Orbaden Konferens & Spa AB jobb - lediga jobb

Orbaden Konferens & Spa AB jobb Orbaden Konferens & Spa AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Orbaden Konferens & Spa AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Orbaden Konferens & Spa AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. KÖKSMÄSTARE- Bollnäs

  2. Orbaden Konferens & Spa söker: À la carte Kock- Bollnäs

  3. Kock med brinnande intresse.- Bollnäs

  4. Hudterapeut/Spaterapeut- Bollnäs

  5. Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal- Bollnäs

  6. Orbaden Spa & Resort söker erfaren kock- Bollnäs

  7. Orbaden Spa&Resort söker kock till sommarsäsong- Bollnäs

  8. Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal- Bollnäs

  9. Orbaden Spa&Resort söker Souschef och kock- Bollnäs


Mer beskrivning

KÖKSMÄSTARE
Orbaden Konferens & Spa ligger vackert beläget vid Ljusnan mellan Bollnäs och Järvsö. Restaurangen har ca 150 platser med en fantastisk utsikt över Ljusnandalen. Vi söker nu en köksmästare och du bör ha lång erfarenhet av A la carte matlagning, är stresstålig och gillar att ta eget ansvar. Man eller kvinna spelar ingen roll. Vi kan hjälpa till med boende. Vårt kök består idag av bl a 3 erfarna och duktiga kockar och vi ser att du kommer in i teamet för att ytterligare höja nivån och komma med nya idéer, kunskap och inspiration. Våra gäster är konferensdeltagare samt weekendgäster från hela Sverige och en stor del utländska från bl a Frankrike, Belgien och Schweiz.
Företag: Orbaden Konferens & Spa AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga KÖKSMÄSTARE jobb, KÖKSMÄSTARE Bollnäs, KÖKSMÄSTARE Orbaden Konferens & Spa AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KÖKSMÄSTARE

Orbaden Konferens & Spa söker: À la carte Kock
Orbadens Konferens & Spa ligger vackert beläget vid Ljusnan mellan Bollnäs och Järvsö. Restaurangen har ca 150 platser med en fantastisk utsikt över Ljusnandalen. Nu söker vi en ny medarbetare i köket. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av Á la carte matlagning, är stresstålig och gillar att ta eget ansvar. Arbetet är till största delen Á la carte matlagning, men även lunchbuffe, konferensmiddagar och bakning ingår i arbetsuppgifterna. Vårt nuvarande köksteam består av 4-5 personer. Ålder eller kön spelar ingen roll. Vid pendling från annan ort kan vi ordna med logi, vi kan även hjälpa till att hitta lämpligt permanent boende.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Orbaden Konferens & Spa söker: À la carte Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orbaden Konferens & Spa söker: À la carte Kock

Kock med brinnande intresse.
Detta som ett led i våra nysatsningar och kommande utbyggnationer. Söker vi en kock inför sommarsäsongen med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både a la carte, konferens och lunchservering. Hör av dig till oss om du känner att du är rätt person för att vara med och utveckla ett av Sveriges snabbast växande hotell. Vi är ett väl sammansvetsat team som brinner för vårt Orbaden, vi gillar att ha nöjda gäster och är beredda att ge vårt yttersta för att nå detta mål. Med mysig miljö, trevliga och spännande gäster kan vi erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med brinnande intresse. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med brinnande intresse.

Hudterapeut/Spaterapeut
Orbaden Spa & Resort är en hotell och konferensanläggning, vackert belägen vid Hälsinglands riviera. Vi jobbar med weekend paket, såsom yogahelger, dagspa, spa weekends och naturligtvis konferenser. Vi har en restaurang med hög kvalité, nyrenoverade unika rum och gäster från hela Europa. Vi är med i Svenska spahotell och arbetar med Kerstin Florians produkter. På vår spaavdelning har vi inomhus och utomhus pooler, bastu, aktivitetsrum för yoga, aerobics mm. Här finns också en relax samt ett flertal behandlingsrum. En fin arbetsplats som kommer att byggas ut än mer nu under vinter/vår. Vår Spaavdelning kommer att bli betydligt större och vi ser fram emot en ökning i beläggningen där och det betyder att vi förhoppningsvis kommer att ha möjlighet att erbjuda mer jobb än i nuläget. "Lyx och flärd på Hälsingevis" är ett av våra ledord. Vi arbetar för att anläggningen ska kännas hemtrevlig samtidigt som vi vill ge en hög standard. Vi söker därför personer som sätter service i första hand och är jordnära Vi söker nu framför allt personal som kan arbeta långa pass hos oss varannan helg, fredag- söndag främst. Dessa pass läggs upp på schema i 4-5 månaders förväg och man får en timanställning hos oss. Har man lång väg att resa erbjuds boende på vår anläggning samt vid matavdrag att man får äta utav personalmaten här. Vi söker en terapeut som strävar efter att hålla hög kvalité oavsett om det gäller behandling, spavärdinna, kundbemötande eller om man får hoppa in på ett annat område än sitt eget några timmar vilket kan bli nödvändigt när man arbetar på en större anläggning som denna. En merit är om du kan Kerstin Florians produkter och att man utför manikyr/pedikyr. Ett plus är att man har egen bil så att man kan ta sig till vår anläggning obehindrat då vi ligger lite avsides men det går även tåg med gångavstånd till oss. Värdesätter också att man har en bred utbildning och kan hålla i eventuella träningspass.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut/Spaterapeut jobb, Hudterapeut/Spaterapeut Bollnäs, Hudterapeut/Spaterapeut ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut/Spaterapeut

Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal
Orbaden Spa & Resort håller under våren på att bygga 10 nya sviter, en helt ny hotellobby, större spa-avdelning samt en extra restaurang/konferens del med fantastisk utsikt over Ljusnan. Tack vare detta söker vi nu fler medarbetare till kök och restaurang. Vi söker dig som brinner för service, alltid vill ge gästen det lilla extra och vill ingå i vårt härliga restaurangteam. För tillfället har vi störst behov av personal på helger, men tjänsten kan övergå i heltid under sommarsäsongen.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal

Orbaden Spa & Resort söker erfaren kock
Orbaden Spa & Resort håller under våren på att bygga 10 nya sviter, en helt ny hotellobby, större spa-avdelning samt en extra restaurang/konferens del med fantastisk utsikt over Ljusnan. Tack vare detta söker vi nu fler medarbetare till kök och restaurang. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande anläggningar eller A la carte matlagning i ett kök med ambitioner. Start datum kan diskuteras med rätt sökande. Tjänsten är på heltid, men kan anpassas. Största delen av tjänsten handlar om tillagning av konferensmiddagar och a la carte, men även lunchberedning och brödbakning ingår i tjänsten.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Orbaden Spa & Resort söker erfaren kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orbaden Spa & Resort söker erfaren kock

Orbaden Spa&Resort söker kock till sommarsäsong
Orbaden Spa & Resort håller under våren på att bygga 10 nya sviter, en helt ny hotellobby, större spa-avdelning samt en extra restaurang/konferens del med fantastisk utsikt over Ljusnan. Tack vare detta söker vi nu fler medarbetare till kök och restaurang. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande anläggningar eller A la carte matlagning i ett kök med ambitioner. Största delen av tjänsten handlar om tillagning av A la carte, men även lunchberedning ,brödbakning, mm ingår i tjänsten. Tjänsten gäller för perioden Juli - September, men chans till förlängning finns för rätt person.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Orbaden Spa&Resort söker kock till sommarsäsong jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orbaden Spa&Resort söker kock till sommarsäsong

Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal
Tack vare vår stora tillbyggnad söker vi nu 3 st fasta tjänster i restaurangen. Tjänsterna ligger på 75% men kan ändras uppåt eller nedåt enligt överenskommelse och önskemål. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet från liknande restauranger. Vi söker dig som brinner för service, alltid vill ge gästen det lilla extra och vill ingå i vårt härliga restaurangteam. erfarenhet är ett plus men vi kan även internutbilda rätt person. För tillfället har även behov av extra personal på helger, Tjänsten innefattar frukostpass, dag pass och kvällspass. Vi har öppet året runt så arbete på storhelger som Midsommar, Jul och Nyår ingår i tjänsten. Då kollektivtrafiken inte är anpassad efter våra arbetspass så är det en fördel med körkort och bil.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orbaden Spa&Resort söker Serveringspersonal

Orbaden Spa&Resort söker Souschef och kock
Tack vare vår stora tillbyggnad söker vi nu 2 st fasta Heltidstjänster i Köket, en Souschef och en kock. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet från liknande restauranger. Tjänsterna innefattar så väl dags pass som kvälls pass, vi har öppet året runt vilket betyder att vi även jobbar helger och storhelger. tillredning av lunchbuffé, konferensmiddagar, a la carte, bakning, desserter ingår i tjänsterna. För tillfället har även behov av extra personal på helger, Då kollektivtrafiken inte är anpassad efter våra arbetspass så är det en fördel med körkort och bil.
Företag: ORBADEN KONFERENS & SPA AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Orbaden Spa&Resort söker Souschef och kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orbaden Spa&Resort söker Souschef och kock


Sök lediga jobb Orbaden Konferens & Spa AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se