Lediga jobb Nykvarn - Söka jobb i Nykvarn

Lediga jobb Nykvarn Sök lediga jobb Nykvarn


Hittade inga lediga jobb på sökning: Nykvarn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.- Nykvarn

 2. Vik undersköterska natt- Nykvarn

 3. Driven truckförare sökes till Nykvarn!- Södertälje

 4. Socialsekreterare/familjehemssekreterare- Nykvarn

 5. Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan- Nykvarn

 6. Biträdande rektor till Björkestaskolan- Nykvarn

 7. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 8. Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun- Nykvarn

 9. lärare svenska och filosofi- Nykvarn

 10. Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov- Nykvarn

 11. Vik fritidspedagog till Björkestaskolan- Nykvarn

 12. Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan- Nykvarn

 13. Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan- Nykvarn

 14. Elevassistent till Björkestaskolan- Nykvarn

 15. Fritidspedagog till Björkestaskolan- Nykvarn

 16. Timvikarier till hemtjänsten- Nykvarn

 17. Rektor till Praktiska Södertälje/Nykvarn- Södertälje

 18. Sjuksköterska natt- Nykvarn

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.- Nykvarn

 20. Driven truckförare sökes till Nykvarn!- Södertälje

 21. NannyNu! Barnvakt Nykvarn Stockholm sporadiskt 2 barn (1,5&3år)- Stockholm

 22. Lärare i spanska och engelska- Nykvarn

 23. Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet- Nykvarn

 24. Skolkurator- Nykvarn

 25. LSS-handläggare- Nykvarn

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.- Nykvarn

 27. Vik skolsköterska- Upplands Väsby

 28. NannyNu! Barnvakt Nykvarn Södertälje 3-4em/veckan- Södertälje

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.- Nykvarn

 30. blingo söker fritidssäljare i Nykvarn- Nykvarn

 31. Barnvakt i Nykvarn på eftermiddagar - 112 kr/tim- Nykvarn

 32. Blivande Gruppchef/Säljare Nykvarn- Nykvarn

 33. Hemstäd/Hunpassning Nykvarn- Södertälje

 34. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 35. Fritidspedagog till Turingeskolan- Nykvarn

 36. Assistent/registrator- Nykvarn

 37. Homepartysäljare - Nykvarn- Nykvarn

 38. Personlig assistent sökes till man utanför Nykvarn-extra jobb vid behov- Nykvarn

 39. Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet- Nykvarn

 40. Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan- Nykvarn


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Nykvarn kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.

Vik undersköterska natt
(ref.nr 146660/2013) Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag. Nattpersonalen inom äldreomsorgen i Nykvarns kommun arbetar både på Lugnets äldreboende och åker vissa nätter ut till brukare i hemtjänsten tillsammans med nattpatrullen. Vi arbetar mycket med bemötande, förhållningssätt och kvalitetsarbete. Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning och B-körkort, likaså att du har erfarenhet av att arbeta med äldre. Ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se Anställningen: Vikariat 4 månader 1/9 – 31/12 2013 För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm, tfn 08-555 011 59  Fackliga företrädare: Kommunal; ring växeln, 08-555 010 00 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik undersköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik undersköterska natt

Driven truckförare sökes till Nykvarn!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu truckförare till vår kund i Nykvarn. Uppdraget ger möjlighet för konsulten att utvecklas som både lagerarbetare och truckförare. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av orderplock med truck. Företaget är ett multinationellt bolag med kunder över hela världen. Lagret i Nykvarn har ansvar för leverans till norra Europa. Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats med utvecklingsmöjligheter som du själv sätter gränsen för? Sök tjänsten idag! Krav Truckkort God fysik Stresstålig Flexibel Erfarenhet av lager Meriterande Truckkort B4 (höglyftande plocktruck) Även körkort och tillgång till bil är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Social - Driven - Positiv - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig - Flexibel Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Driven truckförare sökes till Nykvarn!"
Företag: LOGENT AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven truckförare sökes till Nykvarn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven truckförare sökes till Nykvarn!

Socialsekreterare/familjehemssekreterare
(ref.nr 146642/2013) Arbetsuppgifter: I Nykvarns kommun genomgår IFO en spännande utveckling med brukarperspektiv i fokus och söker en socialsekreterare/familjehemssekreterare.     Arbetsuppgifterna innebär utredning, bedömning och rekrytering av familjehem samt utredningsarbete inom Barn och Familj.   Fokus ligger på systemteoretiskt förhållningssätt för att mobilisera människors resurser till förändring och utveckling. Kvalitetssäkring sker genom ett kontinuerligt arbete med barnperspektiv och rättssäkerhet i utredningar såväl som i insatser.   Handledning ingår för hela IFO gruppen som består av tio personer Kvalifikationer: Vi vill att du är erfaren socionom med flerårig erfarenhet av utredningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.    Anställningen: Nykvarns kommun erbjuder friskvård och friskvårdspeng och satsar på personalvård och utbildning. Vi kan erbjuda ett mångfacetterat och spännande arbete i en trygg och utvecklingsbar arbetsgrupp.   Tjänsten är heltid, tillsvidare och önskat tillträde är 10 augusti 2013. För mer information ring: Stefan Frölund, enhetschef,  tfn 08-555 010 60 Ina Tersmeden, samordnare, tfn 08-555 010 63 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/familjehemssekreterare jobb, Socialsekreterare/familjehemssekreterare Nykvarn, Socialsekreterare/familjehemssekreterare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/familjehemssekreterare

Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan
(ref.nr 146424/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Turingeskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsterna är vikariat på 100 % med början 130812 -140630 med ev. förlängning. För mer information ring: Rektor           Kristiina Riskula             tfn 08-555 013 00   Bitr. rektor    Staffan Nykvist              tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet, Annika Persson           tfn 08-555 013 89/08-555 014 46 LR, Siv Sjödin                                  tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan

Biträdande rektor till Björkestaskolan
(ref.nr 146298/2013) Nykvarns kommun söker en biträdande rektor som vill vara delaktig i att skapa Sveriges bästa skola!   Björkestaskolan är en F-5 skola med ca 460 elever. Arbetsuppgifter: Du kommer tillsammans med rektor ansvara för verksamheten. Uppdraget inkluderar även personalansvar. Du ingår i skolans ledningsgrupp och arbetar med skolutveckling och andra frågor som är aktuella. Kvalifikationer: Vi söker dig med pedagogisk utbildning där erfarenhet av att arbeta som skolledare eller motsvarande ledningsuppdrag är meriterande. Du har ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med personalen skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Du är en tydlig ledare med fokus på verksamhetens måluppfyllelse och resultat. Du har erfarenhet från att driva utvecklings- och förbättringsarbete. Kompetenser Du som söker denna tjänst bör ha: Bra kommunikativ förmåga. God administrativ förmåga. God kunskap inom IT. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med elevhälsan. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med Likabehandling. God förmåga att arbeta lösningsinriktat.   Du behöver dessutom vara strukturerad och ordningssam. Vara en tydlig person som är bra på att se såväl helhet som detaljer. Vi söker en person som ser möjligheter och som alltid ser till elevens bästa. Rektorsutbildning (pågående eller genomförd) är meriterande men inget krav. Anställningen: Tjänsten är heltid och tillsvidare fr.o.m. hösten 2013 efter överenskommelse. Intervjuer genomförs löpande från och med den 5 augusti.   Välkommen med din ansökan! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                  tfn 08-555 013 01  Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Annika Persson         tfn 08-555 014 46 LR, Siv Sjödin                                tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor till Björkestaskolan

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 146301/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med 130812 eller efter överenskommelse till och med 140630. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                       tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                      tfn 08-555 013 20  Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo        tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin     tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun
(ref.nr 146044/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som modersmålslärare i finska.   Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt i kommunen och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har god samarbetsförmåga.   Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av arbetet och har en bra föräldrakontakt. Kvalifikationer: Du ska vara behörig och van att jobba med elever i årskurserna 1-9. Anställningen: Tjänsten är tidsbegränsad from 21 augusti 2013 t o m 13 juni 2014. För mer information ring: Bitr. Rektor Staffan Nykvist                   tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet, Annika Persson               tfn 08-555 013 89 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin      tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun

lärare svenska och filosofi
Vi söker lärare i svenska och filosofi till Praktiska i Nykvarn. Kan kombineras med svenska på Praktiska i Södertälje för heltidstjänst. Skolan startade 2008 och har ca 180 elever fördelade på 12 program. Praktiska koncept är att det ungdomar kan lära sig på arbetsplats anordnas som arbetsplatsförlagt lärande. .
Företag: Praktiska (Nykvarn)
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga lärare svenska och filosofi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare svenska och filosofi

Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kund. Kunden är en man i 60 års ålder boende med sin fru i en villa ca 1 mil utanför Nykvarn. Han har efter en stroke en funktionsnedsättning i vänster sida. Han kan kommunicera själv och gå med hjälp av ditt stöd. Arbetet är förlag till hans hem. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera mannen med det dagliga, såsom på och avklädning, hygien, handla, gå promenader med hunden, hushållsarbete med mera. Han gillar att lösa korsord, läsa, titta på sport eller spela Yatzy. Du får gärna uppmuntra till aktivitet tillsammans med kunden. Vi söker dig som är kvinna. Ålder spelar ingen roll utan personkemin är avgörande. Vi tycker det är viktigt att du är positiv, flexibel och trivs att arbeta med människor. Du får inte vara allergisk då paret har en hund samt att rökning förkommer. Eftersom mannen bor utanför Nykvarn är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Kommunikationer via lokaltrafik saknas. Vi söker assistenter som kan arbeta extra vid förfrågan. Detta är uppdrag som är lämpligt att kombinera med studier eller annat deltidarbete. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort och tillgång till bil är ett krav Arbetstid / Varaktighet: Deltid samt vikarier vid behov. Schema kl 09.00-16.00 eller 16.00–23.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: omgående Kontaktperson: Emma Bjurbäck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov

Vik fritidspedagog till Björkestaskolan
(ref.nr 145554/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog i åk 1.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % fr.o.m. 130819 t.o.m. 131231 med ev. förlängning. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                        tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo          tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin       tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik fritidspedagog till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik fritidspedagog till Björkestaskolan

Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan
(ref.nr 145652/2013) Arbetsuppgifter: En av våra lärare ska vara föräldraledig och vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i åk 2.   Björkestaskolan är en F-5 skola med 465 härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i åk 2. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig lärare för grundskolan åk 1-5. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % fr.o.m. 131015 och under ordinarie innehavares ledighet, dock längst t o m 140618. Möjlighet till förlängning finns.   Intervjuer sker löpande från den 5 augusti. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                        tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo          tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin       tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan

Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan
(ref.nr 145321/2013) Arbetsuppgifter: Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling?   Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång. Kvalifikationer:   Vi söker dig, lärare i Svenska/Engelska som: -  har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. - förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. - är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. - har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. - säger "inget är omöjligt". - ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team, som både kan ge och ta feedback. - kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. - har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. - ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem. Anställningen: Det är meriterande om du har arbetat med barn i behov av särskilt stöd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 12 augusti 2013 alternativt enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 %. För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor tfn 08-555 013 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan

Elevassistent till Björkestaskolan
(ref.nr 145329/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent hos oss.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Du kommer att arbeta med en elev som är i behov av särskilt stöd. Du arbetar tillsammans med läraren i klassen där eleven går. Du kommer också att arbeta en del på fritidshemmet. Det är viktigt att du är en god förebild och en tydlig ledare.  Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom detta område. Anställningen: Tjänsten är på 75 % fr.o.m. 130820 t.o.m. 131220 med ev. förlängning.   Intervjuer sker löpande.   Välkommen att höra av dig! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                                            tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin                        tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Björkestaskolan

Fritidspedagog till Björkestaskolan
(ref.nr 145333/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog i åk 2.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är på 100 % tillsvidare från den 21 augusti 2013 eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.  Välkommen att höra av dig! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                                            tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin                        tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Björkestaskolan

Timvikarier till hemtjänsten
(ref.nr 145341/2013) Arbetsuppgifter: Som en av de första i Sverige har vi utarbetat en Lokal Värdighetsgaranti, där vi understryker att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter de nationella riktlinjerna gällande demens, där man poängterar vikten av multiproffessionellt teamarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag.   Arbetsuppgifter: Vi söker timvikarier till två olika tjänster för placering i en av våra brukares hem. Den ena tjänsten innebär att du jobbar i assistansliknande form och arbetet innehåller både omvårdnads-och serviceinsatser. Den andra tjänsten innebär vaken natt.   Brukaren har ALS i avancerat skede och behöver dig som kan vara hennes armar och ben samt vara ett trevligt sällskap.    Kvalifikationer: Du har erfarenhet av eller utbildning inom vårdyrket; undersköterskeutbildning är meriterande. Ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Vi kräver att du har förmåga att jobba självständigt.   B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel då brukaren bor två kilometer utanför centrum. Du får inte vara allergisk mot katt. Anställningen: Hemtjänst i assistansliknande form: deltid 61,5 %, schemalagt. Dag, kväll och varannan helg ingår Vaken natt: deltid 7 nätter på 3 veckor, schemalagt Vi söker även timvikarier som kan hoppa in med kort varsel Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker   Tjänsterna fortlöper så länge behovet kvarstår Tillträde snarast Intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas snarast. För mer information ring: Bemanningsassistent Anneli Backman, tfn: 073-5218029 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till hemtjänsten

Rektor till Praktiska Södertälje/Nykvarn
Praktiska gymnasiet söker en trygg, engagerad och tydlig rektor till sin gymnasieskolan. Vi tror på idén om lärande genom mesta möjliga praktik. Vår tro är att det man kan lära sig på en arbetsplats lär man sig bäst där, samtidigt som man får den teoretiska plattformen och grundläggande träningen i skolan. Alla våra utbildningar bygger på en stor del arbetsplatsförlagt lärande, dvs på praktikplats, och inom lärlingsprogrammet genomförs hälften av utbildningen som arbetsplatsförlagt lärande. Vårt mål är att vara Sveriges främsta yrkesutbildare, och vi är idag störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vår mission är att med överlägsen yrkesutbildningskompetens och största engagemang lotsa var och en av våra elever in i yrkesroll och arbetsliv genom en optimal och individuell mix av teori och praktik. Visionen är att var och en av våra elever skall lämna Praktiska för anställning, eget företagande eller fortsatta studier - efter sitt livs bästa skoltid. Du behöver ha ett tydligt ledarskap, pedagogisk utbildning, kunskap om nya betygssystemet. Givetvis intresse och erfarenhet av arbete med ungdomar.
Företag: Inför2Halvlek
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Praktiska Södertälje/Nykvarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Praktiska Södertälje/Nykvarn

Sjuksköterska natt
(ref. nr 147298/2013)     Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete.   Vi söker nu legitimerad sjuksköterska för tjänstgöring natt. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt omvårdnadsarbete i teamet med undersköterskor. Vi ser att Du är en positiv person med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som sjuksköterska bör du också vara flexibel och tycka om att arbeta i team. Vi ser det som en självklarhet att du tycker om att arbeta med gamla och lägger stor vikt vid ett gott bemötande både gentemot boende och närstående. Kvalifikationer: Sjuksköterskeutbildning   Anställningen: Tillsvidaretjänst    För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm tfn 08-555 011 59 anna.hjerm@nykvarn.se   Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nykvarns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.

Driven truckförare sökes till Nykvarn!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu truckförare till vår kund i Nykvarn. Uppdraget ger möjlighet för konsulten att utvecklas som både lagerarbetare och truckförare. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av orderplock med truck. Företaget är ett multinationellt bolag med kunder över hela världen. Lagret i Nykvarn har ansvar för leverans till norra Europa. Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats med utvecklingsmöjligheter som du själv sätter gränsen för? Sök tjänsten idag! Krav Truckkort God fysik Stresstålig Flexibel Erfarenhet av lager Meriterande Truckkort B4 (höglyftande plocktruck) Även körkort och tillgång till bil är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Social - Driven - Positiv - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig - Flexibel Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Driven truckförare sökes till Nykvarn!"
Företag: LOGENT AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Driven truckförare sökes till Nykvarn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven truckförare sökes till Nykvarn!

NannyNu! Barnvakt Nykvarn Stockholm sporadiskt 2 barn (1,5&3år)
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj i Nykvarn söker barnvakt sporadiskt, ca. 1gång/mån., till sina barn på 1,5 samt 3 år. Plus med moppe eller bil men inget krav. Familjen ser gärna äldre sökande men detta är inte heller något krav. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga NannyNu! Barnvakt Nykvarn Stockholm sporadiskt 2 barn (1,5&3år) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NannyNu! Barnvakt Nykvarn Stockholm sporadiskt 2 barn (1,5&3år)

Lärare i spanska och engelska
(ref.nr 147969/2013) Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling? Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång.    Vi söker dig, lärare i spanska och engelska som:  ?      har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. ?      förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. ?      är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. ?      har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. ?      säger "inget är omöjligt". ?      ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team. Som både kan ge och ta feedback. ?      kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. ?      har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. ?      ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem.            Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänstgöringsgrad: 75-100%  För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor telefon: 08-5550 1340       e-post: karin.maschmann@skola.nykvarn.se   Facklig företrädare: Madeleine Källström, Lärarnas Riksförbund telefon: 08-5550 1440  Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska och engelska

Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nykvarn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet

Skolkurator
(ref.nr148123/2013) Vi söker nu en skolkurator till en grundskola i Nykvarns Kommun. Vårt arbete inom elevhälsovård består av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Arbetsuppgifter: Du kommer att samarbeta med rektor, skolsköterska, och specialpedagog i ett engagerat elevhälsoteam. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolkurator bl.a; - Arbete med elever i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer - Stöd och motivationssamtal med enskild elev och ev. med elevens vårdnadshavare - Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter - Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation - Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner - Samordna insatser av social karaktär - Samverka med socialtjänst - Ingå i skolans EHT Kvalifikationer: Du ska vara utbildad socionom eller motsvarande med erfarenhet av arbete på grundskola. God kännedom om socialtjänstlagen och andra relevanta lagar krävs. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Anställningen: Omfattningen är 50 %. Starten på arbetet är i augusti. Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. För mer information ring: Karin Alm Chef för elevhälsan Telefon 08-5550 13 30  Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Nykvarn, Skolkurator Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

LSS-handläggare
Vård- och omsorg förvaltningen söker en lösningsfokuserad LSS handläggare (ref.nr 148231/2013) Nykvarns Kommuns verksamhet för myndighetsutövning är samlad under en gemensam myndighetschef och består av tre enheter, socialpsykiatri, äldreomsorg och för personer med funktionsnedsättning. Vårt arbete är att erbjuda en socialtjänst med god kvalitet till Nykvarns invånare.     Arbetsuppgifter: Du handlägger självständigt ärenden och utreder enligt LSS. I det dagliga arbetet ingår, dokumentation, brukarkontakter, ev. vårdplaneringar, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten. Att följa upp och ompröva beviljade insatser, samarbete med den enskilde, dennes närstående, juridisk företrädare, kollegor, utförare samt andra professioner och myndigheter.   Kompetensprofil: Du är socionom med inriktning mot äldre- och handikapp eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet som LSS handläggare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. - Teoretisk kunskap om lagstiftningarna LSS och SoL - Erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor - God samarbetsförmåga både internt och externt - God förmåga att uttrycka sig både i tal och skrift och är väl förtrogen med det svenska språket. - Datakunnig, gärna arbetat i ärendesystemet procapita. - Körkort och kör bil   Det är mycket viktigt för oss att du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har också ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig samt strukturerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare, heltid     För mer information ring: Bengt Vahlgren, LSS handläggare Telefon 08-5550 14 77 Ing-Marie Bengtsson, Myndighetschef Telefon 08-5550 14 76 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga LSS-handläggare jobb, LSS-handläggare Nykvarn, LSS-handläggare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS-handläggare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Nykvarn kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.

Vik skolsköterska
(ref.nr [148495]/2013) Vi söker nu en vikarierande skolsköterska för en tjänst om 50 % på en grundskola i Nykvarn kommun. Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer och hälsosamtal. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 50%, med start i augusti. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. För mer information ring: Karin Alm, chef för elevhälsan Telefon 08-55501330 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik skolsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik skolsköterska

NannyNu! Barnvakt Nykvarn Södertälje 3-4em/veckan
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj i Nykvarn önskar hjälp 3-4 eftermiddagar/veckan kl. 15.15-18.15 med hämtning av deras två döttrar på 8 och 12 år. De önskar en person med bil och körkort. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga NannyNu! Barnvakt Nykvarn Södertälje 3-4em/veckan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NannyNu! Barnvakt Nykvarn Södertälje 3-4em/veckan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nykvarns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nykvarn.

blingo söker fritidssäljare i Nykvarn
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Nykvarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Nykvarn

Barnvakt i Nykvarn på eftermiddagar - 112 kr/tim
Akademisk Omtanke AB tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som i olika omfattning behöver stöd och hjälp i vardagen. Just nu söker vi en barnvakt åt en familj i boendes i Nykvarn, som behöver hjälp med barnpassning för sina två barn. Flickorna är 8 och 12 år gamla. I arbetsuppgifterna ingår att hämta den yngsta flickan från skolan som ligger fem kilometer från hemmet. Hämtning sker med bil, varför det är krav på körkort samt tillgång till egen bil (man får givetvis milersättning). Det ingår även lite enklare matlagning där man ordnar med mellanmål och lite middag åt barnen. Tiderna är regelbundna på tisdag, onsdag och torsdag, klockan 15-18, men fler dagar och tider kan eventuellt tillkomma i framtiden. Familjen önskar starta barnpassningen i slutet av september/början på oktober. Vi söker dig som: - Har erfarenhet av barnpassning eller har utbildning inom området - Är över 18 år - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn - Kan arbeta i minst ett halvår Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Barnpedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid och lön utgår med 112 kr/tim. Du får även genomgå en barnsäkerhetsutbildning genom oss där du bland annat får lära dig HLR för barn. Skriv "Barnpedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Förutom att ange dina föredragna arbetstider samt vilka åldrar du kan hantera, vill vi gärna att du anger om du har körkort och ev. tillgång till bil i din ansökan. Besök gärna vår hemsida, www.akademiskomtanke.se, för mer information eller skicka in din ansökan till rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt i Nykvarn på eftermiddagar - 112 kr/tim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt i Nykvarn på eftermiddagar - 112 kr/tim

Blivande Gruppchef/Säljare Nykvarn
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Nykvarn Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka ! Ring gärna för att boka upp en intervju Christian Ahlström mobil 0763202097
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Nykvarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Nykvarn

Hemstäd/Hunpassning Nykvarn
Vi söker för kunds räkning en person till hemstäd/hundpassning i Nykvarn, ca 20tim/månad Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hemstäd/Hunpassning Nykvarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemstäd/Hunpassning Nykvarn

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 149694/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass Solrosen och på vårt tillhörande fritidshem.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi har fyra stycken förskoleklasser och i varje förskoleklass arbetar två lärare.   Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % under tiden 131014 till 140630. För mer information ring: Rektor, Kristina Segernäs          tfn 08-555 013 01   Lärare, Maria Rydqvist              tfn 08-555 013 02  Fackliga företrädare: Lärarförbundet, lärare Kerstin Arnebo   tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, Kerstin Lidström  tfn 08-555 013 13 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Fritidspedagog till Turingeskolan
(ref.nr 149741/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog.   Turingeskolan är en F-5 skola med ca 450 elever och en mycket kompetent personalgrupp. På fritids har vi många utbildade fritidspedagoger och vi söker dig som vill utveckla fritids tillsammans med de övriga för att bli” Sveriges bästa fritids”. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start snarast. För mer information ring: Rektor Kristiina Riskula, tfn 08-555 013 Biträdande rektor Staffan Nykvist, tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet Annika Persson,tfn 08-555 013 02 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Turingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Turingeskolan

Assistent/registrator
(ref.nr 149756/2013) Arbetsuppgifter: Som registrator kommer du att arbeta med registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden, enligt regelverk. Du kommer i ditt dagliga arbete koordinera och stödja övriga medarbetare på avdelningen. Du ska ha erfarenhet av att bygga upp och utveckla rutiner och arbetssätt vad gäller ärende- och dokumenthantering. Du kommer också, i samverkan med kommunens huvudregistrator, att utveckla nämndens dokumenthanteringsplan. Kvalifikationer: Du som söker ska ha flera års erfarenhet av administration och registrering inom offentlig förvaltning. Har du erfarenhet av stadsbyggnadsrelaterade frågor så som bygglovshandläggning är det mycket meriterande.  Anställningen: Anställningsform: Tillsvidare Sysselsättningsgrad: Heltid Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön För mer information ring: Samhällsbyggnadschef Lena Steffner, tfn 08-555 010 70. Facklig företrädare: Vision, Lottie Palmborg, tfn 08-555 010 41. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent/registrator jobb, Assistent/registrator Nykvarn, Assistent/registrator Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent/registrator

Homepartysäljare - Nykvarn
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Nykvarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Nykvarn

Personlig assistent sökes till man utanför Nykvarn-extra jobb vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu vikarierande personliga assistenter till vår kund. Kunden är en man i 60 års ålder boende med sin fru i en villa ca 1 mil utanför Nykvarn. Han har efter en stroke en funktionsnedsättning i vänster sida. Han kan kommunicera själv och gå med hjälp av ditt stöd. Arbetet är förlagt till hans hem. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera mannen med det dagliga, såsom på och avklädning, hygien, handla, gå promenader med hunden, hushållsarbete med mera. Han gillar att lösa korsord, läsa, titta på sport eller spela Yatzy. Du får gärna uppmuntra till aktivitet tillsammans med kunden. Vi söker dig som är kvinna. Ålder spelar ingen roll utan personkemin är avgörande. Vi tycker det är viktigt att du är positiv, flexibel och trivs att arbeta med människor. Du får inte vara allergisk då paret har en hund samt att rökning förkommer. Eftersom mannen bor utanför Nykvarn är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Kommunikationer via lokaltrafik saknas. Vi söker assistenter som kan arbeta extra vid förfrågan då ordinarie personal har frånvaro. Detta är uppdrag som är lämpligt att kombinera med studier eller annat deltidarbete. Välkommen med din ansökan Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Vikarier vid behov. Schema kl 09.00-17.00 Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man utanför Nykvarn-extra jobb vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man utanför Nykvarn-extra jobb vid behov

Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nykvarn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Nykvarn med/utan erfarenhet

Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan
(ref.nr 150305/2013) Arbetsuppgifter: Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling?   Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång. Kvalifikationer: Du som söker: -      har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. -      förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. -      är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. -      har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. -      säger "inget är omöjligt". -      ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team. Som både kan ge och ta feedback. -      kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. -      har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. -      ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 4/11-13 alternativt enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad: 75-100%. Intervjuer sker fortlöpande. För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor, tfn 08-5550 1340 Facklig företrädare Lärarnas riksförbund Madeleine Källström, tfn 08-5550 1440 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan


Sök lediga jobb Nykvarn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se