OLSSON, INGMAR jobb - lediga jobb

OLSSON, INGMAR jobb OLSSON, INGMAR jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: OLSSON, INGMAR. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: OLSSON, INGMAR. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Djurskötare sökes- Storfors

  2. Målare- Storfors

  3. MEDARBETARE SÖKES- Storfors

  4. MEDARBETARE SÖKES- Storfors


Mer beskrivning

Djurskötare sökes
Alkvetterns Herrgård ligger mellan Karlskoga och Storfors i Ö:a Värmland. Vi driver ett suggnav på drygt 800 suggor och slaktsvinsproduktion med 1700 platser. Växtodlingen består av 450 ha. Det finns också skog och hyreslägenheter. Vår djurskötare Victoria skall läsa vidare och vi behöver därför förstärkning. Vi söker dig som gillar grisar och: - Har utbildning och/eller erfarenhet. - Är glad och possitiv. - Tar ansvar och egna initiativ. - Är noggrann och har ordningssinne. Bostad finns på gården. Tillträde omgående.
Företag: OLSSON, INGMAR
Ort: Storfors
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare sökes

Målare
Vi driver en gård med lantbruk och hyreslägenheter och har därför en ganska omfattande byggnation som kräver ständigt underhåll. Vi söker därför en målare som: - Har erfarenhet och/eller utbildning. - Är initiativrik och självgående. - Tar ansvar och är noggrann. - Är glad och positiv. Bostad kan ordnas.
Företag: OLSSON, INGMAR
Ort: Storfors
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Målare jobb, Målare Storfors, Målare OLSSON, INGMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare

MEDARBETARE SÖKES
Alkvetterns Egendom är beläget strax norr om Karlskoga i Värmland. Driften omfattar ca 550 ha växtodling, huvudsakligen spannmålsproduktion, en grisproduktion på 850 suggor i ett suggnav samt 1600 slaktsvinsplatser. Utöver det finns 750 ha skog och hyresbostäder. Vi söker dig med stort intresse för växtodling och kunskap om en modern maskinpark. Vi vill att du är kunnig. problemlösare, är noggrann,, ansvarsfull, självgående samt är glad och positiv. Sprutcertifikat ett plus. B-körkort krävs. Tillträde efter överenskommelse. Bostad kan ordnas. Vi vill ha din ansökan senast den 23 juni. För mer information ring Ingemar Olsson, 070-626084. Adressen är: Alkvetterns Herrgård, 69191 Karlskoga.
Företag: OLSSON, INGMAR
Ort: Storfors
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga MEDARBETARE SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEDARBETARE SÖKES

MEDARBETARE SÖKES
Dagliga rutiner som renhållning, ströning och allmän tillsyn. Grisning varannan vecka och arbete kring detta. Dräktighetsundersökning, vaccinering, medicinering. Vi söker dig som är glad, positiv, noggrann, målinriktad, och kan ta eget ansvar, har djuröga och gärna erfarenhet av smågrisproduktion. Alkvetterns Herrgård ligger mellan Storfors och Karlskoga. Vi bedriver integrerad smågrisproduktion i nybyggda stallar.
Företag: OLSSON, INGMAR
Ort: Storfors
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga MEDARBETARE SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEDARBETARE SÖKES


Sök lediga jobb OLSSON, INGMAR

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se