Optiker jobb - lediga jobb

Optiker jobb Optiker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Optiker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Optiker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Synsam söker optiker till vår butik i Hötorgspassagen, Stockholm- Stockholm

 2. Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby- Upplands Väsby

 3. Kontaktlinsoptiker, Götgatsbacken- Stockholm

 4. Optikerassistent- Stockholm

 5. Optikerassistent/säljare - Kista Galleria- Stockholm

 6. Kontaktlinsoptiker- Södertälje

 7. Synsam söker optiker till vår butik i Vällingby- Stockholm

 8. Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Stockholm- Stockholm

 9. Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg- Stockholm

 10. Optiker- Stockholm

 11. Kontaktlinsoptiker sökes - Alingsås- Stockholm

 12. Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian- Stockholm

 13. Optiker- Botkyrka

 14. Synsam söker optiker till vår butik i Falun- Falun

 15. Optikerassistent/säljare sökes- Mörbylånga

 16. Leg Optiker sökes- Mörbylånga

 17. Kontaktlinsoptiker, Växjö- Växjö

 18. Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Växjö- Växjö

 19. Optiker- Älmhult

 20. Optiker till Specsavers i Södra Sverige!- Eslöv

 21. Legitimerad Optiker HGB/Väla- Helsingborg

 22. Leg. Optiker Sökes- Lund

 23. Optiker- Enköping

 24. Kontaktlinsoptiker sökes - Umeå Strömpilen- Umeå

 25. Kontaktlinsoptiker sökes - Sundsvall- Sundsvall

 26. Kontaktlinsoptiker- Borås

 27. Vi stärker vårt team och söker Legitimerad Optiker Göteborg- Göteborg

 28. Leg.Optiker med linsbehörighet- Lidköping

 29. Synsam söker optiker till vår butik i Lerum- Lerum

 30. Leg. Optiker Med/utan KL behörighet- Borås

 31. Optiker assistent /med erfarenhet- Borås

 32. Legitimerad Optiker till Lidköping- Linköping

 33. Legitimerad Optiker Norrköping- Norrköping

 34. Optikerassistent- Stockholm

 35. Optikerassistent/säljare, Nacka Forum- Nacka

 36. Optiker Centrala Stockholm- Stockholm

 37. Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet- Stockholm

 38. Leg optiker med kontaktlinsbehörighet- Gällivare

 39. Optiker Uppsala- Uppsala

 40. Synsam söker optiker till vår butik i Umeå- Umeå


Mer beskrivning

Synsam söker optiker till vår butik i Hötorgspassagen, Stockholm
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Hötorgspassagen en försäljningsorienterad leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det att: - genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - ordinera synhjälpmedel - arbeta aktivt med försäljning - hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - vara lyhörd för kundens behov - ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp - arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga. På Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Vikariat i sex månader f.r.o.m 2 september 2013 med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Deltid, 75% Tillträde: 2 september 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Hötorgspassagen, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Hötorgspassagen, Stockholm

Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Kontaktlinsoptiker till vår butik i Upplands Väsby. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast. Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 12 CET/år. • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker, Upplands Väsby

Kontaktlinsoptiker, Götgatsbacken
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker en Kontaktlinsoptiker till vår butik på Götgatsbacken, Södermalm. Anställningen är ett vikariat på heltid, med start den 1 oktober 2013 och ett år framåt.  Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 12 CET/år. • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker, Götgatsbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker, Götgatsbacken

Optikerassistent
Söker en skötsam och noggrann person. Arbetsuppgifterna består främst av att vårda butiken, kontrollera och justera glasögon.
Företag: AHO OPTIK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent jobb, Optikerassistent Stockholm, Optikerassistent AHO OPTIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent

Optikerassistent/säljare - Kista Galleria
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Dig som vill vara med och stärka oss ytterligare i vår nyöppnade och mycket framgångsrika butik i Kista Galleria. Arbetet innebär till viss del kvälls- och helgarbete, dock inte varje dag/helg.  Anställningen är deltid 90%, med inledande 6 månaders provanställning. Ansvar Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. I första hand arbetar du med försäljning men också med alla övriga förekommande uppgifter i en butik. Du ansvarar t ex för att boka in kunderna på synundersökning, biträda vid utlämning av kontaktlinser samt beställa bågar, glas och linser. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex glasögonstylistutbildning • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kollektivavtal med tillhörande pensionsavtal • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi tror att du som söker är en driven säljare som har butikserfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är positiv, ansvarstagande och engagerad. Som säljare hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent/säljare - Kista Galleria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent/säljare - Kista Galleria

Kontaktlinsoptiker
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Kontaktlinsoptiker till vår butik i Södertälje. Anställningsform: Vikariat på deltid 75%  ca 1 år. Butiken är centralt belägen på Storgatan. Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker jobb, Kontaktlinsoptiker Södertälje, Kontaktlinsoptiker Synoptik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker

Synsam söker optiker till vår butik i Vällingby
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Vällingby en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Minst ett års erfarenheter från optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Vikariat fr.o.m augusti2013 dock längst t.o.m 31 januari 2014. Arbetstid: Deltid, 80% augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Vällingby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Vällingby

Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Stockholm
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Är du redo att bli en av Synsams nya medarbetare när vi öppnar nya butiker? Nu söker Synsam optiker till vår nya butik i Stockholm som vi slår upp portarna till i augusti. Nu söker Synsam fyra försäljningsorienterade Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet till vår nyöppnade butik på Sergels Torg i Stockholm. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Minst ett års erfarenheter från optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Tjänst 1: 100% Tjänst 2-4: 80% Tillträde:  Augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Stockholm

Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Sundbyberg två försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Deltid, 80% Tillträde: Augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker två optiker till vår butik i Sundbyberg

Optiker
Vi söker nu en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Du kommer i första hand att arbeta med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi söker dig som: - har förmåga att ge kunden bra bemötande och service - bidrar till en trevlig stämning i butiken och uppskattar att jobba i team - har förmåga att hantera stressiga situationer. För frågor kring tjänsten, ring Mardin 076 2284 331 Varaktighet Tillsvidareanställning Arbetstid: 75% Tillträde Enligt överenskomelse Kontaktperson: Mardin Mardini 076-2284331 mardinm@gmail.com
Företag: Titanoptik scandinavian
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker jobb, Optiker Stockholm, Optiker Titanoptik scandinavian
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker

Kontaktlinsoptiker sökes - Alingsås
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Alingsås en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. Vi söker dig som vill vara del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Anställningsform: Vikariat fr.o.m augusti 2013 dock längst t.o.m 28 februari 2014 Omfattning: 60%   Rekrytering sker löpande
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker sökes - Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker sökes - Alingsås

Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Gallerian en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Vikariat fr.o.m 1 augusti2013 dock längst t.o.m 31 augusti 2014 Arbetstid: Deltid, 75% Tillträde: 1 augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Gallerian

Optiker
Semestervikariat med möjlighet för vidareanställning Leg kontaktlinsoptiker sökes till Specsavers Optik i Tumba Centrum Jobbet är i första hand sommarvikariat men kan förlängas för vidareanställning. Vi på Specsavers har ett tydligt mål och det är att bli marknadsledare på den svenska optikmarknaden. Genom att erbjuda bra priser, god service och hög professionell kunskap i våra butiker ger vi våra kunder mest värde för pengarna. Vi söker därför dig som är försäljningsorienterad, nogrann, social, lyssnar alltid på kunden och gillar högt tempo.
Företag: Tumba Optik AB/Specsavers
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker jobb, Optiker Botkyrka, Optiker Tumba Optik AB/Specsavers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker

Synsam söker optiker till vår butik i Falun
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Falun en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning i sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Deltid, 80% Tillträde: 1 september 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Falun
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Falun

Optikerassistent/säljare sökes
Optikerassistent/säljare sökes Specsavers Optik Färjestaden   1-2 platser Med över 1600 butiker och mer än 15 miljoner kunder i tio länder kan vi pressa priserna rejält utan att göra avkall på kvaliteten och våra kunder slipper betala för mycket för bågar glas och kontaktlinser. Att vårt koncept fungerar märks och vi har nu intagit positionen som marknadsledande i Sverige. Vår nisch är att vi säljer kvalitetglasögon till låga priser vilket gör att vi har en mycket nöjd kundkrets som agerar som ambassadörer och hjälper oss att fortsätta växa.   Vi söker: Optikerassistenter/säjare sökes till vår butik på Ölands Köpstad i Färjestaden. Butiken kommer totalrenoveras i slutet på sommaren och därmed startas även en 9kontaklinsverksamhet upp. Arbetsuppgifter: Som medarbetare inom Specsavers är det en stor variation i arbetsuppgifterna, det som dock är överordnat allt annat är att kunderna alltid står i centrum, vi levererar en kundservice i världsklass. Dagliga arbetsuppgifter innebär att serva kunderna med förtester och guida dem till rätt produkter. Säkerställa att butiken alltid är välstädad och fin och ger ett attraktivt intryck. Sedvanligt kassaarbete ingår, så även tidbokningar och proaktivt arbete. Kvalifikationer: För att vara aktuell för tjänsten tycker du om att arbeta med människor och försäljning, du har ett sinne för mode, färg och form. Du förstår hur viktigt det är med detaljer för att helheten ska bli bra och du vet värdet av en hög kundservicenivå. Du ska ha förmågan och viljan att alltid vilja ge det lilla extra för att säkerställa att kunden har fått bästa tänkbara upplevelse. Då våra kunder har olika bakgrund och etnicitet är det viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat i svenska språket, om du även behärskar engelska eller annat språk är det meriterande då det säsongsvis finns mycket turister i köpcentrat. Det är mycket meriterande om du har tidigare eftarenheter från optikbranschen och arbete i en optikerbutik, detta är dock inget krav, vi förser dig med den utbildning som du behöver. Anställningsform: Deltid 50-100% med möjlighet till tillsvidareanställning Tillträde enligt ök. Intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökning redan idag. Ansökan sker via post eller mail Specsavers Färjestaden Ölands Köpstad 38631 Färjestaden oland@specsavers.se
Företag: SPECSAVERS BLIC OPTIK
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent/säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent/säljare sökes

Leg Optiker sökes
Leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet sökes till Specsavers Optik Färjestaden 1 plats. Med över 1600 butiker och mer än 15 miljoner kunder i tio länder kan vi pressa priserna rejält utan att göra avkall på kvaliteten och våra kunder slipper betala för mycket för bågar glas och kontaktlinser. Att vårt koncept fungerar märks och vi har nu intagit positionen som marknadsledande i Sverige. Vår nisch är att vi säljer kvalitetglasögon till låga priser vilket gör att vi har en mycket nöjd kundkrets som agerar som ambassadörer och hjälper oss att fortsätta växa.   Vi söker: Legitimerad kontaktlinsoptiker till vår butik på Ölands Köpstad i Färjestaden. Butiken kommer totalrenoveras i slutet på sommaren och därmed startas även en kontaklinsverksamhet. Arbetsuppgifter: Sedvanliga synundersökningar men även professionell rådgivning till våra kunder, som optiker anställd på Specsavers levererar du alltid en högkvalitativ kundupplevelse där kvalitetsnormerna uppfylls och kundservicen är exceptionellt bra. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad kontaktlinsoptiker och trygg i din yrkesroll, meriterande med några års erfarenhet men dock inget krav. Du har förmågan att leverera förtroende och professionalism, du förstår att den kliniska delen är vår grundpelare men du inser även vikten av effektiva arbetsmetoder. Du är som person kundfokuserad och har alltid en vilja att leverera hög kundservice och du förstår vikten av att överträffa kundernas förväntningar.   Anställningsform: 80% Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader Tillträde enligt ök. Intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökning redan idag. Ansökan sker via post eller mail Specsavers Färjestaden Ölands Köpstad 38631 Färjestaden oland@specsavers.se
Företag: SPECSAVERS BLIC OPTIK
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Optiker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Optiker sökes

Kontaktlinsoptiker, Växjö
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Kontaktlinsoptiker till vår butik i Växjö. Anställningsform: Heltid, vikariat med tillträde snarast och t.o.m. juli 2014,  med möjlighet till fast tjänst. Butiken är centralt belägen på Storgatan 30 i Växjö. Öppettiderna är måndag - fredag: 09:00 - 18:00, lördag: 10:00-15:00, söndag: stängt Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 12 CET/år. • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten!
Företag: Synoptik
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker, Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker, Växjö

Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Växjö
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Är du redo att bli en av Synsams nya medarbetare när vi öppnar nya butiker? Nu söker Synsam optiker till vår nya butik i Växjö som vi slår upp portarna till i september. Nu söker Synsam två försäljningsorienterade Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet till vår nyöppnade butik påLinnégallerian i Växjö. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Minst ett års erfarenheter från optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Deltid, 90% Tillträde:  September 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till nyöppnad butik i Växjö

Optiker
Glasögonmäster i Älmhult är en optiker med många års erfarenhet. Vi har ett brett sortiment av bågar och alla är handplockade från ett stort antal leverantörer med ledande varumärken. Söker nu en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Utbildning/erfarenhet Du ska ha utbildning till optiker samt även ha kontaktlinsbehörighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Glasögonmäster i Älmhult AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker jobb, Optiker Älmhult, Optiker Glasögonmäster i Älmhult AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker

Optiker till Specsavers i Södra Sverige!
Professional Consulting VILL DU DRIVA DIN EGEN VERKSAMHET? HAR DU NÅGRA ÅRS ERFARENHET I ARBETET SOM OPTIKER? DÅ BÖR DU TITTA NÄRMARE PÅ DEN HÄR ANNONSEN! Professional Consulting arbetar nationellt tillsammans med Specsavers för att hitta optiker och butiksansvariga på flera orter runt om i Sverige. Varje enskild Specsaversbutik drivs som eget företag, där ägarna ansvarar för den löpande verksamheten samt utvecklingen av egen personal. Som optiker driver du, tillsammans med en butiksansvarig, ditt eget företag och tar del av dess vinster, men med reducerad risknivå genom fullt understöd från en internationell koncern. Som partner har du även tryggheten i en fast lön från Specsavers, Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins. I dagsläget har Specsavers knappt 1400 butiker runt om i världen som drivs av Specsaverspartners och hos dessa jobbar runt 26 000 medarbetare. Specsavers erbjuder professionell synvård till ett tydligt lågt pris, utan att tumma på kvalitén. Nu söker Specsavers en optiker som vill gå in som partner i en av deras butiker i södra sverige. Specsavers partnerskapsmodell är väl beprövad - och hur väl den fungerar speglas i företagets tillväxt, både i Storbritannien och i andra delar av världen. Varje enskild Specsaversbutik är ett eget företag som drivs av de lokala innehavarna, som ansvarar för och utvecklar sin egen personal. Som ansvarig optiker har du det övergripande kliniska ansvaret för butiken och arbetar med den professionella utvecklingen av din verksamhet. Du kommer att delta i utbildning och motivation av klinisk personal. Du sköter tillsammans med övriga anställda optiker undersökningar och bedömningar av patienterna och ansvarar för att varje kund alltid får korrekt och professionell hjälp. Du samarbetar nära med optikerassistenter och säljare som sköter utprovning av bågar och försäljningen i butik. Arbetet kräver att du i din roll har ett effektivt arbetssätt, samtidigt som du bibehåller hög professionell kvalité. Vi söker dig som har ett intresse av att driva din egen verksamhet men även ser fördelarna med ett koncept där Specsavers finns med som ett stöd. För att vara aktuell som ansvarig optiker är det ett krav att du: - Är beredd att gå in som ägande partner i din butik - Är legitimerad optiker med minst 2-3 års arbetslivserfarenhet - Tydligt kan förmedla diagnoser och skapa ett förtroende i relationen med kunderna - Trivs med ett stort ansvar och kan arbeta i ett högt tempo För att passa i rollen bör du även ha ett affärstänk och vara trygg och professionell som person och i din yrkesroll. Det krävs att du har ett stort engagemang och kan vara en god representant för Specsavers varumärke. Det är även meriterande om du har kontaktlinsbehörighet eller om du tidigare har jobbat som optiker i en kedja som fokuserar på volymförsäljning. Om du vill anmäla ditt intresse för att bli partner och ansvarig optiker i Specsavers butik går du in på www.professionalconsulting.se och söker tjänsten och registrerar ditt CV på vår hemsida. Denna rekrytering pågår löpande och Specsavers är redo att satsa när de hittar rätt partner så vänta inte med att skicka in din ansökan om detta är något för dig! För mer information om Specsavers, deras partner-koncept och verksamheten i stort kan du besöka www.specsavers.se och läsa mer. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Eslöv
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker till Specsavers i Södra Sverige! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker till Specsavers i Södra Sverige!

Legitimerad Optiker HGB/Väla
Vår affärsidé är att inte vara som alla andra. Smarteyes är ett nytt helsvenskt optikföretag med en ny smart affärsidé och helt nya butiker med annorlunda arbetssätt och värderingar, långt ifrån den traditionella optikern. Våra butiker är inspirerande och smarta, allt för att göra det enkelt och kul att handla glasögon. Hos oss finns det alla möjligheter att hitta en eller fler bågar som passar.Legitimerad OPTIKER Optikerns primära uppgift är att undersöka en patients syn och ge patienten de råd och upplysningar som undersökningen föranleder samt efter behov färdigställa, tillhandahålla eller lämna ut optiska synhjälpmedel. Utöver traditionell ögonundersökning och löpande kundkontakt skall optikern vara en del av och bidra till ett starkt team. Optikern förväntas arbeta med andra arbetsuppgifter såsom butiksförsäljning, bokning av kund, beställningar mm. Optikern har också till uppgift att bistå säljarna med råd och tips i optikska frågor. Smarteyes erbjuder dig en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydelsefull roll i det vardagliga arbetet. Vi söker dig som · Är legitimerad optiker, meriterande är om du har linsbehörighet · Vill arbeta i branschens modernaste system och miljö · Är en social person som tycker om att skapa kundrelationer · Tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team   För mer information om tjänsten kontakta MIja Månsson 0731 53 84 52 Välkommen in med din ansökning som sker via den externa länken
Företag: Optik Smart Eyes AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Optiker HGB/Väla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Optiker HGB/Väla

Leg. Optiker Sökes
optiker sökes Hej Mitt namn är Patrik och jag är ägare till en Direkt Optik butik i Lund Vi har ett för närvarande lite kritiskt behov av en leg.optiker med gärna kontaktlinsbehörighet(går utan ) för att täcka upp fridagar Samt semester dagar i sommar. Det kan också resultera i vidare anställning på ett vik.på ca ett år till att börja med om " tycke uppstår" Vi är ett fåtal personer som jobbar i denna butik och är väldigt nära med varandra och kunder. så det gäller att kunna vara lite social. Hör gärna av er för en vidare intervju om intresse uppkommer Det går bra att ringa eller maila till mig 0708-410220 eller direktoptiklund@live.se Det går bra att ringa lite när som på kvällen eller dagen när ni har tid Mvh Patrik
Företag: Direkt Optik
Ort: Lund
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Optiker Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Optiker Sökes

Optiker
Engagerad Optiker sökes till butik i Enköping!   Är du erfaren eller nyutbildad optiker? Då är det hit du skall söka! Vi på Adecco Enköping ger dig en möjlighet att utvecklas inom just Ditt område!    Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i ett team med kollegor i butiken. Du jobbar för att säkerställa kvalitén och har en central roll i gruppen. Dagligen kommer du att ställas inför kundbemötande med syntester och rådgivning.   Vem trivs här? Du som är utbildad optiker kommer att känna igen dig samtidigt som du utmanas och tar nya kliv.    Tycker du om att samarbeta tätt har du kommit till rätt grupp och om du gillar att ha en framträdande roll där mångas ögon riktas mot dig är detta rätt plats. Din goda förmåga att bemöta olika typer av frågeställningar kommer att komma väl till pass och ditt stora tålamod göra att du når framgång.   Vad erbjuder vi? Möjligheten till att arbeta tillsammans med glada och serviceinriktade kollegor som alla sätter kundens behov i fokus.   Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.   Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Adecco Enköping är ett generallistkontor och arbetar med alla typer av branscher och befattningar. Vi har funnits 13år med kontor i Enköping och har med stor framgång skapat ett nätverk inom de flesta segment. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.   Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta konsultchef Pernilla Aronsson på tel: 0171-414860 eller pernilla.aronsson@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker jobb, Optiker Enköping, Optiker Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker

Kontaktlinsoptiker sökes - Umeå Strömpilen
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam Strömpilen i Umeå en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. Vi söker dig som vill vara del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Information om tjänsten: Fast lön Anställningsform: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning Omfattning:  Deltid, 75% Tillträde: 15 april 2013 Rekrytering sker löpande
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker sökes - Umeå Strömpilen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker sökes - Umeå Strömpilen

Kontaktlinsoptiker sökes - Sundsvall
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam en  försäljningsorienterade Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet till vår helägda butik i Sundsvall. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik samt undersökningsrum, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. Vi söker dig som vill vara del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Tidigare erfarenhet från optikbranschen är meriterande. På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Lön: Fast lön Omfattning: Heltid, 40 timmar/vecka Anställningsform: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning   Rekryteringen sker löpande.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker sökes - Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker sökes - Sundsvall

Kontaktlinsoptiker
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker Kontaktlinsoptiker till vår butik i Borås. Anställningsform: Tjänsten är en heltidsanställning, tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning. Butiken är centralt belägen på Knallerian 37. Öppettiderna är måndag - fredag: 10:00 - 19:00, lördag: 10:00 - 17:00, söndag: 11:00 - 17:00 Ansvar Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar men också i butiken. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 12 CET/år. • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kunskapsutbyte mellan våra butiker • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och av att arbeta i en större grupp. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten! Vid frågor är du välkommen att kontakta Butikschef karin Lundquister på tel. 033-105436.
Företag: Synoptik
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktlinsoptiker jobb, Kontaktlinsoptiker Borås, Kontaktlinsoptiker Synoptik
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktlinsoptiker

Vi stärker vårt team och söker Legitimerad Optiker Göteborg
Vår affärsidé är att inte vara som alla andra. Smarteyes är ett nytt helsvenskt optikföretag med en ny smart affärsidé och helt nya butiker med annorlunda arbetssätt och värderingar, långt ifrån den traditionella optikern. Våra butiker är inspirerande och smarta, allt för att göra det enkelt och kul att handla glasögon. Hos oss finns det alla möjligheter att hitta en eller fler bågar som passar.Legitimerad OPTIKER Optikerns primära uppgift är att undersöka en patients syn och ge patienten de råd och upplysningar som undersökningen föranleder samt efter behov färdigställa, tillhandahålla eller lämna ut optiska synhjälpmedel. Utöver traditionell ögonundersökning och löpande kundkontakt skall optikern vara en del av och bidra till ett starkt team. Optikern förväntas arbeta med andra arbetsuppgifter såsom butiksförsäljning, bokning av kund, beställningar mm. Optikern har också till uppgift att bistå säljarna med råd och tips i optikska frågor. Smarteyes erbjuder dig en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydelsefull roll i det vardagliga arbetet. Vi söker dig som · Är legitimerad optiker, meriterande är om du har linsbehörighet · Vill arbeta i branschens modernaste system och miljö · Är en social person som tycker om att skapa kundrelationer · Tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team   För mer information om tjänsten kontakta Emma Sabovic 0707816538 Välkommen in med din ansökning som sker via den externa länken
Företag: Optik Smart Eyes AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi stärker vårt team och söker Legitimerad Optiker Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi stärker vårt team och söker Legitimerad Optiker Göteborg

Leg.Optiker med linsbehörighet
Direkt optik tillhör en franchisingkedja med ca 45 butiker i Sverige och 400 i Europa. Butiken i Lidköping har funnits i 4 år. Vi söker en Leg. Optiker med linsbehörighet. Den person vi söker till denna tjänst ska ha behörig utbildning och ett stort intresse av att erbjuda varje kund/patient kompetens, valfrihet och omtanke. Du ska även ha erfarenhet av och tycka om att arbeta i butiken. Erfarenhet av reparationer, justeringar och verkstadsarbete ses som en merit.
Företag: Direktoptik
Ort: Lidköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Optiker med linsbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Optiker med linsbehörighet

Synsam söker optiker till vår butik i Lerum
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Lerum en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Minst ett års erfarenheter från optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Heltid /Deltid Tillträde: omgående Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Lerum
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Lerum

Leg. Optiker Med/utan KL behörighet
1 plats. Med 1400 butiker och 15 miljoner kunder i tio länder kan vi pressa priserna rejält utan att göra avkall på kvaliteten och våra kunder slipper betala för mycket för bågar glas och kontaktlinser. Att vårt koncept fungerar märks på att vi aldrig har stängt en butik.Någonsin. Leg.kontaktlins Optiker sökes till vår butik i Borås .Vår speciella nisch är att vi säljer kvalitetglasögon till bra priser vilken gör att vi har en mycket nöjd kundkrets som sprider vidare att vi finns. Som hos oss är det mycket blandande uppgifter med kunden i centrum. Det är viktigt att du är sälj inriktad och tycker om att arbeta med människor. Intresse för mode, färg och form är andra viktiga egenskaper. Arbetsuppgifterna innebär i första hand synundersökningar, men även direkt kundkontakt med försäljning och butikstjänstgöring. Vi söker dig som är utbildad kontaktlinsoptiker, ny utexaminerad eller med några år inom branschen spelar ingen roll, dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Du är positiv, kundfokuserad och trygg i din yrkesroll. Vi har infört ett bonussystem som står i relation till butikens omsättning vilken innebär att personalen aktivt kan förbättra sin lönebild.För rätt person kan denna tjänst bli givande såväl ekonomiskt som på andra plan ! Engelska språket är krav. Bifoga gärna en bild på sig själv med ansökningen. Hel -eller deltid Tillträde efter ök Ansökan behandlas konfidentiellt
Företag: Specsavers Optik Borås
Ort: Borås
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Optiker Med/utan KL behörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Optiker Med/utan KL behörighet

Optiker assistent /med erfarenhet
Med 1400 butiker och 15 miljoner kunder i tio länder kan vi pressa priserna rejält utan att göra avkall på kvaliteten och våra kunder slipper betala för mycket för bågar glas och kontaktlinser. Att vårt koncept fungerar märks på att vi aldrig har stängt en butik.Någonsin. Vi söker Optiker assistent till vår butik i Borås . Vår speciella nisch är att vi säljer kvalitetglasögon till bra priser vilken gör att vi har en mycket nöjd kundkrets som sprider vidare att vi finns. Som hos oss är det mycket blandande uppgifter med kunden i centrum. Det är viktigt att du är sälj inriktad och tycker om att arbeta med människor. Intresse för mode, färg och form är andra viktiga egenskaper. Arbetsuppgifterna innebär i första hand kundkontakt , beställning , försäljning mätning av glas samt övriga jobb i butiken. Vi söker dig SOM HAR JOBBAT INOM BRANSCHEN OCH ERFARENHET ÄR KRAV . Du är positiv, kundfokuserad och trygg i din yrkesroll. Vi har infört ett bonussystem som står i relation till butikens omsättning vilken innebär att personalen aktivt kan förbättra sin lönebild.För rätt person kan denna tjänst bli givande såväl ekonomiskt som på andra plan ! Engelska språket måste man veta. Bifoga gärna en bild på sig själv med ansökningen. Deltid med möjlighet tills heltids tillsvidare anställning . Tillträde efter ök Ansökan behandlas konfidentiellt
Företag: Specsavers Optik Borås
Ort: Borås
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker assistent /med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker assistent /med erfarenhet

Legitimerad Optiker till Lidköping
Vår affärsidé är att inte vara som alla andra. Smarteyes är ett nytt helsvenskt optikföretag med en ny smart affärsidé och helt nya butiker med annorlunda arbetssätt och värderingar, långt ifrån den traditionella optikern. Våra butiker är inspirerande och smarta, allt för att göra det enkelt och kul att handla glasögon. Hos oss finns det alla möjligheter att hitta en eller fler bågar som passar.Vikarierande Legitimerad OPTIKER sökes Optikerns primära uppgift är att undersöka en patients syn och ge patienten de råd och upplysningar som undersökningen föranleder samt efter behov färdigställa, tillhandahålla eller lämna ut optiska synhjälpmedel. Utöver traditionell ögonundersökning och löpande kundkontakt skall optikern vara en del av och bidra till ett starkt team. Optikern förväntas arbeta med andra arbetsuppgifter såsom butiksförsäljning, bokning av kund, beställningar mm. Optikern har också till uppgift att bistå säljarna med råd och tips i optikska frågor. Smarteyes erbjuder dig en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydelsefull roll i det vardagliga arbetet. Vi söker dig som · Är legitimerad optiker, meriterande är om du har linsbehörighet · Vill arbeta i branschens modernaste system och miljö · Är en social person som tycker om att skapa kundrelationer · Tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team   För mer information om tjänsten kontakta Therese Alé 0708-154106 Välkommen in med din ansökning som sker via den externa länken
Företag: Optik Smart Eyes AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Optiker till Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Optiker till Lidköping

Legitimerad Optiker Norrköping
Vår affärsidé är att inte vara som alla andra. Smarteyes är ett nytt helsvenskt optikföretag med en ny smart affärsidé och helt nya butiker med annorlunda arbetssätt och värderingar, långt ifrån den traditionella optikern. Våra butiker är inspirerande och smarta, allt för att göra det enkelt och kul att handla glasögon. Hos oss finns det alla möjligheter att hitta en eller fler bågar som passar.Legitimerad OPTIKER Optikerns primära uppgift är att undersöka en patients syn och ge patienten de råd och upplysningar som undersökningen föranleder samt efter behov färdigställa, tillhandahålla eller lämna ut optiska synhjälpmedel. Utöver traditionell ögonundersökning och löpande kundkontakt skall optikern vara en del av och bidra till ett starkt team. Optikern förväntas arbeta med andra arbetsuppgifter såsom butiksförsäljning, bokning av kund, beställningar mm. Optikern har också till uppgift att bistå säljarna med råd och tips i optikska frågor. Smarteyes erbjuder dig en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydelsefull roll i det vardagliga arbetet. Vi söker dig som · Är legitimerad optiker, meriterande är om du har linsbehörighet · Vill arbeta i branschens modernaste system och miljö · Är en social person som tycker om att skapa kundrelationer · Tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team   För mer information om tjänsten kontakta  Therese Alé 0708-154106 Välkommen in med din ansökning som sker via den externa länken
Företag: Optik Smart Eyes AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Optiker Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Optiker Norrköping

Optikerassistent
Vill du bli vår nya optikerassistent? Isabelle har kommit in på balett högskolan. Vi söker nu hennes efterträdare. Vår butik ligger vid Fleminggatan på Kungsholmen och är en del av Sveriges ledande Optik kedja, Specsavers. Arbetet innebär försäljning, justering och reparationer av glasögon liksom försäljning av kontaktlinser och kontaktlinsträningar. Tjänsten är en timanställning på deltid, vilket innebär ca 70-80% inkl. OB. Vi har öppet måndag till lördag och stängt på söndagar. I butiken är vi 2 optiker och 4 optikerassistenter. Vi söker dig som är en duktig säljare som tycker om att jobba med service. Du ska vara flexibel och gilla att jobba med nya saker samt vara ansvarstagande. Arbetar du redan idag i en optisk butik är det ett plus men inget måste. Viktigast är att du är ambitiös och villig att lära. På sikt ska du göra alla förekommande uppgifter i en optisk butik förutom synundersökningar, vilket man måste vara optiker för att få utföra.Tycker du att du passar in på beskrivningen vill vi gärna ha din ansökan via e-mail.
Företag: VÄSTERMALMS OPTIK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent jobb, Optikerassistent Stockholm, Optikerassistent VÄSTERMALMS OPTIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent

Optikerassistent/säljare, Nacka Forum
Synoptik Sweden AB är en av Sveriges ledande aktörer inom optik med 107 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Synoptik etablerades i Sverige 1991, har cirka 600 medarbetare och omsätter 850 mkr. Synoptik ägs av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av Grand Vision B.V, en världsledande aktör inom optisk retail, med drygt 4 600 butiker i fler än 40 länder. För mer information, se www.synoptik.se Vi söker optikerassistent/säljare till vår butik i Nacka Forum. Ansvar Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med dina kollegor bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål. I första hand arbetar du med försäljning men också med alla övriga förekommande uppgifter i en butik. Du ansvarar t ex för att boka in kunderna på synundersökning, biträda vid utlämning av kontaktlinser samt beställa bågar, glas och linser. Vi erbjuder • Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex glasögonstylistutbildning • Ett spännande arbete med trevliga kollegor • Kollektivavtal med tillhörande pensionsavtal • En informell och positiv arbetsmiljö Din kompetens Vi tror att du som söker är en driven säljare som har butikserfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen. Vi vill att du har egenskaper som innebär att du på bästa sätt kan ta hand om kunderna och driva försäljning. Vi tror att du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Du har också god datavana. Personliga egenskaper Vi tror att du passar in hos oss om du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är positiv, ansvarstagande och engagerad. Som säljare hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten! Övrigt: Anställningen är på 75 % av heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders inledande provanställning. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan eller att besvara det test som du kommer att få skickat till dig.
Företag: Synoptik
Ort: Nacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Optikerassistent/säljare, Nacka Forum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optikerassistent/säljare, Nacka Forum

Optiker Centrala Stockholm
Häfener Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker för kunds räkning en erfaren eller nyutbildad optiker Arbetsuppgifter Du kommer att i fräscha lokaler arbeta med kollegor i lag där syntester och rådgivning till kunder förekommer samt sedvanliga uppgifter som optiker. Du ansvarar för att kunden blir väl bemött samt tillsammans med kollegor håller ordning och reda i butiken. Känner du att du även vill hjälpa till med försäljning av produkter som finns i butiken har du även möjlighet till det. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Stockholm Omfattning: Heltid Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker Centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker Centrala Stockholm

Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet
Vi utökar vår verksamhet på Specsavers Optik Vällingby City och behöver därför ytterligare en Leg Optiker. Butiken ligger på ett fantastiskt läge med enorma utvecklingsmöjligheter i ombyggda Vällingby Centrum Du kommer arbeta i nya fräscha lokaler med de senaste instrumenten. Jag söker därför dig som utöver dina kunskaper som legitimerad optiker även har bra kunskaper inom försäljning. Ett stort mått av social kompetens är ett krav då det är en viktig förutsättning för goda kundrelationer och vår gemensamma trivsel. Du kommer att genomgå Internutbildning vad gäller koncept och butiksdata systemet Överensstämmer detta med dig så är du välkommen med ditt CV samt personliga brev via mail till mig. Kent.soderlund@hotmail.com Mobil 070-7743280
Företag: Optiker Kent Söderlund AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Optiker med kontaktlinsbehörighet

Leg optiker med kontaktlinsbehörighet
Företaget: Specsavers Gällivare har funnits sedan 2004 på storgatan 2 i centrala Gällivare. Idag drivs butiken av Specsavers Sweden AB och Rebecka Björkelöv. Välkommen att arbeta på en utvecklande arbetsplats i en unik miljö i Övre Norrland. Arbetsuppgifter: Sedvanliga synundersökningar men även professionell rådgivning till våra kunder. Som optiker anställd på Specsavers levererar du alltid en högkvalitativ kundupplevelse där kvalitetsnormerna uppfylls och kundservicen är exceptionellt bra. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad kontaktlinsoptiker och trygg i din yrkesroll, meriterande med några års erfarenhet men dock inget krav. Du har förmågan att leverera förtroende och professionalism, du förstår att den kliniska delen är vår grundpelare men du inser även vikten av effektiva arbetsmetoder. Du är som person kundfokuserad och har alltid en vilja att leverera hög kundservice och du förstår vikten av att överträffa kundernas förväntningar Specsavers sköter sin rekrytering själv och tackar nej till telefonförsäljning.
Företag: Specsavers Gällivare AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Leg optiker med kontaktlinsbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg optiker med kontaktlinsbehörighet

Optiker Uppsala
Häfener Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker för kunds räkning en erfaren eller nyutbildad optiker Arbetsuppgifter Du kommer att i fräscha lokaler arbeta med kollegor i lag där syntester och rådgivning till kunder förekommer samt sedvanliga uppgifter som optiker. Du ansvarar för att kunden blir väl bemött samt tillsammans med kollegor håller ordning och reda i butiken. Känner du att du även vill hjälpa till med försäljning av produkter som finns i butiken har du även möjlighet till det. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Uppsala Omfattning: Heltid Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Optiker Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Optiker Uppsala

Synsam söker optiker till vår butik i Umeå
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam på Kungsgatan i Umeå en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det att: - genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - ordinera synhjälpmedel - arbeta aktivt med försäljning - hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - vara lyhörd för kundens behov - god kundvård inför, under och efter genomfört köp - arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga. På Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Erfarenheter från optikbranschen är meriterande men inget krav Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning i sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Deltid, 90% Tillträde: 12 augusti 2013 Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Umeå


Sök lediga jobb Optiker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se