Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb - lediga jobb

Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Norsktalande kundtjänstmedarbetare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Norsktalande kundtjänstmedarbetare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 2. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

 3. Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 4. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Solna

 5. Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Expedia- Stockholm

 6. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 7. Norsktalande Kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 8. Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Östersund- Östersund

 9. Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!- Malmö

 10. Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till Tvins- Malmö

 11. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Malmö

 12. Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes omgående!- Göteborg

 13. Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!- Trollhättan

 14. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Linköping

 15. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Linköping

 16. Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!- Trollhättan

 17. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

 18. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 19. Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso- Stockholm

 20. Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette- Stockholm

 21. Norsktalande kundtjänstmedarbetare omgående- Malmö

 22. 2-3 Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Malmö

 23. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Linköping

 24. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

 25. Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidsuppdrag!- Lund

 26. Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 27. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

 28. Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!- Trollhättan

 29. Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette- Stockholm

 30. Viaplay söker omgående norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 31. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 32. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 33. Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Lekmer.se- Stockholm

 34. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

 35. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 36. Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso- Stockholm

 37. Norsktalande kundtjänstmedarbetare för rekrytering!- Solna

 38. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Malmö

 39. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

 40. Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes- Stockholm


Mer beskrivning

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Academic Work söker för kunds räkning fyra norsktalande kundtjänstmedarbetare. Vår kund har genom outsourcing ansvar för olika kundtjänstavdelningar inom inkassotjänster, IT och telecom. Företaget är en mycket trivsam arbetsplats som representeras av en ung och ambitiös skara som värderar kamratanda, kreativitet och genuin arbetsglädje. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kund. Kundföretagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta ute hos vår kunds kund. Du kommer främst att arbeta med kundkommunikation per mail men även inringande telefon och hjälpa företagets norska kunder i deras frågor kring fakturor, påminnelser, fakturadatum, köp via nätet etc. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en bra möjlighet att finslipa din serviceförmåga vilket gör detta till ett meriterande uppdrag inför framtiden. Vi söker dig som Talar flytande norska och har goda skriftliga kunskaper i det norska språket då du kommer att arbeta mot den norska marknaden och dagligen kommunicera med norsktalande kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller serviceyrke men huvudsaken är att du som person är positiv, stresstålig och drivs av att leverera god service. Efterfrågade specifika kompetenser: - Flytande i norska med mycket goda skriftliga kunskaper - Goda kunskaper i engelska - Goda datorkunskaper START: Omgående, utbildningsstart 22 juli UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid PLATS: Centrala Stockholm KONTAKT: Elin Jacobsson, 08 - 562 448 10 URVAL: Sker löpande För att söka tjänsten följ länken http://www.academicwork.se/jobbannons/norsktalande-kundtjanstmedarbetare/stockholm/14924621 och klicka på "Sök jobbet". Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid Genom att ansöka till tjänsten via vår hemsida godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare
Bythjul Norden AB är en av nordens största däck- och fälgaktörer på Internet. Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2003 och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Under våren 2007 startades även filialer upp i Finland, Danmark och Norge. Besök gärna: www.bythjul.com. Är du ute efter ett givande och flexibelt arbete vid sidan av dina studier? Då har vi tjänsten för dig! Bythjul.com står inför en extrem tillväxtresa med allt vad det innebär; kul, spännande och utvecklande. Företaget har idag 25 anställda på kontoret i Hammarby Sjöstad. Du kommer få utbildningar och vägledning för att känna dig som en del av det vinnande teamet. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa nya och befintliga kunder via telefon, mail och chatt. Vidare är du behjälplig vid beställningar, produktinformation samt vid leveransfrågor. Är du den vi söker? Vi söker dig som norsktalande  student som brinner för att ge kunder god service, har en hög energinivå och är sugen på att hänga med på en utvecklande resa. Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel och effektiv med goda kunskaper i norska, såväl i tal som skrift. Du är noggrann och drivs av resultat och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig möjligheten till ett flexibelt arbete som fungerar utmärkt att kombinera med dina studier. Du får använda din finska dagligen i en miljö som står för god gemenskap. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att Du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. Start: v 38 Omfattning: extra/deltid, varierande efter behov.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater! BSH Home Appliances AB ingår i Bosch and Siemens Home Appliances Group. Våra produkter gör livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på över 8 miljarder euro. Med intelligent teknik, utmärkt design och produkter som är enkla att använda inspirerar vi kunder över hela världen. Ta ett steg vidare i din karriär - tänk framåt med oss. Vi söker en Norsktalande Kundtjänstmedarbetare Du kommer att arbeta inom vår nordiska serviceavdelning Ditt team består av ca 10 personer som arbetar gentemot Sverige, Norge och Finland. Personen vi söker kommer arbeta mot Sverige och Norge. Tjänsten är placerad på vårt nordiska huvudkontor i Solna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: - Hantera och behandla telefonsamtal och mail på svenska och norska - Reservdelsbeställning och viss reklamationshantering - Ansvara för bokning av servicetekniker - Ge service till såväl avtalsverkstäder som slutkonsumenter - Systemarbete, främst i SAP, Quick Finder och SMART - Vara backup på att hantera produktfrågor från slutkonsumenter Din bakgrund Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundtjänst alternativt med någon annan form av service. VI söker dig med god teknisk förståelse. Då denna tjänst är inriktad mot både Sverige och Norge så söker vi dig som är flytande på svenska samt hanterar det norska språket både muntligt som skriftligt. Du har hög datormognad och tycker det är roligt att arbeta i olika system. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och drivs av att arbeta mot tydliga mål. Givetvis gillar du att göra dina kunder och kollegor nöjda. Tjänsten är på heltid med start under hösten 2013. Ansökan Har du frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Glinning eller Gabriella Reissmüller (teamledare) 08-734 12 00. Din ansökan skickar du till: jobb@bshg.com. Sök gärna så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 25 augusti 2013. BSH Home Appliances AB ingår i BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH med 40 000 anställda och huvudkontor i München. BSH är en av Europas ledande och världens tredje största aktör inom hushållsapparater, t ex kylskåp, diskmaskiner och dammsugare. I Norden och i Baltikum arbetar 500 anställda med försäljning, marknadsföring och service av hushållsapparater av märkena Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff och Constructa. Det nordiska huvudkontoret ligger i Solna. Läs gärna mer om våra produkter på www.bosch-home.se, www.siemens-home.se, www.gaggenau.se. Om själva BSH-koncernen kan du läsa mer på www.bsh-group.com
Företag: BSH Home Appliances AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Expedia
AGENT - Lodging Support Services – MUST be fluent in Norwegian                                                                                    Team Overview The Lodging Support Services team focuses on providing support for Expedia customers and Expedia hotel partner (supplier) experience including efficient transaction processing and providing mission critical linkages between our customers, Expedia, and our partners. General Responsibilities: • Interact directly with customers and suppliers in escalated scenarios wherein customers are relocated from their originally-booked hotel or destination service, often in a "save the sale" scenario. • Identify, and extensively document, relocation root cause drivers, and support back-office reporting to Market Manager and Sales Account Management teams. • Provide timely, courteous, and professional customer service to hotel partners, service providers, Market Managers, or Customer Service, often in escalated scenarios. • Work with customers and strive to delight them with the new accommodation or service, despite the situation. • Handle escalated issues and queries initially addressed by frontline agents in hot/warm transfers with customers or hotel partners on the line. • Communicate with Market Managers and hotel partners to determine root cause of relocation requests, identify possible alternative solutions, and explain possible cost ramifications, in attempt to prevent the relocation, encourage hotels to accommodate while maintaining balance of professionalism and customer advocacy. • Contact customers to determine relocation preferences, and research alternate accommodations, using company-provided tools and keeping guest needs and preferences in mind. • Calculate options, advise customers of compensation incentives, weighs options, and determine best the overall resolution that balances costs and customer needs and/or requirements. • Maintains queue of assigned customer cases, and ensure resolution within established timeline. • Create customer cases for each property requiring relocations or guest contacts. • Contact customers on behalf of hotel properties when hotel partners do not have contact information on Expedia or Hotels.com customers. • Issue guest refunds or financial adjustments, as required. • Assist hotel partners with credit card billing issues, and document all inquiries, processed refunds or charges, and final resolution. • Work with hotel properties to complete emergency stop-sells of property inventory, as requested. • Maintain and promote excellent client relations by managing prompt and accurate response to email and phone communications from lodging suppliers. • Responsible for 2 hr resolution response SLA in closing out inventory of destination services. • Contacts properties to verify special needs amenities are available to meet guest needs, including mobility impaired or special accommodations requested by customer at booking. Requirements: • Fluent proficiency and comprehension in Norwegian is required – native speaker is preferred. • Fluent proficiency and comprehension in English is required. • Highly organized and detail oriented with a very strong focus on process, trends, and root cause analysis. • Highly efficient internet and phone skills, MS Office programs and highly proficient / comfortable with computers. • Ability to handle difficult or irate customers effectively, ability to set expectations and deliver information in a positive way. • Strong ability to multi-task while effectively communicating with partners/customers. • Strong time management skills. • Ability to develop effective solutions to difficult problems or situations. • Is confident about his/her ability to contribute effectively. • Independently driven to learn new application, technologies, and skills. • Responds effectively under stressful situations. • With guidance, learns quickly on the job. • Takes responsibility for his/her actions and is receptive to constructive criticism. • Professional customer service skills, solutions mindset, helping nature, passion for the customer and the customer experience About Expedia: Our mission is to revolutionize travel through the power of technology. Collectively, the Expedia brands cover virtually every aspect of researching, planning, and booking travel, from choosing the best airplane seat, to reading personal travel reviews of hotels, to planning what to do in a destination once you arrive. The Expedia portfolio serves both leisure and business travelers with tastes and budgets ranging from modest to luxury. Expedia delivers consumer travel demand from nearly every continent to nearly 149,000 hotels and hundreds of airlines, tour operators, car rental companies and destination services supply partners.   Rollen är en tillsvidaretjänst med placering i Stockholm. Det är ett absolut krav att du kommunicerar flytande på norska både i tal och skrift.   Låter detta intressant? Ansök redan idag via ansökningslänken nedan, genom att fylla i dina uppgifter och bifoga CV samt personligt brev på ENGELSKA. Tjänsterna kan komma att tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansvariga rekryteringskonsulter på Adecco är Magnus Wiberg och Tove Östberg.   Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Expedia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Expedia

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Brinner du för sälj och kundservice? Är du en lagspelare som gillar täta kundkontakter och behärskar norska i tal och skrift? Då är det här tjänsten för dig! Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Arbetsbeskrivning Vi behöver nu utöka vår Front Office med ytterligare norsktalande medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och kundservice mot våra norska kunder genom såväl inkommande- som utgående samtal. Vi söker dig som: - Har lägst gymnasieutbildning - Har tidigare erfarenhet från något serviceyrke - Behärskar både norska och svenska i tal och skrift - Är noggrann och lösningsorienterad och drivs av att skapa resultat - Är van vid att kommunicera över telefon och är både lugn och serviceinriktad i kontakten med kund - Både vill och kan arbeta under eget ansvar - Innehar grundläggande kunskaper i engelska Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Om du vill veta mer om oss som företag, gå in på www.nordax.se Ansökan Skickas via e-post till HR-avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti 2013. Märk din intresseanmälan med "Norsktalande kundtjänstmedarbetare heltid" för att vi ska ha en möjlighet att hantera din ansökan. Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Rekryteringsgruppen söker nu för kunds räkning ett antal norsktalande medarbetare för uppdrag i Arlandastad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande förfrågningar från kundens slutanvändare via telefon, chatt och e-post. Dessa frågor är relaterade till hela kundens produktsortiment gällande teknisk support, service och produktspecifikationer. Andra backofficeuppgifter kommer att ingå såsom registreringar och översättningar. Kvalifikationer Vi ser att du som söker kan formulera dig både muntligt och skriftligt på norska och engelska. Du ska vara professionell i ditt bemötande mot kunder och medarbetare. Du ska även ha förmågan att på ett enkelt och förståeligt sätt hjälpa kunden med varierande grad av teknisk kunskap. Du ska ha god datavana och förståelse för hemelektronik såsom TV och A/V-produkter. Du ska även ha bra förståelse för smartphones som främst är Androidbaserade. Allmänna kunskaper av vitvaror är också att önska. Att du är flexibel och har rätt inställning till jobbet ser vi som en väldigt viktig egenskap. I övrigt är du glad, positiv, arbetsvillig och har lätt att arbeta i grupp. Om oss Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av olika tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller en extremt hög servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och är idag ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-41043521 eller niklas@rekryteringsgruppen.com
Företag: Rekryteringsgruppen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande Kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande Kundtjänstmedarbetare

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Östersund
Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, interim management, omställning och jobbcoachning. Vi har hjälpt stora och små företag, i glesbygd och i storstan sedan 1996. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi har mer än 10 års erfarenhet av; Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens! Kornboden söker nu för kunds räkning norsktalande kundtjänstmedarbetare med placering i Östersund. Vår kund är en stor aktör inom området kundtjänst/telefonsupport. Som kundtjänstmedarbetare kommer du ansvara för kommunikationen mot företagets kunder i form av mejl och telefonkontakt på norska. Du kommer svara på inkommande samtal i olika frågor som rör kundens verksamhet. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du som söker har avslutad gymnasieutbildning samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift både, i det svenska och norska språket. Det är ett krav att kunna läsa, skriva och tala norska flytande. Som person är du serviceinriktad och självgående för att både klara av att ge bästa möjliga service och vara företagets röst utåt. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete men inget krav. Vi lägger stor viktigt vid dina personliga egenskaper. Anställningsform: Visstidsanställning. Sysselsättningsgrad: Heltid Arbetstid och lön: Varierande arbetstid enligt schema. Visst helgarbete kan förekomma. Lön enligt kollektivavtal upprättat med Unionen. Övrig information: Urval till intervjuer sker löpande.
Företag: Kornboden
Ort: Östersund
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Östersund

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!
Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till postorder för stort känt klädesbolag! Om oss Avant Marketing är ett av Sveriges ledande företag när de gäller in- och utgående telefoni samt utvecklande av kundrelationer. Avant Marketing har sina kontor belägna i Malmö, Växjö och Helsingfors. Varje dag utför våra anställda kvalificerade tjänster såsom kundservice, försäljnings- och marknadsföringsuppdrag. Inom Avant Marketing arbetar mer än 100 medarbetare uppdelat på våra två kontor i Sverige. Arbetsbeskrivning Vi söker nu DIG som vill arbeta i NORSK kundtjänst med ordermottagning inom klädbranschen. Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot orders via telefon, mail och brev från kunder och hjälpa dem med orderbeställningar, fakturafrågor och tips & råd. Du är kundens väg till en ny garderob, därför är ditt öga för mode och kombinationer en stor tillgång. Du kommer ingå i en glad och trevlig grupp och arbeta ca 40 timmar/vecka. Kundtjänstens öppettider är kl 08:00 - 17:00. Vem är du? Vi söker dig som talar norska flytande. God förståelse i Svenska och Danska är ett plus! Du kommer att behandla kunder från hela norden. Vi söker en framåtgående person med hög servicekänsla och säljförmåga. Viktiga egenskaper hos dig är att du är utåtriktad, social och har en bra telefonröst. God datavana är ett stort plus. Du behärskar norska och svenska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande med erfarenhet av kundkontakter och serviceyrken. Vad kan vi erbjuda dig? Ett arbete som ger dig ett leende på läpparna. En positiv kundtjänst som är mån om sina kunder. Att få möjligheten att arbeta för ett stort klädesföretag där kvalité och givmildhet är ledorden. Välkommen med din ansökan!
Företag: AVANT MARKETING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till Tvins
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För nordisk kundtjänst söker vi nu en norsktalande medarbetare. I din roll kommer du i huvudsak arbeta med att besvara inkommande kundtjänst och ordersamtal men fokus finns också på merförsäljning till befintliga kunder samt tillhörande administrativa uppgifter som berör kundtjänsten. Du kommer att börja som konsult för Manpower och sedan finns det mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos kund. Arbetet startar omgående och löper sedan tillsvidare. Vem är du? Du talar och skriver obehindrat både norska och svenska. Du är serviceinriktad och strävar ständigt mot att bemöta kunden på bästa sätt. Du har helt enkelt en mycket god känsla för vad service innebär, men är också angelägen om att utvecklas ytterligare inom detta område. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och är en god kommunikatör. Som person är du flexibel, stresstålig och trivs i rollen att prata med människor. Du motiveras av egna samt gruppens uppsatta mål och drivs av ständig personlig utveckling. Vi värdesätter ett eget driv och vilja till att lyckas. Du har god datakunskap, främst från Officepaketet eller motsvarande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Hassel på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 12. Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan!
Företag: Manpower Försäljning/Kundservice
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till Tvins jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till Tvins

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Senzum AB är en av Nordens främsta verksamheter avseende support- och kundutveckling. Vi bedriver och utvecklar support- och kundservicetjänster samt säljer effektiva systemstöd inom kundservice och kommunikation inkluderat kringutrustning. I syfte att främja utveckling, projektbaserar vi konsultinsatser knutna till tjänsterna ovan ? fokus är inte sällan på teknik, processer, utbildning och affärsutveckling. Våra Nordiska tjänster produceras från våra två kontor vilka återfinns i Linköping och Malmö med drygt 90 medarbetare som jobbar i våra två affärsområden Teknisk support och Retail. Välkommen att läsa mer på www.senzum.com Norsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Malmö Huvudsakliga arbetsuppgifter Hantera kundserviceärenden; orderhantering, förfrågningar och problemlösning via inkommande telefonsamtal och email på norska. Personliga egenskaper Du har ett stort intresse för kundkontakt och service. Vi tror också att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Flexibilitet är viktigt för oss då vi arbetar i en miljö där det händer mycket. Kvalifikationer Du behärskar det norska språket både i tal och skrift för att ansöka till den här tjänsten. Vi ser också att du har flera av nedan angivna kvalifikationer och/eller egenskaper: Lägst gymnasiekompetens Tekniskt intresserad Självständig och kundfokuserad Gärna erfarenhet från kundservice/kundtjänst Meriterande om du jobbat med SAP Vi erbjuder 2-4 veckors internutbildning Arbetstid/Sysselsättningsgrad heltid/deltid Lön månadslön/timlön Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete, med goda möjligheter till personlig utveckling! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Franzén HR/adm Manager på telefon 0732740123 Ansök redan idag via e-post: rekrytering@senzum.com Vi tar endast emot ansökan via e-mail. Sista ansökningsdag 20130731
Företag: Senzum AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes omgående!
Är du en kommunikativ och serviceminded person som vill arbeta inom kundtjänst? Vi på Adecco Office & HR ger dig nu en möjlighet till detta i ett uppdrag som norsktalande kundtjänstmedarbetare hos vårt kundföretag Thermo Fisher, som nu utökar sin verksamhet i Göteborg. Hur ser din arbetsdag ut? Ditt arbete består av att se till att rätt varor kommer till rätt kunder i rätt tid samt att de kvalitetssäkras. Dina arbetsuppgifter är att besvara kundernas frågor via telefon samt arbete med orderläggning, bearbetning och offertskrivning. Uppdraget är på heltid med start snarast, varaktighet 2-4 månader med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns även på sikt möjligheter till anställning hos vårt kundföretag. Arbetstid är 8.00-16.00, måndag – fredag. Du kommer att bli anställd av Adecco som konsult och bli uthyrd till vårt kundföretag Thermo Fisher, www.thermofisher.com. De finns i Västra Frölunda. Vem trivs här? Har du mycket goda språkkunskaper och kan såväl norska, engelska och svenska är du den vi söker! Tidigare erfarenhet av arbete i kundtjänst/kundservice är önskvärt och kommer göra att du snabbt kommer in i din nya roll. Och har du någon form av naturvetenskaplig bakgrund, arbetsmässigt eller studiemässigt, är det positivt. Är du som person kommunikativ och initiativtagande samt brinner för att ge service på en hög nivå kommer du verkligen att trivas här. Vidare är du en relationsinriktad person som har ett öga för detaljer och ett proaktivt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan, kontakta gärna Kandidatsupport på tel 08-598 980 10. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Gabriella Levi på tel 031 – 725 45 35 eller mail gabriella.levi@adecco.se. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes omgående!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!
Student Consulting Vi söker dig som är en driven kundtjänstmedarbetare för arbete hos en av våra kunder i Trollhättan. Kunden är en av nordens största leverantörer av högkvalitativa produkter inom träning och hälsa. Student Consulting söker nu för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare som vill jobba extra vid behov. Du kommer att bli anställd av Student Consulting och uthyrd till vår kund som konsult. Dina arbetsuppgifter består av att hantera inkommande samtal, svara på mail, hantera fakturaärenden och besvara kundernas förfrågningar på ett professionellt sätt. Uppdraget startar omgående och rekrytering sker löpande. Arbetstider är kontorstider men kan variera. Som person är du social och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt i en ung organisation, är effektiv och strukturerad. En positiv inställning till ditt jobb och lyhördhet för kundens frågor och önskemål är viktigt för tjänsten. Ditt modersmål är Norska, du har också goda kunskaper i svenska och engelska och har arbetat mycket med officepaketet. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst är meriterande men är inget krav för tjänsten. Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Releasy Customer Management AB tillhandahåller tjänster inom Contact Center, både ingående kundtjänst och utgående kundkontakter. Releasy har idag verksamhet i Linköping, Skövde och Borlänge, samt kontor i Stockholm och är ett av de ledande företagen i branschen. Våra kunder är stora bolag med fokus på att skapa värde i kunddialogen inom en rad branscher, bland annat media, telecom, energi, bank, resor mfl.Arbetsuppgifter: Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till vår kontor i Linköping. Vi utökar våra befintliga uppdrag och behöver rekrytera personal som har goda kunskaper i Svenska språket samt Norska i tal och skrift. Arbetsuppgifterna är att hantera frågor som kommer in till kundtjänsten från våra uppdragsgivares kunder. Frågorna kommer i huvudsak in via telefon men även via mail. Våra uppdragsgivare är stora etablerade företag inom flera branscher såsom bank, resor, media och telecom. Personliga egenskaper: Du har stort intresse för kundkontakt och service. Vi tror också att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Flexibilitet är viktigt för oss då vi arbetar i en miljö där det händer mycket. Kvalifikationer: Du har minst gymnasiekompetens och gärna erfarenhet från kundservice/kundtjänst sedan innan. Du hanterar svenska och norska språket flytande i tal och skrift. Meriterande är även om du har erfarenhet från arbete på bank, resor och media. Vi erbjuder: Anställning med start i mitten på augusti. Grundutbildning där du får lära dig allt om arbetet i en kundtjänst du får även en kundspecifik utbildning där vi går in djupare in i det uppdrag du ska arbeta med. Timlön enligt unionens avtal, för anställningen gäller kollektivavtal mellan Unionen och Releasy Customer Management AB, samt aktuella lokala bestämmelser. Arbetet utförs från vårt kontor i Mjärdevi i Linköping. Arbetstiderna är mellan 06:00-22:00 måndag-söndag. För information om tjänsten är du välkommen att maila anneli.nahdin@releasy.se Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 5 augusti. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske före sista datum för ansökan. Du ansöker om tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida. www.releasy.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Besök oss på facebook www.facebook.com/ReleasyAB och twitter@ReleasyAB.
Företag: Releasy Customer Management AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Releasy Customer Management AB tillhandahåller tjänster inom Contact Center, med verksamhet på tre orter; Linköping, Borlänge och Borås samt kontor I Stockholm. Releasy arbetar idag med kundservice- och telemarketinguppdrag för ett antal av Sveriges största och mest kända företag. Kunderna finns inom en rad av transaktionsintensiva branscher såsom media, telekom, energi, bank och resor. Releasy omsätter ca 120 MSEK och har en god tillväxt. Releasys huvudägare är Pulsen AB. Arbetsuppgifter: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt Callcenter i Linköping. Arbetsuppgifterna är att hantera frågor som kommer till kundtjänsten från våra uppdragsgivares kunder. Frågorna kommer i huvudsak in via telefon och mail, men också brev och fax. Våra uppdragsgivare är stora etablerade företag inom flera branscher såsom resor, bank och finans, media. Personliga egenskaper: Du har stort intresse för kundkontakt och service. Vi tror också att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Flexibilitet är viktigt för oss då vi arbetar i en miljö där det händer mycket. Kvalifikationer: Du har minst gymnasiekompetens men gärna erfarenhet från kundservice/kundtjänst sedan innan. Vi vill också att du har goda kunskaper i svenska språket samt Norska i tal och skrift. Vi erbjuder: En anställning på hel eller deltid. Grundutbildning där du får lära dig allt om arbetet i en kundtjänst du får även en kundspecifik utbildning där vi går djupare in i det uppdrag du ska arbeta med. Timlön enligt Unionens avtal, för anställning gällande kollektivavtal mellan Unionen och Releasy Customer Management AB, samt aktuella lokala bestämmelser. Arbetet utförs från vårt kontor i Linköping. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 30 augusti. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske före sista datumet för ansökan. Du ansöker om tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.releasy.se.
Företag: Releasy Customer Management AB
Ort: Linköping
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!
Student Consulting Vi söker dig som är en driven kundtjänstmedarbetare för arbete hos en av våra kunder i Trollhättan. Kunden är en av nordens största leverantörer av högkvalitativa produkter inom träning och hälsa. Student Consulting söker nu för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare som vill jobba extra vid behov. Du kommer att bli anställd av Student Consulting och uthyrd till vår kund som konsult. Dina arbetsuppgifter består av att hantera inkommande samtal, svara på mail, hantera fakturaärenden och besvara kundernas förfrågningar på ett professionellt sätt. Uppdraget startar omgående och rekrytering sker löpande. Arbetstider är kontorstider men kan variera. Som person är du social och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt i en ung organisation, är effektiv och strukturerad. En positiv inställning till ditt jobb och lyhördhet för kundens frågor och önskemål är viktigt för tjänsten. Ditt modersmål är Norska, du har också goda kunskaper i svenska och engelska och har arbetat mycket med officepaketet. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst är meriterande men är inget krav för tjänsten. Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? Då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Nu söker vi för vår kund Teleperformances räkning fyra norsktalande kundtjänstmedarbetare. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag för att efter sex månader övergå i anställning hos kunden. Första arbetsdagen kommer att starta med introduktion och utbildning. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med kundkommunikation via mail men även inkommande samtal där du kommer att hjälpa kunderna med fakturafrågor som t ex påminnelser, inköp via nätet och fakturadatum. Önskade kvalifikationer För att passa för tjänsten krävs att du har goda datorkunskaper, hög känsla för service och är stresstålig. Flytande norska med god skriftlig kommunikation är ett krav, samt goda kunskaper i engelska. Svenska är inget krav. Om Teleperformance Nordic Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i 46 länder med mer än 135.000 anställda på 270 kundservice. Som en del av Teleperformance-gruppen består Teleperformance Nordic AB av 10 kontor i Norden med 2500 anställda. Vi kan erbjuda Som konsult hos PEAK blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får en personlig konsultchef. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sara Dahlström på tfn: 0768-696495. För att söka tjänsten, gå in på http://intern.peak-bemanning.se/hjem/Sokjobb/JobDetails/tabid/50/language/sv-SE/Default.aspx?CommissionId=2729&SkillId=0&LocationId=0 Vi har tyvärr inte möjlighet att behandla ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post. PEAK är ett bemanningsföretag med över 230 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. OBS! Nu kan du kostnadsfritt ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. PEAK - BETTER IS ALWAYS POSSIBLE!
Företag: PEAK-IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker för Nespressos räkning norsktalande kundtjänstmedarbetare/kaffespecialister till företagets kontor i centrala Stockholm. Nestlé Nespresso är den ledande aktören på marknaden för premiumportionerat kaffe av högsta kvalitet. Nespresso bygger sitt koncept på den unika, så kallade Nespresso-trilogin, bestående av den oslagbara kombinationen av enastående kaffe, användarvänliga och väldesignade kaffemaskiner samt förstklassig personlig kundservice. Tillsammans skapar dessa tre delar den ultimata kaffeupplevelsen med stunder av ren njutning. Talar du flytande norska och vill jobba i en ung, energisk och utmanande organisation och representera ett kraftfullt globalt varumärke är detta något för dig! Arbetsuppgifter: Arbetsdagen i Nespressos kundsupport är schemalagd i olika perioder, med varierande arbetsuppgifter såsom inkommande och utgående samtal samt administration. Dina arbetsverktyg kommer att vara telefon och dator. Som kundtjänstmedarbetare på Nespresso kommer du att sitta i trevliga lokaler med ett glatt och tryggt gäng. Arbetstiderna är varierande enligt rullande schema mellan 8-20, och arbete var femte lördag förekommer. Du kommer att ingå i ett team av norsktalande kaffespecialister och agera ambassadör för varumärket Nespresso. För att bli kaffespecialist kommer du gå en internutbildning på två veckor. Profil: - Flytande Norska i tal och skrift (krav) - Goda kunskaper i engelska (krav) - Erfarenhet av servicerelaterat yrke (meriterande) Vi söker dig med stor vilja och drivkraft. Du är serviceminded, motiverad, och positiv som person. Vidare ser vi att du är en problemlösare som har lätt för sociala kontakter. Övrig information: Start: Omgående Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt ö.k. Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: norsktalande, norska, norsk, norge, dansktalande, danska, dansk, danmark, kundtjänst, kundsupport, Stockholm, kaffe, kaffemaskiner, kaffespecialist, coffe specialist, Nespresso Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette
Talar du norska? Brinner du för god service? Sugen på en ny utmaning? ?Välkommen till oss! Ditt uppdrag Som vår nye Kundtjänstmedarbetare tillser du att våra återförsäljare erhåller en service i världsklass, en service värdig våra högkvalitativa och unika produkter. Du kommer framförallt att fokusera på den norska marknaden. Din profil Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom retail. Du skall tala och skriva norska, svenska och engelska flytande. Du är van att hantera IT-system. Det är meriterande med kunskaper i ytterligare nordiska språk samt tyska. Som person är du serviceminded och sprider positivitet omkring dig. Du brinner för ditt jobb och sätter en ära i att alltid sätta kunden i centrum. Du är initiativtagande och idérik! Vårt erbjudande Vi erbjuder dig en spännande tjänst på vårt nya Nordiska huvudkontor, bekvämt beläget i Frösunda strax norr om Stockholm. Du blir en nyckelperson i vår nysatsning på den nordiska marknaden. Vi ger dig en gedigen introduktion och kontinuerlig utbildning. Välkommen till oss! Din ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Talentor Sweden AB. Sänd din ansökan till thomas.lindquist@talentor.se senast den 12/8. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på tel 0704-531353. The scope of activities of Silhouette International Schmied AG comprise of the design, production and marketing of ophthalmic frames and sunwear in metal and synthetics. In addition to its own brand Silhouette, the company also manufactures frames under license for the brand adidas eyewear. Silhouette International Schmied AG activities cover everything, from design to production and marketing of ophthalmic frames and sunwear in metal and synthetics. In addition of its own brand Silhouette, the company also manufactures frames under license for the brand adidas eyewear.
Företag: Talentor Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette

Norsktalande kundtjänstmedarbetare omgående
Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter ? CO-WORKER är ett företag med fokus på att arbeta med duktiga personer för bemanningsbehov inom olika tjänsteområden. Bl.a. genom vår arbetar vi på att kunna möta behov av duktiga medarbetare både för omgående och mer planerade behov i hela Sverige. Vi har idag ca 70 anställda konsulter runt om hela Sverige och CO-WORKER koncernen total omsättning för 2012 uppgick till SEK 22 miljoner. Arbetsbeskrivning Vi är en nordisk kundtjänst som nu söker en Norsktalande person till vår kundtjänst. I din roll kommer du i huvudsak arbeta med att besvara inkommande kundtjänst och ordersamtal. En viss utgående försäljning förekommer samt diverse administrativa uppgifter till våra Norska och Svenska kunder. Vem är du? *Du talar och skriver Norska och Svenska. *Du är serviceinriktad och strävar ständigt mot att bemöta kunden på bästa sätt. *Du har helt enkelt en mycket god känsla för vad service innebär, men är också angelägen om att utvecklas ytterligare inom detta område. *Du motiveras av egna samt gruppens uppsatta mål och drivs av ständig personlig utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och är en god kommunikatör. Som person är du flexibel, stresstålig och trivs i rollen att prata med människor. Vi värdesätter ett eget driv och vilja till att lyckas. Du har god datakunskap, främst från Officepaketet eller motsvarande. Skicka ditt CV och personliga brev till andreas@co-worker.se MÄRK DIN ANSÖKAN MED "KUNDTJÄNST NORSKA"
Företag: CO-WORKER BEMANNING Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare omgående

2-3 Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Senzum AB är en av Nordens främsta verksamheter avseende support- och kundutveckling. Vi bedriver och utvecklar support- och kundservicetjänster samt säljer effektiva systemstöd inom kundservice och kommunikation inkluderat kringutrustning. I syfte att främja utveckling, projektbaserar vi konsultinsatser knutna till tjänsterna ovan ? fokus är inte sällan på teknik, processer, utbildning och affärsutveckling. Våra Nordiska tjänster produceras från våra två kontor vilka återfinns i Linköping och Malmö med drygt 90 medarbetare som jobbar i våra två affärsområden Teknisk support och Retail. Välkommen att läsa mer på www.senzum.com 2-3 Norsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Malmö Huvudsakliga arbetsuppgifter Hantera kundserviceärenden; orderhantering, förfrågningar och problemlösning via inkommande telefonsamtal och email på norska. Personliga egenskaper Du har ett stort intresse för kundkontakt och service. Vi tror också att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Flexibilitet är viktigt för oss då vi arbetar i en miljö där det händer mycket. Kvalifikationer Du behärskar både det norska språket i tal och skrift för att ansöka till den här tjänsten. Vi ser också att du har flera av nedan angivna kvalifikationer och/eller egenskaper: Lägst gymnasiekompetens Tekniskt intresserad Självständig och kundfokuserad Gärna erfarenhet från kundservice/kundtjänst Meriterande om du jobbat med SAP Vi erbjuder En 4 veckors grundutbildning där du bl.a. får lära dig allt om arbetet inom en kundtjänst för och även kundspecifik utbildning där vi går djupare in i uppdraget du ska arbeta med. Arbetstid/Sysselsättningsgrad Heltid/deltid Lön Fast månadslön Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete, med goda möjligheter till personlig utveckling! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Franzén HR/adm Manager på telefon 0732740123 Ansök redan idag via e-post: rekrytering@senzum.com Vi tar endast emot ansökan via e-mail. Sista ansökningsdag 2013-08-31
Företag: Senzum AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga 2-3 Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2-3 Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Arbetet gäller kundtjänstarbete på ett av Östergötlands största callcenter Du kommer att arbeta med inkommande samtal i en nordisk grupp med en spännande produkt som många finansiella institut idag använder sig av Vi söker dig som brinner för god kundservice och har en väldigt positiv inställning till att alltid nå de mål som finns uppsatta. Du blir anställd av UNIFLEX, och hyrs ut till vår kund. Gör du ett bra arbete kommer det med stor sannolikhet innebära att du efter en tids arbete blir anställd av vår kund. Personliga egenskaper Vi söker dig som har en bra telefonröst och trivs i en miljö med höga krav och högt tempo. Du pratar flytande norska vilket innebär att du bör ha norska som modersmål, alternativt har du bott i Norge under ett antal år. Språktest kommer att genomföras innan anställning. Du är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa kunderna. Tjänsten kräver att du som söker har gymnasiekompetens samt god datavana. Vår kund värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral. Tidigare erfarenhet av arbete med kundtjänstarbete är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten. Övrigt: Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal Varaktighet: Heltidstjänst Arbetstid: Varierande mellan dag, kväll och helg. Schemalagd Skicka din ansökan redan idag på uniflex.se
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? Då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidsuppdrag!
Student Consulting Talar du norska och brinner för kundservice? Då har vi det perfekta jobbet för dig! För kunds räkning söker vi nu en norsktalande kandidat som vill jobba med kundtjänst i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vi söker dig som vill jobba inom kundservice och hantera inkommande mail från kunder och besvara dessa samt ge kunden bästa möjliga service. Vi ser även att du ser positivt på att jobba med merförsäljning i framtiden. Vi söker dig som vill ha ett roligt och lärorikt jobb och som pratar flytande norska. Dina arbetstider kommer att vara varierande mellan måndag-fredag men mestadels dagtid. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar en 6 månaders provanställning där tjänstgöringsgraden kommer att vara på 75% till en början, men med chans till 100%. Vi söker dig som brinner för service och tycker att det är roligt med försäljning. Du är bra på att kommunicera på norska och trivs med att utrycka dig i telefon såväl som i skrift. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via Student Consultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Lund
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidsuppdrag!

Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare
Bythjul Norden AB är en av nordens största däck- och fälgaktörer på Internet. Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2003 och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Under våren 2007 startades även filialer upp i Finland, Danmark och Norge. Besök gärna: www.bythjul.com. Är du ute efter ett givande och flexibelt arbete vid sidan av dina studier? Då har vi tjänsten för dig! Bythjul.com står inför en extrem tillväxtresa med allt vad det innebär; kul, spännande och utvecklande. Företaget har idag 25 anställda på kontoret i Hammarby Sjöstad. Du kommer få utbildningar och vägledning för att känna dig som en del av det vinnande teamet. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa nya och befintliga kunder via telefon, mail och chatt. Vidare är du behjälplig vid beställningar, produktinformation samt vid leveransfrågor. Är du den vi söker? Vi söker dig som norsktalande  student som brinner för att ge kunder god service, har en hög energinivå och är sugen på att hänga med på en utvecklande resa. Meriterande med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel och effektiv med goda kunskaper i norska, såväl i tal som skrift. Du är noggrann och drivs av resultat och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig möjligheten till ett flexibelt arbete som fungerar utmärkt att kombinera med dina studier. Du får använda din finska dagligen i en miljö som står för god gemenskap. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att Du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. Start: v 38 Omfattning: extra/deltid, varierande efter behov.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studerande och norsktalande kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? Då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!
Student Consulting Vi söker nu en driven kundtjänstmedarbetare som har norska som modersmål, för arbete ute hos en av våra kunder i Trollhättan. Kunden är en av nordens största leverantörer av högkvalitativa produkter inom träning och hälsa. Student Consulting söker nu för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare som vill jobba extra vid behov. Du kommer att bli anställd av Student Consulting och uthyrd till vår kund som konsult. Dina arbetsuppgifter består av att hantera inkommande samtal, svara på mail, hantera fakturaärenden och besvara kundernas förfrågningar på ett professionellt sätt. Uppdraget startar omgående och rekrytering sker löpande. Arbetstider är kontorstider men kan variera. Som person är du social och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt i en ung organisation, är effektiv och strukturerad. En positiv inställning till ditt jobb och lyhördhet för kundens frågor och önskemål är viktigt för tjänsten. Ditt modersmål är Norska, du har också goda kunskaper i svenska och engelska och har arbetat mycket med officepaketet. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst är meriterande men är inget krav för tjänsten. Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla sökes omgående!

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette
Talar du norska? Brinner du för god service? Sugen på en ny utmaning? ?Välkommen till oss! Ditt uppdrag Som vår nye Kundtjänstmedarbetare tillser du att våra återförsäljare erhåller en service i världsklass, en service värdig våra högkvalitativa och unika produkter. Du kommer framförallt att fokusera på den norska marknaden. Din profil Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom retail. Du skall tala och skriva norska, svenska och engelska flytande. Du är van att hantera IT-system. Det är meriterande med kunskaper i ytterligare nordiska språk samt tyska. Som person är du serviceminded och sprider positivitet omkring dig. Du brinner för ditt jobb och sätter en ära i att alltid sätta kunden i centrum. Du är initiativtagande och idérik! Vårt erbjudande Vi erbjuder dig en spännande tjänst på vårt nya Nordiska huvudkontor, bekvämt beläget i Frösunda strax norr om Stockholm. Du blir en nyckelperson i vår nysatsning på den nordiska marknaden. Vi ger dig en gedigen introduktion och kontinuerlig utbildning. Välkommen till oss! Din ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Talentor Sweden AB. Sänd din ansökan till thomas.lindquist@talentor.se senast den 9/9. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på tel 0704-531353. The scope of activities of Silhouette International Schmied AG comprise of the design, production and marketing of ophthalmic frames and sunwear in metal and synthetics. In addition to its own brand Silhouette, the company also manufactures frames under license for the brand adidas eyewear. Silhouette International Schmied AG activities cover everything, from design to production and marketing of ophthalmic frames and sunwear in metal and synthetics. In addition of its own brand Silhouette, the company also manufactures frames under license for the brand adidas eyewear.
Företag: Talentor Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande Kundtjänstmedarbetare - Silhouette

Viaplay söker omgående norsktalande kundtjänstmedarbetare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Detta är ett uppdrag hos Manpower för vår kund Transcom/Viaplay. Din arbetsplats ligger på Kungsholmen i Stockholm. Uppdraget som kundtjänstmedarbetare innebär att du kommer att få arbeta med inkommande samtal, inkommande mail och chatt där du hjälper kunden med tekniska frågor, faktura-/avtalsfrågor etc. Du ger kunder service på bästa sätt och finns där för att svara på deras frågor och erbjuder dem även merservice. Arbetet sker genom telefon och dator. För att du ska komma in i arbetet på allra bästa sätt får du i början av din anställning en betald utbildning på totalt ca 2 veckor som ger dig all den kunskap du behöver för att kunna utföra ett riktigt bra arbete. Arbetets omfattning är på 80-100% och arbetstiderna varierar vilket innebär arbete även på kvällar och helger. Du måste kunna arbeta vardagar mellan 13-22 samt lördagar och söndagar 12-19. Vem är du? Vi söker dig som vill arbeta med kundservice samt har ett tekniskt intresse. Du har goda datorkunskaper och har även lätt för att sätta dig in i nya program. Vi söker dig som är flytande i norska i tal såväl som i skrift eftersom att du kommer att supporta kunder från Norge. Du måste kunna skriva och chatta på norska. Som person är du självgående, driven och strukturerad. Du behärskar även engelska i tal och skrift. Självklart är du serviceminded, vill hjälpa till och är utåtriktad. Vad kan vi erbjuda dig? Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval så vänligen sök tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Eva Dahlgren 08-736 28 41. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Viaplay söker omgående norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viaplay söker omgående norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu nya kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Du kommer främst att hantera inkommande samtal gällande teknisksupport, ordermottagning, förfrågningar. I din tjänst ingår även hantering av kundklagomål och felsökning av teknikska problem, fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem. Personliga egenskaper Vi letar efter dig som vet att service är en viktig del av din framtida karriär. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet inom kundhantering men det är inget krav. Viktiga personliga egenskaper: • Du är mycket serviceminded, framåt och har rätt attityd. • Du har mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska. • Du vill jobba och utvecklas inom service. • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo. • Du har ett teknikintresse. • Du har god datorvana. Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se topp resultat. Du är orädd och en person som hela tiden tänker framåt och som inte är rädd för att hugga i och försöker alltid se lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet. Tycker du att det här låter intressant? Skicka då in din ansökan omgående då vi rekryterar löpande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu nya kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Du kommer främst att hantera inkommande samtal gällande teknisksupport, ordermottagning, förfrågningar. I din tjänst ingår även hantering av kundklagomål och felsökning av teknikska problem, fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem. Personliga egenskaper Vi letar efter dig som vet att service är en viktig del av din framtida karriär. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet inom kundhantering men det är inget krav. Viktiga personliga egenskaper: • Du är mycket serviceminded, framåt och har rätt attityd. • Du har mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska. • Du vill jobba och utvecklas inom service. • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo. • Du har ett teknikintresse. • Du har god datorvana. Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se topp resultat. Du är orädd och en person som hela tiden tänker framåt och som inte är rädd för att hugga i och försöker alltid se lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet. Tycker du att det här låter intressant? Skicka då in din ansökan omgående då vi rekryterar löpande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Lekmer.se
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta med att ta emot inkommande mail från företagets kunder gällander order och levarans. Du kommer arbeta administrativt och du kommer av arbeta med sociala medier mot Norge. I rollen ingår också att man är rådgivande genom att svara på frågor om företagets produkter och på bästa sätt försöka hjälpa kunden att välja det bästa alternativet. Arbetets omfattning: Heltid, kontorstider. Start omgående, eller efter din tillgänglighet. Du kommer att arbeta som konsult för Brainpeople, och vid god prestation anställas dirket av Lekmer.se efter ca 3-4 månader. Din profil Kompetenskrav: Du har arbetat inom serviceyrket tidigare, samt har god administrativ van. Du har ett intresse av sociala medier. Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du är en driven medarbetare som trivs att arbeta i grupp. Arbetet innebär stundtals hög arbetsbelastning och högt tempo. Vi tror att du är utåtriktad, social, serviceminded och kundfokuserad i ditt sätt. Du snabb och noggrann i arbetet och tycker det är roligt att ha kundkontakt. Du är mån om att leverera och vill alltid göra ditt bästa. För att kunna hjälpa kunder på bästa sätt ser vi att du tala och skriver norska flytande. Om företaget Lekmer.se är en av de största koncernerna inom näthandel och är beläget centralt i Stockholm. Nu söker vi extrapersonal till den kommande julhandeln. Ta möjligheten att jobba i ett expansivt företag! Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Lekmer.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Lekmer.se

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? Då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu nya kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Du kommer främst att hantera inkommande samtal gällande teknisksupport, ordermottagning, förfrågningar. I din tjänst ingår även hantering av kundklagomål och felsökning av teknikska problem, fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem. Personliga egenskaper Vi letar efter dig som vet att service är en viktig del av din framtida karriär. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet inom kundhantering men det är inget krav. Viktiga personliga egenskaper: • Du är mycket serviceminded, framåt och har rätt attityd. • Du har mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska. • Du vill jobba och utvecklas inom service. • Du tycker om att arbeta i ett högt tempo. • Du har ett teknikintresse. • Du har god datorvana. Du är en självgående person som inte ger upp i första taget och som drivs av att göra och se topp resultat. Du är orädd och en person som hela tiden tänker framåt och som inte är rädd för att hugga i och försöker alltid se lösningar istället för problem. Du är prestigelös och ser teamarbete som en självklarhet. Tycker du att det här låter intressant? Skicka då in din ansökan omgående då vi rekryterar löpande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso
Om Bravura: Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas. Om kunden: Bravura söker för Nespressos räkning norsktalande kundtjänstmedarbetare/kaffespecialister till företagets kontor i centrala Stockholm. Nestlé Nespresso är den ledande aktören på marknaden för premiumportionerat kaffe av högsta kvalitet. Nespresso bygger sitt koncept på den unika, så kallade Nespresso-trilogin, bestående av den oslagbara kombinationen av enastående kaffe, användarvänliga och väldesignade kaffemaskiner samt förstklassig personlig kundservice. Tillsammans skapar dessa tre delar den ultimata kaffeupplevelsen med stunder av ren njutning. Talar du flytande norska och vill jobba i en ung, energisk och utmanande organisation och representera ett kraftfullt globalt varumärke är detta något för dig! Arbetsuppgifter: Arbetsdagen i Nespressos kundsupport är schemalagd i olika perioder, med varierande arbetsuppgifter såsom inkommande och utgående samtal samt administration. Dina arbetsverktyg kommer att vara telefon och dator. Som kundtjänstmedarbetare på Nespresso kommer du att sitta i trevliga lokaler med ett glatt och tryggt gäng. Arbetstiderna är varierande enligt rullande schema mellan 8-20, och arbete var femte lördag förekommer. Du kommer att ingå i ett team av norsktalande kaffespecialister och agera ambassadör för varumärket Nespresso. För att bli kaffespecialist kommer du gå en internutbildning på två veckor. Profil: - Flytande Norska i tal och skrift (krav) - Goda kunskaper i engelska (krav) - Erfarenhet av servicerelaterat yrke (meriterande) Vi söker dig med stor vilja och drivkraft. Du är serviceminded, motiverad, och positiv som person. Vidare ser vi att du är en problemlösare som har lätt för sociala kontakter. Övrig information: Start: Omgående Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt ö.k. Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: norsktalande, norska, norsk, norge, kundtjänst, kundsupport, Stockholm, kaffe, kaffemaskiner, kaffespecialist, coffe specialist, Nespresso Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Nespresso

Norsktalande kundtjänstmedarbetare för rekrytering!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För rekrytering till en av våra kunder i Solna söker vi nu en norsktalande kundtjänstmedarbetare. Vår kund är ett ledande företag inom hemelektronik/vitvaror. Nu behöver de utöka sitt kundtjänstteam och letar nya serviceinriktade medarbetare! Tjänsten är placerad på det nordiska huvudkontoret i Solna och ingår i den nordiska serviceavdelningen. Teamet består av 10 personer som arbetar mot Sverige, Norge och Finland. I den aktuella tjänsten kommer du att arbeta mot svenska och norska marknaderna. Arbetsuppgifter: • Besvara telefonsamtal och mail på svenska och norska • Reservdelsbeställning och viss reklamationshantering • Ansvara för bokning av servicetekniker • Ge service till avtalsverkstäder och slutkonsumenter • Systemarbete, främst i SAP, Qick Finder och SMART • Vara backup för hantering av produktfrågor från slutkonsumenter Kvalifikationer: • Tidigare erfarenhet av service • Administrativ erfarenhet • Flytande språkkunskaper i norska och svenska, både tal och skrift • God datorvana • God teknisk förståelse Som person är du serviceminded, lyhörd och kommunikativ. Du fokuserar på kundens bästa och klarar av att hantera stressiga situationer. Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte då att skicka in din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare för rekrytering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare för rekrytering!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Juhler Services AB TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 30 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se Tjänstebeskrivning Vi söker en norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund i Malmö. Dina arbetsuppgifter är att ta emot inkommande samtal och mail från norsktalande kunder. Du kommer att besvara frågor, ta emot och registrera order samt lättare ekonomiuppgifter såsom fakturering och besvara frågor kring fakturor. Kvalifikationer Du som söker: - har serviceerfarenhet - behärskar Officepaketet - behärskar norska obehindrat i tal och skrift då det är en förutsättning för tjänsten Egenskaper Vi söker dig som är genuint intresserad av att hjälpa och ge service till andra människor. Du är duktig på att bygga relationer och är van vid att arbeta effektivt och strukturerat. Du är social, har lätt för att samarbeta och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Jonsson på telefonnummer 040-611 08 07 på TEMP-TEAM.
Företag: Juhler Services AB/TEMP-TEAM
Ort: Malmö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? Då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi har just nu stor efterfrågan på norsktalande personal till olika kunder i Stockholm. Våra kunder finns i olika branscher och söker dig som brinner för att ge god service och vill jobba i ett drivet team med framåtanda. Tjänsten Som kundtjänstmedarbetare arbetar du mot den norska marknaden med support gällande produkter och tjänster. Du kommer bland annat ha följande arbetsuppgifter: • Hantera ärenden via telefon och e-mail • Hjälpa kunder med reklamationer, boka ut servicetekniker m.m • Administrativa uppgifter Kvalifikationer För att vara aktuell för tjänsten som kunstjänstmedarbetare ser vi att du har: • Flytande språkkunskaper i norska i tal och skrift • Tidigare erfarenhet av kundservice • Administrativ vana • Goda IT-kunskaper Som person är du serviceminded, lyhörd och kommunikativ. Du ser till kundens bästa och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du är ansvarsfull, professionell och har ett teamorienterat tänk. Tycker du att detta låter intressant? Då ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes


Sök lediga jobb Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se