Originalare_Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro! jobb

Originalare_Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro! jobb Originalare_Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Originalare_Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Originalare_Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Originalare/Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro!- Tibro


Mer beskrivning

Originalare/Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro!
Vi söker för vår kund i Tibros räkning en originalare/grafisk formgivare till ett konsultuppdrag under veckorna 43-50.   Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som originalare/grafisk formgivare kommer du att ta fram olika tryckoriginal samt annonser i enlighet med företagets grafiska profil. Du kommer vidare att arbeta med grafisk formgivning av mönster och layout samt ta fram bildidéer och bildkomposition. Du kommer i rollen att vidareutveckla företagets grafiska profil och ge support, service och information till företagets butiker gällande marknads- och kampanjfrågor. Vem trivs här? Du med en grafisk utbildning eller motsvarande erfarenhet kommer att sätta dig in i arbetsuppgifterna. Dina mycket goda typografikunskaper samt känsla för färg och form kommer att komma väl till pass. Vi tror att du har goda kunskaper i bildkomposition och bildretuschering samt har avancerade kunskaper i grafiska program. Dataprogram som vi tror att du behärskar är: Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Flash, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point och Lotus Notes. Du är i rollen som originalare/grafisk formgivare kreativ, effektiv och strukturerad samt har lätt för att samarbeta. Vi tror vidare att du är van att jobba mot deadlines samt är analytisk och serviceinriktad. Vad erbjuder vi? Ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Tibro. Tjänsten ska tillsättas omgående och som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!  Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Adeccos kontor i Skövde arbetar med hela gamla Skaraborgsområdet. På plats finns ett engagerat team som består av konsultchefer, rekryteringsansvariga, rekryteringskonsulter och coacher. Vi väntar på att få möjligheten att hitta just din utmaning och den tjänst som är rätt för dig. Adecco Skövde är vana att arbeta inom många olika affärsområden både innanför tjänstemannasidan såväl som kollektivsidan. Vi har som mål att alltid leverera extremt bra service till alla våra konsulter och kandidater, såväl som till våra uppdragsgivare. I 2011 vann kontoret Adeccos årliga medarbetarundersökning bland konsulterna. Detta mycket beroende på det positiva engagemanget, hög närvaro och lätt tillgänglighet. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigFrida Willsteinpå tel: 0500-44 57 70. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Tibro
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Originalare/Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Originalare/Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro!


Sök lediga jobb Originalare_Grafisk formgivare sökes omgående till Tibro!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se