Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process

Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process jobb Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog år 6-9- Täby

  2. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Kungsholmen, 1-2 em/v- Stockholm

  3. Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan- Stockholm

  4. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Bromma, 4 em/v- Stockholm

  5. Systemutvecklare rekryteras till Tieto Banking Services- Stockholm

  6. Storkundssäljare- Stockholm

  7. Generalsekreterare- Stockholm

  8. Förskollärare- Österåker

  9. Personlig assistent- Järfälla

  10. Projektledare/Arbetsledare- Stockholm


Mer beskrivning

Specialpedagog år 6-9
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbyparksskolan i Täby är en kommunal 4-9 skola med idag ca 350 elever. Skolan undergår just nu en helrenovering och tillbyggnad för att till hösten 2015 stå färdig som en F-9-skola. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare och ordning och reda, allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Skolans särskilda underviningsgrupp är i stor utsträckning integrerad i övrig verksamhet. Rektorsområdet har även två F-3 skolor: Norskolan och Slottsparksskolan samt en resursskola, Näsbyvik, för de yngre eleverna. Detta gör att Näsbyparksskolan och skolområdet har tryggheten och närheten som den lilla skolan ger och samtidigt resurserna och flexibiliteten en stor organisation kan erbjuda. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad specialpedagog/lärare med ett genuint intresse att leda, coacha och stötta elever och lärare i år 6-9. Du kommer att vara en viktig del av skolans elevhälsoteam med stora möjligheter att tillsammans med befintlig personal vara med och utveckla och forma skolans elevhälsoarbete. I tjästen ingår även att arbeta med elever i skolans särskilda undervisningsgrupp. Skolans NO-institution är välutrustad med goda möjligheter till spännande undervisning. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna även att du har intresse och erfarenhet av IT-baserad undervisning och en ambition att arbeta formativt både vad gäller undervisningsmetoder och bedömning. Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta med såväl elever, kollegor som föräldrar. Erfarenhet av betygsättning är en merit.
Företag: Täby Kommun, Näsbyparkskolan
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog år 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog år 6-9

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Kungsholmen, 1-2 em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj på Kungsholmen med två barn (1,5 & 3,5 år) önskar hjälp med barnpassning en till två eftermiddagar i veckan mellan ca 15-17.30/18 samt vid behov. Start mitten av augusti månad. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Kungsholmen, 1-2 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Kungsholmen, 1-2 em/v

Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mariaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariaskolan är en treparallellig F-9 skola som ligger på Söder i Stockholm ett stenkast från Zinkensdams idrottsplats och Tantolunden. Här möts varje dag engagerade elever och lärare i en gemensam strävan att göra en bra skola bättre. 1 plats(er). Vikariat på heltid 100% Mariaskolan söker en klassföreståndare till en av våra tre klasser i åk 1 där du kommer att vara huvudansvarig för all planering och undervisning i klassen. Du kommer också att ingå i ett arbetslag som består av en förskolärare, två lärare och fem fritidspedagoger. Vi söker dig som är positiv, flexibel och van att samarbeta med andra pedagoger. Du bör ha den grundläggande kompetensen som krävs för att undervisa i samtliga teoretiska ämnen för åk 1-3. Pedagogisk lunch dagligen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är en trygg och stabil lärare med flera års erfarenhet av arbete i grundskolans tidigare år. Varaktighet: 6 månader eller längre. Tjänsten är ett vikariat med stora möjligheter till vidare förlängning. Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Maria Mohlander ,08-508 40 755 Tillträde: 2013-08-13. Den 13-19 augusti förbereder och planerar samtliga pedagoger kommande läsår. Skolan startar för eleverna tisdag den 20 augusti.
Företag: Stockholms stad; Mariaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Bromma, 4 em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj i Bromma (Södra Ängby) med ett barn (3 år) önskar hjälp med barnpassning tre till fyra eftermiddagar i veckan mellan ca16-19. Familjen söker en erfaren och lekfull person och önskar starta i augusti månad. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Bromma, 4 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Bromma, 4 em/v

Systemutvecklare rekryteras till Tieto Banking Services
Tieto is the largest Nordic IT services company providing full life-cycle services for both the private and public sectors and product development services in the field of communications and embedded technologies. The company has global presence through its product development business and global delivery centres. Tieto is committed to developing enterprises and society through IT by realizing new opportunities in customers’ business transformation. At Tieto, we believe in professional development and results. Founded 1968, headquartered in Helsinki, Finland and with approximately 17 000 experts, the company operates in over 20 countries with net sales of approximately EUR 1.8 billion. Please visit www.tieto.com for more information.   Banking Services, som är en del av affärsområdet Financial Services, levererar bank och hypotekslösningar till ett antal banker i Sverige. Nu bygger vi för en utvidgad affär med målet att öka vår leverans i Sverige såväl som i Norden. För att möta våra kunders efterfrågan behöver vi utöka vårt team med ytterligare Cobol/RPGutvecklare med placering i Örebro eller Stockholm.   Arbetsbeskrivning Som systemutvecklare inom Banking Services kommer du att arbeta med ett av Nordens ledande banksystem i nära samarbete med kollegor och kunder. Systemet körs på IBM i och är skrivet i COBOL och RPG. Vi arbetar med förvaltning av befintliga system/installationer, men även nyutveckling av nya bank- och finanstjänster. I rollen ingår arbete i hela utvecklingskedjan från specifikation till programtest. Du kommer även att vara involverad i och stödja våra säljares och verksamhetskonsulters arbete mot kund.   Din profil  Vi söker dig som är nyfiken och engagerad och intresserad av att lära dig nya saker. Som person är du självgående och tar ett helhetsansvar för de uppgifter du får. Du är van att jobba självständigt men har även en stor förståelse för vikten av god kommunikation med både kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid att du har en positiv inställning, är flexibel, målinriktad och att ditt arbete håller hög kvalitet . Det pågår en kontinuerlig förändring och utveckling inom bank- och finansmarknaden vilket ställer höga krav på våra kunder och oss som leverantör. Det innebär att det är viktigt att du är van vid förändringsarbete.   Du bör ha:  - Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande förvärvade kunskaper - Erfarenhet av utveckling inom COBOL och/eller RPG - Det är meriterande med erfarenhet från bank- eller finansbranschen Då vi även har kollegor internationellt så värdesätter vi goda kunskaper i både Svenska och Engelska   Är du rätt person kan vi erbjuda dig en utvecklande och rolig arbetsplats som präglas av teamkänsla, öppenhet och starkt engagemang för våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm eller Örebro och vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor var vänlig kontakta Andreas Samuelsson, andreas.samuelsson@aoex.se på Aoex.
Företag: Aoex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare rekryteras till Tieto Banking Services jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare rekryteras till Tieto Banking Services

Storkundssäljare
Storkundssäljare Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker storkundssäljare för bearbetning av större organisationer. I rollen som storkundssäljare ansvarar du för relationen med våra uppdragsgivare. Du vidareutveckla lönsamma affärer samt arbetar aktivt med nybearbetning av medelstora och stora företag. Du ansvarar för uppbyggnad av nya potentiella konton och har budgetansvar för bolagets samlade produktutbud. Arbetet innebär både att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla vårt varumärke. Du lämnar kvalificerade offerter, tecknar avtal, genomför gruppresentationer samt viss projektledning. Beskrivning av kvalifikationer: Du har sannolikt en akademisk examen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning. Du drivs av att lyckas i affärer och stimuleras av möten med beslutsfattare på ledningsgruppsnivå. Du är målinriktad, lyhörd och lösningsfokuserad. Du förstår kundens behov, hittar de smarta lösningarna och överträffar kundens förväntan. Kort beskrivning av företaget: Antenn är ett av Sveriges ledande företag inom omställningsstöd, outplacement och karriärutveckling. Vi levererar program till medarbetare, specialister och chefer. Antenn ingår i Profficekoncernen och är ett auktoriserat omställningsföretag.www.antenn.se
Företag: Antenn Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Storkundssäljare jobb, Storkundssäljare Stockholm, Storkundssäljare Antenn Consulting AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Storkundssäljare

Generalsekreterare
Svenska Cykelförbundet har omkring 35 000 medlemmar i cirka 330 föreningar. Vi är ett av Riksidrottsförbundets 70 specialidrottsförbund och också medlem i Sveriges Olympiska Kommitté. Vår verksamhet omfattar sex olika grenar, landsväg, mountainbike, BMX, Bana, Cykelcross och Paracykel Som generalsekreterare är du förbundets verkställande tjänsteman och rapporterar direkt till förbundsstyrelsen. Du ansvarar för och leder en verksamhet som omfattar hela den svenska cykelsporten, från barn- och ungdomsverksamhet till elit- och landslagsnivå. Du kommer att samarbeta med och ha många kontakter i hela verksamheten, både nationellt och internationellt. I arbetsuppgifterna ingår att representera och marknadsföra Svensk Cykelsport, nationellt och internationellt. Du är länken mellan cykelföreningar, distrikt, kansli och styrelse. Du leder verksamheten med budgetansvar och har personalansvar för kansliets medarbetare. Du är affärsmässig och brinner för att utveckla varumärket Svensk Cykel och stärka marknadspositionen. Kvalifikationer: Du har gedigen chefserfarenhet med personal och budgetansvar. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en lämplig akademisk utbildning. Du är en god kommunikatör, såväl på svenska som på engelska, i både tal och skrift. Att du behärskar engelska i tal och skrift är ett krav. Du förutsätts ha tidigare erfarenheter från ledning av ideell verksamhet, gärna på nationell nivå. Erfarenhet från och kunskap om cykelsporten är starkt meriterande. Du bör ha god kunskap om svensk idrott, dess arbetssätt och organisation. God förmåga att planera och administrera. God förmåga att ta övergripande beslut och ansvara för dessa. Vana av att arbeta i modern IT-miljö med ordbehandling, kalkylprogram och webbhantering. Personliga egenskaper Som person behöver du vara en stabil och trygg ledare. Du är kommunikativ, lyhörd och förtroendeingivande och kan anpassa dig i olika typer av professionella och informella sammanhang. Du bör vara utåtriktad med förmåga att skapa kontakter. Dessutom tror vi att du behöver vara driven, engagerad och en tydlig ledare med förmåga att entusiasmera och skapa delaktighet. .
Företag: Svenska Cykelförbundet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Generalsekreterare jobb, Generalsekreterare Stockholm, Generalsekreterare Svenska Cykelförbundet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Generalsekreterare

Förskollärare
Förskollärare med intresse för Montessoripedagogiken sökes Octopus Montessoriförskola i Österskär/Åkersberga, söker en förskollärare till vår småbarnsavdelning Lilla bläckfisken, 1-3 år. Vi är en av tre förskolor, som ingår i Österåkers Montessori ek. för. Föreningen är ett föräldrakooperativ. Octopus Montessoriförskola har två avdelningar, Stora bläckfisken med barn i åldrarna 3-6 år och Lilla bläckfisken med barn i åldrarna 1-3 år. Förskolan ligger i en fin omgivning. Förskolan är arkitektritad med stora ljusa lokaler. Vi arbetar utifrån Montessoripedagogiken där vi utgår från varje barns behov och möter barnet på den utvecklingsnivå där det befinner sig. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel och glad medarbetare som arbetar för barnens bästa och utifrån deras behov. Du ska tillsammans med övrig personal samarbeta i pedagogiska frågor och verka för ett gott samarbete med föräldrar. Du ska ha lätt att samarbeta. Inkom med din ansökan och kontaktuppgifter via mail octopus@osterakersmontessori.se Ring gärna till förskolechef Anna-Karin Haglund för mer information. Tele: 070-691 58 05 eller 08-540 861 66
Företag: Österåkers Montessori ek.för.
Ort: Österåker
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Österåker, Förskollärare Österåkers Montessori ek.för.
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Personlig assistent
New Life Assistans AB samordnar personlig assistans för barn och vuxna. Vi söker nu en Personlig Assistent för brukare med stort vårdbehov i närheten av Kallhäll. Du som söker skall kunna prata kaldeiska språk (östra assyriska) Brukaren är hel förlamad och hon behöver hjälp med allt i sin dagliga livsföring. Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av arbete med funktionshindrade personer. Du ska vara lugn, skötsam och rökfri. Vi ser gärna en kvinnlig sökande som talar kaldeiska då det är hennes modersmål. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl.
Företag: New Life Assistans AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Projektledare/Arbetsledare
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Vi söker projektledare/arbetsledare som ska leda och driva rörentrepenader. Arbeten sker i hela StorStockholm. Servicebil ingår. Arbetsuppgifter: Leda och driva rörentrepenader. Utbildning/Erfarenhet:: Du som söker ska ha VVS-certifikat eller mångårig vana. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som projektledare/arbetsledare. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Arbetsledare jobb, Projektledare/Arbetsledare Stockholm, Projektledare/Arbetsledare Johanneshovs Rör AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Arbetsledare


Sök lediga jobb Nyexaminerad jurist sökes för att arbeta i en Due Diligence process

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se