Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen jobb - lediga jobb

Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen jobb Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen- Stockholm

  2. Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen- Stockholm


Mer beskrivning

Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen
Nu kan vi på Skill erbjuda dig som är nyutexaminerad ingenjör en spännande tjänst som utvecklare. Du kommer att få arbeta på ett stort internationellt bolag som finns i teknikens framkant. Här får du, tillsammans med duktiga kollegor, möjlighet att bygga din kunskap inom telekom. Om tjänsten: Slutkunden verkar inom telekombranschen och har en lång historia inom området. De arbetar med nya innovationer för att kunna skapa mer effektiva och kvalitativa produkter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utveckla nästa generations telekomprodukter. För det mesta kommer utvecklingen att ske i C++ eller C men även andra programmeringsspråk kan förekomma. Du kommer att ingå i ett agilt team på mellan 8-10 andra drivna medarbetare. Du kommer att vara uthyrd till Cybercom och arbeta hos slutkund. Detta upplägg ger dig möjlighet till ett brett kontaktnät i yrkeslivet. Om dig: Vi söker dig som nyligen har tagit din examen som civil- eller högskoleingenjör inom exempelvis datateknik, datavetenskap, teknisk fysik och elektroteknik eller medieteknik. Beroende på intresse och nivå på programmeringskompetens kan olika inriktningar i tjänsten bli aktuell. Har du intresse för realtidssystem, kommunikationsprotokoll eller signalbehandling är det ett plus. Då arbetet sker i en internationell miljö är goda kunskaper i både svenska och engelska ett krav. Som person är du drivande och har en vilja att lära nytt och utvecklas. Du gillar problemlösning och tekniska utmaningar. Att ha andra människor runt omkring dig och arbeta tillsammans i team är något du trivs bra med. Cybercom och Skill: Cybercom är ett högteknologiskt konsultbolag med global leveranskapacitet för helhetsåtagande och specialistkompetens. Cybercom har gedigen branscherfarenhet inom telekom, industri, media, bank och finans samt offentlig sektor. Cybercom och Skill har gemensamt rekryterat ut ca 60 personer sedan 2005. Genom den täta dialogen med Cybercom sker en extra kvalitetssäkring av kandidaterna samt av matchningen mellan kandidat och arbetsuppgifter. Startdatum: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Ort: Stockholm Anställningsform: Uppdraget är en del av Skills personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd under sex månader på heltid av Skill. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos slutkund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Kontakt och ansökning: Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill Anna Broeders (0707-889087, anna.broeders@skill.se). Du ansöker med CV och personligt brev i vår CV-databas på www.skill.se. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Skill Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen

Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen
Nu kan vi på Skill erbjuda dig som är nyutexaminerad civilingenjör en spännande tjänst som utvecklare. Du kommer att få arbeta på ett stort internationellt bolag som finns i teknikens framkant. Här får du, tillsammans med duktiga kollegor, möjlighet att bygga din kunskap inom telekom. Om tjänsten: Slutkunden verkar inom telekombranschen och har en lång historia inom området. De arbetar med nya innovationer för att kunna skapa mer effektiva och kvalitativa produkter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utveckla nästa generations telekomprodukter. För det mesta kommer utvecklingen att ske i C++ eller C men även andra programmeringsspråk kan förekomma. Du kommer att ingå i ett agilt team på mellan 8-10 andra drivna medarbetare. Du kommer att vara uthyrd till Cybercom och arbeta hos slutkund. Detta upplägg ger dig möjlighet till ett brett kontaktnät i yrkeslivet. Om dig: Vi söker dig som nyligen har tagit din examen som civilingenjör inom exempelvis datateknik, datavetenskap eller teknisk fysik och elektroteknik. Beroende på intresse och nivå på programmeringskompetens kan olika inriktningar i tjänsten bli aktuell. Har du intresse för realtidssystem, kommunikationsprotokoll eller signalbehandling är det ett plus. Då arbetet sker i en internationell miljö är goda kunskaper i både svenska och engelska ett krav. Som person är du drivande och har en vilja att lära nytt och utvecklas. Du gillar problemlösning och tekniska utmaningar. Att ha andra människor runt omkring dig och arbeta tillsammans i team är något du trivs bra med. Cybercom och Skill: Cybercom är ett högteknologiskt konsultbolag med global leveranskapacitet för helhetsåtagande och specialistkompetens. Cybercom har gedigen branscherfarenhet inom telekom, industri, media, bank och finans samt offentlig sektor. Cybercom och Skill har gemensamt rekryterat ut ca 60 personer sedan 2005. Genom den täta dialogen med Cybercom sker en extra kvalitetssäkring av kandidaterna samt av matchningen mellan kandidat och arbetsuppgifter. Startdatum: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Ort: Stockholm Anställningsform: Uppdraget är en del av Skills personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd under sex månader på heltid av Skill. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos slutkund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Kontakt och ansökning: Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill Anna Broeders (0707-889087, anna.broeders@skill.se). Du ansöker med CV och personligt brev i vår CV-databas på www.skill.se. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Skill Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen


Sök lediga jobb Nyutexaminerad utvecklare till telekombranschen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se