PEAK IT AB jobb - lediga jobb

PEAK IT AB jobb PEAK IT AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: PEAK IT AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: PEAK IT AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Inköpsadministratör till Nacka- Nacka

  2. "Rekryteringsträff" IT-drifttekniker!- Solna

  3. "Rekryteringsträff" Supporttekniker 2nd line- Solna

  4. "Rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes- Solna

  5. "Rekryteringsträff"Servicedesktekniker sökes- Solna

  6. "Rekryteringsträff" Erfarna supporttekniker!- Sundbyberg

  7. "Rekryteringsträff" Söker Servicedesktekniker!- Sundbyberg

  8. "Rekryteringsträff" SökerIT-driftteknikerr!- Stockholm

  9. Dansktalande supporttekniker som talar svenska.- Sundbyberg

  10. Centric söker 2nd line supporttekniker.- Sundbyberg


Mer beskrivning

Inköpsadministratör till Nacka
För vår kunds räkning söker vi nu en inköpsadministratör för ett konsultuppdrag. Vår kund ligger i Nacka och är ett multinationellt företag. Uppdraget löper mellan perioden 2013-08-05 - 2013-12-05. Huvudsakliga arbetsuppgifter: -Lägga in inköpsordrar i ekonomisystem, utifrån inköpsbegäran som chefer och anställda skickar in. - Se till och kontrollera att inköpsordrarna blir korrekt upplagda med rätt koder enligt regelverket. - Bevaka att inköpsordrarna blir attesterade av rätt person inom deadline. Kunskapskrav: Du som söker har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom inköp och grundläggande ekonomikunskaper. Du är noggrann, har god administrativ förmåga samt lätt för att sätta dig in i nya affärssystem. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav då affärssystem, manualer och koncernspråk är på engelska. Vi kan erbjuda Som konsult hos PEAK blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får en personlig konsultchef. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sara Dahlström på tfn: 0768-696495. PEAK är ett bemanningsföretag med över 230 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. OBS! Nu kan du kostnadsfritt ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. PEAK - BETTER IS ALWAYS POSSIBLE!
Företag: Peak IT AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpsadministratör till Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpsadministratör till Nacka

"Rekryteringsträff" IT-drifttekniker!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 6 september, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. Arbetsuppgifter: Som drifttekniker hos PEAK kommer du jobba som konsult på plats ute hos någon av våra kunder. Arbetet är flexibelt och uppdragen sträcker sig normalt över ca 6 månader. Efter avslutat jobb matchar vi dig mot ett nytt utvecklande uppdrag på ett nytt spännande företag. Utbildning/Erfarenhet: Vi söker dig som brinner för ditt jobb, har minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har självklart goda kunskaper inom Microsoftmiljö samt områdena listade nedan. - Windows Server 2003, 2008 - VMware - Exchange - Sharepoint - Active Directory Som konsult hos PEAK är (förutom din tekniska kunskap) din sociala kompetens väldigt viktig. Vi är ett glatt och positivt företag och våra konsulter uppskattas högt av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs att ha kontakt med människor och agerar professionellt i alla situationer för att kunna bli en PEAK:are. Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel.
Företag: Peak IT AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" IT-drifttekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" IT-drifttekniker!

"Rekryteringsträff" Supporttekniker 2nd line
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 6 september, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. Till vår kund, som är en av Sveriges största telecomoperatörer, söker vi nu en supporttekniker 2nd line. Anställningen börjar hos PEAK, men kommer senare att gå över till kunden. Arbetsuppgifter: Huvudsakliga arbetsuppgifter - Teknisk support, 2nd line - via telefon och ärendehanteringssystem - Supportera privat- och småföretagskunder - Delta i produktutveckling och stödsystemsfunktioner Utbildning/Erfarenhet: Du som söker denna tjänst har arbetat med IT-support tidigare, har en god teknisk kunskap samt erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt och effektivt. Du triggas av att lösa problem och gör alltid ditt bästa för att hjälpa användarna. Liksom alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel. Önskade kvalifikationer - Du har kunskap om nätverk, tcp/ip, datorer, routrar, modem, windows, osx - Du har kunskap om produkter som adsl, lan, mobilt bredband, voip, stadsnät, epost, säkerhetspaket - Du har gärna akademisk läggning/bakgrund och god förmåga för analys och slutsatsdragande - Du behärskar både svenska och engelska, då tjänsten innebär mkt kundkontakt. - Har du erfarenhet från annan operatör inom kundtjänst/support så är det ett stort plus - men det är inget krav. Vi ser gärna kvinnliga sökande, för att jämna ut könsfördelningen.
Företag: Peak IT AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Supporttekniker 2nd line jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Supporttekniker 2nd line

"Rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 6 september, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. Till vår kund, som är en av Sveriges största telecomoperatörer, söker vi nu en supporttekniker 2nd line. Anställningen börjar hos PEAK, men kommer senare att gå över till kunden. Arbetsuppgifter: Som nätverkstekniker hos PEAK kommer du arbeta som konsult ute hos vår kund och svara för den dagliga driften och den fortlöpande utvecklingen av den lokala nätverksmiljön samt sköta datakommunikationen och datasäkerheten i större globala nätverksmiljöer. Utbildning/Erfarenhet Goda kunskaper inom Cisco eller Junipers produktfamilj (routrar, switcher och brandväggar). Goda kunskaper inom följande protokoll och tjänster: IP, TCP, WAN, LAN, BGP, EIGRP, QoS, OSPF, RIP, HSRP, UPN, IPSEC, MPLS, VPN, DNS, DHCP. Din profil Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete som nätverkstekniker. Du är van vid Cisco eller Junipers miljöer och vi ser gärna att du är certifierad inom t.ex. CCNA, CCNP, CCIE eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom nätverksdesign, installation, konfiguration, felsökning och drift av komplexa nätverksmiljöer. Som person har du ett genuint tekniskt intresse och är en van lagspelare. Arbetsmiljön är öppen och det är viktigt att du har förmåga att se helheten i en utvecklings- och leveransprocess.
Företag: Peak IT AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Nätverkstekniker sökes

"Rekryteringsträff"Servicedesktekniker sökes
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 6 september, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. Till vår kund, som är en av Sveriges största telecomoperatörer, söker vi nu en supporttekniker 2nd line. Anställningen börjar hos PEAK, men kommer senare att gå över till kunden. Arbetsuppgifter: I och med att vi ständigt får nya förfrågningar från våra kunder, söker vi nu ett antal erfarna servicedesktekniker till spännande och utvecklande jobb i Stockholmsområdet. Utbildning/Erfarenhet Du som söker har arbetat i en servicedesk tidigare, antingen med first eller second line support. Vi ser att du har erfarenhet av Windows, Officepaketet, Active Directory samt något ärendehanteringssystem. Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna, både i praktiken och i teorin. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel. Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet för att ta till sig användarens problem och kunna hjälpa till på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Som servicedeskmedarbetare kommer du att vara anställd av PEAK men arbetet kommer att vara förlagt ute hos någon av våra kunder runt om i Stockholm.
Företag: Peak IT AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff"Servicedesktekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff"Servicedesktekniker sökes

"Rekryteringsträff" Erfarna supporttekniker!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 4 oktober, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Arbetsuppgifter: I och med att vi ständigt får nya förfrågningar från våra kunder, söker vi nu ett antal erfarna Supporttekniker till spännande och utvecklande jobb i Stockholmsområdet. Är du en IT-begåvning och problemlösare som brinner för att hjälpa användarna med deras IT-problem? Då tycker vi definitivt att du ska läsa resten av denna platsannons. Din profil Du som söker har arbetat i en first line support tidigare. Utbildning/Erfarenhet: . Vi ser att du har erfarenhet av Windows, Officepaketet, Active Directory samt något ärendehanteringssystem. Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna, både i praktiken och i teorin. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel. Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet för att ta till sig användarens problem och kunna hjälpa till på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Som konsult hos PEAK är (förutom din tekniska kunskap), din sociala kompetens väldigt viktig. Vi är ett glatt och positivt företag och våra konsulter uppskattas högt av våra kunder. För att kunna bli en PEAK:are är det därför viktigt att du trivs med att ha kontakt med människor och agerar professionellt i alla situationer. Vi kan erbjuda På PEAK får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Peak IT AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Erfarna supporttekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Erfarna supporttekniker!

"Rekryteringsträff" Söker Servicedesktekniker!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 4 oktober, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Arbetsuppgifter: I och med att vi ständigt får nya förfrågningar från våra kunder, söker vi nu ett antal erfarna Supporttekniker till spännande och utvecklande jobb i Stockholmsområdet. Är du en IT-begåvning och problemlösare som brinner för att hjälpa användarna med deras IT-problem? Då tycker vi definitivt att du ska läsa resten av denna platsannons. Din profil Du som söker har arbetat i en servicedesk tidigare, antingen med first eller second line support. Utbildning/Erfarenhet: . Vi ser att du har erfarenhet av Windows, Officepaketet, Active Directory samt något ärendehanteringssystem. Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna, både i praktiken och i teorin. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel. Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet för att ta till sig användarens problem och kunna hjälpa till på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Som servicedeskmedarbetare kommer du att vara anställd av PEAK men arbetet kommer att vara förlagt ute hos någon av våra kunder runt om i Stockholm. Som konsult hos PEAK är (förutom din tekniska kunskap), din sociala kompetens väldigt viktig. Vi är ett glatt och positivt företag och våra konsulter uppskattas högt av våra kunder. För att kunna bli en PEAK:are är det därför viktigt att du trivs med att ha kontakt med människor och agerar professionellt i alla situationer. Vi kan erbjuda På PEAK får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Peak IT AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Söker Servicedesktekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Söker Servicedesktekniker!

"Rekryteringsträff" SökerIT-driftteknikerr!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 4 oktober, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Arbetsuppgifter: PEAK växer och just nu behöver vi flera erfarna IT-drifttekniker till utvecklande och intressanta uppdrag hos några av våra kunder i Stockholmsområdet. Arbetet som drifttekniker innefattar (som du säkert vet) drift, underhåll, projektutföranden och planering i kundens IT-miljö. Som drifttekniker hos PEAK kommer du jobba som konsult på plats ute hos någon av våra kunder. Arbetet är flexibelt och uppdragen sträcker sig normalt över ca 6 månader. Efter avslutat jobb matchar vi dig mot ett nytt utvecklande uppdrag på ett nytt spännande företag. Utbildning/Erfarenhet: Vi söker dig som brinner för ditt jobb, har minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har självklart goda kunskaper inom Microsoftmiljö samt områdena listade nedan. - Windows Server 2003, 2008 - VMware - Exchange - Sharepoint - Active Directory Som konsult hos PEAK är (förutom din tekniska kunskap) din sociala kompetens väldigt viktig. Vi är ett glatt och positivt företag och våra konsulter uppskattas högt av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs att ha kontakt med människor och agerar professionellt i alla situationer för att kunna bli en PEAK:are. Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel. Vi kan erbjuda På PEAK får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Företag: Peak IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" SökerIT-driftteknikerr! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" SökerIT-driftteknikerr!

Dansktalande supporttekniker som talar svenska.
Välkommen att söka tjänsten vid Arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff i Kista Science Tower Conference. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.centric.eu Tid: Fredagen den 28 nov, drop-in mellan kl. 10-11. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 240 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen. Arbetsuppgifter: I och med att många av våra kunder är internationella företag, är vi ständigt intresserade av supporttekniker som behärskar flera språk. Denna gång söker vi en dansktalande person som även pratar svenska eller vice versa. Passar beskrivningen in på dig? Då tycker vi definitivt att du ska läsa resten av denna platsannons. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som supporttekniker kommer du att ingå i ett dynamiskt team som supporterar företagets IT-avdelning och arbeta med analytisk felsökning av komplexa ärenden. Tjänsten innebär att du blir anställd av Centric, men arbetar på plats ute hos vår kund. Utbildning/Erfarenhet: Du som söker denna tjänst har arbetat med IT-support tidigare, har en god teknisk kunskap samt erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt och effektivt. Du triggas av att lösa problem och gör alltid ditt bästa för att hjälpa användarna. Som konsult hos Centric är (förutom din tekniska kunskap), din sociala kompetens väldigt viktig. Vi är ett glatt och positivt företag och våra konsulter uppskattas högt av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs med att ha kontakt med människor, har en god känsla för service och agerar professionellt i alla situationer. Vi kan erbjuda På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.
Företag: Peak IT AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande supporttekniker som talar svenska. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande supporttekniker som talar svenska.

Centric söker 2nd line supporttekniker.
Välkommen att söka tjänsten vid Arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff i Kista Science Tower Conference. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.centric.eu Tid: Fredagen den 28 nov, drop-in mellan kl. 10-11. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 240 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen. Arbetsuppgifter: Vi söker nu för vår kunds räkning flera 2nd line supporttekniker. Uppdraget startar omgående och löper tillsvidare. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du kommer att via ärendehanteringssystem, epost och telefon ge support till privatkunder och mindre företag inom nätverk, TCP/IP, routrar, LAN, bredband och säkerhet. Du kommer att tillsammans med incidentsamordnaren ansvara för uppföljning av ofta återkommande ärenden i syfte att proaktivt avhjälpa dessa. Teamet arbetar enligt ITIL. Utbildning/Erfarenhet: Du som söker är utbildad inom IT och har minst ett års erfarenhet som supporttekniker i en servicedesk med inriktning mot nätverk. Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person samt en god lagkamrat som aktivt bidrar till att gruppen gemensamt arbetar för att nå sina mål. Du har förmåga att möta kundens behov i ditt sätt att förklara och arbetar metodiskt för att lösa problem. Vi kan erbjuda På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Gräset är grönare på andra sidan! Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.
Företag: Peak IT AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Centric söker 2nd line supporttekniker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Centric söker 2nd line supporttekniker.


Sök lediga jobb PEAK IT AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se