Norrtälje kommun jobb - lediga jobb

Norrtälje kommun jobb Norrtälje kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norrtälje kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norrtälje kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Samhällsplanerare med "blå" inriktning sökes!- Norrtälje

 2. Planarkitekt sökes till Planering och utvecklingsavdelningen- Norrtälje

 3. Lärare i Teknik/IT- Norrtälje

 4. Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan- Norrtälje

 5. Vikarierande Biståndshandläggare- Norrtälje

 6. Lärare Sv/Sva 100% Roslagsskolan Internationell klass- Norrtälje

 7. Månskenets förskola söker Förskollärare- Norrtälje

 8. Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet- Norrtälje

 9. Länna skola söker lärare i Hem och Konsumentkunskap, HKK- Norrtälje

 10. Länna skola söker lärare i Franska senare år- Norrtälje

 11. Lärare med inriktning svenska och matematik till Bålbroskolan- Norrtälje

 12. Avdelningschef för Barn-och utbildningskontorets myndighets-och administrat- Norrtälje

 13. Rektor Frötuna skola, Norrtälje- Norrtälje

 14. Lärare i förskola/Förskollärare- Norrtälje

 15. Trä och metallslöjdslärare- Norrtälje

 16. Lärare år F-6 sökes till Skebo skola- Norrtälje

 17. Lärare i MA/NO- Norrtälje

 18. Biträdande Chef för Biståndsavdelningen- Norrtälje

 19. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola- Norrtälje

 20. Musikpedagog/Musiklärare Långsjöenheten- Norrtälje

 21. Miljö- och hälsoskyddsinspektör- Norrtälje

 22. Lärare år 1-7 till Rånäs skola- Norrtälje

 23. Lärare 4-6 till Edsbro skola- Norrtälje

 24. Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 %- Norrtälje

 25. Fritidspedagog Vätö skola- Norrtälje

 26. Socialsekreterare inom barn och ungdomsavdelningen- Norrtälje

 27. Kock/Kokerska sökes till Hallsta skola!- Norrtälje

 28. Socialsekreterare till Försörjning, råd och stöd- Norrtälje

 29. Elevassistent sökes till Hallsta skola- Norrtälje

 30. Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol- Norrtälje

 31. Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet- Norrtälje

 32. Lärare i spanska- Norrtälje

 33. Elevassistent Gymnasiesärskolan- Norrtälje

 34. Vikarierande Miljö- och hälsoskyddsinspektör- Norrtälje

 35. Personal till Svanberga fritidshem!- Norrtälje

 36. Kvisthamraskolan söker Speciallärare- Norrtälje

 37. Handläggare av bostadsanpassningsbidrag- Norrtälje

 38. IT-tekniker- Norrtälje

 39. Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola- Norrtälje

 40. Beredskapsbrandman- Norrtälje


Mer beskrivning

Samhällsplanerare med "blå" inriktning sökes!
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. På Planering och utvecklingsavdelningen arbetar idag 13 personer. Avdelningen ansvarar för att leda och samordna övergripande fysisk och strategisk planering. Här finns bland annat planarkitekter och översiktsplanerare med olika kompetensområden. Avdelningen kännetecknas av en bra mix av ålder, erfarenhet och kön med en stark serviceanda. Till hösten kommer sannolikt en ny översiktsplan att antas i kommunfullmäktige. Den kännetecknas av en tydlig viljeinriktning till fortsatt tillväxt och tillsammans med ett stort tryck vad gäller byggnationer ställer det höga krav på kommunen och avdelningen att utveckla och driva kommunens framtidsfrågor för att skapa attraktivitet och tillväxt. Vi söker nu en samhällsplanerare/utredare för den strategiska planeringen med huvudinriktning på vattenfrågor. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten, som är brett sammansatt, ingår främst att driva och bistå processer som rör vattenaspekter i övergripande fysiska planer och projekt. Vattendirektiv, miljökvalitetsnormer och de övergripande miljömålen är exempel på aspekter i verktygslådan. Arbetet kommer att bedrivas både i nätverk internt eller med externa samarbetspartners och konstellationer. KVALIFIKATIONER Du som söker denna tjänst har en högskole- eller universitetsexamen med en grund mot adekvat område, exempelvis inom vattenrelaterade natur- eller miljövetenskapliga inriktningar kryddat med fokus på samhällsplanering/fysisk planering, eller tvärtom samt gärna några års arbetslivserfarenhet inom samhällsplanering med ”blå” inriktning. Vi söker dig som har hög social kompetens och är självgående, drivande och tar ansvar för att nå resultat. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som det ställs krav på god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete inom offentlig sektor är meriterande och förmåga att hantera GIS-verktyg eller liknande ser vi som värdefullt. Goda datakunskaper krävs. Du som söker är analytisk, har förmåga att tänka strategiskt och se helhetsperspektiv. Du förväntas ha lätt för att utrycka dig i tal och i skrift.
Företag: Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsplanerare med "blå" inriktning sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsplanerare med "blå" inriktning sökes!

Planarkitekt sökes till Planering och utvecklingsavdelningen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Avdelningen Planering och utveckling tillhör kommunstyrelsekontoret och arbetar för kommunstyrelsen och är en dynamisk grupp som arbetar med översiktsplaner, detaljplaner, övergripande miljö- och naturvårdsfrågor, infrastruktur, regionala utvecklingsfrågor samt andra övergripande planeringsuppgifter. För närvarande är avdelningen involverad i många detaljplaneprocesser varav ett flertal är omfattande och betydelsefulla för kommunens tillväxt och utveckling. Som exempel kan nämnas omvandling av Norrtäljes hamnområde till en ny attraktiv stadsdel. ARBETSUPPGIFTER Som planarkitekt kommer du att arbeta med kommunens framtida fysiska utveckling och gestaltning. Din huvuduppgift kommer att vara att arbeta med detaljplaner, där du självständigt driver detaljplaneärenden och lotsar dem från idé till genomförande. Möjligheten finns även att du längre fram ska ges möjlighet att få arbeta med fördjupade översiktsplaner samt i olika utvecklingsprojekt. Norrtälje kommun arbetar processinriktat, vilket innebär att du kommer att samverka med andra enheter och för vissa delar inneha rollen som projektledare. Kontakter med statliga myndigheter, byggherrar, konsulter och medborgare är en viktig del av det dagliga arbetet. Vi är inne i en expansiv utveckling av vår kommun och flera spännande strategiska projekt ligger i startgroparna KVALIFIKATIONER Du är högskoleutbildad med inriktning på arkitekt, samhällsplanering, fysisk planering, eller motsvarande, med några års erfarenhet som planarkitekt samt har intresse för att arbeta med översiktlig planering. Du ska vara väl insatt i gällande lagstiftning och dess tillämpning. Erfarenheter från kommunal/statlig verksamhet är meriterande, likaså erfarenhet och intresse för trafik- och infrastrukturarbete. Du har erfarenhet av arbete i GIS och AutoCad och för övrigt god datorvana. Som person är du idérik, arbetar lösningsfokuserat och har en god samarbets-och kommunikationsförmåga. Självklart tycker du om att arbeta med andra människor. Du har en förmåga att planera och organisera ditt arbete och kan även leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du har lätt för att uttrycka dig, både muntligt och skriftligt. B körkort är ett krav.
Företag: Norrtälje kommun, Planering och utvecklingsavdelningen
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Planarkitekt sökes till Planering och utvecklingsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planarkitekt sökes till Planering och utvecklingsavdelningen

Lärare i Teknik/IT
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Till vårt teknikprogram söker vi nu en utbildad gymnasielärare i teknik, datorkunskap, nätverksteknik och nätverksadministration. Beroende på kompetensprofil, kan kurser i programmering och webutveckling också komma i fråga. På Rodengymnasiet arbetar vi i arbetslag med eleven i centrum. Därför ingår också mentorskap för en grupp elever, samt i ett arbetslag förekommande uppgifter. På Rodengymnasiet arbetar vi "en till en", därför lägger vi stor vikt vid att använda IKT som ett pedagogiskt verktyg Vi välkomnar dig att söka som har god samarbetsförmåga och har lust att vara med att vidareutveckla vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, inom data/teknikämnet. Relevant utbildning i ämnena, uppdaterade kunskaper och gärna erfarenhet av jobb inom branschen. Du är glad, kommunikativ och gillar elevkontakter även utanför klassrummet.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Teknik/IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Teknik/IT

Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsskolan är högt belägen i centrala Norrtälje och har en vidunderlig utsikt över Norrtäljeviken. Genom våra stora fönster kan eleverna följa årstidernas växlingar och vi har nära till lärandemöjligheter i samhället; företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 450 elever i åk 7-9 fördelade på 5 arbetslag. Här arbetar drygt 40 pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. En större del av vår skola har renoverats och tillgänglighetsanpassats och invigdes vid höstterminsstarten i år. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med barns kunskapsutveckling. Från och med innevarande läsår har alla elever i åk 7 och 8 dator 1:1 vilket kommer att omfatta alla elever i åk 7-9 nästa läsår. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har också genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningsätt till entreprenöriellt lärande. Vi är en skola som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Undervisa tre klasser i svenska och engelska åk 9. Du ska arbeta i ett arbetslag som består av tre klasser åk 9. Du är mentor för ett antal elever och du bidrar till arbetslagets utveckling och arbete med dina ämnesspecifika kunskaper. Du ska arbeta aktivt för ett individanpassat lärande och integration med andra ämnen. På skolan arbetar vi i en nära relation med våra elever. Vi strävar efter att utveckla elevernas entreprenöriella förmågor och stödja deras kunskapsutveckling. Vi lägger stor vikt vid din förmåga till ämnesövergripande samarbete och ett förhållningssätt till kunskap som helhet utifrån Lgr 11. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola och inspirera eleverna att lära. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du har god kännedom om kunskapsmål i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi förutsätter att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt i svenska språket med alla som det berör i din profession. Du är väl förtrogen med digitala lärmöjligheter.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare En och Sv åk 9 100% Roslagsskolan

Vikarierande Biståndshandläggare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Sjukvårds- och omsorgskontoret har ett unikt beställar- och myndighetsuppdrag med ett samlat ansvar för all hälso-, sjukvård och omsorg till norrtäljeborna genom samverkan med Stockholms läns landsting i det s k Tiohundraprojektet. Vi tar fram beslutsunderlag till Sjukvårds- och omsorgsnämnden med ledamöter från både Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och verkställer nämndens beslut. Budgeten uppgår till 2,1 mdr. Kontoret har ca 65 medarbetare fördelade på tre avdelningar; beställaravdelning, biståndsavdelning och administrativ avdelning. ARBETSUPPGIFTER Som biståndshandläggare vid Sjukvårds- och omsorgskontoret kommer du att arbeta med utredning, bedömning, beslut samt uppföljning av insatser enligt socialtjänstlagen för äldre och personer med funktionsnedsättning. I arbetsuppgifterna kan också samordnad vårdplanering ingå. Du kommer att arbeta i team. Arbetet innebär en nära dialog med de personer som söker insatser samt deras anhöriga. Ett nära samarbete med utförarna av verksamheten är också nödvändig. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har högskoleexamen från sociala omsorgsprogrammet, socionomlinjen med inriktning mot äldre och funktionshindrade eller likvärdig högskoleutbildning. Det krävs goda kunskaper om gällande lagstiftning inom arbetsområdet och gärna erfarenhet av utredning, bedömning och beslut samt uppföljning av biståndsinsatser. Vi ser gärna att den sökande har erfarenhet från äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning. Sökande ska ha personligt engagemang, god samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav: Körkort
Företag: Norrtälje kommun, Sjukvårds- och omsorgskontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Biståndshandläggare

Lärare Sv/Sva 100% Roslagsskolan Internationell klass
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsskolan är högt belägen i centrala Norrtälje och har en vidunderlig utsikt över Norrtäljeviken. Genom våra stora fönster kan eleverna följa årstidernas växlingar och vi har nära till lärandemöjligheter i samhället; företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 450 elever i åk 7-9 fördelade på 5 arbetslag. Här arbetar drygt 40 pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. En större del av vår skola har renoverats och tillgänglighetsanpassats och invigdes vid höstterminsstarten i år. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med barns kunskapsutveckling. Från och med innevarande läsår har alla elever i åk 7 och 8 dator 1:1 vilket kommer att omfatta alla elever i åk 7-9 nästa läsår. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har också genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningsätt till entreprenöriellt lärande. Vi är en skola som hela tiden utvecklas och vi har tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Från och med hösten 2013 kommer kommunens intrnationella klass vara placerad på Roslagsskolan. Du kommer att tillhöra ett arbetslag på skolan men arbeta mot alla fem arbetslagen då det är vår ambition att våra nyanlända elever så snart som möjligft placeras i en värdklass. Du bildar team med skolans lärare, dock främst med modersmålslärare (en person 100% samt bidrar till arbetslagets och skolans utveckling med dina ämnesspecifika kunskaper. Du ska arbeta aktivt för ett individanpassat lärande och integration med andra ämnen. På skolan arbetar vi i en nära relation med våra elever. Vi strävar efter att utveckla elevernas entreprenöriella förmågor och stödja deras kunskapsutveckling. Vi lägger stor vikt vid din förmåga till ämnesövergripande samarbete och ett förhållningssätt till kunskap som helhet utifrån Lgr 11. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola och inspirera eleverna att lära. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du är utbildad lärare och har god kännedom om kunskapsmål i dina ämnen och är nyfiken, tålmodig, samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi förutsätter att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt i svenska språket med alla som det berör i din profession. Du är väl förtrogen med digitala lärmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning av elever i förberedelseklass/internationell klass.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/Sva 100% Roslagsskolan Internationell klass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/Sva 100% Roslagsskolan Internationell klass

Månskenets förskola söker Förskollärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se Rimbo västra förskoleenhet har sina förskolor i Rimbo, Rånäs och Närtuna. Månskenets förskola är belägen i Rimbo tätort. Till denna enhet hör Månskenet, Bålbro, Håsta, Maskrosen och Närtuna förskolor. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla Rimbo västra förskoleenhets förskolor. Månskenets förskola söker en förskollärare som kan bidra till barns utveckling och lärande, du ska vara väl förtrogen i läroplanens mål. Det är viktigt att du är en medforskande pedagog och att du är en pedagog som hela tiden strävar efter att veta mer och som ser möjligheterna tillsammans med barnen. Månskenets förskola har tre avdelningar äldrebarn(4-5 år), mellanbarn (2-4 år)och en yngrebarn (1-2 år), tillsammans ca 50 barn. Som pedagog följer du med barnen när de byter avdelning och denna anställning är för de barn som är på äldrebarnsavdelningen. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Endast behöriga sökande kommer att beaktas för tillsvidareanställning. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar gällande planering, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten. Detta arbete ska du driva tillsammans med övriga kollegor på förskolan utifrån målen i läroplanen Lpfö98/10, men du ska även ha förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Det är en stor fördel om du har arbetat med pedagogisk dokumentation.
Företag: Norrtälje kommun, Rimbo v:a förskoleenhet, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Månskenets förskola söker Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Månskenets förskola söker Förskollärare

Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Gottsta skola är en del av Norra bygdeenhetens skolområde. Idag har skolan cirka 170 elever i årskurserna F-6. Skolan är indelad i två arbetslag och eleverna går i åldershomogena grupper. Vår profil är idrott och hälsa, där utemiljön används som klassrum varje vecka. Genom att uppleva tillsammans lär vi oss mer. Målet med profileringen är att eleverna skall få en ökad måluppfyllelse i alla ämnen med självkänslan i behåll. Lust att lära och glädje att lyckas är skolans ledord. Till hösten söker vi en speciallärare till vår F-6 skola med kompetens Sv och Ma samt minst 60 poäng specialpedagogisk kompetens/erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Arbetet kräver stor flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som stöd åt elev med särskilda behov. KVALIFIKATIONER Du är utbildad speciallärare med minst 60 Poäng komptens och erfarenhet av undervisning av elever i skärskilt behov. Du skall ha erfarenhet av arbetet kring elevhälsan och kunna skriva åtgärd program, samt handleda lärarna kring elever med skärskilt behov. Socialt engagerad pedagog, medveten om skolans dubbla uppdrag att förmedla både kunskaper och värden. Erfarenhet av att arbeta med de elever som har det kämpigt i grundskolan. Intresse för att utveckla och aktivt implementera den nya läroplanens intentioner i undervisningen. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, tydligt ledarskap, samarbetsförmåga respektfullt förhållningssätt mot elever mm. Lärarexamen för aktuell tjänst samt specialpedagogisk kompetens. Det är viktigt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument i allmänhet och lagar och förordningar kring barn i behov av särskilt stöd i synnerhet. Du är självgående, strukturerad och ordningssam. Du är trygg i rollen som ledare och känner en stolthet för ditt jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd, eller specialpedagogisk kompetens/utbildning.
Företag: Norrtälje kommun, Norra bygdeenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet

Länna skola söker lärare i Hem och Konsumentkunskap, HKK
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Länna skola ligger i en naturskön miljö i hjärtat av Roslagen 15 min från Norrtälje med bra fungerande busskommunikationer. För mer information, se gärna enhetens hemsida http:/www.roden.se/lanna-rialaenheten ARBETSUPPGIFTER Undervisning i HKK åk 5-9 KVALIFIKATIONER Du är behörig grundskolelärare i HKK. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang för eleverna och uppdraget. Vi vill att du är initiativrik, strukturerad, ansvarstagande och har en god ledarskapsförmåga. Du är väl förtrogen med Lgr11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Länna/Rialaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Länna skola söker lärare i Hem och Konsumentkunskap, HKK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länna skola söker lärare i Hem och Konsumentkunskap, HKK

Länna skola söker lärare i Franska senare år
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Länna skola ligger i en naturskön miljö i hjärtat av Roslagen 15 min från Norrtälje med bra fungerande busskommunikationer. För mer information, se gärna enhetens hemsida http:/www.roden.se/lanna-rialaenheten ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Franska åk 6-9 KVALIFIKATIONER Du är behörig grundskolelärare i ämnet franska. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang för eleverna och uppdraget. Vi vill att du är initiativrik, strukturerad, ansvarstagande och har en god ledarskapsförmåga. Du är väl förtrogen med Lgr11 vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag och har en god förmåga att dokumentera ditt arbete. Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Länna/Rialaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Länna skola söker lärare i Franska senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länna skola söker lärare i Franska senare år

Lärare med inriktning svenska och matematik till Bålbroskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Bålbroskolan ligger i Rimbo, drygt två mil från Norrtälje. Skolan består av en större byggnad samt ett antal paviljonger. I anslutning till huvudbyggnaden ligger Rimbo Sporthall samt en nybyggd utomhusplan för basket. Skolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 9 med tillhörande fritidshem. ARBETSUPPGIFTER Till Bålbroskolan söker vi två grundskollärare för tjänstgöring på deltid. Du kommer undervisa tre klasser, fördelade över årskurs 6 och 7, i svenska eller matematik. KVALIFIKATIONER Grundskollärarutbildning med inriktning svenska alternativt matematik. Du är väl förtrogen med grundskolan och dess läroplan. Du är nyfiken, kreativ, inspirerande och delar våra värderingar att varje barn är kompetent och bär på en vilja att ständigt utvecklas. Meriterande om du har erfarenhet och kunskap kring pedagogisk dokumentation och arbete med IKT.
Företag: Norrtälje kommun, Bålbroenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med inriktning svenska och matematik till Bålbroskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med inriktning svenska och matematik till Bålbroskolan

Avdelningschef för Barn-och utbildningskontorets myndighets-och administrat
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Som avdelningschef leder du Barn-och utbildningskontorets myndighets- och administrativa enhet och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Du har personalansvar för en grupp som idag består av ca 20 medarbetare med olika bakgrund och profession. Gruppen består av både specialister och personer med traditionellt administrativa uppgifter. Du utgör stöd till medarbetarna i deras yrkesutövning inom områden som registratur, nämndadministration, barn-och elevadministration, skolskjutsar, tillsyn samt samordning av frågor som rör ekonomi, personal, lokaler och IT m.m. I denna roll har du också ansvar för att driva utveckling av de administrativa stödprocesserna och arbetsformerna på förvaltningskontoret. Du kommer även vara beslutsfattare i vissa myndighetsärenden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning och erfarenhet som ledare inom offentlig förvaltning. Du har bred erfarenhet av arbetsledning av såväl specialister som av personal med administrativa funktioner.Du har goda kunskaper om den lagstiftning som reglerar offentlig verksamhet och vet vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du är van att fatta egna beslut och självständigt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.
Företag: Norrtälje kommun, Barn- och utbildningskontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef för Barn-och utbildningskontorets myndighets-och administrat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef för Barn-och utbildningskontorets myndighets-och administrat

Rektor Frötuna skola, Norrtälje
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Just nu satsas det mycket på "Digitalt lärande" i Norrtälje kommunen och för de som har börjat sin digitala resa har nya möjligheter öppnats. En förskola och en skola har dessutom lyckats vinna pris i en rikstäckande tävling där det gäller att dela IKTtips. I Norrtäljes skolor har de spelats in filmer om den digitala satsningen och om de nya möjligheter som uppstått tack vare de digitala verktygen. Dessa filmer speglar den utvecklingen som sker i ALLA skolor/Förskolor i vår kommun. Det går fort framåt och vi växer hela tiden. Kolla in filmen från en av våra duktiga grundskolor, Bålbroskolan: http://vimeo.com/64302551 Vi är också en kommun med fokus på kvalitet i lärandet genom att tidigt införa förstelärartjänster med fokus på god utbildning för våra elever. ARBETSUPPGIFTER Som en av Sveriges viktigaste chefer ansvarar du för skolans strategiska arbete och leder den dagliga operativa verksamheten i skolan. Du har kraft och förmåga att tillsammans med medarbetarna vidareutveckla skolan. Du tillämpar lagstiftning och skolans dokument och uppmuntrar till en pedagogisk dialog och utveckling. KVALIFIKATIONER Vi vill att du -har ledarerfarenhet och är resultatinriktad. -är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. -har relevant pedagogisk utbildning. -har förmåga att entusiasmera medarbetare, elever och föräldrar till aktiv delaktighet i verksamheterna. -är tydlig och strukturerad med personlig mognad och med förmåga att arbeta operativt. -har tidigare erfarenhet att arbeta som ledare och rektor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. *** Som ny Verksamhetschef för Norrtäljes Grundskolor har jag ambitionen att skapa goda förutsättningar för en skola med ”bredd och spets”. Jag leder detta arbete på uppdrag av förvaltningschefen genom er rektorer. Som rektor äger man sin inre organisation och beslutar om vad som är ”bäst” för sin skola och som samtidigt går i linje med koncernen Norrtälje. Delar du synen på kvalitet i lärandet med mig och Norrtälje kommun, sök då omgående denna tjänst. /Magnus Persson Verksamhetschef Grundskola Norrtälje kommun
Företag: Norrtälje kommun, Barn- och utbildningskontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor Frötuna skola, Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor Frötuna skola, Norrtälje

Lärare i förskola/Förskollärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se I denna enhet ingår Körsbärets förskola, Rådmansö förskola, Svanberga förskola, Svanberga nya förskola och Vätö förskola. ARBETSUPPGIFTER Till Sjöhagens förskola söker vi en förskollärare på heltid. Du ska vara väl förtrogen med förskolans uppdrag. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarutbildning. Du är nyfiken, kreativ, inspirerande samt dela våra värderingar att varje barn är kompetent och bär på en inneboende nyfikenhet och vilja att ständigt utvecklas. Du har goda kunskaper i naturvetenskap och stort intresse i utepedagogik. Meriterande är om du arbetat med pedagogisk dokumentation
Företag: Norrtälje kommun, Norrtälje nordöstra förskoleenhet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Trä och metallslöjdslärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rådmansöenheten är en F-9 skola med relativt små elevgrupper och innefattar även fritidshem. Vi har högt ställda förväntningar på studieresultat och individanpassning. Vår inriktning är lustfyllt lärande i trygg och inspirerande arbetsmiljö med kultur och natur i skärgården. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i trä och metallslöjd (41 %)åk 3-9, eventuellt i kombination som reurs för elev med behov av särskilt stöd, vilket kan innebära en utökning av tjänstgöringsgrad. Särskild vikt läggs vid ämnesbehörighet. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och fungera som mentor för ett antal elever. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till utveckling och du arbetar aktivt för ett individanpassat lärande samt integration med andra ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett stort engagemang, deltar i den pedagogiska utvecklingen och ser möjligheter i elevers lärande. Du har god kännedom om kunskapskrav i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Att använda modern digital teknik är en naturlig del i arbetet. Tidigare arbetslivserfarenhet är naturligtvis meriterande.
Företag: Norrtälje kommun, Rådmansöenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Trä och metallslöjdslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä och metallslöjdslärare

Lärare år F-6 sökes till Skebo skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Skebo skola är en del av Norra bygdeenhetens skolområde. Idag har skolan cirka 44 elever i årskurserna F-6. Skolan är indelad i ett arbetslag och eleverna går i åldersblandade grupper. Vår profil är upplevelsebaserat lärande, där utemiljön används som klassrum varje vecka. Genom att uppleva tillsammans lär vi oss mer. Målet med profileringen är att eleverna skall få en ökad måluppfyllelse i alla ämnen med självkänslan i behåll. Lust att lära och glädje att lyckas är skolans ledord. Till hösten söker vi en lärare till klass 3-4 med kompetens Sv-So och Ma-No samt något av ämnena Bild och idrott & musik kompetens/erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Arbetet kräver stor flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som stöd åt elev med särskilda behov. KVALIFIKATIONER Lärarexamen för aktuell tjänst. Du är utbildad lärare inom grundskolans tidigare år och vi vill gärna att du är behörig i följande ämnen: Svenska, Läs och skrivinlärning, Ma och något av ämnena bild, idrott, musik . Du ska ha erfarenhet av arbete och tycka om utmaningen med vad det innebär samt erfarenhet av att arbeta med de yngre barnen i grundskolan. Intresse för att utveckla och aktivt implementera den nya läroplanens intentioner i undervisningen. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, tydligt ledarskap, samarbetsförmåga, respektfullt förhållningssätt mot elever mm. Det är viktigt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument i allmänhet och lagar och förordningar kring barn i behov av särskilt stöd i synnerhet. Du är självgående, strukturerad och ordningssam. Du är trygg i rollen som ledare och känner en stolthet för ditt jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd, eller specialpedagogisk kompetens/utbildning.
Företag: Norrtälje kommun, Skebo skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år F-6 sökes till Skebo skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år F-6 sökes till Skebo skola

Lärare i MA/NO
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rådmansöenheten är en F-9 skola med relativt små elevgrupper och innefattar även fritidshem. Vi har högt ställda förväntningar på studieresultat och individanpassning. Vår inriktning är lustfyllt lärande i trygg och inspirerande arbetsmiljö med kultur och natur i skärgården. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och No-ämnena i årskurs 7-9. Särskild vikt läggs vid ämnesbehörighet. Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9 och fungera som mentor för ett antal elever. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till utveckling och du arbetar aktivt för ett individanpassat lärande samt integration med andra ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett stort engagemang, deltar i den pedagogiska utvecklingen och ser möjligheter i elevers lärande. Du har god kännedom om kunskapskrav i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Att använda modern digital teknik är en naturlig del i arbetet. Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande.
Företag: Norrtälje kommun, Rådmansöenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i MA/NO

Biträdande Chef för Biståndsavdelningen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Sjukvårds- och omsorgskontoret har ett unikt beställar- och myndighetsuppdrag med ett samlat ansvar för all hälso-, sjukvård och omsorg till norrtäljeborna genom samverkan med Stockholms läns landsting i det s k Tiohundraprojektet. Vi tar fram beslutsunderlag till Sjukvårds- och omsorgsnämnden med ledamöter från både Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och verkställer nämndens beslut. Budgeten uppgår till 2,1 mdr. Kontoret har ca 65 medarbetare fördelade på tre avdelningar; beställaravdelning, biståndsavdelning och administrativ avdelning. Biståndsavdelningen arbetar med utredning, bedömning, beslut samt uppföljning av insatser inom äldreomsorg, funktionsnedsättning och socialpsykiatri. Avdelningen leds av avdelningschef och biträdande avdelningschef och har ca 35 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som Biträdande Chef för Biståndsavdelningen vid Sjukvårds- och omsorgskontoret utvecklar du tillsammans med Avdelningschefen verksamheten mot de politiskt uppsatta målen och inom ekonomiska ramar. Du är en engagerad ledare som har ett strategiskt synsätt på verksamheten men är även insatt i operativa frågor. Du ingår i ledningsgruppen för kontoret, har ett helhetsperspektiv på verksamheten och medverkar till det gemensamma ansvaret för kontorets arbete. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har lämplig högskoleutbildning och erfarenhet från liknande verksamhet, har en dokumenterat god ledarerfarenhet och har en tydlig bild av rollerna som beställare och utförare, samt myndighetsperspektivet. Du är beslutsför och tar aktiv del i kontorets målsättningar och utvecklingsarbete. Att du har god samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Sjukvårds- och omsorgskontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Chef för Biståndsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Chef för Biståndsavdelningen

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Hallsta skola ligger i norra Norrtälje kommun. På skolan går idag 267 elever. Vi har två arbetslag, ett i F-6 och ett i 7-9. vi deltar i lärarstudenters utbildning genom VFU. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som innebär ett utvecklande av arbetslagen med fokus på att skriva LPP:er och stimulera elevernas förmågor. Vi har på Hallsta tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbeta i fritidsverksamhet för barn som går i åk F-6. KVALIFIKATIONER Hallsta skola söker dig som har ett brinnande intresse vad gäller barn och fritidsaktiviteter. Det är viktigt att du kan möta andra med ödmjukhet och vara beredd på förändringar. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och barn. Du är lärare mot fritidshem samt har erfarenhet och kunskap om arbetet på fritids. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi ser gärna att du har fritidspedagogexamen. Eventuellt kan provanställning bli aktuell.
Företag: Norrtälje kommun
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola

Musikpedagog/Musiklärare Långsjöenheten
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Vår enhet består av två skolor, Långsjöskolan och Skederids skola. Långsjöskolan ligger i centrala Rimbo. Skolan är en grundskola för barn i åldern 6-16 år, det vill säga från förskoleklass till år 9. Här finns också en integrerad grundsärskola för barn i samma åldersgrupp, samt fritidshem. I januari 2010 startades en ny verksamhet för ensamkommande flyktingungdomar, den så kallade världsklassen. Skederids skola i Finsta är en enparallellig F-6 skola och fritidshem. Skolan har små klasser. Skederids personal är 20 till antalet och består av ett arbetslag. Personalen arbetar i arbetslag. Ett lärarlag med pedagoger och fritidshemspersonal har hand om barn i år F-6 och ett lärarlag arbetar med de äldre barnen i år 7-9. Grundsärskolans personal utgör ytterligare ett arbetslag. Det finns också en serviceenhet som består av lokalvård, vaktmästare, skolvärdinna, kök och administration. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta med undervisning i år 1-9 samt särskolegrupper. KVALIFIKATIONER Musiklärarutbildning Erfarenhet av undervisning i klass.
Företag: Norrtälje kommun, Långsjöenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Musikpedagog/Musiklärare Långsjöenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikpedagog/Musiklärare Långsjöenheten

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Bygg- och miljökontoret hanterar frågor inom bygg, miljö och hälsoskydd, livsmedel samt mät- och kartfrågor. Vi är runt 50 medarbetare och kontoret består idag av följande enheter: administration, bygglov, livsmedel, miljö- och hälsoskydd samt mät - och kartenheten. Vi söker nu två nya medarbetare till miljö- och hälsoskyddsenheten; Miljö- och hälsoskyddsinspektörer med kompetens och erfarenhet av tillsyn och handläggning utifrån miljöbalken. Ni kommer att ingå i enheten för miljö- och hälsoskydd, en arbetsgrupp med engagerade medarbetare. Gruppen består av en enhetschef och 19 inspektörer. ARBETSUPPGIFTER Arbetet i den ena tjänsten kommer att domineras av tillsyn och ärendehandläggning inom miljöskyddet men kan även komma att innefatta visst arbete inom hälsoskyddsområdet. I den andra tjänsten kommer arbetet vara främst med inriktning mot enskilt VA och hälsoskydd. Denna tjänst kommer att tillsättas under förutsättning att finnansering av tjänsten kommer att lösas. KVALIFIKATIONER Arbetet som miljö- och hälsoskyddsinspektör kräver att du har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet är utåtriktat och du kommer ha många kontakter med verksamhetsutövare, andra myndigheter och allmänheten. Du är bra på att kommunicera i både skrift och tal och bör även vara väl införstådd med vad myndighetsarbete innebär. För tjänsten gäller att du är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för arbetsuppgifterna. Tidigare erfarenhet av myndighetsarbete är meriterande. Förvaltningen använder ECOS som datastöd. För tjänsten krävs att du har B- körkort.
Företag: Norrtälje kommun, Bygg- och miljökontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Miljö- och hälsoskyddsinspektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Lärare år 1-7 till Rånäs skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rånäs skola är en del av Västra bygdeenhetens skolområde. Idag har skolan 48 elever i årskurserna F-6. Skolan är indelad i ett arbetslag och eleverna går i åldersblandade grupper. Vår profil är upplevelsebaserat lärande, där utemiljön används som klassrum varje vecka. Genom att uppleva tillsammans lär vi oss mer. Målet med profileringen är att eleverna skall få en ökad måluppfyllelse i alla ämnen med självkänslan i behåll. Lust att lära och glädje att lyckas är skolans ledord. ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillsammans med förskolläraren att ansvara för undervisningen år F-4. Du ingår i ett arbetslag med lärare, fritidspedagog, fritidsledare och förskollärare som tillsammans ansvarar för eleverna på Rånäs skola. KVALIFIKATIONER 1-7 Sv/SO alt. Ma/NO gärna med engelska och erfarenhet av att undervisa i åk 1-6. Du ska ha god insikt i LGR 11. Kunna möta eleverna utifrån deras förutsättningar och utmana dem för att höja deras kunskapsnivå.
Företag: Norrtälje kommun, Rånäs skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-7 till Rånäs skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-7 till Rånäs skola

Lärare 4-6 till Edsbro skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Edsbroenheten är en bygdeskola, som ligger i en vacker kulturbygd med närhet till Hallstavik, Stockholm och Uppsala. Enheten består av F-6 och skolbarnomsorg. Skolan är organiserad i ett arbetslag, bestående av förskollärare, 1-7 lärare och fritidpedagog. Arbetslaget fördelar arbetet i olika grupperingar utifrån kompetenser och utbildning, vilket kan variera från år till år. Fritidshemmet är ett arbetslag och där arbetar fritidspedagog, förskollärare och barnskötare. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i ett arbetslag med lärare, fritidspedagog och fritidsledare som tillsammans ansvarar för eleverna på Edsbro skola. Din huvudsakliga uppgift är att undervisa i åk 4-6. KVALIFIKATIONER 1-7 alt. 4-9 gärna med svenska, engelska och idrott samt erfarenhet av att undervisa i åk 1-6. Du ska ha god insikt i LGR 11. Kunna möte eleverna utifrån deras förutsättningar och utmana dem för att höja deras kunskapsnivå.
Företag: Norrtälje kommun, Edsbro skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-6 till Edsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-6 till Edsbro skola

Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 %
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER Hos oss är köket en viktig plats, skolans hjärta. Vi söker en kock som verkligen tycker om att laga en god mat och hälsosam mat från grunden. Du kommer att ansvara för köket i Närtuna skola samt laga mat till skolans elever, förskolan samt personalen. KVALIFIKATIONER Du har en adekvat utbildning som Kock eller kokerska. Erfarenhet från skola/förskola och van vid att laga bra mat till barn! Du har även utbildning och kunskap om den egenkontroll som måste genomföras i vårt kök, och dessutom god kännedom om olika födoämnesallergier. Du är serviceinriktad, driftig och fantasifull, har lätt för att samarbeta samt en vilja till utveckling. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Företag: Norrtälje kommun, Närtuna skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska till Närtuna skola, 50 %

Fritidspedagog Vätö skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsenheten består av fyra skolor. Två av skolorna är landsortsskolor, Drottningdals skola med ca 100 elever och Vätö skola med ca 50 elever och ligger ca 2 mil utanför Norrtälje tätort. Dessa skolor är F-6 skolor precis som Parkskolan med ca 200 elever som ärbelägeni tätorten. Den fjärde skolan är Roslagsskolan, en 7-9 skola med ca 450 elever, som ligger centralt i Norrtälje. På våra skolor pågår en utbyggnad av modern teknik. Vi arbetar för att höja vår egen IKT-kompetens och skapar möjligheter för digitala lärresurser i arbetet med barns och elevers kunskapsutveckling. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningssätt till entreprenöriellt lärande och ett större samarbete inom arbetslagen. Just nu genomför vi en stor satsning på att öka den digitala kompetensen och skapa möjligheter för digitala lärhjälpmedel att vara en självklar del av elevernas skolvardag. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi ha tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se Vätö skola ligger i en naturskön lantlig miljö mitt på Vätö i Roslagens skärgård. Omgiven av åkrar, ängar, skogar, hagar och betande kor. Fritidshemmets lokaler är inrymda i skolan. Vi samverkar med den förskola som ligger intill vid öppningar, stängningar och vid vissa lov. ARBETSUPPGIFTER Roslagsenheten söker en fritidspedagog alt förskollärare till Vätö skolas. I ditt uppdrag ansvarar du för planering och genomförande av meningsfull fritidsverksamhet utifrån Lgr 11 och Allmänna råd för fritidshem samt för kontinuerlig dokumentation och uppföljning /utvärdering av verksamheten. Detta sker i nära samarbete med ditt arbetslag och övriga fritidsavdelningar på skolan. Verksamheten kompletterar skoldagen och genomsyras av lek, skapande verksamhet, rörelse och lärande. Du har regelbunden och professionell kontakt med såväl kolleger i skolan som i fritidsverksamheten samt med barnens vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Du har en fritidspedagogexamen alt. förskoleexamen och dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete på fritidshem. Du har god kännedom om läroplanen och övriga styrdokument. Du lägger stor vikt vid kommunikation med barnen, är tydlig och respektfull. Du har stort engagemang, är samabetsvillig, flexibel och självständig. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av IKT och är intresserad av att arbeta med digital teknik med barnen. vi förutsätter att du har goda kunskaper både muntligt och skriftligt i det svenska språket.
Företag: Norrtälje kommun, Vätö skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Vätö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Vätö skola

Socialsekreterare inom barn och ungdomsavdelningen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Socialkontorets viktigaste funktioner i det dagliga arbetet är att utreda hjälpbehov, informera och fatta beslut om rättigheter och skyldigheter samt följa upp och utvärdera beslut. Inom socialförvaltningen arbetar ca 120 personer. Tjänstemännen på socialkontoret förbereder och genomför de beslut som fattas av socialnämnden. Till Barn och Ungdomsavdelningen hör • Mottagningsgruppen som tar emot och handlägger anmälningar och ansökningar • Utredargruppen, som består av 2 arbetsledare och 16 socialsekreterare, utreder barn och ungdomar i åldrarna 0-20 år samt följer upp pågående insatser både enligt SoL och LVU. En utredare är seniorhandläggare i syfte att stötta nya kollegor samt vara med i svårare ärenden. Till avdelningen hör även ett utredningsteam som utreder familjer i en utredningslägenhet och/eller i hemmet • Familjevårdsgruppen arbetar med placerade barn och ungdomar i familjehem, rekrytering av jourhem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner. • Familjerätten Socialtjänsten i Norrtälje har en väl uppbyggd öppenvård att tillgå med familjebehandlare, Mini Maria, Säkerhetsprogrammet och Mobila skolteamet. ARBETSUPPGIFTER Utredargruppen på socialkontorets barn- och ungdomsavdelning söker tre socialsekreterare med tidigare erfarenhet av utredningsarbete inom barn och ungdom, som skall arbeta i myndighetsdelens utredargrupp. Handläggningen sker enligt BBIC. Samarbete sker bland annat med skola, barnomsorg, MVC, BVC, BUP och polisen. Vi erbjuder: - som nyanställd hos oss får du en erfaren mentor det första halvåret. - pågående påbyggnadsutbildning i samarbete med Ersta Sköndal Högskola. - kontinuerlig kompetensutveckling vid FOU-enhet - friskvård samt en Må-bra grupp som anordnar gemensamma personalbefrämjande aktiviteter för hela kontoret - handledning av extern handledare varannan vecka. - mycket trevlig arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och trevliga kollegor KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som prövas likvärdig av arbetsgivaren. Erfarenhet av handläggning av barn- och ungdomsärenden enligt SoL och LVU och god samarbetsförmåga krävs. Körkort erfordras.
Företag: Norrtälje kommun, Socialkontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare inom barn och ungdomsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare inom barn och ungdomsavdelningen

Kock/Kokerska sökes till Hallsta skola!
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Hallsta skola ligger i norra Norrtälje kommun. På skolan går idag 285 elever. Det finns fyra arbetslag. Rektor är även ansvarig för Häverö resursskola. Vi deltar i lärarstudenters utbildning genom VFU. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som innebär ett utvecklande av arbetslagen med fokus på att skriva LPP:er och stimulera elevernas förmågor. Vi har på Hallsta tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. Vi är även stolta över att vara certifierad Snilleblixtskola! ARBETSUPPGIFTER Välkommen att söka tjänsten som kokerska/kock vid Hallsta skola. Vi lagar mat för 700 elever i olika åldrar, och vi är ett glatt gäng som söker dig. I arbetet ingår matlagning, tillagning av specialkost, samt kökets alla arbetsuppgifter som även innebär att vara med i arbetslagets rotering i disken och vara i matsalen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för matlagning och god service. Vi vill att du ska ha köksutbildning, hygienutbildning samt är flexibel och stresstålig. Vi förutsätter att den sökande gillar barn och ungdomar fulla av liv och rörelse.
Företag: Norrtälje kommun, Hallstaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska sökes till Hallsta skola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska sökes till Hallsta skola!

Socialsekreterare till Försörjning, råd och stöd
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Socialkontoret i Norrtälje har ca 120 medarbetare och ansvarar för Individ- och familjeomsorgen i kommunen. Avdelningen Försörjning, råd och stöd ansvarar för mottagning och utredning av försörjningsstöd, budget- och skuldrådgivning, socialtjänstens bostadsfrågor, dödsbohandläggning samt utredning av felaktiga utbetalningar. Inom avdelningen arbetar ca 20 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Handläggning av försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd för personer som är långvarigt arbetslösa, sjukskrivna samt med andra arbetshinder eller handläggning, utredning och mottagning av nybesök. Samverkan med övriga verksamheter inom förvaltningen samt andra aktörer, arbetsförmedling, psykiatri, primärvård mfl Vi arbetar med motiverande samtal och andra insatser, bl a konsultläkare, för att hitta rätt insatser på vägen till egen försörjning. Vi erbjuder - utbildning/handledning i KBT - kompetensutveckling vid FOU-enhet - friskvård - kamratstödsgrupp MI - mycket trevlig arbetsmiljö KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Ett absolut krav är erfarenhet av och kunskap om arbete med försörjningsstöd och ett intresse att arbeta utifrån individens egna möjligheter och resurser. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Avdelningen Försörjning, råd och stöd
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Försörjning, råd och stöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Försörjning, råd och stöd

Elevassistent sökes till Hallsta skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Hallsta skola ligger i norra Norrtälje kommun. På skolan går idag 267 elever.Det finns två arbetslag, ett i F-6 och ett i 7-9. Rektor är även ansvarig för Häverö resursskola. Vi deltar i lärarstudenters utbildning genom VFU. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som innebär ett utvecklande av arbetslagen med fokus på att skriva LPP:er och stimulera elevernas förmågor. Vi har på Hallsta tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbeta i förskoleklass med elev med speciella behov. Du ska följa och stötta elev i skolan under dagtid och på fritids under eftermiddag KVALIFIKATIONER Hallsta skola söker dig som har ett brinnande intresse vad gäller barn. Du är inte rädd för att lösa situationer och styra upp verksamheten när det behövs. Det är viktigt att du kan möta andra med ödmjukhet och vara beredd på förändringar. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och barn. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta med barn helst inom skolmiljö. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig.
Företag: Norrtälje kommun, Hallstaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent sökes till Hallsta skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent sökes till Hallsta skola

Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att städa skolans och förskolans lokaler. I arbetet som ekonomibiträde ingår att ta emot lunch till 15 elever och personal samt mottagningkökets alla arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Kunskap och erfarenhet av lokalvård och köks-och hygienutbildning är en fördel. Vi söker dig som brinner för matlagning och god service. Datakunskaper är en fördel. Du har stort engagemang att arbeta med barn i skolmiljö Du är samarbetsvillig, flexibel, självständig och stresstålig. Vi förutsätter att du som sökande gilla barn och ungdomar fulla av liv och rörelse Avståndet mellan skolorna gör att du måste inneha körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Norrtälje kommun, Singö skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol

Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER Hos oss är köket en viktig plats, skolans hjärta. Vi söker en kock som verkligen tycker om att laga en god mat och hälsosam mat från grunden. Du kommer att laga mat i storkök med inriktning på vegetariska rätter och specialkoster. KVALIFIKATIONER Du har en adekvat utbildning som kock eller kokerska. Du har även utbildning och kunskap om den egenkontroll som måste genomföras i vårt kök, och dessutom god kännedom om olika födoämnesallergier. Du är serviceinriktad, driftig och fantasifull, har lätt för att samarbeta samt en vilja till utveckling. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana från olika kosthanteringsprogram. Det är en fördel om du arbetat med Mashieprogrammet och kan dess uppbyggnad.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vegetarisk- & dietkock/kokerska vid Rodengymnasiet

Lärare i spanska
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rådmansöenheten är en F-9 skola med relativt små elevgrupper och innefattar även fritidshem. Vi har högt ställda förväntningar på studieresultat och individanpassning. Vår inriktning är lustfyllt lärande i trygg och inspirerande arbetsmiljö med kultur och natur i skärgården. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i spanska (30 %)i årskurs 6-9. Särskild vikt läggs vid ämnesbehörighet. Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9 och fungera som mentor för ett antal elever. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till utveckling och du arbetar aktivt för ett individanpassat lärande samt integration med andra ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett stort engagemang, deltar i den pedagogiska utvecklingen och ser möjligheter i elevers lärande. Du har god kännedom om kunskapskrav i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Att använda modern digital teknik är en naturlig del i arbetet. Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande.
Företag: Norrtälje kommun, Rådmansöenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska

Elevassistent Gymnasiesärskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs mer på norrtalje.se Norrtälje har mycket att erbjuda dig som söker jobb eller vill etablera ditt företag hos oss. Här bor du nära allt. Storslagen skärgård, levande jordbruksbygd och bara en timme från Stockholm-Uppsala-Arlanda. Kommunikationerna är goda med femminuterstrafik till Stockholm i rusningstrafik. Kapellskär är hamnen med direkttrafik till öst. Roslagen bjuder på en fin boendemiljö antingen du väljer landsbygden eller någon av de större huvudorterna Hallstavik, Rimbo, Älmsta eller Edsbro. Du kanske rentav väljer småstadsidyllen Norrtälje med mycket av den gamla charmiga bebyggelsen kvar. Den fasta fritidsbefolkningen gör att utbudet av service är gott. Kommunen präglas av de många småföretagen och ett alltmer omfattande utbildningsutbud. Vi är idag drygt 53 000 invånare och kommunen fortsätter växa. Blir du en av oss? I så fall är du välkommen! Och du får gärna kalla dig Rospigg. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Gymnasiesärskolans nationella program söker elevassistent. Som elevassistent skall du kunna stödja, uppmuntra och aktivera elev i undervisningen samt medverka och genomföra övriga arbeten runt eleven. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av att arbeta med ungdomar som har utvecklingsstörning.
Företag: Norrtälje kommun, Rodengymnasiet
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Gymnasiesärskolan

Vikarierande Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Bygg- och miljökontoret hanterar frågor inom bygg, miljö och hälsoskydd, livsmedel samt mät- och kartfrågor. Kommunen har idag ca 30 000 fastigheter som är beroende av enskilda VA-lösningar och det pågår en omfattande utbyggnad av det kommunala Va-nätet. På Bygg- och miljökontoret i Norrtälje arbetar runt 50 personer och kontoret består idag av följande enheter: administration, bygglov, livsmedel, miljö- och hälsoskydd samt mät - och kartenheten. ARBETSUPPGIFTER Bygg- och miljökontoret, Norrtälje kommun söker en ny medarbetare till miljö- och hälsoskyddsenheten. Vi söker en miljö- och hälsoskyddsinspektör med kompetens inom miljöbalken med inriktning mot enskilt vatten och avlopp (VA) och hälsoskyddsfrågor. Du kommer att ingå i enheten för miljö- och hälsoskydd, en arbetsgrupp med engagerade medarbetare. Gruppen består av en enhetschef och 19 inspektörer. I arbetet ingår prövning och tillsyn, enligt miljöbalken och livsmedelsverkets föreskrifter om dricksvatten, angående bl.a. • dricksvattenanläggningar • enskilda avloppsanläggningar • värmepumpar • rådgivning och information KVALIFIKATIONER Arbetet som miljö- och hälsoskyddsinspektör kräver att du har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet är utåtriktat och du kommer ha många kontakter med verksamhetsutövare, andra myndigheter och allmänheten. Du är bra på att kommunicera i både skrift och tal och bör även vara väl införstådd med vad myndighetsarbete innebär. För tjänsten gäller att du är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för arbetsuppgifterna. Tidigare erfarenhet av myndighetsarbete är meriterande, främst offentlig kontroll av dricksvattenanläggningar samt handläggning och tillsyn av enskilda avloppsanläggningar. Förvaltningen använder ECOS som datastöd. För tjänsten krävs att du har B- körkort.
Företag: Norrtälje kommun, Bygg- och miljökontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Miljö- och hälsoskyddsinspektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Personal till Svanberga fritidshem!
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER Som personal på Svanberga fritidshem arbetar du i den pedagogiska verksamheten och har ett nära samarbete med Svanberga skola. Personalen på fritidshemmet består av förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. En del personal följer barnen från skola till fritids vilket gör att vi får en helhetssyn på barnen.Naturligtvis ingår även kontakt med föräldrar i rollen.Skolans läge vid sjö och skog gör att vi har unika möjligheter till bad, skridsko- och skidåkning och skogsutflykter då vi lär känna naturen och hur vi förhåller oss till den. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som motiveras av att ge barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritidsmiljö och som kan förena omsorg och pedagogik på ett sätt som stödjer barnens fysiska, intellektuella, sociala och emotionella utveckling. Att du är utbildad fritidspedagog och har erfarenhet från likande verksamhet sen tidigare ser vi som mycket meriterande. Vidare tror vi att du är en person som känner ansvar och har ledaregenskaper samt ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du har förmåga att läsa av och ta egna initiativ, ett gott driv och framförallt ett professionellt förhållningssätt.
Företag: Norrtälje kommun, Svanbergaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personal till Svanberga fritidshem! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal till Svanberga fritidshem!

Kvisthamraskolan söker Speciallärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Arbeta med specialundervisning med elever i år 1-2. KVALIFIKATIONER Speciallärarutbildning, vana av att arbeta i arbetslag.
Företag: Norrtälje kommun, Kvisthamraenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kvisthamraskolan söker Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvisthamraskolan söker Speciallärare

Handläggare av bostadsanpassningsbidrag
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Sjukvårds- och omsorgskontoret har ett unikt beställar- och myndighetsuppdrag med ett samlat ansvar för all hälso-, sjukvård och omsorg till norrtäljeborna genom samverkan med Stockholms läns landsting i det s k Tiohundraprojektet. Vi tar fram beslutsunderlag till Sjukvårds- och omsorgsnämnden med ledamöter från både Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och verkställer nämndens beslut. Budgeten uppgår till 2,1 mdr. Kontoret har ca 65 medarbetare fördelade på tre avdelningar; beställaravdelning, biståndsavdelning och administrativ avdelning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en handläggare av bostadsanpassningsbidrag till biståndsavdelningen. Arbetet består i att handlägga, utreda och fatta beslut om bostadsanpassningsbidrag enligt lagen om bostadsanpassningsbidrag. Bidraget är till för att personer med funktionsnedsättning ska ha möjlighet till ett självständigt liv i sin egen bostad. Du kommer att ha nära kontakt med de sökande och deras anhöriga. Du kommer även att samarbeta med entreprenörer, fastighetsägare, intygsgivare samt andra myndigheter och huvudmän. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har högskoleutbildning från arbetsterapeutprogrammet eller liknande, eller byggnadstekniskt område. Du har ett personligt engagemang, god samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Sjukvårds- och omsorgskontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare av bostadsanpassningsbidrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare av bostadsanpassningsbidrag

IT-tekniker
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER IT-avdelningen består av 14 personer som ansvarar för kommunens IT-infrastruktur och som stödjer och supporterar kommunens olika verksamheter. I Norrtälje pågår en satsning inom skolan för att öka digitaliseringen och IT-användandet i undervisningen. Där kommer du att få en viktig roll. KVALIFIKATIONER Kompetenskrav: • Kunskaper i Windows 7 • Kunskaper i Office 2010 och Office 2013 • Kunskaper inom IT-Helpdesk, och support • Erfarenhet av att jobba med HW felsökning och Asset Management • Grundläggande kunskaper inom SCCM och PXE • Körkort • Svenska i tal och skrift Meriterande är : • Tidigare erfarenhet inom offentligsektor och specifikt inom Skolan • Grundläggande kunskaper inom AD/Windows Server • Jobbat inom projekt Du har en bred kompetens inom IT och har arbetat i några år. Du trivs med att ha den sociala kontakten med kunder/användare och andra inom organisationen. Som person är du självgående, stresstålig och framåt. Det är även viktigt att du är organiserad, och strukturerad. Du arbetar proaktivt och har förmågan att prioritera i stressiga situationer.
Företag: Norrtälje kommun
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Norrtälje, IT-tekniker Norrtälje kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Norra bygdeenheten omfattar tre grundskolor F-6 med fritidshem i Norrtälje kommun; Gottsta skola, Skebobruks skola och Herrängs skola. För vidare information, se http://www.roden.se/norrabygdeenheten Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett skolmåltidsbiträde/lokalvårdare till Gottsta skolan. Vårt kök är ett mottagningskök som serverar ca 170 lunchportioner per dag. Du får ett omväxlande och spännande arbete inom städ/lunchförberedning där du tillsammans med en kollega tar emot matleverans. Det innebär att ta emot maten när den anländer, servering av mat under lunchen och därefter städa undan samt sköta egenkontrollen.Arbetet innebär även att beställa matvaror. Som lokalvårdare innefattar arbetsuppgifterna att hålla rent och snyggt i skolans lokaler. KVALIFIKATIONER Du skall vara noggrann och tycka att det är kul att leverera kvalitét och service. Vårt motto är just att infria och alltid överträffa förväntningar på oss. Att arbeta med städning är ett tufft och stressigt arbete så Du måste vara stresstålig och kunna arbeta och prestera under press. Vi ser gärna att Du har någon form av städvana. Vi vill att du har utbildning för och erfarenhet av arbete i storhushåll eller skolkök. Meriterande är erfarenhet av specialkost, egenkontroll och e-handel. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara serviceinriktad med mycket god förmåga att samarbeta. För att vara aktuell för tjänsten skall du klara av ett fysiskt tungt arbete. Du är flexibel i dina arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. Vi ser gärna att du är initiativtagande och vi söker dig som är social och tycker om att arbeta i skolan. Tidigare erfarenhet är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Gottsta skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola

Beredskapsbrandman
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Räddningstjänsten i Norrtälje består av en heltidsstation i centralorten Norrtälje. Vi har också fyra deltidsstationer, Hallstavik, Rimbo, Älmsta och Blidö. Vår interna organisation är indelad i två produktionsområden; Skydd och räddning samt en stab och ledningsfunktion. Inom funktionerna är befogenheter och ansvar för såväl personal som ekonomi delegerat så långt som möjligt. ARBETSUPPGIFTER Beredskapsbrandman till följande platser:Hallstavik, Rimbo, Blidö och Älmsta Att arbeta som räddningspersonal i beredskap innebär att man under ett dygnschema eller vecka håller beredskap i en brandstyrka om 168 timmar på en tre eller fyra veckors period. Under beredskapstid skall man kunna inställa sig för tjänstgöring inom en fast anslagen anspänningstid. Övning och utbildning förekommer med jämna mellanrum företrädelsevis under beredskapstid. KVALIFIKATIONER Du ska kunna simma 200 meter inom 5 min. Du ska kunna gå på löpband i 8 graders lutning 2+6 minuter. Du kommer även att få genomföra en del arbetsrelaterade tester, vissa av dessa är fysiskt krävande. En godkänd hälsoundersökning i vår regi krävs. Under beredskap skall du kunna påbörja tjänstgöring inom gällande anspänningstid: Hallstavik och Rimbo 5 min, Älmsta 6 min, Blidö 8 min. Det ska vara godkänt av din huvudarbetsgivare att du arbetar i beredskapstjänst. Du måste ha körkort, lägst klass B, meriterande klass C eller CE. (kopia bif. i ansökan) Behärska svenska språket. Tester och intervju genomförs den 13 september och en grundutbildning kommer att ske både dag- och kvällstid v.49 och 50.
Företag: Norrtälje kommun, Räddningstjänsten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Beredskapsbrandman jobb, Beredskapsbrandman Norrtälje, Beredskapsbrandman Norrtälje kommun, Räddningstjänsten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beredskapsbrandman


Sök lediga jobb Norrtälje kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se