OKQ8 Försäljningsavdelningen jobb - lediga jobb

OKQ8  Försäljningsavdelningen jobb OKQ8 Försäljningsavdelningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: OKQ8 Försäljningsavdelningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: OKQ8 Försäljningsavdelningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Engagerad och kreativ pedagog i idrott och slöjd!- Solna

 2. Mediasäljare, jobba med spännande företagsreportage och försäljning?- Stockholm

 3. Arbetsledare med trädgårdsinriktning- Stockholm

 4. Receptionist extra till Arvid Nordquist- Stockholm

 5. Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren- Stockholm

 6. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 7. Karaktärsämneslärare BF inriktning Fritid och Hälsa, Solna Gymnasium- Solna

 8. Hungrig Junior Driftanalytiker till energibranschen- Stockholm

 9. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 10. Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö- Stockholm


Mer beskrivning

Engagerad och kreativ pedagog i idrott och slöjd!
Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia. Vi söker: Vi söker dig som är utbildad pedagog i idrott och gärna också slöjd och som brinner för barns växande och lärande. Du är vara en trygg och stabil vuxen, med fokus på framtidens lärande. Vi söker dig som vill arbeta i team, som vill vara med och driva pedagogiskt utvecklingsarbete och som ser möjligheter där andra ser svårigheter. Du är flexibel, kreativ, modig och nytänkande och sporras av utmaningar. Har du vana av att arbeta med digitala verktyg är det ett plus! Vittra Frösunda är en förskola och skola som erbjuder barn och elever en trygg plats för växande och utveckling och som förbereder dem för framtiden- Anna Mellerby, rektor och förskolechef på Vittra Frösunda. Vi erbjuder: Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje! Som pedagog hos oss har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och ni möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten. Vi arbetar sammanhangsstyrt och erfarenhetsbaserat för att på bästa möjliga sätt möta varje elevs utifrån hans/hennes behov och förutsättningar. Ni arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Vår verksamhet bedrivs i ljusa fräscha lokaler i Frösunda nära kommunikationer och vacker natur. Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag och fri pedagogisk lunch. Vittra har kollektivavtal, Almega friskoleavtalet, vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen och försäkringar.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Frösunda kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2013-08-02. Tjänsten är en ferietjänst på 100% och inleds med 6 månaders provanställning. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anna Mellerby på tfn 0733-65 00 47. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Solna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad och kreativ pedagog i idrott och slöjd! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad och kreativ pedagog i idrott och slöjd!

Mediasäljare, jobba med spännande företagsreportage och försäljning?
RDS Förlag AB ger ut magasin i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Stockholm. RDS Förlag är idag efter en snabb och organisk tillväxt ett nordiskt förlag som ger ut Enterprise Magazine i Sverige, ett väletablerat magasin som marknadsför stora och små företag, kommuner och föreningar runt om i hela Sverige. Vi har under det sista året upplevt en ökning i efterfrågan på redaktionell marknadsföring och utökar nu vår försäljningsavdelning med ytterligare kollegor. I förbindelse med detta söker vi nu efter en medarbetare till Södertälje. Idag är vi en organisation med drygt 45 medarbetare i Norden. Som mediasäljare och reporter så kommer du att ingå i vår försäljningsavdelning i Sverige som idag består av 15 säljare och reportrar. Här på RDS Förlag jobbar vi tillsammans som ett team mot gemensamma mål och realistiska budgetar, samtidigt som man ansvarar för sin egen försäljning och budget. Vi som jobbar här tänker och jobbar långsiktigt med såväl våra anställda som våra kunder på förlaget. Vi som idag jobbar på det Svenska säljteamet har många års erfarenhet tillsammans. Ett väl sammansvetsat säljteam som ser möjligheterna och uppskattar vårt arbetsklimat med andra ord. Till dessa tjänster söker vi nu efter mediaintresserade säljare som kan arbeta självständigt. Jobbet är ute på fält hos kund och därför behöver vi den som både är strukturerad, målmedveten och självständig. Besök gärna vår hemsida www.enterprisemagazine.se för mer info!  Arbetsuppgifter: * Försäljning av våra produkter och tjänster genom personliga besök. * Uppsöka nya kunder samt underhåll av befintliga kunder. * Intervjua och fotografera. * Resultat/budget och kundansvar. Önskade kvalifikationer: * Tidigare erfarenhet från försäljning är ett plus. * God kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt. * Erfarenhet från mediabranschen är meriterande men inget måste. Egenskaper: * Positiv och utåtriktad. * Proaktiv och gillar att arbeta självständigt. * Resultatinriktad. * Målmedveten. Vi erbjuder:                                                                                                                                  * En positiv arbetsmiljö med duktiga och erfarna kollegor. * Stora utvecklingsmöjligheter som säljare/reporter. * Genomgående upplärning inom försäljning, mötesbokning samt våra produkter och tjänster. * Karriärsmöjligheter för en lyckad mediasäljare/reporter. Tidigare meriter inom försäljning eller media är ett stort plus, men i vissa fall inte ett krav då vi har bra internutbildningar för dig om Du är rätt person för oss! Vill du arbeta i en positiv och målinriktad säljorganisation med en marknadsledande produkt? Tveka då inte på att skicka in en ansökan så att du också kan få möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team! Rörlig lön med provision på egen försäljning samt pluslön. Lönestege i provisionen. Heltid/Tills vidare Provanställning 6 månader ingemar@enterprisemagazine.se
Företag: RDS Förlag AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare, jobba med spännande företagsreportage och försäljning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare, jobba med spännande företagsreportage och försäljning?

Arbetsledare med trädgårdsinriktning
Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett av ABC-läns största företag inom skötsel och underhåll av allt som finns i vår gemensamma utemiljö. Våra verksamhetsområden är mark och anläggning, drift och underhåll, yttre fastighetsskötsel samt vägdrift. Våra kunder är både statliga och kommunala samt bostadsrättsföreningar och vägföreningar, stora som små. Antalet anställda är ca 500 och omsättningen är drygt 1 Mdkr. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB. Vi söker nu arbetsledare till Stockholm City och Stockholm Syd.  Arbetsuppgifter: Som arbetsledare bistår du platschefen, planerar, leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär drift och skötsel av grönområden i privat och offentlig förvaltning. Arbetsuppgifterna är bland annat skötsel av grönytor, lekplatsbesiktning, underhållsarbete, reparationer och vinterunderhåll. Din arbetsgrupp består av parkarbetare, lekplatsservice och underhållsarbetare. Vintertid ingår beredskapstjänstgöring i arbetet. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen! Vem är du? Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet inom yrket. Du har utbildning som landskapsingenjör eller trädgårdstekniker alternativt att du har 5 års dokumenterad och vitsordad erfarenhet som arbetsledare inom trädgård. Du har god datorvana och B-körkort. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab Drift och Underhåll
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare med trädgårdsinriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare med trädgårdsinriktning

Receptionist extra till Arvid Nordquist
Om Arvid Nordquist Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som grundandes 1884. Idag har bolaget verksamhet i samtliga nordiska länder med en framgångsrik affärsmodell som innefattar bearbetning av alla betydande aktörer inom snabbrörliga konsumentvaror. Företaget erbjuder detaljhandeln, restauranger och grossister internationellt kända varumärken inom mat och dryck inkl. vin och öl från hela världen. Däribland Arvid Nordquist-Classic kaffe som med kompromisslöst fokus på kvalitet tillverkas i det egna rosteriet i Solna. Arvid Nordquist arbetar med kvalitetsprodukter på ett långsiktigt och innovativt sätt som värnar om kunder, varumärkesägare och miljö. Företaget har ett aktivt miljö- och CSR arbete och sätter upp årliga förbättringsmål, dessutom klimatkompenserar företaget till 100 % för de växthusgasutsläpp som produktionen av företagets kaffe medför. Försäljningen uppgick 2011 till 1600 MSEK och antal anställda är ca 170. Vi söker nu en person som vill arbeta extra vid behov. Tjänsten är ett konsultuppdrag och i uppdraget samarbetar vi med First Reserve AB. Om First Reserve Sedan 2003 har First Reserve mött och utvärderat människor och deras kompetens i jakten på nya medarbetare. Vi som arbetar på First Reserve har varit i branschen länge och är vana vid att sätta oss in i olika företag och deras situationer. Några av oss har arbetat på First Reserve sedan företaget startade – långsiktighet och engagemang är självklart för oss. Vi ser våra kandidater och konsulter som våra stora tillgångar. Vår målsättning är att genom vår erfarenhet och vårt stora engagemang arbeta för att matcha ihop kandidater med helt rätt kunduppdrag. Tillsammans skapar vi framgång!  Arbetsuppgifter Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för reception och telefonväxel samt ta emot besökare. Du ansvarar för att ytorna i receptionen alltid är representativa, resebokningar, beställningar av kontorsmaterial, bud samt andra administrativa arbetsuppgifter och du är en allmän servicefunktion och ett stöd till kollegor på andra avdelningar. Vem är du? Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid behov. Du har något års erfarenhet av receptionsarbete eller annat relevant servicearbete, gärna från ett mindre företag. Du är en trygg och mogen person som har känsla för kvalitet och god service och du trivs med att vara den första personen besökare möter när de kommer in på företaget. Du är serviceinriktad och social samt professionell i din roll som företagets ansikte utåt. Du är ansvarstagande och strukturerad och van vid att ha många olika arbetsuppgifter parallellt. Du är framåt och ser möjligheter att stötta och hjälpa dina kollegor och hitta lösningar för utvecklingen av receptionen.  Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du är en van användare av Office-paketet. Ett krav är att du har B-körkort.  Ansökan Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Solomon på First Reserve på tel 08-705 80 63.  Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist extra till Arvid Nordquist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist extra till Arvid Nordquist

Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående. Vi söker en person som kan arbeta under sommaren t.o.m 31 augusti. Ditt uppdrag Som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen och göra lönerna från ax till limpa. Företaget är mitt uppe i en omorganisering så därför söker vi dig som är flexibel och anpassningsbar. Företaget har precis implementerat ett nytt tidredovisningssystem samt 600 löner från ett uppköpt bolag. Din bakgrund Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att jobba som löneadministratör och känner dig trygg i rollen. Det är mycket meriterande om du har arbetat i Personec L tidigare. Som person är du självgående och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kan hålla deadlines och trivs i att arbeta i ett högt tempo. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Björnbodaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Björnbodaskolan är en F-6 skola med ca 580 elever i Vinsta/Kälversta, Vällingby. Skolan är indelad i årskursarbetslag med tre grupper/klasser per årskurs, förutom den åldersblandade monessoriinspirerade F-3 gruppen. Skolan har också en liten undervisningsgrupp åk 1-3.Till enheten hör också Sörgårdsskolan med ca 240 elever årskurs F-6. 1 plats(er). Förskollärare till grundskolans tidigare år - till en åldersblandad F-3 grupp Tjänsten är en förskollärartjänst till en åldersblandad monessoriinspirerad grupp åk F-3 med tot ca 60 elever. Du kommer att ansvara för åk F-eleverna men ha ett nära samarbete med två grudskollärare och fritidspedagoger och barnskötare som också finns i arbetslaget. Skola - fritidsverksamheten arbetar tillsammans för barnens heldagsomsorg. Vi ser gärna att du som söker har en god kunskap om F-klassundervisning i skolan. God samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet är egenskaper vi värdesätter högt. Du bör ha en helhetssyn på barns utgveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Erfarenhet av montessoripedagogik är en tillgång. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Agneta Brandelius,08-50805761 Inga-Lill Ankerhag, bitr rektor, 08-50805762, 076-1205762 Marie Mårtensson, bitr rektor, 08-50805 221, 076-1205221 Tillträde: 2013-08-12. Tiiträde önskas till 12 augusti 2013 eller efter överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Björnbodaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Karaktärsämneslärare BF inriktning Fritid och Hälsa, Solna Gymnasium
ARBETSUPPGIFTER Behörighet är önskvärd KVALIFIKATIONER Behörig lärare med erfarenhet från undervisning på BF intriktning Fritid och Hälsa. Erfarenhet av undervisning inom Drift- och underhåll, Fritid- och idrottskunskaper, Fritidsmiljöer och arenor
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Karaktärsämneslärare BF inriktning Fritid och Hälsa, Solna Gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Karaktärsämneslärare BF inriktning Fritid och Hälsa, Solna Gymnasium

Hungrig Junior Driftanalytiker till energibranschen
För kunds räkning söker vi nu en Junior Distributionsanalytiker som vill jobba i energibranschen och fördjupa sig inom fjärrvärme- och fjärrkylaområdet. Företaget är verksamt inom energibranschen och din arbetsplats kommer att vara på deras kontor i Stockholm. Uppdraget startar mot slutet av sommaren och pågår fortlöpande. Arbetsuppgifter Du kommer in i en junior roll inom en enhet som har till uppdrag att säkerställa ett effektivt utnyttjande av distributionssystemen för fjärrvärme och fjärrkyla. Du och dina kollegor kommer att utföra olika typer av analyser och beräkningar på distributionsnätet och bistå med underlag mot det egna företaget, detta för att säkerställa driften vid om- och nybyggnation. I uppdraget ges utrymme för dig att finna dina egna arbetsmetoder och samtidigt hela tiden ha företagets stöd i ryggen. Utbildning/erfarenhet Vi tror du har en relevant ingenjörsexamen inom området energiteknik. Du ett eller ett par års tidigare arbetserfarenhet utav analys, beräkning och optimering, gärna inom styrning, tryck och flöden. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Det är meriterande med programmeringskunskaper. Du har förmåga att snabbt kunna lära dig att använda olika IT-system. Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift utan problem. Personliga egenskaper Vi tror att du brinner för teknik och är kommunikativ, hungrig och van vid att jobba mot tydliga mål med en god analytisk förmåga och kan agera problemlösare i olika situationer. Du har även en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp samtidigt som du är bekväm att arbeta individuellt och att ta eget ansvar. Eftersom tjänsten till stor del handlar om systemövergripande frågor är det viktigt att du har en helhetssyn och en förmåga att förankra och skapa förståelse för förändringar avseende driftstrategier i driftorganisationen. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via Snille Bemannings hemsida. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Snille - För Ingenjörer till Ingenjörer av Ingenjörer. Snille Bemanning AB är det tekniska bemanningsbolaget som fokuserar på ”Snillen”. Snille är experter på kompetenstillförsel inom teknikområdet, både när det gäller tekniker och ingenjörer. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!
Företag: Snille Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Hungrig Junior Driftanalytiker till energibranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungrig Junior Driftanalytiker till energibranschen

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sörgårdsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Björnbodaskolan är en F-6 skola med ca 580 elever. Sörgårdsskolan är annexskola med ca 240 elever, också årskurs F-6. Båda ligger i Vinsta/Kälvesta i Vällingby. Björnbodaskolan är indelad i årskursarbetslag med två-tre klasser per årskurs. I Sörgårdsskolan är det en klass per årskurs, stora klasser. I fritidsklubbsverksamheten är det ca 120 elever från årskurs 4-6 inskrivna, med tonvikt på åk 4-elever. Fritidsklubbsverksamheten bedrivs i parkleken Björnideparken. 1 plats(er). Fritidspedagog/fritidsledare till fritidsklubbsverksamhet Enheten Björnbodaskolan - Sörgårdsskolan söker en fritidspedagog/fritidsledare till sin fritidsklubbsverksamhet för åk 4-6 elever. Du kommer att arbeta med två andra fritidsledare på em-tid i en parklek som heter Björnideparken. Tjänsten är på 50% och till att börja med tidbegränsad. Vi vill att du är behörig fritidspedagog/fritidsledare. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Agneta Brandelius,08-50805761 Mia Mårtensson, bitr rektor, 08-50805221, 076-1205221 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sörgårdsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund söker vi en driven platsannonssäljare till Sveriges och världens största mediehus inom IT, teknik, affärer och miljö. Vi söker dig som vill arbeta med B2B-sälj på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där bara du själv sätter gränserna för hur högt du vill nå. Har du dessutom ett intresse för miljö och hållbar utveckling ser vi det som ett stort plus! Tjänsten Som platsannonssäljare bearbetar du i stort sett alla företag/organisationer som har behov av Miljö- eller hållbarhetskompetens. Varumärket (mediakanalen) som du arbetar för är mycket välkänd och uppskattad i sin nisch. Arbetet består av både ringa på eftermarknaden 50% dvs på platsannonser som redan publicerats någon annan stans. 30% proaktivt arbeta med stora kunder som kommer köpa flera gånger under samma år och där det är viktigt att bygga relationer och förtroende och 20% employer branding, dvs varumärkesbyggande annonsering för kunden som arbetsgivare. Framöver får du även möjlighet att hålla möten på egen hand ute hos kund och prospekts. Din arbetsplats är på det moderna kontoret i city och du kommer ingå i ett team med fem drivna kollegor. Som platsannonssäljare erbjuds du en spännande tjänst i ett växande företag som satsar stort. Företaget erbjuder en fast och stabil grundlön samt ett generöst provisionssystem. Kvalifikationer För att passa i rollen som platsannonssäljare ser vi att du har: • Minst gymnasieutbildning • Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande • Stort intresse att utvecklas inom försäljning • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Är du säljaren med DET? Den person vi söker ska drivas av att hitta de bästa annonseringslösningarna för våra kunder. Har du en enorm energi, drivkraft och en stark vilja att lyckas? Vi söker dig som är kommunikativ och social, som älskar affärer och vill jobba mot högt uppsatta mål, en teamplayer som även är duktig på att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som karaktäriseras av entreprenörskap, resultatfokus och trevliga kollegor. För rätt person finns goda möjligheter till personlig utveckling och en intern karriär på ett expanderande företag. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sökord: säljare, innesäljare, Account mananger, platsannonssäljare.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platsannonssäljare med höga ambitioner inom miljö


Sök lediga jobb OKQ8 Försäljningsavdelningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se