Omron Electronics AB jobb - lediga jobb

Omron Electronics AB jobb Omron Electronics AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Omron Electronics AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Omron Electronics AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Innesäljare – Stockholm & Malmö- Stockholm

  2. Field Sales Engineers – Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Innesäljare – Stockholm & Malmö
Omron Corperation, med huvudkontor i Kyoto, grundades i Japan 1933 och har idag 35 000 anställda i 40 länder.  Omrons innovativa filosofi och fokus på kvalitet har gjort Omron till ett världsledande företag inom industriell automation. I Europa finns Omron i huvudsak representerat genom tre affärsområden; Industriell Automation, Sensing, Safety and Components och Health Care. Omrons europeiska huvudkontor finns i Hoofddorp, nära Amsterdam. För mer information se www.omron.se eller www.omron.com I vår fortsatta expansion på den svenska marknaden behöver vi nu förstärka vår försäljningsorganisation med två innesäljare med placeringen antingen i Stockholm eller i Malmö. I samarbete med Mercuri Urval söker Omron en innesäljare till affärsområdet Industrial Automation samt en innesäljare till affärsområdet Sensing, Safety & Components.   Som innesäljare ingår du i vårt svenska säljteam och din huvuduppgift blir att med telefonen som arbetsredskap bearbeta nya potentiella kunder, men även att driva och utveckla försäljningen mot existerande kunder. Du identifierar affärsmöjligheter, genomför behovsanalyser, utarbetar lösningsförslag och deltar i förhandlingar gällande såväl enskilda projekt som det löpande samarbetet.   Vi söker dig som har dokumenterad säljerfarenhet och som drivs av att nå resultat. Din inställning till försäljning är seriös och vi värdesätter en positiv och möjlighetssökande attityd. För att lyckas tror vi du har någon form av teknisk utbildning som kombineras med en förmåga att snabbt kunna analysera och lösa kundens behov. Erfarenhet och kunskap inom automation och eltekniska produkter är starkt meriterande. Då våra kunder främst utgörs av maskinbyggare inom industrin värdesätter vi erfarenhet av försäljning mot denna kundgrupp. Vi förväntar oss utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska och förutsätter att du har datorvana och har arbetat med CRM-system.   Omron erbjuder ett utmanande och intressant arbete i ett säljteam som karaktäriseras av god gemenskap och en vilja att skapa framgång tillsammans. Du kommer till oss i ett viktigt skede i företagets fortsatta expansion. Som vår innesäljare får du en möjlighet att vara med om att forma utvecklingen i ett företag inom en framgångsrik och internationell koncern med kund och kvalitet i fokus. För en person med stort driv och en stark vilja att lyckas med uppsatta mål, finns goda möjligheter till personliga utvecklingsmöjligheter som bara en större internationell koncern kan erbjuda.   Välkommen med ansökan snarast, personligt brev och CV, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-06906). Frågor besvaras av Hanna Diamantoudis på telefon Dir/Mobil 040-669 75 87. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Omron Electronics AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare – Stockholm & Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare – Stockholm & Malmö

Field Sales Engineers – Göteborg
Omron Corporation, med huvudkontor i Kyoto, grundades i Japan 1933 och har idag 35 000 anställda i 40 länder. Omrons innovativa filosofi och fokus på kvalitet har gjort Omron till ett världsledande företag inom industriell automation. I Europa finns Omron i huvudsak representerat genom tre affärsområden; Industrial Automation,  Sensing, Safety and Components och Health Care. Affärsområdet Industrial Automation (IA) tillverkar tekniskt avancerade automationsprodukter och erbjuder applikationsexpertis i världsklass. Omrons europeiska huvudkontor finns i Hoofddorp nära Amsterdam. För mer information se www.omron.se och www.omron.com I vår fortsatta expansion på den svenska marknaden behöver vi förstärka vår försäljningsorganisation i Göteborg. Vi söker nu två Field Sales Engineers till affärsområdet Industrial Automation. Som Field Sales Engineer ingår du i vårt svenska säljteam och rapporterar till Country Sales Manager IA. Din huvuduppgift blir att bearbeta nya potentiella kunder, men även att driva och utveckla försäljningen mot existerande kunder. Ett viktigt fokusområde kommer att vara att utveckla våra nyckelkunder. Du identifierar affärsmöjligheter, genomför behovsanalyser, utarbetar lösningsförslag, där du ansvarar för offerter och avtal samt kommersiella förhandlingar gällande såväl enskilda projekt som det löpande samarbetet. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning och som drivs av att nå resultat. För att lyckas har du någon form av teknisk utbildning i kombination med en förmåga att snabbt kunna analysera och lösa kundens behov, genom att utforma ett attraktivt lösningsförslag. Erfarenhet och kunskap inom automation kopplat till produkter såsom PLC, Motion, Servostyrningar, Frekvensomriktare, HMI och Scada-system är starkt meriterande, men inte ett krav. Då våra kunder främst utgörs av maskinbyggare inom industrin värdesätter vi erfarenhet av försäljning mot denna kundgrupp. Vi förväntar oss utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska och förutsätter att du är van vid att arbeta i ett CRM-system. Omron erbjuder ett utmanande och intressant arbete i ett säljteam som karaktäriseras av god gemenskap och en vilja att skapa framgång tillsammans. Du kommer till oss i ett viktigt skede i företagets fortsatta expansion. Som Field Sales Engineer hos Omron får du en möjlighet att vara med om att forma utvecklingen i ett företag inom en framgångsrik och internationell koncern med kund och kvalitet i fokus. För en person med stort driv och en stark vilja att lyckas med uppsatta mål, finns goda möjligheter till personliga utvecklingsmöjligheter som bara en större internationell koncern kan erbjuda. Välkommen med ansökan, personligt brev och CV, snarast dock senast den 11 oktober 2013, via www.mercuriurval.se (Ref.nr SE-07199). Frågor besvaras av våra konsulter på Mercuri Urval, Josef Ericson, direkt/mobil 031-333 52 12, samt Hanna Diamantoudis, direkt/mobil 040-669 75 87. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Omron Electronics AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Field Sales Engineers – Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Field Sales Engineers – Göteborg


Sök lediga jobb Omron Electronics AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se