Nynäshamn jobb - lediga jobb

Nynäshamn jobb Nynäshamn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nynäshamn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nynäshamn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.- Nynäshamn

 2. Butiksmedarbetare Nynäshamn- Nynäshamn

 3. Köksföreståndare- Nynäshamn

 4. Socialchef- Nynäshamn

 5. Assisterande idrottsledare Nynäshamn HT 13- Nynäshamn

 6. Självgående Träarbetare/Snickare- Nynäshamn

 7. Gipsare- Nynäshamn

 8. Anläggningsarbetare/stensättare- Nynäshamn

 9. Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun- Nynäshamn

 10. Modersmålslärare i arabiska i Nynäshamns kommun- Nynäshamn

 11. Lärare i Franska, Viaskolan- Nynäshamn

 12. Lärare till Gymnasiesärskolan- Nynäshamn

 13. Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan- Nynäshamn

 14. Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn- Nynäshamn

 15. SFI-lärare- Ospecificerad arbetsort

 16. Förskolechef till Nynäshamns Kommun- Nynäshamn

 17. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.- Nynäshamn

 18. Plattsättare / golvläggare- Stockholm

 19. HR säljare till Nynäshamn- Nynäshamn

 20. Enhetschef Bygglov- Nynäshamn

 21. Leg Sjuksköterska- Nynäshamn

 22. Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan- Nynäshamn

 23. Säljare sökes i Nynäshamn med/utan erfarenhet- Nynäshamn

 24. Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn Idrott Ht-13- Nynäshamn

 25. Brevbärare till Nynäshamn- Nynäshamn

 26. Personlig assistent Nynäshamnsområdet- Nynäshamn

 27. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.- Nynäshamn

 28. Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan- Nynäshamn

 29. Laboratorieingenjör till vår kund i Nynäshamn- Nynäshamn

 30. Personligassistent till kille i Nynäshamn- Nynäshamn

 31. Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn HT 13- Nynäshamn

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.- Nynäshamn

 33. blingo söker fritidssäljare i Nynäshamn- Nynäshamn

 34. Lärare NO/Teknik Nynäshamn- Nynäshamn

 35. Lärare till Gymnasiesärskolan- Nynäshamn

 36. Nynäshamns nya butiksdemonstratör sökes!- Nynäshamn

 37. Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn- Nynäshamn

 38. Budget- och skuldrådgivare- Nynäshamn

 39. Socialsekreterare Arbete och Försörjning- Nynäshamn

 40. Marknads- och turistchef, vikariat- Nynäshamn


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Nynäshamns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.

Butiksmedarbetare Nynäshamn
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 160 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en butiksmedarbetare för en deltidstjänst på 15 timmar i veckan till vår butik i Nynäshamn. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du packar upp varor, utför kassaarbete, städar, säkerställer färskheten på våra varor samt ser till att kunderna får en trevlig och fräsch butiksupplevelse. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. Du är en person med stark servicekänsla och du är van vid att ta ansvar samt trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.lidl.se. Klicka på "Jobb" och på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och bifogar ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller wordformat. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 04 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Nynäshamn

Köksföreståndare
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Kostenheten har hand om måltidsverksamheten till förskolor, skolor och äldreomsorgen i kommunen. Nu söker vi en köksföreståndare till Fagervik skolans kök. Skolan ligger mitt i skogen i norra Sorunda intill Fagersjön. Det är en liten trevlig skola med årskurs f-2 och en förskola med tre avdelningar. I arbetet som köksföreståndare ansvarar du för planering, inköp och produktion. Din huvuduppgift är att tillaga och servera vällagade och näringsriktiga måltider till frukost, lunch och mellanmål åt både skolan och förskolan. Du ansvarar även för arbetsmiljön, egenkontrollen och HACCP. Du deltar i samtliga förekommande arbetsuppgifter och förutom dig arbetar ett ekonomibiträde i köket. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och intresserad av mat och smaker och som vill väcka nyfikenhet och intresse för mat hos både små och stora. Att servera vällagad mat och följa kostpolicy och riktlinjer är viktigt för dig. Likaså att ha ett gott samarbete med skolans övriga personal. Du behöver ha goda datorkunskaper då beställningar och rapportering sker via dator. Du ska ha grundutbildning som kock inom storhushåll eller restaurang eller lång verifierad erfarenhet från motsvarande verksamhet. Du behöver ha goda kunskaper i matlagning av både ordinarie meny och specialkoster och ha arbetat inom skolmåltidsverksamhet. Du ska ha vana vid att ta ansvar för ekonomi, produktion, arbetsledning, egenkontroll och arbetsmiljö.
Företag: Nynäshamns kommun, Kostenheten
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Köksföreståndare jobb, Köksföreståndare Nynäshamn, Köksföreståndare Nynäshamns kommun, Kostenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksföreståndare

Socialchef
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se ARBETSUPPGIFTER Som socialchef leder du en av kommunens största förvaltningar, med ca 650 medarbetare och en budget på cirka 400 MSEK. Du rapporterar till kommunchefen och ingår givetvis i hennes ledningsgrupp. Vår socialförvaltning står inför spännande utmaningar och vi arbetar med hög ambitionsnivå och stort engagemang för att nå vår vision – Sveriges bästa socialtjänst! Vi arbetar tillsammans med flera södertörnskommuner och andra aktörer för att skapa en effektiv verksamhet med hög servicenivå, där vi sätter människan före systemet. Till din hjälp har du duktiga och erfarna chefer och medarbetare, organiserade i verksamhetsområden för äldreomsorg, funktionshinder, individ- och familjeomsorg samt en beställarenhet.Det finns vidare en administrativ enhet med resurser för kontroll, analys, utredning och utvärdering av verksamheten. KVALIFIKATIONER Akademisk examen med för tjänsten lämplig inriktning. Vi söker dig som har erfarenhet från ledande roller i en politiskt styrd organisation, med bred kunskap om socialtjänstens verksamhetsområden. Du har ledarerfarenhet och är en drivande och engagerad person som trivs i en central och ledande roll.
Företag: Nynäshamns kommun
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialchef jobb, Socialchef Nynäshamn, Socialchef Nynäshamns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialchef

Assisterande idrottsledare Nynäshamn HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Nynäshamn inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.nynashamn@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Nynäshamn HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Nynäshamn HT 13

Självgående Träarbetare/Snickare
Vi söker självgående snickare med erfarenhet från nyproduktion och storbyggen för uppdrag i Stockholm. Du som söker har: - minst 3 års erfarenhet inom branschen. - jobbat med de flesta inom yrket förekommande uppgifter. Vi ser gärna att du har yrkesbevis, men det är inget krav. Vi vill att du är engagerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du är punktlig och kan samatbeta med nya människor. Urval sker löpande, skicka snarast din ansökan och CV via mail till rekrytering@n-bp.se. Välkommen
Företag: Nynäshamns bemanningspartner
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående Träarbetare/Snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående Träarbetare/Snickare

Gipsare
För kunds räkning söker vi gipsare till ett projekt och för uppdrag i Stockholm med start i Augusti. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som gipsare kommer vara att resa väggar, det kommer att förekomma andra arbetsuppgifter, dock i mindre omfattning, som rivning, städning mm Urval sker löpande, skicka snarast din ansökan inklusive CV via mail till rekrytering@n-bp.se. Välkommen
Företag: Nynäshamns bemanningspartner
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gipsare jobb, Gipsare Nynäshamn, Gipsare Nynäshamns bemanningspartner
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gipsare

Anläggningsarbetare/stensättare
Vi söker anläggningsarbetare/stensättare för uppdrag i Stockholm med start inom kort. Du har erfarenhet inom mätning, utsättning det är meritrerande om du kan arbete med laser. Vidare har du erfarenhet av stensättning. Du kommer att arbeta på uppdrag hos våra kunder Urval sker löpande, skicka snarast din ansökan inklusive CV via mail till rekrytering@n-bp.se. Välkommen
Företag: Nynäshamns bemanningspartner
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare/stensättare jobb, Anläggningsarbetare/stensättare Nynäshamn, Anläggningsarbetare/stensättare Nynäshamns bemanningspartner
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare/stensättare

Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun
NYNÄSHAMNS KOMMUN Nynäshamn, den expansiva skärgårdskommunen endast 30 minuter från Globen. Sedan 2010 är väg 73 fyrfilig motorväg hela vägen från Nynäshamn till Stockholm. Målet är att 2 100 bostäder byggs och att befolkningen ökar från 26 000 invånare till 35 000 innan 2016. ARBETSGIVAREN NYNÄSHAMNS KOMMUN Rätt till heltid, flextid och önskescheman finns i många av kommunens verksamheter. Det ges även möjlighet till friskvård på arbetstid samt att distansarbeta. Kommunen satsar även på kompetensutveckling av personalen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska som modersmål för elever från Nynäshamns kommuns grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare i engelska.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun

Modersmålslärare i arabiska i Nynäshamns kommun
NYNÄSHAMNS KOMMUN Nynäshamn, den expansiva skärgårdskommunen endast 30 minuter från Globen. Sedan 2010 är väg 73 fyrfilig motorväg hela vägen från Nynäshamn till Stockholm. Målet är att 2 100 bostäder byggs och att befolkningen ökar från 26 000 invånare till 35 000 innan 2016. ARBETSGIVAREN NYNÄSHAMNS KOMMUN Rätt till heltid, flextid och önskescheman finns i många av kommunens verksamheter. Det ges även möjlighet till friskvård på arbetstid samt att distansarbeta. Kommunen satsar även på kompetensutveckling av personalen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i arabiska som modersmål för elever från Nynäshamns kommuns grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare i arabiska.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i arabiska i Nynäshamns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i arabiska i Nynäshamns kommun

Lärare i Franska, Viaskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön. Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling. På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och har vana att arbeta i självstyrande arbetslag med stor frihet under gemensamt ansvar. Du kommer att arbeta i årskurs 6-9.Du kommer att undervisa i Moderna språk franska åk 6-9. Du ska vara väl förtrogen med Lgr11 och betygssättning enligt den. På skolan arbetar vi mycket med formativ bedömning och du bör vara van att arbeta formativt. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i Moderna språk Franska upp till åk 9.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Franska, Viaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Franska, Viaskolan

Lärare till Gymnasiesärskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Grundskollärare åk 4-9 gärna med bred kompetens. Du kommer att ha din anställning inom gymnasiesärskolan. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning och gärna erfarenhet med liknande arbete.
Företag: Nynäshamns kommun, Gymnasieskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Gymnasiesärskolan

Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön. Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling. På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och har vana att arbeta i självstyrande arbetslag med stor frihet under gemensamt ansvar. Du kommer att arbeta i årskurs 6-9. Mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att undervisa i NO och Tk.Du bör vara väl förtrogen med Lgr11 och ha satt betyg enl. Lgr11. KVALIFIKATIONER Behörighet i NO-ämnen och teknik krävs.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan

Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn
Workcare.se söker nu omgående delgivningsman för kunds räkning. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Delgivningsman sökes: Vi söker just nu omgående delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn. Vem är du: Du bör ha någon form av erfarenhet av arbete inom inkasso, delgivning, utsatta miljöer eller inom arbeten i besvärliga situationer. Att bemöta människor på ett förtroendeingivande sätt ser vi som en självklarhet. Som person bör du vara lugn, stabil, självständig, ha stort tålamod och integritet. Ett krav är att du ska ha B-körkort alternativt A-körkort då arbetet sker ute på fält samt ha god lokalkännedom. Du ska behärska svenska i så väl tal som i skrift. Tjänsten: Arbetstiderna är belagda under dagtid men visst arbete kan även ske under kvällstid och helg. Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika dokument till privatpersoner och företag. Arbetet är självständigt och väldigt fritt. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Nynäshamn. Vid ev anställning kan utdrag ur straffregister komma att begäras in. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0072. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn

SFI-lärare
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER NKC söker en SFI-lärare för undervisning dagtid och kvällstid enligt schema. KVALIFIKATIONER Helst lärarbehörighet Erfarenhet av undervisning i svenska krävs Vi söker i första hand en utbildad SFI-lärare
Företag: Nynäshamns kommun, Nynäshamns kompetenscentrums rektorsområde
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Ospecificerad arbetsort, SFI-lärare Nynäshamns kommun, Nynäshamns kompetenscentrums rektorsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Förskolechef till Nynäshamns Kommun
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Till Vansta förskoleenhet som är beläget i Ösmo söker vi nu en förskolechef. Inom enheten finns förskolorna Breddal, Hallängen och Vansta samt en kommunövergripande nattisverksamhet. ARBETSUPPGIFTER Brinner du för förskolans uppdrag? Ser du möjligheter i de utmaningar som uppstår? Vill du bidra till övergripande utveckling för förskolans verksamhet? Har du mod att göra förändringar? Då kan du vara den vi söker! Som chef för Vansta förskoleenhet har du ett övergripande ansvar är att leda och utveckla enheten. I det ligger ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal, ekonomi, information och kommunikation. Du har ett strategiskt och operativt ansvar för arbetet inom enheten. Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga förskolechefer och avdelningschef där vi gemensamt tar ansvar för förskoleverksamhetens utveckling som helhet. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Erfarenhet av ledarskap inom förskoleverksamhet samt god kännedom om pedagogisk dokumentation som verktyg för systematiskt kvalitetsarbete är ett krav. Arbetet kräver att du har B-körkort. Din förmåga att kommunicera och samarbeta gör att du uppnår en förtroendefull relation till dina medarbetare och vårdnadshavare. Din självinsikt och personliga mognad gör att du har lätt att anpassa dig till olika situationer. Du arbetar målmedvetet med tydligt fokus på framtidsfrågor och utvecklingsarbete. Du utövar ett tydligt ledarskap där du med engagemang och visioner leder och entusiasmerar pedagoger och barn. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.
Företag: Nynäshamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Nynäshamns Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Nynäshamns Kommun

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nynäshamns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.

Plattsättare / golvläggare
N-bp / Nynäshamns BemanningsPartner söker för kunds räkning 5st. plattsättare / golvläggare för omgående anställning. Du som söker ska vara självgående när det gäller: -Badrumsrenoveringar -Golvläggning -Kakelsättning -Kakelsättningsarbeten -Plattläggning -Plattläggningsarbeten Du är serviceinriktad och ska vara någran och punktlig
Företag: Nynäshamns BemanningsPartner
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättare / golvläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättare / golvläggare

HR säljare till Nynäshamn
N-bp (Nynäshamns BemanningsPartner) söker en marknadsinriktad säljare. Dina uppgifter blir att kartlägga potentiella kunder, skapa nya relationer och upprätta en kunddatabas. Tjänsten innebär även att utföra offerten och i nära kontakt med kunden arbeta fram kravprofil på kandidater som motsvarar kundens behov vid bemanning eller rekrytering. Dus som söker ska kunna arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Engelska och Svenska i tal och skrift är ett krav! Erfarenhet från HR-branschen och relevant utbildning är meriterade. Välkommen
Företag: Nynäshamns BemanningsPartner
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga HR säljare till Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR säljare till Nynäshamn

Enhetschef Bygglov
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se KOMMUNSTYRELSEFÖRVALTNINGEN ansvarar för kommunövergripande frågor och förbereder ärenden som ska behandlas i kommunstyrelsen. Chef för kommunstyrelseförvaltningen är kommunchefen. Bygglovenheten ingår i avdelningen stadsbyggnad. Avdelningen sysselsätter ca 25 personer och består av enheterna plan-, bygglov-, kart-, och mätenheten och enheten för strategisk utveckling. De olika enhetscheferna rapporterar till avdelningschefen. Bygglovsenheten består av fem personer. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att bygga upp en väl fungerande enhet med balans i såväl ärendeflödet som ekonomin. Till din hjälp har du/skapar du en engagerad och kunnig medarbetarstab. Arbetet innebär utveckling av enhetens rutiner och processer, ansvar för enhetens ekonomi och personalfrågor, kvalitetssäkring av beslut, stöd till avdelningschefen i verksamhetsfrågor, deltagande i avdelningens ledningsgrupp och i förvaltningens beredning av verksamhetsfrågor. Arbetet innebär även handläggning av ärenden om förhandsbesked, bygglov och strandsskyddsdispenser, bygginspektion och tillsynsfrågor. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning Mycket goda kunskaper om plan-och bygglagen. Grundläggande kunskaper inom ekonomi och förvaltningsrätt. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. B-körkort Vi söker dig med flerårig yrkeserfarenhet inom arbetsområdet och som har goda samarbets- och ledaregenskaper.
Företag: Nynäshamns kommun, Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Bygglov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Bygglov

Leg Sjuksköterska
Om Praktikertjänst Geriatrik AB Praktikertjänst är Sveriges äldsta och största vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Sedan 2009 driver Praktikertjänst Geriatrik AB Handengeriatriken och Rudans Vårdscentral som ligger i södra Stockholm. Vi kan erbjuda patienten en sammanhållen, trygg och obruten vårdkedja. Kliniken har tre vårdavdelningar med inriktning akutgeriatrik, rehabilitering och palliativ slutenvård. Verksamheten omfattar också en stor öppenvård bestående av Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), Äldreteam, Trygg Hem Haninge och Trygg i Tyresö, Minnesmottagning, Rudans Rehab, Logopedmottagning samt Rudans vårdcentral där det även finns medicinsk fotvård. Vårt koncept Patientnärmre vård lägger stor vikt vid patientens delaktighet och bygger på ett utvecklat teamarbete. Våra värdeord är kompetens, tillgänglighet och respekt. Vi välkomnar mångfald och vill inkludera människor med olika bakgrund och förmågor i vår verksamhet. Vi är HBT-certifierade. Om PTJ Geriatrik AB ASIH Nynäshamn I samband med införandet av vårdval inom ASIH och den specialiserade palliativa slutenvården kommer Praktikertjänst att utöka verksamheten. Nu söker vi i första hand sjuksköterska för huvudsaklig tjänstgöring vid vår ASIH-enhet i Nynäshamn. Vår palliativa enhet finns på Handens närsjukhus och vi har lokalkontor för ASIH även i Haninge och Tullinge. Vården bedrivs med fokus på patienten och vi lägger stor vikt vid sambarbetet i det multiprofessionella teamet. Dokumentationen sker i TakeCare och vi har de sex S:en som vårdfilosofi. Vid vård i livets slutskede använder vi LCP. Den dagliga planeringen av hembesök sker i MobilKlinik. Vi strävar efter en jämlik miljö med utrymme för både yttre- och inre olikheter! Vi önskar ej bli kontaktade av andra annonsörer eller bemanningsföretag! Arbetsuppgifter Arbetet innebär tjänstgöring i den avancerade hemsjukvården, ASIH och inom den specialiserade palliativa slutenvården. Tjänstgöringsgraden motsvarar 100% men det finns även möjlighet att arbeta på en lägre tjänstgöringsgrad. Praktikertjänst tillämpar 6 månaders provanställning. Vi erbjuder ett års traineeprogram som även inkluderar utbildning! Kvalifikationer Leg. Sjuksköterska med några års erfarenhet. B-körkort Personliga egenskaper Vi söker en sjuksköterska med ett starkt engagemang för patienternas vård och som har en god social förmåga.
Företag: PTJ Geriatrik AB ASIH Nynäshamn
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska

Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med språkintroduktion för nyanlända. KVALIFIKATIONER Behörig lärare/gymnasielärare i svenska med påbyggnad svenska som andra språk. Vi ser gärna att du också har behörighet att undervisa i matematik 6-9. Vi söker dig som; * Ser möjligheter i att samarbeta med dina kollegor för att ge eleverna en god utbildning. * Har ett engagemang i din yrkesroll som möjliggör att varje enskild elev kan utvecklas på bästa sätt.
Företag: Nynäshamns kommun, Gymnasieskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan

Säljare sökes i Nynäshamn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nynäshamn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Nynäshamn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Nynäshamn med/utan erfarenhet

Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn Idrott Ht-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Nynäshamn inför höstterminen 2013 som startar v.36 Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg tillsammans med dina assisterande ledare som du rekryterat och du rapporterar in lön för samtliga ledare i din stad. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.nynashamn@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn Idrott Ht-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn Idrott Ht-13

Brevbärare till Nynäshamn
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Sth/Mälardalen)
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Nynäshamn

Personlig assistent Nynäshamnsområdet
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en man som bor utanför Nynäshamn. Efter att ha drabbats av en stroke är han halvsidesförlamad och behöver stöd i sin dagliga livsföring med bland annat matlagning, hushållssysslor, på- och avklädning, hygien osv. Arbetet är främst förlagt till hans hemmiljö, men ibland även utanför i samband med olika aktiviteter. Du som söker ska behärska det svenska språket flytande. Som person är du pålitlig, ansvarsfull, lyhörd och det är viktigt att du har humor och lätt till skratt. Då hundar finns i familjen är det bra om du inte är allergisk eller hundrädd. Då det är viktigt att personkemin stämmer kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet i vårt urval. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Nynäshamnsområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Nynäshamnsområdet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Nynäshamns kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.

Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön. Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling. På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och har vana att arbeta i självstyrande arbetslag. Du kommer att arbeta i årskurs 6-9. Du kommer att undervisa i NO och Tk. Du bör ha erfarenhet av att sätta betyg. KVALIFIKATIONER Goda ämneskunskaper. Erfarenhet av att arbeta på "högstadiet".
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan

Laboratorieingenjör till vår kund i Nynäshamn
Redo för drömjobbet Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker för uppdrag hos kund i Nynäshamn en labingenjör. Du kommer att arbeta på ett rullande schema, måndag-fredag mellan kl 8-19, och uppdraget är tänkt att starta 2 september och sträcker sig året ut. Dina arbetsuppgifter  Som laboratorieingenjör kommer du att ingå i en grupp av 7 personer och ditt arbete kommer b la att bestå av provtagningar, analysering, dokumentation, rapportering, utveckling/underhåll av kvalitetsprocesser. Du kommer även att utveckla metoder och implementationer av nya testmetoder. Din Bakgrund  Vår kund arbetar med smörjmedel så det är mycket positivt om man har kunskap om det. Du ska ha arbetat på laboratorium tidigare och vi vill även att du har högskoleutbildning inom kemi eller liknande. Dessutom behöver ha mycket bra kunskaper i både engelska och svenska språket.   Dina egenskaper Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad, stresstålig, kvalitetsmedveten och social. Du kommer att vara på en servicefunktion så hög servicekänsla är ett krav och du behöver även vara lätt att samarbeta med.  Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Österholm på tel 072-988 90 32. Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieingenjör till vår kund i Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieingenjör till vår kund i Nynäshamn

Personligassistent till kille i Nynäshamn
Jag är en kille med autism och intellektuell funktionsnedsättning som har assistans dygnet runt, dagtid har jag dubbelassitans. Jag behöver nu anställa assistenter på både hel- och deltid, som kan arbeta alla tider på dygnet, enligt rullande schema. Du ska vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engageman. Jag ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med personer som har autism, och därför vet att det är viktig att ha ett stort tålamod, att vara konsekvent och pedagogisk samt ha en positivinställning. Viktigt är också att du är en lugn person men ändå har mycket energi. Utbildning värdesätt men mest betydelsefullt är dina personliga egenskaper. På vardagar är jag på daglig verksamhet och du ska kunna assistera mig med mina uppgifter där likväl som med mina dagliga sysslor hemma. Jag blir rastlös av att vara sysslolös, så din fantasi kan komma till användning då vi tillsammans hittar bra fritidsaktiveter. Just nu bor jag in centrala Nynäshamn, men kommer kanske redan i höst att flytta till ett hus utanför staden, varför det kan underlätta för di gatt ha körkort och bil. Fortbildning, handledning och friskvårdsersättning erbjuds. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/17902717
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personligassistent till kille i Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personligassistent till kille i Nynäshamn

Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn HT 13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Nynäshamn inför höstterminen 2013 som startar v.36 Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg tillsammans med dina assisterande ledare som du rekryterat och du rapporterar in lön för samtliga ledare i din stad. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.nynashamn@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt Nynäshamn HT 13

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Nynäshamns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Nynäshamn.

blingo söker fritidssäljare i Nynäshamn
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Nynäshamn

Lärare NO/Teknik Nynäshamn
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi söker nu en engagerad och inspirerande lärare i NO/Teknik för en tjänst på en omtyckt skola i Nynäshamn. Tjänsten är på 100 % och uppdraget varar tom. 20/12, med möjlighet till förlängning. Du ska företrädesvis vara behörig lärare med erfarenhet av att undervisa. Om du ej är behörig, men har gedigen dokumenterad praktisk erfarenhet är du också intressant för denna tjänst. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Flexibel och avslappnad Start på arbetet är omgående och urval sker löpande och därför vill vi att du ansöker redan idag. Ansök via vår hemsida, http://www.skolpool.se/rekryteringsformular. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare NO/Teknik Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare NO/Teknik Nynäshamn

Lärare till Gymnasiesärskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Grundskollärare åk 4-9 gärna med bred kompetens. Du kommer att ha din anställning inom gymnasiesärskolan. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning och gärna erfarenhet med liknande arbete.
Företag: Nynäshamns kommun, Gymnasieskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Gymnasiesärskolan

Nynäshamns nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: stockholm@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Nynäshamn". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Nynäshamns nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nynäshamns nya butiksdemonstratör sökes!

Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn
LäkarLeasing söker för kunds räkning en engagerad sjuksköterska för ett längre uppdrag i höst/vinter. Vår kund är en vårcentral i Nynäshamn. Hur ser din arbetsdag ut? Du arbetar på mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter. Arbetstider: Måndag-Fredag, 9.00-17.00 Vem söker vi? Leg sjuksköterska alt distriktssköterska med erfarenhet av mottagningsarbete. Vad erbjuder vi? Uppdraget är ett längre uppdrag på heltid, med start i september. Du kommer bli anställd som konsult hos LäkarLeasing alternativt fakturera via eget företag med eventuell möjlighet till att gå över till en anställning hos kund. Som konsult väljer du nämligen själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via ditt eget bolag. Vi erbjuder marknadsmässigt hög lön och utbetalning inom 10 dagar efter insänd tidrapport. LäkarLeasing har framgångsrikt bemannat svensk sjukvård med läkare sedan april 2005 och sjuksköterskor sedan 2011 och är idag en av de största aktörerna på marknaden. Företaget har genomfört fler än 20 000 bemanningsuppdrag inom de flesta specialistkompetenser runt om i Sverige. Mer information hittar du på www.lakarleasing.se Hos oss uppskattas du för din kompetens och du får möjlighet att utveckla både ditt professionella kontaktnät och din meritlista. LäkarLeasing kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag hos attraktiva vårdgivare, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på arbetsmarknaden. LäkarLeasing förmedlar framförallt läkare och sjuksköterskor och våra kunder återfinns inom sjukhus, vårdcentraler, kommuner, akutmottagningar och mindre lokala sjukstugor. Intresserad? Ansök så snart som möjligt! Alla våra tjänster tillsätts löpande. Ansökan sker genom att du mailar ditt cv till malin.hallstrom@lakarleasing.se.
Företag: LÄKARLEASING SVERIGE AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdcentral i Nynäshamn

Budget- och skuldrådgivare
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionshinder, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Vi lägger stor vikt vid att möta den enskilda människan med respekt och uppmuntrar personers förmåga att ta ett eget ansvar. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta med service mot kommuninvånarna i Nynäshamns kommun när det gäller budget- och skuldrådgivning. I första hand handlar det om råd och stöd till skuldsatta personer som kan komma i fråga för skuldsanering. I rollen ingår att stödja och ge vägledning till skuldsatta både före och under hela skuldsaneringsförfarandet. Du ska uppmuntra till klientens egna ansvarstagande (empowerment) för att uppnå skuldfrihet. Du är ensam i din roll men det förkommer mycket kontakter såväl inom kommunens socialförvaltning som med andra myndigheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - Högeskoleexamen som socionom, ekonom, beteendevetare eller motsvarande - God kunskap om hushållsekonomi - Juridisk och eknomisk kunksap om skuldsanering - Erfarenhet av att arbete med människor i kris - Kunskap i samtalsmetodik Då du använder dig själv som redskap i arbetet är det viktigt att du är stabil med god självinsikt. Du ska kunna sätta dig in i andras situation och samtidigt behålla din integritet. God sammarbetsförmåga och tydlig kommunikatör är viktiga egenskaper då du ska bygga goda relationer med såväl klienter som interna och externa samarbetspartner. Arbetet är självständigt så du måste tycka om att driva dina egna arbetsprocesser.
Företag: Nynäshamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Budget- och skuldrådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Budget- och skuldrådgivare

Socialsekreterare Arbete och Försörjning
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionshinder, barn, ungdomar, familjer, flyktingar, invandrare samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Vi lägger stor vikt vid att möta den enskilda människan med respekt och uppmuntrar personers förmåga att ta ett eget ansvar. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är att möta klienter och utreda och bedöma deras rätt till ekonomiskt bistånd. Du ska även stödja och motivera personer mot egen försörjning, vilket innebär att utarbeta strategier och planering för detta. Du handlägger också akuta ärenden som rör försörjningsstöd ,boende och i vissa fall samt våld i nära relation. I uppdraget kring försörjning ingår att lämna information om ekonomi exempelvis krav på ansökan om bostadsbidrag och bostadstillägg samt information om socialförsäkringssystemet. Andra uppgifter du har är att utreda och följa upp boendesituationer och samverkan med andra aktörer och myndigheter, både internt och externt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - Högeskoleexamen som socionom - Erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd - Starkt intresse och förståelse för den lagstiftningen som styr myndighetsutövningen och lagstiftarens intentioner med denna - Det är meriterande med erfarenhet inom andra sociala verksamheter alternativt sjukvårdserfarenhet Då du använder dig själv som redskap i arbetet är det viktigt att du är stabil med god självinsikt. Du har ett professionellt förhållningssätt mot klienter och arbetskamrater. Ibland uppstår situaioner som måste lösas snabbt vilket gör att du måste klara stressiga situationer. Arbetet släller krav på självständighet med eget ansvar för ärenden. Det krävs god förmåga att samverka med andra kollegor, enheter och myndigheter. Du ska kunna uttrycka sig väl i tal och skrift.
Företag: Nynäshamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare Arbete och Försörjning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare Arbete och Försörjning

Marknads- och turistchef, vikariat
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se KOMMUNSTYRELSEFÖRVALTNINGEN ansvarar för kommunövergripande frågor och förbereder ärenden som ska behandlas i kommunstyrelsen. Chef för kommunstyrelseförvaltningen är kommunchefen. Kommunstyrelseförvaltningens avdelning för planering och samhällsutveckling ansvarar för näringslivsfrågor, marknadsföring, folkhälsofrågor, information och övergripande fysisk planering. ARBETSUPPGIFTER I rollen som marknads- och turistchef ska du planera, samordna och genomföra marknadsförings- och kommunikationsåtgärder för att stärka Nynäshamns varumärke och öka kännedomen hos våra målgrupper besökare, företagsetableringar och inflyttare. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt med ansvar för att marknadsföring och kommunikation koordineras med fastställda strategier och planer. I ett nära samarbete med näringsliv och organisationer ansvarar du för kommunens destinationsmarknadsföring samt utveckling av kommunens marknadsföring för ökad inflyttning av företag. Tillsammans med Nynäshamns turistbyrå arbetar du med utveckling av den lokala besöksnäringen. Du ansvarar för att upphandla, leda och genomföra projekt för att stärka Nynäshamn och Stockholms skärgård som besöksmål. KVALIFIKATIONER Tjänsten kräver eftergymnasial utbildning inom marknad och kommunikation. Akademisk utbildning med inriktning på marknad, kommunikation och turism är meriterande. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav. För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet av strategiskt och operativt marknadsförings- och kommunikationsarbete. Erfarenhet av destinationsmarknadsföring och arbete med besöksnäringsfrågor är meriterande. Erfarenhet av liknande roll i offentlig sektor är meriterande. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och kreativ. Vidare bör du ha förmåga att skapa goda relationer och ha personlig mognad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Nynäshamns kommun, KSF enhet 1
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Marknads- och turistchef, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknads- och turistchef, vikariat


Sök lediga jobb Nynäshamn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se