OHORN, MARTIN jobb - lediga jobb

OHORN, MARTIN jobb OHORN, MARTIN jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: OHORN, MARTIN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: OHORN, MARTIN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Svensklärare till Upplands Väsby sökes!- Upplands Väsby

  2. Svensklärare till Sundsvall sökes!- Sundsvall

  3. Svensklärare till Sundsvall sökes!- Sundsvall

  4. Svensklärare till Borås sökes!- Borås

  5. Svensklärare till Solna/Sollentuna sökes!- Solna


Mer beskrivning

Svensklärare till Upplands Väsby sökes!
Lärare/studenter/pensionärer som kan undervisa svenska sökes! Vi är en liten språkskola och får uppdrag av företag som söker lärare för sina anställda. Du ska undervisa vuxna i svenska. Det handlar mest om "privatlektioner" dvs en lärare en elev. Undervisning sökes i Upplands Väsby fredagar kl 7-11 eller kl 14-18 och kanske 2-4 lektioner till under veckan (de kan ligga lite mer flexibla). Du bör kunna undervisa på engelska. Du ska vara språklärare/studerar till lärare eller ha erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska. Timanställning/uppdragsanställning/dagtid Start i augusti! Mejla din CV till oss så hör vi av oss!
Företag: OHORN, MARTIN
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare till Upplands Väsby sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare till Upplands Väsby sökes!

Svensklärare till Sundsvall sökes!
Lärare/studenter/pensionärer som kan undervisa svenska sökes! Vi är en liten språkskola och får uppdrag av privatpersoner och företag. Du ska undervisa vuxna i svenska. Det handlar mest om "privatlektioner" dvs en lärare en elev. Undervisning sökes bl a 29/7-14/8 (ca 15 timmar) och dessutom några timmar löpande under hösten (de kan ligga lite mer flexibla). Du bör kunna undervisa på engelska. Du ska vara språklärare/studerar till lärare eller ha erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska. Timanställning/uppdragsanställning Mejla din CV till oss så hör vi av oss!
Företag: OHORN, MARTIN
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare till Sundsvall sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare till Sundsvall sökes!

Svensklärare till Sundsvall sökes!
Lärare/studenter/pensionärer som kan undervisa svenska sökes! Vi är en liten språkskola och får uppdrag av privatpersoner och företag. Du ska undervisa vuxna i svenska. Det handlar mest om "privatlektioner" dvs en lärare en elev. Under hösten sökes en lärare för 1-2 timmar per vecka. Du bör kunna undervisa på engelska. Du ska vara språklärare/studerar till lärare eller ha erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska. Timanställning/uppdragsanställning Mejla din CV till oss så hör vi av oss!
Företag: OHORN, MARTIN
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare till Sundsvall sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare till Sundsvall sökes!

Svensklärare till Borås sökes!
Lärare/studenter/pensionärer som kan undervisa svenska sökes! Vi är en liten språkskola och får uppdrag av privatpersoner och företag. Du ska undervisa vuxna i svenska. Det handlar mest om "privatlektioner" dvs en lärare en elev. Undervisning sökes för 1-2 timmar per vecka, start omgående. Du bör kunna undervisa på engelska. Du ska vara språklärare/studerar till lärare eller ha erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska. Timanställning/uppdragsanställning Mejla din CV till oss så hör vi av oss!
Företag: OHORN, MARTIN
Ort: Borås
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare till Borås sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare till Borås sökes!

Svensklärare till Solna/Sollentuna sökes!
Lärare/studenter/pensionärer som kan undervisa svenska i Solna/Sollentuna sökes! Vi är en liten språkskola och får uppdrag av företag som söker lärare för sina anställda. Du ska undervisa vuxna i svenska. Det handlar mest om "privatlektioner" dvs en lärare en elev. Undervisning sökes mest em/kväll för fyra olika uppdrag (Solna bl a tisdagar och torsdagar från kl. 17:00 eller senare). 3 uppdrag i Solna ett i Sollentuna. Sammanlagt ca 6 timmar per vecka. Du bör kunna undervisa på engelska. Du ska vara språklärare/studerar till språklärare eller ha minst 2 års erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska. Timanställning/uppdragsanställning Start omgående! Mejla din CV till oss så hör vi av oss om vi tror att du är rätt person!
Företag: OHORN, MARTIN
Ort: Solna
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Svensklärare till Solna/Sollentuna sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svensklärare till Solna/Sollentuna sökes!


Sök lediga jobb OHORN, MARTIN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se