Nya Vislanda Wärdshus AB jobb - lediga jobb

Nya Vislanda Wärdshus AB jobb Nya Vislanda Wärdshus AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nya Vislanda Wärdshus AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nya Vislanda Wärdshus AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Servitris/Servitör- Alvesta

  2. Kock/köksmästare- Alvesta

  3. Kock/Kokerska- Alvesta

  4. Kock - svensk husmanskost- Alvesta

  5. Kock med asiatisk inriktning- Alvesta


Mer beskrivning

Servitris/Servitör
Vislanda Wärdshus söker nu en servitris/servitör med erfarenhet av lättare kallskänkekunskaper. Vi söker någon som har yrkeserfarenhet eller utbildning inom yrket. På grund av utkörning av matleveranser är körkort ett krav. Tjänsten är ett vikariat på 75 % till och med Januari, med möjlighet till förlängning. Till mesta dels är arbetstiden förlagd till dagarbete. Kan förekomma kvällar och helger vid speciella evenemang och beställningar. Intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Nya Vislanda Wärdshus AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/Servitör jobb, Servitris/Servitör Alvesta, Servitris/Servitör Nya Vislanda Wärdshus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/Servitör

Kock/köksmästare
Nya Vislanda Wärdshus AB söker en erfaren kock/köksmästare. Du skall vara självgående, ha erfarenhet inom köksekonomi och menyplanering samt arbeta med kundmöten. Körkort är ett krav. Anställningsintervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan publiceringstidens utgång.
Företag: Nya Vislanda Wärdshus AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/köksmästare jobb, Kock/köksmästare Alvesta, Kock/köksmästare Nya Vislanda Wärdshus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/köksmästare

Kock/Kokerska
Verksamhetsbeskrivning Vislanda Värdshus har idag 4 anställda och en verksamhet som bedrivs för både vardag och fest. Vi erbjuder mat som dagens rätt, mat till fest och catering. Vi har även logiverksamhet. Arbetsuppgifter: Vi söker en kösmästare/kökschef Utbildning/Erfarenhet Du ska ha minst 3 års gymnasieutbildning och 4 års yrkeserfarenhet. Tala svenska flytande och ha körkort. Vara självgående och gillar att ta ansvar. Övrig meriter som önskas: Grundläggande datakunskap och ekonomiskunskap inom köksområdet
Företag: Nya Vislanda Wärdshus AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Alvesta, Kock/Kokerska Nya Vislanda Wärdshus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock - svensk husmanskost
Vi söker en kock som kan laga svensk husmanskost Tjänsten är ett heltidsjobb som kommer att bestå i att sköta köksuppgifter med allt vad det innebär. Inriktningen är svensk husmanskost. Du ska vara positiv, flexibel, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Kvällsarbete och helgarbete förekommer vid specialbeställningar (bokning av bord eller t ex julbord).
Företag: Nya Vislanda Wärdshus AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock - svensk husmanskost jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock - svensk husmanskost

Kock med asiatisk inriktning
Kock med asiatisk inriktning Nya Vislanda Wärdshus är värdshus med anor från 1867 som sysslar med event, catering, boende och lunchrestaurang. Vi söker en kock som kan laga asiatisk mat. Tjänsten är ett heltidsjobb som kommer att bestå i att sköta köksuppgifter med allt vad det innebär. Inriktningen är asiatisk mat. Du ska vara positiv, flexibel, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Kvällsarbete och helgarbete förekommer vid specialbeställningar (bokning av bord eller t ex julbord). Ansökan välkomnas via mail.
Företag: Nya Vislanda Wärdshus AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med asiatisk inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med asiatisk inriktning


Sök lediga jobb Nya Vislanda Wärdshus AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se