Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb - lediga jobb

Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö- Växjö

  2. Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö- Växjö


Mer beskrivning

Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.På P4 Kronoberg jobbar hela redaktionen tätt ihop för att producera aktuell och underhållande radio och webb. Vi har en gemensam desk för nyheter och program och lovar publiken att de alltid får veta det senaste först hos oss. Sportbevakningen görs av redaktionens sportansvariga tillsammans med en grupp av entusiastiska och kunniga frilansare. Huvudsakliga arbetsuppgifter I det här jobbet delar du din tid mellan sport och övrig samhällsbevakning. Kronobergs län har den här säsongen elitlag inom fotboll, ishockey, innebandy och pingis. Du bevakar detta och annan idrott i form av direktrapporter eller bandade inslag. Bakgrund och kvalifikationer - Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav - Gedigna sportkunskaper är ett krav - Erfarenhet som radiokommentator är meriterande - Kunskaper inom Sveriges Radios olika arbetsredskap som Mandozzi, Digas och ENPS är meriterande - Kännedom om Kronobergs län är meriterande - Körkort är ett krav då medarbetarena på redaktionen ska kunna arbeta mobilt Vad erbjuder vi? Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och producerar program till P1, P2, P3 och P4 för sändning både riks och lokalt. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från den 2 september 2013 t o m den 31 december 2013, med eventuell möjlighet till förlängning. Ansökan Din ansökan registrerar du senast 4 augusti. Obs! Ljudfiler skickas endast med på begäran och efter att ett första urval av kandidater har gjorts. Vill du veta mer? Har du frågor kring tjänsten kontakta Ulf Myrestam, kanalchef, e-post ulf.myrestam@sr.se. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, tel 011-4954105 Fackliga frågor besvaras av Lena Pettersson (SJF), tel 0470-72 60 92 alt e-post lena.pettersson@sr.se eller Per Brolléus (Unionen), tel 0470-726076 alt e-post per.brolleus@sr.se eller SACO som nås via e-post saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sport- och nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö

Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö
Radio finns överallt! Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion som finansieras av radio- och tv-avgiften. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Vi är ett decentraliserat företag från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med bredd och mångfald. Våra radiokanaler P1, P2, P3, och P4 finns i fm men du kan även lyssna när du vill i vår app Sveriges Radio Play eller på sverigesradio.se.På P4 Kronoberg jobbar hela redaktionen tätt ihop för att producera aktuell och underhållande radio och webb. Vi har en gemensam desk för nyheter och program och lovar publiken att de alltid får veta det senaste först hos oss. Vi satsar kontinuerligt på egen undersökande journalistik och sänder dagligen mobilt från olika delar av länet. I arbetsgruppen finns både rutinerade radioprofiler och unga entusiaster som bidrar till utveckling och arbetsglädje på redaktionen I Växjö. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som nyhetsreporter i P4 rapporterar du om det viktigaste från Kronobergs län i form av bandade inslag och direktrapporter via HF eller studio. Bakgrund och kvalifikationer - Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav - Dokumenterad radioerfarenhet är ett krav - Kunskaper i Sveriges Radios olika arbetsredskap som Mandozzi, Digas och ENPS är meriterande - Kännedom om Kronobergs län är meriterande - Körkort är ett krav då samtliga medarbetare ska kunna arbeta mobilt Du brinner för grävande journalistik och är van att bidra med egna idéer. Du har god förmåga att jobba i grupp och vill utveckla det ljudliga berättandet i radio. Vad erbjuder vi? Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och producerar program till P1, P2, P3 och P4 för sändning både riks och lokalt. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Anställning Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från 16 september 2013 t o m 31 januari 2014. Ansökan Din ansökan registrerar du senast 4 augusti. Obs! Ljudfiler skickas endast med på begäran och efter att ett första urval av kandidater har gjorts. Vill du veta mer? Har du frågor kring tjänsten kontakta Ulf Myrestam, kanalchef, e-post ulf.myrestam@sr.se. För frågor kring din ansökan kontakta Margot van der Lieth, personalspecialist, tel 011-4954105. Fackliga frågor besvaras av Lena Pettersson (SJF), tel 0470-72 60 92 alt e-post lena.pettersson@sr.se eller Per Brolléus (Unionen), tel 0470-726076 alt e-post per.brolleus@sr.se eller SACO som nås via e-post saco@sr.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sveriges Radio AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö


Sök lediga jobb Nyhetsreporter till P4 Kronoberg i Växjö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se