Nykvarns kommun jobb - lediga jobb

Nykvarns kommun jobb Nykvarns kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nykvarns kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nykvarns kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik undersköterska natt- Nykvarn

 2. Socialsekreterare/familjehemssekreterare- Nykvarn

 3. Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan- Nykvarn

 4. Biträdande rektor till Björkestaskolan- Nykvarn

 5. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 6. Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun- Nykvarn

 7. Vik fritidspedagog till Björkestaskolan- Nykvarn

 8. Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan- Nykvarn

 9. Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan- Nykvarn

 10. Elevassistent till Björkestaskolan- Nykvarn

 11. Fritidspedagog till Björkestaskolan- Nykvarn

 12. Timvikarier till hemtjänsten- Nykvarn

 13. Sjuksköterska natt- Nykvarn

 14. Lärare i spanska och engelska- Nykvarn

 15. Skolkurator- Nykvarn

 16. LSS-handläggare- Nykvarn

 17. Vik skolsköterska- Upplands Väsby

 18. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 19. Fritidspedagog till Turingeskolan- Nykvarn

 20. Assistent/registrator- Nykvarn

 21. Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan- Nykvarn

 22. Handläggare/controller- Nykvarn

 23. Timvik sjukgymnast till Lugnets äldreboende- Nykvarn

 24. Fritidspedagog 75 % till Björkestaskolan- Nykvarn

 25. Vik skolmåltidspersonal 80 % till Björkestaskolan- Nykvarn

 26. Specialpedagog till Lillhagaskolan- Nykvarn

 27. Lärare i spanska till Lillhagaskolan- Nykvarn

 28. Socialsekreterare- Nykvarn

 29. Projektledare- Nykvarn

 30. Kommunsekreterare- Nykvarn

 31. Chef till hemtjänsten- Nykvarn

 32. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 33. Kock/kokerska till Lugnets äldreboende- Nykvarn

 34. Vik musiklärare- Nykvarn

 35. Timvikarier till hemtjänsten- Nykvarn

 36. Lärare i textilslöjd- Nykvarn

 37. Grundskollärare med speciallärarkompetens- Nykvarn

 38. Sjuksköterska natt till Lugnets äldreboende- Nykvarn

 39. 2 integrationshandledare 100% och 75% till verksamheten för ensamkomma ...- Nykvarn

 40. Förskollärare till Turingeskolan 100%- Nykvarn


Mer beskrivning

Vik undersköterska natt
(ref.nr 146660/2013) Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag. Nattpersonalen inom äldreomsorgen i Nykvarns kommun arbetar både på Lugnets äldreboende och åker vissa nätter ut till brukare i hemtjänsten tillsammans med nattpatrullen. Vi arbetar mycket med bemötande, förhållningssätt och kvalitetsarbete. Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning och B-körkort, likaså att du har erfarenhet av att arbeta med äldre. Ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se Anställningen: Vikariat 4 månader 1/9 – 31/12 2013 För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm, tfn 08-555 011 59  Fackliga företrädare: Kommunal; ring växeln, 08-555 010 00 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik undersköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik undersköterska natt

Socialsekreterare/familjehemssekreterare
(ref.nr 146642/2013) Arbetsuppgifter: I Nykvarns kommun genomgår IFO en spännande utveckling med brukarperspektiv i fokus och söker en socialsekreterare/familjehemssekreterare.     Arbetsuppgifterna innebär utredning, bedömning och rekrytering av familjehem samt utredningsarbete inom Barn och Familj.   Fokus ligger på systemteoretiskt förhållningssätt för att mobilisera människors resurser till förändring och utveckling. Kvalitetssäkring sker genom ett kontinuerligt arbete med barnperspektiv och rättssäkerhet i utredningar såväl som i insatser.   Handledning ingår för hela IFO gruppen som består av tio personer Kvalifikationer: Vi vill att du är erfaren socionom med flerårig erfarenhet av utredningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.    Anställningen: Nykvarns kommun erbjuder friskvård och friskvårdspeng och satsar på personalvård och utbildning. Vi kan erbjuda ett mångfacetterat och spännande arbete i en trygg och utvecklingsbar arbetsgrupp.   Tjänsten är heltid, tillsvidare och önskat tillträde är 10 augusti 2013. För mer information ring: Stefan Frölund, enhetschef,  tfn 08-555 010 60 Ina Tersmeden, samordnare, tfn 08-555 010 63 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/familjehemssekreterare jobb, Socialsekreterare/familjehemssekreterare Nykvarn, Socialsekreterare/familjehemssekreterare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/familjehemssekreterare

Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan
(ref.nr 146424/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Turingeskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsterna är vikariat på 100 % med början 130812 -140630 med ev. förlängning. För mer information ring: Rektor           Kristiina Riskula             tfn 08-555 013 00   Bitr. rektor    Staffan Nykvist              tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet, Annika Persson           tfn 08-555 013 89/08-555 014 46 LR, Siv Sjödin                                  tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan

Biträdande rektor till Björkestaskolan
(ref.nr 146298/2013) Nykvarns kommun söker en biträdande rektor som vill vara delaktig i att skapa Sveriges bästa skola!   Björkestaskolan är en F-5 skola med ca 460 elever. Arbetsuppgifter: Du kommer tillsammans med rektor ansvara för verksamheten. Uppdraget inkluderar även personalansvar. Du ingår i skolans ledningsgrupp och arbetar med skolutveckling och andra frågor som är aktuella. Kvalifikationer: Vi söker dig med pedagogisk utbildning där erfarenhet av att arbeta som skolledare eller motsvarande ledningsuppdrag är meriterande. Du har ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med personalen skapa de bästa förutsättningarna för våra elever. Du är en tydlig ledare med fokus på verksamhetens måluppfyllelse och resultat. Du har erfarenhet från att driva utvecklings- och förbättringsarbete. Kompetenser Du som söker denna tjänst bör ha: Bra kommunikativ förmåga. God administrativ förmåga. God kunskap inom IT. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med elevhälsan. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med Likabehandling. God förmåga att arbeta lösningsinriktat.   Du behöver dessutom vara strukturerad och ordningssam. Vara en tydlig person som är bra på att se såväl helhet som detaljer. Vi söker en person som ser möjligheter och som alltid ser till elevens bästa. Rektorsutbildning (pågående eller genomförd) är meriterande men inget krav. Anställningen: Tjänsten är heltid och tillsvidare fr.o.m. hösten 2013 efter överenskommelse. Intervjuer genomförs löpande från och med den 5 augusti.   Välkommen med din ansökan! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                  tfn 08-555 013 01  Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Annika Persson         tfn 08-555 014 46 LR, Siv Sjödin                                tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor till Björkestaskolan

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 146301/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med 130812 eller efter överenskommelse till och med 140630. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                       tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                      tfn 08-555 013 20  Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo        tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin     tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun
(ref.nr 146044/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som modersmålslärare i finska.   Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt i kommunen och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har god samarbetsförmåga.   Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av arbetet och har en bra föräldrakontakt. Kvalifikationer: Du ska vara behörig och van att jobba med elever i årskurserna 1-9. Anställningen: Tjänsten är tidsbegränsad from 21 augusti 2013 t o m 13 juni 2014. För mer information ring: Bitr. Rektor Staffan Nykvist                   tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet, Annika Persson               tfn 08-555 013 89 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin      tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i finska 20 % till skolorna i Nykvarns kommun

Vik fritidspedagog till Björkestaskolan
(ref.nr 145554/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog i åk 1.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % fr.o.m. 130819 t.o.m. 131231 med ev. förlängning. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                        tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo          tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin       tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik fritidspedagog till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik fritidspedagog till Björkestaskolan

Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan
(ref.nr 145652/2013) Arbetsuppgifter: En av våra lärare ska vara föräldraledig och vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i åk 2.   Björkestaskolan är en F-5 skola med 465 härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i åk 2. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig lärare för grundskolan åk 1-5. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % fr.o.m. 131015 och under ordinarie innehavares ledighet, dock längst t o m 140618. Möjlighet till förlängning finns.   Intervjuer sker löpande från den 5 augusti. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                        tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo          tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin       tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare åk 2 till Björkestaskolan

Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan
(ref.nr 145321/2013) Arbetsuppgifter: Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling?   Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång. Kvalifikationer:   Vi söker dig, lärare i Svenska/Engelska som: -  har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. - förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. - är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. - har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. - säger "inget är omöjligt". - ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team, som både kan ge och ta feedback. - kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. - har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. - ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem. Anställningen: Det är meriterande om du har arbetat med barn i behov av särskilt stöd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 12 augusti 2013 alternativt enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 %. För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor tfn 08-555 013 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare engelska/annat ämne till Lillhagaskolan

Elevassistent till Björkestaskolan
(ref.nr 145329/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent hos oss.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Du kommer att arbeta med en elev som är i behov av särskilt stöd. Du arbetar tillsammans med läraren i klassen där eleven går. Du kommer också att arbeta en del på fritidshemmet. Det är viktigt att du är en god förebild och en tydlig ledare.  Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom detta område. Anställningen: Tjänsten är på 75 % fr.o.m. 130820 t.o.m. 131220 med ev. förlängning.   Intervjuer sker löpande.   Välkommen att höra av dig! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                                            tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin                        tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Björkestaskolan

Fritidspedagog till Björkestaskolan
(ref.nr 145333/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog i åk 2.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är på 100 % tillsvidare från den 21 augusti 2013 eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.  Välkommen att höra av dig! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                                            tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin                        tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Björkestaskolan

Timvikarier till hemtjänsten
(ref.nr 145341/2013) Arbetsuppgifter: Som en av de första i Sverige har vi utarbetat en Lokal Värdighetsgaranti, där vi understryker att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter de nationella riktlinjerna gällande demens, där man poängterar vikten av multiproffessionellt teamarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag.   Arbetsuppgifter: Vi söker timvikarier till två olika tjänster för placering i en av våra brukares hem. Den ena tjänsten innebär att du jobbar i assistansliknande form och arbetet innehåller både omvårdnads-och serviceinsatser. Den andra tjänsten innebär vaken natt.   Brukaren har ALS i avancerat skede och behöver dig som kan vara hennes armar och ben samt vara ett trevligt sällskap.    Kvalifikationer: Du har erfarenhet av eller utbildning inom vårdyrket; undersköterskeutbildning är meriterande. Ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Vi kräver att du har förmåga att jobba självständigt.   B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel då brukaren bor två kilometer utanför centrum. Du får inte vara allergisk mot katt. Anställningen: Hemtjänst i assistansliknande form: deltid 61,5 %, schemalagt. Dag, kväll och varannan helg ingår Vaken natt: deltid 7 nätter på 3 veckor, schemalagt Vi söker även timvikarier som kan hoppa in med kort varsel Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker   Tjänsterna fortlöper så länge behovet kvarstår Tillträde snarast Intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas snarast. För mer information ring: Bemanningsassistent Anneli Backman, tfn: 073-5218029 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till hemtjänsten

Sjuksköterska natt
(ref. nr 147298/2013)     Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete.   Vi söker nu legitimerad sjuksköterska för tjänstgöring natt. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt omvårdnadsarbete i teamet med undersköterskor. Vi ser att Du är en positiv person med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som sjuksköterska bör du också vara flexibel och tycka om att arbeta i team. Vi ser det som en självklarhet att du tycker om att arbeta med gamla och lägger stor vikt vid ett gott bemötande både gentemot boende och närstående. Kvalifikationer: Sjuksköterskeutbildning   Anställningen: Tillsvidaretjänst    För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm tfn 08-555 011 59 anna.hjerm@nykvarn.se   Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Lärare i spanska och engelska
(ref.nr 147969/2013) Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling? Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång.    Vi söker dig, lärare i spanska och engelska som:  ?      har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. ?      förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. ?      är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. ?      har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. ?      säger "inget är omöjligt". ?      ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team. Som både kan ge och ta feedback. ?      kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. ?      har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. ?      ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem.            Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänstgöringsgrad: 75-100%  För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor telefon: 08-5550 1340       e-post: karin.maschmann@skola.nykvarn.se   Facklig företrädare: Madeleine Källström, Lärarnas Riksförbund telefon: 08-5550 1440  Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska och engelska

Skolkurator
(ref.nr148123/2013) Vi söker nu en skolkurator till en grundskola i Nykvarns Kommun. Vårt arbete inom elevhälsovård består av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Arbetsuppgifter: Du kommer att samarbeta med rektor, skolsköterska, och specialpedagog i ett engagerat elevhälsoteam. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolkurator bl.a; - Arbete med elever i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer - Stöd och motivationssamtal med enskild elev och ev. med elevens vårdnadshavare - Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter - Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation - Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner - Samordna insatser av social karaktär - Samverka med socialtjänst - Ingå i skolans EHT Kvalifikationer: Du ska vara utbildad socionom eller motsvarande med erfarenhet av arbete på grundskola. God kännedom om socialtjänstlagen och andra relevanta lagar krävs. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Anställningen: Omfattningen är 50 %. Starten på arbetet är i augusti. Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. För mer information ring: Karin Alm Chef för elevhälsan Telefon 08-5550 13 30  Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Nykvarn, Skolkurator Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

LSS-handläggare
Vård- och omsorg förvaltningen söker en lösningsfokuserad LSS handläggare (ref.nr 148231/2013) Nykvarns Kommuns verksamhet för myndighetsutövning är samlad under en gemensam myndighetschef och består av tre enheter, socialpsykiatri, äldreomsorg och för personer med funktionsnedsättning. Vårt arbete är att erbjuda en socialtjänst med god kvalitet till Nykvarns invånare.     Arbetsuppgifter: Du handlägger självständigt ärenden och utreder enligt LSS. I det dagliga arbetet ingår, dokumentation, brukarkontakter, ev. vårdplaneringar, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten. Att följa upp och ompröva beviljade insatser, samarbete med den enskilde, dennes närstående, juridisk företrädare, kollegor, utförare samt andra professioner och myndigheter.   Kompetensprofil: Du är socionom med inriktning mot äldre- och handikapp eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet som LSS handläggare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. - Teoretisk kunskap om lagstiftningarna LSS och SoL - Erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor - God samarbetsförmåga både internt och externt - God förmåga att uttrycka sig både i tal och skrift och är väl förtrogen med det svenska språket. - Datakunnig, gärna arbetat i ärendesystemet procapita. - Körkort och kör bil   Det är mycket viktigt för oss att du är en stabil person som kan behålla lugnet i svåra situationer. Du har också ett lösningsorienterat, empatiskt förhållningssätt och är tydlig samt strukturerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare, heltid     För mer information ring: Bengt Vahlgren, LSS handläggare Telefon 08-5550 14 77 Ing-Marie Bengtsson, Myndighetschef Telefon 08-5550 14 76 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga LSS-handläggare jobb, LSS-handläggare Nykvarn, LSS-handläggare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS-handläggare

Vik skolsköterska
(ref.nr [148495]/2013) Vi söker nu en vikarierande skolsköterska för en tjänst om 50 % på en grundskola i Nykvarn kommun. Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer och hälsosamtal. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 50%, med start i augusti. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. För mer information ring: Karin Alm, chef för elevhälsan Telefon 08-55501330 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik skolsköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik skolsköterska

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 149694/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass Solrosen och på vårt tillhörande fritidshem.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi har fyra stycken förskoleklasser och i varje förskoleklass arbetar två lärare.   Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % under tiden 131014 till 140630. För mer information ring: Rektor, Kristina Segernäs          tfn 08-555 013 01   Lärare, Maria Rydqvist              tfn 08-555 013 02  Fackliga företrädare: Lärarförbundet, lärare Kerstin Arnebo   tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, Kerstin Lidström  tfn 08-555 013 13 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Fritidspedagog till Turingeskolan
(ref.nr 149741/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog.   Turingeskolan är en F-5 skola med ca 450 elever och en mycket kompetent personalgrupp. På fritids har vi många utbildade fritidspedagoger och vi söker dig som vill utveckla fritids tillsammans med de övriga för att bli” Sveriges bästa fritids”. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start snarast. För mer information ring: Rektor Kristiina Riskula, tfn 08-555 013 Biträdande rektor Staffan Nykvist, tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet Annika Persson,tfn 08-555 013 02 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Turingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Turingeskolan

Assistent/registrator
(ref.nr 149756/2013) Arbetsuppgifter: Som registrator kommer du att arbeta med registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden, enligt regelverk. Du kommer i ditt dagliga arbete koordinera och stödja övriga medarbetare på avdelningen. Du ska ha erfarenhet av att bygga upp och utveckla rutiner och arbetssätt vad gäller ärende- och dokumenthantering. Du kommer också, i samverkan med kommunens huvudregistrator, att utveckla nämndens dokumenthanteringsplan. Kvalifikationer: Du som söker ska ha flera års erfarenhet av administration och registrering inom offentlig förvaltning. Har du erfarenhet av stadsbyggnadsrelaterade frågor så som bygglovshandläggning är det mycket meriterande.  Anställningen: Anställningsform: Tillsvidare Sysselsättningsgrad: Heltid Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön För mer information ring: Samhällsbyggnadschef Lena Steffner, tfn 08-555 010 70. Facklig företrädare: Vision, Lottie Palmborg, tfn 08-555 010 41. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent/registrator jobb, Assistent/registrator Nykvarn, Assistent/registrator Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent/registrator

Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan
(ref.nr 150305/2013) Arbetsuppgifter: Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling?   Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång. Kvalifikationer: Du som söker: -      har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. -      förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. -      är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. -      har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. -      säger "inget är omöjligt". -      ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team. Som både kan ge och ta feedback. -      kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. -      har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. -      ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 4/11-13 alternativt enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad: 75-100%. Intervjuer sker fortlöpande. För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor, tfn 08-5550 1340 Facklig företrädare Lärarnas riksförbund Madeleine Källström, tfn 08-5550 1440 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska/svenska till Lillhagaskolan

Handläggare/controller
(ref.nr 151549/2013) Arbetsuppgifter: Kommunens utbildningsverksamhet ligger under utbildningsnämnden och vi tillhör den gemensamma kommunförvaltningen.  Tjänsten som handläggare/controller innebär att du rapporterar till utbildningschefen och är en del av den övergripande organisationen för utbildningsområdet.   Tjänsten kommer att vara främst inriktad mot uppföljning av gymnasium, vuxenutbildning och ekonomisk uppföljning av hela verksamhetsområdet. Men då organisationens omfattning är liten måste DU vara beredd att ta gemensamt ansvar för fler områden än nämnda.  I tjänsten ingår uppföljning, utveckling och effektivisering av nämndens ansvarsområden som är från förskola till vuxenutbildning. Kommunen driver förskolor och skolor i egen regi och köper verksamhet för gymnasium, vuxenutbildning, särskola och i viss mån för elever i behov av särskilt stöd. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning, kompetens och erfarenhet inom nämnda områden. Vi värdesätter egenskaper som analytisk- initiativ- och samarbetsförmåga. Goda kunskaper i tal och skrift, datasystem och förmåga och nyfikenhet att lära nytt. Anställningen: Tjänsten är på heltid och tillsvidare med omgående tillträde eller enligt överenskommelse. För mer information ring: Utbildningschef Kerstin Gelfgren tfn 08-555 01 030  Facklig företrädare Vision, Lottie Palmborg, tfn 08-555 010 41 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/controller jobb, Handläggare/controller Nykvarn, Handläggare/controller Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/controller

Timvik sjukgymnast till Lugnets äldreboende
(ref.nr 152506/2013) Arbetsuppgifter: Som en av de första i Sverige har vi utarbetat en Lokal Värdighetsgaranti, där vi understryker att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter de nationella riktlinjerna gällande demens, där man poängterar vikten av multiprofessionellt teamarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag.   Arbetsuppgifter: Du arbetar i team med arbetsterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Du gör sjukgymnastisk bedömning och initierar behandling och träning. Handledning av personal ingår, utbildning kan eventuellt förekomma. Kvalifikationer: Leg. Sjukgymnast. Ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Vi kräver att du har förmåga att jobba självständigt. Anställningen: 1 plats Timvikariat vid behov under ordinarie sjukgymnasts frånvaro, upp till 75 %. Tjänsten fortlöper så länge behovet kvarstår. För mer information ring: Gruppchef Ulrika Kullberg, 08-5550 1135 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Timvik sjukgymnast till Lugnets äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvik sjukgymnast till Lugnets äldreboende

Fritidspedagog 75 % till Björkestaskolan
(ref.nr 152769/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog i åk 3.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Anställningen: Tjänsten är på 75 % med början 28 oktober eller efter överenskommelse. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01    Fackliga företrädare Lärarförbundet, Kersti Arnebo                                      tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, Johanna Brunnström                 tfn 08-555 013 02 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 75 % till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 75 % till Björkestaskolan

Vik skolmåltidspersonal 80 % till Björkestaskolan
(ref.nr 153021/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta i vårt kök som ekonomibiträde.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi är 465 elever på skolan och 70 personal. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   I köket finns fyra tjänster fördelade på; en kock, en husmor och två ekonomibiträden. Vi strävar efter att laga så mycket mat som möjligt från grunden och vårt främsta mål är att maten ska smaka gott. En annan viktig uppgift är att grundlägga bra matvanor och att måltiden ska ge möjlighet till en stunds avkoppling.   Arbetsuppgifterna är bl.a. disk, servering och viss matlagning. Kvalifikationer: Vi söker dig som: -har utbildning i livsmedelshygien och HACCP. -har ett genuint intresse för barn och ungdomar. -har god samarbetsförmåga. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat från den 4 november 2013 t.o.m. 19 maj 2014. Välkommen att höra av dig! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01    Fackliga företrädare Kommunal, Helena Blomkvist                 tfn 08-555 013 05 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik skolmåltidspersonal 80 % till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik skolmåltidspersonal 80 % till Björkestaskolan

Specialpedagog till Lillhagaskolan
(ref.nr 153153/2013) Arbetsuppgifter: Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling?   Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång. Kvalifikationer: Vi söker dig, Specialpedagog som: -      har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. -      förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. -      är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. -     har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. -      säger "inget är omöjligt". -      ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team. Som både kan ge och ta feedback. -      kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. -      har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. -      ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 7 januari 2014 alternativt enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad: 100% För mer information ring: Frågor angående denna tjänst besvaras av: Karin Maschmann, biträdande rektor, tfn 08-555 013 40  Facklig företrädare Lärarnas Riksförbund, Madeleine Källström, tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Lillhagaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Lillhagaskolan

Lärare i spanska till Lillhagaskolan
(ref.nr 153431/2013) Arbetsuppgifter: Vill du arbeta på en skola där du och eleverna är framgångsrika, trivs och känner glädje och tillförsikt inför sitt arbete och personliga utveckling?   Lillhagaskolan är en väl fungerande skola med goda skolresultat som väl matchar de bästa i länet. Skolan har en tydlig vision om att fortsatt vara framgångsrik och har satt upp tydliga mål fram till 2016. Vi har tagit beslut om ett antal strategiska initiativ för att nå dit. En del i dessa initiativ är att rekrytera skickliga pedagoger som ställer sig bakom grundläggande värderingar och ställningstaganden för hur vi skapar framgång. Kvalifikationer: Vi söker dig, lärare i spanska som: -      har en uttalad kreativ förmåga, vill testa och utveckla dina idéer, ser lösningar inte hinder, vågar tänka nytt och göra det som ingen tidigare provat. -      förstår ditt uppdrag och kan ta ansvar för ditt eget lärande men i synnerhet elevernas. -      är en bra ledare och kommunikatör, äger förmågan att skapa och utveckla goda relationer, kan arbeta självständigt och ha mod att ta egna initiativ och beslut. -      har inställningen att alla vill och kan, bara förutsättningarna är de rätta. -      säger "inget är omöjligt". -      ser dig själv som medarbetare till andras lärande i ett team. Som både kan ge och ta feedback. -      kan undersöka, reflektera och dra slutsatser grundade på kunskaper och etiska överväganden. -      har god självkänsla och självförtroende, som känner sina styrkor och utvecklingsområden. -      ständigt vill utveckla din inre motivation och drivkraft. Tar egna initiativ för att möta utmaningar och lösa problem. Anställningen: Tjänsten är en visstidsanställning 7/1 – 12/6 2014, med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad: 75-100% Intervjuer sker fortlöpande. För mer information ring: Karin Maschmann, biträdande rektor, tfn 08-555 013 40  Facklig företrädare Lärarnas Riksförbund, Madeleine Källström, tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska till Lillhagaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska till Lillhagaskolan

Socialsekreterare
(ref.nr 153695/2013) till ensamkommande flyktingbarn och flyktingar med placering på enheten för barn och  familj. Arbetsuppgifter: Nykvarns Kommun har sedan i januari 2011 boende för ensamkommande flyktingbarn med 5 platser där 3 avsåg asyl, under 2013 kommer asylplatserna att utökas.   Arbetsuppgifterna innebär utredning och kartläggning och förslag hur ungdomarna ska gå vidare efter beslut från migrationsverket. Vidare ingår handläggning av flyktingar som bor och kommer till Nykvarn via bostadsanvisning från Arbetsförmedlingen. Nykvarn har avtal om flyktingmottagande. Du ingår i enheten för Barn och Familj och kommer även att ha arbetsuppgifter inom detta område. Tjänstgöringsgraden som flyktinghandläggare beräknas till 75 % resterande 25 % gäller utredning inom barn och familj.   Fokus ligger på systemteoretiskt förhållningssätt för att mobilisera människors resurser till förändring och utveckling. Kvalitetssäkring sker genom ett kontinuerligt arbete med barnperspektiv och rättssäkerhet i utredningar såväl som i insatser. I utredningar arbetar vi alltid i par. Kvalifikationer: Vi vill att du är erfaren socionom med flerårig erfarenhet av utredningsarbete med barn och familjer och gärna med målgruppen ensamkommande barn och flyktingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Anställningen: Nykvarns kommun erbjuder friskvård och friskvårdspeng och satsar på personalvård och utbildning. Vi kan erbjuda ett mångfacetterat och spännande arbete i en trygg och utvecklingsbar arbetsgrupp.   Vikariatet är heltid med tillträde senast 13 januari 2014. För mer information ring: Enhetschef Stefan Frölund, tfn 08-5550 1060 Samordnare Ina Tersmeden 08-5550 1063 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Nykvarn, Socialsekreterare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Projektledare
(ref.nr 154619/2013) Arbetsuppgifter: Som projektledare fungerar du med självständigt ansvar, men i olika stora och mindre sammanhang, i ett väl fungerande team. Du får möjlighet att leda spännande entreprenad- och exploateringsprojekt, som exempelvis VA-projekt, vägbyggen, byggande av gång- och cykelvägar, rondellbyggen,, olika utvecklingsprojekt med mera. Det är ofta fråga om olika tekniska uppdrag. I uppdraget ingår också ett ansvar för kommunens industrispår.   Uppbackning i de olika uppdragen finns inom eller utanför avdelningen. Tjänsten är placerad i kommunens avdelning Uppdrag och Planering. En översyn av organisationen pågår.   Arbetet är mycket omväxlande och inspirerande. Du arbetar nära exploateringsingenjören, projektledare, VA-ingenjör, fastighetschef, trafikingenjör och planeringschef. Tillsammans i denna grupp, ibland kombinerat med andra konstellationer inom kommunens förvaltning, är du med och bygger samhället och bidrar till kommunens framtid. Kvalifikationer: Du får gärna ha en utbildning som civilingenjör, men även annan utbildning inom väg och vatten, anläggning, bygg eller mark kan vara intressant. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en fördel. Du trivs med kreativa människor och med att vara med och utforma framtiden. Du är strukturerad och ordningsam. Du har förmåga att vara både drivande och att vara en god medarbetare, att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har ett helhetstänkande och en strategisk förmåga. Anställningen: Anställningen är en heltids- och tillsvidareanställning. För mer information ring: Planeringschef Bengt Persson, tfn 08-555 010 08 Mark- och exploateringsingenjör Stefan Sköldén, tfn 08-555 010 74 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Nykvarn, Projektledare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Kommunsekreterare
(ref.nr 154624/2013) Arbetsuppgifter: Du har som kommunsekreterare en central roll i arbetet i vårt kommunhus. I dagens organisation tillhör du avdelningen Uppdrag och Planering. vilken förutom kommunkansliet innehåller övergripande planeringsfrågor, beställningsfunktioner för projekt och teknik samt säkerhetsfrågor. Din närmaste chef är planeringschefen. Ditt ansvarsområde är i första hand nämndadministrationen med ärendeberedning, kallelser samt sekreterarskap. Här ingår kvalitetsgranskning och sammanställning av beslutsunderlag samt förberedelse av sammanträden. Ansvaret för dokumenthantering och arkiv finns också i tjänsten. Du arbetar nära kommunchefen, planeringschefen, registrator och handläggande tjänstemän.   I första hand arbetar du för kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommunstyrelsens arbetsutskott. I ansvarsområdet finns också en valnämnd och du har ett samordnande ansvar på tjänstemannanivå för genomförande av val 2014. Vissa övriga styrelser/grupperingar kan hamn under ditt ansvar. I förvaltningen finns förstås flera rutinerade personer att tillgå. I tjänsten ligger också ett samordnings- och utvecklingsarbete tillsammans med övriga nämndsekreterare. Du är kommunens personuppgiftsombud. Ansvaret omfattar också visst projektansvar och en del utredningsarbete. Ett arbete pågår nu för införande av en ny version av LEX ärendehanteringssystem för hela kommunen. Här blir du engagerad. Kvalifikationer: Vi söker dig som har examen i förvaltningsrätt, samhällsvetenskap eller annan relevant högskoleutbildning som kan komma i fråga. Du bör vara väl insatt i villkoren för kommunal verksamhet, exempelvis offentlighet och sekretess. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och  ha arbetat i en politiskt styrd organisation.   Som person är du noggrann, strukturerad, har en analytisk förmåga och kan arbeta självständigt. Samtidigt är du van vid att arbeta i grupp, eftersom kanslienheten arbetar som ett team med gemensamt ansvar. God förmåga att hantera svenska i tal och skrift krävs. Anställningen: Tjänsten är på heltid och är en tillsvidaretjänst. Vi önskar att du kan tillträda tjänsten så snart som möjligt. För mer information ring: Planeringschef Bengt Persson, tfn 08-555 010 08 Kommunchef Ola Edström, tfn 08-555 010 01 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunsekreterare jobb, Kommunsekreterare Nykvarn, Kommunsekreterare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunsekreterare

Chef till hemtjänsten
(ref.nr 154969/2013) Arbetsuppgifter: Hemtjänsten i Nykvarns kommun är nummer ett i bemötande i Sverige år 2012. Hemtjänsten har under åren hamnat högt i upp listan när det gäller få kontakter per hemtjänstmottagare. Nykvarns kommun har fått utmärkelsen ”Årets Seniorvänligaste kommun” Det är satsningen på sociala friskvårdande och hälsofrämjande aktiviteter som har premierats. Hemtjänsten har ansvarsfulla och kompetenta medarbetare som arbetar mycket med bemötande, förhållningsätt och kvalitetsarbete.   Som en av de första i landet har vi utformat en egen lokal värdighetsgaranti och har ett uppskattat samarbete med frivilliggrupper.   Vi söker en gruppchef till hemtjänsten. I uppdraget ingår att vidareutveckla dokumentation, kvalitetsarbete och att ansvara för dagverksamhet och rehab   Kvalifikationer: Adekvat högskoleutbildning. Viktigt är att du tycker om utvecklingsarbete, är positiv, och att du vill arbeta med människor. Anställningen: Tjänsten är heltid och tillsvidare. För mer information ring: Upplysningar lämnas av Berit Ahlberg-Åhammar tfn 08-555 011 60, 073856 2160 Facklig företrädare Vision,Liselotte Palmborg, tfn 08-555 010 41. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Chef till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef till hemtjänsten

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 155175/2013) Arbetsuppgifter: En av våra lärare ska vara föräldraledig och vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass.    Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med 140107 till och med 141219. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Malin Johansson                     tfn 08-555 013 18  Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Johanna Brunnström       tfn 08-555 013 02 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Kock/kokerska till Lugnets äldreboende
(ref.nr 155566/2013) Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende söker en erfaren och driven kock som vill hjälpa oss att utveckla verksamheten på äldreboendet. Vi lagar husmanskost, ungefär 110 portioner per dag både lunch och middag. Vårt mål är att leverera vällagad mat från grunden, till äldreboendet och hemtjänstgruppen i Nykvarns kommun. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är planering av matsedel, beställning av mat, tillagning av lunch och middag, disk och undanplockning, städning i köket, köksförråd samt dokumentation av egenkontroll. Ensamarbete förekommer. Kvalifikationer: Förutom att du lagar god husmanskost är du noggrann, kan jobba i högt tempo, är bra på att planera ditt jobb. Det är viktigt att du är lyhörd och kan samarbeta både med kökspersonal samt personal på äldreboendet. Erfarenhet krävs. Anställningen: Tillsvidareanställning heltid fr.o.m. 1 januari 2014. Rullande schema, dagtid, varannan helg. Intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas snarast. För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm, tfn 08-555 011 59 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska till Lugnets äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska till Lugnets äldreboende

Vik musiklärare
(ref.nr 155639/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta med oss och våra elever.  Tjänsten är fördelad på tre skolor, Björkestaskolan (F-5), Turingeskolan (F-5) samt Lillhagaskolan (6-9). Du kommer vid behov planera och genomföra undervisning i främst musik, men även i annat ämne. Vi vill att du är; en positiv och initiativrik person, är flexibel och har god samarbetsförmåga, men även kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du ska kunna använda dig av flera förklaringsmodeller, vara tydlig och lättförstådd samt ha god kontakt med elever Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har någon form av musikutbildning samt har erfarenhet av att undervisa. Anställningen: Tjänsten är en visstidsanställning 75-100% för läsåret 13/14 med tillträde snarast.   Intervjuer sker fortlöpande.   Välkommen med din ansökan! För mer information ring: Bitr.rektor Karin Maschmann                                        tfn 08-55 50 13 40 Fackliga företrädare Lärarnas Riksförbund Madeleine Källström                  tfn 08-55 50 14 40 Lärarförbundet, Sofi Thelin Tiderman                           tfn 08-55 50 13 65 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik musiklärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik musiklärare

Timvikarier till hemtjänsten
(ref.nr 156462/2013) Arbetsuppgifter: Som en av de första i Sverige har vi utarbetat en Lokal Värdighetsgaranti, där vi understryker att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter de nationella riktlinjerna gällande demens, där man poängterar vikten av multiproffessionellt teamarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag. Vi söker timvikarier för placering i en av våra brukares hem. Tjänsten innebär arbete i assistansliknande form antingen dagtid, kvällstid eller vaken natt. Arbetet innehåller både omvårdnads-och serviceinsatser.  Brukaren har ALS i avancerat skede och behöver dig som kan vara hennes armar och ben samt vara ett trevligt sällskap.    Kvalifikationer: Du har erfarenhet av eller utbildning inom vårdyrket; undersköterskeutbildning samt erfarenhet av arbete med ALS är meriterande. Ett genuint människointresse, lyhördhet och god samarbetsförmåga förutsätts liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Vi kräver att du väl kan tillgodogöra dig information i tal och skrift och att du har förmåga att arbeta självständigt. B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel då brukaren bor två kilometer utanför centrum. Du får inte vara allergisk mot katt. Anställningen: Vi söker timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro dag, kväll och natt. Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker. Tjänsterna fortlöper så länge behovet kvarstår Tillträde snarast Intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas snarast. För mer information ring: Bemanningsassistent Anneli Backman, tfn: 073-521 80 29 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till hemtjänsten

Lärare i textilslöjd
till Björkestaskolan (ref.nr [156572/2013) Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i textilslöjd. Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete.Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.    Arbetsuppgifter: Slöjden bedrivs på Björkestaskolan som ett ämne. Du kommer att planera, utvärdera och bedöma arbetet tillsammans med vår trä- och metallslöjdslärare. Kvalifikationer: Du ska vara behörig lärare i textilslöjd. Anställningen: Tjänsten är en fast anställning på 100 % med början den 7 januari 2014. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs  tfn 08-555 013 01  Bitr. rektor Malin Johansson tfn 08-555 013 18 Facklig företrädare: Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo  tfn 08-555 013 02 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Grundskollärare med speciallärarkompetens
till Björkestaskolan (ref.nr 157287/2013) Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och enmycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på helaskolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt attdu har en god samarbetsförmåga. Tjänsteninnebär arbete i alla årskurser. Arbetsuppgifter: Visöker dig som har vana att anpassa undervisningen för elever som behöver entydliggörande pedagogik och långsam inlärning. Elevernas behov styr insatserna.Det gör att du behöver ha god förmåga att, enskilt och i grupp, anpassaundervisningen för de elever som du för tillfället ansvar för. Kvalifikationer: Du ärgrundskollärare med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn i behov avsärskilt stöd, där arbete med elever som har långsam inlärning ses sommeriterande.  Detförutsätter att du har god förmåga att samarbeta, du är lösningsinriktad ochser till helheten utifrån elevens perspektiv. Du behöver ha god förmåga tillflexibilitet. Anställningen: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% från2014-01-07, eller efter överenskommelse. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs, telefon 08-555 013 01   Biträdande rektor Malin Johansson, telefon 08-555 013 18  Fackliga företrädare: Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02Lärarnas Riksförbund, lärare Johanna Brunnström       tfn 08-555 013 13 Välkommen att höra av dig!      Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare med speciallärarkompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare med speciallärarkompetens

Sjuksköterska natt till Lugnets äldreboende
(ref.nr 158729/2013) Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete.   Vi söker nu legitimerad sjuksköterska för tjänstgöring natt. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt omvårdnadsarbete i teamet med undersköterskor. Vi ser att du är en positiv person med förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som sjuksköterska bör du också vara flexibel och tycka om att arbeta i team. Vi ser det som en självklarhet att du tycker om att arbeta med gamla och lägger stor vikt vid ett gott bemötande både gentemot boende och närstående. Kvalifikationer: Sjuksköterskeutbildning Anställningen: Tillsvidaretjänst För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm, tfn 08-555 011 59 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt till Lugnets äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt till Lugnets äldreboende

2 integrationshandledare 100% och 75% till verksamheten för ensamkomma ...
(ref.nr 158976/2013) Arbetsuppgifter: Nykvarns kommun bedriver i dag ett boende för ensamkommande flyktingbarn/ungdomar. Efter årsskiftet kommer ytterligare ett boende att öppnas. Målet med arbetet är att få ungdomarna integrerade i samhället, att trivas, gå i skolan, lära sig svenska och att kunna leva ett självständigt liv. Verksamheten har bemanning dygnet runt, vilket innebär kvälls-,natt- och helgarbete. Det förekommer även ensamarbete. Personalgruppen är kompetent, positiv och ansvarsfull. Vi arbetar med att se till varje persons förmågor, vilja och resurser. Vi vill skapa ett positivt klimat i verksamheten. Kvalifikationer: Du ska vara positiv och ha ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du ska våga vara en förebild. Du får gärna ha ett antal års yrkeserfarenhet inom arbete med ungdomar. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Anställningen: Heltid/deltid och tillsvidare. För mer information ring: Upplysningar lämnas av Björkgården 073-5562198 och Berit Ahlberg-Åhammar tfn 08-555 011 60, 0738-56 2160 Facklig företrädare Kontakta växeln 08 5550 1000 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga 2 integrationshandledare 100% och 75% till verksamheten för ensamkomma ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 integrationshandledare 100% och 75% till verksamheten för ensamkomma ...

Förskollärare till Turingeskolan 100%
(ref.nr 159268/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog på Turingeskolan. Turingeskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp.  Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet på fritidshemmet. Du arbetar även med eleverna under skoltid. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog Anställningen: Tjänsten är på 100 % från den 7 januari 2014 och tillsvidare För mer information ring: Rektor Kristiina Riskula, tfn 08-555 013 00  Biträdande rektor Staffan Nykvist, tfn 08-555 013 70 Facklig företrädare Lärarförbundet Annika Persson, tfn 08-555 01446 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Turingeskolan 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Turingeskolan 100%


Sök lediga jobb Nykvarns kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se