Olofström jobb - lediga jobb

Olofström jobb Olofström jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Olofström. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Olofström. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Produktionsledare- Olofström

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 3. Driven Redovisningsekonom- Olofström

 4. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 5. Reklamutdelare i Olofström- Karlskrona

 6. Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström- Sölvesborg

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 8. Gymnasielärare Nordenbergsskolan- Olofström

 9. Modersmålslärare i finska 35%- Olofström

 10. Lärare årskurs 3 Ekerydsskolan- Olofström

 11. Lärare i trä- och metallslöjd 36,6 % Vilboksskolan- Olofström

 12. Förvaltningssekreterare- Olofström

 13. Vikarie till kvinna i Olofström- Olofström

 14. SFI lärare- Olofström

 15. Systemansvarig registrator- Olofström

 16. Lärare- Olofström

 17. blingo söker fritidssäljare i Olofström- Olofström

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 19. Butikschef - Olofström- Olofström

 20. Projektledare- Olofström

 21. Besöks- och turismsamordnare- Olofström

 22. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 23. Lärare - inriktning grundskola tidigare år- Olofström

 24. Underhållsmekaniker- Olofström

 25. Underhållselektriker- Olofström

 26. Supply Chain Manager- Olofström

 27. Förskollärare- Olofström

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 29. Omvårdnadslärare- Olofström

 30. Studie- och Yrkesvägledare- Olofström

 31. SFI lärare- Olofström

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.- Olofström

 33. Lärare på Komvux- Olofström

 34. Förskollärare- Olofström

 35. Förskollärare- Olofström

 36. Enhetschef, funktionsstöd- Olofström

 37. Flyttstädning Olofström- Olofström

 38. Förvaltningssekreterare Utbildningsförvaltningen- Olofström

 39. Gymnasielärare 100%- Olofström

 40. Tränare i specialidrott- orientering 80%- Olofström


Mer beskrivning

Produktionsledare
Stans & Press AB är ett företag som tillverkar plåtdetaljer åt många av Sveriges stora verkstadsföretag. Omsättningen är ca 120 miljoner och vi är ca 90 anställda varav ca: 55 medarbetare jobbar i Vilshult. De andra tillverkningsenheterna finns i Olofström, Ronneby och Blomstermåla. Företaget ingår i Midway Holding AB som är noterat på stockholmsbörsen. Vi söker nu en produktionsledare/planerare för produktionen i Vilshultsfabriken. Jobbet innebär personalledning för ca 20 skiftgående medarbetare på avdelningarna inom laserskärning och kantbockning. I arbetet ingår även närplanering och nära kontakt med logistik och säljavdelning för att säkerställa hög leveransprecision. Du har också ansvaret för kvalitetsarbete på avdelningarna samt nära kontakt med de som jobbar med produktionsberedning. Ständiga förbättringar och målstyrning är en naturlig del i vårt arbetssätt som kräver intresse och engagemang. Du har en teknisk utbildning på gymnasie eller högskolenivå och erfarenhet av personalledning i verkstadsindustri. Kunskaper i Inventor, CAD/CAM, ISO/TS 16949, SAM och Lean Production ser vi som ytterligare meriter. Det är också viktigt är att du har ett genuint intresse för samverkan mellan människor och teknik och förmåga att skapa laganda i ett kundorienterat processflöde. Samarbetsförmåga med andra avdelningar med ett helhetsperspektiv på företagets mål ser vi som en självklarhet. Befattningen rapporterar direkt till produktionschefen. Kollektivavtal finns. För mer information prata med med produktionschef Anders Larsson (anders.larsson@stanspress.se) tfn. 0454-772402 eller personalchef Per-Olof Clarin tfn. 0454-772418
Företag: Stans och Press i Olofström AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare jobb, Produktionsledare Olofström, Produktionsledare Stans och Press i Olofström AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Driven Redovisningsekonom
EBP erbjuder ett totalkoncept till de europeiska fordonstillverkarnas eftermarknad där vi arbetar processorienterat från försäljning till distribution. Vår nisch innebär en helhetslösning för kunden där vi står för projektledning, pressning, sammansättning, målning och packning av originalkarosseriedetaljer. Vi har idag en årsomsättning på 250 miljoner och är cirka 135 medarbetare. För att förstärka vår organisation söker vi nu en ny medarbetare som har en stark vilja att utvecklas och som tillsammans med oss vill verka för en god utveckling av företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Som redovisningsekonom på EBP kommer du att arbeta på en liten ekonomiavdelning med en mängd varierande arbetsuppgifter. Du kommer att i nära samarbete med Ekonomichef upprätta, analysera och rapportera in fullständiga månadsbokslut samt ansvara för kostnadsuppföljning och ekonomistyrning av kundprojekt. Det dagliga redovisningsarbetet omfattar allt från bokföring, avstämningar, periodiseringar, moms- och skattedeklarationer till likviditetsplanering. Du ansvarar även för kund- & leverantörsreskontran. Vi söker dig som är civilekonom med redovisningsinriktning eller motsvarande. Du har god kännedom om ekonomiska rutiner och lagar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ovanstående arbetsuppgifter eller ansvarsområden. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer är goda kunskaper i engelska ett krav. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper, inte minst i Excel. Som person är du ansvarsfull, driven, självständig och van att ta tag i saker på egen hand. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och engagemang och du har en stark vilja att utvecklas. Eftersom ditt arbete kommer att innebära mycket kontakt med våra olika avdelningar är det av stor betydelse att du har lätt för att samarbeta med olika människor samt inhämta information från olika källor. Vi erbjuder Dig ett spännande och omväxlande jobb mot den europeiska bilindustrin. Vi är ett företag med en decentraliserad arbetsorganisation där korta beslutsvägar och målstyrning är nyckelbegrepp. Som medarbetare hos oss kan du till stor del själv påverka din egen utveckling inom företaget. Vill du veta mer? Kontakta Ekonomichef Sofia Svensson 070-212 99 18 alternativt ordförande Unionen Magnus Ingesson 0454-30 17 94.
Företag: EBP i Olofström AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Redovisningsekonom

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Reklamutdelare i Olofström
Reklamutdelare till Olofström Kort beskrivning av företaget: Vi är en av Sveriges största ungdoms arbetsgivare. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nya reklamutdelare i Olofström. Dela ut reklam till hushållen i dina egna kvarter Våra tjänster är eftertraktade och nu anställer vi nya utdelare i området där du bor. Enda kravet är att du ska ha fyllt 13 år. Ungdomar från 13 år och uppåt, mammor, pappor, syskon, gruppboenden, föreningar, pensionärer. Alla är hjärligt välkomna att jobba tillsammans med oss! Ditt distrikt ligger i området där du bor. Distriktet är på ca 250 hushåll och tar ca 1-2 timmar att dela ut. Vi har utdelning en gång i veckan ? lördag eller söndag beroende på område. Lönen baseras på distriktets storlek, antal trycksaker och deras respektive vikt. Lönen varierar därför från vecka till vecka. En snittlön på ett distrikt ligger på mellan 300-500 kr per månad. Intresserad? Ansök helst direkt på vår hemsida, www.delareklam.nu På www.delareklam.nu kan du också hitta mer information om Svensk Direktreklam och om jobbet som reklamutdelare. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan. Beskrivning av kvalifikationer: Noggrann och ha bra lokalkännedom i området,
Företag: Svensk Direktreklam
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare i Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare i Olofström

Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström
Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi söker dig som är kurator/socionom. Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning. ARBETSUPPGIFTER Teamet ansvara och verka för att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras. Behandlingsarbete i form av individuella samtal , familjesamtal och nätverksarbete. Psykoterapier utifrån påbyggnadsutbildning. KVALIFIKATIONER Du har - Socinomexamen. - Påbyggnadsutbildning lägst steg 1 inom psykodynamisk terapi, KBT eller familjeterapi - Erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete - Viljan att arbeta med att utveckla arbetet inom psykiatrisk vård. - God samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen. - Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Blekinge, Psykiatri och habilitering
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Olofström
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Gymnasielärare Nordenbergsskolan
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Undervisning i sociologi och psykologi samt undervisning i kommunikation och specialpedagogik inom BF-programmet. Tjänsten förutsätter god samarbetsförmåga och flexibilitet. Samtidigt skall du kunna arbeta självständigt och ansvara för en grupp elever. Vikariat 80%13/8 - 30/8 (kan ev. bli förlängning) Vi söker dig som är gymnasielärare. Skicka in din ansökan snarast möjligt, jobbstart 20130813.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Nordenbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Nordenbergsskolan

Modersmålslärare i finska 35%
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Modersmålslärare i finska för undervisning på fr.a. låg- och mellanstadiet. Omfattning 35% Lämplig lärarutbildning
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i finska 35% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i finska 35%

Lärare årskurs 3 Ekerydsskolan
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Lärare till årskurs 3 med placering Ekerydsskolan, 65% Pedagogisk utbildning 1-7 med god insikt i grundskolans verksamhet. God samarbetsförmåga med en inställning att vi gemensamt tar ansvar och arbetar för alla barn/elever på skolan. Du ska även ha ett stort intresse av elevnära och tematiskt arbetssätt. Goda kunskaper av inlärning för de yngre eleverna i läsning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever som har svenska som andra språk. Vi lägger stor vikt vid engagemang och förmåga till ett tydligt ledarskap i klassrummet. Du har också ett intresse av att tillsammans med kollegor utveckla undervisningen utifrån elevers olika behov. Positivt om du besitter god IT-kompetens och kan använda dig av den i undervisningen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där förmågan att arbeta i arbetslag är mycket viktig. Du ska vara social, kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Även ett professionellt förhållningssätt till kollegor, elever och föräldrar är extra viktigt. Kommer arbeta tillsammans med två andra pedagoger varav en lärare och en fritidspedagog. Behörig lärarutbildning
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare årskurs 3 Ekerydsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare årskurs 3 Ekerydsskolan

Lärare i trä- och metallslöjd 36,6 % Vilboksskolan
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Arbetsuppgifter Lärare i trä- och metallslöjd för elever i åk 4-6 med placering på Vilboksskolan. Omfattning 36,6% allmän visstidsanställning from 2013-08-19 tom 2013-12-20 Kvalifikationer Utbildning som lärare i trä- och metallslöjd. Erfarenhet av arbetet är meriterande. Upplysningar Hans Jonsson, Rektor, 0454-93450 Fackliga kontaktpersoner Gunnar Torell, Lärarförbundet, 0454-93000 Christoffer Saar, Lärarnas Riksförbund. 0454-93000
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd 36,6 % Vilboksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd 36,6 % Vilboksskolan

Förvaltningssekreterare
Kultur- och Fritidsförvaltningen söker administratör med placering på Kultur och fritidsförvaltningen. Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: . Nämndsekreterare med tillhörande uppgifter . Fakturahantering . Marknadsföring . Bibliotekstjänst (7 t/v) Viss tjänstgöring är förlagd till obekväm arbetstid. Gymnasieutbildning Goda datakunskaper Erfarenheter från administrativt arbete
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningssekreterare jobb, Förvaltningssekreterare Olofström, Förvaltningssekreterare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningssekreterare

Vikarie till kvinna i Olofström
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en vikarierande personlig assistent som  vill arbeta hos en aktiv 35-årig tjej med autistiska drag. Hon bor i eget boende och du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, exempelvis städning, matlagning, hygien med mera. Du som söker ska vara aktiv och driftig, kunna ta egna initiativ samt ha mycket sunt förnuft. Det är meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans eller social omsorg. Vi behöver en personlig assistent på redan befintligt schema. Djur är en stor del av vår kunds liv och det är därför viktigt att du som söker inte har pälsallergi eller rädsla får djur. Du ska även kunna bada i bassäng, det vill säga, inte vara känslig mot klorvatten eller av andra anledningar inte kunna delta vid badaktivitet. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Vårt uppdrag utgår från kunden och hennes behov och vi vill kunna ge bästa möjliga trygghet och frihet. Vi vill att du delar vårt synsätt och att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra. Körkort: B körkort fordras. Arbetstid / Varaktighet: Vikariat, varierade schemalagda arbetstider. Dag, kväll, natt och helg. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast   De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Olofström
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie till kvinna i Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie till kvinna i Olofström

SFI lärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Arbetsbeskrivning: SFI-lärare för Komvux Omfattning: 100% Varaktighet: anställning snarast möjligt till 20131220 Kvalifikationer: Behörig lärare i svenska som andra språk.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

Systemansvarig registrator
Kommunledningsförvaltningen består av fem avdelningar och vi söker nu en systemansvarig registrator till administrativa avdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde 1/11. Vi på administrativa avdelningen är ett glatt gäng som hoppar in för varandra vid behov. För att kunna arbeta på vår avdelning krävs att man är beredd att vid behov utföra alla de sysslor som ligger inom avdelningen. Avdelningen består av totalt 10 personer och ansvarar bl.a. för kommunens interna postgång, kommunstyrelsens e-postlåda, registrering inom kommunstyrelsens område, nämndsekreterarskap för kommunstyrelse och kommunfullmäktige, arkiv, val och kommunens interna och externa hemsida. På avdelningen drivs just nu projekt Fridolf (FRamtidens Informations och Dokumenthantering i OLoFström). Projektet arbetar för en ny modern dokumenthantering, som sträcker sig över hela organisationen. Samtidigt går en av våra registratorer i pension vid årsskiftet. Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Systemansvar för det nya dokumenthanteringsprogram som håller på att upphandlas. Service till organisationen vad gäller systemet. Medverkan i arbetet med dokumenthantering. Registrering, avslut och uppföljning av ärenden. Du har en god grundutbildning gärna på högskolenivå. Du bör ha erfarenhet från en politiskt styrd organisation. Dokumenterade kunskaper inom förvaltnings- och kommunallagen är önskvärt. Du ska ha vana från att arbeta i ett modernt dokumenthanteringsprogram, erfarenhet av systemansvar är meriterande. Som person är du serviceinriktad och ytterst noggrann. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som vill vara med oss i den framtida utvecklingen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Systemansvarig registrator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemansvarig registrator

Lärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Arbetsbeskrivning: - att stimulera barns utveckling och lärande. - att med läroplanen som grund planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten med barnet i centrum. - att ha hand om nyanlända asylsökande barn Omfattning: 50% Planerad startdatum 2013-09-02 till 2013-12-20. Löpande rekrytering kan komma ske under ansökningsperioden, vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Kvalifikationer: Förskollärare/Lärare med inriktning mot förskola alt annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete i förskola och/eller av asylbarn är meriterande.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Olofström, Lärare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

blingo söker fritidssäljare i Olofström
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Olofström
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Olofström

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Olofström
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Butikschef - Olofström
7 AV 10 SVENSKAR VÄLJER ATT GÅ IN PÅ KAPPAHL* KappAhl grundades 1953 och är en ledande modekedja med snart 400 butiker och 4 500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Polen och Tjeckien. KappAhl säljer prisvärt mode för många människor – kvinnor, män och barn – och riktar sig särskilt till kvinnor 30-50 år med familj. Egna designers formger alla plagg. KappAhl blev som första modekedja i världen miljöcertifierad 1999. Under verksamhetsåret 2011/2012 var KappAhls omsättning nästan 4,6 miljarder kronor. KappAhl är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.com. *Enligt Orvesto Konsument 2012 BUTIKSCHEF – OLOFSTRÖM Till vår butik i Olofström söker vi en butikschef med stort intresse för mode och trender och som älskar försäljning och service! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 oktober. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift som butikschef är att skapa en säljande butik med engagerade och motiverade medarbetare. Du leder och coachar medarbetarna i butiken och driver arbetet mot uppsatta mål. Tillsammans utgör ni ett vinnande team som arbetar målinriktat för nöjda kunder. Till ditt stöd har du en regionchef och en organisation med butikschefskollegor som träffas regelbundet. Din kompetens och personlighet Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode. Du har en välutvecklad känsla för marknaden, mode och trender samt förstår betydelsen av varuvisning. Självfallet har du ett resultatinriktat arbetssätt och erfarenhet av att driva försäljningsfrågor. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning och/eller vidareutbildning inom detaljhandel eller ekonomi. Att du behärskar svenska och engelska och har goda datakunskaper är en förutsättning. Stämmer du in på beskrivningen ovan vill vi gärna att du hör av dig! Vi erbjuder dig en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta regionchef Kamilla Hägg, via mobil 070-255 13 46. Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast 2013-08-30.
Företag: KappAhl
Ort: Olofström
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Olofström

Projektledare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Du har som uppgift att bedriva omvärldsbevakning, identifiera nya tillväxtområden inom teknikområdet som har förutsättning att växa i Olofströmsregionen. Du ska föra dialog med företagsledningar och teknikansvariga i företagen i och utanför regionen, förhandla med samarbetspartners och forskningsfinansiärer i Sverige och inom EU. Du ska delta i, medverka i och arrangera teknikstrategiska seminarier. Du ska samverka med andra regionala aktörer som stärker teknikinitiativet. Inom projektet finns tre spår, teknik, affärsutveckling samt nya kompetenser, och du har det samordnade ansvaret för dessa samt också ansvaret för rapportering till styrgrupp, finansiärer såsom EU och Region Blekinge etc. Inom projektet pågår för närvarande två EU-projekt där vi är projektägare. Du har erfarenhet av projektledning och har en utbildning och eller bakgrund som gör att du har förutsättningar att förstå strategiska teknikutmaningar och i samråd med teknikstrategiskt råd prioritera regional uppbyggnad av kompetens, utbildningar och forskningsområden. Du är en drivande och flexibel person som är strukturerad, med förmåga att prioritera och slutföra uppgifter. Tjänsten kräver en förmåga att samarbeta och att uttrycka sig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Olofström, Projektledare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Besöks- och turismsamordnare
Olofströms kommun arbetar tillsammans med det lokala näringslivet för en breddning och fördjupning av olika näringar, däribland utvecklingen av besöksnäring och turism. Ditt uppdrag är att bidra till att positionera Olofström på besökskartan och därmed öka antalet besökare. Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Du arbetar direkt under kommunchefen på Kommunledningsförvaltningen och ingår i ett stabsteam bestående av strategiska funktioner däribland informationsansvarig, informatör och samhällsvägledare. Tjänsten innebär en hög grad av samverkan inom förvaltningsorganisationen, regionen men främst med aktörerna inom besöksnäringen, såväl företag som föreningar. Du kommer också att arbeta direkt med våra besökare Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att: Utveckla och koordinera de övergripande strategiska frågorna inom besöksnäring och turism Ta fram mål, underlag och strategier för kommunens engagemang i besöksnäring och turism Samordna kommunorganisationens arbete med besöksnärings- och turismanknutna verksamheter i samarbete med förvaltningar och bolag Ansvara för kommunens besöksorganisation Utföra utredningar och svara för projekt inom arbetsområdet eller enligt uppdrag Ta fram informations- och marknadsföringsmaterial kopplat till besökare/turister samordnat med annat informationsarbete Sköta ekonomisk planering och underlag samt uppföljning inom arbetsområdet Företräda kommunen i samverkan och i kontakter med kommuner, myndigheter, företag, organisationer och föreningar inom arbetsområdet samt media Föredra i kommunstyrelse och andra nämnder inom ansvars- och arbetsområdet Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom turism- och destinationsutveckling, marknadsföring eller motsvarande samt erfarenhet från arbete inom turism, besöksnäring eller platsmarknadsföring. Önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta i projekt och gärna att driva projekt, är van att sätta verksamhetsmål och skapa handlingsplaner för att nå dessa. Att uttrycka dig i tal och skrift är något som du gillar och är bra på. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska samt gärna något ytterligare språk. Vi vill att du är en resultatinriktad person med förmåga att driva och leda processer, är kommunikativ, har lätt för att samverka och är prestigelös. Du har en analytisk förmåga och har kreativa idéer som vi tillsammans ser till att förverkliga allt med syfte att positivt bidra till kommunens varumärke.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Besöks- och turismsamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöks- och turismsamordnare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Olofström
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Lärare - inriktning grundskola tidigare år
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbbeskrivning: Lärare grundskola inriktning tidigare år med placering Vilboksskolan. Pedagogisk utbildning 1-7 med god insikt i grundskolans verksamhet. God samarbetsförmåga med en inställning att vi gemensamt tar ansvar och arbetar för alla barn/elever på skolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever som har svenska som andra språk. Kvalifikationer: Behöring lärarutbildning för grunskolan tidigare år samt gärna för svenska som andra språk/SFI.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare - inriktning grundskola tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare - inriktning grundskola tidigare år

Underhållsmekaniker
EBP erbjuder ett totalkoncept till de europeiska fordonstillverkarnas eftermarknad där vi arbetar processorienterat från försäljning till distribution. Vår nisch innebär en helhetslösning för kunden där vi står för projektledning, pressning, sammansättning, målning och packning av originalkarosseriedetaljer. Vi har idag en årsomsättning på 250 miljoner och är cirka 135 medarbetare. För att förstärka vår organisation söker vi nu en ny medarbetare som har en stark vilja att utvecklas och som tillsammans med oss vill verka för en god utveckling av företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Nu söker vi nya medarbetare inom Underhåll! Är du en underhållsmekaniker med utpräglad känsla för service och underhåll? Du kommer att ingå i vår Underhållsavdelning. Arbetet består av förebyggande och avhjälpande maskinunderhåll av maskiner och utrustning i hela vår verksamhet. Även mindre installationer förekommer. Arbetet bedrivs självständigt under eget ansvar och rapportering sker till Underhållschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet bedrivs med beredskap i alla för EBP förekommande arbetstidsformer. Vi söker Dig som är van att arbeta med teknisk utrustning och har dokumenterad erfarenhet som industrimekaniker. Kompetens inom hydraulik, pneumatik samt felsökning på hydraulpressar är önskvärt. Vi värdesätter även annan teknisk kompetens såsom elutbildning för mekaniker. Har du erfarenhet av att driva egna projekt ser vi det som meriterande. Som person är du ansvarstagande och van att jobba självständigt. Du är utåtriktad och servicemedveten och ser det som en självklarhet att ge god service, såväl internt som externt. Vi erbjuder Dig ett spännande och omväxlande jobb mot den europeiska bilindustrin. Vi är ett expansivt nischföretag med en decentraliserad arbetsorganisation där korta beslutsvägar och målstyrning är nyckelbegrepp. Som medarbetare hos oss kan du till stor del själv påverka din egen utveckling inom företaget.
Företag: EBP i Olofström AB
Ort: Olofström
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållsmekaniker jobb, Underhållsmekaniker Olofström, Underhållsmekaniker EBP i Olofström AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållsmekaniker

Underhållselektriker
EBP erbjuder ett totalkoncept till de europeiska fordonstillverkarnas eftermarknad där vi arbetar processorienterat från försäljning till distribution. Vår nisch innebär en helhetslösning för kunden där vi står för projektledning, pressning, sammansättning, målning och packning av originalkarosseriedetaljer. Vi har idag en årsomsättning på 250 miljoner och är cirka 135 medarbetare. För att förstärka vår organisation söker vi nu en ny medarbetare som har en stark vilja att utvecklas och som tillsammans med oss vill verka för en god utveckling av företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Nu söker vi nya medarbetare inom Underhåll! Är du en underhållselektriker med utpräglad känsla för service och underhåll? Du kommer att ingå i vår Underhållsavdelning. Arbetet består av förebyggande och avhjälpande maskinunderhåll av maskiner och utrustning i hela vår verksamhet. Även mindre installationer förekommer. Arbetet bedrivs självständigt under eget ansvar och rapportering sker till Underhållschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet bedrivs med beredskap i alla för EBP förekommande arbetstidsformer. Vi söker Dig som är van att arbeta med teknisk utrustning och har dokumenterad erfarenhet som industrimekaniker. Kompetens inom el, plc, hydraulik, pneumatik samt felsökning på hydraulpressar är önskvärt. Har du erfarenhet av att driva egna projekt ser vi det som meriterande. Som person är du ansvarstagande och van att jobba självständigt. Du är utåtriktad och servicemedveten och ser det som en självklarhet att ge god service, såväl internt som externt. Vi erbjuder Dig ett spännande och omväxlande jobb mot den europeiska bilindustrin. Vi är ett expansivt nischföretag med en decentraliserad arbetsorganisation där korta beslutsvägar och målstyrning är nyckelbegrepp. Som medarbetare hos oss kan du till stor del själv påverka din egen utveckling inom företaget.
Företag: EBP i Olofström AB
Ort: Olofström
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållselektriker jobb, Underhållselektriker Olofström, Underhållselektriker EBP i Olofström AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållselektriker

Supply Chain Manager
EBP erbjuder ett totalkoncept till de europeiska fordonstillverkarnas eftermarknad där vi arbetar processorienterat från försäljning till distribution. Vår nisch innebär en helhetslösning för kunden där vi står för projektledning, pressning, sammansättning, målning och packning av originalkarosseriedetaljer. Vi har idag en årsomsättning på 250 miljoner och är cirka 135 medarbetare. För att förstärka vår organisation söker vi nu en ny medarbetare som har en stark vilja att utvecklas och som tillsammans med oss vill verka för en god utveckling av företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. LEDIG TJÄNST - Supply Chain Manager Som totalplanerare hos oss kommer du att arbeta med: Produktionsplanering för att skapa så effektiv produktion som möjligt samt nå överenskommen kundservice. Ordermottagning samt leveransbesked till kund. Avrop av direkt material i rätt mängd och i rätt tid samt leveransbevakning. Löpande analys och förändring av batcher. Tillhandahålla företaget med beläggningsplaner och analyser. Utveckling av logistikflöden såväl internt som externt. Utföra inventering efter givna regler. Utveckla och bibehålla goda kundrelationer avseende logistik. Vara delaktig rörande logistikfrågor i offert- och produktionsberedning. Sprida information och förståelse kring logistiska frågor internt. Önskvärda kvalifikationer: Du har logistikutbildning eller erfarenhet av logistikarbete. Erfarenhet av projektarbete är meriterande. Goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift, tyska är meriterande. Goda datakunskaper samt erfarenhet från arbete i MPS-system förutsätts. Erfarenhet av affärssystemet Jeeves och kunskap om databaser är meriterande.
Företag: EBP i Olofström AB
Ort: Olofström
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Supply Chain Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supply Chain Manager

Förskollärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning Du kommer att ingå i ett arbetslag som planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande - att regelbundet föra pedagogiska samtal och förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till barnen och deras föräldrar Kvalifikationer: Förskollärarexamen eller likvärdig pedagogisk högskoleutbildning. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Varaktighet: Tjänsten är en allmän visstidsanställning med start omgående, helst from 2013-09-16 tom 2013-12-20. Omfattning 30%. Löpande urval under ansökningsperioden.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Olofström, Förskollärare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Olofström
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Omvårdnadslärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: Undervisa elever på Komvux inom ramen för Vård- och omsorgsutbildningen. Kvalifikationer: Behörig lärare i ämnen som medicin, vård-och omsorgsarbete och psykiatri inom programmet. Varaktighet: Tillträde snarast möjligt till dock längst tom 2014-07-31. Omfattning: 100%. Löpande rekrytering tillämpas under ansökningsperioden.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadslärare jobb, Omvårdnadslärare Olofström, Omvårdnadslärare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadslärare

Studie- och Yrkesvägledare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: Arbetet handlar om att vara ett stöd i elevernas skolgång med inriktning mot planering och val inför fortsatta studier och yrkesval. Du kommer att arbeta på Komvux och i ett projekt som är inom ramen för utbildning i Svenska för invandrare. Kvalifikationer: Studie-och yrkesvägledarutbildning. Varaktighet: Start snarast möjligt tom 2013-12-31, kan komma att förlängas. Löpande rekrytering under ansökningsperioden. Omfattning: 50%
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och Yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och Yrkesvägledare

SFI lärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: SFI-lärare för Komvux 100% Att undervisa elever som har svenska som andra språk. Kvalifikationer: Behörig lärare i svenska som andra språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elever som har svenska som andra språk. Omfattning: 100% tjänstgöringsgrad. Vi önskar en person så snart som möjligt tom 20131220, med chans till förlängning. Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Olofströms kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Olofström
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Olofström.

Lärare på Komvux
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: Undervisa elever på Komvux i följande fyra kurser: -IT - Vård och Omsorg - Etik och människans livsvillkor -Information och Kommunikation. Kvalifikationer: Behörig lärare, gärna med kunskap inom kurserna som är aktuella för tjänsten. Varaktighet: Snarast möjligt tom 2014-06-19.Löpande rekrytering tillämpas under ansökningsperioden. Omfattning: 75- 100% (ännu ej helt klart)
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på Komvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på Komvux

Förskollärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: - att stimulera barns utveckling och lärande. - att med läroplanen som grund planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten med barnet i centrum. Kvalifikationer: Förskollärare/Lärare med inriktning mot förskola alt annan likvärdig utbildning. Varaktighet: Tjänsten är en allmän visstidsanställning med start omgående och tom 2013-12-20. Chans till förlängning och utökning finnes. Omfattning: 2 dagar i veckan, tot: 12,25%. Löpande rekrytering under ansökningsperioden.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Olofström, Förskollärare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: Du kommer att ingå i ett arbetslag som planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande - att regelbundet föra pedagogiska samtal och förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till barnen och deras föräldrar Kvalifikationer: Förskollärarexamen eller likvärdig pedagogisk högskoleutbildning. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Anställningsform/Varaktighet Tjänsten är en vikariat med start 2013-10-01 tom 2013-03-31 med troligen förlängning. Omfattning 75%. Löpande urval under ansökningsperioden.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Olofström, Förskollärare Olofströms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Enhetschef, funktionsstöd
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Enhetschef funktionsstöd LSS och SoL till daglig verksamhet enl LSS, syselsättning enl SoL, avlösarservice, ledsagarservice som verkställighet av kontaktpersoner för LSS och SoL. Verksamhetsansvar Personalansvar och personalutvecklingsansvar Arbetsmiljöansvar Ansvar för ekonomi Adekvat högskoleutbilding och erfarenhet av arbete inom ansvarsområdet. God kännedom om den lagstiftning som reglerar och styr verksamheten. Förmåga att skapa ett positivt och utvecklande arbetsklimat. God samarbetsförmåga. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Datorvana. B-Körkort krävs.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, funktionsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, funktionsstöd

Flyttstädning Olofström
Söker en person till mitt företag, arbetsuppgifterna är flyttstädning i Olofström. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se. Dokumenterad erfarenhet av flyttstädning samt referenser krävs. Obs! Svara endast via mail till flyttstadningar@hotmail.se.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Olofström
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Flyttstädning Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyttstädning Olofström

Förvaltningssekreterare Utbildningsförvaltningen
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Utbildningsförvaltningen söker en ny förvaltningssekreterare med placering i kommunhuset. JOBBESKRIVNING: Du kommer att ha en central roll inom förvaltningen med mångsidiga och både krävande samt lättare administrativa arbetsuppgifter. Rollen innebär mycket samarbete med politiker och tjänstemän främst inom förvaltningen men även inom kommunen i övrigt. Tjänsten är i uppdelad i tre huvudområden: Administration: Du är bl.a. sekreterare i arbetsutskottet och i utbildningsnämnden, vilket innebär att planera och bereda möten, skriva protokoll samt ansvara för efterarbete i form av beslutsexpediering, publicering av protokoll och information på intranätet. Du kommer också ansvara för förvaltningens diarium, löpande diarieföring, arkivering och har ett förvaltningsgripande ansvar för det ärendehanteringssystem som är under införande. Skolskjutssamordnare: Administration kring skolskjutsen utifrån planering, upphandling, ärendehantering och ekonomisk uppföljning. Projektmedverkan: Administration kring undersökningar inom förvaltningen. Sammanställning av data till rapport KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom offentlig förvaltning, samhällsvetenskap, statsvetenskap, kommunikation eller annan likvärdig inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du ska trivas i rollen som assisterande koordinator. Som person är du självgående, flexibel och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I ditt arbete är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Eftersom arbetet förutsätter nära samarbete med medarbetare, politiken, de fackliga organisationerna och medborgare ställs det stora krav på din sociala förmåga. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av kvalificerad administration och/eller kommunikation är meriterande ANSTÄLLNINGSFORM/VARAKTIGHET: Tjänsten är en tillsvidaretjänst med inledande 6 månaders provanställning 100% med start så snart som möjligt. Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningsperioden. Skicka gärna in din ansökan omgående. Tjänsten tillsätts med beskrivet grundinnehåll under förutsättning att inte andra politiska beslut fattas. ÖVRIGT: För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan digitalt enligt hänvisning och inte i pappersformat. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningssekreterare Utbildningsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningssekreterare Utbildningsförvaltningen

Gymnasielärare 100%
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. ARBETSBESKRIVNING: - undervisning i matematik och teknikkurser, främst på teknik- och industritekniska programmen KVALIFIKATIONER: Gymnasielärare med inriktning matematik/teknik Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Tjänsten är en vikariat med start 2014-01-06 tom 2014-06-19. Omfattning 100%. Löpande urval under ansökningsperioden. ÖVRIGT: Den som erbjuds tjänsten ska uppvisa utdrag från polisens belastningsregister enligt lagen om lämplighetskontroll. Vid nyanställning tillämpas drogtest. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare 100%

Tränare i specialidrott- orientering 80%
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. ARBETSBESKRIVNING: Du ska vara intresserad av att arbeta med ungdomar och deras utveckling. Du ska kunna förmedla kunskap i orienteringsteknik samt i fysisk och mental träning. För vissa arbetsuppgifter är arbetstiden förlagd till kvällstid. Placering på Nordenbergsskolan, som är kommunens gymnasieskola. Nordenbergsskolans orienteringsgymnasieutbildning är NIU-certifierad. KVALIFIKATIONER: Du ska vara orienterare och ha goda kunskaper och vana att arbeta med databaserade program med inriktning mot orientering och träning, bl.a. OCAD, SportIdent, puls och GPS klockor. God fysisk kapacitet är nödvändig när eleverna ska följas upp i skogen. ANSTÄLLNINGSFORM: Tjänsten är ett vikariat på 80% from 2014-01-06 tom 2014-06-19. Löpande urval under ansökningsperioden. ÖVRIGT: Den som erbjuds tjänsten ska uppvisa utdrag från polisens belastningsregister enligt lagen om lämplighetskontroll. Vid nyanställning tillämpas drogtest. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Pedagogisk erfarenhet eller adekvat arbetserfarenhet är meriterande.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tränare i specialidrott- orientering 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tränare i specialidrott- orientering 80%


Sök lediga jobb Olofström

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se