Operativ inköpare jobb - lediga jobb

Operativ inköpare jobb Operativ inköpare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Operativ inköpare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Operativ inköpare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 2. Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla- Järfälla

 3. Operativ Inköpare FM- Stockholm

 4. Operativ inköpare sökes!- Stockholm

 5. Operativ inköpare- Gävle

 6. Operativ inköpare till Mönsterås- Mönsterås

 7. Avropare/Operativ inköpare Strängnäs- Strängnäs

 8. Noggrann operativ inköpare sökes!- Västerås

 9. Operativ Inköpare- Hallsberg

 10. Operativ Inköpare till kund i Halmstad- Halmstad

 11. Operativ Inköpare med erfarenhet inom bygg- Jönköping

 12. Operativ inköpare- Botkyrka

 13. Operativ Inköpare- Jönköping

 14. Operativ inköpare med SAP-erfarenhet sökes!- Västerås

 15. Operativ inköpare med SAP-kunskaper- Upplands Väsby

 16. Aritco rekryterar Operativ inköpare- Upplands-Bro

 17. Operativ inköpare 75-100%- Örebro

 18. Operativ inköpare- Trollhättan

 19. Operativ Inköpare- Örebro

 20. Operativ inköpare!- Varberg

 21. Operativ inköpare för omgående uppdrag!- Göteborg

 22. Operativ Inköpare- Botkyrka

 23. Operativ inköpare- Gävle

 24. Operativ inköpare- Östhammar

 25. Operativ inköpare till globalt företag i Lund- Malmö

 26. Operativ inköpare- Borlänge

 27. Operativ inköpare sökes- Sandviken

 28. Operativ inköpare- Kramfors

 29. Operativ inköpare till ASSA OEM AB- Göteborg

 30. Operativ inköpare sökes!- Gävle

 31. Operativ inköpare till direkt och indirekt inköp- Gävle

 32. Operativ Inköpare till Dahl- Stockholm

 33. Operativ inköpare sökes!- Borlänge

 34. Effektiv Operativ inköpare till stort företag!- Södertälje

 35. Operational Purchaser / Operativ inköpare- Karlskoga

 36. Operativ inköpare på heltid sökes- Vansbro

 37. Operativ inköpare till SFS intec- Strängnäs

 38. JOBBCHANSEN 29/11: Operativ inköpare- Knivsta

 39. Operativ inköpare, 1 tillsvidare och 1 vikariat- Solna

 40. Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start- Aneby


Mer beskrivning

Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker omgående dig som vill arbeta som operativ inköpare hos en av våra stora internationella kunder i Upplands Väsby. Arbetsuppgifterna som operativ inköpare innefattar registrering av beställningar, orderadministration, lägga in i SAP, ta in anmodan, kontrollera fakturor, kontrollera attester, problemlösning och kontakter på såväl intern som extern nivå. Tjänsten är på heltid, ska tillsättas i mitten på augusti och pågår under sex månader inledningsvis med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom inköp eller liknande. Viss tidigare erfarenhet från kontor och administration eller inköp är meriterande. Mycket goda datorkunskaper är ett krav samt flytande kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ska du vara framåt, driven och positiv. Du ska ha vilja samt potential till att växa och utvecklas i rollen. Vidare ska du vara stresstålig, självständig och noggrann samt bra på att ta eget ansvar. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17. Välkommen med din ansökan.
Företag: Manpower Administration
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior operativ inköpare till internationellt företag i Upplands Väsby

Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker för rekrytering en driven operativ inköpare till vår kund. Tjänsten Tjänsten som operativ inköpare innebär att du ansvarar för det dagliga inköpsarbetet och den löpande kontakten med leverantörer. Vår kund är ett stort elektronikföretag beläget i Järfälla i norra Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetsuppgifter I rollen som inköpare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Orderbeställning • Leveranspåminnelser/leveransbevakning • Hantering av leveransavvikelser • Kommunicera med ansvarig strateg vid större förändringar gällande leverantörers ledtider • Masterdatauppdatering • Administrera och bevaka tillfälligt inköpsbehov av kampanjartiklar enligt riktlinjer från marknads/försäljningsavdelning Kvalifikationer För att passa i rollen som inköpare ser vi gärna att du har följande bakgrund: • Tidigare erfarenhet av operativt inköp • Goda kunskaper i engelska • Goda kunskaper i Excel • Erfarenhet av SAP är starkt meriterande Som person är du serviceinriktad, noggrann och känner ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla

Operativ Inköpare FM
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Beskrivning av uppdraget Du kommer arbeta på Inköpsavdelningen för driftområdet Large Accounts där vårt uppdrag är att säkerställa lägsta möjliga totalkostnad för inköp av varor och tjänster samt bidra till en god lönsamhet. Detta gör vi genom effektiv samordning, bidra till förbättrat kassaflöde och upphandlingar med en stark, professionell och oberoende urvalsprocess. Vårt arbete ska präglas av god affärsmoral och etik. Du har din fasta arbetsplats på huvudkontoret i Västberga, Stockholm och rapporterar till Inköpschef FM. Du kommer att ingå i ett team bestående av 4 medarbetare som är en del av Sodexos inköpsfunktion. Arbetet kommer att utföras en hel del utanför huvudkontoret vid förberedelse och uppstart av våra uppdrag runt om i landet. Tjänsten är en självständig roll med ett stort ansvarsområde och brett kontaktnät. Att arbeta hos oss är varierande och utmanande i en stimulerande grupp av kollegor. Beskrivning av tjänsten Som Operativ Inköpare kommer du att bistå sälj, drift och supportfunktioner med din kompetens vid upphandlingar, tecknande av avtal samt implementering av dessa. I första hand gäller det underleverantörer till Sodexos uppdrag i Sverige. Tjänsten innebär resor inom landet. Vi uppskattar det till c:a 75 resdagar/år, där du medverkar vid möten, deltar i interna projekt, förhandlar och sluter avtal med underleverantörer för våra uppdrag. Kvalifikationer / krav Formell utbildning: • Gymnasiekompetens • Ekonomikunskaper på minst gymnasienivå • Eftergymnasial utbildning inom inköp samt teknisk förståelse/intresse är meriterande • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift • God datorvana • Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Yrkeserfarenhet: • Erfarenhet av kund- alt leverantörskontakter • Förhandlingsvana • Produktkunskap inom de FM-relaterade produktkategorier Sodexo är verksam inom är ett krav Egenskaper • God kommunikationsförmåga • Målinriktad • Affärsmässigt drivande • Handlingskraftig • Vana att jobba i projekt Kontaktperson Mikael Windahl, Inköpschef mikael.windahl@sodexo.com 08-57885742  Din ansökan vill vi ha senast den 9 augusti 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare FM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare FM

Operativ inköpare sökes!
Operativ inköpare sökes! Vi söker nu för en kunds räkning en operativ inköpare med tillsättning omgående. Inköpen innefattar direkt material och indirekt material, arbetet kommer att ske i SAP. I din roll som inköpare kommer du att ansvara för företagets inköp samt relaterade arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete det exempelvis att ingå: - Offertförfrågningar till leverantörer samt utvärdering av dessa - Placering av inköpsorder och bevakning av leveranser samt uppföljning - Arbete med den övergripande bilden av leverantörernas prestanda samt återkoppling på detta - Arbete med interna kontakter och beställningar Vi söker dig som är strukturerad, tar egna initiativ och är stresstålig. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av operativt inköp, minst 1-2 år. Vidare är det meriterande med tidigare erfarenheter av affärssystemet SAP samt erfarenhet från distributionsledet. Ort: Stockholm Start: Omgående Tjänstgrad: Heltid Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida: proffice.se Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare sökes!

Operativ inköpare
Nu söker Proffice en Operativ inköpare till stort företag utanför Östhammar. I rollen kommer du få arbeta varierat med stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling. Tjänsten avser ett konsultuppdrag som beräknas starta per omgående och pågå i sex månader med god möjlighet till förlängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Operativ inköpare innefattar bl.a. . Inköp . Leveranssäkring . Inköpsservice . Administration I din roll kommer du att ta emot beställningsanmodan och begära in offerter från olika leverantörer, arbeta med utvärdering samt förhandla priser och villkor. Arbetet sker i nära kontakt med de interna beställarna och de externa leverantörerna. Du kommer även att arbeta med leveranssäkring, vilket innebär att för enskilda beställningar säkerställa att varor och tjänster levereras i enlighet med avtalade villkor. Det kan exempelvis gälla leveranstid, leveransomfattning eller kvalitet. I arbetsuppgifterna ingår att registrera i inköpssystemet, ta fram rapporter och sammanställa statistik. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Gävle, Östhammar Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: Då tjänsten ska tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan via www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] snarast. Urval och intervjuer kommer ske löpande. För information: Jan Bengtsson Kvalifikationer: Vi söker dig som har relevant utbildning inom inköp samt flerårig erfarenhet inom området. Du bör tidigare suttit i förhandlingar och ha förmåga att effektivisera administrativa processer. Vidare söker vi dig med ett affärsmässigt tänk och en mycket god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Inför anställning kommer säkerhetstest och drogtest att genomföras. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ inköpare till Mönsterås
Har du erfarenhet av inköp och vill jobba i Mönsterås? Då har Adecco uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att jobba med inköp efter givna avtal. Du kommer även jobba för bästa pris och se till att allt nödvändigt material finns hemma. Vidare kommer du vara behjälplig med att styra- och strukturera upp lagret hos vår kund. Vem trivs här? Du som har några års erfarenhet av inköp och trivs med att arbeta i ett högt tempo kommer att trivas här. Då vår kund är ett relativt litet företag kommer du att ha möjlighet att påverka och göra skillnad. Vad erbjuder vi? Ett spännande uppdrag hos vår kund i Mönsterås, där rätt person har möjlighet att få en tillsvidareanställning direkt hos kund. Tjänsten är till börja med ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Mönsterås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till Mönsterås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till Mönsterås

Avropare/Operativ inköpare Strängnäs
Mekonomen gör BilLivet enklare! Det gör vi genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, mer än 400 butiker och mer än 2200 verkstäder vilka arbetar under Mekonomens varumärke. Mekonomen med samarbetspartners omsätter totalt ca 15 miljarder och totalt sysselsätter vi mer än 15000 personer. Varumärket Mekonomen skall associeras med: Helhetslösningar, Nytänkande, Kunnighet, Hög kvalitet och att vara Prisvärt Dina arbetsuppgifter Avropare/operativ inköpare ansvarar för att planera och genomföra företagets varuinköp baserat på fastställd behovsprognos och uppgjorda avtal med leverantörer. Tjänsten är en operativ funktion i varuförsörjningen som ansvarar för att säkerställa att målsatt tillgänglighet uppnås för sortimentet vilket ska möjliggöra för bolaget att klara målen för försäljning och servicegrad samt krav på lageromsättning. Du kommer att jobba tillsammans med tre andra kollegor i liknande roller. Som Avropare/operativ inköpare kommer du att ha kontakt med leverantörer såväl inom som utanför Europa. Tjänstens ingår i Logistikgruppen och är placerad i Strängnäs. Din bakgrund Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller liknande och mycket goda kunskaper i Microsoft Excel. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tidigare arbetserfarenhet av inköp/logistik är meriterande men inget krav. Dina egenskaper Som person är du noggrann och analytisk person med ett affärsmässigt förhållningssätt. Utöver det bör du vara social på det sätt att du har lätt för att kommunicera med kollegor och externa kontakter. Detta är en roll där du kommer att arbeta nära teamet men med stort eget ansvar och du bör därför vara både självgående och samarbetsvillig. Tjänsten är en visstids-anställning på 1 år med möjlighet till förlängning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Gruppchef för Supply, Anna Blomqvist, på tel 010-492 02 39, anna.blomqvist@mekonomen.se . Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Mekonomen
Ort: Strängnäs
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avropare/Operativ inköpare Strängnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avropare/Operativ inköpare Strängnäs

Noggrann operativ inköpare sökes!
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker nuen noggrann operativ inköpare för ett långsiktigt bemanningsuppdrag till en av våra kunder. Dina arbetsuppgifter  I rollen som operativ inköpare är dina främsta arbetsuppgifter att: * Planera och utföra avrop (köp) utifrån fastställda avtal i SAP. * Ha kontakt med leverantörer i hela världen. * Se till att ordererkännanden och fakturor kommer till rätt personer. * Bidra till verksamhetsutvecklingen genom att delta i Verksamhetsutvecklande grupper. * Bidra till leverantörsutveckling genom att delta på Supply Management-möten. * Genomföra valutauträkningar. * Justera i SAP enligt ordererkännanden. * Att ankomstrapportera i SAP Din bakgrund  Vi ses att du som söker har: * Inköpserfarenhet * SAP-kunskap * Mycket goda kunskaper i engelska (tal och skrift) * Ordningssinne * Ett effektivt arbetssätt Dina egenskaper Vi söker en person som är strukturerad och noggrann i sitt arbeta och som har förmågan att snabbt anpassa sig till förändringar. Du uppskattar operativt rutinarbete som ibland blir enformigt och kan göra det på ett effektivt sätt.   Du har god social kompetens och kan förklara på ett pedagogiskt sätt och trivs med sociala kontakter då du kommer samarbeta och ha mycket kontakter både internt och externt med leverantörer, strategiskt inköp, order m.m.   Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Maria Frisk på 072-988 9607. Vi använder oss av löpande urval i denna process och ser fram emot just din ansökan!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Noggrann operativ inköpare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Noggrann operativ inköpare sökes!

Operativ Inköpare
Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 20 miljarder SEK och ca 4 500 anställda.Ahlsell är i ett expansivt skede och behöver därför förstärkning till Inköpsavdelningen på Logistikcentrum i Hallsberg. Till tjänsten som operativ Inköpare söker vi dig som är analytiskt lagd, gillar att ta eget ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo där det hela tiden är nya utmaningar. Rollen som operativ Inköpare innebär att du har många kontaktytor både internt och extern. Du kommer dagligen att ha kontakt och samarbeta med dina 16 inköpskollegor på Logistikcentrum samt med företagets 40 produktchefer som är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ditt arbete kommer att fokuseras kring våra leverantörer och framförallt dem från Asien. Arbetsuppgifter • Köpa in material till Logistikcentrum enligt givna leverantörsavtal. • Ansvara för leveransbevakning och uppföljning av leverantörerna. • Arbeta med förbättringsområden tillsammans med leverantörerna. • Aktivt medverka för att uppnå de uppsatta tillgänglighets- och kapitalmålen. • Bidra till en konstruktiv utveckling av inköpsfunktionen och logistiken i helhet. Kvalifikationer Vi söker dig som har en relevant utbildning och/eller lämplig erfarenhet inom liknande områden eller bransch. Det är meriterande om du har arbetat med importfrågor. Du ska ha goda datakunskaper och du ska även kunna formulera dig obehindrat i engelska, både skriftligt och muntligt. Det är också viktigt att du har en god affärsmässig förståelse. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som Inköpare hos oss bör du vara strukturerad, ha en god analytisk förmåga och gilla att ta dig an utmaningar. Du ska ha ett stort fokus på mål och resultat samtidigt som du ska utveckla ditt arbete och ha en förmåga att se möjligheter till förbättringar. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som du har en god kommunikativ förmåga. Vi erbjuder Att arbeta som operativ Inköpare vid Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg ger dig goda möjligheter att utvecklas i din roll som inköpare samt få möjlighet att bli en del i vår fortsatta utveckling mot Logistik i Världsklass!   Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde: Omgående enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2013-07-21 Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Inköpschef Jonas Wenell på telefon 070-5246655 eller via e-post jonas.wenell@ahlsell.se Varmt välkommen med Din ansökan till oss!
Företag: Ahlsell Sverige AB
Ort: Hallsberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare

Operativ Inköpare till kund i Halmstad
Har du arbetat med inköp och avtal? Är du en duktig administratör med sinne för affärer? Känner du igen dig ska du söka tjänsten som Operativ inköpare hos vår kund! Hur ser din arbetsdag ut? Rollen som operativ inköpare är varierande och du arbetar med operativt inköp, prognoser, orderbekräftelser, transporter och fakturor. Du ansvarar för taktiska beställningar och bevakar avtalen i ERP-system.  Vem trivs här? Du som har relevant arbetslivserfarenhet och tidigare arbetat med inköp och avtal kommer känna att du hittat rätt. Vi ser gärna att du har en teknisk- eller kommersiell högskoleutbildning. Du är en självgående person med stor flexibilitet, som på ett självklart sätt samarbetar och ger bästa service till såväl leverantörer som internt. Din goda förmåga att kommunicera på engelska i arbetet hjälper dig och du drivs av stundtals högt tempo. Datorn är ditt redskap i arbetet och du är van användare av affärssystem och databashantering. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vad erbjuder vi? Anställningen hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 28/8. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare till kund i Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare till kund i Halmstad

Operativ Inköpare med erfarenhet inom bygg
Bostads AB VätterHem är det största bostadsbolaget i Jönköpings kommun. Närmare 15000 personer bor i våra 8230 hyresrättslägenheter. I lägenhetsbeståndet ingår bland annat 600 studentbostäder och ett flertal serviceboenden. Våra lägenheter hittar du i de centrala delarna av Jönköping, Österängen, Öxnehaga, Råslätt, Tenhult och Ödestugu. Bolaget äger och förvaltar även nästan 400 lokaler med varierande användningsområden såsom affärs- och kontorslokaler, skolor, garage mm. Vi är ca 140 medarbetare inom VätterHem. För mer information se www.vatterhem.se Till vår byggavdelning söker vi en: Operativ Inköpare med erfarenhet inom byggbranschen Som Operativ Inköpare hos VätterHem rapporterar du direkt till vår byggchef och ansvarar för inköp och upphandlingar för hela företaget inom områdena bygg, förvaltning, service, administration mm. I arbetsuppgifterna ingår att verkställa inköp mot budget, skapa förfrågningar och göra anbudsutvärderingar, följa upp och utvärdera genomförda inköp, uppdatera leverantörsbasen samt undersöka alternativa affärsmöjligheter. I rollen finns också möjlighet att leda interna projekt. Vi söker dig som har erfarenhet från byggsektorn eller har en byggteknisk bakgrund, tillsammans med några års dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete. Vi förutsätter att du är van att förhandla och ingå avtal. God kommunikationsförmåga i tal och skrift anser vi vara en viktig förutsättning för arbetet. Erfarenhet av LOU eller projektledning är meriterande. För ytterligare information är du välkommen att kontakta personalchef Raymond Paska på telefon 036-199 407. Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Dan Johansson på telefon 036-199 459. Skriftlig ansökan skall vara VätterHem tillhanda senast den 9 september. Ansökan skickas till; Personalavdelningen, Bostads AB VätterHem, Box 443, 551 16 Jönköping eller via e-post till: info@vatterhem.se
Företag: Bostads AB VätterHem
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare med erfarenhet inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare med erfarenhet inom bygg

Operativ inköpare
Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedeltillverkning och unika säkerhetsdetaljer. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är Crane ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering. Företaget är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer samt optiska säkerhetsinslag. Förutom att ha ett av de modernast utrustade tryckerierna i världen är vi den största leverantören av sedelpapper till nationalbanker runt om i världen. Crane Currency ingår i en koncern med moderbolaget, Crane & Co Inc, beläget i USA. Idag arbetar ca 1400 medarbetare inom Crane, varav ca 350 är verksamma i Sverige. Företaget är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm och ca 20 min från Stockholms Central. Som operativ inköpare är du en viktig del i vårt inköpsteam. Du kommer att vara spindeln i nätet för inköpsorder, leveransbevakning, artikel- och leverantörs data i IFS. Vi är en service- och stödfunktion till övriga funktioner och du kommer över tid att ha kontakt med alla avdelningar på företaget. Vi har även ett stort antal leverantörer utanför Sveriges gränser.   Dina arbetsuppgifter: - Verkställa anmodade köp genom att allokera dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftlig inköpsorder - Upprätthålla register över beställt, ordererkänt och mottaget material - Bevaka ordererkännanden - Bevaka leveransernas rättidighet och säkerställa hemtagning - Utföra leveransbevakning samt ha viss bevakning på att kvalitetskontroller utförs. - Hantera reklamationer och garantiärenden, samt föra statistik över dessa - Administrera vissa KPI: er samt delta i analysarbete och påföljande förbättringar - Kontrollera fakturor mot ingångna avtal för att identifiera prisavvikelser och i samband med detta bevaka företagets intressen - Hantera tvister inom ramen för gjorda köp   Din profil: - 3-5 års erfarenhet av inköpsarbete eller relevant erfarenhet från arbete i leverans-/försörjningskedja. - Mycket god administrativ förmåga - God kommunikatör, du kommer att informera kring t ex leveranser och vid behov hålla dialog med flera parter för att finna fungerande lösningar. - Praktisk och tillämpad kunskap i IFS. - Goda kunskaper i svenska & engelska i tal och skrift   Dina personliga egenskaper: Du är noggrann, stresstålig, kommunikativ, strukturerad, vaksam, skinn på näsan, och har ett intresse för administration.   Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett intressant arbete inom en spännande bransch som är under ständig utveckling. Du arbetar i en dynamisk miljö där den senaste tekniken möter traditionell produktion. Information och ansökan Utifrån företagets säkerhetskrav genomförs en bakgrundskontroll vid anställning. Ytterligare information om befattningen får du av Jonas Magnusson, Procurement Manager, på telefon: 08 –5786 9934. Du ansöker via vår hemsida, www.cranecurrency.com under Recruitment. Skicka din ansökan snarast då urval görs löpande, dock senast den 6 september 2012.
Företag: Crane AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ Inköpare
Fläkt Woods AB, som ingår i Fläkt Woods Group, utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av produkter och system för ventilationsanläggningar och industriella processer. Fläkt Woods Group har egen verksamhet i 30 länder och är representerat via agenter i 75 länder. I Fläkt Woods Group finns 3300 anställda, varav 850 vid Fläkt Woods AB i Sverige. Produktion och utveckling bedrivs vid fem produktionsenheter belägna i Jönköping, Enköping, Järna, Aneby samt Växjö. Säljkontor finns på 16 orter i Sverige. Operativ Inköpare Vår logistikfunktion omfattar produktionsplanering, operativt inköp, transportplanering och internlogistik. Vi har även en separat inköpsfunktion. Under året som gått har vi flyttat om i hela vår produktionsapparat. En viktig parameter i detta har varit vår interna logistik och kopplingen till vår Supply chain. Vi har därför beslutat att anställa en kvalificerad operativ inköpare som ser en utmaning i att jobba effektivt med våra leverantörer och optimera hela vår försörjningskedja. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att köpa material till kundorder och till lager på befintliga avtal samt att bevaka inleveranser och följa upp inkommet material. Du ansvarar för artiklar i vårt lager, jobbar med prognoser och lageroptimering samt initierar inventering för dina artiklar. En del av jobbet är även att hantera avvikelser, såsom reklamationer, prisavvikelser mm. Du har daglig kontakt med leverantörer och arbetar proaktivt för att förbättra leveranssäkerheten. Du bidrar aktivt till avdelningens förbättringsarbete. Kvalifikationer Du har en högskolexamen inom logistik samt har arbetat med likartade arbetsuppgifter i minst 5 år. Du är väl insatt i hur ett produktionssystem är uppbyggt och är van att jobba i MPS- system. Det är en fördel om du även har erfarenhet från databashantering och SQL- verktyg. Du är van att kommunicera både på svenska och engelska. Som person har du en mycket god analytisk förmåga. Du är strukturerad och har ett högt driv, och är orädd i ditt sätt att agera och kommunicera. Du ser nyttan av effektiva system och processer och är stark på att utveckla och driva förändringsarbete. Du är affärsmässig och triggas av att tillhöra en avdelning som har en stor inverkan på företagets resultat. Kontaktinformation Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Bjerke, logistikchef, 036-193281 eller Elisabeth F. Sohlbjörk, personalchef, 036-193101
Företag: Fläkt Woods AB.
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare

Operativ inköpare med SAP-erfarenhet sökes!
Vill du ha en spännande arbetsdag där du får användning för din SAP-kompetens och dina tidigare erfarenheter? Vi på adecco erbjuder dig nu möjligheten att söka ett långsiktigt uppdrag hos kund där det för rätt person kan finnas möjlighet till övertag. Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett mellanstort arbetsteam tillsammans med andra Adeccokonsulter. Teamet har högt till tak och stämningen beskrivs som mycket välkomnande och familjär, här läggs fokus på delaktighet och det finns stor möjlighet att påverka arbetsmiljön! Som Operativ inköpare kommer du främst att hantera och hitta transaktioner i SAP, se över kostnader, lägga orderar, ha översikt över de köp som lagts, samt spåra de bud och försändelser som försvinner eller är sena till projekt! Du kommer även arbeta med att se över logistiken och de faktureringar som skickats och mottagits. Viss del av skeppning ingår även i tjänsten och det är ditt ansvar att ha koll på leveransernas var, när och hur! Vem trivs här? Du som har grundläggande erfarenheter av att arbeta med SAP kommer att ha lätt för att sätta dig in i tjänsten! Har du tidigare erfarenhet av inköp och operativt arbete så kommer du snabbt att kunna ta nya kliv och utvecklas!  Vill du arbeta på ett företag med högt till tak och god stämning så har du kommit rätt! Din goda förmåga att arbeta effektivt och lära dig nya saker kommer att komma väl till pass på arbetsplatsen och skulle du beskriva dig som öppen, glad och driven så kommer du att passa perfekt in i arbetsteamet! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare med SAP-erfarenhet sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare med SAP-erfarenhet sökes!

Operativ inköpare med SAP-kunskaper
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker en operativ inköpare till ett internationellt företag i norrort. Vi söker någon som har möjlighet att starta omgående. Tjänsten Du kommer att ingå i en inköpsavdelning på ett tiotal personer, men arbeta i en självständig roll. Vår kund erbjuder en omväxlande roll med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tjänsten är ett uppdrag på sex månader med goda möjligheter till förlängning. Arbetsuppgifter Som operativ inköpare kommer du att arbeta med: • Registrera service- projekt- och produktorder • Hantering av garantier och reklamationer • Hantering av returer och krediteringar • Interna kontakter samt kund- och leverantörskontakter Kvalifikationer För att passa för tjänsten som operativ inköpare ser vi att du har följande bakgrund: •  Erfarenhet av operativt inköpsarbete • Grundläggande förståelse för inköp och ekonomi • Erfarenhet av att arbeta i SAP är ett krav • Goda kunskaper i svenska och engelska Vi söker en person som är ansvarstagande och trivs med att strukturera och planera sitt eget arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Om du är intresserad av tjänsten som operativ inköpare tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare med SAP-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare med SAP-kunskaper

Aritco rekryterar Operativ inköpare
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Aritco är världsledande tillverkare av plattformshissar och villahissar. Aritco Group har 90 anställda och omsätter ungefär 300 MSEK. Aritco tillverkar två typer av hissar; LIVING - som är en serie av villahissar för den privata marknaden och PRIME - som är en serie av plattformshissar för den publika marknaden. Försäljningen sker genom ett 60-tal fristående Partners, som är spridda över i stort sett hela världen. Läs gärna mer om företaget på www.aritco.com. Som operativ inköpare på Aritco blir du en del av inköpsavdelningen som idag består av fyra personer och du rapporterar till inköpschefen. Aritcos kontor är beläget i moderna och trivsamma lokaler i Kungsängen. Arbetsbeskrivning Som operativ inköpare blir du huvudansvarig för att bolagets beställningar skickas till våra leverantörer inklusive attestering av fakturor. Du arbetar med uppföljning av leverantörernas prestation, behandlar reklamationer och är den som tar den första kontakten vid försenade leveranser. Till din hjälp har du systemstöd, dina kollegor på inköpsavdelningen och befintliga rutiner/processer. Vem är du? För att passa och trivas i rollen som inköpare på Aritco tror vi att du har tidigare erfarenhet av administration gärna i samband med inköp. Kanske jobbar du idag som inköpsassistent och vill ta ett större ansvar? Det viktigaste är förmågan att jobba organiserat och systematiskt med en naturlig fallenhet för administrativa arbetsuppgifter. Du är engagerad, drivs av att lösa problem, har ett intresse av affärer samt är en positiv person som bidrar med energi och god stämning. Att verka i en kultur med ständig förbättring och ”nybyggaranda” är något som stimulerar dig och det är naturligt för dig att tänka i nya banor. Vad kan Aritco erbjuda dig? Som operativ inköpare på Aritco får du anställning i ett intressant och tillväxtorienterat företag. Du blir en del av en företagskultur som präglas av god stämning, öppenhet och trivsel. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och då tjänsten är helt ny så finns möjlighet att påverka innehållet. Kontaktperson För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson på telefon 08-736 28 47. Då vi intervjuar fortlöpande är det viktigt att du ansöker så snart du kan.
Företag: Experis Sverige
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Aritco rekryterar Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aritco rekryterar Operativ inköpare

Operativ inköpare 75-100%
TNG Group AB Är du kommunikativ och noggrann samt har några års erfarenhet från operativt inköp? Då kan du vara den vi söker för ett längre hyruppdrag med start omgående till vår kund som är marknadsledande inom sin bransch. Tjänstgöringsgraden är varierande men inledningsvis heltid under upplärningstiden. Beskrivning av tjänsten Du kommer att arbeta tillsammans med tre kollegor på Inköpsplaneringen. Ni ansvarar för avrop och styrning av lagernivåer. Ni deltar även i prognos- och planeringsmöten samt informerar om förändringar till berörda inom organisationen. Kontaktytor för tjänsten förutom leverantörer är säljorganisationen, ekonomiavdelningen samt lager och logistikavdelningen. Vem är du? Du har en gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning samt några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du arbetat i något större affärssystem tidigare. Då vissa leverantörer finns utanför Sverige har du goda kunskaper i engelska. Som person är du utåtriktad och har lätt för uttrycka dig både i tal och skrift. Du trivs att arbeta i ett team och i ett högt tempo. Vidare så är du noggrann och analytisk. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Maria Tedsjö på telefon 0709-764895. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare 75-100%

Operativ inköpare
Nolato Cerbo AB Nolato Cerbo och Nolato Jaycare ingår i affärsområdet Nolato Medical i enheten Pharma Packaging, och är marknadsledande inom området som utvecklar och tillverkar primära läkemedelsförpackningar i polymera material och har ca 120 medarbetare i Trollhättan samt säljbolag i Frankrike och Tjeckien och totalt ca 250 medarbetare i Portsmouth och Newcastle i England. Tillverkningen sker i stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet. ARBETSUPPGIFTER Som operativ inköpare kommer du att arbeta på Nolato Cerbo i Trollhättan och ansvara för leveranser av material och artiklar till Nolato Cerbo. Du kommer att rapportera till inköpschefen för Nolato Cerbo och Nolato Jaycare.                     Dina arbetsuppgifter innefattar att: – proaktivt identifiera behov, beställa och följa upp leveranser av material och artiklar till Nolato Cerbo. – upprätthålla korrekt information i IFS-system och fortlöpande utveckla beställningsprocessen. – delta i projekt för att förbättra användningen av IFS-system i den dagliga verksamheten. – följa upp nyckeltal och övervaka prestanda för leverantörer vad gäller uppfyllandet av leverenser i tid, kvalitet och prisnivå. – rapportera och driva reklamationer & kompensationsärenden om leverans från leverantör ej motsvarar överenskomna förväntningar. UTBILDNING OCH ERFARENHET Du är strukturerad och engagerad person med förmåga att driva frågor självständigt gentemot våra leverantörer med anseende på pris, kvalitet och leveransprecision, i det dagliga arbetet. – proaktiv personlighet som inte kräver instruktioner för att utföra de vanliga uppgifterna, med förmåga att söka fram information och föreslå lösningar för att förbättra våra interna processer. – erfarenhet av att leverera mot tidsatta mål. – förmåga att arbeta effektivt under press. – kunna kommunicera obehindrat i både svenska och engelska. – erfarenhet av att jobba med MS Office program. – förmåga att arbeta i team och med en vilja att växa och ta eget ansvar för avtalsförhandlingar med leverantör i framtiden. – gärna erfarenhet ifrån polymera marknaden som inköpare eller liknande – erfarenhet från IFS-systemet är en fördel och erfarenhet av andra affärssystem är positivt.
Företag: Inköp
Ort: Trollhättan
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ Inköpare
Nercia Bemanning söker Operativ Inköpare I mer än femton år på utbildningsmarknaden har Nercia inspirerat och utvecklat tusentals medarbetare i våra uppdragsgivares företag. Men det är inte bara de som har vuxit och blivit skickligare, det har vi också. Vi har även Bemannings- och Rekryteringsverksamhet för att möjliggöra ett än mer omfattande partnerskap. I vår värdegrund är vårt främsta ledord relation som bidrar till att skapa goda resultat, nöjda uppdragsgivare och nöjda medarbetare. Vi är genom Almega utsedda som ett auktoriserat bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nercia söker nu för kunds räkning dig som söker arbete som operativ inköpare. Du kommer att ansvara för avrop mot leverantörer och styrning av lagernivåer. Du ansvarar för hela processen från beställning till ankomsten av produkt till lagret. Upprätthålla och följa rutiner och instruktioner inom ansvarsområdet samt säkerställa korrekta Master data i affärssystemet. Vid eventuella fel vid leveranser är du ansvarig att kontakta leverantörer och "reda" ut uppkomna fel. Erfarenhet/utbildning Vi ser att du som söker har en bakgrund inom inköp alternativt relevant utbildning motsvarande arbetsuppgifter. Det viktigaste är att du har förståelse för flödet från inköp till planering av inköpet. Viss del av kommunikation kan ske på engelska så detta är ett krav att du behärskar på grundläggande nivå. Du har god erfarenhet att arbeta i affärsstödssystem samt Officepaketet, framförallt Excel. Har du arbetat i AS400 är det meriterande, dock ej krav. Personlighet Vi värderar din personliga kompetens högt då du har löpande kontakt med leverantörer och blir på så sätt kundens ambassadör utåt. Du gillar att ta tag i nya arbetsuppgifter och vill lära dig nytt. Då mycket av arbetet är självständigt har du en stark egen drivkraft att ta tag i nya arbetsuppgifter om arbete är slutfört. Övrigt Uppdragets längd: 6 månader Uppdragets tjänstgöringsgrad: 75-100% Arbetstid: dagtid Lön: Fast lön Placeringsort: Örebro Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till ansokan@nercia.se, märk ansökan med Operativ inköpare. Sista ansökningsdag 10 oktober 2013. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: NERCIA BEMANNING AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare

Operativ inköpare!
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter På uppdrag åt kund söker vi omgående efter dig som vill arbeta med inköp inom industrin. Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera mest på offertförfrågningar, upphandlingar, kontakt med leverantörer och löpande inköpsprocesser. Du ska kunna starta inom cirka 3 veckor och även vara öppen för en del kortare resor i södra Sverige. Din profil Som sökande har du utbildning inom inköp, ekonomi eller annan likvärdig utbildning. Vidare bör du ha minst 1-5 års erfarenhet av upphandlingar och offertförfrågningar. Starkt meriterande är erfarenhet av inköp inom industrin. Du behärskar excel och övriga officeprogram och känner dig bekväm med att formulera dig på engelska. Som person är du driven, flexibel och lättlärd. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med ansökan! Start: Omgående! Arbetstid: Dagtid, heltid. Välkommen med din ansökan till www.maxkompetens.se!
Företag: Maxkompetens
Ort: Varberg
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare!

Operativ inköpare för omgående uppdrag!
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Har du erfarenhet av inköp inom industrin eller annat område och är redo för nya utmaningar? Är du även driven och lättlärd? Då kan du vara den vi söker! På uppdrag åt kund söker vi omgående efter dig som vill arbeta med inköp inom industrin. Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera mest på offertförfrågningar, upphandlingar, kontakt med leverantörer och löpande inköpsprocesser. Du ska kunna starta inom cirka 3 veckor och även vara öppen för en del kortare resor i södra Sverige. Din profil Som sökande har du utbildning inom inköp, ekonomi eller annan likvärdig utbildning. Vidare bör du ha minst 1-5 års erfarenhet av upphandlingar och offertförfrågningar. Starkt meriterande är erfarenhet av inköp inom industrin. Du behärskar excel och övriga officeprogram och känner dig bekväm med att formulera dig på engelska. Som person är du driven, flexibel och lättlärd. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Start: Omgående! Arbetstid: Dagtid, heltid. Arbetsort: Varberg Välkommen med din ansökan till www.maxkompetens.se! Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare för omgående uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare för omgående uppdrag!

Operativ Inköpare
Ett jobb på Alfa Laval har egentligen alla ingredienser du kan önska dig. Vi finns i lite mer än 100 länder. Det innebär världens möjligheter för dig som är intresserad att arbeta internationellt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att optimera prestanda i sina processer. Om och om igen. Det betyder att du får jobba nära verkligheten, träffa många människor och hela tiden vara med om att lösa intressanta problem. Vi arbetar i teknikens framkant. Det är en utmaning för dig som är lagd åt det innovativa hållet. Att uppfinna och förnya är en drivkraft för oss. Vi har högt i tak. Har du en vilja att förändra och förbättra saker och ting finns det utrymme att påverka. Det är därför vi vill ha dig som nyanställd. Vi ger dig svängrum. Hos oss finns inga utstakade och färdiga karriärvägar. Det är i första hand ditt kunnande och dina ambitioner som styr din utveckling. Läs mer om företaget och lediga tjänster på www.alfalaval.com/career. till Parts Material Management (Supply Control) Vårt uppdrag inom Operations Product Group Parts innebär att vi skall leverera reservdelar med rätt kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris enligt överenskomna leveranstider. Vi söker nu en inköpare (visstidsanställning) som inte ger sig förrän vi når ett fullgott resultat. Avdelningsbeskrivning Distributionscentret i Tumba  (DC Tumba) verkar i en global miljö med fem större distributionscenter och ett antal mindre satelliter inom Product Group Parts. Vi är en processorienterad organisation med globalt fokus och lokal förankring. Vi vill hela tiden säkerställa ett standardiserat arbetssätt globalt och att våra processer och SOPs (Standard Operating Procedures) är kontinuerligt uppdaterade i enlighet med best practice världen över. Arbetsuppgifter Som Inköpare arbetar du med allt ifrån offert till leverans. Arbetet omfattar att skicka och bekräfta inköpsorder samt genomföra aktiviteter för att sänka kostnadsnivåer och leveranstider samt förbättra leveransprecisionen ifrån våra leverantörer. Du bidrar till att föra vår grupp framåt i enlighet med våra mål. Du är länken mellan Customer Service och våra såväl interna som externa leverantörer. Kvalifikationer Meriterande för dig som söker tjänsten är specifik kunskap om och erfarenhet av: • Logistikprocesser • Relevant utbildning • Operativt inköp ifrån verkstadsindustrin • Lean, Six Sigma projektmetodik • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office • Mycket goda kunskaper i engelska Personlighet För att lyckas i arbetsuppgiften måste du vara självgående och ha erfarenhet av att verka i en matrisorganisation. Du är lyhörd, rak och tydlig i ditt uppträdande och förstår vikten av att leverera enligt uppsatta mål. Vi söker dig som ser möjligheter till förbättringar och som vill verka i en dynamisk verksamhet. Du är Självständig Analytisk Strukturerad Resultatinriktad Anställningen är en visstidsanställning och gäller initialt för fyra månader med möjlighet till förlängning. För mer information om tjänsten kontaktar du: Jesper Boman, Unit Manager Material Management jesper.boman@alfalaval.com Ylva Ledin, HR Officer ylva.ledin@alfalaval.com För facklig information kontaktar du: Eva Alvin, Akademikerförbundet, tel. 073-200 53 56 Bengt Hanell, Unionen, tel. 08-530 656 58 Välkommen att söka tjänsten senast den 18 oktober 2013 via länken nedan. Urvalsprocessen sker löpande och befattningen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens avslut.
Företag: Alfa Laval Tumba
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare

Operativ inköpare
Nu söker Proffice en Operativ inköpare till stort företag utanför Östhammar. I rollen kommer du få arbeta varierat med stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling. Tjänsten avser ett konsultuppdrag som beräknas starta per omgående och pågå i sex månader med god möjlighet till förlängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Operativ inköpare innefattar bl.a. Inköp Leveranssäkring Inköpsservice Administration I din roll kommer du att ta emot beställningsanmodan och begära in offerter från olika leverantörer, arbeta med utvärdering samt förhandla priser och villkor. Arbetet sker i nära kontakt med de interna beställarna och de externa leverantörerna. Du kommer även att arbeta med leveranssäkring, vilket innebär att för enskilda beställningar säkerställa att varor och tjänster levereras i enlighet med avtalade villkor. Det kan exempelvis gälla leveranstid, leveransomfattning eller kvalitet. II arbetsuppgifterna ingår att registrera i inköpssystemet, ta fram rapporter och sammanställa statistik. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Östhammar Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: Då tjänsten ska tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan via www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] snarast. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vänligen ange i din ansökan när du är tillgänglig för nytt arbete, alternativt vad du har för uppsägningstid. För information: Joanna Axelsson Kvalifikationer: Vi söker dig som har relevant utbildning inom inköp samt flerårig erfarenhet inom området. Du bör tidigare suttit i förhandlingar och ha förmåga att effektivisera administrativa processer. Vidare söker vi dig med ett affärsmässigt tänk och en mycket god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Inför anställning kommer säkerhetstest och drogtest att genomföras. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ inköpare
Nu söker Proffice en Operativ inköpare till stort företag utanför Östhammar. I rollen kommer du få arbeta varierat med stort eget ansvar och goda möjligheter till utveckling. Tjänsten avser ett konsultuppdrag som beräknas starta per omgående och pågå i sex månader med god möjlighet till förlängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Operativ inköpare innefattar bl.a. Inköp Leveranssäkring Inköpsservice Administration I din roll kommer du att ta emot beställningsanmodan och begära in offerter från olika leverantörer, arbeta med utvärdering samt förhandla priser och villkor. Arbetet sker i nära kontakt med de interna beställarna och de externa leverantörerna. Du kommer även att arbeta med leveranssäkring, vilket innebär att för enskilda beställningar säkerställa att varor och tjänster levereras i enlighet med avtalade villkor. Det kan exempelvis gälla leveranstid, leveransomfattning eller kvalitet. II arbetsuppgifterna ingår att registrera i inköpssystemet, ta fram rapporter och sammanställa statistik. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Östhammar Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: Då tjänsten ska tillsättas omgående tar vi tacksamt emot din ansökan via www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] snarast. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vänligen ange i din ansökan när du är tillgänglig för nytt arbete, alternativt vad du har för uppsägningstid. För information: Joanna Axelsson Kvalifikationer: Vi söker dig som har relevant utbildning inom inköp samt flerårig erfarenhet inom området. Du bör tidigare suttit i förhandlingar och ha förmåga att effektivisera administrativa processer. Vidare söker vi dig med ett affärsmässigt tänk och en mycket god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Inför anställning kommer säkerhetstest och drogtest att genomföras. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ inköpare till globalt företag i Lund
Poolia Teknik Presentation Poolia söker just nu en konsult som inköpare med teknisk bakgrund till vår kund med placering i Lund. Du kommer att jobba tillsammans med andra inköpare och planerare i team. Uppdraget startar omgående. Ansök så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer vara att hantera ordererkännande, leveransbevakning och veckvisa avropande inköp inom el och bearbetade komponenter. Som operativ inköpare kommer du att jobba nära övriga funktioner inom avdelningen. Tjänsten innehåller mycket kontakt både internt och externt. Du organiserar, underhåller och driver inköpsprocesser i enlighet med givna riktlinjer. Utbildning/erfarenhet För denna tjänst är erfarenhet och bredd viktigare än utbildning. Du bör ha minst tre års relevant erfarenhet av teknikrelaterade inköp och har goda kunskaper i SAP. Du behärskar det engelska språket väl, såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du har jobbat i SAP sedan tidigare. Du är noggrann och strukturerad som person och gillar att arbeta i projekt. Du klarar av att arbeta självständigt i ett högt tempo i enlighet med kraven på den kvalitet och tidsaspekt som förväntas. Vidare har du stark integritet, men är samtidigt en lagspelare. Dessutom är du duktig på att skapa och bibehålla goda relationer på en professionell nivå. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Dessutom får du din alldeles egna konsultchef, som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Malmö
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till globalt företag i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till globalt företag i Lund

Operativ inköpare
Avdelning Verksamhetsstöd Inköp söker en operativ inköpare. Tjänsten är en ny funktion och kommer att ingå i vår inköpsfunktion som idag består av två personer. Arbetsuppgifter Som operativ inköpare kommer du att vara delaktig i hela inköpsprocessen och du kan komma att hantera flera inköpsprojekt samtidigt. Tjänsten innefattar anskaffningar av standardiserad art såsom att upprätta beställningar, prisförfrågningar, offertutvärderingar, upphandlingar under regelverk LOU och LUF, registerera och upprätta handlingar. Vi ser även att du medverkar till utvecklingen av avdelningens arbetssätt. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och/eller kunskaper och erfarenheter. Du är strukturerad, noggrann och utåt- och målinriktad med stark drivkraft och målfokus. Då tjänsten innefattar såväl interna som externa kontakter förutsätter vi att du är affärsmässig, har god förmåga att samarbeta, skapa och behålla goda relationer till leverantörer och kollegor samt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.
Företag: AB BORLÄNGE ENERGI
Ort: Borlänge
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ inköpare sökes
Lernia AB Arbetsuppgifter Som inköpare ansvarar du huvudsakligen för att lägga inköpsorder och agerar kontaktperson gentemot beställare och leverantörer. Du har huvudansvaret för leverans, uppföljning och kommunikation med leverantörer och beställare. Formell kompetens Arbetet kräver att du obehindrat kan kommunicera skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Förmåga att ständigt förbättra verksamheten genom nytänkande och kreativitet. Du bör även ha ett analytiskt arbetssätt där flexibilitet inte är något problem. Din bakgrund Tidigare erfarenhet som operativ inköpare eller likvärdiga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med inriktning industriell ekonomi eller logistik. Personliga egenskaper Du ska vara lugn, strukturerad och van att jobba operativt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/heltid/Sandviken Tillträdesdag Omgående eller enligt överenskommelse Information Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag. Lernia är vägen framåt Lernia stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare sökes

Operativ inköpare
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Vi söker en Operativ Inköpare till en av våra kunder i Kramfors. Du kommer initialt att jobba som konsult hos Experis med placering hos kund. Behovet av en operativ inköpare är permanent och kan leda till en fast anställning hos vår kund. I arbetsuppgifterna ingår att lägga kundordrar, leveransbevaka, göra utvärderingar och urval av leverantörer, begära offerter samt att delta i avtalsförhandlingar. Vem är du? Vi söker dig som har en relevant inköpsutbildning i grunden och har några års erfarenhet av operativt inköp. Då arbetet innebär att du kommer att ha många kontakter externt med både kunder och leverantörer så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som arbetar produktivt i en pressad miljö. Du lär dig snabbt nya uppgifter och är en lagspelare. Vidare så behärskar du också det engelska språket både i tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Som konsult på Experis kan vi erbjuda dig en spännande karriärutveckling där du får möjlighet att växa i ditt yrkeskunnande och bredda ditt kontaktnät. Experis eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor kontakta Jenny Viklund på telefon: 0660-599 76
Företag: Experis Finance
Ort: Kramfors
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare

Operativ inköpare till ASSA OEM AB
Företagsbeskrivning ASSA ABLOY är världsledande inom dörrlösningar med en global försäljning som omsätter ca 4 miljarder euro. EMEA Divisionen har en omsättning på 1,4 miljarder euro och cirka 10000 anställda. EMEA:s huvudkontor är baserat i London, med kommersiella och operativa verksamheter i 9 regioner i Europa, Mellanöstern och Afrika. En av dessa marknadsregioner är Skandinavien som täcker Sverige, Danmark och Norge. ASSA OEM AB ingår i den skandinaviska regionen, men tillverkar produkter för de flesta marknader och representeras av ASSA ABLOY. Företaget är baserat i Göteborg och Eskilstuna och har en omsättning på ca 650 MSEK och cirka 200 anställda. ASSA OEM behöver förstärka sin inköpsavdelning då en av medarbetarna går vidare till nya utmaningar. Kanske är du ASSA OEMs nya inköpare? Läs gärna mer på www.assaoem.se Uppdragsbeskrivning Ditt arbete kommer att bestå i operativt inköpsarbete där du ansvarar för leveransbevakning, försörjningen av material, tradingprodukter och komponenter till produktionen. Du kommer att göra avrop, köpa in artiklar via ett MPS-system och bevaka lagernivåer och leveranstider. Du dokumenterar och arkiverar inköpskorrespondens löpande och gör uppföljningar för att säkerställa tillgänglighet av artiklar på lager och till kund/produktion. Utöver det operativa inköpsarbetet kommer du att medverka i projekt för kundanpassade lösningar. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Göteborg. I rollen som inköpare rapporterar du till inköpschefen. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomistyrning eller logistik. Har du god förståelse för produktion och ekonomistyrning/kalkylering är detta meriterande. Tidigare erfarenheter av arbete med inköp samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift är krav då du kommer ha många internationella kontakter i rollen. Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har en god analytisk förmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Tjänsten innebär ett nära samarbete i inköpsteamet samt mellan olika avdelningar och nationaliteter, därmed krävs ett kommunikativt och öppet sinne. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.jerrie.se senast 10 november. Skicka gärna din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Om du har frågor, ring rekryteringskonsult Maria Hörnestam 076-338 76 46.
Företag: JERRIE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till ASSA OEM AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till ASSA OEM AB

Operativ inköpare sökes!
Vi söker en erfaren operativ inköpare till ett längre uppdrag hos en av våra kunder i Gävle. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och sträcker sig cirka ett år framåt. I din roll som inköpare ingår du i verksamhetens inköpsorganisation och samarbetar dagligen med övriga inköpare på samma avdelning. Du ansvarar för att planera och genomföra inköp av produkter i nära samverkan med företagets projektchefer, entreprenadingenjörer, platschefer och leverantörer. Rollen kräver en mycket god förmåga att upprätta och tolka avtal, varför vi ser att du har god erfarenhet inom avtalsområdet. Du samarbetar även med avdelningen för internationella inköp. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Gävle Omfattning: Heltid, dagtid Sista ansökningsdag: 2013-10-24 För information: Frida Linngård, kandidatansvarig; frida.linngard@proffice.se [ mailto:frida.linngard@proffice.se ], Martin Carlsson, konsultchef; martin.carlsson@proffice.se [ mailto:martin.carlsson@proffice.se ]. Skicka in din ansökan via hemsidan redan idag. Vi gör löpande urval och kallar till intervjuer under hela ansökningsperioden vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi/inköp och som har arbetserfarenhet inom inköp. Du är van vid att förhandla och upprätta avtal, även inom det internationella området. Om du även har erfarenhet från mark/väg, bygg, anläggning och/eller industri är det starkt meriterande. Du har god datavana och goda kunskaper i engelska. För att lyckas i rollen som inköpare krävs att du kan samarbeta men samtidigt har förmågan att arbeta självständigt med stort engagemang och driv. Du besitter ett gott sinne för affärer, har god social kompetens och lätt för att skapa nya kontakter. Du är analytisk och lösningsorienterad. Körkort är ett krav. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare sökes!

Operativ inköpare till direkt och indirekt inköp
För kunds räkning söker vi nu en operativ inköpare för uppdrag med start så snart som möjligt. Som operativ inköpare kommer dina arbetsuppgifter att innebära ett övergripande ansvar för att flödet mellan beställare och leverantör sker så effektivt och kvalitetssäkert som möjligt. Detta innebär att du i största möjliga utsträckning ska se till att påkallad produkt eller tjänst finns disponibel för beställare på utsatt tid och till en konkurrenskraftig kostnad. Du kommer i och med detta vara den som ansvarar för kommunikationen mellan beställare och planerare i den aktuella verksamheten. Där följer du också upp leveransprecision, reklamationsstatistik, prisutveckling och aktiviteter som genomförs för att förbättra företagets nyckeltal. I de fall brister förekommer i form av leveransförseningar eller om en sjunkande servicegrad riskeras, ingår det även i din roll att vidta åtgärder för att eliminera detta. Tjänsten kommer att fördelas mellan direkt och indirekt inköp. Du kommer att ha en operativ roll i båda delarna. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Sandviken Omfattning: Heltid, dagtid Sista ansökningsdag: 2013-11-17 Urval och intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag via vår hemsida, www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ]. För information: Frida Linngård, kandidatansvarig; frida.linngard@proffice.se [ mailto:frida.linngard@proffice.se ], Martin Carlsson, konsultchef; martin.carlsson@proffice.se [ mailto:martin.carlsson@proffice.se ] Kvalifikationer: För denna tjänst söker vi dig som har utbildning med inriktning mot industriell ekonomi och/eller logistik. Teknisk utbildning eller arbetserfarenhet samt kunskap om material- och produktionsstyrningssystem är meriterande. Då rollen kräver ett självständigt arbete från start ser vi att du som sökande har minst 1-2 års arbetserfarenhet från aktuellt område alternativt teoretiska kunskaper på motsvarande nivå. Du har goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Vid tillsättningen av detta uppdrag lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Detta är egenskaper som krävs då rollen innebär att du kommer att ha en viktig roll i inköpsverksamheten och ständigt stå i kontakt med beställare, planerare och leverantörer. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående och räds inte för att ta beslut som säkrar kvalitén i inköpsprocessen. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till direkt och indirekt inköp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till direkt och indirekt inköp

Operativ Inköpare till Dahl
StudentWork Sharper AB Om företaget Dahl Sverige AB är Sveriges ledande grossist inom VVS, Mark&VA, Kyla, Industri och Fastighet med en omsättning som uppgår till 4.8 Mdr SEK. Sedan 2004 ägs Dahl Sverige av Saint-Gobain, en av Europas ledande industrikoncerner med verksamhet i ett femtiotal länder. Dina arbetsuppgifter Som Inköpare kommer du att arbeta i produktområde verktyg och fäste. Tillsammans produktchefen kommer du att deltaga i processen att ta fram nya produkter och beställa och underhålla befintliga enligt produktlivscykeln. Du kommer även att arbeta med en del register vård relaterad till inköpsprocessen. tex analysera rapporter och statistik. Placering: Kallhäll Start: Omgående Din profil Sökanden bör ha minst ett par års erfarenhet av arbetsuppgifter från inköp, sälj, marknad eller produktavdelning från handelsbolag. Tidigare erfarenhet från byggbranschen är också meriterande. - Du ska vara en van användare av officeprogrammen - Kunskaper i affärssystemet systemet Movex, Inköpssystemet AWR eller liknande är det en fördel men inget krav. - Du har goda kunskaper i engelska och kan uttrycka dig i tal och skrift. - Gymnasieutbildning inom teknik eller inköp Högskoleutbildning är meriterande. - Strukturerad, analytisk och noggrann - Förmåga att fokusera på flera saker samtidigt - God samarbetsförmåga - Ödmjuk och engagerad - Social och intresserad av att bygga upp internt kontaktnät - Självständig, initiativrik och trygg Om oss Sharper rekryterar specialister, chefer samt högpresterande tjänstemän såsom ingenjörer, ekonomer, inköpare, jurister, HR-experter och befattningar med projekt-, resultat- eller personalansvar. Vårt systerbolag Studentwork är ett auktoriserat nordiskt personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med fokus på studenter, nyutexaminerade samt personer med upp till ca fem års arbetslivserfarenhet.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare till Dahl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare till Dahl

Operativ inköpare sökes!
Vi söker en erfaren operativ inköpare till ett längre uppdrag hos en av våra kunder i Borlänge. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och sträcker sig cirka ett år framåt. I din roll som inköpare ingår du i verksamhetens inköpsorganisation och samarbetar dagligen med övriga inköpare på samma avdelning. Du ansvarar för att planera och genomföra inköp av produkter i nära samverkan med företagets projektchefer, entreprenadingenjörer, platschefer och leverantörer. Rollen kräver en mycket god förmåga att upprätta och tolka avtal, varför vi ser att du har god erfarenhet inom avtalsområdet. Du samarbetar även med avdelningen för internationella inköp. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi/inköp och som har arbetserfarenhet inom inköp. Du är van vid att förhandla och upprätta avtal, även inom det internationella området. Om du även har erfarenhet från mark/väg, bygg, anläggning och/eller industri är det starkt meriterande. Du har god datavana och goda kunskaper i engelska. För att lyckas i rollen som inköpare krävs att du kan samarbeta men samtidigt har förmågan att arbeta självständigt med stort engagemang och driv. Du besitter ett gott sinne för affärer, har god social kompetens och lätt för att skapa nya kontakter. Du är analytisk och lösningsorienterad. Körkort är ett krav. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Borlänge För information: Pontus Vallström, Konsultchef, pontus.vallstrom@proffice.se [ mailto:pontus.vallstrom@proffice.se ] Du är välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ]. Sista ansökningsdagen är 24 november 2013. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare sökes!

Effektiv Operativ inköpare till stort företag!
Vi på Adecco söker nu en målmedveten operativ inköpare till ett längre konsultuppdrag! Du kommer att få möjlighet att på ett effektivt sätt bidra och utvecklas hos vår kund som är ett stort internationellt företag i Södertälje! Hur ser din arbetsdag ut? Som operativ inköpare hos vår kund jobbar du i ett team tillsammans med andra inköpare och assistenter. Fokus ligger på administrativa arbetsuppgifter som orderläggning, att handha förfrågningar och på ett systematiskt och effektivt sätt jobba i system som Excel och Matris. Du har viss kontakt med främst svenska leverantörer men även med utländska kunder till företaget, varpå din goda kommunikativa förmåga i både svenska och engelska kommer att komma till användning! Vem trivs här? Du som har ett positivt driv och tycker om att snabbt leverera kommer att trivas bra! Du har ett gott ordningssinne och räds inte att jobba repetitivt med att främst löpande leverera order. Du har utbildning inom ekonomi/ingenjör/inköp alt motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du kunskap i inköpsprocessen, intresse för industri och logistik och är lättlärd kommer du att lyckas på uppdraget! Är du dessutom noggrann, samarbetsvillig och social ska du söka redan idag!    Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snarast. Konsultuppdraget ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Uppdraget är på ca 6 mån, med möjlighet till förlängning. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tfn: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Effektiv Operativ inköpare till stort företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Effektiv Operativ inköpare till stort företag!

Operational Purchaser / Operativ inköpare
Dynasfe Protection Systems/Dynasafe Demil Systems Presentation Do you want to contribute to a safer world at Dynasafe? Dynasafe is now looking for an Operational Purchaser for permanent recruitment. Are you ready for an exciting new role on the global arena? We look forward to your application! Arbetsuppgifter As an Operational Purchaser at Dynasafe, your main responsibility is to secure the supply of products through inquiries, purchasing, order administration, logistics and supplier contacts. You work closely with internal stakeholders as well as external suppliers. An important part of this role is to contribute to further developing of the supply chain strategies and performance as well as the collaboration with Dynasafe sub-suppliers. Utbildning/erfarenhet We believe that you hold a degree in f ex engineering as well as experience within the field of procurement. In order to thrive in this role, a great capacity to organize, balanced with an ability to prioritize are prerequisites. You have excellent communication skills and love to be faced with tasks that challenge your problem solving skills and ability to adapt to new circumstances. This position requires fluency in Swedish and English, spoken and written. Företagsbeskrivning Dynasafe Protection Systems AB, and Dynasafe Demil Systems AB, with head offices in Karlskoga, are part of the Dynasafe Group. Dynasafe Protection Systems provide market leading gas-tight bomb chambers for total containment of, and protection against, explosions. Dynasafe Demil Systems lead the development of demilitarisation plants, for safe munitions destruction. Join us in contributing to a safer world. Företagets hemsida www.dynasafe.com Sluttext Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right of this advertisement. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail adress is registered. Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Bemanningsföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies. Language en-GB
Företag: Dynasfe Protection Systems/Dynasafe Demil Systems
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Operational Purchaser / Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operational Purchaser / Operativ inköpare

Operativ inköpare på heltid sökes
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker dig som har någon form av inköpsutbildning eller motsvarande och har inköpserfarenhet. För tjänsten krävs stort engagemang, god samarbetsförmåga, noggrannhet, ansvarskännande och hög drivkraft. Du kommer att arbeta med inköp och avrop av material till fabriken där det tillverkas väggdelar i glas och trä. De huvudsakliga arbetsuppgifterna i din roll är: • Införa struktur av inköpsrutiner • Implementera och följa upp rutinerna • Avropa och leveransbevaka material till fabriken • Vid behov hitta lämpliga leverantörer • Leverantörskontakter • Ansvara för intern kommunikation kring inköp • Mottagningskontroll • Registrera ordrar • Administration kring inventering • Ordning och reda Personliga egenskaper Vi ser att du som person har: -stort engagemang -god samarbetsförmåga -noggrannhet och ansvarskännande i ditt arbete -hög drivkraft Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Vansbro
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare på heltid sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare på heltid sökes

Operativ inköpare till SFS intec
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. SFS intec AB är ett helägt dotterbolag till SFS intec Holding AG i Schweiz som är verksamt i ett trettiotal länder med ca 7000 medarbetare och en omsättning på 9 miljarder kr. SFS intec marknadsför och lagerhåller produkter som producerats i egna anläggningar i Schweiz, England, Frankrike, Italien, Tjeckien, Turkiet, USA och Sverige. I Sverige finner ni oss i fräscha lokaler i Strängnäs. Läs mer på sfsintec.biz/se. Rekryteringen görs i samarbete med Experis. Arbetsbeskrivning Tjänsten som Operativ inköpare är en central befattning i företaget. Vi sätter stor vikt vid din samarbetsförmåga med övriga avdelningar i företaget. Hos SFS intec är det du som ansvarar för inköp och lagerstyrning av deras totala behov av varor. Du har även det övergripande ansvaret för företagets produktionsplanering. En viktig del i ansvaret är materialstyrning, där du lägger beställningar och bevakar dina leveranser. Arbetet innehåller frekventa internationella kontakter Du kommer även aktivt delta i att utveckla inköpsprocessen, både när det gäller det operativa och till viss del det strategiska. Placeringsort är Strängnäs och tjänsten är en tillsvidareanställning. Vem är du? För att passa bäst in hos SFS intec så är du en erfaren inköpare samtidigt som du med effektivitet är van att administrera orderläggning. Du kommer att använda dig av ett modernt ERP-system, så kunskaper inom SAP är mycket passande. Vi tror att du har arbetat administrativt i en produktionsmiljö och har en god förståelse för processer och flöden. Då arbetet innebär att du kommer att ha många kontakter externt med både kunder och leverantörer, så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som arbetar produktivt i en pressad miljö och har god förståelse för tekniska produkter. Du har troligtvis en akademisk utbildning inom inköp eller logistik eller att du har flera års arbetslivserfarenhet inom inköp. Vårt koncernspråk är engelska vilket du behärskar väl i tal och skrift. Kontaktperson Ansök och läs mer på experis.se, annonsnr:903051. För mer information kontakta rekryteringskonsult Thomas Andersson på Experis, tfn 016-15 57 33 eller thomas.andersson@se.experis.com. Välkommen in med din ansökan innan den 5/12!
Företag: Experis Sverige
Ort: Strängnäs
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till SFS intec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till SFS intec

JOBBCHANSEN 29/11: Operativ inköpare
Välkommen till Arbetsförmedlingen på Muningatan 1 i Uppsala fredag den 29 november mellan kl 10-12! Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra kortare intervjuer. J. Sörling-Ilsbo AB utvecklar, tillverkar och säljer dumprar, lastväxlare, kärror och tippflak. J. Sörling-Ilsbo AB (www.sorling-ilsbo.se) bildar tillsammans med systerbolagen PLS & SALAKAROSS AB (www.pls.se) och Sala Truckservice AB (www.salakaross.se), Lastfordonspåbyggargruppen Nordic Truck Bodies AB (www.nordictruckbodies.se) , en del i Industrikoncernen Amymone (www.amymone.se). Med mer än 170 års gemensam erfarenhet har vi utvecklats från vagnssmedja till modern påbyggnadsindustri och är idag en av Sveriges ledande påbyggare av lastbilar och släpfordon. Vi söker en operativ inköpare. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder ett stimulerande och fartfyllt arbete där Du kommer att utmanas och utvecklas inom ett företag som kännetecknas av stor framåtanda och expertis. Som inköpare blir du ansvarig för inköp till vår produktionsenhet i Knivsta och du rapporterar till inköpschef. Du kommer att arbeta med att analysera inköpsbehovet, avrop, order, leveransbevakning och bygga ett nära samarbete med våra olika leverantörer. Du uppdaterar leverantörspriser, leveransvillkor i affärssystemet och hanterar reklamationer. Följer upp och arbetar kontinuerligt med att förbättra leveransprecisionen. Din tjänst innebär även att driva egna projekt inom inköpsområdet. Vi ser att du som söker har: *erfarenhet av operativt inköpsarbete gärna inom tillverkande industri *erfarenhet av att arbeta i affärssystem och Excel (företaget använder Monitor). Som person är du öppen och ser lösningar istället för problem, du är drivande och har hög social kompetens. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska.
Företag: J. Sörling-Ilsbo AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga JOBBCHANSEN 29/11: Operativ inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JOBBCHANSEN 29/11: Operativ inköpare

Operativ inköpare, 1 tillsvidare och 1 vikariat
Apoteket erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och kvalificerade farmaceutiska tjänster till konsumenter, vården och företag. Hos oss möter du engagerade medarbetare med djup kunskap om läkemedel som vill inspirera till ett liv i hälsa och göra det enklare att må bra. Apoteket är hela Sveriges apotek Som operativ inköpare ansvarar du för att optimera varuflödet avseende servicegrad och lageromsättningshastighet för ett visst antal tilldelade leverantörer. Du ansvarar även för att maximera bruttovinsten genom att minimera inkurans. Exempel på arbetsuppgifter som ingår är: * Analysera beställningsförslag genererade av inköpssystem, redigera och skicka till leverantör. * Följa upp orderbekräftelser och leveransavvikelser. Genomföra reklamationer och returer vid behov. * arametersätta egna varor/leverantörer i inköpssystem (prognoser, säsongsprofiler,        servicegradsmål,ledtider,  beställningspunkter, beställningskvantiteter etc) * Löpande kontakt med leverantörer om prognoser, servicegrad, leveransfrekvens, beställningskvantiteteroch leveransstörning/-problem. * Medverka i löpande kommunikation med kategorichefer inom Sortiment & Marknad angående sortiment, kampanjer, prognoser, leverantörsuppföljning * Medverka i arbete kring leverantörsförhandlingar angående logistikvillkor * Medverka till att utveckla interna och externa rutiner och arbetssätt * Förse lagerpartner med erforderlig masterdata vid nya eller förändrade artiklar För att klara arbetet har du; * Eftergymnasial utbildning inom logistik * Minst 2 års arbetslivserfarenhet från operativt inköp eller varustyrning * Läkemedelskunskap och/eller erfarenhet av FMCG. Erfarenhet kring styrning av flera lagerpunkter (distribunaler, centrallager) * Svenska och engelska flytande Det är viktigt att du kan prioritera vad som är viktigt under perioder av hög arbetsbelastning och kan se samband, orsaker och verkan
Företag: Logistik
Ort: Solna
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare, 1 tillsvidare och 1 vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare, 1 tillsvidare och 1 vikariat

Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för inköpsprocessen dvs. analysera behov, skicka beställningar, orderbekräfta, leveransbevaka, fakturahantering. Avvikelse och reklamationshantering mot leverantör. För en person med lite erfarenhet kan det ev. bli en del mindre projekt inom inköp, ex upphandling av några mindre materialslag, se över inköpsmönster och flöden. Du jobbar självständigt i ett team av inköpare och kommer att ha egna leverantörer som du har hand om. I teamet finns det flera inköpare, en strategisk inköpare och en inköpschef. Om företaget Vår kund är ett internationellt företag med kunder i 60 olika länder och är ca 200 anställda. Allt från utveckling till produktion och leverans sker i Aneby. Vår kund erbjuder ett mycket gott klimat och ett roligt arbete i ett stabilt företag. Friskvård är en viktig del och värt att nämna är möjligheten till massage på arbetsplatsen. Din profil Skallkrav: - Relevant utbildning på lägst KY-nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. - Datorvana, gärna van att jobba i något affärssystem. Kunden använder Jeeves. - Svenska och engelska, mycket av kontakten med leverantörer sker på engelska. Som person är du samarbetsvillig och är öppen. Du har lätt för att förstå flöden och är lättlärd. Vidare är du positiv och glad. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: Omgående. Omfattning: Hyra 3 månader med chans till förlängning. Lön: Enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Aneby
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till kund i Aneby, omgående start


Sök lediga jobb Operativ inköpare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se