad, initiativrik och duktig organisatör. Du har en bra helhetsblick och kan prioritera och delegera. Det är väsentligt att du är en kommunikativ person som är förtroendeingivande med hög integritet. Stor vikt läggs vid smidighet i relationer och mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att upprätthålla ett gott arbetsklimat. Rodengymnasiet är inne i ett mycket spännande förändringsarbete vilket ställer krav på att du är flexibel i ditt arbetssätt, anpassar dig snabbt till nya uppdrag och arbetar mål- och resultatinriktat. Du är tydlig i din kommunikation, bjuder in till dialog, inger förtroende och skapar delaktighet hos dina medarbetare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att driva ett effektivt budget- och budgetuppföljningsarbete. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom ekonomi, redovisning och administration. ÖVRIGT MERITERANDE • Relevant högskoleutbildning inom ekonomi, ekonomistyrning • Erfarenhet av arbete som chef med personal och budgetansvar • Erfarenhet av förändringsarbete • Förmåga att organisera, skapa strukturer och rutiner • Erfarenhet av processorienterat utvecklingsarbete • Kommunikativ och god samarbetsförmåga ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef

Gymnasielärare i engelska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska. Du använder gärna digitala verktyg i din undervisning. Du kommer att tillhöra Fordonsprogrammets arbetslag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i engelska, gärna i kombination med svenska. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i engelska

Rodengymnasiet söker speciallärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Har du en lärarexamen, flera års erfarenhet av att arbeta som lärare samt en vidareutbildning till speciallärare? Då kanske det är just du som är den speciallärare vi söker till Rodengymnasiet! Du har en stor specialpedagogisk verktygslåda och är van att arbeta direkt med elever som behöver olika typer av stöd, liksom att handleda lärare, enskilt eller i grupp. Du är också van att arbeta i elevhälsoteam för att få helhetsbilden av elever. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Arbetsuppgifter; • Delta i EHT • Vara kvalificerad samtalspartner och rådgivare i specialpedagogiska frågor • Delta i pedagogisk kartläggning/ skrivande av åtgärdsprogram vid behov • Göra pedagogisk kartläggning angående läs-skrivsvårigheter/matematiksvårigheter • Bistå kollegor i specialpedagogiska dilemman • Informera elever om alternativa verktyg (dataprogram, daisyspelare) • Informera elever om inlästa läromedel • Informera elever om rätten till egen nedladdning av böcker • Coacha elever med restuppgifter • Vara mentor för elever som går sitt 4:e läsår KVALIFIKATIONER Lärarexamen, flera års erfarenhet av att arbeta som lärare samt en vidareutbildning till speciallärare. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande, tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rodengymnasiet söker speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rodengymnasiet söker speciallärare

Studie- och yrkesvägledare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Som SYV kommer du att arbeta med att stötta eleverna med att nå gymnasiebehörighet på grundskolan och behörighet till fortsatta studier och yrkesvägledning på gymnasiet. Tjänsten är delad och ligger på 10% grundskolan och 50 % gymnasieskolan att ansvara för studievägledning på individuellt alternativ samt den gymnasiala studievägledning vid det kommunala informationsansvaret. Arbetet innehåller även deltagande i det pågående utvecklingsarbetet för att utforma framtidens Studie- och yrkesvägledning i Norrtälje kommun. KVALIFIKATIONER Den vi söker är utbildad studie- och yrkesvägledare med god samarbetsförmåga, kreativ i att leda karriärplanering och med ambition att utveckla metoder. Du behöver vara en stabil vuxen som tryggt kan möta ungdomar på olika sätt som behöver stöd för att formulera mål och sedan strategier för att nå dessa mål. Du bör vidare ha god samarbetsförmåga, kunna jobba utåtriktat samt känna dig bekväm inför både små och stora grupper. - Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen - Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som SYV - Har vana att arbeta självständigt - Är uppdragsorienterad ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Rodengymnasiet söker filosofi- och religionslärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut filosofi och religion, gärna i kombination med andra samhällsvetenskapliga – eller humanioraämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i filosofi och religion, gärna i kombination med andra samhällsvetenskapliga – eller humanioraämnen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Rodengymnasiet söker filosofi- och religionslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rodengymnasiet söker filosofi- och religionslärare

Lärare till Rodengymnasiets särskola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Lärare till Gymnasiesärskolans Individuella program KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Rodengymnasiets särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Rodengymnasiets särskola

Gymnasielärare till Fordonsprogrammet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i fordonstekniska ämnen både praktiskt och teoretiskt. Vi sätter eleven i centrum. Engagemang och flexibilitet präglar vår tillvaro på skolan. KVALIFIKATIONER Personliga egenskaper värdesätts högt. Vi vill att du har goda dokumenterade yrkeskunskaper som fordonstekniker. Du ska gilla att arbeta i team/arbetslag men ändå vara självgående. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare till Fordonsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare till Fordonsprogrammet

Uppfinningsrik lärare sökes till Rodengymnasiet!
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en uppfinningsrik och utvecklingsorienterad gymnasielärare med lärarexamen i kemi m.m. som är redo att följa med Rodengymnasiet in i framtiden! Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school! Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige genom Microsofts globala nätverk.. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i kemi, i kombination med annat naturvetenskapligt – eller teknikämne. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter och du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Eftersom vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv! Du kommer att arbeta på teknikprogrammet och också att vara mentor för en grupp elever. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Uppfinningsrik lärare sökes till Rodengymnasiet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppfinningsrik lärare sökes till Rodengymnasiet!

Ekonomibiträde inom Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i ett arbetslag med totalt 13 personer som lagar 1800 lunchportitioner varje dag varav ca 650 serveras på Rodengymnasiet. En viktig uppgift för dig blir att se till att servicen i matsalen är på högsta nivå. Verksamheten befinner sig i en utvecklingsfas med ambitionen att matlagningen ska ske från grunden utan halvfabrikat, ny matsal och renovering av kök är planerad. Du som ny medarbetare kommer att få vara med i denna spännande utveckling. KVALIFIKATIONER Du har relevant utbildning och god erfarenhet av att arbeta i kök, matsal och/eller restaurang sen tidigare. Du måste vara väldigt serviceinriktad och ha stort intresse för matfrågor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde inom Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde inom Rodengymnasiet

Gymnasielärare - ekonomiska ämnen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut ekonomiska ämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. På Rodengymnasiet arbetar vi med UF. Därför söker vi dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta ämnesintegrerat kring elevernas UF-projekt. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på ekonomiprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i ekonomiska ämnen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - ekonomiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - ekonomiska ämnen

Rodengymnasiet söker lärare i svenska som andraspråk och engelska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut svenska som andraspråk och engelska, gärna i kombination med andra ämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i svenska som andraspråk och engelska, gärna i kombination med andra ämnen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rodengymnasiet söker lärare i svenska som andraspråk och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rodengymnasiet söker lärare i svenska som andraspråk och engelska

Gymnasielärare - IT
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut programmering, webdesign och gränssnittsdesign, gärna i kombination med annat teknik- eller naturvetenskapligt ämne. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik lärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på teknikprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i programmering, webbdesign, gränssnittsdesign, gärna i kombination med annat teknik- eller naturvetenskapligt ämne. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - IT

Rodengymnasiet söker lärare i engelska och svenska som andraspråk
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut svenska som andra språk och engelska, gärna i kombination med andra ämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik lärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer att tillhöra arbetslaget språkintroduktion. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i svenska som andra språk och engelska, gärna i kombination med andra ämnen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rodengymnasiet söker lärare i engelska och svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rodengymnasiet söker lärare i engelska och svenska som andraspråk

Gymnasielärare till Fordonsprogrammet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i fordonstekniska ämnen både praktiskt och teoretiskt. Vi sätter eleven i centrum. Engagemang och flexibilitet präglar vår tillvaro på skolan. KVALIFIKATIONER Personliga egenskaper värdesätts högt. Vi vill att du har goda yrkeskunskaper som fordonstekniker. Du ska gilla att arbeta i team/arbetslag men ändå vara självgående. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare till Fordonsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare till Fordonsprogrammet

Rodengymnasiet söker lärare i engelska och tyska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut engelska och tyska, gärna i kombination med annat ämne. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att ingå i arbetslaget på ekonomiprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i engelska och tyska, gärna i kombination med annat ämne. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. Tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Rodengymnasiet söker lärare i engelska och tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rodengymnasiet söker lärare i engelska och tyska

Lärare i Sv/Eng till Rodengymnasiet, särskola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska och Engelska på Gymnasiesärskolan. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning inom särskolan ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv/Eng till Rodengymnasiet, särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv/Eng till Rodengymnasiet, särskola

Rodengymnasiet söker lärare i franska och svenska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans vågar vi. Du kan lära ut franska och svenska, gärna i kombination med andra ämnen. Nu erbjuder vi dig att följa med Rodengymnasiet in i framtiden. Vi vill ha dig som är uppfinningsrik gymnasielärare och har lust att utvecklas för egen del. Rodengymnasiet är i år, som enda skola i Sverige, Microsoft Mentor school. Det innebär att vi samarbetar med andra skolor runtom i världen – och i Sverige. Vi har ”en till en”, vi arbetar med 21:st century skills och vi strävar mot en formativ elevbedömning. Vi vågar lite mer än andra så du behöver ha lusten att lära själv. Du kommer att arbeta på samhällsvetenskapsprogrammet. Naturligtvis har du god samarbetsförmåga, vilket för oss innebär att du kommer att trivas i vår lärande kultur. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i franska och svenska, gärna i kombination med andra ämnen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter. Du ser undervisningsmöjligheter även utanför klassrummet. ÖVRIGT Ansökningar och intervjuer kommer att behandlas löpande. Tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rodengymnasiet söker lärare i franska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rodengymnasiet söker lärare i franska och svenska

Gymnasielärare till Fordonsprogrammet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i fordonstekniska ämnen både praktiskt och teoretiskt. Vi sätter eleven i centrum. Engagemang och flexibilitet präglar vår tillvaro på skolan. KVALIFIKATIONER Personliga egenskaper värdesätts högt. Vi vill att du har goda yrkeskunskaper som fordonstekniker. Du ska gilla att arbeta i team/arbetslag men ändå vara självgående. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare till Fordonsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare till Fordonsprogrammet

Studie- och yrkesvägledare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. ARBETSUPPGIFTER En av våra sex studie- och yrkesvägledare går nu på föräldraledighet, därför söker vi nu en studie- och yrkesvägledare som ansvarar för vägledningen på Språkintroduktionen och nationellt program på gymnasiet samt på grundskolenivå. Du kommer arbeta med elever i nära samarbete med rektorer, lärare, andra studie- och yrkesvägledare och representanter från elevhälsoteamet samt externa aktörer. I arbetet som studie- och yrkesvägledare kommer du att arbeta självständigt och behöver kunna fatta egna beslut. Dina huvuduppgifter kommer att vara individuell vägledning, information om studievägar och yrken. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du: Kan erbjuda kvalificerad studie- och yrkesvägledning Har studie- och yrkesvägledarexamen Har ett stort att intresse av att arbeta med nyanlända elever Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten ÖVRIGT Intervjuer sker fortlöpande, rekrytering kan ske innan senaste ansökningsdatum. I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Norrtälje kommun söker Kökschef till Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 58 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. Rodengymnasiet är Roslagens största gymnasieskola. Det består av två enheter samt en stödorganisation för administration, kost och vaktmästeri. Elevantalet är ca. 1200. Vi är organiserade som den lilla skolan i den stora skolan med närhet och trygghet för eleverna. Lärarna är organiserade i ämnesintegrerade arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Verksamheten på Rodengymnasiet består av både egen skolrestaurangverksamhet och leveranser till andra skolkök inom Norrtälje kommun. Produktionen ligger på ca 1600 lunchmåltider. Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för köket. Du har personalansvar för dina köksmedarbetare, ansvar för inköp, menyplanering, kalkyler och ekonomi. Du har även en operativ roll i köket. Din uppgift är att se helheten, kvalitetssäkra verksamheten och leda dina medarbetare mot våra högt uppsatta mål. KVALIFIKATIONER En bra måltid är mer än det som ligger på tallriken. Är Du den som tillsammans med medarbetarna vill lyfta vårt kök och utveckla skolrestaurangen på Rodengymnasiet till nästa nivå? Du har ett brinnande intresse för mat och gastronomi. Du är en nytänkande, kreativ och inspirerande person med mycket idéer och framåtanda. Du kommer att vara den som driver utvecklingen av vårt skolmatskoncept på Rodengymnasiet med en nyrenoverad matsal där mat och smakupplevelse skall vara i fokus. Vi söker dig med bred erfarenhet inom storkök och restaurangbranschen. Du kommer att arbeta i ett team av positiva och inspirerande medarbetare som älskar att leverera i toppklass till våra elever och externa kunder. Du förväntas också spela en viktig roll i Norrtälje kommuns satsning på god, säker, integrerad, näringsriktig och hållbar mat som skapar matglädje. ÖVRIGT I Norrtälje kommun värnar vi om våra medarbetares arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar positiv särbehandling för det underrepresenterade könet vid lika kompetenser. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Norrtälje kommun söker Kökschef till Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norrtälje kommun söker Kökschef till Rodengymnasiet


Sök lediga jobb Norrtälje kommun, Rodengymnasiet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se