Ospecificerad arbetsort jobb - lediga jobb

Ospecificerad arbetsort jobb Ospecificerad arbetsort jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ospecificerad arbetsort. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ospecificerad arbetsort. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Division Elnät söker Utesäljare för ospecificerad arbetsort- Ospecificerad arbetsort

  2. Personlig assistent;; LSS-Partner AB; Ospecificerad arbetsort;180614- Göteborg


Mer beskrivning

Division Elnät söker Utesäljare för ospecificerad arbetsort
Elektroskandia – Sveriges Ledande El-teknik Grossist med mer än hundra års erfarenhet. Vi marknadsför och säljer el-materiel och utrustning inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi är en del av Sonepar-koncernen – som idag är verksam i mer än 180 företag i 35 länder, spridda över fem kontinenter. Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror. Ort: Efter ök Anställningsform: Tillsvidare  Elektroskandia är marknadsledande distributör av produkter och tjänster för elnätmarknaden. Inom segmentet Elnät är vi ett 50-tal medarbetare som arbetar med försäljning, affärsutveckling, logistik, produkt och inköp. Elektroskandias mål är att vara våra kunders förstaval och att erbjuda ett komplett åtagande.   Våra kunder är elnätbolag, entreprenadbolag och kraftproduktionsbolag.   Elektroskandia Elnäts verksamhetsområden är: • Kraftproduktion • Transmission • Lokalnät • Stadsnät/Telecom • Offentlig belysning Arbetsuppgifter Som Utesäljare Elnät är du en nyckelperson inom Division Elnät och ansvarig för vår affärsframgång där du analyserar och agerar resultatorienterat både mot årliga och långsiktiga försäljningsmål. Med stort engagemang och intresse för kundens verksamhet utvecklar du löpande relationen med våra kunder samt utvecklar och vässar vårt erbjudande. Du besöker nya och befintliga kunder, driver utvecklingsarbeten med avtalskunder samt skapar nya årsavtal- och projektaffärer med utgångspunkt på årsmål och långsiktig lönsamhet. Ditt arbete sker i nära samarbete med alla funktioner inom segmentet såsom Försäljningschef, KAM:ar, andra Utesäljare och Kundsupport likväl som andra för affären avgörande funktioner, exempelvis våra Marknadsområden, IT och Logistik. Kvalifikationer Som person är du strukturerad, analytisk, resultatorienterad, driven av utveckling och affärer samt har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har energi och ett engagemang som smittar av sig på teamet och våra kunder. Vi söker dig med som lägst utbildning på gymnasienivå, gärna med inriktning på Elkraft. Du är van att arbeta med Windows officepaket. Vi tror att du har yrkeserfarenhet inom elnätområdet såsom projektledare, beredare, montör eller att du arbetar med försäljning/inköp och vill ta nästa steg i din utveckling.   Upplysningar Då utvärdering av kandidater pågår löpande önskar vi din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-01-08. Vill du veta mer om tjänsten ring Försäljningschef Jörgen Karlsson, tele: 019-19 82 18. Facklig kontaktperson för Unionen är Annika Wargen, tele: 08-923504 och Patrik Bäckström, tele: 040-385113     Välkommen med din ansökan!
Företag: Elektroskandia Sverige AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Division Elnät söker Utesäljare för ospecificerad arbetsort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Division Elnät söker Utesäljare för ospecificerad arbetsort

Personlig assistent;; LSS-Partner AB; Ospecificerad arbetsort;180614
5 platser. Vi söker nu assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker visstidsanställda men även timvikarier. I vissa uppdrag uppskattas körkort. Personkemi är helt avgörande. Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd. Även i Kungälv, Stora Höga, Kode och Floda har vi uppdrag. Vi har även uppdrag i Trollhättan och Vargön. Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsgrad men uppskattningsvis ca 75 %. Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger. Tillträde snarast. Vi söker dig som har en lugn och trygg personlighet, som brinner för att göra det där lilla extra i en annan människas vardag. Personlig assistans handlar om att hjälpa den assistansberättigade i vardagen, att vara armar, ben och röst om så behövs. Det kan vara att assistera i allt från hemmets uppgifter så som att diska och tvätta till att vara med på aktiviteter. LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi är Ifa godkända. OBS! Ansökan endast via e-post till följande epostadress: olle.karlsson@lss.se
Företag: LSS-Partner AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent;; LSS-Partner AB; Ospecificerad arbetsort;180614 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent;; LSS-Partner AB; Ospecificerad arbetsort;180614


Sök lediga jobb Ospecificerad arbetsort

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se