Offertingenjör jobb - lediga jobb

Offertingenjör jobb Offertingenjör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Offertingenjör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Offertingenjör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Offertingenjör- Stockholm

 2. Commercial manager/offertingenjör- Karlskrona

 3. Commercial manager/offertingenjör- Malmö

 4. Commercial Manager/Offertingenjör- Karlskrona

 5. Offertingenjör teknisk bakgrund till Sund Birsta- Sundsvall

 6. Offertingenjör/Projektledare till Empower- Borlänge

 7. Drivande offertingenjör med tekniskt kunnande- Enköping

 8. Offertingenjör/Projektledare till Empower- Borlänge

 9. Junior Offertingenjör inom byggentreprenad rekryteras för kunds räkning- Helsingborg

 10. Offertingenjör till Cargotec Bulk Handling Bjuv!- Bjuv

 11. Offertingenjör inom teknisk försäljning!- Göteborg

 12. Offertingenjör inom processindustrin- Göteborg

 13. Offertingenjör till Permascand- Ånge

 14. Offertingenjör- Stockholm

 15. Offertingenjör/säljare- Västerås

 16. Offertingenjör / Proposal Engineer till Dynasafe!- Karlskoga

 17. Offertingenjör/Beredare- Alvesta

 18. Offertingenjör till KROHNE INOR- Malmö

 19. Offertingenjör- Säffle

 20. Offertingenjör Lågspänningsställverk- Västerås

 21. Konstruktör/offertingenjör- Hallsberg

 22. Offertingenjör Lågspänningsställverk- Västerås

 23. Byggteknisk kalkyl- och offertingenjör- Malmö

 24. Offertingenjör/innesäljare- Malmö

 25. Eltel söker offertingenjör med erfarenhet inom ställverk- Sundbyberg

 26. OFFERTINGENJÖR- Sollefteå

 27. Kalkyl/ Offertingenjör till Regionnät mm- Stockholm

 28. Offertingenjör- Töreboda

 29. Offertingenjör/Projektledare- Upplands Väsby

 30. Social offertingenjör till marknadsledande byggföretag- Malmö

 31. Offertingenjör till Infranetföretag- Stockholm

 32. Konsult / Projektledare / Offertingenjör- Stockholm

 33. OFFERTINGENJÖR- Skellefteå

 34. HL Display rekryterar Offertingenjör / Inköpare- Nacka

 35. Offertingenjör och teknisk produktsupport- Markaryd

 36. Elektromatik Power Generation rekryterar utåtriktad offertingenjör- Örnsköldsvik

 37. Projektkoordinator och offertingenjör- Göteborg

 38. Projektkoordinator och offertingenjör- Malmö

 39. Kvalificerad Offertingenjör till Ståthöga MA Teknik AB- Norrköping

 40. Erfaren offertingenjör till Eltel- Stockholm


Mer beskrivning

Offertingenjör
Vi söker för kunds räkning en duktig medarbetare med inriktning offertingenjör som har sinne för service och som tycker om variation i sin arbetsdag. Du kommer att vara anställd av Proffice och arbeta för vår kund som har kontor i Kista. Uppdraget är hos Sandvik Coromant Sverige AB som är ett helägt dotterbolag inom Sandvikkoncernen med ansvar för försäljning och marknadsföring av hela Coromants produkt- och tjänsteutbud på den svenska marknaden. Verksamheten i Kista har försäljnings- och marknadsansvar för hela Coromants produkt- och tjänsteutbud. På avdelningen Kundservice Sverige arbetar 4 personer tillsammans med ansvar för order och leveransservice till både kunder och säljare. Som kundservicemedarbetare med inriktning offertingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att ta emot och boka order samt utarbeta offerter gällande specialverktyg, assistera kunder och säljpersonal i frågor rörande specialverktyg, skärdatarekommendationer och verktygsval samt ge leveransservice till våra kunder. Du hanterar även returer och reklamationer. Uppdragsgivare: Proffice AB Ort: Stockholm Omfattning: Heltid t.o.m 31/12-13 Sista ansökningsdag: 21/7-13 För information: Liv Hedström Kvalifikationer: Vi söker dig som har en utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med teknisk inriktning. Erfarenhet inom skärande bearbetning, t.ex. maskinoperatör eller liknande serviceinriktat arbete är meriterande. Du har ett starkt teknikintresse och god datavana. I rollen som offertingenjör är det av största vikt att du är flexibel och noggrann med stor servicekänsla och med god förståelse för kundens behov. Du trivs med att ha kontakt med många människor och är lyhörd i ditt arbetssätt. För tjänsten krävs det att du har en god kommunikationsförmåga och har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör jobb, Offertingenjör Stockholm, Offertingenjör Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör

Commercial manager/offertingenjör
Verksamhet & befattning Som Commercial manager/offertingenjör är du ansvarig för att sammanställa, presentera och kommunicera kostnadsuppskattningar för offertteamet. Du ska objektivt granska dem och säkerställa att alla parametrar är med för att kunna leverera enligt den kvalitet som offerten är byggd på. Du förbereder och utvecklar beräkningsmodeller och nyckeltal. Du stödjer Proposal manager/offertansvarig med ekonomiska rapporter genom hela offerthanteringen. Kravprofil För att lyckas i denna roll krävs det att du har en gedigen erfarenhet av att utföra riskanalyser och kostnadsuppskattningsarbete i större skala. Du har en fördjupad kunskap om databasbearbetning och har du erfarenhet av systemkonstruktion är det en merit. Du är van att jobba i team, och har lätt för att kommunicera Flytande muntligt och utmärkt skriven svenska och engelska är ett måste. Det är meriterande om du har goda kunskaper i tyska. Ansöka Passar du in på ovanstående profil? Vi kommer att göra urval löpande vilket innebär att du inte bör dröja med ditt intresse. Placeringen är i Karlskrona, Då vi söker flera personer till liknande roll, är vi intresserade av såväl konsulter som personer som kan se sin framtid i anställning hos kunden. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare. Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på 0455-34 15 15 eller på marie.johansson@unikresurs.se Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Företag: Unik Resurs i Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Commercial manager/offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Commercial manager/offertingenjör

Commercial manager/offertingenjör
Verksamhet & befattning Som Commercial manager/offertingenjör är du ansvarig för att sammanställa, presentera och kommunicera kostnadsuppskattningar för offertteamet. Du ska objektivt granska dem och säkerställa att alla parametrar är med för att kunna leverera enligt den kvalitet som offerten är byggd på. Du förbereder och utvecklar beräkningsmodeller och nyckeltal. Du stödjer Proposal manager/offertansvarig med ekonomiska rapporter genom hela offerthanteringen. Kravprofil För att lyckas i denna roll krävs det att du har en gedigen erfarenhet av att utföra riskanalyser och kostnadsuppskattningsarbete i större skala. Du har en fördjupad kunskap om databasbearbetning och har du erfarenhet av systemkonstruktion är det en merit. Du är van att jobba i team, och har lätt för att kommunicera Flytande muntligt och utmärkt skriven svenska och engelska är ett måste. Det är meriterande om du har goda kunskaper i tyska. Ansöka Passar du in på ovanstående profil? Vi kommer att göra urval löpande vilket innebär att du inte bör dröja med ditt intresse. Placeringen är i Malmö, Då vi söker flera personer till liknande roll, är vi intresserade av såväl konsulter som personer som kan se sin framtid i anställning hos kunden. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare. Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på 0455-34 15 15 eller på marie.johansson@unikresurs.se n Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Företag: Unik Resurs i Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Commercial manager/offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Commercial manager/offertingenjör

Commercial Manager/Offertingenjör
Lernia AB Arbetsuppgifter Till en av våra internationella kunder söker vi Commercial Manager/offertingenjör med placering i Karlskrona. Tjänsten innebär att du är ansvarig för den ekonomiska kalkylen vid offertprojekt. Som Commercial Manager sammanställer, presenterar och kommunicerar du kostnadsuppskattningar för offerteamet. Du identifierar, analyserar och bedömer risker i offertprojektet. Levererar i tid kostnadsuppskattningar för offertprojektet i enlighet med ställda kvalitetskrav. Du förbereder och utvecklar beräkningsmodeller och nyckeltal och stödjer Proposal Manager/offertledare med ekonomiska rapporter genom hela offerthanteringen. Du utför, sammanställer och presenterar ekonomiska kalkyler för interna och externa intressenter. Du granskar och ger input kring den ekonomiska kalkylen för projektet och bidrar aktivt med kontinuerliga förbättringar av offertprocessen. Din bakgrund Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med kostnadsuppskattning och av att genomföra riskanalyser. Du har en teknisk och/eller ekonomisk utbildning på minst kandidatnivå eller likvärdiga kunskaper. Du har fördjupad kunskap om databasbearbetning och goda kunskaper i Officeprogrammen. Har du erfarenhet av systemkonstruktion är det en merit. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du även kan tyska. Personliga egenskaper Du är van att jobba i team har lätt för att kommunicera. Du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt. Vidare har du har du en hög grad av flexibilitet, är öppen för nya idéer och har en god samarbetsförmåga. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidareanställning/Heltid/Karlskrona Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan snarast! Du söker tjänsten via www.Lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Commercial Manager/Offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Commercial Manager/Offertingenjör

Offertingenjör teknisk bakgrund till Sund Birsta
INFORMATION OM UPPDRAGET Academic Work söker för Sund Birstas räkning en offertingenjör. Sund Birsta är ett ledande ingenjörsföretag inom hanteringsindustrin för valsverksindustrin. Det är ett internationellt företag med merparten av sina kunder utomlands. Företaget har ett hundratal anställda och en omsättning på ca 500 miljoner sek/år. Företaget expanderar och är nu i behov av ännu fler medarbetare. De har haft stora pensionsavgångar och behöver därför säkra upp sin kompetens långsiktigt i bolaget. De är tredjepartscertifierade enligt ISO 9001. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Sund Birsta. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som Offertingenjör kommer du att arbeta på marknadsavdelningen tillsammans med ett team på åtta personer. Två av dem jobbar idag som offertingenjörer och resterande jobbar som resande säljare och tekniker. Du kommer sitta i ett delat kontor i centrala Sundsvall och vissa resor kommer att förekomma i tjänsten, allt för att bli bekväm i rollen. Du kommer genomgå ett två veckor långt introduktionsprogram och få en mentor. Du kommer jobba i nära sammarbete med tekniker och resande säljare för att med hjälp av Sund Birstas produkter ta fram underlag som sedan skall presenteras för kund. Du skall med öppet sinne försöka omvandla säljarnas visioner till offerter till kunderna. - Prissättning - Analysera kundkrav - Driva egna processer Utvecklingsmöjligheter: I tjänsten som offertingenjör på Sund Birsta finns flera olika karriärvägar. Många av dem som börjar i en roll som offertingenjör blir på sikt resande säljare. Vi söker dig som: Vi söker dig som har en utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med teknisk inriktning. Utbildningar inom automation, mekanik och maskinteknik är extra intressanta för kunden då det ligger inom deras kompetensområde. För tjänsten krävs det också att du har en god kommunikationsförmåga och har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Detta då du jobbar internationellt med kunder samt behöver kunna kommunicera på svenska med dina kollegor i Sundsvall. Övriga språk är meriterande för tjänsten. Efterfrågade specifika kompetenser: - Genuint tekniskt intresse - Öppen och sammarbetsvillig Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från liknande tjänster eller andra jobb inom tung industri samt stålarbete. Som person är du sammarbetsvillig och ?open minded?. Du ser möjligheter och tycker om att vara med och påverka företaget och driva det framåt i sin utveckling. Vi söker dig som på ett nytänkande och engagerande sätt åtar dig utmaningar att presentera offertlösningar till kund. Du är på hugget och trivs i en ansvarstagande roll där du lyssnar in dina kollegor Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: Omgående / Enligt överenskommelse UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: UPPSKATTAD ARBETSTID: PLATS: Sundsvall URVAL: Sker löpande KONTAKT: Linnea Lindberg 060 741 22 02 För att söka tjänsten ? klicka på ?Sök jobbet?. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail ume01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.
Företag: ACADEMIC WORK SWEDEN AB Sundsvall
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör teknisk bakgrund till Sund Birsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör teknisk bakgrund till Sund Birsta

Offertingenjör/Projektledare till Empower
I rollen som offertingenjör jobbar du i affärens absoluta framkant och ansvarar bl.a. för bedömning av förfrågningar, kalkylering samt framtagande av anbud främst avseende underhåll, nyinstallationer samt ombyggnationer av roterugnar. OM TJÄNSTEN Som offertingenjör deltar du vid projektuppstartsmöten för att lägga upp en helhetsplanering för projektet. Vid behov kommer du även att få stötta projekten i efterhand, avseende frågeställningar och information samt kundkontakter. Du säkerställer att överlämnande av kundorder från försäljning till projektledning genomförs på ett kvalitativt och affärsmässigt sätt. Du ser även till att löpande informera berörda parter i organisationen om pågående anbud och tagna order. Vidare deltar du i affärsutvecklings- och marknadsföringsaktiviteter. Du är direkt underställd regionchefen och ansvarar även för att utveckla och följa upp regionens marknadsplan i samarbete med regionens ledningsgrupp. DU KOMMER T. EX. ATT ANSVARA FÖR Upprättande av avtal och kontrakt med kunder. Upphandlingar av underentreprenörer och material etc. avseende egna anbud och kundorder Uppföljning av utfall i jämförelse med förkalkyl Vi söker dig som Har teknisk utbildning motsvarande högskolenivå Har en god förståelse och erfarenhet från entreprenadjuridik Har tidigare erfarenhet från att leda och delta i tekniska projekt Har goda kunskaper från anbudsförfarande och teknisk försäljning Du har ett brinnande teknikintresse och kunskaper om processen och utrustningen som pappersindustrin och/eller cementindustrin omfattas av där tex roterugnar är vanligt förekommande. Viktigt är att du har ett brinnande intresse av att arbeta nära kund och utveckla samt bibehålla goda kundrelationer. Vidare är du även en riktig lagspelare och din sociala kompetens gör att du arbetar bra tillsammans med olika typer av människor. Som person är du öppen för stora utmaningar. Viktigt är också att du är förändringsbenägen samt har en förmåga att snabbt skifta fokus. Du kommunicerar väl i tal och skrift avseende både svenska och engelska. Vi förutsätter även att du har god administrations- och datavana. OM EMPOWER Empower är ett multinationellt serviceföretag som erbjuder byggnations-, underhålls- och experttjänster åt kunder inom el- och telekombranschen samt åt industrin. Empower har verksamhet i Finland, Sverige och Baltikum. Omsättning för koncernen 2012 var 366 miljoner euro och tillsammans är det omkring 3000 medarbetare totalt, i Sverige finns det 600 medarbetare placerade över hela landet från Luleå i norr till Svedala i söder. Läs mer på: www.empower.eu START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Borlänge ANNONS ID: 14926156 KONTAKT: Rekryteringskonsult Jenny Almark Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail recruitmentwest@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller ar
Företag: Academic Work - Stockholm Väst
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör/Projektledare till Empower jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör/Projektledare till Empower

Drivande offertingenjör med tekniskt kunnande
Är du en drivande offertingenjör med tekniskt kunnande? Då har vi tjänsten för dig! Arbetsbeskrivning: Du kommer tillsammans med tre andra arbeta med att på ett korrekt sätt beräkna fram skräddarsydda offerter till kunder inom sjöfart. Alla projekt är kundanpassade och kräver unika lösningar Arbetet sker till största del i CAD och man kan komma att ha direktkontakt med kunden alternativt säljaren. Kvalifikationer: Du som söker skall ha teknisk högskoleutbildning inom mekanik, väg- och vattenbyggnad eller skeppsteknik. Du bör även ha goda tekniska kunskaper inom mekanik och erfarenhet av 3D-CAD samt AutoCAD. Krav för tjänsten är att du behärskar engelska i tal och skrift Erfarenhet från skeppsindustrin är meriterande. Anställning: Du kommer att vara anställd av Jobmore i Mälardalen AB men kommer att arbeta som konsult hos kunden. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Vilka är vi? Jobmore i Mälardalen AB startades 2013 och är beläget i det gamla glasmästeriet på Långgatan 63 i Enköping. Även om företaget är nystartat så har vi som arbetar här lång erfarenhet av HR-lösningar och har jobbat länge i branschen. Då vi är en mindre organisation så har vi väldigt kort väg till beslutprocesserna vilket i kombination med vår kompetens gör att vi kan hålla nära kontakt med våra konsulter. Vi utgår från mitten av Mälardalen, därav kallar vi oss Sveriges närmaste leverantörav arbetskraft. Vad kan vi erbjuda dig? Jobmore i Mälardalen AB arbetar för att just Du som anställd skall må bra på företaget och därför har vi samarbete med distriktsköterska gällande hälsokontroller. Vi vill även att du skall kunna utvecklas i den takt som just du vill och har i och med detta flera medarbetarsamtal om året.
Företag: Jobmore i Mälardalen AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Drivande offertingenjör med tekniskt kunnande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivande offertingenjör med tekniskt kunnande

Offertingenjör/Projektledare till Empower
I rollen som offertingenjör jobbar du i affärens absoluta framkant och ansvarar bl.a. för bedömning av förfrågningar, kalkylering samt framtagande av anbud främst avseende underhåll, nyinstallationer samt ombyggnationer av roterugnar. OM TJÄNSTEN Som offertingenjör deltar du vid projektuppstartsmöten för att lägga upp en helhetsplanering för projektet. Vid behov kommer du även att få stötta projekten i efterhand, avseende frågeställningar och information samt kundkontakter. Du säkerställer att överlämnande av kundorder från försäljning till projektledning genomförs på ett kvalitativt och affärsmässigt sätt. Du ser även till att löpande informera berörda parter i organisationen om pågående anbud och tagna order. Vidare deltar du i affärsutvecklings- och marknadsföringsaktiviteter. Du är direkt underställd regionchefen och ansvarar även för att utveckla och följa upp regionens marknadsplan i samarbete med regionens ledningsgrupp. DU KOMMER T. EX. ATT ANSVARA FÖR Upprättande av avtal och kontrakt med kunder. Upphandlingar av underentreprenörer och material etc. avseende egna anbud och kundorder Uppföljning av utfall i jämförelse med förkalkyl Vi söker dig som: Har teknisk utbildning motsvarande högskolenivå Har en god förståelse och erfarenhet från entreprenadjuridik Har tidigare erfarenhet från att leda och delta i tekniska projekt Har goda kunskaper från anbudsförfarande och teknisk försäljning Du har ett brinnande teknikintresse och kunskaper om processen och utrustningen som pappersindustrin och/eller cementindustrin omfattas av där tex roterugnar är vanligt förekommande. Viktigt är att du har ett brinnande intresse av att arbeta nära kund och utveckla samt bibehålla goda kundrelationer. Vidare är du även en riktig lagspelare och din sociala kompetens gör att du arbetar bra tillsammans med olika typer av människor. Som person är du öppen för stora utmaningar. Viktigt är också att du är förändringsbenägen samt har en förmåga att snabbt skifta fokus. Du kommunicerar väl i tal och skrift avseende både svenska och engelska. Vi förutsätter även att du har god administrations- och datavana. OM EMPOWER Empower är ett multinationellt serviceföretag som erbjuder byggnations-, underhålls- och experttjänster åt kunder inom el- och telekombranschen samt åt industrin. Empower har verksamhet i Finland, Sverige och Baltikum. Omsättning för koncernen 2012 var 366 miljoner euro och tillsammans är det omkring 3000 medarbetare totalt, i Sverige finns det 600 medarbetare placerade över hela landet från Luleå i norr till Svedala i söder. Läs mer på: www.empower.eu START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Borlänge ANNONS ID: 14926156 KONTAKT: Rekryteringskonsult Jenny Almark Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail recruitmentwest@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller ar
Företag: Academic Work - Stockholm Väst
Ort: Borlänge
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör/Projektledare till Empower jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör/Projektledare till Empower

Junior Offertingenjör inom byggentreprenad rekryteras för kunds räkning
Arbetsbeskrivning Som offertingenjör skall du vara med att bygga en bas för en stabil och lönsam vidareutveckling av företaget och försäljningen genom att systematiskt bygga upp ett strukturerat arbetssätt. Du kommer vara aktiv i utvecklingen av säljaktiviteter genom att analysera, strukturera och modularisera både offertgivning, produktsortiment, intern och extern informationshantering etc. I samband med denna utveckling kommer du arbeta med den dagliga försäljningen, kalkylering och offertberedning. Vid försäljning besöks arkitekter, byggföretag och byggherrar för att informera om och sälja in företagets produkter. Du blir en del av ett litet team med trevliga kollegor på ett familjärt kontor. Vem är du? Du är en organiserad person med stark självkänsla och stor drivkraft. Du får gärna vara nyutexaminerad byggnadsingenjör eller med några års erfarenhet. Som person är du en utpräglad lagspelare med en väl utvecklad kommunikativ förmåga och du är bra på att driva interna projekt, arbeta strukturerat och hålla deadlines. Du drivs av att göra ett gott arbete och är nöjd när du uppnår förväntade resultat. Du har intresse för teknik och arkitektur och har förmågan att sälja in företagets produkter både ute på fältet och från kontoret. God allmän datorvana är ett krav. Kan du AutoCAD och SuperOffice är det ett plus. Då våra leverantörer är utländska krävs att du har goda kunskaper i engelska. Kontaktperson Vi gör löpande urval och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman, Tel. 040-660 6334 Experis AB är ett auktoriserat konsultföretag - www.experis.se
Företag: Experis Engineering
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Offertingenjör inom byggentreprenad rekryteras för kunds räkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Offertingenjör inom byggentreprenad rekryteras för kunds räkning

Offertingenjör till Cargotec Bulk Handling Bjuv!
På Cargotec i Bjuv designas och säljs materialhanteringssystem av varumärket Siwertell till kunder i hela världen. Materialet som hanteras och som lastas på och av fartyg är torrbulk, vilket inkluderar t.ex. pellets, cement, kol och spannmål. Vi söker nu en offertingenjör till en av våra offertgrupper som erbjuder en bredd inom teknikutveckling vad gäller projektering och design av lastare, lossare och materialhanteringsterminaler. Arbetsuppgifter Som offertingenjör kommer du att arbeta med förprojektering av lastare och lossare i samband med försäljnings- och offertarbete. Det innebär att från kundens kravspecifikation ta fram offertunderlag så som layoutritningar och tekniska specifikationer, vid nyförsäljning. Rollen innebär även en del dimensionering och hållfasthetsberäkning. Kvalifikationer Vi söker dig som har en gymnasie- eller högskoleutbildning inom mekanik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat som mekanikkonstruktör eller offertingenjör några år, gärna i en internationell miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av materialhanetring och/eller grövre stålkonstruktioner. Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Personliga egenskaper Som person har du lätt för att arbeta i grupp och kan skapa varaktiga relationer. För att lyckas i rollen är det viktigt med ett stort eget driv och en förmåga att hitta lösningar som är attraktiva för både Cargotec och våra kunder. Det är även viktigt att du är självgående och har lätt för att fatta beslut. Vi erbjuder Vi erbjuder dig att vara en del i ett internationellt ledande bolag med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Hos oss får du stora möjligheter till egen utveckling och du kommer att arbeta med mycket kompetenta medarbetare. Här finns möjlighet att utvecklas i olika riktningar som t.ex. mot sälj och projektledning. Vi har högt i tak och korta, snabba beslutsvägar. Information/Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden Engineering AB. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Martin Fosser på 0739-80 83 92. Då vi arbetar med löpande urval behöver vi din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV med personligt brev, märkt "Cargotec Offertingenjör" till cvmalmo@technogarden.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Bjuv
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör till Cargotec Bulk Handling Bjuv! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör till Cargotec Bulk Handling Bjuv!

Offertingenjör inom teknisk försäljning!
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Vår kund som är en stor leverantör av centrifugalpumpar söker nu en offertingenjör till sin verksamhet i Mölndal. Detta handlar om ett konsultuppdrag för att täcka upp en föräldraledighet med start under mitten av januari och slut under september nästa år. Möjlighet till förlängning av uppdraget finns även för resten av 2014. Arbetsbeskrivning Du kommer att serva företagets kunder och säljorganisation med bl.a: - Tekniska och kommersiella offertunderlag över företagets lösningar till pappers- och massaindustrin samt till utvalda industrikunder. - Koordinering av större projekt. - Bistå säljare under tekniska genomgångar hos kund. Vem är du? Vi söker en serviceinriktad medarbetare med stort tekniskt och kommersiellt intresse, gärna med maskinbakgrund från pappers- och massaområdet eller liknande processindustri. Du bör ha eftergymnasial teknisk utbildning motsvarande Högskoleingenjör. Du trivs med att arbeta nära såväl kunder, agenter som företagets egna säljare. Du bör ha erfarenhet från arbete i en internationell miljö samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Experis hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. För att få en kontinuerlig uppdatering av våra pågående rekryteringar och konsultuppdrag rekommenderar vi dig som sökande att gå med i vår nätverksgrupp på LinkedIn Experis Engineering Väst. Experis eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken på denna sida. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Tomas Niregård på Experis Engineering på tomas.niregard@se.experis.com eller 031-61 72 59.
Företag: Experis Engineering
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör inom teknisk försäljning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör inom teknisk försäljning!

Offertingenjör inom processindustrin
Om tjänsten Academic Work söker för kunds räkning en offertingenjör för arbete hos vårt kundföretag under ett föräldravikariat. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Arbetsuppgifter Som offertingenjör kommer du att arbeta med externa kunder samt den internta säljorganisationen. Du kommer att arbeta fram tekniska och kommersiella offertunderlag för företagets lösningar till kundföretag inom industrin, framförallt verksamma inom papper och massa. Det är viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och trivs med att arbeta i nära kontakt med kund då även kundbesök för tekniska genomgångar kommer vara aktuellt med tiden. Tjänsten ger dig en möjlighet att få en gedigen introduktion med nuvarande offeringenjör som kommer att gå på pappaledighet i mars 2014. Utbildningen kommer delvis ske i Norrköping vilket innebär att det kan vara aktuellt med veckopendling måndag-torsdag under de första 2 månaderna. Möjliga placeringsorter långsiktigt är Göteborg och Norrköping. Vi söker dig som Har en examen inom maskinteknik eller motsvarande erfarenhet från likvärdigt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av exempelvis tekniskt inköp eller på annat vis har kännedom om offerering. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i en internationellmiljö och är van att kommunicera med kund såväl på svenska som engelska. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad, du har ett brinnande intresse för teknik! Vidare har du har en god förståelse för processindustrin och trivs med att arbeta i nära samarbete med kunder och kollegor. Möjligheten att få arbeta med siffror och offerering är något som motiverar dig. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail gbg03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: Januari UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid tom. september med ev förlängning. UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid PLATS: Göteborg/Norrköping URVAL: Sker löpande ANNONSID: 14928255 Annonsen söker du via vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobad/offertingenjor-med-erfarenhet-fran-processindustrin/14928255 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: ACADEMIC WORK SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör inom processindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör inom processindustrin

Offertingenjör till Permascand
Permascand AB är ett verkstadsföretag med tillväxt i sikte som skapar värde genom att erbjuda tjänster och produkter för krävande miljöer inom process- och offshoreområdet genom kunskapsbaserad försäljning. Huvudkontor och produktion ligger i Ljungaverk i Ånge kommun och företaget har idag kring 120 medarbetare. Drygt 95 procent av produkterna levereras till marknader utanför Sverige, främst Europa och Sydamerika. Som Offertingenjör hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. Hos oss får du möjlighet att aktivt delta och påverka Permascands fortsatta utveckling, och du kommer tydligt att se resultat av ditt arbete. Vi kommer att sätta stor vikt vid att ge dig möjlighet att utvecklas vidare inom vår organisation. Arbetsbeskrivning Rollen är en viktig del av försäljningsorganisationen hos oss då alla större leveranser till kund sker i projektform. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att sammanställa och koordinera offerter till våra kundprojekt. Projekten offereras baserat på omständigheter som exempelvis processkostnadsnivå, rådande prislägen från underleverantörer och egen beläggning. Du koordinerar och samarbetar med såväl produktionen som säljare och kunder i syfte att få bästa resultat. Då vår marknad är internationell sker många kontakter och möten på engelska. Du rapporterar till Chef Tekniskt säljstöd. Andra arbetsuppgifter: - Ta fram och föreslå tekniska lösningar inklusive beräkningar och specifikationer. - Utforma förfrågningsunderlag till underleverantörer. - Ta fram kalkyler, sammanställa och presentera offerter. - Ge stöd internt samt externt som projektledare till projekt. - Hanterar direktförsäljning och avrop mot specifika kunder samt bistår kunder med teknisk kompetens. Placeringsort: Ljungaverk Vem är du? Du har högskoleutbildning inom teknikområdet och erfarenhet av produktionsstyrd miljö. Då vi arbetar internationellt, krävs det mycket goda kunskaper i engelska muntligen och skriftligen. För att lyckas i rollen kan du kombinera olika typer av tekniska lösningar och förstår att ta hjälp av specialister när det behövs samt delar med dig av kunskap. Du har en stor förmåga att kritiskt granska de uppgifter du får och kan på ett analytiskt vis dra slutsatser hur de kan/skall tolkas. I rollen får Du kontakt med många olika instanser internt och externt vilket förutsätter att du kan skapa goda relationer på alla olika nivåer och har utmärkt kommunikationsförmåga. För att trivas hos oss tror vi även att du har ett kommersiellt tänkande, kan hantera förändringar väl och identifierar affärsmöjligheter i ditt arbete. Kontaktperson Vi samarbetar med Experis Engineering och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Karin Frisendahl på telefon 070-3774546 eller 060-646547. Din ansökan vill vi ha senast den 12/1 2014 via länken nedan eller kfr@se.experis.com.
Företag: Experis Engineering
Ort: Ånge
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör till Permascand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör till Permascand

Offertingenjör
Är du genuint intresserad av teknik och skärande bearbetning? Siktar du mot en expertroll och har förmåga att skapa varaktiga kundrelationer? Då kan du vara den vi söker! Sandvik Coromant Sverige AB ansvarar för försäljning och marknadsföring av Coromants produkt- och tjänsteutbud på den svenska marknaden. Vår affärsidé är att stärka kundens konkurrenskraft genom att erbjuda förbättrad produktionsekonomi. Sandvik Coromant erbjuder en miljö där dina idéer uppmuntras och där du har stora möjligheter till utveckling. Vi söker nu dig med ambitionen att bredda dina erfarenheter och utvecklas i din profession. Har du färdigheterna så ger vi dig verktygen att använda dem. Kundservice inom Coromant i Sverige arbetar med orderhantering och teknisk support för våra produkter gentemot kunder och fältpersonal. Nu söker vi en offertingenjör till avdelningen Specialverktyg med placering i Kista, Stockholm. Arbetsuppgifter Som offertingenjör arbetar du med order och offerthantering, registrerar och behandlar förfrågningar, utarbetar kundanpassande specialverktygslösningar samt tar in offerter från leverantörer. Vidare beräknar du priser, prissätter verktyg, tar emot och utför kundorder samt skriver ut order mot interna och externa leverantörer, såväl svenska som utländska. I din roll ingår även att: - bevaka leveranstider. - fakturera verktyg efter leverans. - assistera kunder och säljpersonal i frågor rörande specialverktyg, skärdatarekommendationer och verktygsval. - indatera och behandla reklamationer av specialverktyg. - delta i kundbesök och träffa tekniker och säljare Du tar även fram ritningsunderlag och offerter med prisberäkningar för kunder, Coromants säljare och tekniker på fältet. Din profil Vi söker dig med relevant gymnasieutbildning och erfarenhet från skärande bearbetning. Har du arbetat som maskinoperatör, teknisk säljare eller specialist, produktionstekniker eller med CNC-programmering är det meriterande, liksom erfarenhet från ritningsläsning. God datorvana samt kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten. Du är pedagogisk, tekniskt kunnig, sälj- och serviceorienterad och bra på muntlig kommunikation. Du arbetar i en miljö där många parallella processer pågår samtidigt, därför behöver du ha en god simultanförmåga och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Robert Puekker, rekryterande chef, 08-793 06 02 Charlotte Tellstig, HR Advisor, 08-793 05 54 Fackliga kontaktpersoner Stefan Carlén, Unionen, 08-793 06 49 Jonas Blomkvist, Sveriges Ingenjörer, 08-793 05 61 Välkommen med din ansökan senast 2014-01-19. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 327177. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare André Söderholm facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Företag: AB Sandvik Coromant
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör jobb, Offertingenjör Stockholm, Offertingenjör AB Sandvik Coromant
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör

Offertingenjör/säljare
Orresta Dörr AB söker Offertingenjör/säljare med starkt affärsintresse Vi söker en offertingenjör/innesäljare till Orresta Dörr AB i Kärsta utanför Västerås. I din roll bereder du anbud, hela vägen från förfrågning med ritningsunderlag till slutlig offert och försäljning. Du har teknisk bakgrund, god social kompetens och stort engagemang. Läs mer och ansök på orrestadorr.se/lediga platser. Sista ansökningsdag är 17/2 2014.
Företag: ORRESTA DÖRR AKTIEBOLAG
Ort: Västerås
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör/säljare jobb, Offertingenjör/säljare Västerås, Offertingenjör/säljare ORRESTA DÖRR AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör/säljare

Offertingenjör / Proposal Engineer till Dynasafe!
Dynasafe Presentation Do you want to contribute to a safer world at Dynasafe? Poolia is now looking for a Proposal Engineer for permanent recruitment to Dynasafe Demil Systems AB in Karlskoga. Are you ready for an exciting new role? We look forward to your application! Arbetsuppgifter Dynasafe Demil Systems designs and delivers plants and equipment for disposal of old ammunition and other explosive material. The plants are built according to the highest safety and environmental standards. As a Proposal Engineer at Dynasafe Demils Systems, your main responsibility is to plan, execute and follow up proposals and otherwise to support the sales managers. In order to execute proposals you will work closely together with the engineering and procurement departments. You may participate in negotiations with clients on the global market. Utbildning/erfarenhet The successful candidate holds an engineering degree and is fluent in English, spoken and written. In order to thrive in this role, the successful candidate shall be extensively communicative, cooperative, efficient and have a high working capacity. Företagsbeskrivning Dynasafe Protection Systems AB, and Dynasafe Demil Systems AB, with head offices in Karlskoga, are part of the Dynasafe Group. Dynasafe Protection Systems provide market leading gas-tight bomb chambers for total containment of, and protection against, explosions. Dynasafe Demil Systems lead the development of demilitarisation plants, for safe munitions destruction. Join us in contributing to a safer world. Företagets hemsida http://www.dynasafe.com/ Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Dynasafe
Ort: Karlskoga
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör / Proposal Engineer till Dynasafe! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör / Proposal Engineer till Dynasafe!

Offertingenjör/Beredare
Svets & Mekano AB ingår i Svets & Mekanogruppen AB som även består av Malmstens AB, Vislanda Plåtslageri AB och Finmec AS i Estland. Svets & Mekano AB är en heltäckande leverantör till svensk industri. Vi arbetar med maskinbearbetade och svetsade plåtprodukter i små eller korta serier. Många detaljer lackeras och monteras ofta ihop till färdiga komponenter och produkter. Svets & Mekano har idag 65 anställda och behöver nu förstärkning i beredning och produktionsteknik. Vi söker en kunnig och flexibel beredare med breda kunskaper som självständigt skall jobba direkt under försäljningschefen. Man ska kunna jobba självständigt och driva projekt. Arbetsuppgifter: Bistå försäljningschefen med kalkylering av inkommande förfrågningar. Ta fram offertunderlag och priser samt beräkna tidsåtgång. Kontakt med kunder och leverantörer vid behov. Vid order bereda produkter och skapa tillverkningsunderlag i MPS-systemet. I förekommande fall även konstruktion av fixturer och produktionshjälpmedel. Bistå produktionen med uppföljning och justering av befintliga produkter Erfarenhet och utbildning: Gymnasieingenjör eller motsvarande, gärna med erfarenhet från verkstadsindustrin. Erfarenhet från kalkyl och beredning i MPS-system och CAD vana är ett krav. Noggrannhet är en viktig egenskap. Vana att arbeta självständigt och i projektform är en merit.
Företag: Svets & Mekano AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör/Beredare jobb, Offertingenjör/Beredare Alvesta, Offertingenjör/Beredare Svets & Mekano AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör/Beredare

Offertingenjör till KROHNE INOR
I början av din karriär? Utveckla din tekniska kunskap som Offertingenjör till KROHNE INOR LEAD IN (ingress) Hos KROHNE INOR arbetar du i en internationell miljö med kundkontakt och offertarbete med stor teknisk tyngd. Denna roll passar dig som är i början av din karriär (alternativt är nyexaminerad) och som söker ett socialt arbete där du vill bygga upp en bred teknisk grundförståelse, för att på sikt ta dig vidare till andra roller inom företaget. Hos KROHNE INOR finns en unik kompetens inom temperaturmätning och signalomvandlare som du kommer att få ta del av. Sortimentet består av standardprodukter och specialistprodukter med stora kombinationsmöjligheter där din utmaning är att guida kunden till rätt val och rätt applikationer. Hos KROHNE INOR har du stora möjligheter att utvecklas, du får ta ansvar och ständigt bredda din egen tekniska kompetens inom process och automation. I din roll kommer du få en helhetsyn över företaget och dess produkter och bli utmanad genom det konstanta flödet av nya, både större och mindre projekt från alla delar av världen. Du får en viktig roll i företaget där du bidrar med att samlar in relevant produktinformation både internt och från leverantörer och därefter förbreder offerter och projektunderlag. OM TJÄNSTEN (JOB DESCRIPTION) KROHNE INOR utmärks av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man arbetar mellan avdelningar och hjälper varandra. Tillsammans med en kollega agerar du stödfunktion åt KROHNE koncernen i försäljnings- och offertfrågor. Du arbetar mot både svenska och internationella kunder och är huvudansvarig för alla exportförfrågningar samt internationella relationer där KROHNE INOR arbetar mot en bred internationell marknad och industrisegment som kemi-, olje- och kärnkraftsindustrin. ARBETSUPPGIFTER (JOB DUTIES) Din roll är varierande och du kommer varje dag hålla kontakt med flertalet interna och externa kontaktytor för att finna all den information du behöver för att sätta samman dina offerter. Du kommer till exempel att: ? Samla in teknisk information från leverantörer inför sammanställning av offerter ? Läsa ritningar och kravspecifikationer och därifrån guida kunder till rätt val av teknik ? Beräkna priser och kombinera kunders behov med rätt applikation, utifrån materialval, funktionalitet, belastning ? Ansvara för offert- och orderhantering samt uppföljning av offerter ? Justera kunders ritningar ? Ta hand om inkommande kundsamtal, mail och förfrågningar från svenska och internationella kunder I din nya roll kommer du ha ett bra stöd från organisationen. Du kommer in i din roll främst via internutbildningar. VI SÖKER DIG SOM (REQUIREMENTS) ? Har en teknisk utbildningsbakgrund inom maskinteknik, mekatronik eller likande, vi tänker oss att du antingen är högskoleingenjör eller har gått en KY-utbildning ? Har ambitioner, tar ansvar och drivs av att lära dig nya saker och konstant bredda din tekniska kompetens ? Ser detta som en bra teknisk språngbräda in på KROHNE INOR ? Har en mekanisk fingertoppskänsla och kunskaper om materialval, gärna om stål och metall ? Har kunskaper inom CAD-system, gärna Solid Works ? Har körkort ? Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande men inte ett krav. Har du arbetat i CRM-system, gärna Microsoft Dynamics och orderhanteringsprogram ligger du steget före.
Företag: Academic Work AB - Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör till KROHNE INOR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör till KROHNE INOR

Offertingenjör
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet redan vad vi talar om. För kunds räkning söker vi nu en offertingenjör. Din uppgift blir att enligt underlag från säljaren ta fram en färdig offert. Vi använder något eller några program som Inventor, AutoCad2D och i elsammanhang AutoCad Elsa. God teknisk kunskap från pappersindustrin helst gällande ytbehandling, pigmentering och bestrykning. För mer information kontakta Kalle Hagelberg 0708-370 100 Urval kommer att ske löpande så registrera din ansökan omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via e-mail eller postade ansökningar via ordinär postgång vänligen sök istället via vår hemsida www.GOveteran.se
Företag: GOveteran
Ort: Säffle
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör jobb, Offertingenjör Säffle, Offertingenjör GOveteran
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör

Offertingenjör Lågspänningsställverk
Issy Personal & Rekrytering AB Om företaget Eldon är ett anrikt svenskt företag som grundades i Nässjö 1922. Verksamheten består i huvudsak av att projektera och utföra elektriska installationer samt försäljning av kapslingar och installationsmaterial. Idag är Eldon en internationell koncern med huvudkontor i Madrid. Försäljningskontor med distributionspartners finns på fem kontinenter. Två av företaget försäljningskontor är placerade i Sverige, ett i Nässjö och ett i Västerås. Eldon har ett brett produktprogram med vägg- och golvmonterade kapslingar samt en installationsverksamhet som erbjuder elfördelningssystem och lågspänningsapparater upp till 5000A. Marknaden består av industrier, stora bygg- och infrastrukturkoncerner samt kommuner och landsting. Företaget förväntar sig en tillväxt av installationsprojekt på den svenska marknaden där ställverk är den centrala och viktiga enheten. Säljarna är framgångsrika med införsäljningen av projekt och därför behövs en förstärkning även av supportfunktionen för att arbeta fram offerter som säkerställer omfattningen och kvalitén på framtida projekt samtidigt som säljarna kan bli mer effektiva. Arbetsuppgifter Din arbetsuppgift kommer att bestå i att utifrån de underlag som säljarna betraktar som intressanta projekt i första skedet arbeta fram enkla principiella ritningar med hjälp av AutoCad. Från principritningarna ansvarar du sedan för att ta fram noggrant specificerade styckelistor, sammanställa materialpriser och räkna fram montagepriser på bestyckade ställverk och centraler. Därefter förbereder du detaljerade offerter till säljarna. Din profil Du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du flexibel och noga med att leverera dina underlag med hög service och kvalitet till säljarna. Du tycker om att arbeta med siffror och beräkningar, att analysera och hitta på egna beräkningsmodeller som förenklar ditt arbete. Utbildning och erfarenhet Du har en elteknisk bakgrund och har arbetat som elkonstruktör, inom produktion av lågspänningsfördelningar eller som projektledare av elfördelningar (låg- eller högspänning). Din utbildning är från gymnasiet eller högskolan med teknisk inriktning kombinerat med några års erfarenhet inom området, gärna från arbete med elutrustningar. Du drivs av att arbeta med teknik och siffror och har en känsla för kundens behov. Din profil och dina personliga egenskaper värdesätts Det är viktigt att du behärskar svenska både i tal och i skrift. Lön Marknadsmässig. Anställningsform Tillsvidare Övrigt B-körkort är ett krav. Placeringsorten är Västerås Kontakt Rekryteringen genomförs av Issy personal och rekrytering. Kontakta Evangelos Voglis tel 021 44 00 821, för mer information Skicka ansökan via www.issypersonal.se Urval och intervjuer genomförs löpande. Vi vill ha din ansökan senast 29 april 2014
Företag: Issy Personal & Rekrytering AB
Ort: Västerås
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör Lågspänningsställverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör Lågspänningsställverk

Konstruktör/offertingenjör
Hallsbergs smide AB har funnits i mer än 60 år och . Vi är idag ca 40 medarbetare. Våra kärnvärden är snabba leveranser , hög kvalité och stort yrkeskunnande. Vi arbetar inom tre olika kundsegment reparation/underhåll, legotillverkning och byggsmide. Vi utför också arbete direkt hos kunder. Vi har ett brett yrkeskunnande inom plåtbearbetning och maskinbearbetning. Vår inriktning är fåstycketillverkning såsom prototyper och mindre seriestorlekar. Vi arbetar med de normalt förekommande stålkvaliter , rostfritt och aluminium. Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster . Därför behöver vi förstärka vår organisation med medarbetare som ska arbeta som "problemlösare" / Konstruktör /offertingenjör. Där det är viktigt att du starkast på mekanisk konstruktion och problemlösning av enklare karaktär. Detta innebär att du utifrån kundens önskemål i form av förfrågningsunderlag, muntlig genomgång / platsbesök, skisser och ritningar kunna omsätta det till tillverkningsunderlag/ ritning och/eller ta fram en offert självständigt. I arbete ingår också att stödja produktionsledarna/beredare i produktionstekniskt arbete, projektledning och köpa projekt unikt material. Du kommer även att deltaga i ledningsarbete för företaget och tillsammans med VD arbeta med företagets framtida utveckling. Vi använder idag Monitor som vårt affärssystem och autocad och Solid works för konstruktion. Vi vill att Du: -gärna har utbildning på högskolenivå alternativt 4-årig teknisk gymnasium(maskin) eller motsvarande erfarenhet. -gärna 5 år erfarenhet av liknade arbete /arbetsuppgifterna. -är kreativ, kan arbeta självständigt samt har en utvecklad känsla för kvalité och service. -har goda ledaregenskaper, är ansvarsfull , flexibel, stresstålig och strukturerad i ditt arbete. -är produktionstekniskt kunnig inom både plåtbearbetning och maskinbearbetning samt att du kan göra ritningar i 2D-cad eller 3D-cad. -har lätt för att samarbeta och är lyhörd tillsammans andra människor och uppskatta ett omväxlande arbete med många kundkontakter. Då vi kommer att jobba parallellt under något år så behöver du inte vara helt självgående från början. Däremot är det viktigt med erfarenhet från vår typ av tillverkning. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
Företag: HALLSBERGS SMIDE AKTIEBOLAG
Ort: Hallsberg
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör/offertingenjör jobb, Konstruktör/offertingenjör Hallsberg, Konstruktör/offertingenjör HALLSBERGS SMIDE AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör/offertingenjör

Offertingenjör Lågspänningsställverk
Om företaget Eldon är ett anrikt svenskt företag som grundades i Nässjö 1922. Verksamheten består i huvudsak av att projektera och utföra elektriska installationer samt försäljning av kapslingar och installationsmaterial. Idag är Eldon en internationell koncern med huvudkontor i Madrid. Försäljningskontor med distributionspartners finns på fem kontinenter. Två av företaget försäljningskontor är placerade i Sverige, ett i Nässjö och ett i Västerås. Eldon har ett brett produktprogram med vägg- och golvmonterade kapslingar samt en installationsverksamhet som erbjuder elfördelningssystem och lågspänningsapparater upp till 5000A. Marknaden består av industrier, stora bygg- och infrastrukturkoncerner samt kommuner och landsting. Företaget förväntar sig en tillväxt av installationsprojekt på den svenska marknaden där ställverk är den centrala och viktiga enheten. Säljarna är framgångsrika med införsäljningen av projekt och därför behövs en förstärkning även av supportfunktionen för att arbeta fram offerter som säkerställer omfattningen och kvalitén på framtida projekt samtidigt som säljarna kan bli mer effektiva. Arbetsuppgifter Din arbetsuppgift kommer att bestå i att utifrån de underlag som säljarna betraktar som intressanta projekt i första skedet arbeta fram enkla principiella ritningar med hjälp av AutoCad. Från principritningarna ansvarar du sedan för att ta fram noggrant specificerade styckelistor, sammanställa materialpriser och räkna fram montagepriser på bestyckade ställverk och centraler. Därefter förbereder du detaljerade offerter till säljarna. Din profil Du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du flexibel och noga med att leverera dina underlag med hög service och kvalitet till säljarna. Du tycker om att arbeta med siffror och beräkningar, att analysera och hitta på egna beräkningsmodeller som förenklar ditt arbete. Utbildning och erfarenhet Du har en elteknisk bakgrund och har arbetat som elkonstruktör, inom produktion av lågspänningsfördelningar eller som projektledare av elfördelningar (låg- eller högspänning). Din utbildning är från gymnasiet eller högskolan med teknisk inriktning kombinerat med några års erfarenhet inom området, gärna från arbete med elutrustningar. Du drivs av att arbeta med teknik och siffror och har en känsla för kundens behov. Din profil och dina personliga egenskaper värdesätts Det är viktigt att du behärskar svenska både i tal och i skrift. Lön Marknadsmässig. Anställningsform Tillsvidare Övrigt B-körkort är ett krav. Placeringsorten är Västerås Kontakt Rekryteringen genomförs av Issy personal och rekrytering. Kontakta Evangelos Voglis tel 021 44 00 821, för mer information Skicka ansökan via www.issypersonal.se Urval och intervjuer genomförs löpande. Vi vill ha din ansökan senast 29 april 2014
Företag: Issy Personal o Rekrytering AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör Lågspänningsställverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör Lågspänningsställverk

Byggteknisk kalkyl- och offertingenjör
Presentation H+H Nordic söker en Byggteknisk kalkyl- och offertingenjör med placering i Malmö. H+H Nordic är en sammanslagning av H+H Sverige AB och H+H Danmark AS. H+H har tillverkat lättbetong i över 80 år. Våra produkter och byggsystem används i småhus, flerbostadshus, hallbyggnader/industrilokaler, skolor och sjukhus etc. H+H lättbetong bildar grunden för ett sunt och bra inomhusklimat med minimal energiförbrukning. Arbetsuppgifter Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av: - ge stöd till säljarna i deras arbete - ge rådgivning till kunder - kalkylera och prissättta objekt - kontroll och styrning av priser - utveckla kalkylprogram Du kommer även att arbeta med: - säkerställa att produkter och system uppfyller de krav som finns - sammanställa produkt- och systeminformation - koordinera och utveckla produktsortiment - ge teknisk support till kunder och kollegor - ta fram utbildningsmaterial - hålla utbildningar - representera H+H i nationella tekniska kommitéer. Utbildning/erfarenhet Du har akademisk utbildningsbakgrund med inriktning byggstatistik, konstruktionsarbete eller liknande. Vi tror även att Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill nu arbeta i en säljorganisation. Du har god datorvana samt erfarenhet av att arbeta med CAD. Du hyser ett stort intresse för miljö- och energifrågor för byggnader. Som person är Du social, strukturerad, noggrann, prestigelös, uthållig samt har lätt för att samarbeta med andra. Du är även kommunikativ och har en god förmåga att vara övertygande ge råd. Företagets hemsida Läs mer om H+H på www.hplush.se Sluttext I denna rekrytering samarbetar H+H Nordic med Poolia. Varmt välkommen med din ansökan via Poolias hemsida. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Syd AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Byggteknisk kalkyl- och offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggteknisk kalkyl- och offertingenjör

Offertingenjör/innesäljare
Idesta Foodtech ingår i Idesta gruppen som omsätter 175 Msek och har 125 anställda. Idesta Foodtech i Malmö utvecklar, tillverkar och säljer rostfri storköksutrustning. Idesta Foodtech omsätter 70 Msek och har 45 anställda. För mer information www.idestafoodtech.se Vi söker en offertingenjör till vårt kontor i Malmö som skall jobba med vårt produktsortiment mot marknaden och även fungera som rådgivare till återförsäljare, entreprenörer, konsulter m fl. Arbetsuppgifter är att lämna offerter på handlingar från kunder eller lämna egna förslag på lösningar till kunderna, ta emot order med inskrivning och uppföljning av dessa, samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter som finns på en försäljningsavdelning. För att lyckas i ditt arbete har du ett par års erfarenhet av försäljning mot återförsäljare och är initiativrik, affärs- och målinriktad med positiv attityd. Det viktigaste är dock din personlighet och din förmåga att bemöta kunderna på bästa sätt och bygga upp långsiktiga affärsrelationer. Att du har PC- vana och behärskar engelska ser vi som en självklarhet. Vi jobbar i affärssystemet Pyramid. Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett hårt satsande och framgångsrikt företag med marknadsledande produkter, där du blir en viktig person som skall serva kunderna på bästa sätt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vill du veta mer kontaktar du VD Anders Pettersson 0705-385091 Välkommen med din intresseanmälan senast 11 aug
Företag: Idesta Foodtech AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör/innesäljare jobb, Offertingenjör/innesäljare Malmö, Offertingenjör/innesäljare Idesta Foodtech AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör/innesäljare

Eltel söker offertingenjör med erfarenhet inom ställverk
Eltel är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Eltel har 8 500 anställda och omsätter ca MEUR 1,15. I Sverige har vi cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet.   För fortsatt expansion inom järnväg (Rail) söker vi nu en Offertingenjör till Eltel Networks i Stockholm. Arbetsuppgifter I rollen kommer du vara med från början av entreprenader och analysera förfrågningsunderlag från kunder. Förstå vad arbetet innebär och ta in anbud på material och komponenter samt förhandla med leverantörer. I samarbete med kollegor sammanställs ett komplett anbud på hela entreprenaden till kunder som SL och trafikverket. Din roll är att ha koll på ställverkssidan och självständigt hantera förfrågningar inom detta område. Utbildning/erfarenhet För att trivas kommer du troligen från utförandesidan och har erfarenhet av ställverk, likriktare och omformare. En annan intressant bakgrund är från komponentleverantörer av högspänningsprodukter som roterande omformare från företag som ABB och Siemens. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och kollegor är en fallenhet för god kommunikation ett stort plus. Gärna har du även en ingenjörsutbildning eller teknikutbildning inom el eller automation i grunden.   Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via Snille Bemannings hemsida. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Snille är ett expansivt bolag inom teknik som hjälper företag att säkra sina kompetensbehov på ett kvalificerat sätt. Vi ser till att våra konsulter utvecklas genom utmanande och utvecklande uppdrag hos framgångsrika företag.
Företag: Snille Bemanning AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eltel söker offertingenjör med erfarenhet inom ställverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eltel söker offertingenjör med erfarenhet inom ställverk

OFFERTINGENJÖR
Offertingenjör Förekommande arbetsuppgifter är framtagning av ritnings-och offertunderlag, offerera och bevaka utestående offerter. Du kommer att fungera som en länk mellan våra kunder och vår produktionsorganisation. Kunskaper inom ritprogrammet CAD Sollefteå Svetsmekano AB är ett verkstadsföretag i Forsmo som ligger ca en 1 mil utanför Sollefteå. Vi är specialiserade på legotillverkning av stålkonstruktioner till industri, byggnader och kraftverk.
Företag: Sollefteå SvetsMekano AB, Nya
Ort: Sollefteå
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga OFFERTINGENJÖR jobb, OFFERTINGENJÖR Sollefteå, OFFERTINGENJÖR Sollefteå SvetsMekano AB, Nya
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OFFERTINGENJÖR

Kalkyl/ Offertingenjör till Regionnät mm
Worko.se (WORKO AB) söker för kunds räkning en Kalkyl/ Offertingenjör till Regionnät & Stationer, Power Distribution Kvalifikationer Vi söker Dig som arbetar eller arbetat inom branschen, som har en god marknadskännedom och ett stort kontaktnät av kunder, leverantörer och underentreprenörer inom detta område. Du skall ha följande kompetens: Krav Minst 5 års erfarenhet från kalkylering för entreprenad och underhåll inom företrädesvis regionnät och stationer Formell teknisk utbildning inom El Erfarenhet och kunskap av ställverk, transformatorer och kontrollutrustning Stor vana av att läsa och förstå tekniska förfrågningsunderlag Erfarenhet av att upphandla underentreprenörer och materialleverantörer God datorvana, och stor vana av att arbeta i excel Önskvärd kompetens: Goda kunskaper i engelska Goda kunskaper inom AB och ABT Erfarenhet från beredning och/eller projektledning inom eldistribution/elkraft Erfarenhet av att egenhändigt ansvara för kompletta anbud Kunskap om elektrisk- och mekanisk anläggningskonstruktion Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga i Dina kontakter och i Ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du är flexibel, arbetar strukturerat och noggrant. Du är van att hålla tidplaner samt är mån om att upprätthålla en god service och kvalitet till såväl våra kunder och internt inom företaget. Du agerar resultatinriktat och affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Sista ansökningsdag 2014-10-31 Placeringsort Enlig ök Ansökan Skicka ansökan till: charles.mellin@worko.se Indikera referens: CMS03 Intresserad av flera arbeten? http://www.worko.se Twitter: https://twitter.com/worko_ab
Företag: Worko AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkyl/ Offertingenjör till Regionnät mm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkyl/ Offertingenjör till Regionnät mm

Offertingenjör
Daloc AB i Töreboda söker: Offertingenjör Daloc är inne i en fas med stark tillväxt och ökade volymer. Därför har vi ett kontinuerligt behov av att rekrytera engagerade och kunniga medarbetare. Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium, högskola eller likvärdig teknisk erfarenhet. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är att du har teknisk förståelse, stort engagemang, god social kompetens och lätt för att samarbeta. Du är affärsintresserad och tillsammans med engagerade kollegor kommer du att arbeta för en fortsatt försäljningsökning på den nordiska marknaden. Som offertingenjör bereder du anbud, från förfrågningar med ritningsunderlag till komplett offert som skickas till vår kund. I arbetet ingår även kontakter med kunder och föreskrivande led, exempelvis arkitekter. Offertingenjör är en bra start i Daloc vilket gör att du har goda möjligheter till personlig utveckling och interna karriärsvägar i ett expansivt och väletablerat företag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Magnus Andersson på tel 0506-190 25. Skicka din ansökan märkt "Offertingenjör" till apply@daloc.se.
Företag: Daloc AB
Ort: Töreboda
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör jobb, Offertingenjör Töreboda, Offertingenjör Daloc AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör

Offertingenjör/Projektledare
Hos Siemens 370 000 medarbetare i 190 länder finns kunskap och kompetens att utveckla innovativa produkter, lösningar och tjänster inom områdena infrastruktur, industri, energi, hälso- och sjukvård. Med världens största miljöportfölj bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och vi är 4 500 medarbetare på ett 40-tal orter och söker ständigt efter nyfikna och öppna kollegor. Kanske precis som du? Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en kollega och vi söker nu en: Offertingenjör/Projektledare Du kommer att driva offerter och projekt där Siemens erbjuder högt kvalificerade och teknikbaserade tjänster inom hela livscykeln för produkter, system och lösningar som våra kunder behöver för att lyckas och växa. Vilka är mina arbetsuppgifter? - Framtagning och projektering av lösningar inom främst drivteknik. - Kalkylering och offertframställning. - Deltagande vid kundmöten, presentationer, tekniska kravställningar och förhandlingar. - Löpande kontakt med kompetenscentra i Tyskland. - I projektledarrollen ansvarar du för samordning och styrning av samtliga aktiviteter i projekten så att det blir utförda på bästa sätt inom fastställd kontrakts-, kostnads- och tidsram. - Du har ekonomiskt ansvar för dina projekt samt ansvar för kommunikation mot interna och externa medlemmar i projektteamet samt övriga funktioner inom organisationen. - Du är kontaktperson gentemot säljare, kunder och leverantörer. Vad krävs av mig? - Du har akademisk utbildning inom elkraft, maskinteknik eller liknande alternativt likvärdig kompetens förvärvad genom erfarenhet. - Du är strukturerad, ordningsam och har vana att sätta dig in i komplexa problem samt att hitta lösningar på dessa - Du har god förmåga att självständigt söka reda på information och knyta kontakter internt och externt - Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och har förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina projektmedlemmar. - Du har vana att uttrycka dig i skrift och tal på svenska och engelska. - Erfarenhet inom service och underhåll och kunskaper i tyska är meriterande - Datorvana och erfarenhet av MS project och MS Office krävs. Vårt affärssystem är SAP och har du arbetat i det systemet, är det ett extra plus. Vad mer behöver jag veta? Siemens är världsledande som heltäckande leverantör av automationsprodukter som utvecklas och tillverkas för alla industribranscher. Med helhetslösningar och standardprodukter för tillverknings- och processindustrin till helautomatiserade produktionslinjer, industriella mjukvaror, pålitlig expertis för de vertikala marknaderna och teknologibaserad service ökar vi kunders produktivitet, effektivitet, flexibilitet och energieffektivisering. Våra automations¬produkter är ledande och konstruerade för att tillgodose kundens krav perfekt - samt kompletteras med omfattande utbildning, underhåll och support. Hur ansöker jag? Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast den 26 oktober 2014, via siemens.se/ledigajobb, ref.nr 181470. Kontakta gärna rekryterande chef, Sergej Rigby, 08-728-1497eller Soja Olson, HR, 0725-11 02 39, om du vill veta mer om tjänsten. Om du vill komma i kontakt med någon facklig representant på Siemens AB kan du maila till: facket.se@siemens.com
Företag: Siemens AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör/Projektledare jobb, Offertingenjör/Projektledare Upplands Väsby, Offertingenjör/Projektledare Siemens AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör/Projektledare

Social offertingenjör till marknadsledande byggföretag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Tegelmäster grundades 1999 och ägs av Egernsund Tegl, Petersen Tegl och Bara Mineraler (balkfabrik). Försäljningen sker i huvudsak i Sverige med en marknadsledande position inom fasadtegel, tegelbalkar, kramlor, armering, glidskikt, konsoler och murbruk. Tegelmäster omsätter ca 100 miljoner och består av 15 medarbetare. Huvudkontor och utställning ligger i Bara, regionala kontor och showroom finns i Mölndal och Stockholm. Företagets framgångar gör att de nu behöver stärka upp tekniksidan. Bravura söker därför en offertingenjör till Tegelmäster som ska arbeta i Skåne med omnejd. Du kommer att utgå ifrån huvudkontoret i Bara. Du kommer att arbeta med att skapa offertunderlag, räkna och sammanställa kalkyler för företagets långsiktiga projekt. Tjänsten innebär mycket kundkontakt med det föreskrivande ledet, exempelvis arkitekter. Ditt fokus kommer vara projektstöd åt projektsäljaren med en gemensam målsättning att skapa framgångsrika affärer för Tegelmäster. Du är affärsintresserad och tillsammans med engagerade kollegor kommer du att arbeta för en fortsatt försäljningsökning på den nordiska marknaden. Som offertingenjör på Tegelmäster får du ett omväxlande arbete med kunniga och engagerade kollegor. Du ges goda möjligheter till interna karriärsvägar och personlig utveckling i ett expansivt och marknadsledande företag. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med att skapa offertunderlag, räkna och sammanställa kalkyler för företagets långsiktiga projekt. Tjänsten innebär mycket kundkontakt med det föreskrivande ledet, exempelvis arkitekter. Ditt fokus kommer vara projektstöd åt projektsäljaren med en gemensam målsättning att skapa framgångsrika affärer för Tegelmäster. Du är affärsintresserad och tillsammans med engagerade kollegor kommer du att arbeta för en fortsatt försäljningsökning på den nordiska marknaden. Som offertingenjör på Tegelmäster får du ett omväxlande arbete med kunniga och engagerade kollegor. Du ges goda möjligheter till interna karriärsvägar och personlig utveckling i ett expansivt och marknadsledande företag. Profil: - Högskoleingenjör eller byggnadsingenjör - Kunskap i CAD (autocad) - Arbetslivserfarenhet från byggbranschen som offertingenjör, kalkylingenjör eller liknande är meriterande - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Personliga egenskaper Du har ett stort intresse för byggbranschen och trivs med att arbeta i stora projekt tillsammans med andra. Vi tror att du har en hög social kompetens såväl i teamarbete som gentemot företagets kunder. Du är strukturerad och noggrann med vana att arbeta mot deadlines. Du förstår även affärsmässighet och drivs av att ge god service. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Plats: Bara Lön: Fast månadslön enligt ök. Kontakt: Bravura, tel. 040-6170550 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: högskoleingenjör, byggingenjör, byggnadsingenjör, bygg, offertingenjör, kalkylingenjör, offert, beräkningsingenjör, tegel, tegelmäster, kalkyl, order, cad, autocad, byggbranschen.
Företag: Bravura
Ort: Malmö
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Social offertingenjör till marknadsledande byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social offertingenjör till marknadsledande byggföretag

Offertingenjör till Infranetföretag
Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Teknik,Ekonomi, HR, Marknad. Bolagets företrädare har sedan 2004 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är kvalitet, service och personligt engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister. Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. Vår kund För rekrytering till kund söker vi en Senior Offertingenjör till norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har bolaget 1 900 anställda fördelade över hela landet. Bolaget i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004. Ditt nya jobb Du kommer ansvara för publika offertförfrågningar Du kommer analysera förfrågningsunderlag Du kommer att ansvara för upprättande av offertunderlag Du kommer fokusera på arbete kring produktionskalkyl och kostnadskalkyl Du kommer arbeta med framtagande av produktionslösningar och tekniska förfrågningsunderlag Du kommer ge tekniskt stöd till övriga försäljningsorganisationen Du kommer delta i tekniska genomgångar med kunderna Du kommer upphandla underentreprenörer Du kommer förhandla med kund Du kommer utveckla marknadserbjudande Vi söker Du har minst 5 års erfarenhet från kalkylering för entreprenad Du är en Senior Offertingenjör med gedigen erfarenhet inom branschen, erfarenhet från beredning och/eller projektledning inom eldistribution/elkraft Du har erfarenhet att ansvara för att leverera kompletta anbud från A-Ö Du har erfarenhet av kalkylering inom företrädesvis regionnät och stationer Du har formell teknisk utbildning inom El Du har erfarenhet och kunskap av ställverk, transformatorer och kontrollutrustning Du har gedigen erfarenhet av att läsa och förstå tekniska förfrågningsunderlag Du har gedigen erfarenhet att upphandla underentreprenörer och materialleverantörer Du har god datorvana, och stor vana av att arbeta i excel Du har erfarenhet att arbeta i större affärssystem Du har kunskaper inom AB och ABT Du har kunskaper om EBR ( meriterande) Du agerar resultatinriktat, affärsmässigt med hög servicegrad och kvalitet i alla led Du ha en naturlig social förmåga och inger förtroende både internt och externt Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och tidplaner Du är van att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i tal och skrift Du är engagerad och har lätt att driva saker framåt Vi tror lämplig bostadsort är Stockholm eller Västerås. Krav på körkort då vissa resor förekommer inom Sverige. Ansökan Din ansökan, CV + personligt brev, skickar du till cv@staffscandinavia.se. Märk Ansökan ? Offertingenjör? Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig Rekryteringskonsult vid Staff Scandinavia Search & Interim, Hans Forsslund på 076-8517029. Din ansökan vill vi ha senast 2014-11-15.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Företag: Staff Scandinavia Bemanning HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör till Infranetföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör till Infranetföretag

Konsult / Projektledare / Offertingenjör
Tibbelin & Partners VVS arbetar med: - Helhetslösningar inom fjärrvärme, värmepumpar och Styr & Regler. - Vi arbetar även med installationsarbeten inom fastigheter som t.ex. utbyten och injustering av stamventiler. - Avancerad felsökning av problem med värme och varmvatten. Vi söker en person med erfarenhet av ovanstående arbeten alternativt är Du nyutexaminerad och vill få utökade erfarenheter via vårt företag. Viktigt är att Du har mycket god kunskap av datorer och har lätt för Dig att förstå hur Du via kommandon kan få en dator optimerad. Du måste kunna programmen Excel och Word. Du ska vara lättkommunicerad, vara noggrann och ha höga krav på kvalitet. Krav är att Du har körkort. Vi är ett litet företag med 6 anställda så beslutsgången är kort där vi alla delar på ansvar och befogenheter. För mer information. Vänligen kontakta: Lennart Tibbelin 070-619 22 80 alternativt: lennart.tibbelin@tpservice.se PS! Då vi inte har behov av en fungerande hemsida så är den Ej uppdaterad.
Företag: Tibbelin & Partners VVS
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult / Projektledare / Offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult / Projektledare / Offertingenjör

OFFERTINGENJÖR
Renholmen AB söker nu en offertingenjör Renholmen är en av Europas ledande leverantörer av virkeshanteringsutrustning för sågverks- och vidareförädlingsindustrin. Vi arbetar med nyutveckling, konstruktion och leverans av nya anläggningar samt service. Vi säljer projekt innehållande virkeshanteringsprodukter för råsorteringar, justerverk, ströläggare, paketläggare och vidareförädling. Huvudkontoret ligger i Byske med säljkontor i Nyland, Kisa och Göteborg. I utlandet har vi agenter som vi samarbetar med. Idag har vi ca 35 egna anställda med en årlig omsättning på ungefär 130 miljoner kronor. Renholmen ingår i industrikoncernen Lifco AB. Arbetsbeskrivning Som offertingenjör på Renholmen jobbar du nära säljarna och tillsammans med dem tar du fram lösningar i form av layouter, tekniska specifikationer och kostnadskalkyler för projekten. Du kommer också att ansvara för underhållet av kalkylsystemet och vara ett stöd för säljarna under försäljningsprocessen. Layoutarbetet sker i idag i 2D-cad, men planer finns på att successivt gå över till 3D-cad. Renholmen använder sig av Creo och CoCreates Drafting som konstruktionsverktyg. I dag görs kalkylerna i Excel. Vi jobbar nu med att ta fram ett nytt kalkyleringssystem, tanken är att du kommer vara högst involverad i den processen. Vem är du? Du har en relevant utbildning/erfarenhet och är kanske högskoleutbildad inom maskinteknik. Kunskaper om sågverk, anläggningskonstruktion samt erfarenhet av produktionsteknik är meriterande. Har du dessutom några års arbetslivserfarenhet så är det mycket bra. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, skulle du dessutom kunna finska och/eller tyska så är det meriterande. Som person är du: En lagspelare som tillsammans med kollegor lösa kundens problem och du har förmågan att se såväl helheten som detaljerna i ett flöde. Arbetet utförs i samarbete med många funktioner på företaget vilket ställer höga krav på din sociala kompetens. För att lyckas med jobbet, är det dessutom viktigt att du är strukturerad, engagerad och noggrann. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten kontakta: Jan Ström, Necto AB, som hjälper oss med rekryteringen. 070-6661355, jan@nectoab.se Ansökan: Skriv några rader om dig själv och skicka in din CV till Necto AB, urval sker löpande.
Företag: Renholmen AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga OFFERTINGENJÖR jobb, OFFERTINGENJÖR Skellefteå, OFFERTINGENJÖR Renholmen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OFFERTINGENJÖR

HL Display rekryterar Offertingenjör / Inköpare
HL Display är ett svenskt företag med omfattande internationell verksamhet. HL Display grundades 1954, omsätter idag ca 1500 miljoner kronor (2013) och har 1100 anställda runt om i världen. Vi finns representerade på 47 olika marknader i västra och östra Europa, Mellanöstern och Asien. HL Display erbjuder lösningar inom varuexponering och butikskommunikation och är världsledande i sin bransch. På HL Display sätter vi stort fokus på innovation, service, kompetens och kvalitet. Arbetsbeskrivning Tjänsten som Offertingenjör/Inköpare innefattar två huvuduppgifter: dels offertingenjör och dels inköpare. Som Offertingenjör är det din uppgift att arbeta tätt tillsammans med designteamet och vara med och kunna snabbt ta fram ett estimerat pris på en kundanpassad lösning till säljorganisationen. Du skall med hjälp av ritningar kunna uppskatta t.ex. hur mycket material det kommer gå åt till den lösning kunden vill ha och därmed kunna uppskatta kostnaden för lösningen. I rollen som Inköpare är det din uppgift att se över och förhandla priser, leveranstider, betalningsvillkor och leveransvillkor med leverantörer samt hitta nya leverantörer på marknaden. Tjänsten omfattar den nordiska marknaden där HL Display har säljbolag i Sverige, Norge och Finland. Du kommer att arbetar tillsammans med det nordiska designteamet, men också i nära samarbete med inköparna på det nordiska logistikcentret i Falkenberg. Placeringsort är Nacka. Vem är du? Vi ser att du har en akademisk teknisk utbildning gärna inom maskin eller liknande. Du har arbetat som offertingenjör och/eller teknisk inköpare i minst 3 år och har erfarenhet från estimeringar i en teknisk industri. Du är utåtriktad och gillar förhandlingar samt är en person med gott självförtroende som kan stå för sina beslut. Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort. Vad kan vi erbjuda dig? HL Display utvecklar just nu sin inköpsorganisation. Är du intresserad av tekniska inköp så är det här absolut rätt tjänst för dig! Du kommer i detta uppdrag att vara med och bygga upp en struktur och systematisering kring hur man skall jobba med dessa frågor. Du kommer kunna ha stort eget ansvar och i tjänsten ingår också möjlighet till en del resor. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar HL Display med Experis Engineering. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 2585. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering Huvudkontor
Ort: Nacka
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga HL Display rekryterar Offertingenjör / Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HL Display rekryterar Offertingenjör / Inköpare

Offertingenjör och teknisk produktsupport
Jobbet.se hjälper Konecranes med nedanstående rekrytering: Vi förstärker nu vår teknikavdelning och söker en offertingenjör och teknisk produktsupport. Arbetsuppgifter Du arbetar med att ta fram lämpliga teknisk lösningar som svarar mot våra kunders krav och du ansvarar för att samordna marknadskraven med befintligt produktsortiment. I dina arbetsuppgifter ingår att utforma, dimensionera, kalkylera och beskriva föreslagna tekniska lösningar samt att hålla i nödvändiga kontakter med t.ex. leverantörer. Du håller dig uppdaterad på våra konkurrenter och har god kännedom om deras produkter. Du samarbetar med olika Konecranes-funktioner och leverantörer globalt, och ibland resor ingår i tjänsten. Vem är du? Du som söker är drivande med fokus på resultat och problemlösning.Du kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp och har möjlgi Kvalifikationer Du som söker är högskoleingenjör med branscherfarenhet från konstruktion, teknisk försäljning eller service. Har du även kunskap inom automationsteknik och s.k. uppkopplade maskiner är det meriterande. Du talar och skriver svenska mycket väl och har goda kunskaper i det engelska språket som är Konecranes koncernspråk. Kontakt Frågor besvaras av Anders Nilsson, 076-1173307, anders.nilsson@konecranes.com (Observera att ansökan görs via "sök detta jobb-knappen) Placeringsort: Markaryd Du kommer till ett expansivt företag där vi lägger stor vikt vid att du arbetar för en bra "teamkänsla" Vi är ett glatt gäng i en platt organisation. Vi är en arbetsgivare som bryr oss om våra medarbetare och vill att du ska trivas hos oss! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är dock 12 januari 2015. Välkommen med din ansökan! FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan. Jobbet.se är ett rekryteringsföretag. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat sms om jobb som passar dig. Här hittar du lediga jobb och attraktiva arbetsgivare.
Företag: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Offertingenjör och teknisk produktsupport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Offertingenjör och teknisk produktsupport

Elektromatik Power Generation rekryterar utåtriktad offertingenjör
Elektromatik Power Generation AB är en enhet inom Pon Holdings. Företaget bildades under 2013 för att kunna tillgodose marknadens krav på fristående leverantörer av reservkraft. De är fortfarande en del av Pon och jobbar i nära samarbete med Pon Power AB men har nu friheten att erbjuda sina kunder alla typer av aggregat i sina lösningar. Elektromatik Power Generation AB är beläget i Örnsköldsvik. Verksamheten omfattar allt från försäljning, konstruktion, tillverkning, provning till driftsättning och utbildning av reservkraftsapplikationer. Företagets främsta kunder är kommuner, landsting, försvaret och privat industri. Arbetsbeskrivning Gillar du teknik och siffor och vill ha ett varierande arbete med många interna och externa kontaktytor? Om svaret är ja, erbjuder vi en driven projektorienterad miljö där du får en avgörande roll för Elektromatik Power Generations förmåga att vinna anbud med avseende på kundanpassade unika lösningar inom reservkraftsbranschen. Som offertingenjör ansvarar du för att sammanställa tekniska och kommersiella anbud gällande olika reservkraftslösningar. Detta innebär att du bereder anbud och förfrågningar utifrån ritningsunderlag till komplett offert. Du prissätter och sammanställer de underlag och ritningar som ligger till grund för projektavdelningens fortsatta arbete. Dessutom ingår viss form av marknadsföring i form av företags- och produktpresentationer till Elektromatik Power Generations kunder och potentiella kunder. Elektromatik Power Generations kunder finns i hela Skandinavien. Resor ingår i tjänsten med uppskattningsvis 20-40 resdagar/år. Körkort krävs. Vem är du? Vi tror att du har några års erfarenhet av att göra beräkningar på arbeten inom el/mekanik och konstruktion. Lämplig utbildningsbakgrund är till exempel högskoleingenjör med inriktning mot automation/elkraft/energi/mekanik, men du kan också ha skaffat dina kunskaper enbart genom praktisk erfarenhet. Du har goda datakunskaper och är bekväm med att uttrycka dig i tal och skrift på engelska. Kunskaper inom elkraft - och då främst reservkraft - samt order- eller projektarbete, är meriterande men inte ett krav. Allra viktigast för oss är dina personliga kompetenser och för att du ska trivas i rollen bör du tycka om att jobba i en roll med tydligt fokus på att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du tycker om att planera och organisera, anpassar dig till förändrade förhållanden och är produktiv även i en pressad miljö. Du tycker om att arbeta med människor, är kommunikativ och bekväm även i mer formella sammanhang. Alla arbeten genomförs i projektform med tydliga krav på funktion, kostnad och att hålla tidsplaner, varför det är viktigt att du tycker om att driva dina egna leveranser mot uppsatta mål och deadlines. Elektromatik Power Generation erbjuder dig en riktigt spännande utmaning i en händelserik och internationell miljö. Du kommer till ett självständigt jobb i ett framgångsrikt företag där du får chansen att utvecklas som ingenjör. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Placeringsort är Örnsköldsvik. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Håkansson på telefon 0660-59972. Vi vill ha din ansökan senast 20 januari.
Företag: Experis Engineering Huvudkontor
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elektromatik Power Generation rekryterar utåtriktad offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektromatik Power Generation rekryterar utåtriktad offertingenjör

Projektkoordinator och offertingenjör
Du blir en viktig del av teamet för Produktförsäljning Styrsystem inom Process Industries Products & Systems(PIPS) i Malmö, Stockholm, Göteborg eller Västerås. PIPS är en enhet inom ABB:s division Process Automation. Enheten ansvarar för marknadsföring och försäljning av styrsystem, instrument och projekt för övervakning, styrning och optimering. I leveranserna kan det ingå både hårdvara, mjukvara, programmering samt även kompletta leveranser där elenteprenad och övergripande projektledning ingår. Slutkunderna finns inom alla typer av industrier samt inom energi och infrastruktur. Uppgifter ABB är världsledande inom försäljning av DCS-system, som exempelvis System 800xA, och väletablerade på den svenska marknaden. I den här rollen blir du en del av avdelningen med ansvar för produktförsäljning av styr-, PLC- och DCS-system till slutkunder via Partners och andra systemintegratörer. Här kommer du att ta dig an våra mest avancerade leveranser med erbjudanden, ordrar och projekt av alla storlekar. Du blir ansvarig för att koordinera projekt och hantera orderadministration samt att stötta säljavdelningen vid komplexa offerter. Du kan se fram emot en central roll i verksamheten med både självständigt arbete och nära samarbete med kunder, försäljningsingenjörer och leverantörer. Eftersom din avdelning ligger i Malmö är det en fördel om du kan utgå härifrån, men beroende på vad som passar dig bäst finns även möjlighet att placeras i Stockholm, Göteborg eller Västerås. På PIPS kan du räkna med att bredda dina ansvarsområden samtidigt som du fördjupar din produktkunskap. Krav Du har ingenjörsutbildning kombinerat med erfarenhet från automationsindustrin och projektledning. Alternativt kompenserar du en utbildning som ingenjör med gedigen erfarenhet inom ovan nämnda områden. Kännedom om System 800xA och SAP är meriterande. Oavsett bakgrund behöver du behärska engelska och svenska, i både tal och skrift. Du är organiserad och har ett stort kund- och affärsfokus. Dessutom uppskattar du en roll där du får arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Slutligen har du även ett flexibelt arbetssätt och en vilja att ständigt fördjupa dina kunskaper. Övrig information Rekryterande chef Rune L. Persson, +4640-55 01 66, svarar gärna på dina frågor. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Jon Joines, +4640-55 04 78, Unionen: Mikael Hammar, +4640-55 05 29. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Ingela Olsson, +4621-32 58 08. Välkommen med din ansökan senast 25 januari 2015. ABB (www.abb.com) är ledande inom kraft- och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för kunder inom energi, industri, transport och infrastruktur. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 145 000 medarbetare.
Företag: ABB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator och offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator och offertingenjör

Projektkoordinator och offertingenjör
Du blir en viktig del av teamet för Produktförsäljning Styrsystem inom Process Industries Products & Systems(PIPS) i Malmö, Stockholm, Göteborg eller Västerås. PIPS är en enhet inom ABB:s division Process Automation. Enheten ansvarar för marknadsföring och försäljning av styrsystem, instrument och projekt för övervakning, styrning och optimering. I leveranserna kan det ingå både hårdvara, mjukvara, programmering samt även kompletta leveranser där elenteprenad och övergripande projektledning ingår. Slutkunderna finns inom alla typer av industrier samt inom energi och infrastruktur. Uppgifter ABB är världsledande inom försäljning av DCS-system, som exempelvis System 800xA, och väletablerade på den svenska marknaden. I den här rollen blir du en del av avdelningen med ansvar för produktförsäljning av styr-, PLC- och DCS-system till slutkunder via Partners och andra systemintegratörer. Här kommer du att ta dig an våra mest avancerade leveranser med erbjudanden, ordrar och projekt av alla storlekar. Du blir ansvarig för att koordinera projekt och hantera orderadministration samt att stötta säljavdelningen vid komplexa offerter. Du kan se fram emot en central roll i verksamheten med både självständigt arbete och nära samarbete med kunder, försäljningsingenjörer och leverantörer. Eftersom din avdelning ligger i Malmö är det en fördel om du kan utgå härifrån, men beroende på vad som passar dig bäst finns även möjlighet att placeras i Stockholm, Göteborg eller Västerås. På PIPS kan du räkna med att bredda dina ansvarsområden samtidigt som du fördjupar din produktkunskap. Krav Du har ingenjörsutbildning kombinerat med erfarenhet från automationsindustrin och projektledning. Alternativt kompenserar du en utbildning som ingenjör med gedigen erfarenhet inom ovan nämnda områden. Kännedom om System 800xA och SAP är meriterande. Oavsett bakgrund behöver du behärska engelska och svenska, i både tal och skrift. Du är organiserad och har ett stort kund- och affärsfokus. Dessutom uppskattar du en roll där du får arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Slutligen har du även ett flexibelt arbetssätt och en vilja att ständigt fördjupa dina kunskaper. Övrig information Rekryterande chef Rune L. Persson, +4640-55 01 66, svarar gärna på dina frågor. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Jon Joines, +4640-55 04 78, Unionen: Mikael Hammar, +4640-55 05 29. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Ingela Olsson, +4621-32 58 08. Välkommen med din ansökan senast 25 januari 2015. ABB (www.abb.com) är ledande inom kraft- och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för kunder inom energi, industri, transport och infrastruktur. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 145 000 medarbetare.
Företag: ABB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator och offertingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator och offertingenjör

Kvalificerad Offertingenjör till Ståthöga MA Teknik AB
Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning. Ståthöga MA Teknik är ett modernt underhållsföretag med lång tradition. Med nytänk, innovativa idéer och arbetssätt vill man tillsammans med kunden utvecklas och hitta nya lösningar. Kunden står alltid i fokus. Rätt typ av underhållsinsatser har en direkt positiv inverkan på industrins lönsamhet, miljö och resursanvändning.  Genom att bistå med kompetent personal, högkvalitativa produkter och mycket erfarenhet vill man vara en stark underhållspartner och resurs. I tjänsten som Offertingenjör är du med och driver kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Kalkylarbetet rör balk-, plåtkonstruktioner samt mekaniska arbeten. Du kommer att ha en viktig roll vid start av nya projekt genom att överföra kunskap samt stötta övriga organisationen. Som Offertingenjör har du en mycket viktig specialistroll då du ska se till att projekt håller hög kvalitet och är lönsamma. En framgångsrik Offertingenjör har god kännedom om kostnadsnivåer, har förmågan att göra allt från att ta fram detaljerade kalkyler till enkla överslag samt föreslå realistiska lösningar. I din roll ingår även förhandling och  större inköp till verksamheten. Du kommer att deltaga i vecko-, och produktionsmöten. I samband med större projekt kommer du även att deltaga vid mötet tillsammans med kund. Du kommer att fungera som stöd vid sammanställning av projektekonomi och ekonomiska sammanställningar. Arkivering av projektdokumentation och statistik kring uppföljning av projekten faller även inom ramen för denna roll. Vem är det vi söker? Du är flexibel, arbetar strukturerat och noggrant. Du är van att hålla tidsplaner samt är mån om att upprätthålla en god service och kvalitet till såväl kunder som internt inom företaget. Du agerar resultatinriktat och affärsmässigt. Som person är du analytisk och uppmärksam, med intresse av och fallenhet för siffror och större beräkningar. Vi söker dig som har en utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med teknisk inriktning. Utbildningar inom tex mekanik och maskinteknik är extra intressanta  då det ligger inom Ståthöga MA Teknik AB´s kompetensområde. Troligen har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du kommer dagligen arbeta med CAD och Excel varpå goda kunskaper inom dessa program är viktiga. Låter det intressant? I denna rekrytering har Ståthöga MA Teknik AB valt att arbeta med Pema Rekrytering och det är vår kunds önskemål att samtal och mail kring tjänsten sker via Pema Rekrytering. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Affärsområdeschef Camilla Collins på 011- 500 10 40 alternativt på camilla.collins@pemapeople.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Pema People AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Offertingenjör till Ståthöga MA Teknik AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Offertingenjör till Ståthöga MA Teknik AB

Erfaren offertingenjör till Eltel
Eltel är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Eltel har 8 500 anställda och omsätter ca MEUR 1,15. I Sverige har vi cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet.   För fortsatt expansion inom järnväg (Rail) söker vi nu en Offertingenjör till Eltel Networks i Stockholm. Arbetsuppgifter I rollen kommer du vara med från början av entreprenader och analysera förfrågningsunderlag från kunder. Du kommer med din goda förståelse för vad arbetet innebär att ta in anbud på material och komponenter samt förhandla med leverantörer. I samarbete med kollegor sammanställs ett komplett anbud på hela entreprenaden till kunder som SL och trafikverket. Din roll är att ha koll på ställverkssidan och självständigt hantera förfrågningar inom detta område. Utbildning och erfarenhet För att trivas kommer du troligen från utförandesidan och har erfarenhet av ställverk, likriktare och omformare. En annan intressant bakgrund är från komponentleverantörer av högspänningsprodukter som roterande omformare från företag som ABB och Siemens. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och kollegor är en fallenhet för god kommunikation ett stort plus. Det är också ett plus om du har en ingenjörs- eller teknikerutbildning inom el eller automation.   Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via Snille Bemannings hemsida. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Snille Bemanning – Vi älskar teknik! Vi är experter på bemanning och rekrytering av tekniker och ingenjörer. Alla på Snille har en teknisk bakgrund vilket gör att vi kan förstå din verksamhet och hur man hittar personer med mycket specifika kompetenser. Vi hjälper individer och företag inom tekniska områden att utvecklas och växa!
Företag: Snille Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren offertingenjör till Eltel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren offertingenjör till Eltel


Sök lediga jobb Offertingenjör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se