O`Learys Arlanda söker servispersonal jobb - lediga jobb

O`Learys Arlanda söker servispersonal jobb O`Learys Arlanda söker servispersonal jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: O`Learys Arlanda söker servispersonal. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: O`Learys Arlanda söker servispersonal. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. O`Learys Arlanda söker servispersonal- Sigtuna

  2. O`Learys Arlanda söker servispersonal heltid- Uppsala


Mer beskrivning

O`Learys Arlanda söker servispersonal
O´Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 60 sportbarer över hela landet. Att besöka O´Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O´Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Vi söker nu 2 tillsvidareanställda samt extrapersonal. Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar och restaurang förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av bordsservering, samt tidigare erfarenhet. Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Du är minst 20 år på grund av gällande alkohollag då det kan bli aktuellt med serveringsansvar i denna tjänst. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga O`Learys Arlanda söker servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: O`Learys Arlanda söker servispersonal

O`Learys Arlanda söker servispersonal heltid
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney. Att besöka O`Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. För att lyckas och trivas på hos oss behöver du följande egenskaper: - du älskar att ge god service - du är duktig på försäljning - du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster - du har praktisk erfarenhet från restaurang/barservering - du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar - du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang - du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska - du är flexibel och gillar att arbeta i en fartfylld miljö Vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana ett stort plus. Du bör ha en stor passion för att jobba med service och människor. Du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Känner du att det här stämmer in på dig är du välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och varför du är intresserad av jobbet. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket) Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga O`Learys Arlanda söker servispersonal heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: O`Learys Arlanda söker servispersonal heltid


Sök lediga jobb O`Learys Arlanda söker servispersonal

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se