Omr��deschef Vilhelmina jobb - lediga jobb

Omr��deschef Vilhelmina jobb Omr��deschef Vilhelmina jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Omr��deschef Vilhelmina. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Omr��deschef Vilhelmina. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska- Norrtälje

  2. Ekonomiansvarig- Stockholm

  3. Läkarsekreterare- Stockholm

  4. Pizzabagare- Stockholm

  5. Mediasäljare till het inredningstidning- Stockholm

  6. Prenumerationsförsäljning deltid- Stockholm

  7. KAM inom sökmotoroptimering- Stockholm

  8. Gymnasielärare i Svenska och Samhällskunskap- Sollentuna

  9. Förskollärare, 1person- Stockholm

  10. Förskollärare- Stockholm


Mer beskrivning

Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska
Vi söker en legitimerad sjuksköterska som gärna är vidareutbildad till DSK. Du har goda kunskaper och lång erfarenhet av att jobba inom hemsjukvård. Minst två års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav. Som person bör du vara initiativrik och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Företag: Roslagens Hemtjänst
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska

Ekonomiansvarig
Vi söker en Ekonomi ansvarig/Ekonomi assistent . TEC Finance fortsätter sin kraftiga expansion, TEC Finance är idag ett av Sveriges snabbaste, privatägda, växande finansbolag inom finansiering av IT och Kommunikations utrustning. Bolaget har sitt säte i Linköping och Kista. TEC Finance erbjuder direkt eller via koncernens bolag tjänster för hela livscykel hanteringen gällande IT-utrustning. Inom koncernen hand har man allt från finansiering av ny utrustning, logistik, installation, återanvändning och återvinning av utrangerad IT-utrustning. Bolagen inom koncernen har en kraftig tillväxt med stark fokusering på kvalitet, service, säkerhet och miljö. Nu har vi en ledig tjänst till dotterbolagen, Eurovironment AB och TECH Service AB, inom kort kommer troligen flera bolag finnas på listan. Tjänsten kommer vara placerad och utgå ifrån vårt kontor i Kista. Arbetsuppgifter; . Löpande kontering av inkomna fakturor . Löpande Bokföring . Betalningar . Fakturering . Kravhantering . Momsredovisning . Löner . Redovisning arbetsgivaravgifter samt källskatter . Avstämningar . Månadsrapporter med avstämningar . Bokslutsarbete med allt vad det innebär . Kontakt med revisorer vid revision . Framtagande av årsredovisningar . Delaktighet i att effektivisera rutiner och processer . Administrera våra ISO certifieringar Erfarenhet; Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och kommer antingen från en bokföringsbyrå eller från ett mindre företag med liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har ordning och reda samt är noggrann i ditt arbete. Du kommer att vara anställd i något av TEC Finance dotter- eller intressebolag men arbeta med samtliga bolag. Arbetet kan omfatta ett antal resdagar per år till något utav våra lokalkontor (som i dagsläget är i Linköping eller Enköping).
Företag: TEC Finance Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig jobb, Ekonomiansvarig Stockholm, Ekonomiansvarig TEC Finance Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig

Läkarsekreterare
Kort beskrivning av företaget: Globen Ögonklinik i Skärholmen är en privat klinik som bedriver ögonsjukvård med polikliniska operationer, öppenvårds- och skelningsmottagning. Vi tar emot ca 16 000 besök per år via vårdavtal med Stockholms Läns Landsting Titel: Läkarsekreterare Beskrivning av arbetsuppgifter: Glad, snabb och noggrann? Gillar du läkarsekreteraryrket och vill ha omväxlande uppgifter? Hos oss får du jobba i ett mer än 10 personer starkt team med läkare, ortoptister och sköterskor. Du har huvudansvar för journalskrivning, men jobbar även med tidsbokning och i receptionen. Vi jobbar med digital diktering. Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker skall ha utbildning som läkarsekreterare. Erfarenhet av yrket är meriterande.
Företag: Globen Ögonklinik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Stockholm, Läkarsekreterare Globen Ögonklinik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare

Pizzabagare
Pizzabagare till Chili Pizza, Johanneshov Du bör ha erfarenhet och tala god svenska Har du rätt till Nystartsjobb är det en fördel Svar via mail
Företag: Nabaz Jalizada
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Stockholm, Pizzabagare Nabaz Jalizada
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Mediasäljare till het inredningstidning
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. . Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 08 506 24 400 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till daniel@conventus.se eller antonia@conventus.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare till het inredningstidning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare till het inredningstidning

Prenumerationsförsäljning deltid
Säljjobb del Arbetet innefattar försäljning av förlagets samtliga publikationer och för rätt person finns det väldigt goda förtjänstmöjligheter. Lönerna räknas på fast lön + provision. Conventus Media House AB söker nu duktiga innesäljare för deltids-/halvtids-/ heltidstjänst. Conventus ger ut branschtidningar inom design, inredning, bygg, energi, infrastruktur och industri. Vi är specialiserade på försäljning av prenumerationer till våra tidningar och söker att fortsätta höja våra upplagor. Du arbetar ifrån vårt kontor på Stureplan och vi har fokus på att det ska vara en trygg och utmanande arbetsplats att jobba i! Idag är prenumerationsavdelningen en grupp på 6 personer i olika åldrar och med olika erfarenheter. Du kommer att få ta hand om och sälja till både befintliga och nya kunder. Förlaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom verksamheten. För att lyckas som säljare krävs att du är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Vi söker 2 st som antingen kan arbeta halv eller deltid. Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. www.conventusmedia.se Du som söker tjänsten: ? Har en trevlig telefonröst och ett bra språk. ? Är flexibel och samarbetsvillig. ? Har förmåga att bygga relationer och har hög social kompetens! Erfarenhet från innesälj värderas mycket högt. Arbetstid/Varaktighet del, halv Lön Fast lön + provision Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: antonia@conventus.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Prenumerationsförsäljning deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prenumerationsförsäljning deltid

KAM inom sökmotoroptimering
FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och webbutveckling. Sedan starten har de vuxit stadigt med lönsamhet. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov. Nu vill vi växla upp ytterligare och söker därför en Key Account Manager. DIN ROLL Som Key Account Manager inom sökmotormarknadsföring är din uppgift att jobba med våra kunder. Arbetet börjar i säljprocessen där du kommer att bearbeta marknadschefer, försäljningschefer och internetansvariga till att välja våra tjänster. Därefter blir du våra kunders givna kontaktperson och den som säkerställer att det vi levererar till våra kunder är av högsta kvalitet. Vidare förutsätter vi att du är strukturerad och noggrann. Du är öppen, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du gillar att utvecklas och att alla dagar ser olika ut. Våra värderingar är professionalism, engagemang och glädje. Du har troligtvis studerat vid högskola/universitet och har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter ett brinnande intresse och entusiasm för Internet, marknadsföring, kommunikation och försäljning. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska och engelska. Relevant arbetslivserfarenhet från sökmotormarknadsföring är meriterande men inget krav. DEN VI SÖKER Är en person med mycket vilja, energi och har förmågan att nå uppsatta mål. Har en egen drivkraft som gör att du arbetar hårt i en konkurrent utsatt miljö. Du har en lång säljerfarenhet med dokumenterat resultat i toppnivå. Har du dessutom erfarenhet av försäljning med SEO eller annan online marknadsföring är det starkt meriterande. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga KAM inom sökmotoroptimering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM inom sökmotoroptimering

Gymnasielärare i Svenska och Samhällskunskap
Consensum är i en expansiv och spännande utvecklingsfas och vi behöver nyskapande lärare som brinner för pedagogiken och gärna vill utveckla vår vuxenutbildningsenhet i Sollentuna tillsammans med oss. Consensum är ett kunskapscentrum för utbildning inom Hälsa, Vård och Omsorg i Lund och Sollentuna. Vi har attraktiva utbildningar på Yrkeshögskolan och Gymnasieskolans Vård och omsorgsprogram för både ungdomar och vuxna. Consensum erbjuder också specialutformade utbildningar på uppdrag av privata och offentliga uppdragsgivare. Consensum vuxenutbildningsenhet i Sollentuna erbjuder på uppdrag av VUX 10 (Stockholms stad och nio andra kommuner) vuxenutbildning inom vård och omsorg samt uppdragsutbildningar inom omvårdnadslyftet. Från och med hösten 2013 ger vi möjligheten att studera ämnena svenska och samhällskunskap inom ramen för vår vård och omsorgsutbildning. Vi söker nu en gymnasielärare med behörighet i ämnena Svenska och Samhällskunskap till vår vuxenutbildning i Sollentuna. Vi söker Dig med som är behörig gymnasielärare med undervisningserfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Vi önskar anställa dig på 75% i viss tid med stora chanser till tillsvidare anställning och ökad tjänstgöringsgrad. Är Du intresserad att arbeta i en dynamisk verksamhet med krav på kvalitet och med massor av trevliga kollegor? Är Du engagerad, flexibel och brinner för det Du gör, då är kanske Du den vi söker. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av Dig. Carin Jogre utvecklingschef Consensum
Företag: Consensum AB Lund
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Svenska och Samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Svenska och Samhällskunskap

Förskollärare, 1person
FÖRSKOLLÄRARE - Karlavagnen Birkagårdens förskola Karlavagnen söker en utbildad förskollärare. Våra fyra förskolor har förmånen att ha två chefer, vår huvudman är Birkagården som är en social och kulturell mötesplats för alla åldrar. Förskolan Karlavagnen öppnade 1981 och lämnade kommunen 1995. Efter 31 år är vi väl etablerade i Vasastan och fick för andra året i rad 100 % nöjda föräldrar. Själva tycker vi att det finns mycket som behöver utvecklas. Eftersom många av oss har arbetat på Karlavagnen länge, har vi en relativt hög medelålder. Vi behöver därför dig som är i början eller i mitten av din karriär och som kan tillföra din kunskap utifrån Läroplanens mål. Idag erbjuder vi barnen ett varierat utbud av lärande aktiviteter samtidigt som vi tycker att omvårdnad och närhet är viktigt. Barnen ska tillåtas och inspireras till att upptäcka, lära och leka. Vi hoppas att du vill vara med och forma vår framtid. Närmare beskrivning av vårt arbetssätt finns på www.birkagarden.se Vi erbjuder Lediga klämdagar. Friskvårdsbidrag. Arbetskläder för utomhusvistelse. Kollektivavtal med tjänstepension. Personalmöten från klockan 16.00. Fria pedagogiska måltider. 50% rabatt på kurser hos Birkagården. Arbetstid: 37 tim/veckan Tillträde: Snarast under hösten. Varaktighet: Tillsvidare, med provanställning i 3 månader. Lön: Individuell lönesättning. Uppge lönekrav Kontaktperson och ansökan: Förskolechef Ulrika Bergelin. Vi ser helst att du skickar din ansökan via mail till karlavagnen@birkagarden.se senast den 25 augusti 2013. Arbetsgivare: Birkagården, Karlbergsvägen 74-76, 113 35 Stockholm. Kort om Stiftelsen Birkagården 2013: Birkagården driver idag fyra förskolor, ett fritidshem för årskurs 4 ? 6, sommarkollo på Vätö, kurser, Elsa Beskows Sagoverkstad samt hyr ut lokaler. Birkagården har cirka 60 anställda.
Företag: STIFTELSEN BIRKAGÅRDEN
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, 1person jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, 1person

Förskollärare
Europaskolan är en grundskola/förskola som följer Lgr 11, Lpfö98 parallellt med IBO´s internationella läroplan. Vi bedriver vår pedagogiska verksamhet till hälften på svenska och hälften på engelska. Vi har två skolor, en i Vasastan och en på Södermalm. Sedan augusti 2007 har vi även startat förskoleverksamhet i respektive skolbyggnad samt en förskola på Renstiernas gata. På grund av en svår sjukdom i familjen slutar en av våra anställda och vi ska anställa en ny lika fantastisk förskollärare. Är du ambitiös och duktig pedagog? På Europaskolan får du den unika chansen att arbeta på den enda intrenationellt godkända IBO förskolan i hela Stockholm. Då vi vill att barnen förbereds på skolans två språk så är det av stor vikt att du behärskar svenska och engelska väl. Enbart behöriga sökanden. Läs gärna vidare om oss på vår hemsida, www.europaskolan.nu samt IBO´s hemsida, www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Europaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare


Sök lediga jobb Omr��deschef Vilhelmina

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se