Norsjö jobb - lediga jobb

Norsjö jobb Norsjö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norsjö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norsjö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.- Norsjö

 2. Personalutvecklare- Norsjö

 3. Grundskollärare i svenska och engelska- Norsjö

 4. Enhetschef till handikappomsorgen- Norsjö

 5. Enhetschef till äldreboende- Norsjö

 6. Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvård- Norsjö

 7. Modersmålslärare Dari- Norsjö

 8. Modersmålslärare Somaliska- Norsjö

 9. Socialsekreterare- Norsjö

 10. Gymnasielärare El- och energiprogrammet- Norsjö

 11. Gymnasielärare Vård- och omsorgsprogrammet- Norsjö

 12. Grundskollärare vid Norsjöskolan- Norsjö

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.- Norsjö

 14. Grundskollärare- Norsjö

 15. Konsult Nyföretagande Norsjö- Norsjö

 16. Distriktssjuksköterska- Norsjö

 17. Handledare- Norsjö

 18. Tandläkare, Norsjö- Umeå

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.- Norsjö

 20. Samordnare vid Norsjö Lärcentra- Norsjö

 21. Ekonomiassistent och lönesamordnare- Norsjö

 22. Distriktssköterska BVC till Norsjö HC- Skellefteå

 23. Sjukgymnast Norsjö HC- Skellefteå

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.- Norsjö

 25. Upphandlare för Norsjö och Malå kommun- Norsjö

 26. Vik sjuksköterska till kom hälso- och sjukvård- Norsjö

 27. Lärare i Yrkessvenska till Movant i Norsjö- Norsjö

 28. Ekonom- Norsjö

 29. Lärare i Yrkessvenska Movant AB, Norsjö- Norsjö

 30. Handledare- Norsjö

 31. Grundskollärare- Norsjö

 32. Fritidspedagog- Norsjö

 33. Lärare i SFI vid Norsjö Lärcentra- Norsjö

 34. Personlig assistent, timvik Norsjö- Norsjö

 35. Distriktssköterska Norsjö HC- Skellefteå

 36. Städning Norsjö- Norsjö

 37. Städning Norsjö- Norsjö

 38. Stödfamilj LSS- Norsjö

 39. Skolsköterska- Norsjö

 40. Gymnasielärare i samhällskunskap/barn och fritid- Norsjö


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Norsjö kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.

Personalutvecklare
Till personalenheten, kommunstyrelseförvaltningen söker vi en personalutvecklare på heltid 40 timmar/vecka. Visstidsanställning dock längst tom 2014-06-15. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete där Du kommer att ha en viktig roll som strategiskt stöd för våra chefer och medarbetare i organisationen. Som personalutvecklare arbetar du konsultativt genom att ge råd och stöd i frågor som bland annat rör arbetsrätt, avtalsfrågor, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning, samverkan, personalförsörjning och likabehandling. Du kommer att arbeta i nära samarbete med personalchef och enhetens löneadministratörer. Tillsammans medverkar Du i att kommunicera och driva kommunens HR-frågor och bidrar till utveckling och lärande inom personalområdet. Du kommer även att arbeta i en organisation som satsar på friskvård där Du som personalutvecklare stödjer och utvecklar det arbetet. Utbildning/erfarenhet: Du har en lämplig högskoleutbildning med PA/HR-inriktning eller har tillägnat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom personalområdet samt goda IT-kunskaper, gärna med arbete i olika personalsystem. Personliga egenskaper: Arbetet förutsätter att du har ett konsultativt förhållningssätt, är drivande och strukturerad och tycker om att arbeta parallellt med flera olika frågor och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du har en mycket god samarbetsförmåga, samtidigt som du måste kunna driva frågor självständigt. Du ska också ha en god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk 0918-142 70
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personalutvecklare jobb, Personalutvecklare Norsjö, Personalutvecklare Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalutvecklare

Grundskollärare i svenska och engelska
Kom till vackra Norsjö med vår rika natur och våra vidsträckta skogar med ett omfattande sjösystem som inbjuder till fiske, fotvandring, kanoting och friluftscamping. Det finns ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger oss meningsfulla fritidssysselsättningar och rekreation och simulans för både kropp och själ. Här finns även ett rikt föreningsliv med många olika aktiviteter som passar både gammal som ung. Kommunen har en väl utbyggd skola, särskola, skolbarnomsorg och förskoleverksamhet. Skolverksamheten består även av gymnasium/vuxenutbildning samt musikskola. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke! Placering vid Norsjöskolan åk 6-9, en stor del av tjänsten är arbete i liten grupp. Tillsvidareanställning med start Ht-2013. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Lärarexamen och pedagogisk erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Gärna specialpedagogisk utbildning eller erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får något sådant. Kontakta då Christina Björk tfn. 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i svenska och engelska

Enhetschef till handikappomsorgen
Enhetschefen är underställd avdelningschefen. Huvudsakliga arbetsuppgifter i första hand personal- och ekonomi-/budgetansvar för verksamheten. Myndighets- och föreningskontakter samt utvecklingsarbete i samarbete med avdelningschefen. Utbildning/erfarenhet - Socionomutbildning eller annan likvärdig högskoleutbildning. Personliga egenskaper - Du har en god analytisk förmåga, goda kunskaper samt erfarenheter från verksamhetsområdet. Har en helhetssyn och är strukturerad Trygg och tillitsfull Är modig, kan fatta beslut och sätta gränser Vågar ta tag i och hantera konflikter Har samarbetsförmåga och kan coacha, engagera och få med dig medarbetare Sprider arbetsglädje och trivsel Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till handikappomsorgen

Enhetschef till äldreboende
Enhetschefen är underställd avdelningschefen. Huvudsakliga arbetsuppgifter i första hand: personal- och ekonomi-/budgetansvar för boendet. Dessutom pågår flera utvecklingsarbeten inom verksamheten som enhetschefen skall delta i och driva framåt. Placering på Solbacka äldreboende. Utbildning/erfarenhet - Socionomutbildning eller annan likvärdig högskoleutbildning. Personliga egenskaper - Du har en god analytisk förmåga, goda kunskaper samt erfarenheter från verksamhetsområdet. Har en helhetssyn och är strukturerad Trygg och tillitsfull Är modig, kan fatta beslut och sätta gränser Vågar ta tag i och hantera konflikter Har samarbetsförmåga och kan coacha, engagera och få med dig medarbetare Sprider arbetsglädje och trivsel Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till äldreboende

Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvård
Medicinska enheten, Norsjö Kommun. Omfattning - Deltid, 70 %, nattjänstgöring Arbetsuppgifter - Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden/hemsjukvård. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. Du arbetar dagtid, kväll och helg. Utbildning/erfarenhet - Legitimerad sjuksköterska. Handledarutbildning är meriterande. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Körkort erfordras.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvård

Modersmålslärare Dari
Vi söker en modersmålslärare med placering vid Norsjö gymnasium Visstidsanställning 80%, 2013-08-12 tom 2013-12-20 med möjlighet till förlängning. Tjänsten kan kombineras med annan tjänst till heltid. Kvalifikation: Lärarexamen eller annan pedagogisk examen-/pedagogisk erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpligt. Dokumenterade kunskaper i Dari som för uppdraget är tillräckligt meriterande. Du kommer att arbeta dels i ett utvecklingsprojekt som handlar om metodutveckling av modersmålet, och dels att arbeta med studiehandledning på modersmålet. Svenska som andraspråk är meriterande för tjänsten. Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk på tfn. 0918-142 70
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Dari jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Dari

Modersmålslärare Somaliska
Vi söker en modersmålslärare i Somaliska med placering vid Norsjö gymnasium Visstidsanställning 80%, 2013-08-12 tom 2013-12-20 med möjlighet till förlängning och som eventuellt kan kombineras med annan tjänst till heltid. Kvalifikation: Lärarexamen eller annan pedagogisk examen-/pedagogisk erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpligt. Dokumenterade kunskaper i Somaliska som för uppdraget är tillräckligt meriterande. Du kommer att arbeta dels i ett utvecklingsprojekt som handlar om metodutveckling av modersmålet, och dels att arbeta med studiehandledning på modersmålet. Svenska som andraspråk är meriterande för tjänsten. Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk tfn. 0918-142 70
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Somaliska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Somaliska

Socialsekreterare
Norsjö kommun söker en Socialsekreterare med i huvudsak inriktning mot barn och unga och familj med myndighetsutövande enligt SoL och LVU samt ekonomiskt bistånd. I arbetet ingår främst utredningar och uppföljningar av insatser samt samtal med barn och vuxna. Norsjö kommun tar emot ensamkommande barn och individ- och familjeomsorgen är delaktig i den processen. Utbildning/erfarenhet: Socionomexamen med erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom socialtjänsten gällande barn och unga. Ekonomiskt bistånd, missbruk, övr vuxna. - God samarbetsförmåga samt kunna arbeta strukturerat och självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. - B-körkort är ett krav. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, tfn. 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Norsjö, Socialsekreterare Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Gymnasielärare El- och energiprogrammet
Vi tänker oss att du är en person med lärarutbildning inriktning el och energi, alternativt energiingenjör med pedagogisk erfarenhet, som har god social kompetens och kan arbeta självständigt såväl som i arbetslag. Du får ett stort ansvar för utveckling och uppbyggnad av EE. Det är också viktigt att du är en person som ser möjligheter och inte hinder, då det är du som ska lägga grunden för El- och energiprogrammet. Det du får är ett givande arbete på ett litet gymnasium med korta beslutsvägar. Norsjö Gymnasium har en stor bredd trots sin litenhet, och personalen har stor vana av att jobba ämnes- och programintegrerat. Gymnasiets litenhet gör också att alla känner alla, vilket ger en känsla av samhörighet där vi stödjer varandra i det dagliga arbetet, elever såväl som personal. Plats:Norsjö gymnasium Omfattning: Heltid, Tillsvidare med tillträde 2013-08-12 Arbetsuppgifter: Att utveckla samt undervisa på El- och Energiprogrammet, samverka med yrkesråd, ev. undervisning i annat ämne utifrån behörighet. Utbildning/erfarenhet: Lärarutbildning, inriktning energi. Behörighet att undervisa i matematik är meriterande.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare El- och energiprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare El- och energiprogrammet

Gymnasielärare Vård- och omsorgsprogrammet
I Norsjö kommun finns en gymnasieskola - Norsjö gymnasium. 1994 invigdes gymnasiet, en rosa byggnad som innehåller undervisningslokaler, uppehållsrum och bibliotek. Norsjö Gymnasium har en stor bredd trots sin litenhet, och personalen har stor vana av att jobba ämnes- och program integrerat. Gymnasiets litenhet gör också att alla känner alla, vilket ger en känsla av samhörighet där vi stödjer varande i det dagliga arbetet, elever såväl som personal. Vi söker nu en gymnasielärare till Vård & omsorgsprogrammet , Vård- och Omsorgscollege Västerbotten Omfattning: 80% allmän visstidsanställning Arbetstid/Varaktighet: Allmän visstidsanställning 80%, 2013-08-12 tom 2013-12-20 med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter: Vi söker en lärare med bred erfarenhet som är beredd att utveckla programmet. Vi är med i "vård- och omsorgscollege", ett samarbete som bl.a innebär att utveckla kontakterna med regionens vårdinrättningar. Möjlighet att kombinera andra gymnasiekurser upp till heltid. Psykologi är meriterande. Utbildning/erfarenhet: Examen från lärarutbildningen och bred pedagogisk erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Tillträde: 2013-08-12
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Vård- och omsorgsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Vård- och omsorgsprogrammet

Grundskollärare vid Norsjöskolan
Placering: Norsjöskolan åk.3-5 Du kommer att arbeta med elever i åk.3-5 i samarbete med annan personal. Arbetstid/Varaktighet:Vikariat läsåret 13/14. Tillträde 2013-08-12 eller enligt överenskommelse. Omfattning: 50%, fr o m 2013-10-14 utökas den till 100%, ferieanställning. Kvalifikation: Grundskollärarexamen med behörighet för åk.3-5. Ansökan skickas till: Norsjö Kommun, Christina Björk, 935 81 NORSJÖ eller via e-post till jobbansokan@norsjo.se Övrigt: Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi eftersträvar i möjligaste mån en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får något sådant. Kontakta då Christina Björk tfn. 0918-14270.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare vid Norsjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare vid Norsjöskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Norsjö kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.

Grundskollärare
Placering vid Bastuträsk skola. Du kommer att arbeta med elever i åk 4-5 i samarbete med annan personal. Tillsvidareanställning med start Ht-2013. Tillträde snarast möjligt. Omfattning: Heltid Utbildning/erfarenhet: Lärarexamen för grundskolan. Meriterande ämnesinriktning är Ma/No. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får något sådant. Kontakta då Christina Björk tfn. 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Norsjö, Grundskollärare Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Konsult Nyföretagande Norsjö
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi vill vi nu komplettera vårt företagarteam med dig i Norsjö som har erfarenhet av att bedöma affärsplaners bärkraft och att ge stöd till nyföretagare. Du kommer att arbeta med: • Utredning/bedömning av individers förutsättningar att starta och driva företag samt deras resp affärsplaners bärkraft. • Uppföljning av nystartade företag • Mentorskap till nyföretagare Viktigt att du kan göra analyser av ekonomiska budgetar. Kompetensprofil: -God kunskap om att starta och driva nytt företag -Kan göra bedömning av affärsplaner och presumtiva företagare -Kunskap i företagsekonomi, juridik, marknadsföring, budgetering, prissättning, avtalsfrågor -God kunskap om näringslivet och marknaden i regionen -Lätt för att bygga relationer och samarbeten -Data/dokumentationsvana -B-körkort och egen bil är ett krav då resor i tjänsten ingår Vi sätter stort värde på om du har goda kunskaper i något utomeuropeiskt språk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad, saklig och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö, har en inre trygghet samt en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Omfattning: Behovsanställning enbart timmar Vid frågor kontakta Camilla Johansson 0761-810 279 Ansökan görs via vår hemsida: www.personalstrategerna.se rubrik Lediga tjänster Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult Nyföretagande Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult Nyföretagande Norsjö

Distriktssjuksköterska
Till medicinska enheten, Norsjö Kommun söker vi en distriktssjuksköterska. Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hälso- och sjukvård i hemsjukvården/kommunens särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. Utbildning/erfarenhet: Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till distriktssköterska/ äldrevårdssjuksköterska / psykiatrisjuksköterska. Handledarutbildning är meriterande. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Körkort erfordras. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-14270. Då våra medarbetare inom denna personalkategori till största delen är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssjuksköterska jobb, Distriktssjuksköterska Norsjö, Distriktssjuksköterska Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssjuksköterska

Handledare
Norsjö kommun söker 5 handledare till våra två boenden för ensamkommande flyktingbarn, Athena i Bastuträsk som inriktar sig mot asylsökande och Pallas i Norsjö som inriktar sig mot barn som har fått permanent uppehållstillstånd. Athena kommer att flyttas till Norsjö under februari 2014. Verksamheten organiseras under kommunstyrelsen med uppdraget att tillförsäkra barnen god vård och omsorg enligt socialtjänstlagen. Med vård avses omvårdnad, stöd eller fostran. Arbetsuppgifter: Som handledare ska du ansvara för att den dagliga verksamheten på boendet fungerar. Vården ska vara anpassad till den enskildes behov och förutsättningar. Den ska upplevas som meningsfull och bygga på förtroende och samarbete med den enskilde. Vidare ska den enskildes integritet respekteras. Boendepersonalen ska stödja de ungas utveckling och samarbeta med skola, föreningsliv, studieförbund och andra samarbetspartners för att på ett bra sätt slussa ut barnen/ungdomarna i samhället. Vi arbetar med kontaktmannaskap. En viktig del i uppdraget är social dokumentation. Boendena har 10 platser vardera. Varje medarbetare ska arbeta aktivt med uppsatta mål. Kvalifikationer: Lämplig utbildning kan vara socionom, socialpedagog, beteendevetare eller personal med annan lämplig utbildning som också har relevant erfarenhet med barn och unga. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, kunna ta beslut, ansvarsfull, flexibel och kreativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort och datorvana är ett krav Omfattning: Dygnet runt verksamhet med dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Varaktighet Athena: 100% Tillsvidare 75% tillsvidare t.o.m 31/3-14, tjänsten övergår därefter till 100% tillsvidare 75% visstidsanställning tom 31/3-14 Varaktighet Pallas: 100% viss tidsanställning 14/10-31/3-14 100% föräldraledighet tom 31/3-14, vikariatet kan ev förlängas. Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du söker. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att du hör av dig om du inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-14270.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare jobb, Handledare Norsjö, Handledare Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare

Tandläkare, Norsjö
Folktandvården söker allmäntandläkare till Norsjö. Folktandvården Västerbotten erbjuder ett mångsidigt arbete i en inspirerande miljö där utveckling är en naturlig del av vår verksamhet. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård! Folktandvården Norsjö ingår som en del i en större basenhet tillsammans med tandklinikerna i Malå och Sorsele. Inom basenheten arbetar för närvarande fyra tandläkare. Tillgång till handledning av erfarna kollegor finns vid samtliga tre kliniker. Inom basenheten finns också en väl utvecklad implantatverksamhet med både kirurgi och protetik. Närmaste större stad är Skellefteå (8 mil) och goda förbindelser finns även med Umeå och Lycksele. I Norsjö finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv både sommar och vintertid och är ett bra ställe för dig med barn. Norsjö är ett eldorado för den jakt- och fiskeintresserade. Folktandvården Västerbotten - vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett mångsidigt arbete som allmäntandläkare med goda utvecklingsmöjligheter. Vår målsättning är att under två år erbjuda möjligheter för dig att utifrån dina intressen skapa förutsättningar för kommande specialistutbildning, genom möjlighet att delta vid kurser som är relevanta för din inriktning. Närheten till Tandläkarhögskolan skapar dessutom goda möjligheter till ytterligare utbildning och auskultation. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, gärna med några års erfarenhet. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi ett väl utvecklat introduktionsprogram. Förutom utbildning och tidigare erfarenhet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och ett bra bemötande. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Företag: Västerbottens läns landsting, Folktandvård
Ort: Umeå
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare, Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare, Norsjö

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Norsjö kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.

Samordnare vid Norsjö Lärcentra
Omfattning: 80%, vikariat t.o.m. 4 oktober 2013 med eventuell förlängning. Vid SYV-utbildning kan anställningen kombineras med 20% SYV vägledningsuppgifter för vuxna Arbetsuppgifter: Handläggaren ansvarar för den dagliga verksamheten vid Lärcentrat. I det löpande arbetet ingår administration av VUX och SFI, kontakter med elever, företag och externa utbildningsanordnare. Upphandling av utbildningar. Redovisningar och uppföljningar enligt styrdokument. Hantering av videokonferensutrustning. Kontakter med Akademi Norr. Enklare webadministration av Lärcentras hemsida. Högskoleservice. Biträda gymnasierektor och utvecklingschef i SFI och vuxenutbildningsfrågor. Personliga egenskaper: Förmåga att engagera människor och få dem att tro på sin egen förmåga att lyckas. Utbildning/erfarenhet: Lärarexamen, PA-utbildning eller studie- och yrkesvägledarutbildning samt gärna pedagogisk erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare vid Norsjö Lärcentra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare vid Norsjö Lärcentra

Ekonomiassistent och lönesamordnare
Till ekonomi- och personalenheten, Gemensam service/STAB söker vi en ekonomiassistent/lönesamordnare. Vikariat t.o.m. 2014-12-31, 30 timmar/vecka fördelad 50% ekonomienhet samt 25% personalenhet. Ev. kan tid på personalenheten utökas. På ekonomienheten kommer du att jobba med leverantörsreskontrahantering, ansvarig för debiterings-systemet för vatten och renhållning, kontoavstämningar, dagbokföring Norsjölägenheter AB, integration försystem och övriga på enheten förekommande arbetsuppgifter. På personalenheten kommer du att jobba med sedvanliga arbetsuppgifter inom hela det löneadministrativa området som bl.a. innebär import av löneuppgifter till lönesystem, löneberedning av övriga lönerelaterade uppgifter, avstämningar, semesterberäkningar, årskiftesrutiner, avtalstillämpning, kontakter med olika myndigheter, LAS-rutin m.m. Utbildning: Lämplig gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig. Gärna erfarenhet från arbete i Agresso och/eller Personec eller andra liknande system. Personliga egenskaper: Du är intresserad av ekonomi-/ lönefrågor, är logisk, driven, flexibel, noggrann och trivs att arbeta med siffror. Du ska ha en positiv inställning och är ansvarstagande för ditt arbete men även för enheternas uppdrag. Du kan ta initiativ och är serviceinriktad. Vi behöver en person som snabbt kan sätta sig iin i rollen och gillar utmaningar. Du ska vara kommunikativ, behärska svenska i tal och skrift samt vara väl förtrogen med Officepaketet och ha stor datavana. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent och lönesamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent och lönesamordnare

Distriktssköterska BVC till Norsjö HC
Landstingets hälsocentraler och sjukstugor är numera samlade i en egen organisation, Landstingets primärvård. Honnörsorden är tillgänglighet och ett gott bemötande. Vi vill göra allt för att leva upp till mottot; ”God hälsa för alla hela livet” Verksamheten är konkurrensutsatt och ekonomin baseras huvudsakligen på antalet listade patienter. Detta öppnar för nya möjligheter och ställer nya krav på verksamheten. Norsjö hälsocentral är belägen i en liten kommun med drygt 4000 invånare. Trevligt samhälle med blandad bebyggelse, landsbygd, villor och hyreshus. Det finns bra kommunikationer för dig som vill pendla På hälsocentralen finns läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, kurator, sjukgymnastik, arbetsterapeut, laboratorium, sekreterare. Vikariat under ordinarie befattningshavares föräldraledighet Tjg 50 % som eventuellt kan höjas efter årsskiftet Tillträde: så snart som möjligt ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med vår distriktssköterska kommer du att ha förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska med tyngdpunkt på BVC-verksamheten utifrån barnhälsovårdens basprogram. Telefonrådgivning, mottagning, hembesök, läkarmottagning och föräldragrupper. Vi samarbetar med skolhälsovården. KVALIFIKATIONER VUB öppen hälso- och sjukvård med erfarenhet från BVC Vi arbetar i team och därför är det viktigt att kunna samarbeta med andra men också viktigt att kunna ta initiativ och arbeta självständigt Vi hoppas på dig som är glad, positiv och gillar utmaningar.
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska BVC till Norsjö HC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska BVC till Norsjö HC

Sjukgymnast Norsjö HC
Landstingets hälsocentraler och sjukstugor är numera samlade i en egen organisation, Landstingets primärvård. Honnörsorden är tillgänglighet och ett gott bemötande. Vi vill göra allt för att leva upp till mottot; ”God hälsa för alla hela livet” Verksamheten är konkurrensutsatt och ekonomin baseras huvudsakligen på antalet listade patienter. Detta öppnar för nya möjligheter och ställer nya krav på verksamheten. Norsjö hälsocentral är belägen i en liten kommun med drygt 4000 invånare. Trevligt samhälle med blandad bebyggelse, landsbygd, villor och hyreshus. Det finns bra kommunikationer för dig som vill pendla På hälsocentralen finns läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, kurator, sjukgymnaster, arbetsterapeut, laboratorium, sekreterare. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med vår sjukgymnast Ulla kommer du att ha förekommande arbetsuppgifter för sjukgymnast på en hälsocentral bl a telefonrådgivning, mottagning. Ingå i team med läkare, koordinator, kurator i arbetet med sjukskrivningsprocessen KVALIFIKATIONER Leg Sjukgymnast Vi arbetar i team och därför är det viktigt att kunna samarbeta med andra men också viktigt att kunna ta initiativ och arbeta självständigt Vi hoppas på dig som är glad, positiv och gillar utmaningar.
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast Norsjö HC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast Norsjö HC

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Norsjö kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Norsjö.

Upphandlare för Norsjö och Malå kommun
Norsjö kommun har cirka 4 200 invånare och ligger i Västerbottens norra del längs Skellefteå älvdal. Kommunen som har cirka 500 anställda är organiserad i fyra verksamhetsområden, Utveckling och tillväxt, För- och grundskola, Omsorg samt Teknik och fritid samt Gemensam service och Näringsliv. Näringslivet domineras av träindustrier men har på senare år breddats till fler näringsgrenar. Närhet till naturen, ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar tillsammans med trygghet och vänlighet är några av våra lokala kännetecken. Som upphandlare arbetar du i mycket nära samarbete med kommunens olika verksamheter. Du medverkar i hela upphandlingsprocessen för både Norsjö- och Malå kommun och får självständigt genomföra upphandlingar från behovs- och marknadsanalys till uppföljning och avtal. Arbetet innebär många interna och externa kontakter. Vi söker dig som har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning på eller en kombination av ekonomi, upphandling/inköp, juridik eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer som lämplig. Du har mycket goda kunskaper om Lagen om Offentlig upphandling (LOU) och erfarenhet av upphandlingsfrågor från offentlig sektor eller näringsliv. Vi söker i första hand en utbildad inköpare med inriktning mot offentlig verksamhet, alternativt har erfarenhet av att upprätta inköpsprocesser i större organisationer. Erfarenhet av e-avrop eller liknande upphandlingsverktyg är meriterande. Vana att arbeta i MS-Office är ett krav. Som person är du utåtriktad, har ett strukturerat arbetssätt och arbetar bra tillsammans med andra. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan, det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlare för Norsjö och Malå kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlare för Norsjö och Malå kommun

Vik sjuksköterska till kom hälso- och sjukvård
Norsjö kommun har tre särskilda boendenheter och en omsorgsverksamhet med två gruppboenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden/hemsjukvård. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. Du arbetar dagtid, kväll och helg. Utbildning/erfarenhet: Legitimerad sjuksköterska. Handledarutbildning är meriterande. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Körkort erfordras. Visstidsanställning t o m 2015-01-30, kan komma att leda till en tillsvidareanställning. Skicka ansökan till: Norsjö kommun, Christina Björk, 93581 Norsjö eller via e-post till: jobbansokan@norsjo.se Då våra medarbetare inom denna personalkategori till största delen är kvinnor ser vi gäran manliga sökanden.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjuksköterska till kom hälso- och sjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjuksköterska till kom hälso- och sjukvård

Lärare i Yrkessvenska till Movant i Norsjö
Movant matchar individers yrkesutveckling med marknadsbehov i arbetslivets alla skeden. I nuläget finns Movant i 16 orter med ca 300 elever, ca 50 anställda och vi har 100% lärarledd undervisning.  Genom närhet och flexibilitet skapar vi marknadens mest lyhörda koncept. Genom ett nära samarbete med branscher och näringsliv, personliga utbildningskoncept och en starkare vilja är vi närmaste vägen till nästa jobb. På Movant går eleverna från jobbdröm till drömjobb. Nu söker vi en lärare i Yrkessvenska till vår lokal i Norsjö. Kvalifikationer: Som lärare i Yrkessvenska kommer du att undervisa deltagare från olika kulturer. Du kommer att planera, leda och dokumentera undervisningen. I rollen krävs det att du som person är initiativtagande och självgående och vi ser det som en självklarhet att du har en god pedagogisk förmåga och är en person som drivs av att se andra människor utvecklas. Vi vill att du som söker har en pedagogisk utbildning och det är meriterande om du har läst svenska två samt har tidigare erfarenhet av undervisning i SFI eller svenska som andra språk. På Movant vill vi ha rätt person på rätt plats och det är viktigt att kunna se elevens utveckling på individnivå samt kunna skapa ett positivt klimat som skapar engagemang, därför kommer vi lägga stor vikt på din personlighet. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% med start omgående. Då tillsättning kommer ske snarast kommer intervjuer ske löpande. Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 27 oktober 2013. Vid eventuella frågor kontakta Molly Nygren, molly.nygren@movant.se eller ring 072-55 44 308. Facklig representant Josefine Lindholm, Lärarnas Riksförbund, 0722-478957.
Företag: Praktiska Sverige AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Yrkessvenska till Movant i Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Yrkessvenska till Movant i Norsjö

Ekonom
Visstidsanställning t o m 2014-12-31. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är diverse uppgifter för koncernföretaget Norsjölägenheter AB. Här innefattas budgetprocess, ekonomisk uppföljning/prognos, statistik, redovisning och bokslut samt stödja verksamheten i ekonomiska frågor. Du kommer även att ha det administrativa ansvaret för våra leasingbilar. Momsredovisning, filinläsning av e-fakturor, kontoavstämning samt diverse övriga på ekonomienheten förekommande uppgifter ingår också i arbetet. Utbildning/erfarenhet: Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller har tillägnat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter samt goda IT-kunskaper, gärna arbete i olika ekonomisystem. Personliga egenskaper: Arbetet förutsätter att du har ett konsultativt förhållningssätt, är drivande, strukturerad och tycker om att arbeta parallellt med flera olika arbetsuppgifter. Du har förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du har mycket god samarbetsförmåga och är serviceinriktad samtidigt som du driver frågor självständigt. Det är även viktigt att du är analytisk och noggrann. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan, det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-14270. Då våra medarbetare inom denna personalkategori till största delen är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Norsjö, Ekonom Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Lärare i Yrkessvenska Movant AB, Norsjö
Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. Vi har under tre år expanderat från att ha varit en mindre aktör på ett fåtal orter runt om i Sverige till att bli ett utbildningsföretag som finns från Lund i söder till Skellefteå i norr. På uppdrag av Arbetsförmedlingen bedriver Movant yrkessvenska i Norsjö vilket ställer höga krav på oss från både de som beställer utbildningen samt de som genomför den. Som lärare är det din uppgift att leda och undervisa deltagare från olika kulturer. Du ska upprätthålla en dialog med Arbetsförmedlingen, näringslivet och samverkande arbetsmarknadsutbildningar, uppdatera dig om vad som händer på arbetsmarknaden samt medverka att hitta och följa upp praktikplatser åt deltagarna. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningen i enlighet med det avtal vi har med Arbetsförmedlingen. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att undervisa. Kravprofil ? Du har pedagogisk utbildning eller praktisk erfarenhet av undervisning i svenska och minst ett års erfarenhet av liknande uppdrag ? Vi ser gärna att du har utbildning i svenska som andraspråk eller har erfarenhet av undervisning i SFI eller svenska som andraspråk. ? Du har goda kunskaper i att använda digitala hjälpmedel i utbildningen ? Du har vana att dokumentera ? Du har en stor vana av flexibla lösningar och nytänkande. ? Du har ett starkt engagemang och en god människokännedom ? Körkort B (tillgång till egen bil) ? Du har goda kunskaper i svenska - både i tal- och skrift. Placering: Norsjö Sista ansökningsdag: 2013-11-08 Tjänsten är på: deltid ca 50% Anställningsform: Visstidsanställning Frågor om tjänsten besvaras av: Molly Nygren 072-55 44 308 molly.nygren@movant.se eller Louise Vedin 073-84 05 790 louise.vedin@movant.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Företag: Movant AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Yrkessvenska Movant AB, Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Yrkessvenska Movant AB, Norsjö

Handledare
Norsjö kommun söker handledare till ett boende för ensamkommande flyktingbarn, Athena i Bastuträsk som inriktar sig mot asylsökande. Athena kommer att flyttas till Norsjö under februari 2014. Verksamheten organiseras under kommunstyrelsen med uppdraget att tillförsäkra barnen god vård och omsorg enligt socialtjänstlagen. Med vård avses omvårdnad, stöd eller fostran. Anställningen annonseras ut under förutsättning att den ej behöver nyttjas för övertalig personal inom andra verksamheter. Arbetsuppgifter: Som handledare ska du ansvara för att den dagliga verksamheten på boendet fungerar. Vården ska vara anpassad till den enskildes behov och förutsättningar. Den ska upplevas som meningsfull och bygga på förtroende och samarbete med den enskilde. Vidare ska den enskildes integritet respekteras. Boendepersonalen ska stödja de ungas utveckling och samarbeta med skola, föreningsliv, studieförbund och andra samarbetspartners för att på ett bra sätt slussa ut barnen/ungdomarna i samhället. Vi arbetar med kontaktmannaskap. En viktig del i uppdraget är social dokumentation. Boendena har 10 platser vardera. Varje medarbetare ska arbeta aktivt med att uppfylla enhetens uppsatta mål. Kvalifikationer: Lämplig utbildning kan vara socionom, socialpedagog, beteendevetare eller personal med annan lämplig utbildning som också har relevant erfarenhet med barn och unga. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, kunna ta beslut, ansvarsfull, flexibel och kreativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort och datorvana är ett krav. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-14270. Vi eftersträvar i möjligaste mån en jämn könsfördelning.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare jobb, Handledare Norsjö, Handledare Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare

Grundskollärare
Placering vid Bastuträsk skola. Du kommer att arbeta med elever i åk 1-5 i samarbete med annan personal med start vårterminen 2014. Du har lärarutbildning för grundskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Norsjö, Grundskollärare Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Fritidspedagog
Fritidspedagog med placering vid Norsjöskolan. Du kommer att arbeta med barn i åldern 6-12 år och i samarbete med annan personal ansvara för fritidsverksamheten. Viss tid av arbetet kan även förekomma i förskoleklass eller grundskola. Du har fritidspedagogexamen eller annan pedagogisk examen och pedagogisk erfarenhet, som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Vid ett eventuellt erbjudande om anställning kommer ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk 0918-14270.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Norsjö, Fritidspedagog Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i SFI vid Norsjö Lärcentra
Omfattning: Två heltider (semestertjänst). En anställning i Norsjö och en i Bastuträsk. Arbetsuppgifter: I Norsjö kommun bedrivs all SFI-undervisning utifrån respektive elevs utbildningsbakgrund, språkkunskaper, erfarenheter samt intressen och behov. Att arbeta hos oss innebär huvudsakligen att planera, genomföra och dokumentera utbildning i enlighet med Skolverkets kursplaner men det ingår även dels, att stödja, stärka och motivera SFI-eleverna till utbildning och/eller arbete, samt att ansvara för verksamhetens ständiga utveckling och måluppfyllelse Utbildning/erfarenhet: Lärarexamen samt minst 30 hp i Svenska som andraspråk. Lärarlegitimation är ett krav. Personliga egenskaper: Du är engagerad och har en utvecklad förmåga att anpassa undervisningen till individens behov och att skapa positiva reaktioner i mötet med eleverna. Du har ett stort tålamod och god empatisk förmåga. Du är lösningsinriktad och har förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Erfarenhet av att arbeta med utbildning av flerspråkiga elever, gärna inom ramen för vuxenutbildning är meriterande. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk 0918-14270. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SFI vid Norsjö Lärcentra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SFI vid Norsjö Lärcentra

Personlig assistent, timvik Norsjö
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en medelålders man. Familjen bor utanför Norsjö varför det är ett krav med körkort och egen bil. Om du är intresserad av att jobba extra vid sjukvikariat eller när ordinarie assistenter vill vara lediga så är du kanske den vi söker. Du ska vara flexibel samt förstå hur det är att arbeta i någon annans hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att möta personer med funktionsnedsättning, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Om du delar kundens intressen för natur och fiske är det en fördel. De kan också bli aktuellt med arbetstid i samband med utlandsresa. Mer information lämnas vid intervju. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, journatt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Anja Radels, tel. 090-820 11 34 De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Norsjö
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, timvik Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, timvik Norsjö

Distriktssköterska Norsjö HC
Landstingets hälsocentraler och sjukstugor är numera samlade i en egen organisation, Landstingets primärvård. Honnörsorden är tillgänglighet och ett gott bemötande. Vi vill göra allt för att leva upp till mottot; ”God hälsa för alla hela livet” Verksamheten är konkurrensutsatt och ekonomin baseras huvudsakligen på antalet listade patienter. Detta öppnar för nya möjligheter och ställer nya krav på verksamheten. Norsjö hälsocentral är belägen i en liten kommun med drygt 4000 invånare. Trevligt samhälle med blandad bebyggelse, landsbygd, villor och hyreshus. Det finns bra kommunikationer för dig som vill pendla På hälsocentralen finns läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, kurator, sjukgymnastik, arbetsterapeut, laboratorium, sekreterare ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med vår distriktssköterska kommer du att ha förekommande arbetsuppgifter i BVC-verksamheten utifrån barnhälsovårdens basprogram. Vi samarbetar med skolhälsovården. I arbetet ingår också telefonrådgivning, mottagningsarbete på läkarmottagning. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med erfarenhet från barnhälsovård Vi arbetar i team och därför är det viktigt att kunna samarbeta med andra men det är också viktigt att du kan ta initiativ och arbeta självständigt
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska Norsjö HC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska Norsjö HC

Städning Norsjö
Vi letar efter personal i Norsjö. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Norsjö
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Norsjö

Städning Norsjö
Vi letar efter personal i Norsjö. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: FKR
Ort: Norsjö
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Norsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Norsjö

Stödfamilj LSS
En stödfamilj kan vara en familj eller en ensamstående person, det viktiga är att Ni/Du kan erbjuda trygga vuxna med en stabil social situation. Stödfamiljen ska erbjuda barnet en trygg miljö och vara ett stöd för individens förälder/föräldrar. Stödfamiljen ska ha fysiskt och känslomässigt utrymme att ta emot en annan person i familjens vardag. Vi söker en stödfamilj i Norsjö med omnejd där det gärna får finnas andra barn i hushållet. Uppdraget som stödfamilj består i att du/ni under en helg (fredag-söndag) i månaden tar emot den enskilde i ditt/ert hem. Syftet med en stödfamilj är att erbjuda den enskilde miljöombyte och/eller rekreation. Som stödfamilj inom LSS är det bra om du/ni har ett intresse för att hjälpa människor som har olika funktionsnedsättningar. Du/Ni har en god social förmåga samt är lyhörd för den enskildes behov. Utdrag från polisens brotts- och misstankeregister krävs. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet. Ersättning utgår enligt rekommendationer från Sveriges kommuner och landsting. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-14270.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Stödfamilj LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödfamilj LSS

Skolsköterska
Norsjö kommun har ca 4 200 invånare och ligger i Västerbottens norra del längs Skellefteå älvdal. Kommunen har en väl utbyggd skola, särskola, skolbarnomsorg och förskoleverksamhet. Skolverksamheten består även av gymnasium, vuxenutbildning samt musikskola. Vi söker en utbildad, legitimerad skolsköterska med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård och/eller påbyggnadsutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Omfattningen är på 50 %, visstidsanställning till och med 2014-12-31 med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta tillsammans med en annan skolsköterska med för yrket sedvanliga arbetsuppgifter och ni ingår tillsammans i elevhälsan. Vid en eventuell anställningsintervju kommer ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918- 14270.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Norsjö, Skolsköterska Norsjö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Gymnasielärare i samhällskunskap/barn och fritid
Vi tänker oss att du är en person som har lärarutbildning med inriktning samhällskunskap och barn & fritidskunskap samt att du har en pedagogisk erfarenhet och en god social kompetens som gör att du kan arbeta självständigt såväl som i arbetslag. Det är också viktigt att du är en person som ser möjligheter och inte hinder. Det du får är ett givande arbete på ett litet gymnasium. Norsjö Gymnasium har en stor bredd trots sin litenhet, och personalen har stor vana av att jobba program-, och ämnesintegrerat. Gymnasiets litenhet gör också att alla känner alla, vilket ger en känsla av samhörighet där vi stödjer varande i det dagliga arbetet, elever såväl som personal. Du har examen från lärarutbildningen och pedagogisk erfarenhet som utifrån arbetsuppgifterna anses lämpliga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är religionskunskap och svenska som andraspråk. Vid en eventuell anställningsintervju kommer ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister att efterfrågas. Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Christina Björk, 0918-142 70.
Företag: Norsjö kommun
Ort: Norsjö
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i samhällskunskap/barn och fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i samhällskunskap/barn och fritid


Sök lediga jobb Norsjö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se